PortalIndexKalenderFAQZoekenGebruikerslijstGebruikersgroepenRegistrerenInloggen 

Deel | 
 

 Well done, look the lakepug licked you! (Theorie + Praktijk)

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
AuteurBericht
Tilorcian Florintia
-
-
avatar

PROFILENovice
Real Name : Leon
Posts : 101
Points : 35
MAGICIAN
✦ CHARACTER ✦
Magic: Hybrid, Wood x Air.
Klas:
Partner:

BerichtOnderwerp: Well done, look the lakepug licked you! (Theorie + Praktijk)   wo jun 17 2015, 17:33

Het was vandaag zover, de allereerste les Verzorging voor Fabeldieren gegeven door een stagiair, en mocht Tilo nou net de gelukkige zijn hiervoor. Tilo was bloednerveus, en toen hij opstond voelde het alsof hij op enorme stenen liep zó lastig kon hij zich verweren tegen nerveusheid. Zelfs de alles vrolijk inziende Tilorcian was nerveus. Die ene jongen die al zoveel had meegemaakt en nog altijd goed het leven in keek, zonder enige depressietoestanden. Die ene bikkel, die nerveus werd door het makkelijkste van allemaal.

Tilorcian kwam zijn bed uit. Hij was zoals altijd enorm vroeg wakker, wat hij geleerd had van zijn ouders die altijd enorm vroeg de reuzehagedissen moesten voeren en schoonschrobben. Hij kookte snel een Gargwaei en pleurde die vervolgens op een simpel maisbroodje. Tijdens zijn eerste hap keek hij naar zijn normaal-formaat gevleugelde hagedis die op een sprinkhaan nomde. Hij verplaatste zij blik naar de Takmot in zijn kamer. Wat deed die hem denken aan Master Selix. Waar is hij toch gebleven joh. Maar gelukkig kon Tilo zijn lessen overnemen als stagiair. Hij pakte zijn boeken, schijfgerei mee en liep naar zijn lokaal. Eenmaal aangekomen zag hij het enorme aquarium in de hoek van de kamer. Hij was het bijna vergeten, hij moest de lakepugs nog ophalen uit Quiet Lake, waar ze een jaar geleden werden geëxporteerd. Hij liet dus vervolgens zijn libellenvleugels verschijnen, en vloog door het grote raam aan de linkerzijde van het lokaal.

Eenmaal bij het meer aangekomen zag hij een teefje met haar jongen, en vroeg haar of ze haar en haar jongen mee mocht nemen nar het klaslokaal, om zijn "medemagicans" te vertellen over hun. Tilo, beseffend dat dierencommunicatie toch wel een goed vak was, kreeg raar genoeg een positief antwoord en nam de 3 lakepugs mee naar het grote aquarium in de hoek van het klaslokaal. Ze konden namelijk wel zonder water, maar vonden het enorm fijn om in water te zitten. Eenmaal hen in het water gedropt te hebben, strapte Tilorcian af van het trapje die naaar de bovenaktn van het aquarium leidde. De stagiair ging op zijn stoel zitten aan zijn bureau en las wat uit Fabeldieren & nederige Schepsels, het boek waar de leerlingen zo dadelijk les uit kregen. Hij wachtte geduldig tot de deur openstroomde met leerlingen, nu het tijd was om de les te laten beginnen.


OOC NOTE: Hi, het liefst Zack, Legend, Ziva en Alice allereerst posten. Dan kom ik weer, en vervolgens mag IEDEREEN als laatkomer de klas binnenstormen. Let je wel op dat je dit even leest? Very Happy
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Zack
-
-
avatar

PROFILENovice
Real Name : Cid
Posts : 2575
Points : 25
MAGICIAN
✦ CHARACTER ✦
Magic: Light/ air
Klas: c:
Partner: c:

BerichtOnderwerp: Re: Well done, look the lakepug licked you! (Theorie + Praktijk)   vr jun 19 2015, 19:32

