PortalIndexKalenderFAQZoekenGebruikerslijstGebruikersgroepenRegistrerenInloggen 

Deel | 
 

 {Art introduction lessen} My life is like a cabaret

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
AuteurBericht
Miss Levina
-
-
avatar

PROFILEAscendant
Real Name : Moonmoon
Posts : 27
MAGICIAN
✦ CHARACTER ✦
Magic: Darkmagic and woodmagic
Klas: My own rules~
Partner: My onw hat baby.

BerichtOnderwerp: {Art introduction lessen} My life is like a cabaret    wo okt 12 2016, 15:32


Het geluid van de hakken aan haar hoge laarzen waren over het pad te horen. Ze had een grote grijns op haar fijn geschminkte gezicht. De rode lippen staken af tegen het wit en haar ogen waren prachtig opgemaakt met verfijnde kleuren. Het hoedje balanceerde evenwichtig op het donkerbruine haar. In haar hand hield ze een jutte zak, trok die wat meer omhoog. Met de sleutels die ze bij de conciërge had verkregen opende ze de grote deur van de mega-kas. Dit was de allergrootste die je op Starshine kon vinden. Zodra ze binnen stapte sloot Levi een moment haar ogen en glimlachte. Door haar neus liet ze de fijne geur van natuur gaan. Ze keek naar de mooie grote bloemen, planten en ranken van verschillende soorten. Sommige van deze vegetatie kon je zelfs tot het dak zien rijken of groeien. De kleinere bomen filterde het licht dat door het glas naar binnen kwam. Doordat deze kas het grootste was, had hij voor de helft twee verdiepingen. Het was een soort veranda in de ruimte. Hier onder kwam geen normaal zonlicht, speciaal voor de bepaalde planten die anders omgingen met fotosynthese. Op haar gemak en in een soort huppel loopje liep ze naar de trap die ernaartoe ging. Met een sierlijke beweging liet ze haar hand op de leuning rusten en ze liep op de ijzeren trap naar boven. Ze sloot het hekje achter haar toen ze erdoorheen kwam, omdat leerlingen hier meestal niet kwamen. Dit was omdat er ook veel giftige planten stonden. Het was hier een stuk rustiger dan beneden en er stonden wat kleine meubeltjes met potjes en bakjes. Een van deze tafels was leeg voor experimenten. Levina was hier al eens eerder geweest om op die manier haar les voor te bereiden. Toen ze haar tas op een tafel had gelegd, liet ze haar handen op de ijzeren rand van het hekje rusten. Zo'n hekje die er voor zorgt dat je er niet zo snel van af valt. Ze keek rond over de gehele ruimte waarna ze lachte en een soort dans beweging maakte tegen het hekje aan. Daarna klonken haar hakken opnieuw, omdat ze terug liep naar de tafel en daar ging zitten. Uit de jutten zak haalde ze vervolgens een thee kopje met theepot en een bakje suiker. De theepot had een soort thermos systeem en daarom goot ze het hete water zo haar kopje in. Een tevreden glimlach verscheen op haar gezicht terwijl ze op haar leerlingen wachtte. Ze zouden beneden blijven, maar dat was ook het leuke, op die manier kon ze hen een verrassingseffect geven, zouden ze gaan denken dat ze te laat was.

Deelnemers:
- Mayla
- Kagura
- Theneras
- Mikasa
- Sarovyr

_________________
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Theneras
-
-
avatar

PROFILENovice
Real Name : Simone
Posts : 988
Points : 43
MAGICIAN
✦ CHARACTER ✦
Magic: Dark
Klas:
Partner: Remember how to put back the light in my eyes

BerichtOnderwerp: Re: {Art introduction lessen} My life is like a cabaret    zo nov 13 2016, 21:38

Het vak kunst stond als eerst volgende les op zijn rooster. Een vak waar hij, als hij eerlijk was, eigenlijk wel naar uitkeek. Creatief was hij wel, hij schetste graag dieren. En zelfs zo nu en dan mensen, al was dat maar twee maar voorgekomen. En dat waren ook meer goed gelukte doodles geweest dan echte schetsen. Het vol getekende schrift dat nog genoeg lege bladzijdes had, liet de jongen in zijn schooltas glijden. Het landde naast de rest van de spullen die erin zaten. In dit geval een leesboek, een notitieblok, een aantal pennen en potloden, Een veer die netjes in een doosje zat, een goed dicht gedraaid potje met inkt, en zijn agenda. De donker grijze schoudertas ritste hij dicht om deze vervolgens over zijn schouder te hijsen. Deze dag was tot nu toe erg rustig geweest en op de klok kijkend, zag hij dat hij nog ruime tijd had. Al was hij eerlijk gezegd altijd liever te vroeg of op tijd aanwezig dan op het nippertje aanwezig of te laat. Met die instelling begon de jongen dan ook te lopen. Niet naar het kunst lokaal, maar naar de grootste kas. Het was een aparte plek om een kunst les te krijgen, maar ergens paste het wel bij de nieuwe lerares. Wat hij van haar had gezien en gehoord was ze een excentrieke en aparte lerares. Het zou interessant worden, dacht hij zo.

