PortalIndexKalenderFAQZoekenGebruikerslijstGebruikersgroepenRegistrerenInloggen 

Deel | 
 

 Families are like fudge – mostly sweet with a few nuts || Evelynn

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
AuteurBericht
Olivier
-
-
avatar

PROFILERecruit
Real Name : Simone
Posts : 339
Points : 5
MAGICIAN
✦ CHARACTER ✦
Magic: Earth & Light
Klas: Miss Roxanne
Partner: Half the time we laugh a lot. The other half we cry for love. In secret

BerichtOnderwerp: Families are like fudge – mostly sweet with a few nuts || Evelynn   do mei 04 2017, 22:02

Het was een oud ding, stoffig mede doordat het al zo lang onderin en achterin zijn lade lag. Maar ook omdat het ook echt oud was. Hij had het nog nooit gedragen, het was ook niet echt zijn stijl. De ketting was van zijn oma geweest, dat had zijn vader gezegd, toen hij het aan Olivier gegeven had, op zijn 6e verjaardag. Dezelfde leeftijd dat zijn vader het had gekregen. Het was van de weinige dingen geweest die zijn vader los had gelaten over diens moeder. Olivier had wel eens naar haar gevraagd, uit nieuwsgierigheid, maar veel krijg hij er niet uit. Het antwoord was dat zijn vader haar al heel erg lang niet gezien had, en daar ook geen behoefte aan had. Zijn opa en oma van moeders kant had hij gekend, had via Opa ook wat dingen geleerd over Erdse technologie. Dat was ook hetgeen geweest wat hem had voorgesteld aan fototoestellen en fotografie. Het was enkel logisch dat hij meer wilde weten over zijn andere opa en oma. Maar de ketting en de woorden waren het enige wat hij over haar wist. Hij was niet eens zeker of zijn vader een foto van haar had, als hij dat al had, had Olivier het nooit gezien of, als hij het wel gezien had, nooit geweten dat het een familielid was waar hij naar keek.

De ketting pakte hij na zijn gedachtegang door memory lane, voorzichtige uit de lade, veegde deze af aan zijn shirt en bekeek hem weer maar aandachtiger deze keer. De herinnering van toen kwam terug, en hij kende zijn Oma niet en dus, net als een hoed van zijn vader en de foto's in zijn portemonnee, was het een herinnering aan hem. Een extra stukje van hem, wat hij kon vasthouden, zien en ruiken. Hij zuchtte zachtjes, liet zijn bruine ogen op de ketting rusten, waarna hij hem in een opwelling omdeed en onder zijn shirt stopte. Hij wilde niet dat het te erg zou opvallen, want de hanger was niet zijn ding maar eraf halen, dat wilde hij nu ook weer niet. Dat voelde niet goed. De ketting zelf voelde vreemd, zwaar om zijn nek en koud op zijn borst en met elke stap die hij zette bewoog het grote sieraad mee.

Na zijn kamer wat opgeruimd te hebben, iets wat onderhand wel nodig was vond hij zelf, verliet de jongen zijn kamer. Dit keer zonder enige spoor van eyeliner. Na wat er de vorige keer gebeurd was.. was hij er voorzichtiger mee. Al had hij het leuk vinden staan, iets wat Graham ook had beaamd. Maar toch.. De gedachtes: als…. Wat als, spookten door zijn hoofd. Wat doelloos en verveeld liep hij hierna over de earth afdeling en door de gangen heen, om uiteindelijk bij een aantal (nu lege) lokalen aan te komen. Hij probeerde een aantal deuren en tot zijn verbazing was er eentje niet op slot en opende de deur. Stilletjes liep hij naar binnen en nam plaats op een hoek van één van de tafeltjes. Wat afleiding en plezier, daar had hij nu behoefte aan. Het zat ook in zijn aard. Zo nu en dan.. was dit nodig. Met een ondeugende blik keek hij het lokaal rond waarna hij wat in zijn tas rommelde om te zoeken naar wat… leuke spullen. Het was weer eens tijd voor een onschuldige, kleine prank.