Zack geeuwde met zijn hand voor zijn mond tijdens de les waar hij nu inzat, de leerkracht was niet komen opdagen en dus stond heel de boel hier letterlijk op stelten. Er vloog vanalles door de ruimte en de leerlingen waren met vreemde stuff bezig. Er was zelfs een groepje dat krijt aan het opsnuiven was en dan verbaasd opkijken als ze een bloedneus van hier tot in Shadra hadden. Dus feitelijk lag er hier al een hoop bloed op de grond, propjes, snoeppapiertjes, kapotte schrijfveren die half afgebrand waren. Het was hier een gekkenhuis. Zack von het alles behalve gezellig om hier te zijn, maar hij moest hier nog een vijftal minuten zitten voor die ouderwetse bel ging luiden. Nog vijf minuten volhouden en met zijn medicijn ging dit wel lukken. Met een glimlach hield hij die minuten vol en dan luidde de bel en meteen was Zack uit dat lokaal gestormd, letterlijk. Zijn ijsblauwe ogen sloot hij kort, genietend van de kortdurende stilte om dan meteen verder te wandelen, met zijn handen in zijn zakken. Het was vandaag verzorging voor fabeldieren, een theorieles bleek.

Met een vrolijke uitdrukking op zijn gezicht wandelde hij verder door de gangen, zijn hoofd bijna tegen het plafond bij wijze van spreken, want hij torende boven alle leerlingen uit. Zack bleef verderwandelen, met de kap van zijn hoodie over zijn hoofd getrokken. Met nog steeds een vrolijke expressie op zijn gelaat stond hij nu voor de ingang van het lokaal en hij deed de deur open om dan al bukkend binnen te wandelen, want hij was te groot voor de deuropening. Zijn ijsblauwe ogen gingen meteen naar de persoon die vanvoor stond en hij knikte naar hem terwijl hij zei: “Zack Acciaio meldt zich.”
Meteen vond hij zichzelf een plekje vanachter, zodat hij niemand zou storen met zijn lengte.

//Volgende post wordt beter c:

_________________
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Alice
-
-
avatar

PROFILERecruit
Real Name : Freedje
Posts : 126
MAGICIAN
✦ CHARACTER ✦
Magic: Light x Water
Klas: 6th
Partner: I'm not in for the real deal, but we can always play a game if you like?

BerichtOnderwerp: Re: Well done, look the lakepug licked you! (Theorie + Praktijk)   za jun 20 2015, 09:39

Met een verveelde blik keek Alice naar de leerkracht die maar blééf bazelen. Het ging schijnbaar over één of andere term van Waarzeggerij. Het kon haar niks schelen. Ook vond ze het irritant dat ze bij deze irritante gasten was gezet. Eentje probeerde de hele tijd contact met haar te zoeken. Alice sloeg haar haren over haar schouder, keek hem zo lief mogelijk aan en net toen hij begon te hopen dat hij haar aandacht daadwerkelijk had gevangen, stak ze haar middelvinger naar haar op. Dit leverde haar zowel een verbaasde gevolgd door een boze blik op. Vals lachend stond het meisje op toen de bel ging, stak haar tong naar hem uit en verliet de les. Ze had echt geen zin om hier nog langer te blijven. Verveeld bestudeerde ze haar nagels terwijl ze naar de les van Verzorging van Fabeldieren wandelde. Het klonk haar echt saai. Al wat haar interesseerde was Novaanse magie en Cassiaanse. Ze had zin om een les watermagie te gaan volgen, maar natuurlijk kwam dit weer in haar weg. Het zou maar beter een les zijn waar ze iets aan had, hoewel ze er überhaupt het nut niet van inzag. Waarom zou je over zulke beesten iets willen leren als je er toch niet meer in contact kwam? Ze sloeg haar haren nogmaals over haar schouder en zag het lokaal in de verte al opdoemen. En dat was niet het enige wat ze zag. Het lange lichaam, onmiskenbaar Zack, van een jongen liep net door de deuropening heen en Alice’ mondhoeken gingen lichtelijk omhoog. Misschien kon deze les dan toch interessant worden. Ze liep naar het lokaal, klopte op de deur en stak haar hoofd voorbij de deurstijl. ‘Alice Jones meldt zich,’ zei ze zo plechtig mogelijk, maar omdat ze nu eenmaal Alice was, kon ze het niet laten om even kort met haar ogen te rollen. Vervolgens ging ze ergens in de buurt van Zack zitten. Nu had ze toch tenminste iemand die ze kende. Ze wierp een blik op de leerkracht die ze vandaag hadden en grijnsde lichtelijk. Die zag er niet slecht uit, zeg. Ze hield haar gezicht in de plooi en wachtte tot ze zouden beginnen met de les en tot dat iedereen zich hier verzameld had.
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Legend
-
-
avatar

PROFILERecruit
Real Name : Ez
Posts : 79
MAGICIAN
✦ CHARACTER ✦
Magic: Wood
Klas: Miss Eres
Partner: Somebody stole my car radio and now I just sit in silence

