PortalIndexKalenderFAQZoekenGebruikerslijstGebruikersgroepenRegistrerenInloggen 

Deel | 
 

 [Light Magic] Speed of Light 1

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
AuteurBericht
Miss Alylore
-
-


PROFILEAscendant
Real Name : Sjaak
Posts : 126
MAGICIAN
✦ CHARACTER ✦
Magic: Light
Klas: Light Magic
Partner: I'm so lucky

BerichtOnderwerp: [Light Magic] Speed of Light 1   vr maa 11 2016, 11:55Ja tijd voor de eerste les, werd misschien ook wel eens tijd ze had alles rustig aan uitgepakt en had een paar ochtenden heerlijk uitgeslapen naast haar bijna surreal lijkende hubbie. Ergens was het een grote droom maar ze wist dat deze mooie droom de werkelijkheid was. Na een heerlijk en gezellig uitgebreid ontbijtje met Dayé had ze zich gedoucht en was een half uur te vroeg naar het lokaal gegaan na nog drie keer heen en weer gelopen te zijn met twee stront brutale katten had ze het maar opgegeven en was de zwarte langhaar heerlijk in de vensterbank gaan liggen. Precies boven de verwarming. Ze had nog even vluchtig een bezem door het lokaal gehaald en keek even naar de deur. Ohkee nou dan kwam er blijkbaar niemand, jammer, tot het ineens te binnenschoot dat ze op het grasveld had gezegd te verzamelen, wel geteld tien minuten geleden. Ze pakte wat dingen op gaf de kater een aai over zn kop en sloot het lokaal achter zich, ze haalde hem later wel op.
Ze kwam ironisch genoeg aan met de spreuk die ze de leerlingen ging leren aan op het grasveld. Oke Alylore speel die subtiel waren de woorden die ze door haar hoofd naar zichzelf sprak. 'Het spijt me dat ik te laat ben.' Zei ze terwijl ze de leerlingen aankeek.

- Melina - Ziva - Mayla - Zack - Katherine -
TOM HARDY MADE ME THIS BRACELET

_________________
DroppingPB's naar Heidi
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Zack
-
-
avatar

PROFILENovice
Real Name : Cid
Posts : 2575
Points : 25
MAGICIAN
✦ CHARACTER ✦
Magic: Light/ air
Klas: c:
Partner: c:

BerichtOnderwerp: Re: [Light Magic] Speed of Light 1   do maa 17 2016, 15:58

Het was nog maar vroeg in de ochtend, maar Zack was al wakker, starend naar de muur waarop hij drie jaar geleden een wolf had getekend. Hij herinnerde zich de tijd nog dat hij alle bemeubeling had beschermd met plastieken gigantische zakken en dan hadden Rhine en hij de hele boel een prachtig likje verf gegeven. Automatich begon de zwartharige jongen met de steen te frunniken die hij altijd bijhad in zijn broekzak. Een kleine frons gleed over zijn gelaat terwijl hij naar zijn klok keek. Het was eigenlijk best al aardig laat nu hij het zo zag. Langzaam besloot hij zichzelf uit bed te hijsen en kreeg hij een pijnlijke trek in zijn rug waarbij hij even moest slikken en grijpen naar de muur om zichzelf recht te houden. Een lichte kreun uit pijn gleed over zijn lippen en hij klemde zijn kaken op elkaar. Het volgende wat hij deed was zijn medicijnen innemen en ervoor zorgen dat zijn rug stopte met zoveel pijn te doen. Zack schudde zijn hoofd toen hij zijn medicatie had ingenomen en hij verzamelde het laatste deel van zijn kledij voor hij zichzelf ging opfrissen en zorgen dat hij op tijd bij de les raakte.

Van zodra hij op het grasveld stond, had hij nog niemand gezien. Een beetje onwennig stond hij er maar wat te staan terwijl hij zijn ijsblauwe ogen gericht had op de bomen die langezamerhand hun bladeren weer terugkregen. Maar dan merkte hij een stem op, Aly’s stem waarin ze haar excuses aanbood sinds ze te laat was. “Goedemorgend Miss Alylore,” sprak hij uit gewoonte formeel omdat hij informaliteit bij leerkrachten gewoonweg niet gewend was. Hij zou het wel afleren, ooit.

//Sorry voor de flutpost

_________________
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Mayla
-
-
avatar

PROFILERecruit
Real Name : Rilana
Posts : 122
Points : 20
MAGICIAN
✦ CHARACTER ✦
Magic: Light & Water
Klas: Master Shong
Partner: All the good looking guys!