@Evelynn

_________________

Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Evelynn
-
-
avatar

PROFILEElite
Real Name : Shadow
Posts : 303
Points : 922
MAGICIAN
✦ CHARACTER ✦
Magic: Light Magic
Klas: No
Partner: I'm much more me when I'm with you.

BerichtOnderwerp: Re: Families are like fudge – mostly sweet with a few nuts || Evelynn   zo mei 07 2017, 20:14

Met een brede grijns liet de vrouw het krijtje over het bord glijden, een brede grijns op haar lippen gevestigd. Kon haar het nou schelen dat ze volwassen moest zijn en eigenlijk geen grapjes behoorde uit te halen. Alsof ze het type was om altijd een serieuze blik op haar gelaat te hebben. Ze haatte het om altijd maar serieus te zijn. Ze haatte het zo intens. Ze wilde kunnen lachen in het leven en lol hebben zoals het behoorde in haar ogen. Ze zette een paar stappen achteruit en keek met een brede glimlach naar het bord waar op stond ’Met veel liefs, Evelynn’ bedoel haar grap was te leuk om niet te gaan opeisen.
Ze draaide zich om naar het klaslokaal waar aardig wat tijd in was gaan zitten. Alle tafeltjes om gedraaid, de stoelen op de kop aan de tafels geschoven. Posters op zijn kop gedraaid, zelfs de gordijnen los gemaakt en ze op vensterbanken gelegd. Zelfs op het bureau van de leraar die ze overigst ook had omgedraaid had ze alle spullen die er op stonden netjes op de onderkant van de tafel geplaatst. Omgekeerd natuurlijk ze liet absoluut niets recht staan. Ze veegde haar handen af alsof er aarde aanzat. Eva verliet het lokaal en sloot deze weer achter zich met de sleutel die ze natuurlijk volkomen legaal had verkregen maar niet heus. Niet dat hij niet handig was, goed volgend lokaal was aan de beurt. Ze deed haar tas goed over haar schouder en liep het volgende lokaal in die onverwachts gewoon open was. Ze bleef stokstijf staan en keek de jongen aan. ’Goede…dag’ zei ze beleefd met haar ogen die pretlichtjes uitstraalde. ’Vergeet dat ik hier ben.’ Zei ze terwijl ze de notitieblaadjes uit haar tas haalde en deze op de deur begon te plakken.

@Olivier

_________________
[Theme 1] [Droptopic] [Voice]

IC post count: 51 - last count: 5-10-2017 08:16Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Olivier
-
-
avatar

PROFILERecruit
Real Name : Simone
Posts : 339
Points : 5
MAGICIAN
✦ CHARACTER ✦
Magic: Earth & Light
Klas: Miss Roxanne
Partner: Half the time we laugh a lot. The other half we cry for love. In secret

BerichtOnderwerp: Re: Families are like fudge – mostly sweet with a few nuts || Evelynn   vr mei 12 2017, 17:18