BerichtOnderwerp: Re: Well done, look the lakepug licked you! (Theorie + Praktijk)   za jun 20 2015, 10:54

De jongen glimlachte naar de leerkracht die zijn richting uitkeek. De man bleef even zijn richting uitkijken en toen de rest van de klas mee naar hem keek wist hij dat er een vraag gesteld was die hij niet kon beantwoorden doordat hij weer ver, ver weg zat mijn zijn gedachten. Legend keek naar zijn tafel en hoorde leerkracht zuchten voor hij zich terugdraaide naar het bord. De jongen schudde zijn hoofd licht om zijn aandacht terug bij de les te krijgen, maar dat was al niet meer nodig want de bel ging. Hij ruimde zijn spullen op en stond op. Bij het buitengaan van het lokaal hoorde hij nog één van zijn klasgenoten lachen om wat hij net gedaan had, of technisch gezien niet want hij kon geen antwoord geven op de vraag, maar hij deed alsof hij het niet hoorde en liep gewoon verder naar de deur van het lokaal. Dat iedereen zo kinderachtig deed was niet zijn probleem. En de leerkracht zou het hem vast wel vergeven. Andere letten nooit op, hij deed zijn best nog.

Zijn jasje had hij over zijn arm gehangen toen hij door de gangen heen liep. Overal liepen wel leerlingen die snel naar hun nieuwe les moesten, maar ook een stond gewoon wat te staan, niet van plan zich te haasten naar een ander lokaal. Gelukkig gingen de meeste gewoon door en moest Legend nergens proberen langsdoor te raken van obstakels. Hij had geen idee wat hij van de theorieles kon verwachtten, maar het leek hem wel interessant. De jongen sloeg een andere gang in en liep naar het lokaal toe waar hij moest zijn. Hij ging in de deuropening staan en liet zijn ogen door de klas gaan. Er waren nog maar drie mensen, waarvan hij één als de leerkracht herkende. Voor de rest waren er een meisje een een jongen die erg groot was. "Legend Raven, aanwezig", zei hij en liep het lokaal in. Hij keek naar de kerel en het meisje. "Hallo." Hij glimlachte kort en ging op één van de banken zitten, niet te ver van de andere studenten maar toch ver genoeg om niet meteen een gesprek te moeten starten met hen. Niet dat hij niet sociaal aangelegd was, maar hij had gewoon even niet erg veel zin om wat te zeggen.

_________________
[Voice] - [Legend Raven] - [Theme]

Can you save, can you save my, can you save my heavydirtysoul?
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Tilorcian Florintia
-
-
avatar

PROFILENovice
Real Name : Leon
Posts : 101
Points : 35
MAGICIAN
✦ CHARACTER ✦
Magic: Hybrid, Wood x Air.
Klas:
Partner:

BerichtOnderwerp: Re: Well done, look the lakepug licked you! (Theorie + Praktijk)   zo jun 28 2015, 18:18