Eenmaal buiten voelde hij de koude lucht op zijn huid, en zijn blauwe sjaal trok hij iets dichter tegen zich aan. Hij had nooit van kou gehouden, was echt een koukleum. Het gras knerpte onder zijn schoenen en voor hij het wist kwam hij bij de kas aan. De deur, die al open was, duwde hij open. De warmte in de kas was een groot contrast met het frisse herfst weer. De zoete geuren van de bloemen was, voor hem, de sterkste aanwezig. Verder was er dan nog de geur van aarde, planten en bomen. De geur van de natuur. Het tweede wat hem opviel was dat, hoewel de deur los was geweest, er verder nog niemand was. Een kleine frons kwam tussen zijn wenkbrauwen. 'Hallo?' murmelde hij in de klaarblijkelijke lege ruimte. Was Miss Levina hier al geweest en daarna weer weg gegaan omdat ze iets was vergeten? Of was de persoon die hem op slot had moeten doen dat gisteren vergeten? Hij kon er enkel naar gissen en haalde zijn schouder op. Met een kleine zucht draaide de knul zich naar een houten bankje en veegde het een beetje schoner en droger voordat hij er op ging zitten. Om te wachten op de lerares en op zijn medeleerlingen.

_________________
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Mayla
-
-
avatar

PROFILERecruit
Real Name : Rilana
Posts : 124
Points : 20
MAGICIAN
✦ CHARACTER ✦
Magic: Light & Water
Klas: Master Shong
Partner: All the good looking guys!

BerichtOnderwerp: Re: {Art introduction lessen} My life is like a cabaret    wo nov 23 2016, 21:51

Chibi was vroeg wakker en keek rond waarmee hij zijn bazinnetje wakker mee kon maken, maar hij kon niets vinden wat Mayla al niet goed weg gelegd had, omdat ze haar draakje maar al te goed kende. Dus zat er niets anders op dan zijn lange tong waarmee hij nectar uit de bloemen haalde in de lente, de zomer en de herfst in het oor van Mayla. Het oorsmeer smaakte vreselijk, maar ze werd er wel altijd wakker van, maar nu merkte Chibi dat May zijn trucje dwarsboomde door oordopjes in te doen. Dan zat er niets anders op. Hij maakte zich klaar en beet even fel, maar hard genoeg dat Mayla wakker zou schrikken in haar oorlelletje. Het meisje schrok wakker en sprong overeind. Chibi was al weg geschoten voor Mayla recht zat. 'Klein monster!' riep ze luid, maar gelijk gleed haar blik naar de magische klok die ze van haar vaders had gekregen en ze vloekte zacht voor ze zich klaar maakte om even snel op te frissen en zich klaar te maken om naar de kunst les toe te gaan. Chibi keek haar toe vanaf de veilige plek bovenop de kast en toen Mayla klaar was voor vertrek dook hij pas naar beneden en tikte met zijn staartje op haar oor. Was ze toch bijna de oordopjes vergeten!!! 'Dank je Chibi, Laten we snel gaan.' bedankte Mayla haar kleine vriendje die haar altijd bij stond. Ze rende naar buiten en eenmaal daar flitste ze met de zon mee richting de kassen waar ze verwacht zouden worden. Ze hoopte maar dat ze niet te laat komen zou? Maar toen ze bij de kassen aan kwamen en May gehaast binnen kwam zag ze enkel een jonge man staan die ze eerder had gezien. Dit moest toch, Ja Theneras zijn?! 'Zijn we de eerste?' vroeg Mayla en ze keek even rond, maar Chibi maakte zijn plaatsje op haar hoofd vrij en nam plaatst op een van May's schouders. Chibi begon zich inmiddels thuis te voelen bij andere en ze merkte ook aan hem dat het draakje omhoog gluurde. 'Wat is er Chibi?' vroeg Mayla aan het Fairy draakje voor deze licht begon te piepen. Mayla volgde zijn blik en zag een verhoging. 'Zou iemand daar boven zijn denk je Chi?' vroeg Mayla en ze keek haar draakje weer aan, maar dit keer vragend.

