PortalIndexEvelynn Alys Ehler - Hyland HpD5UwnEvelynn Alys Ehler - Hyland 2q24v8xZoekenRegistrerenInloggen 

Deel
 

 Evelynn Alys Ehler - Hyland

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
AuteurBericht
Evelynn

Evelynn

Evelynn Alys Ehler - Hyland UTL8oxA PROFILEElite
Real Name : Shadow
Posts : 303
Points : 922
Evelynn Alys Ehler - Hyland UTL8oxA MAGICIAN
✦ CHARACTER ✦
Magic: Light Magic
Klas: No
Partner: I'm much more me when I'm with you.

Evelynn Alys Ehler - Hyland Empty
BerichtOnderwerp: Evelynn Alys Ehler - Hyland   Evelynn Alys Ehler - Hyland Icon_minitimema jan 09 2017, 22:52


Evelynn Alys Ehler - Hyland MlOhNO9
If we magnified our success as much as we magnified our disappointments  
Everyone would be so much more happier.


Evelynn Alys Ehler - Hyland TTMQfe8
Full Name: Evelynn Alys Ehler - Hyland
Reason or meaning of name: Evelynn – Light, Alys – Noble
Nickname: Eva
How did they get it?: Haar moeder noemde haar vroeger altijd zo in plaats van haar naam tot Eve af te korten maakte ze er Eva van.
Titles: Vrouwe van het licht, Legendarische magiër, Beschermvrouwe van Nova, Miss/Ms.
Marital status: Weduwe
Age: 32 (+43)
Date of Birth: 15 juni 1941
Zodiac: Tweelingen
Gender: Vrouwelijk
Sexual Orientation: Hetero  
Nationality: Novaanse
Hometown: Honningsvåg
Current Residence: Cahaya, Chamber of light

Evelynn Alys Ehler - Hyland W68CFbl
Evelynn is een dame van een normaal en rank postuur, Ze is ongeveer 1,72m. Ze is iets gespierder dan de gebruikelijke hoeveelheid van een vrouw vooral in haar armen en buik regio. Haar Blauwegroene ogen lijken soms groen door de licht inval. Haar rode krullende lokken vallen over haar ranke schouders en zijn het aanzicht punt van haar verschijning. Ze is duidelijk te herkennen aan haar rode krullende bos.
Haar gezicht is bleek, zeker in vergelijking tot haar lokken. Het maakt niet uit hoeveel ze in de zon zit ze blijft bleek. Haar gezicht is in de vorm van een ovaal en loopt af in een punt. Vaak lijkt hij vele male slanker door de lokken die de helft van haar gezicht bedekken.

Evelynn Alys Ehler - Hyland LvJNaij
Primary magic: Light magic
Secondary magic: None
Animal form: Manenwolf is een hoogbenige, bruinrode wilde hondachtige met lange oorschelpen, een spitse snuit en zwart gelaarsde poten. Hij is meer verwant met de vos dan met de wolf, elektroforese studies wijzen er echter op dat deze soort niet nauw verwant is met ons bekende soorten, zijn nauwste verwantschap is met de boshond.
Most used magic: Offensive
Weapons training: Enkel een boog weet ze te gebruiken. Dit is iets wat ze van haar vader heeft geleerd als klein kind. Haar vader was een jager en bracht met de boog hun eten op tafel. Zij heeft het moeten leren om zichzelf eventueel te kunnen redden.
Physical strength: Op zich is Evelynn best sterk maar ze blijft een kleinere en ranke vrouw die het eerder van  haar boog of magie moet hebben.
Speed: door middel van haar magie kan ze zichzelf snel verplaatsen