Tilo voelde zich fijn, eindelijk kon zijn allereerste les beginnen. Tilorcian begon te dagdromen over hordes of leerlingen die misschien zouden kunnen komen en hij keek dus dromerig naar de koekoeksklok. Een tijdje later kwamen geen hordes leerlingen, maar een groepje van 1... 2.. 3 leerlingen. Hij hoopte immers dat het gewoon lag aan de laatkomers, die dus nog moesten komen. Tilo glimlachte toen hij de koekoeksklok hoorde koekoeken, wat ditmaal het teken was dat de les beginnen kon. "Gegroet leerlingen. Mijn naam is Tilorcian Florintia Maar jullie kunnen mij Tilo noemen. Ik ben stagiair Verzorging van Fabeldieren en immers ook, Dierencomminucatie. Ik moet jullie tot mijn grote treurigheid meedelen, maar met toch ook wel respect dat Master Selix zich heeft teruggetrokken en zichzelf heeft laten ontslaan. Maar toch, omdat we vinden dat er gewoon lessen moeten komen, heb ik me paraat gesteld om jullie lessen te geven!" Tilorcian hapte eventjes naar adem toen hij de klas door keek. Hij ging verder met de les, nadat hij had gewacht voor enkele vragen. "Vandaag gaan we het hebben over de Lakepeople, of hoe ze in de boeken en immers de wetenschap bekend staan, de Aquaritando. Pak allemaal jullie boek Fabeldieren & Nederige Schepsels erbij, zodat jullie mij kunnen volgen. Ook dien je de vragen te beantwoorden uit jullie leerboek, die jullie indeling kunnen beïnvloeden bij de praktijk-examens. Deze vragen beantwoorden jullie wanneer ik zeg dat jullie mogen beginnen, goed?" Hij glimlachte even, kijkend of iedereen zijn boek pakte. Even werd hij afgeleid door de lakepugs in het aquarium, wat hem gelijk erop liet richten. "Die beestjes die je misschien wel hebt gezien in het grote aquarium. Zijn Lakepugs. Lakepugs zijn de huisdieren van de Lakepeople. Over hun beginnen we straks. Lakepeople zijn bekend om hun tactisch en stadsbezettend vermogen, en lijken enorm veel op Magicans van de binnenkant, en toch ook wel van buiten. Het zijn eigenlijk groene mensen, met een vissenstaart, zwarte nagels, dik zeewierachtig haar en vliezen bij de duim en wijsvinger, en bij de onderarm/ellebogen. Ze zijn heel snel in het water, en leven vooral onderwater. Ook zijn ze tweeslachtig, wat wil zeggen dat ze zowel een mannelijk geslachtsorgaan, als een vrouwelijk hebben. Dit zijn kleine gaatjes in hun handen. Daar gaat het zaad in de ene kant uit, en vervolgens de andere kant in. " Hij keek weer naar de leerlingen en knikte even. "Oke, nu is het tijd voor de leerboek-opdrachten. Na de twee bladzijdes opdrachten die jullie moeten beantwoorden in jullie boek, komt er een praktijk ervaring die gaat over de lakepugs, got it? Pak nu maar jullie leerboek erbij, en maak de vragen maar zo goed mogelijk. Veel succes, en bereid je voor op  het praktijkgedeelte, dat word enorm leuk!" Tilo keek naar alle leerlignen die hun leerboeken pakten, en keek ze allemaal een voor een na.
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Ziva
-
-
avatar

PROFILEAscendant
Real Name : Linn
Posts : 1666
Points : 76
MAGICIAN
✦ CHARACTER ✦
Magic: Fire and Light
Klas: Master Shong
Partner: Stop asking me to trust you, while I'm still coughing up water from the last time you let me drown.

BerichtOnderwerp: Re: Well done, look the lakepug licked you! (Theorie + Praktijk)   zo jun 28 2015, 19:40

