PortalIndexKalenderFAQZoekenGebruikerslijstGebruikersgroepenRegistrerenInloggen 

Deel | 
 

 We'll defy the rules until we die.

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
AuteurBericht
Evelynn
-
-
avatar

PROFILEElite
Real Name : Shadow
Posts : 303
Points : 922
MAGICIAN
✦ CHARACTER ✦
Magic: Light Magic
Klas: No
Partner: I'm much more me when I'm with you.

BerichtOnderwerp: We'll defy the rules until we die.   za jul 22 2017, 10:37

Intens verveeld legde ze het papierwerk neer. Ze zuchtte zacht toen haar blik op het vogeltje viel die in diepe rust lag te slapen. Met een zachte grom stond ze op, ze haatte dit en deed het liever ook niet. Dus stelde ze het allemaal uit zodat voor dat het af moest ze een avond lang door ging om het af te krijgen. Met een diepe zucht pakte ze haar pen weer op en rustte de achterkant tussen haar tanden terwijl haar ogen over het papier gleden. Toen de frons zich op haar gelaat vormde beet ze zacht op de pen. Het was dan wel nog maar pas avond haar zin om dit te doen was totaal weggeveegd.
Uiteindelijk geïrriteerd van haar afleidende gedrag. Ze stapte naar haar bureau en greep alle papieren bij elkaar en stopte die in een documentenmap om die op te pakken. Ze haalde een vinger over het slapende kopje van haar gouden vogeltje. Ze sloot de deur zo zacht mogelijk achter zich, gelukkig was het de trap naar beneden en ze kon naar buiten. Zuchtend liep ze naar de grote zaal om daar aan een lege tafel te gaan zitten. Welke debiel ging er nu in een cafetaria zitten vlak na etenstijd om rustig te werken. Nou de gene die zich beter concentreerde bij rumoer dan bij stilte.
Ze pakte een paar documenten en rolde met haar ogen bij de woorden. Verzonken in haar werk schrok ze op van een stem die ineens heel dichtbij klonk. ’Pardon?’ Vroeg ze zacht terwijl ze opkeek naar de persoon die haar had verstoord.

@"Open"

_________________
[Theme 1] [Droptopic] [Voice]

IC post count: 51 - last count: 5-10-2017 08:16Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Alpha
Czar of Sin
Czar of Sin
avatar

PROFILEGuardian
Real Name : Cat
Posts : 372
Points : 0
MAGICIAN
✦ CHARACTER ✦
Magic: Dark - Fire
Klas: Classy af
Partner: No mourners, no funerals.

BerichtOnderwerp: Re: We'll defy the rules until we die.   za sep 02 2017, 22:50

Als hij niet zo een verschrikkelijke honger had gehad, dan had het gerust to middernacht kunnen duren voordat Alpha zich naar de grote zaal zou begeven om iets van voedsel te pakken. De starende ogen overdag waren nog tolereerbaar, maar de starende ogen als hij naar de zaal kwam om zijn eten op te halen, waren hoogst ongemakkelijk. De demon kon er niets aan doen dat hij op een dieet leefde dat uitsluitend bestond uit rauw vlees. Dat moesten anderen toch ook wel begrijpen? Het was nu dan wel al na de gebruikelijke etenstijd, de zaal zou verre van leeg zijn. Toch kon de demon het knagende hongergevoel niet meer negeren en had hij besloten om zijn trots voor een keer te laten varen en maar gewoon te gaan. Met een rechte rug daalde hij de trappen af en negeerde hij elke blik en elke fluistering. Zijn staart bewoog onrustig, geïrriteerd dat hij nu had besloten naar buiten te komen. Deze leerlingen waren in zijn ogen niets anders als voer. Het jammere was alleen dat hij ze met geen haar kon aanraken. Niet in een gewelddadige manier dan. Maar misschien.. als hij er een ver genoeg van de academie kon weglokken.. wie weet. De demon zette de gedachte uit zijn hoofd, wetende dat het waarschijnlijk hem duur kwam te staan. En daar had hij nu geen tijd voor.
Aangekomen in de zaal was zijn doel meteen naar achter te lopen, te krijgen waar hij voor kwam en weer weg te zijn. Het liefst binnen een minuut. Maar dat plan werd al tot een halt geroepen bij het zien van een bekend gezicht met een veel aantal dansende, rode lokken. Achter zijn masker trok hij zijn wenkbrauwen op terwijl hij koers zette naar Evelynn. 'Welke dwaas heeft het ooit een goed idee gevonden om in een rumoerige zaal met de meest onbetrouwbare personen op de academie belangrijk werk te verrichten?' Bromde hij, een klein afstandje van haar stilstaand. Zijn klauwen vouwde hij op zijn rug en een verborgen grijns lag op zijn lippen toen Evelynn opkeek en hem niet had gehoord. 'Ik vroeg: Welke dwaas heeft het ooit een goed idee gevonden om in een rumoerige zaal met de meest onbetrouwbare personen op de academie belangrijk werk te verrichten?' Herhaalde hij zijn exacte woorden en zette een paar stappen dichterbij. Zijn blauwe ogen gleden even naar de documenten en vervolgens weer terug naar Evelynn. Hij maakte een lichte buiging als begroeting. 'Vrouwe.' Begroette hij haar met een ondertoon die respect uitstraalde.

@Evelynn

_________________
|Theme|Character|Voice|
Stamps:
 
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Evelynn
-
-
avatar

PROFILEElite
Real Name : Shadow
Posts : 303
Points : 922
MAGICIAN
✦ CHARACTER ✦
Magic: Light Magic
Klas: No
Partner: I'm much more me when I'm with you.

BerichtOnderwerp: Re: We'll defy the rules until we die.   wo okt 04 2017, 15:34


Ze trok haar wenkbrauw op bij de herhaling van zijn woorden. Ze legde de documenten in haar hand op zn kop terug op de rest. 'Oh begin niet met vrouwe, je noemde mij net een dwaas. Mijn moeder zei altijd als je niets vriendelijks te zeggen hebt moet je je muil houden. Ik zou het op prijs stellen als jij dat advies opvolgd.' Zei ze terwijl ze Alpha strak aankeek. 'Maar ja de meest onbetrouwbare persoon kwam binnen toen jij binnen stapte.' Zei ze geïrriteerd, ze haatte dit papierwerk al, zeker als iemand haar verstoorde en ook nog eens veroordeelde, hardop.
Ze pakte haar papieren opnieuw op om haar ogen er weer op te laten vallen en alpha verder proberen te vergeten. Met een zucht overdacht ze haar woorden en legde de papieren weer neer. 'Sorry Alpha, die woorden kwamen er misschien wat harder uit dan ze bedoeld waren. Vergeef mij.' Zei ze zacht terwijl ze het masker aankeek.

@Alpha

_________________
[Theme 1] [Droptopic] [Voice]

IC post count: 51 - last count: 5-10-2017 08:16Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Gesponsorde inhoudPROFILE
MAGICIAN

BerichtOnderwerp: Re: We'll defy the rules until we die.   

Terug naar boven Ga naar beneden
 

We'll defy the rules until we die.

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

 Soortgelijke onderwerpen

-
» Rules
» Borders & rules [Owlpaw]
» Light magic lesson one~ Welcoming and rules.

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Starshine Academy ::  :: The Great Hall-