PortalIndexKalenderFAQZoekenGebruikerslijstGebruikersgroepenRegistrerenInloggen 

Deel | 
 

 ★ Treasure Room ★ [Tilorcian Florintia]

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
AuteurBericht
Fate

avatar

PROFILEReal Name : ~
Posts : 290
MAGICIAN
✦ CHARACTER ✦
Magic: x
Klas: x
Partner: x

BerichtOnderwerp: ★ Treasure Room ★ [Tilorcian Florintia]   wo aug 19 2015, 13:08
Mimic Minion: Shame
Een gepersonifieerde emotie van Mimic en een slechte, welteverstaan. Shame vertegenwoordigt de schaamte van Mimic en zal je je meest beschamende moment laten herbeleven.

Type: Summoned Monster
Kracht:
Aanvallen:
▸ Worst Memory
▸ Awkward Silence
▸ 3-2-1 Self-Destruction Activated

Magie:


Helaas, je bent opgeslokt door Mimic en na een duizelingwekkende teleportatie kom je terecht in wat op een schatkamer lijkt: bergen goud flankeren de hoge ruimte, maar niets van de weelde kun je aanraken. Je hebzuchtige vingers gaan dwars door het goud heen. Dit is als een droom, besef je, een nachtmerrie en een speling op je gedachten door Mimic! Van onder de bergen goud openbaart zich een merkwaardig wezentje, dat je begroet met een afschuwelijke grijns. Meteen zie je dat hij kwaad in de zin heeft.

▶ Tref je het lot om door Mimic opgeslokt te worden, dan laat Fate een link achter naar een topic in de Arena waar je een klein wezen bevecht (met het account waar je een bericht hebt geplaatst); verlies je dit gevecht, dan krijg je geen prijs. Win je dit gevecht, dan krijg je vijf punten + een prijs. Pas op, want de wezens die Mimic op je loslaat zijn behendig, snel en slaan vaak op de vlucht.
▶ Omdat het de bedoeling is dat deze gevechten kort en niet zo'n grote uitdaging zijn, wordt er bij de Treasure Room geen gebruik gemaakt van de Dice. Het gevecht zal dus gewoon worden uitgeschreven zonder dat er dobbelstenen worden gerold, en Fate zal met een generator bepalen of de aanvallen van jou en hem raak zijn of niet. De eerste aanval mag jij doen, maar bedenk wel dat Fate met een generator bepaalt of deze raak zijn of niet!
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Tilorcian Florintia
-
-
avatar

PROFILENovice
Real Name : Leon
Posts : 101
Points : 35
MAGICIAN
✦ CHARACTER ✦
Magic: Hybrid, Wood x Air.
Klas:
Partner:

BerichtOnderwerp: Re: ★ Treasure Room ★ [Tilorcian Florintia]   wo aug 19 2015, 14:48

Tilorcian hoorde de laatste tijd veel. Veel over verschillende dingen die leerlingen kregen van een Mimic. Het intreseerde Tilo direct, want zo'n wezen is misschien wel qua uiterlijk niet zo bedreigend, maar als je ook maar een ding bij zo'n wezen fout doet, klokt hij je in een keer op. Dat liet Tilo zich geen 2 keer zeggen en ging direcf opzoek naar die onruststoker. Hij nam nog een hap van zijn grenaanse bananensmoothie en liep zijn persoonlijke kamer uit. Eenmaal aangekomen bij het plaats delict zag hij het wezen kauwen op iets. Met een korte gedachtegang dacht hij dat het een leerling was, dus hij rende het wezen zijn buik in, waarna hij merkte dat het gewoon een leerling aan het terugteleporteren/uitspugen was. Hij was natuurlijk dus veelste laat, maar zat wel in de kistihe buik. Eventjes zag hij allemaal kleuren en vormen rond zich heen draaien, terwijl hij ondertussen verder zweefde, en vervolgens werd gedropt in een donkere nauwe schatkamer. Tilorcians handen gingen door de vreselijk grote bergen gouden goederen en munten, waarna hij een wezentje uit het goud zag komen. Het leek voor hem op een soortvan gele eekhoorn met ongelovelijke hangoren die tot aan zijn kleine onderlijfje kwamen. 'Een Shame, was te verwachten' zei hij met nog altijd een diepe rustige glimlach, maar hij was niet van plan om het daarmee te laten zitten. Drie ongelovelijk warme, benauwde windvlagen richtte hij naar het beestje, die hem zo hard als tilo kon tegen de muren kon laten gaan. Vervolgen kwamen er twee dunne lange. harde lianen vanuit de plek van het wezentje die hem probeerde vast te zettten, met enorme pijnlijke stekels. Ze zouden hem helemaal kunnen knellen. Tilo had al redelijk wat magie gebruikt, en moest even op adem komen, wachtende op de reactie van het monstertje.
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Fate

avatar

PROFILEReal Name : ~
Posts : 290
MAGICIAN
✦ CHARACTER ✦
Magic: x
Klas: x
Partner: x

BerichtOnderwerp: Re: ★ Treasure Room ★ [Tilorcian Florintia]   do aug 20 2015, 13:08
Mimic Minion: Shame
Een gepersonifieerde emotie van Mimic en een slechte, welteverstaan. Shame vertegenwoordigt de schaamte van Mimic en zal je je meest beschamende moment laten herbeleven.

Type: Summoned Monster
Kracht:
Aanvallen:
▸ Worst Memory
▸ Awkward Silence
▸ 3-2-1 Self-Destruction Activated

Magie:


De groenharige boonstaak staarde Shame aan terwijl hij zijn handen als schoffels door het goud haalde waaronder hij eerst verborgen zat, veilig glurend vanuit zijn schuilplaats. Wat brutaal! Hoe provocerend! En alsof dat nog niet genoeg was sprak de kerel zijn naam schaamteloos uit. En er dan nog zo rustig onder blijven ook! Blosjes van angst en schaamte toonden zich op de opgeblazen wangen van het wezentje. In een ferm gebaar haalde hij zijn mini-kanon al tevoorschijn, maar werd van zijn voeten geblazen door een stevige windvlaag die raakte. Een enorme klap tegen de muur volgde, zijn lange oren als pannenkoeken tegen de met edelstenen bezette wanden gesmakt. Duizelig deed Shame een poging om onder van boven te onderscheiden, maar terwijl het kleine wezentje de tijd nam om zich te herstellen, werd hij strak tegen de wand geketend door lianen. Woedend en trappelend met zijn korte armpjes en beentjes ging het wezen tekeer. Hij richtte één vingertje op Tilorcian en sprak de spreuk Worst Memory over hem uit, die raakte. De lange groene man zou zijn meest beschamende situatie herbeleven!
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Gesponsorde inhoudPROFILE
MAGICIAN

BerichtOnderwerp: Re: ★ Treasure Room ★ [Tilorcian Florintia]   

Terug naar boven Ga naar beneden
 

★ Treasure Room ★ [Tilorcian Florintia]

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

 Soortgelijke onderwerpen

-
» Allright my dear. [Treasure]
» Endearing, a treasure so rare.
» The soft call of nature in a room filled with shadows
» Can I escort you to your room, please? [Kael]

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Starshine Academy ::  :: The Arena-