Evelynn Alys Ehler - Hyland RssiJjM
>> Strong-willed || Joker || Indecisive ||  Sarcastic || fickle || Over-thinker <<
>> Serious || Strong Opinions || Childish || Nurturing || Careless || Flirty <<
Evelynn heeft een sterke wil en zal altijd alles op alles zetten om te krijgen waar ze haar best voor doet.
Eva is het type dat stomme en doelloze geintjes uithaalt in haar vrije tijd, gewoon omdat het kan. Een partijtje scheetkussens neerleggen in een vergaderruimte voor een belangrijke vergadering is iets wat zij zou doen. Kleine schadeloze grapjes.
Als ze moet kiezen tussen twee of zelfs meerdere dingen om te doen, te kiezen of zelfs al op brood te nemen is het zo moeilijk om te kiezen wat ze wil. Ze zal twijfelen en bijna hopen dat iemand anders de keuze voor haar wil maken.
Sarcasme is haar standaard manier van praten, zeker als iemand haar verveeld of irriteert.
Het ene moment kan ze heel vrolijk iets doen en het andere moment kan ze het zat zijn of heel chagrijnig zijn voor geen enkele duidelijke reden. Juist door dat ze zo wispelturig is kan ze heel twee-gezichtig overkomen voor sommige mensen.
Van een simpele oke kan Evelynn al zeventien redenen bedenken wat het zou kunnen betekenen.
Wanneer het nodig is kan ze van haar kinderachtige geintjes stappen en in serieuze modus gaan. Kan ze haar beslissingen binnen een seconde maken en haar verantwoordelijkheid dragen als en volwassene en de legendarische magiër die ze behoort te zijn. In haar vrije tijd wil ze liever gewoon de lol in het leven houden, niet alles zo serieus willen nemen. Vooral omdat ze niet van plan is snel op te stappen.
Als er een mening te geven valt is Evelynn er als de kippen bij en is ze de eerste die haar uitspraak doet. Ze wijkt niet zonder bewijs af van haar mening af. Al moet het uitlopen in een luide discussie ze moet en zal haar punt verdedigen.
Met de stomme en doelloze grapjes die ze uithaalt heeft ze zo een kinderlijk lachje. Ze ziet de wereld het liefste door een roze bril en wil vrolijk zijn en wat is de beste manier dan door je kinderlijk te gedragen.
Evelynn zal altijd opkomen voor de zwakkere of de mensen in nood. Ze heeft een bloedhekel aan pesters en zal deze ook op een gepaste manier straffen.
Een van de woorden die haar ook zou omschrijven is onbezorgd, ze maakt zich niet druk of alles op de juiste plek ligt, of alles netjes schoon is. Manieren hoeven niet specifiek op en top. Zolang je maar lekker jezelf bent is alles voor haar prima.
Eve komt absoluut flirterig over zonder dat ze er zelf bewust van is. Ze is het type dat niet door heeft dat ze flirt en als iemand op dr valt heeft ze dat ook niet snel door. Ze is onwetend op de manier die zij over komt.

Fears
Ailurophobia- Fear of cats. – Evelynn heeft het niet op katten, ze zal niet meteen wegrennen omdat dat een verkeerd beeld geeft. Maar toch denkt ze oprecht dat alle katten van de wereld een geheim genootschap hebben om de mensheid neer te halen. Om deze reden zal ze niet alleen een kat nooit wat aandoen maar ze compleet uit de weggaan. Juist omdat als ze ooit aan de macht komen zij niet op de slechte-mensen-lijst staat.

Evelynn Alys Ehler - Hyland Jf05FNt
Gregor Hyland – Vader – Overleden
Mary-Ann Hyland - Vellarh  – Moeder – Overleden
Michael Ehler – Man– Overleden
Joshua Ehler Hewley – Zoon - Overleden
Olivier Hewley - Kleinzoon - Onwetende van zijn bestaan.

Evelynn Alys Ehler - Hyland 5h7HND2
Evelynn was geboren in de armen van Gregor en Mary-Ann Hyland, een gelukkig getrouwd stel dat al sinds hun tiener jaren samen was. Natuurlijk was er hier en daar wel eens een enkele spanning. Maar niets dat verrassend slecht was. Gewoon de normale huiselijke meningsverschillen. Mary-Ann wilde altijd nog meerdere kinderen en toen ze eindelijk na elf jaar weer zwanger raakte overleden zij en de baby aan een onbekende ziekte.

Het brak haar vader zijn grote liefde te verliezen maar hij besloot dit niet te laten merken om Evelynn zo goed mogelijk op te voeden in zijn eentje. De nu twaalf jarige Eve hielp zo veel mogelijk op de boerderij die ze bezaten terwijl haar vader joeg op de wilde beesten in de bossen achter hun huis.  Het vlees kwam op tafel en de pelsen verkocht hij in het dorp. Het was een simpel bestaan maar het was een gelukkig bestaan met enkel hun twee.

Nooit heeft Evelynn haar jeugd of verleden als iets naars gezien. Ja haar moeder overleed voor ze was opgegroeid. En er waren zeker momenten geweest waar ze haar miste maar haar vader heeft altijd gezorgd dat ze alles had wat ze nodig had binnen zijn middelen. Hij had haar leren jagen met de pijl en boog, zoals hij het zelf deed. Overdag ging ze naar school in het dorp, ze was een normaal kind tot ze ontdekte dat ze aanleg had voor magie. Als de snelle leerlinge die ze was kreeg ze het al snel onder de knie, Natuurlijk moest ze nog steeds heel veel leren, Maar als leergierige en snelle leerlinge kreeg ze dingen snel onder controle. Maar vooral omdat ze thuis veel oefende maar dat verteld ze er nooit bij. Uren en dagen stopte ze in haar eigen trainingen, duidelijk makend dat het jonge meisje hier van haar beroep wilde maken. En daar in de beste wilde worden. Vele tegenslagen daar gelaten.