BerichtOnderwerp: Re: [Light Magic] Speed of Light 1   zo maa 27 2016, 21:52

Eindelijk ging ze een nieuwe spreuk leren. Mayla had wel wat geleerd in de tempel, maar die spreuken mochten niet gebruikt worden tijdens de games. Mayla wilde extra goed haar best doen en had de bel spreuk al zo vaak geoefend dat ze hem soms ook op riep als ze onder de douche stond. Chibi wilde met haar spelen en Mayla was al naar het grasveld toe gelopen voor de volgende les, maar ze wilde haar draakje niet teleur stellen. 'Ach we moeten toch nog wachten.' zei ze en grinnikend streelde ze Chibi's koppie en plukte uit haar rugtas een speelballetje die ze speciaal voor hem bij zich droeg. Mayla zetten haar rugtas op de plek neer en liep een paar stappen erbij vandaar voor ze de bal weg gooide. Chibi schoot achter de bal aan en ving hem nog net voor het de grond raken zou. 'Goed zo Chibi je word steeds sneller!' riep ze vrolijk en Mayla zag een jongen het grasveld  op lopen. Zelf stond ze aan de rand er nog van. Ze wilde de bal nog eens gooien, maar in haar beweging hoorde ze een tweede stem klinken en tijdens het gooien keek May om en zag dat ze juf er al was. Chibi hoefde nu niet zo ver te vliegen en fladderde half verward voor zijn baasje en keek haar net zo vragend aan. 'Sorry lieverd ik moet naar de les, Straks gaan we weer verder.' zei Mayla en ze stopte de bal weer in haar rugzak en liep richting het tweetal. 'Goede morgen. Mayla Lance is aanwezig Miss.' zei Mayla vrolijk als ze altijd was en knikte een keertje begroetend naar de grote jongen naast zich.

_________________


Chibi:
 

Theme * Voice * Dancing mood

Stamp collection:
 
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Melina
-
-
avatar

PROFILERecruit
Real Name : Simone
Posts : 222
Points : 6
MAGICIAN
✦ CHARACTER ✦
Magic: Light (main) Vuur (Sub)
Klas: Mr. Savador
Partner: If I just lay here, Would you lie with me, And just forget the world

BerichtOnderwerp: Re: [Light Magic] Speed of Light 1   di maa 29 2016, 16:49

Light magic. Het was haar eerste echte les in het vak. De vorige keer had ze enkel een introductie gehad met een aantal kan haar medeleerlingen en de lerares. Ze had ze allemaal stuk voor stuk aardig gevonden. Goed, dan was het wel zo dat Melina iedereen eigenlijk wel aardig vond. Ze probeerde nooit te vooroordelen en zag nagenoeg altijd het goede in haar medemens. Ze was zelf ook een positief iemand, wat je nu ook zag. Ze liep met een bijna springerige, half huppelende pas en een vrolijke glimlach op haar gelaat naar het grasveld ze. Deze ochtend was ze al onder de douche doorgelopen, had Fen uitgelaten, de jonge wolf daarna op haar kamer gezet om vervolgens in de grote zaal haar ontbijt achter haar kiezen te stoppen. En nu liep ze hier, buiten in de vroege lentezon. Eenmaal bij het grasveld aangekomen zag ze al twee leerlingen staan. De lange jongen herkende ze als Zack en een meisje dat ze nog niet kende. Kort keek ze naar het draakje dat achter een soort balletje aanvloog. Het was een schattig wezentje. Na het meisje en het draakje bekeken te hebben liet ze haar groene ogen naar Zack gaan en ze glimlachte vrolijk naar hem. 'Goedemorgen Zack' sprak ze op een toon die bij haar glimlach paste. Melina draaide zich om zodra ze een andere bekende stem hoorde. 'Het spijt me dat ik te laat ben.' Ze glimlachte naar de lerares. 'Goedemorgen Alylore' Dat ze bij haar geen miss hoefde te zeggen was nog wat onwennig. Het meisje dat eerder met het draakje had gespeeld kwam bij hun kleine groepje met de woorden goedemorgen en dat haar naam Mayla Lance was. Melina glimlachte ook vrolijk naar haar voordat ze weer terug keek naar de lerares light magic.

_________________
Theneras||Melina||Olivier||Miss Abigail
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Ziva
-
-
avatar

PROFILEAscendant
Real Name : Linn
Posts : 1666
Points : 76
MAGICIAN
✦ CHARACTER ✦
Magic: Fire and Light
Klas: Master Shong
Partner: Stop asking me to trust you, while I'm still coughing up water from the last time you let me drown.

