PortalIndexKalenderFAQZoekenGebruikerslijstGebruikersgroepenRegistrerenInloggen 

Deel | 
 

 What if the light could exist without the darkness

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
AuteurBericht
Auru
-
-
avatar

PROFILEReal Name : Linima
Posts : 156
Points : 0
MAGICIAN
✦ CHARACTER ✦
Magic: Licht en vuur
Klas:
Partner: Trust me Darling, it's gonna take a lot more than love to live with me.

BerichtOnderwerp: What if the light could exist without the darkness   za maa 14 2015, 16:41

Een zachte zucht ontsnapte aan Auru. Hij had zijn armen over elkaar geslagen en zijn lippen waren vertrokken tot een smalle streep. Achter hem, op een van de tafels van de grote zaal, lag zijn bril. Het vuurrode montuur en de ketting met kleine schedel kralen eraan vielen meteen op. Meestal stond hij gewoon op Auru's neus. Maar het pootje was los. Hij zou de bril eerst moeten repareren voordat het schroefje los zou komen en hij het kwijt zou raken. Daarom had hij nu zijn reserve bril op. Hij irriteerde zich mateloos aan het saaie, zwarte montuur. Er zat ook geen ketting aan. Maar hij had het ding nodig, anders zag hij alleen maar wazige vlekken. Een kwaal waar hij gek genoeg in zijn ''dierlijke vorm'' geen last van had. Maar de bril was niet de reden voor Auru's slechte humeur. Zijn gedachten waren verder weg. Het irriteerde hem dat hij maar verwikkeld bleef raken in familie problemen waar hij helemaal niks mee te maken wilde hebben. Hij had geprobeerd om met een psycholoog te gaan praten over zijn problemen. Maar verder dan een kennismakingsgesprek was het nooit gekomen. Hij was nog een paar keer naar Nova gegaan, maar het enige advies was ''om meer vrienden op school te maken en een paar hobby's te zoeken''. Niet echt iets nuttigs dus.
Het was niet dat Auru niet probeerde om vrienden te maken. Hij werd meestal omschreven als vrolijk, snel enthousiast en vriendelijk. Maar het was een zekere afstandelijkheid die hij over zich heen had die de meeste mensen afschrikte. Hij deed het niet expres, al wist hij wel waardoor het kwam. Maar het was hem nog niet gelukt om door die muur heen te breken.
Auru sloot zijn ogen even en draaide zich weer om naar de tafel. Uit de jaszak van zijn rode jas, die over de rugleuning van de stoel hing, pakte hij een zwart lint en bond zijn lange rode lokken bij elkaar. Het was grappig om te zien hoe iemand met een paar kleine aanpassingen aan zijn uiterlijk er meteen heel anders uit kon zien. Op de een of andere manier was het aan Auru altijd heel moeilijk te zien geweest of hij van het mannelijk of vrouwelijk geslacht was. Misschien kwam het door zijn manier van kleden of de bouw van zijn lichaam. Wie weet was het wel een combinatie daarvan. Over het algemeen was het niet goed te zien. Toch waren er van die momenten dat een de overhand nam. Zo had hij gemerkt dat, wanneer hij niet lekker in zijn vel zat, zijn gezicht zachtere lijnen kreeg. Hij maakte zich onbewust klein en timide. Vooral met de lange jas waar hij zich in verborg en zijn rode laarzen met hoge blokhak, leek hij erg vrouwelijk. Terwijl, wanneer hij ontevredenheid voelde of gewoon kwaad was, de lijnen van zijn gezicht en lichaam scherper aftekende. Dus nu, met een andere bril, zijn haar in een lage staart en zonder jas was er geen twijfel mogelijk. Een blik achter het masker van vrolijkheid. Auru ging weer aan tafel zitten en wierp een blik op zijn zakhorloge. Over een half uur begon zijn volgende les.

(Open voor wie wil. Ik moet wat meer met Auru gaan doen)

_________________
Auru || Miss Eres || Jareth || Autumn
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Flamma
-
-
avatar

PROFILERecruit
Real Name : Fishie
Posts : 60
MAGICIAN
✦ CHARACTER ✦
Magic: Vuur // Fire
Klas: Master Savador • 1ste jaar
Partner: Will you be my shield and my sword, my bow and arrow?

