PortalIndexSomething creepys -Open- HpD5UwnSomething creepys -Open- 2q24v8xZoekenRegistrerenInloggen 

Deel
 

 Something creepys -Open-

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
AuteurBericht
Catheline
.
.
Catheline

Something creepys -Open- UTL8oxA PROFILERecruit
Real Name : Grace
Posts : 8
Something creepys -Open- UTL8oxA MAGICIAN
✦ CHARACTER ✦
Magic: Woud & Aarde
Klas: Master Norwood
Partner: Kyan

Something creepys -Open- Empty
BerichtOnderwerp: Something creepys -Open-   Something creepys -Open- Icon_minitimeza jun 20 2015, 11:02

Cath leunde tegen een muurtje aan van de ruíne.Vragend keek ze om zich heen.Eigenlijk is t best mooi hier.Zei ze tegen zichzelf.Het leek wel of catheline wat hoorde,Maar dat was gelukkig niet zo.
Cath zetten haar hand op een uitstekende steen en klom omhoog.Eenmaal toen ze op het muurtje zat Voelde ze dat iemand een steentje tegen haar beent gooiden.Auw?!Wie deed dat!Ze keek naar beneden maar zag niemand.Hmm oke?Dit is een beetje raar.Cath klom naar beneden en viel bijna,Gelukkig Kon ze zich net vasthouden.Net op het nipppertje.Zei ze met een zucht.Cathline ging tegen een muurtje zitten en viel in slaap. Sleep

_________________
Something creepys -Open- Img-thing?Sometimes you have to just accept life
Terug naar boven Ga naar beneden
Revea
.
.
Revea

Something creepys -Open- UTL8oxA PROFILERecruit
Real Name : Po
Posts : 55
Something creepys -Open- UTL8oxA MAGICIAN
✦ CHARACTER ✦
Magic: Dark
Klas: Savador
Partner: Time goes on and leaves me behind It has left me like you did

Something creepys -Open- Empty
BerichtOnderwerp: Re: Something creepys -Open-   Something creepys -Open- Icon_minitimewo jun 24 2015, 23:07

Lollipop Fever

Al zabbelend en zuigend op een lolly, de kleuren van de regenboog, struint Revea over het koele gras heen. De wind die kort op komt zetten besluit haar paars-witte haren even op te tillen voordat deze weer terug bounced in haar twee perfect gelijke paardenstaarten. Eigenlijk droeg ze haar haren nooit los, dat was veel te ongemakkelijk tijdens het eten van haar snoepgoed en bovendien paste haar paardenstaarten bij vrijwel elke look, en daar ging het om. Waarom Revea in eerste instantie naar Star academy is gekomen heeft namelijk alles te maken met de plek en vrije tijd om aan haar kledinglijn te werken en niets te maken met het leren van haar magie. Natuurlijk ze had een gift in donkere magie en zou ze moeten leren dit onder controle te krijgen, maar voor de fashion wereld had ze er helemaal niets aan, dus why bother? Dus nee, magie interesseert haar niets hoewel dat niet terug in haar punten reflecteert. Sterker nog, voordat ze naar Star Academy kwam was ze altijd de nummer 1 in de klas, en dat moest en zou ze zijn ook. Niemand is slimmer of meer begaafd als haar, niemand. En iedereen die dat is... moet simpelweg aan de kant geruimd worden. Zucht, nog een gedachte die niet bij haar werkelijke karakter past.  

Het geluid van gesmak en gelebber wordt snel vervangen door het knagen op iets hards; het witte stokje van haar al verorberde lolly. Waar was ze eigenlijk naar toe aan het lopen? Naar een plek waar ze rust zou vinden? Of meer naar een plek waar haar tranen 'veilig' een weg naar beneden konden banen, zonder dat ze aangestaard of lastig gevallen werd? Feitelijk is beiden correct. Hoewel Revea zich altijd arrogant gedraagt en zich zelfverzekerd opstelt is ze werkelijk een bloempje wat siddert en beeft in de minste of geringste wind. De rest is slechts een afweermechanisme. Een fout mechanisme, wat eigenlijk averechts werkt maar het is beter de nadelen op lange termijn zijn altijd beter dan die op korte termijn. Ofzo.

Boven bij de ruïnes had ze gehoopt alleen te zijn, alleen met haar gedachten maar niets is minder waar. Een of andere snotaap, uh, meisje licht uitgebreid te slapen vlak naast een muurtje. En ze heeft weliswaar dan geen 'open' ogen maar haar aanwezigheid is al genoeg voor Revea om niet haarzelf te zijn, tenslotte is ze ook nog eens iemand die ze nog nooit gezien heeft. Zonder twijfel loopt ze naar haar toe en duwt ze met de punt van haar high heel boot tegen het meisje haar been aan. ''Zullen we ergens anders gaan snurken? Je jaagt de vogels weg.'' zegt ze cynisch, haar paarse ogen vernauwend op het 'schepsel' aan haar voeten. Hoewel ze vanbuiten er als een bitch uit ziet en zich ook zo gedraagt panikeert ze vanbinnen. Tenslotte was ze diep van binnen helemaal niet zo gemeen. sorry little birdie, bedenkt ze zich simpel.
{hope you don't mind ~}
_________________
Something creepys -Open- Reveaa
For the sake of the blooming brilliant dream,
my body will decay and my heart will be a star and shine forever.
Terug naar boven Ga naar beneden
 

Something creepys -Open-

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Starshine Academy ::  :: Old Ruins-