_________________


Chibi:
 

Theme * Voice * Dancing mood

Stamp collection:
 
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Kagura
-
-
avatar

PROFILERecruit
Real Name : Nini
Posts : 45
MAGICIAN
✦ CHARACTER ✦
Magic: Fire
Klas: Master Ryder "We will see what's he got."
Partner: I don't think someone would even want to be with me, so why would I bother looking for one?

BerichtOnderwerp: Re: {Art introduction lessen} My life is like a cabaret    vr dec 16 2016, 18:45

Een zachte warmte omringde hem in het duister waarin hij verdronken was. De warmte kwam van zijn dikke donzen dekens op zijn bed waarin hij helemaal verstop was. Het duister was enkel de slaap waarin hij verdiept zat. Een droomloze slaap. Of eerder gezegd dromen die hij wanneer hij opstond niet meer zou herinneren. Zijn wekker was a lang afgegaan. Maar uit frustratie had hij die met een harde klap op de grond gegooid en zich terug omgedraaid, om snel genoeg terug in slaap te vallen. Zijn lichaam voelde zwaar aan en zelf al was hij aan het wankelen op de rand van slaap en het ontwaken. Kagura had niet het gevoel dat hij snel wilde opstaan of zelfs met het ontwaken wilde geconfronteerd worden. Het liefst zou hij diep in de lakens willen blijven zitten. Zich niets aantrekkend van wat er buiten zijn kamer gebeurde. Zich geen zorgen hoeven te maken en vooral geen moeite te hoeven doen in één of andere les. Een lichte grom verliet zijn keel aan de gedachte van lessen. Hij had al vaker lessen geskipt en dan op zijn kop gekregen dat hij beter zijn best moet doen. Of zelfs straf gekregen. Iets wat hij liever… vermeed. Dus nu zat hij vast met he dilemma of hij al dan niet naar de les zou gaan vandaag. Langzaam draaide hij zich op zijn rug en plaatste een arm over zijn ogen. Welke lessen moest hij volgen vandaag? Zijn hersenen waren nog maar aan het opwarmen dus het antwoordt kwam niet meteen. Eén les die hij zich wel kon herinneren was dat hij naar de kunst klas zou gaan. Iets waar hij… voor open had gestaan omdat iemand het hem had aangeraden. Ook was hij benieuwd naar de lector. Hij had van Miss Levina al een paar interessante dingen gehoord.

Met dat gezegd herinnerde hij zich hoe hij wel had uitgekeken naar die les. Dus het dilemma was snel opgelost. Met trage luie bewegingen stond hij op. Nog luier nam hij zijn kleren en verfriste hij zich zelf. Hij stond een paar minuten met zijn hoofd onder lopend koud water. Iets wat hem meteen wakker maakte en snel genoeg schudde hij het water uit zijn haren om zich daarna pas aan te kleden. Zonder nog iets anders te doen verliet hij zijn kamer. Ontbijt…. Dat had hij niet nodig. Hij was er zeker van dat hij wel kon overleven zonder en snel genoeg zou hij kunnen gaan lunchen of iets snacken tussen door. Met luie passen liep hij door de Gangen. Eerlijk gezegd had hij geen idee waar hij moest zijn. Hij wist enkel dat het iets met planten was en niet in het normale klas lokaal. Wat een mooie verfrissing was. Nu moest hij het enkel nog vinden.

Na wat rondgedwaald te hebben en nog meer tijd verspilt te hebben, had hij eindelijk iemand gevraagd of ze misschien een idee hadden. Snel genoeg daarna wist hij zich zelf naar the Greenhouse te verplaatsen. Eén ding was zeker hij zou niet het record van op tijd te komen verbreken. Maar tot zijn verrassing leek de lector er ook niet te zijn…. Of toch nog niet. Hij kon van ver al uitmaken dat er nog maar twee andere personen aanwezig waren. Een Jong meisje… wel jong ze was waarschijnlijk zijn leeftijd. Maar in zijn ogen leek ze toch jonger te zijn en een gast. Langzaam liep hij dichterbij. Hij maakte heel even oog contact met de twee. Voor hij rond keek. Een snort verliet zijn keel. Wel leek er op dat hij geluk had en dat hij eens niet de laatste was. Nog een voordeel… de lector was er ook nog niet. Wat in zijn voordeel speelde. Hij hoopte enkel dat Miss Levina niet ziek was gevallen. Anders was hij uit zijn bed gekomen voor geen enkele goede reden. Hij keek weer heel even naar de andere twee. Hij had geen enkel idee hoe laat het was. ”Zijn jullie al lang aan het wachten?” Zodra hij de woorden had uitgesproken gleden zijn ogen naar het poortje. Het was niet gesloten, was het mogelijk dat Miss levina hier al was geweest. Of… dat ze misschien hier nog steeds was zonder dat ze het door hadden. Daarnaast kon ook een andere lector vergeten zijn het poortje te sluiten. Het enigste dat hij wist dat hij geen uren hier zou staan wachten.