Ziva draaide zich rustig nog even om in haar bed, heerlijk slapend na een onrustige nacht. De zon was alweer opgekomen en de vogeltjes floten buiten, maar het deerde Thorne niet en het maakte haar al helemaal niet wakker. De wekker die om de paar minuten door de kamer blèrde, gaf ook niet het gewenste effect. Uiteindelijk had ze in haar slaap er zelfs naar geslagen, het ding zodanig van haar nachtkastje afduwend dat het geluid zich niet meer herhaalde eens om de zoveel minuten. Plotseling, zich realiserend dat ze al een tijd geleden had moeten opstaan, schoot de brunette omhoog in een zittende positie. Direct merkte ze hoe haar wekker naast haar nachtkastje lag, de tijd was echter nog goed zichtbaar voor de brunette. "Shit," vloekte ze, haar benen naast het bed leggend en even met haar handen over haar gezicht wrijvend. Het was duidelijk dat ze te laat zou komen nu. Haar helderblauwe ogen gleden even door de kamer heen en ze liet zich diep zuchtend achterover vallen. Verzorgen van fabeldieren, zou ze er wel heen gaan dan? Ze was immers toch te laat - nee, zoiets kon ze niet maken in de situatie waar ze nu al in zat. Het zou niet veel beter voor haar worden als ze nog een hele les zou missen, misschien zou zich wel snel genoeg kunnen klaarmaken om op tijd aan te komen bij de les. Heel misschien, al was die kans zeer klein. Ze had vijf minuten om zich klaar te maken, helemaal. Zo snel als ze kon haalde ze een broek en een t-shirt uit de kast, om deze aan te trekken. Een blik werd weer op de wekker gericht en de moed dat ze op tijd zou komen zakte haar meteen in haar schoenen toen ze zag dat het nog maar drie minuten zou zijn voordat de les zou beginnen. Nee, dat zou ze niet eens halen als ze nu de deur uit zou gaan en naar beneden zou rennen. Dan zou ze nog te laat zijn. Met een zucht besloot ze maar op te schieten, beter maar tien minuten te laat komen dan twintig. De brunette stapte op de spiegel af en borstelde haar haren, die door het slapen half omhoog stonden en voor de andere helft ook niet bepaald mooi uit zagen, totdat het er een beetje redelijk uitzag - voor een perfectionist als Ziva dan. Haar boeken werden wat minder zorgvuldig in haar tast gegooid, voordat ze haar tas oppakte en haar kamer haastig verliet.
Ze was al vijf minuten te laat, verdomme. Met snelle stappen probeerde ze zo snel mogelijk de trappen af te lopen, in de hoop dat ze binnen minder dan twee minuten aan de deur van het lokaal stond. Dit kon ze zich niet veroorloven, waarom moest ze ook zo nodig zich verslapen? Eenmaal onder liep ze met een snelle tred richting het lokaal. Plof! Meteen kwam de brunette tot stilstand toen ze achter zich een van haar boeken op de grond hoorde vallen. "Natuurlijk!" Gromde ze wat van slag, zich omdraaiend en het ding vluchtig oprapend. Moest zij natuurlijk weer hebben, nu kon ze het wel schudden om niet gemerkt de klas binnen te komen. Het was vrij obvious dat ze te laat was, en niet een klein beetje te laat, maar tien minuten nog wel. Wie weet was het onderhand zelfs een kwartier! Eenmaal bij haar bestemming aangekomen bleef ze voor de deur een paar secondes stil staan, even diep ademhalend voordat ze de deur opende. Hopelijk zou ze het klaslokaal van een redelijke leraar binnenlopen, hij was immers een stagaire, die waren over het algemeen nog wat soepeler .. niet waar? Wacht - wát? Was hij al klaar met zijn uitleg? De leerlingen moesten van de leraar nu de opdrachten gaan maken, dat kon niets anders betekenen dat ze zojuist alle uitleg had gemist - hoe kort deze dan ook wel niet had mogen zijn. Ze probeerde doodnormaal te reageren op het feit dat ze te laat was en liep voorzichtig naar een van de bankjes om daar stilletjes aan te gaan zitten. Nee, ze had echt geen zin in problemen.

_________________
Introduction《 》Thornes 《 》 Voice 《 》 Theme
What goes on behind these doors, I will have mine and you will have yours
We all have our secrets.
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Legend
-
-
avatar

PROFILERecruit
Real Name : Ez
Posts : 79
MAGICIAN
✦ CHARACTER ✦
Magic: Wood
Klas: Miss Eres
Partner: Somebody stole my car radio and now I just sit in silence

BerichtOnderwerp: Re: Well done, look the lakepug licked you! (Theorie + Praktijk)   ma jul 20 2015, 16:35

"Gegroet leerlingen. Mijn naam is Tilorcian Florintia Maar jullie kunnen mij Tilo noemen. Ik ben stagiair Verzorging van Fabeldieren en immers ook, Dierencomminucatie. Ik moet jullie tot mijn grote treurigheid meedelen, maar met toch ook wel respect dat Master Selix zich heeft teruggetrokken en zichzelf heeft laten ontslaan. Maar toch, omdat we vinden dat er gewoon lessen moeten komen, heb ik me paraat gesteld om jullie lessen te geven!" Legend keek op van redelijk achterin de klas aan. De man zei dat ze het gingen hebben over Lakepeople, en zei hen dat ze hun boek moesten nemen. Nog een beetje moe veegde Legend door zijn ogen maar nam zijn boek zoals Tilorcian gevraagd had. Hij begon wat te zeggen over de Lakepugs, en de jongen keek naar de dieren in het aquarium. Al gauw had hij het weer over de Lakepeople en over hoe ze er uit zagen. Groene mensen met een vissenstaart klonken nu niet meteen als het interessantste soort mensen. Nee, wel interessant, maar raar. Hij luisterde in stilte naar de uitleg, maar liet zijn blik wel door het lokaal heen glijden, een beetje afgeleid. Hij was nooit heel erg goed geweest in lang luisteren, zeker niet als het in een les was. "Oke, nu is het tijd voor de leerboek-opdrachten. Na de twee bladzijdes opdrachten die jullie moeten beantwoorden in jullie boek, komt er een praktijk ervaring die gaat over de lakepugs, got it? Pak nu maar jullie leerboek erbij, en maak de vragen maar zo goed mogelijk. Veel succes, en bereid je voor op het praktijkgedeelte, dat word enorm leuk!" Legend knipperde met zijn ogen en keek naar het boek dat hij voor zich had liggen. Hij vond het nog veel te vroeg om echt na te denken, maar besloot zich toch maar in te zetten voor de les. Hij staarde naar de bladzijde. Hij begon langzaam de vragen op te lossen, voor zo goed als hij dat kon, want de letters dansten nog een beetje voor zijn ogen. Bij de voorlaatste vraag stak hij de pen tussen zijn lippen en fronste. Toen legde hij zijn pen terug neer op de tafel en besloto dat hij de laatste twee vragen open kon laten, hij had de rest van de twee bladzijden mooi ingevuld, dus wie zou daar kwaad om worden? Hij hief zijn blik weer op naar de stagaire en wachtte of die de uitleg van het praktijkdeel ging geven.