BerichtOnderwerp: Re: What if the light could exist without the darkness   zo maa 15 2015, 18:59

Vrolijk liep, ja huppelde ze bijna, door de eetzaal. Er waren niet heel veel mensen binnen aangezien velen les hadden, maar zei had nu een tussenuur. Dus geen les! Ze keek nieuwsgierig om zich heen, op zoek naar iemand die er interessant uitzag, of iemand die eruitzag alsof hij gezelschap nodig had. Als ze niet echt iemand zag, niet op het eerste zicht, liep ze gewoon op de eerste de beste persoon af. Als er iets was wat ze niet graag had, dan was het wel alleen zijn. Dat haatte ze gewoon. Flamma liet zich in de stoel voor hem vallen en zette haar rode, versleten rugzak naast haar op de grond. De jongen die voor haar zat had rood haar, maar niet zo fel en lang als het hare. Hij droeg een zwarte bril en leek vele ouder dan haar, misschien wel 17 of 18 jaar. "Hallo", zei ze vrolijk, zoals altijd. En zoals altijd begon ze ook meteen met zichzelf voor te stellen. "Mijn naam is Flamma, en wie ben jij?"

_________________Please klik zodat Flamma slaagt!
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Auru
-
-
avatar

PROFILEReal Name : Linima
Posts : 156
Points : 0
MAGICIAN
✦ CHARACTER ✦
Magic: Licht en vuur
Klas:
Partner: Trust me Darling, it's gonna take a lot more than love to live with me.

BerichtOnderwerp: Re: What if the light could exist without the darkness   za maa 21 2015, 15:01

Zijn groen gelige ogen gleden langzaam door de grote zaal heen. De plek was bijna verlaten. Een enkeling zat nog te eten. Sommige tafels waren bezet door meer leerlingen die samen aan het lachen waren of met een pak kaarten een spelletje zaten te doen. Waarschijnlijk hadden zij een tussenuur. Ze konden rustig aan doen en hoefde verder nergens op te letten. Maar zijn aandacht was ergens anders nodig. Ineens plofte op de stoel voor hem een meisje neer. Hij schatte haar redelijk jong in. Een jaar of twaalf, misschien dertien. Hij had haar niet eerder gezien, maar de school was dan ook aardig groot. Ze had een oude versleten rugzak bij zich die ze op de grond liet vallen terwijl zij het gesprek opende. Haar hele houding, haar toon en de sfeer die om haar heen hing was vrolijk en opgewekt. Ze stelde zich onmiddellijk voor als Flamma. Een beetje beduusd bleef Auru stil voor een moment. Het ene moment zat hij nog alleen, diep verzonken in zijn eigen gedachten en problemen. En het andere moment stond er ineens een meisje voor zijn neus die een gesprek met hem aanknoopte alsof ze elkaar al jaren kende. Auru glimlachte even kort waarbij zijn witte, hoekige tanden zichtbaar waren. Haaiachtige tanden kon je het noemen. 'Hallo,' begon hij, nog steeds een beetje van de kaart gebracht door haar plotselinge verschijning. 'Ik ben Auru. Prettig kennis te maken,' grijnsde hij naar haar. Misschien kwam het door de vrolijkheid die om haar heen hing. Maar hij voelde zijn humeur met de minuut beter worden. 'Maar waarom kom je hier zitten Flamma? Zit je niet liever bij je eigen vrienden?' vroeg hij daarna. Het was niet zo dat hij haar weg wilde hebben. Maar hij kon zich niet voorstellen dat ze liever bij hem kwam zitten dan bij haar eigen vrienden. Want iemand met zulke vrolijkheid om zich heen moest bergen vrienden hebben toch?

_________________
Auru || Miss Eres || Jareth || Autumn
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Gesponsorde inhoudPROFILE
MAGICIAN

BerichtOnderwerp: Re: What if the light could exist without the darkness   

Terug naar boven Ga naar beneden
 

What if the light could exist without the darkness

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

 Soortgelijke onderwerpen

-
» Lesson Light Magic 1 - Catch Light
» {{RPG}} Dreamhorses
» Light in the darkness..
» { Snow-Monsters Exist || O p e n }
» Survival lesson 1: Introduction and a nifty light in the dark

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Starshine Academy ::  :: The Great Hall-