(Eindelijk kunnen posten. \<(^.^)>/)

_________________

Gast Can you feel the heat, slowly starting to burn you?

"Kagura""Voice"
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Sarovyr
-
-
avatar

PROFILERecruit
Real Name : ~
Posts : 383
Points : 8
MAGICIAN
✦ CHARACTER ✦
Magic: Dark/Fire
Klas:
Partner: Shot trough the heart, and I am to blame. Darling, I give love a bad name.

BerichtOnderwerp: Re: {Art introduction lessen} My life is like a cabaret    ma feb 13 2017, 18:05

Een zonnestraal schemerde door een kleine opening van Sarovyr zijn gordijnen op het bureau, kleine goudkleurige stofdeeltjes die door de lucht dwarrelden onthullend toen hij overeind kwam in zijn bed met een onderdrukte grom. Zijn wekker gaf een irritant gepiep af, die hij met een kleine tik tot zwijgen bracht. Even voelde het alsof een gloeiende staaf over zijn rugspieren werd gewreven door de oefeningen van de avond die hij daarvoor had gedaan, gevolgd door de spierpijn die hij zojuist ervaarde. Zijn lichte ogen gleden over Zev toen hij weer ging liggen, zijn nutteloze benen warm houdend met zijn dikke vacht en uit de kluiten gewassen lichaam. Intussen was hij dan ook te groot voor zijn mand geworden, die nog maar net tussen een muur en het bureau paste. En ondanks dat Zev prima buiten kon zijn hield hij hem s'nachts binnen door slecht weer en de haren die hij achter liet waren werkelijk een plaag. Echter was Zev meer dan alleen een huisdier voor hem. ''Goedemorgen kerel..'' mompelde Sarovyr nog slaperig die de grote wolf over zijn kop aaide, die even wat loom met zijn staart op het bed klopte. Met enige inspanning trok Sarovyr zijn benen onder de wolf uit, waarbij hij ook de hoofdeinde van zijn bed pakte om zich onder de wolf uit te trekken die zich geen centimeter bewoog. 'Luie lamzak' gromde de jonge Shadraan dan ook even voor hij zijn benen over de rand van het bed wierp en zich klaar begon te maken voor zijn eerste les van vandaag, al zou het slechts een introductie zijn van de nieuwe kunst docente.

Met zijn nette, gestreken witte overhemd aan en zijn zwarte herenschoenen onder een zwarte pantalon rolde hij zichzelf door de gangen richting de kassen. Toen hij had gelezen waar de introductieles zich zou bevinden vroeg hij zich zwijgzaam af waarom het daar plaats vond in plaats van de gebruikelijke les lokaal. Echt veel les met kunst had hij niet gehad, en artistiek was hij niet. Een doodle tekenen was misschien het enige kunstgerelateerde wat hij deed wanneer een lesstof hem verveelde. Echter had hij geen zin om een slechte eerste indruk te wekken door alsnog niet te komen, aangezien het tenslotte wel een echt vak zou zijn die ze bij moesten wonen. Pure larie, vond hij. Wat hij wilde worden wist hij niet, maar zeker geen beeldhouwer, kunstenaar of schilder. Waarom dit vak dan ook bestond was hem dan ook niet duidelijk, maar om het nu meteen al te skippen leek hem geen goed plan. Echter kwam hij binnen met enige nieuwsgierigheid, ietwat fronsend rondkijkend en opmerkend dat er al een paar leerlingen voor hem binnen waren gekomen. Twee herkende hij niet, maar de jongen met blonde lokken echter wel. Hij rolde naar de mede-shadraan toe die plaats had genomen op een bankje ''Hey. Is ze verlaat of even weg?'' vroeg hij toch hardop af, Theneras begroetend met een kort knikje, even rondkijkend naar de variatie aan planten die een mengeling van geuren produceerden.


