PortalIndexUpdate: Nieuwe Locaties HpD5UwnUpdate: Nieuwe Locaties 2q24v8xZoekenRegistrerenInloggen 

Deel
 

 Update: Nieuwe Locaties

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
AuteurBericht
Master Shong

Master Shong

Update: Nieuwe Locaties UTL8oxA PROFILEAscendant
Real Name : ✮Fox
Posts : 1376
Points : 93
Update: Nieuwe Locaties UTL8oxA MAGICIAN
✦ CHARACTER ✦
Magic: Water ✗ Ice
Klas: You're my ☆-pupil, each and every one of you!
Partner: Tremble, little lion man, you'll never settle any of your scores.

Update: Nieuwe Locaties Empty
BerichtOnderwerp: Update: Nieuwe Locaties   Update: Nieuwe Locaties Icon_minitimedi aug 22 2017, 22:58


New Locations
Update: Nieuwe Locaties EF4olE3Beste leden! Zoals jullie misschien al hadden vernomen, is het Team druk in de weer geweest met het overeind zetten van een aantal nieuwe locaties, met veel dank aan de ideeën van Cat. Op het moment loopt er nog een poll waarbij je kunt stemmen op de komst van een kapel in Oak's Field. Hieronder vind je verder een korte descriptie van de nieuwe locaties. Het Team wenst jullie veel postplezier!


Update: Nieuwe Locaties VYvNjCnUpdate: Nieuwe Locaties Tx4PNlU
Rhônnedeaux


Deze prachtige stad in het Zuiden van Nova is een zonovergoten lust voor het oog. De torenhoge gebouwen, gemaakt van kristal, fonkelen en het volk is er altijd vrolijk en genegen. Rhônnedeaux lijkt zo te radiëren in haar eigen licht, dat er van een aantal kilometer afstand zichtbaar een lichtkoepel boven de stad aftekent.


Update: Nieuwe Locaties Mtp2V6s
Mistlewaithe


Niet ver verwijderd van de hoofdstad ligt dit kleine dorpje, waar de natgeregende straten glimmen en de schaduwen kruipen waar het gaan kan. Zoals het echte Shadranen betaamt zijn de mensen hier kil en afstandelijk, maar uiteindelijk is het volk bereidwillig genoeg om een vreemdeling te helpen. Er zijn een aantal pubs, een paar winkelstraten, een kerkje en een openbare school.


The Abyss


Het Shadraanse land daalt op dit punt af in een metersdiep klif, waar - zoals mythes verhalen - schatten op de bodem te vinden zijn. Met zijn roetzwarte aarde, de rollende stormen, verraderlijke stoomgeisers en overblijfselen van een ongelukkige vorige reiziger, is de Abyss alles behalve een prettige plaats om te verdwalen.


Update: Nieuwe Locaties 7WkaswM
Qric Pass


De wind blaast je nog net niet van je pad, maar het houd veel reizigers toch weg van dit kleine dorp. Het ligt aan de voet van een bergpas en is een van de laatste stops voordat de bergen onbewoonbaar worden, op een paar ronddolende berggeiten na. De meeste bewoners zijn blij om een nieuw gezicht te zien, maar anderen vinden het fijner om gewoon met rust te worden gelaten.


Solaer Temple


Deze tempel heeft iets schoons en wonderlijks; het bestaat volledig uit kraakwit marmer en is één van de hoogste gebouwen op Puffoon. Het heeft geen ramen; de wind heeft ook binnen de tempel dag en nacht vrij spel. Edelen van de senaat, die de keizerfamilie adviseren, huizen in het uiterlijke topje van de tempel, die bijna in het wolkendek opgaat. Het is verboden terrein voor de lagere burger in stand, maar de overige verdiepingen van het Huis (zoals het ook wel wordt genoemd) is verder toegankelijk voor iedereen en wordt gebruikt als een soort open college. Vrijwel allemaal lopen ze rond met prachtige witte vleugels en beoefenen er de kunst van de luchtmagie. Ook enkele Luchtkrijgers zijn hier te vinden.


Update: Nieuwe Locaties NIBvnSV
KhanbuOnder de grond krioelt het van de gangenstelsels, waar een aantal naar dit technologisch geavanceerd stadje leiden. Hier blaast de stoom je om de oren en oriënteren de klassen zich puur op de handel. Harde werkers zetten zich hier dag in, dag uit in voor hun Planeet. Vaak zijn ze zelfs te druk om op te merken dat er een nieuwkomer tussen hen midden is.


Lesser Residences


Een vervallen Erdse achterstandswijk met een hoog criminaliteitsgehalte. De woningen van ongelukkige zielen die het niet zo breed treffen zijn hier te vinden, en misschien zelfs een klein deel van de burgers uit de arbeidersklasse die het simpelweg niet kunnen veroorloven om dichter bij het centrum te wonen. Deze woningen zijn vrij ver van de rand van het stadscentrum verwijderd. Een penetrante geur van smog en olie hangt hier in de steegjes.