The world is too serious sometimes

Zijn tas liet hij snel op de grond vallen met een doffe plof, en de vermakelijke grijns poetste hij zo goed als dat het kon van zijn gezicht, toen hij de deur hoorde en zag dat er iemand binnenkwam. Een smoes, een excuus over waarom hij hier was borrelde al in hem op. De roodharige dame die het lokaal binnenstapte stond stil in de deuropening waarna ze sprak. 'Hallo.' Antwoordde Olivier haar terug, lichtelijk knipperend met zijn ogen en flabbergasted. Ze had pretlichtjes in haar ogen en leek haast net zo ondeugend als hijzelf was. 'Als jij ook vergeet dat ik hier was.' kaatste hij terug naar haar. Zijn ogen volgden haar bewegingen, keken toe hoe ze notitieblaadjes op de deur plakte. Geïntrigeerd pakte hij uit zijn tas één van zijn confectiekanonnen, hield deze stevig in zijn hand geklemd en liep vervolgens naar haar toe. Zijn bruine ogen stonden helder terwijl hij van de steeds meer bedekte deur keek en dan weer naar de roodharige dame. 'Het lijkt erop dat we allebei haast... ongeveer, hetzelfde idee hadden.' klonk het grinnikend waarna hij haar het kleine confetti kanon liet zien. Ze was geen leraar, geen leerling.. wie was ze dan wel? Een stagiaire misschien? Een ouder van één van de leerlingen? Of.. een LM? Hij zou het niet te weten te komen door te gissen. Maar ze hadden hetzelfde idee gehad dus.. hij wilde het wel weten en zichzelf in ieder geval voorstellen. 'Zou ik je mogen vragen wie je bent? Ik ben Olivier. Aangenaam' Na deze woorden liet hij zijn confetti kanon af gaan, zo dicht bij zijn oor klonk het nog best hard, waardoor de vloer en zijn haar nu onder de fel gekleurde papiertjes zaten. Zag er gezellig uit en het enige nadeel was voor de schoonmakers. Die moesten ietsjes beter vegen, maar meer dan dat ook niet. In zijn tas zat nog at plakband, lijm.. spulletjes die misschien van pas zouden kunnen komen in een onschuldige prank waar niemand gewond bij raakte. ‘Ga je nog wat op de notitieblaadjes schrijven of gewoon de deur opfleuren?’  vroeg hij haar met een vrolijke maar speelse grijns terwijl hij zijn zwarte haren ontdeed van de stukjes papier.
tag: @Evelynn | 367 Words | Hoop dat je er iets mee kan ^^

_________________

Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Evelynn
-
-
avatar

PROFILEElite
Real Name : Shadow
Posts : 303
Points : 922
MAGICIAN
✦ CHARACTER ✦
Magic: Light Magic
Klas: No
Partner: I'm much more me when I'm with you.

BerichtOnderwerp: Re: Families are like fudge – mostly sweet with a few nuts || Evelynn   wo mei 31 2017, 16:34

'Ik heb je hier nooit gezien!' Met een grinnik ging ze verder met het plakken nat notitieblaadjes voor ze omkeek naar de student zijn opmerking over dat ze waarschijnlijk het zelfde idee hadden. Misschien wel maar niet iedereen waardeerde het zo als de jongen die hier in het lokaal stond. Ze draaide zich om en glimlachte 'Maar natuurlijk, Evelynn Ehler is de naam.' Ze was nooit het type om zich voor te stellen als legendarische magiër of beschermvrouwe van Nova. Ze was liever gewoon Evelynn. 'Maar Eva is goed genoeg' Zei ze met een glimlach en in haar tas graaide en een ander blok met notitieblaadjes wilde pakken. Haar blik schoot alert naar de jongen en kalmeerde weer toen ze de confetti zag fladderen door het lokaal 'CONFETTI ITS A PARADE!' Riep ze vrolijk en reikte hem een blok notitieblaadjes aan. 'Als jij daar begint, begin ik aan deze kant.' zei ze terwijl ze door haar knieën ging om. 'Het hele lokaal moet gevuld worden' zei ze met een brede grijns op haar lippen. En jij mijn dearest Olivier mag mij er bij helpen.