Sorry dat hij zo laat is! Ik hoop dat de les toch voortgezet kan worden c:

_________________


Voice(Singing)Voice(Talking)

Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Miss Levina
-
-
avatar

PROFILEAscendant
Real Name : Moonmoon
Posts : 27
MAGICIAN
✦ CHARACTER ✦
Magic: Darkmagic and woodmagic
Klas: My own rules~
Partner: My onw hat baby.

BerichtOnderwerp: Re: {Art introduction lessen} My life is like a cabaret    wo feb 22 2017, 14:00


Ze genoot van haar thee die ze had mee genomen. Het theekopje lag tegen haar lippen aan terwijl ze de warme drank naar binnen goot. Het hoedje op haar hoofd viel er niet vanaf doordat ze deze had vastgezet met een klipje. Op dat moment hoorde Levi het de eerste tekenen van geluid. Ze draaide haar hoofd en glimlachte. Ze kon vanaf hier prima op de ruimte kijken waar de kinders binnen kwamen, maar ze konden haar niet zien. Dit beviel Levina wel dus ze bleef rustig zitten totdat ze er allemaal zouden zijn. Ondertussen dronk ze haar thee.. liet ze de leerlingen in twijfel. Ze had lol om zichzelf en ze speelde met het takje dat op tafel lag. Zij zou net zo lang wachten tot alle leerlingen er waren. Misschien gek, maar zo had je ook gelijk dat de leerlingen het vreemd vond als iemand te laat was. Dat terwijl veel relschoppers hier dagelijkse kost van maakte. Levina daar in tegen pakte deze taktiek, omdat deze types het niet van de docent zelf verwachtte. Dat terwijl ze zelf niks fout deed, want zij was ruim op tijd geweest, alleen niet in het zicht. ''Hey. Is ze verlaat of even weg?'' en met die woorden wist Levi dat de laatste was gearriveerd. Levina streepte gelijk aan haar presentielijstje af, want ze had er portretjes bij gemaakt naar de foto's die ze had gekregen. Ze keek op het ouderwets klokje rond haar pols en grinnikte zacht. Hm, het viel haar mee hoe laat ze waren. Ze zette zich op van de tafel en snoof wat adem naar binnen. Haar eerste les, dit werd spannend. Om bij de leerlingen een indruk achter te laten pakte ze het ook anders aan dan je zou verwachtten. Nog altijd op de plek waar ze haar niet konden zien, hief Levina haar armen. Op dat moment verschenen er beneden lianen, bloemen en groeiende takken. Alsof de kas helemaal tot leven kwam, wat eerst zo vredig was geweest was. Ze bewoog zelf als een sierlijk iemand die op het ritme van schaduw en takken gemaakt was. Ze liep naar de radio die ze er al eerder had neergezet. Ze kon niet les geven, schrijven, tekenen, schilderen, magie beoefenen tot een volste.. zonder muziek. Ze sloot haar ogen even genietend toen ze de herkenbare tonen hoorde die nu ook langzaam de ruimte vulde. Ze grinnikte en nu werden haar ogen scherp. Let's.. begin. Levina nam een kleine aanloop, volgde met een ratslag en dook de lucht in met een salto. Daar bovenin de takken voelde ze zich gelukkig. Ze pakte een tak en deed alsof deze een trapeze was. De volgende waar ze naartoe werd geslingerd, bleef ze vast houden. Zo bacht deze haar via haar eigen magie naar beneden en stond ze bij de deur van de kas. Ze was soepeltjes op de grond terecht gekomen, had de rank een dankbare kus gegeven. Daarna sloot ze de deur achter zich. Ze keek de leerlingen allemaal met een doordringende en intense blik aan. Er stond plezier en vreugd in. Zin in de les. ''Zo..'' sprak ze met haar lippen tuitend. Ze liet haar hand op haar heup van het bijna perfect gevormde lichaam rustten. De blik was bijna uitdagend, niet flirterig maar meer nieuwsgierig naar wat en wie ze waren. ''Dus jullie zijn mijn kinders voor vandaag. Welkom allen, mijn naam is Miss Levina. Maar gewoon Levina voldoed ook.'' ze grinnikte naar ze. ''Anders voel ik mij zo oud.'' Ze liep bijna huppelend langs haar leerlingen die ze even een voor een in zich opnam. Een blonde knul, zijn ogen spraken over een ruwigheid die je niet van zijn uiterlijk zou verwachten. Maybe weak at body, but strong at mind. Of was het andersom? Hm.. Levina kon haar vinger er niet op leggen. "Theneras, die blauwe sjaal staat je leuk.'' zei ze. Bij hem stond een wat kleiner maar opgewekt meisje, ze had een soort draakje bij zich waar Levina even naar zwaaide. ''Hello dear Mayla. Ik ben blij te zien dat je zo enthousiast bent, we gaan snel beginnen.'' ze liep door en keek nu naar een jongen met felrood haar. Zijn ogen deden Levina denken aan de ochtendzon.. de zon die ze altijd had gezien wanneer ze vertrokken met het circus. ''Hey lazy scumbag named Kagura. Haha, late or not you are always welcome in my class.'' sprak ze, haar ogen twinkelde. En nu draaide ze zich om naar Saryvyr, ze keek niet naar beneden of ging lager hangen, omdat hij in een rolstoel zat. Levina beschouwde mensen met zulke beperkingen even sterk en gelijk als ieder ander, dus waarom zou je dan neerbuigend doen? Ze keek hem aan met een glimlach. ''En dat geld ook voor jou Sarovyr. Je mag je vriend de volgende keer ook mee nemen, mocht je daar behoefte aan hebben.''