BerichtOnderwerp: Re: [Light Magic] Speed of Light 1   di maa 29 2016, 18:31

Het hing er altijd vanaf wat haar ochtendritme inhield. Het liefst glipte ze heel vroeg in de ochtend nog naar buiten, nog voordat het eigenlijk volgens de regels van de school mocht, om een rondje te gaan rennen. Dat was immers haar manier van ‘fatsoenlijk’ wakker worden. Helaas gebeurde het ook wel vaker dat ze te ver verzonken zat in haar eigen nachtmerries, waardoor ze de wekker die het ’s morgensvroeg afging niet hoorde en erdoorheen sliep. Misschien moest ze meerdere wekkers zetten, maar dat zou betekenen dat ze een stuk van vijf wekkers op haar kamer zou moeten dumpen en daar had ze simpelweg de plaats voor – noch zin erin om die dingen te gaan kopen. Lichtelijk bezweet schoot ze omhoog in haar bed. Haar ademhaling kwam pas tot rust toen ze zich realiseerde dat ze gewoon in haar kamer zat en niet in het vertrek waar ze jaren geleden had gewoond, nog voordat ze voor twee jaar in Allenwood moest verblijven. Zuchtend zakte ze weer terug naar achteren in haar kussen, een hand op haar voorhoofd leggend en haar ogen sluitend. Als ze kon zou ze wat aan die dromen doen, erover praten – want ze zeggen dat dat altijd hielp, maar daar was ze te koppig voor en bovendien was het niet mogelijk. Ze was geen Amanda Clarke meer, Amanda Clarke bestond niet meer. Ze was nu Ziva Thorne en ook al was er genoeg over die meid te zeggen over haar verleden, genoeg redenen voor nachtmerries zou je zeggen, wilde ze ergens de indruk maken dat ze een goede nachtrust had gehad en niet nog met duizenden problemen uit haar jeugd zat. Ze opende haar ogen weer en moeizaam liet ze haar blik omhoog glijden naar de klok die aan de muur hing. Het was haar wekker alweer niet gelukt haar op tijd te wekken, zo te zien. Met een vrij moeizame draai, draaide ze zich zo dat ze aan de rand van haar bed kon zitten, waarna ze kort met haar handen door haar ogen wreef en een gaap over haar lippen rolde. Goed begin van de dag. Zacht brommend stond ze op, zich in een van haar comfy pyjamabroeken te hijsen. Ze had geen spijkerbroek nodig om naar de douche te lopen en deed dan ook niet de moeite om een trui aan te doen. Op haar weg richting de douche greep ze wel een spijkerbroek en een t-shirt uit haar kast om aan te doen zodra ze klaar was met douchen. Alhoewel het duidelijk was dat ze te laat was opgestaan, moest ze toch de douche in stappen. Het was namelijk niet haar ding om onfris mee te doen aan de lessen - het zou ook geen plezier voor haar medeleerlingen zijn om een extra humeurige Ziva in hun buurt te hebben. Op de een of andere manier bracht douchen haar namelijk tot rust, voor een klein gedeelte dan. Je kon het ook wel ‘haar therapie’ noemen, zonder douchen zou ze waarschijnlijk helemaal doordraaien. Het was haar moment van de dag om even alles in haar hoofd in een rijtje te zetten en dat moment had ze nodig vóórdat ze naar de lessen ging – en soms ook nog eens een tweede keer in de avond.

Eenmaal uit de douche en aangekleed en klaar om te gaan, was het al vijf minuten over de afgesproken tijd. Ze was technisch gezien dus al te laat, maar op het moment maakte het haar vrij weinig uit. De docente leek vrij aardig te zijn, ze kon wel een klein smoesje bedenken en het zou vast niet nogmaals gebeuren – er waren namelijk bepaalde leraren waar ze wel haar best bij wilde doen in de lessen. Het was natuurlijk niet haar intentie dat alle leraren een hekel aan haar hadden, al zorgde haar aard van karakter daar soms juist wel voor. Met een vast ritme daalde ze de trappen af, vijf trappen om precies te zijn. Geen wonder dat de meeste vuurmagiërs in goede conditie waren, iedere dag die vijf trappen aflopen en weer oplopen was nou niet bepaald slecht voor je conditie. Al hadden lucht- en lichtmagiërs het nog net een klein beetje erger, die moesten er zes of zeven aflopen. Eenmaal bij de grote deuren aangekomen keek ze uit naar het grasveld, waar ze inderdaad een groepje zag staan. Met een iets sneller tredje liep ze richting het groepje, toen ze eenmaal dichterbij was merkte ze op dat de lerares er niet was. Totdat opeens iets in haar blikveld flitste, iets waarvan ze niet kon uitmaken wat het was, het bewoog immers veel te snel om er iets uit te maken. De flits eindigde bij de groep en ze grinnikte zachtjes, in haar hoofd opmerkend dat het miss Alylore was. Light of Speed, zo had de titel van de les weerklonken, was dat wat ze vandaag gingen leren? Toen Alylore zich excuseerde voor het feit dat ze te laat was, voegde ze zich net bij de groep. Ze haalde haar schouders op, alsof ze het helemaal niet erg vond dat de vrouw zo laat was. ”Goedemorgen,” sprak ze enkel uit beleefdheid, want vanbinnen meende ze het niet echt.

_________________
Introduction《 》Thornes 《 》 Voice 《 》 Theme
What goes on behind these doors, I will have mine and you will have yours
We all have our secrets.
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Gesponsorde inhoudPROFILE
MAGICIAN

BerichtOnderwerp: Re: [Light Magic] Speed of Light 1   

Terug naar boven Ga naar beneden
 

[Light Magic] Speed of Light 1

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

 Soortgelijke onderwerpen

-
» Lesson Light Magic 1 - Catch Light
» Light magic lesson one~ Welcoming and rules.
» [Adoptable site] Magic Pets
» {{RPG}} Dreamhorses
» Light in the darkness..

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Starshine Academy ::  :: Grass Field-