_________________
[Voice] - [Legend Raven] - [Theme]

Can you save, can you save my, can you save my heavydirtysoul?
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Zack
-
-
avatar

PROFILENovice
Real Name : Cid
Posts : 2575
Points : 25
MAGICIAN
✦ CHARACTER ✦
Magic: Light/ air
Klas: c:
Partner: c:

BerichtOnderwerp: Re: Well done, look the lakepug licked you! (Theorie + Praktijk)   di jul 21 2015, 19:53

De man begon meteen met zichzelf voor te stellen, Zack had hem al eerder gezien bij de les van Master Selix, daar was hij te laat geweest. Een zachte glimlach verscheen op zijn lippen toen de man als een trein bleef spreken en dus daardoor als resultaat hapte naar adem. Hij leek enorm nerveus te zijn en dat was zeker opvallend. Verder was er even een korte stilte, vast voor de vragen, die niet kwamen, dus de man ging verder met zijn uitleg en Zack zat op zijn stoel, een beetje naar achteren leunende, te luisteren. "Vandaag gaan we het hebben over de Lakepeople, of hoe ze in de boeken en immers de wetenschap bekend staan, de Aquaritando. Pak allemaal jullie boek Fabeldieren & Nederige Schepsels erbij, zodat jullie mij kunnen volgen. Ook dien je de vragen te beantwoorden uit jullie leerboek, die jullie indeling kunnen beïnvloeden bij de praktijk-examens. Deze vragen beantwoorden jullie wanneer ik zeg dat jullie mogen beginnen, goed?" Zack deed wat er van hem gevraagd werd en nam zijn boek erbij om dan deze door te bladeren totdat hij het gedeelte had gevonden waar Tilo net over begon te spreken: "Die beestjes die je misschien wel hebt gezien in het grote aquarium. Zijn Lakepugs. Lakepugs zijn de huisdieren van de Lakepeople. Over hun beginnen we straks. Lakepeople zijn bekend om hun tactisch en stadsbezettend vermogen, en lijken enorm veel op Magicans van de binnenkant, en toch ook wel van buiten. Het zijn eigenlijk groene mensen, met een vissenstaart, zwarte nagels, dik zeewierachtig haar en vliezen bij de duim en wijsvinger, en bij de onderarm/ellebogen. Ze zijn heel snel in het water, en leven vooral onderwater. Ook zijn ze tweeslachtig, wat wil zeggen dat ze zowel een mannelijk geslachtsorgaan, als een vrouwelijk hebben. Dit zijn kleine gaatjes in hun handen. Daar gaat het zaad in de ene kant uit, en vervolgens de andere kant in. "
Zijn mond viel half open. What. The. Actual...? Dus... Tweeslachtig, dat betekend... zowel man als vrouw, ze krijgen kinderen door hun handen? Hoe? Wat? Zacks expressie zei al duidelijk dat hij het helemaal niet snapte, maar hij besloot er niet verder over in te gaan, hij zou zichzelf alleen maar voor schut zetten. Toen Tilo zei dat ze oefeningen moesten maken, begon Zack er meteen aan, niet echt willend dat Tilo hierover begon. Hij had alle vragen beantwoord, hopend dat ze goed waren natuurlijk.

_________________
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Gesponsorde inhoudPROFILE
MAGICIAN

BerichtOnderwerp: Re: Well done, look the lakepug licked you! (Theorie + Praktijk)   

Terug naar boven Ga naar beneden
 

Well done, look the lakepug licked you! (Theorie + Praktijk)

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

 Soortgelijke onderwerpen

-
» Praktijk lessen voorbereiden.

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Starshine Academy ::  :: Classrooms :: Klaslokaal Verzorging van Fabeldieren-