Ze hoorde de korte stilte in de muziek, ze wist precies wat kwam. ''Okey mooi. De les is begonnen, nu is het de bedoeling dat we ons op deze vroege morgen eerst even lekker los schudden. Laat de energie door je lichaam gaan.'' en op dat moment werd het liedje gestart van All star. Levina bewoog mee op de muziek, er was niks lekkerder dan dit om de dag mee te beginnen. Ze bewoog haar armen en lachte. Ondertussen bewogen de ranken van de kas met hen mee. In het begin zou het best 'akward zijn, maar uiteindelijk hoopte Levina elke leerling te zien loskomen. Toen het liedje afgelopen was glimlachte ze breed. ''Okey, dat was de opwarming. Alleen, ik ben geen muziek of dans docent, wel de kunst docent. Toch wil ik jullie ook bijbrengen dat dansen, muziek, theater, zingen.. al die dingen, ook onder kunst vallen. Jullie eerste opdracht is om te ontdekken wat je inspiratie geeft.'' sprak ze rustig. Ze keek elk persoon individueel even aan. ''Ik hoop van jullie dat elk wel een hobby heeft. Dit kan schrijven, schilderen of pottenbakken zijn des nood. Maar inspiratie geld ook voor meerdere dingen. Wat inspireert jou om te gaan sporten? Trainen voor grote gevechten? Welke personen om je heen inspireren jou? Of juist niet? Wie zit je vreselijk op de nek en zou jij willen inspireren tot een ander beeld?'' sprak Levina, terwijl ze tijdens haar uitleg een uitgesproken lichaamstaal had met gebaren. ''Ik wil dat jullie hier goed over nadenken en er dan vervolgends iets mee doen in een kunstwerk. Materiaal is naar eigen keuze en je mag er ook magie bij gebruiken. Ik weet het, de opdracht is erg ruim en vaag... welkom in de kunstwereld.'' en bij de laatste paar werelden gaf ze hen een plagende grijns toe. ''Niks is fout, zolang ik maar vind dat je je best ervoor doet.'' sprak ze om ze nog iets te bemoedigen met deze gekke opdracht.

Eerste stuk muziek:
 

Tweede lied:
 

_________________
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Mayla
-
-
avatar

PROFILERecruit
Real Name : Rilana
Posts : 124
Points : 20
MAGICIAN
✦ CHARACTER ✦
Magic: Light & Water
Klas: Master Shong
Partner: All the good looking guys!

BerichtOnderwerp: Re: {Art introduction lessen} My life is like a cabaret    ma apr 03 2017, 22:47