@Olivier

_________________
[Theme 1] [Droptopic] [Voice]

IC post count: 51 - last count: 5-10-2017 08:16Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Olivier
-
-
avatar

PROFILERecruit
Real Name : Simone
Posts : 339
Points : 5
MAGICIAN
✦ CHARACTER ✦
Magic: Earth & Light
Klas: Miss Roxanne
Partner: Half the time we laugh a lot. The other half we cry for love. In secret

BerichtOnderwerp: Re: Families are like fudge – mostly sweet with a few nuts || Evelynn   zo jul 02 2017, 16:17

The world is too serious sometimes
Een kleine grijns vormde op zijn gezicht bij haar uitspraak. 'That's settled then. We both weren't here.' Grinnikte hij zachtjes. Nieuwsgierig had hij haar bekeken, waarna hij zichzelf had voorgesteld en om haar naam gevraagd had. Na hun introductie, liep Olivier terug naar zijn tas om er een klein confetti kanon uit te halen en deze af te laten gaan, gewoon voor de fun en omdat het kon. Sorry schoonmakers van Starshine. Een zachte lach bij haar uitbarsting over de confetti kon hij niet onderdrukken. 'Indeed.' antwoordde hij terug waarna hij het notitieblok aanpakte met een knikje. 'Sure thing.' Met deze woorden liep hij naar de andere kant van het lokaal. Hij voelde zich altijd lichtelijk schuldig tegenover de schoonmakers na een onschuldige prank zoals deze, die veel troep achterliet. Maar hij zou wel helpen schoonmaken of nablijven, als het moest. Minder leuk, maar wel een consequentie die hij indien nodig zou aanvaarden. Voor nu zette hij al die ideeën aan de kant en begon met de notitieblaadjes op de muren te hangen. Een werkje wat hem toch wel liet ontspannen en zijn hoofd stil maakte. Hij werkte in een, hopelijk comfortabele, stilte gestaag door. Toen een deel van de muur geplakt was keek hij over zijn schouder naar de roodharige vrouw. 'Doe je dit soort dingen vaker?' vroeg hij haar, geamuseerd. Het zou hem niet verbazen al was zij de eerste volwassene hier op Starshine die hij had leren kennen die dit soort dingen uithaalde.
tag: @Evelynn | notes: 246 words | Hope u like and stuff~

_________________

Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Evelynn
-
-
avatar

PROFILEElite
Real Name : Shadow
Posts : 303
Points : 922
MAGICIAN
✦ CHARACTER ✦
Magic: Light Magic
Klas: No
Partner: I'm much more me when I'm with you.

BerichtOnderwerp: Re: Families are like fudge – mostly sweet with a few nuts || Evelynn   za jul 08 2017, 09:30


Met een grijns op haar lippen plakje ze de memoblaatjes verder op de muur zodat de muur een rare textuur kreeg. Ze schudde haar hoofd. 'wat zou ik hier moeten? Er zijn we belangrijkere dingen die ik te doen heb.' zei ze grinnikend terwijl ze het kartonnetje op het bureau legde en een nieuw blok uit haar tas haalde. Ze keek op bij zijn vraag en knikte. 'Maar natuurlijk doe ik dit vaker. Weetje hoe saai en serieus mijn leven anders wordt als ik niet hier en daar een lolletje voor mijzelf creëer.' legde ze uit met de glimlach nog steeds op haar lippen. Kort dacht ze na en keek om naar de jongen met een glimlach die niet van haar gelaat te vegen was. 'Mocht je gesnapt worden zeg je maar gewoon dat je bij mij was. Dat is een goede toch?' Vroeg ze terwijl ze stopte met haar kunsten van memoblaadjes plakken en hem aan keek.

@Olivier

_________________
[Theme 1] [Droptopic] [Voice]

IC post count: 51 - last count: 5-10-2017 08:16Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Olivier
-
-
avatar

PROFILERecruit
Real Name : Simone
Posts : 339
Points : 5
MAGICIAN
✦ CHARACTER ✦
Magic: Earth & Light
Klas: Miss Roxanne
Partner: Half the time we laugh a lot. The other half we cry for love. In secret

BerichtOnderwerp: Re: Families are like fudge – mostly sweet with a few nuts || Evelynn   do sep 21 2017, 16:43