Haar vader zette alles op alles om Eva naar een middelbare school te sturen gericht op magie. In de top van haar klas slaagde ze. Ze had Michael ontmoet terwijl hij bij haar in de klas zat. Meteen klikte het tussen hun tweeën. Ook ontmoette ze Dion, die meteen zijn oog op haar kreeg. Haar open persoonlijkheid en haar magie voor wat ze veel moeite had gedaan om het zo onder controle te krijgen. Na haar slagen studeerde zij door en hij begon met werken, Ze trouwde en niet veel later ontdekte Evelynn dat ze zwanger was van haar zoon. Haar leven was normaal en mundane.

Toen Eva met het hele gezin op bezoek ging bij haar vader, iets wat ze vaak deden kwam ze Dion weer tegen. Ze kwamen aan de praat en puntje bij paaltje maakte ze een afspraak om de volgende dag verder te spreken. Dion legde haar de volgende dag uit dat ze was blijven hangen in zijn gedachtes betreffende het vinden van een opvolger. Na meerdere gesprekken thuis, met Dion en zonder Dion had Evelynn haar zin door gedreven en het aanbod aangenomen. Ze startte meteen met de trainingen de volgende dag.

Tijdens een bezoek aan haar geliefde vader met de kleine Joshua, ze had beloofd mee te gaan ver weg en haar vader zou op de drie jarige kleinzoon te passen terwijl Eve weg was met Dion en Michael een businesstrip had. Op weg naar huis vanaf haar vaders boshutje, hij weigerde deze te verlaten in nagedachtenis aan zijn vrouw. Vond ze een goudkleurige vogel verstrikt in prikkeldraad, de stekels door de huid heen stekend. Ze stopte om de vogel uit zijn verstrikte gevangenis te bevrijdend. Haar handen openhalend aan de akelige stekels van het draad.  Na handen vol bloederige smeren aan het witte shirt te hebben afgeveegd zonder na te denken had ze de duidelijk verzwakte vogel in haar vest gewikkeld. Ze hield het gewonde en verzwakte dier stevig tegen zich aangedrukt.

De gouden kleur vervagend naar brons  toen ze het uit haar vestje haalde. Tijdens haar trainingen had Dion haar helen geleerd. Ze besloot het arme dier zijn wonden te dichten. Twee dagen lang zette ze alles op alles om het dier gevoed te krijgen en beter van de wonden. Na twee lange dagen voor het dier te hebben gezorgd lag ze slapend op de bank om enkel gewekt te woorden van galmende woorden in haar gedachtes. Dankende woorden, komend uit de intussen weer goudkleurige vogel zich voorstelde als Oriole en met heel veel moeilijke en lange zinnen uitlegde dat hij een magische vogel was en haar wilde danken voor het terug krijgen van zijn goudkleurige schoonheid. Ook wilde hij het zelfde doen voor haar, haar bewaren in de schoonheid die ze nu bezat. De enige manier die hij wist te bedenken was het stopzetten van haar leeftijd.

Oriole bleef bij Evelynn, maandelijks zorgde de vogel dat de magie die hij op haar uitoefende bleef. Ze bleef onsterfelijk zolang de vogel bij haar bleef, hij zorgde voor haar en zij voor hem. Ze hield het geheim voor Michael, ze wist hoe hij dacht over het hele onsterfelijke ding. Hij haatte het en wilde er niets mee te maken hebben. Toen Evelynn het niet veel langer kon verbergen dat ze niet meer verouderde. Een lange ruzie met een hoop harde en schreeuwende woorden zorgde dat Michael de deur uit stormde.

Enkel om later het nieuws te krijgen dat hij het leven had gelaten in een tragisch ongeval tussen Michael en een groot wild dier. Ze hoefde niet te weten wat voor dier het was geweest enkel dat ze nu met haar zes jarige zoon zat terwijl ze niet ouder werd of de tijd had hem op te voeden  tussen haar trainingen door. Ze zette Joshua af bij haar vader die hem met de zelfde liefdevolle opvoeding opvoedde als dat hij bij Eva had gedaan.

Evelynn richtte zich vol op haar trainingen, niets meer gevend om wat er om haar heen was gebeurt haar emoties vergetende. Pas nadat Oriole weken lang tot haar door probeerde te dringen dat dit niet de manier was om met dit verlies om te gaan.

Eva sloot haar gedachtes compleet af voor haar zoon en de dood van haar man. Nog steeds weigert ze te praten over de beide mannen in haar leven, ze heeft het achter gelaten. Haar zoon achtergelaten bij haar vader. Zich richtend op haar werk, haar training.

Pas toen Dion zijn angst voor de bacteriën zo extreem werd dat hij zijn huis niet meer uit wilde besloot hij het stokje door te geven aan Evelynn.
Terug naar boven Ga naar beneden
 

Evelynn Alys Ehler - Hyland

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Starshine Academy ::  ::  :: Light Magicians-