Er kwamen al snel achter elkaar nog twee andere leerlingen binnen. Eentje met een rode haar bos en een jongen man in de rol stoel. Maar die laatste had ze toch al eens eerder gezien? Ja tijdens de les van Miss Roxanne! Maar zijn naam was de heel even vergeten. 'We zijn er zelf net pas, toch Theneras?' zei Mayla en ze keek haar mede leerling even vragend aan. Echt lang stond ze er nog niet, maar de vraag van de jongen in de rolstoel liet May haar schouders ophalen. ' Ze was er niet toen ik binnen kwam, Ik weet niet waar ze is, maar Chibi heeft iets daar boven zien bewegen denk ik? ' zei ze, Theneras was wel heel erg stil en had haar eerdere vragen al niet geantwoord. Ze maakte zich lichtjes zorgen om hem. Maar nog voor ze er verder over na kon denken begon Chibi te brommen en Mayla keek omhoog. Daar zag ze nog net iemand aan een van de takken naar beneden komen. Het kwam toch onverwachts en hoewel ze het niet had willen doen, kwam er toch een klein gilletje van verrassing uit haar keel. Was dit hun juf? Ze sloot de deur en begon te spreken. Dus zij was Miss Levina? Ah ze zag er wat ongewoon uit, maar dat maakte de mensen juist zo interessant. Anders waren de mensen ook maar gewoontjes, toch? Een kleine giechel ontsnapte uit haar keel toen  Levina zei dat ze haar ook gewoon bij haar naam mochten noemen omdat ze zich anders zo oud voelde. Ze knikte op de woorden van hun docente en luisterde verder aandachtig. Ze hoefde zich niet voor te stellen, want Levina ging al haar leerlingen af en sprak nog een paar woorden voor ze door liep. De muziek die had geklonken toen Miss Levina naar beneden was gekomen stopte en er viel even een stilte in. De les begon en ze mochten zich even los schudden. Dat was precies aan haar besteed. Mayla hield van dansen en muziek. Hoewel het gewoon was geworden voor haar omdat ze er an een klein beetje magie erbij gebruikte zins ze eenmaal goed een instrument kon bespelen. Zelfs wanneer Mayla danste gebruikte ze een klein beetje magie om haar gevoel te uiten. De zonnen stralen die de kas in vielen begonnen in ongevaarlijke stralen samen te bundelen en kregen alle kleuren van de regenboog alsof er lampen aan het plafon hingen die op de maat van de muziek mee bewogen. Mayla danste vrolijk rond, maar hield genoeg afstand om de overige studenten niet aan te raken. Toen het liedje af gelopen was stopte Mayla en keek weer naar Miss Levina. Ook het licht werd weer normaal terwijl May weer rustig stil stond.  De opdracht was simpel. Ze moesten bedenken en uit voeren wat hen inspireerde. Mayla dacht even na, Wat inspireerde haar? Hm... Zo moeilijk was dat niet voor haar. Mayla vond alles inspirerend. Haar vaders, Chibi, Magie zelve en de natuur in al haar schoonheid met haar magie en gewone wezens. Ze was nog niet echt goed in de spreuk van de dementie pocket, maar ze had het op bezocht in de bieb en was ermee gaan oefenen. Ze stak haar hand op en wachten even tot  Miss Levina haar de beurt gaf. 'Eigenlijk vind ik alles wel inspirerend, maar ik heb iets om te delen. JE kunt van alles je inspiratie maken en dat ga ik u tonen.' zei Mayla en ze maakte me de spreuk van de dementie pocket een scheur in de lucht en haalde daar haar Luid uit. Het leek op een soort gitaar alleen dan iets boller. Ze begon te tokkelen en op de maat van de muziek begon te licht om hun heen zich te vervormen. Het bracht een verhaal te weeg die ze met haar engelen stem voor alle aanwezigen zong. Toen het lied was af gelopen verdween ook het beeld. Ze hield de luid rustig in haar vingers en nu pas vielen de verleng stukken onder aan de luid op. Het waren vier verschillende gekleurde bollen die zachtjes licht uit straalde, maar nu Mayla geen gebruik van de luid maakte brachten ze niet genoeg licht voort waar Mayla met haar magie dan beelden op voort kon brengen.

https://www.youtube.com/watch?v=w9lMKv_ZlH8

_________________


Chibi:
 

Theme * Voice * Dancing mood

Stamp collection:
 
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Theneras
-
-
avatar

PROFILENovice
Real Name : Simone
Posts : 988
Points : 43
MAGICIAN
✦ CHARACTER ✦
Magic: Dark
Klas:
Partner: Remember how to put back the light in my eyes

BerichtOnderwerp: Re: {Art introduction lessen} My life is like a cabaret    di apr 18 2017, 13:20