The world is too serious sometimes
Een kleine grijns vormde op zijn gezicht bij haar uitspraak. Een zachte lach ontsnapte aan hem terwijl de jongen geamuseerd zijn hoofd schudde. 'Indeed, wat doet een goed gemanierde vrouw als u hier in een.. onder geplakt lokaal vol met confetti?' Grijnzend draaide hij zich om naar de plak papiertjes, om op willekeurige blaadjes een klein tekeningetje te maken. Een stick figure hier, een vogeltje daar.. Om vervolgens verder te gaan met de muur te beplakken en de roodharige dame te vragen of ze dit vaker deed. Haar antwoord verbaasde hem enigszins maar het er mee eens was hij er wel. 'Daar heb je helemaal gelijk in. Het huiswerk maken of wachten tussen lessen door wordt voor mij ook saai.' En het hielp hem om zijn gedachten stiller te houden en zich beter te voelen, maar dit zei hij er niet bij. Bij het horen van haar volgende woorden, plakte hij het nog een laatste blaadje op en draaide zich naar haar om. 'Dat klinkt als een goed idee.' Beaamde hij. 'En het zal me hopelijk helpen om niet na te hoeven blijven en alles schoon te maken. Heb het er voor over maar toch.' Sprak hij grinnikend. 'Als ik hier alleen was geweest en zou worden gesnapt, had ik het gegooid op een kunstproject. Ik bedoel kijk, het is werkelijk prachtig.' Eindigde hij lachend. Het lokaal was een kleurrijke puinhoop aan memoblaadjes, doodles en confetti.
tag: @Evelynn | notes: 236 words | Whoppa

_________________

Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Evelynn
-
-
avatar

PROFILEElite
Real Name : Shadow
Posts : 303
Points : 922
MAGICIAN
✦ CHARACTER ✦
Magic: Light Magic
Klas: No
Partner: I'm much more me when I'm with you.

BerichtOnderwerp: Re: Families are like fudge – mostly sweet with a few nuts || Evelynn   di okt 03 2017, 09:07


Eva grinnikte om de woorden die de jongen sprak. 'Precies, ik ben te goed gemanierd om dit soort kinderlijke streken uit te voeren.' Zei ze met een grijns op haar lippen terwijl ze knikte bij zijn antwoord en de laatste notitieblaadjes op de muur plakte.
Ze keek om toen hij zich omdraaide, ze glimlachte bij de woorden die hij sprak. Door al zijn bewegingen omhoog en naar beneden van het tekenen op de notitieblaadjes. Haar blauwegroene ogen die in het licht van het lokaal meer groen dan blauw kleurde. Ze gingen bijna direct naar de nu ontblootte ketting die rond zijn nek hing. Ze liep naar hem toe en pakte het sieraad tussen haar handen en keek op naar Olivier, haar gelaat van de brede glimlach veranderd naar een bloedserieuze blik. 'Hoe kom je hier aan?' Vroeg ze harder dan haar vorige woorden. Liefste trok ze de ring aan de ketting van zijn nek af, ze bleef hem tussen haar vingers houden en zou hem echt niet snel loslaten.
De ring die ze op haar trouwdag om de vinger van Michael had geschoven. Die ze aan haar eigen vader had gegeven om aan haar eigen zoon te geven hing om deze jongen zijn nek. Hij kon beter een goede uitleg hebben anders zou hij hoogstwaarschijnlijk een boze Eva krijgen.

@Olivier

_________________
[Theme 1] [Droptopic] [Voice]

IC post count: 51 - last count: 5-10-2017 08:16Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Gesponsorde inhoudPROFILE
MAGICIAN

BerichtOnderwerp: Re: Families are like fudge – mostly sweet with a few nuts || Evelynn   

Terug naar boven Ga naar beneden
 

Families are like fudge – mostly sweet with a few nuts || Evelynn

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

 Soortgelijke onderwerpen

-
» Sweet dreams (zack)
» [AG] Sweet goodbyes.
» Sweet revenge
» Sweet Dreams are made of Memes [+Jordan Benitez]
» My big sweet brother!

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Starshine Academy ::  :: Classrooms-