Tel Khasul Labyrinth


Een ondergronds doolhof onder de stad, met smalle, kronkelige gangetjes die je in verwarring laten. In zijn geheel vormt het labyrint een kolkend, naar binnen draaiend patroon, alsof het de achterliggende bedoeling was om nieuwsgierige bezoekers op te slokken. Sommige gangenstelsels leiden echter naar niets, en anderen.. het gerucht gaat dat er ergens diep in het labyrint een crypte verborgen ligt, waar eeuwenoude spreuken worden gepreserveerd.


Update: Nieuwe Locaties QB6T5M6
Quasmira


In de verzengende hitte van Razen hebben mensen een bestaan opgebouwd in Quasmira. De stad typeert zich als een bezienswaardigheid waar de rasechte Raziaanse sfeer en tradities midden op straat te vinden zijn; kraampjes volgestald met pittige delicatessen, dans en antieke handel. Het volk dat hier woont bestaat veelal uit temmers, Dragon Riders, of jagen in andere vormen op vuurwezens. Hoewel de sfeer prima is, zorgt de brandende zon ervoor dat je snel wat verkoeling wilt zoeken.


Crystal Beach


Een parelwit strand en een trekpleister voor toeristen die er massaal op af komen om het echte Raziaanse klimaat te beproeven. Dit strand omhelst een groot gedeelte van een drukbezochte handelsboulevard. 's Avonds worden hier vuurshows en op festivals zelfs demonstraties met draken gegeven. Vulkanen aan de horizon bestippelen de kraakheldere zee. De tropische temperaturen lopen hier zo hoog op, dat zelfs het zeewater warm aanvoelt.


Update: Nieuwe Locaties 869iq6Z
Dùn-An-MàrrDit dorp, liggend op water, lijkt een onontdekte toeristenattractie. De straten zijn gemaakt van doorzichtig steen, waardoor je naar de bodem van het meer kunt kijken en de vele vissen en waterplanten voorbij kunt zien stromen. Er komen hier regelmatig pelgrims die geloven dat zowel het water als het dorp helende krachten heeft, en zorgt voor verheldering.


Snowdin Trenches


Talloze parelwitte bergen zijn gelokaliseerd in het uiterlijke noorden van Cassia, waar het non-stop lijkt te sneeuwen. Sneeuwvlokjes dwarrelen om je heen en wouddieren scharrelen heen en weer. Dit prachtige gebied kent ook haar keerzijdes; ijskappen storten regelmatig neer en er dreigt constant gevaar voor een allesverwoestende sneeuwlawine. Niemand weet welke andere mysteries zich verbergen in de zilverachtige pieken.Oak's Field

The Lurking Vulture


Een kleine, bedompte taverne gelegen om de hoek van de Black Market. De meest gure typetjes zoeken hun toevlucht hier om zaken te doen, en het is er zeker geen plek voor brave schoolleerlingen. De intimiderende uitsmijter bij de deur lijkt dat nog eens extra te bevestigen. Menig relschopper verdient hier een zakcentje aan oneerlijke vuistgevechten en andere corruptie._________________
--Update: Nieuwe Locaties 3ZsYqt
I'm a whisper, living in ethereal thoughts

Update: Nieuwe Locaties XSB8Bq Update: Nieuwe Locaties XC3ykq Update: Nieuwe Locaties XdgzMG Update: Nieuwe Locaties AxOCvC Update: Nieuwe Locaties DsmHbc
Terug naar boven Ga naar beneden
https://www.youtube.com/watch?v=PtGqtow9AYs
Master Shong

Master Shong

Update: Nieuwe Locaties UTL8oxA PROFILEAscendant
Real Name : ✮Fox
Posts : 1376
Points : 93
Update: Nieuwe Locaties UTL8oxA MAGICIAN
✦ CHARACTER ✦
Magic: Water ✗ Ice
Klas: You're my ☆-pupil, each and every one of you!
Partner: Tremble, little lion man, you'll never settle any of your scores.

Update: Nieuwe Locaties Empty
BerichtOnderwerp: Re: Update: Nieuwe Locaties   Update: Nieuwe Locaties Icon_minitimema aug 28 2017, 06:03


New Locations
Update: Nieuwe Locaties EF4olE3Beste leden! De stempoll voor twee nieuwe locaties is recentelijk geleden gesloten, met als eindresultaat meer stemmen voor dan tegen. Hierdoor worden er twee nieuwe locaties geïntroduceerd op het forum! De oude kapel van Oak's Field en haar bijhorend kerkhof kun je vinden in het subforum van Kovomaka's Gardens. Het Team wenst jullie veel postplezier!


Update: Nieuwe Locaties VYvNjCn

_________________
--Update: Nieuwe Locaties 3ZsYqt
I'm a whisper, living in ethereal thoughts

Update: Nieuwe Locaties XSB8Bq Update: Nieuwe Locaties XC3ykq Update: Nieuwe Locaties XdgzMG Update: Nieuwe Locaties AxOCvC Update: Nieuwe Locaties DsmHbc
Terug naar boven Ga naar beneden
https://www.youtube.com/watch?v=PtGqtow9AYs
 

Update: Nieuwe Locaties

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Starshine Academy ::  ::  :: Mededelingen-