Hij was de eerste aanwezige in de kas. De blonde jongen keek op toen hij de deur hoorde gaan en zag het meisje die hij herkende als Mayla binnenstappen. Bij haar vraag knikte hij eenmalig. 'Het lijkt er wel op.' Afwezig luisterde hij naar haar stem, naar de woorden die ze tegen dat draakje van haar zei. Ook hijzelf keek kort omhoog, maar hij kon er geen teken bekennen dat er wel degelijk iemand boven was. Kort haalde hij zijn schouders op. Als het wel zo was, zouden ze het snel genoeg merken. Leunend tegen de muur van de kas en zittend op het houten bankje, wachtte hij weer, waarna er nog een leerling binnen kwam lopen. Bij zijn vraag hoorde hij Mayla antwoordden en hij knikte om het te beamen. 'Ja, we zijn hier zelf echt nog niet langer dan vijf minuten.' En weer gingen zijn ogen naar de deur, waarna hij Sarovyr binnen zag rollen. Een kleine glimlach van herkenning en in begroeting kwam op zijn gezicht. 'Hey. En verlaat denk ik? Wij hebben haar in ieder geval nog niet gezien. Al was de kas wel open..' Kort keek hij naar Mayla, die ongeveer hetzelfde als hij antwoordde, en Theneras knikte. 'Ah well.. we merken het wel.' De kas die open was.. Dat was iets wat hem meteen al als vreemd had ervaren. Dat de kas wel open was, maar er verder niemand was geweest.

Maar er was wel iemand geweest. Geluiden klonken van boven, muziek, en de takken en bladeren maakte geluid, waarna de lerares kunst landde. De verhalen waren zeker waar. Ze was excentriek. Zijn blik liet hij hierna op haar rusten, waarna hij luisterde naar haar woorden. Automatisch ging zijn rechterhand even naar zijn blauwe sjaal. 'Umh.. Dankjewel, miss' sprak hij, toch wel lichtelijk onwennig maar met een kleine glimlach. Nadat ze klaar was met iedereen welkom heette, stierf de muziek weg. Aandachtig luisterde hij naar haar woorden, benieuwd naar wat ze gingen doen. Een kleine frons kwam erna op zijn gezicht.. losschudden? Ah... ze bedoelde dansen. Dansen.. dansen was niet zijn ding. Het voelde ongemakkelijk, raar, onwennig. Niet voor hem. Naast hem begon Mayla begon te dansen en gebruikte ook wat lichtmagie. De zonnestralen ging hij zo goed mogelijk uit de weg, toch bang dat hij alsnog een soort lichte uitslag kreeg en man wat haatte hij de jeuk. En ook omdat het hem deed denken aan spots, die zo op mensen werd geschenen. Hij stond gewoon niet graag in het middelpunt van de aandacht.. Maar om zijn lerares niet te teleurstellen bewoog hij enkel zijn benen wat mee op de muziek. Als ze zou vragen waarom hij niet beter... opwarmde zou hij wel zeggen dat zijn wandelingetje naar hier genoeg opwarming was geweest.. en dat de kassen zelf ook al warm genoeg waren.

De muziek stierf weer weg en de lerares kunst begon weer te spreken. Zijn blauwe ogen rustte weer op haar terwijl hij luisterde. Hij wachtte tot ze helemaal klaar was met uitspreken. Juist, wat inspireerde hem? Dieren dacht hij zo, lessen, tekenen en een drijfveer was in leven blijven. Niet sterven. Niet meer terug naar Shadra en de Suasama. Dat liet hem extra hard werken en doorgaan. En wie of wat inspireerde hem juist niet? Hij kon zo wel wat bedenken.. maar de eerste die echt in hem op kwam was Drake. De zwartharige knul en hij.. klikte niet, om het zacht uit te drukken. En dan waren er nog wel die hij liever uit de weg ging en liever niet zag of sprak. Maar wat hij nu moest maken? Hij had werkelijk geen idee. Hij kon dieren natekenen, schetsen. Misschien zou hij zoiets gaan maken. Met een nadenkende frons keek hij naar een random plant. Vanuit zijn tas haalde hij zijn schetsboek en wat potloden... maar wat hij nu zou gaan tekenen.. Daar moest hij echt nog even over nadenken.

_________________
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Gesponsorde inhoudPROFILE
MAGICIAN

BerichtOnderwerp: Re: {Art introduction lessen} My life is like a cabaret    

Terug naar boven Ga naar beneden
 

{Art introduction lessen} My life is like a cabaret

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

 Soortgelijke onderwerpen

-
» Vervolg: How to save a life[Tallstar's dood]
» The Rain gives Life and dead
» Feel the rhythm of life~
» Death is unstoppable. One must face it as a fact of life ✝
» The dawn of new life

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Starshine Academy ::  :: Greenhouses-