PortalIndexKalenderFAQZoekenGebruikerslijstGebruikersgroepenRegistrerenInloggen 

Deel | 
 

 [GYM] Drunken Boxing (alleen voor de ingeschreven personen)

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
AuteurBericht
Master Ivan

avatar

PROFILEAscendant
Real Name : Miss DiNozzo
Posts : 163
MAGICIAN
✦ CHARACTER ✦
Magic: Light
Klas: Never had class since I was 23
Partner: A couple of supple and simple delights, can bring out the smile to every straight man~

BerichtOnderwerp: [GYM] Drunken Boxing (alleen voor de ingeschreven personen)   ma jan 12 2015, 15:13

Ivan had van heel de nacht niet geslapen en dat was aan hem te merken tijdens de lessen, de brompot had absoluut nergens zin in en tijdens elke les had hij oftewel een Mountain Dew vast of een mok koffie. Vandaag hadden de leerlingen wel doorgehad dat hun gymleerkracht niet veel vrolijker was dan zij zelf. Zij hadden school en Ivan moest lesgeven terwijl hij doodmoe was. Hij had nochtans zijn medicatie genomen om te kunnen slapen maar het had maar minimaal gewerkt en dit bracht hem in deze emotionele staat. Natuurlijk was hij doodsbang voor het feit dat het misschien niet meer werkte en dus weer helemaal naar Nova moest voor een sterker spul, wat haast nergens te krijgen was en dit werkte hij jammer genoeg uit op de leerlingen. Een zucht verliet zijn mond toen de bel ging en hij voorlopig geen leerlingen meer moest lesgeven tot de avond. Eenmaal iedereen weg was vertrok hij richting de lerarenkamer en dronk hij daar zeker zeven mokken koffie. Dit zorgde ervoor dat er weer een lichte glimlach op zijn gezicht kwam. Ivan ging na zijn kopjes koffie naar zijn kamer, hij moest voor deze les normaal compleet dronken zijn, maar hij ging zien hoe het nuchter ging. Als het helemaal in het honderd liep, moest hij wel drank hebben. In zijn tas stak hij meerdere flessen wijn die hij van Nova had meegebracht nadat hij had gezorgd dat zijn kamerdeur dicht was.

Het was vrij laat in de avond, voor de leerlingen was de voorlaatste les op zijn einde aan het komen en Ivan was ondertussen alles aan het klaarzetten, harde matten en zijn tas lag veilig in het opberghokje dat voorlopig op slot zat tot zolang hij de drank niet nodig had. Ivan had nadat hij de matten had gelegd, wel oefening nodig, sinds het best lang geleden was dat hij dit nog eens had gebruikt. Zijn magie liet hem toe een lichtgevende persoon te maken die hij dan een soort van patroon gaf van aanvallen die hij moest uitvoeren en die Ivan ook kon aanraken om zo de technieken helemaal goed te kunnen uitvoeren. Met zijn polsen richting zijn tegenstander gericht begon hij te vechten. De eerste minuten ontweek en blokkeerde hij werkelijk alles van wat zijn tegenstander deed, van vuistslagen richting zijn maag en gezicht. Eenmaal deze slagen waren gestopt, kon hij zichzelf goed in positie zetten, zo onstabiel mogelijk.

Weer begon het licht aan te vallen, maar deze keer leek Ivan compleet niet na te denken over wat hij deed, elke keer dat hij ontweek leek hij bijna zijn evenwicht compleet te verliezen. Uiteindelijk besloot hij aan te vallen, een reeks aan aanvallen, zijn polsen sloegen het licht op meerdere punten van zijn lichaam, van de keel tot de borstkas, waardoor het licht op de grond viel en Ivan hierop reageerde met een bodyslam, zijn elleboog op de maag van het licht gericht, zijn tegenstander lostte op en Ivan stond weer recht, best tevreden van het feit dat hij het nog kon en hij besefte niet echt dat er al leerlingen binnen stonden.

(Drake, Heidi, Shintaro en Kriss)

_________________
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Hayden
Queen Bee <3
Queen Bee
avatar

PROFILEAscendant
Real Name : Shadow
Posts : 927
Points : 174
MAGICIAN
✦ CHARACTER ✦
Magic: Fire and Air
Klas: Miss Roxanne
Partner: I’m proud of my heart. It’s been played, stabbed, cheated, burned, and broken…but somehow still works.

BerichtOnderwerp: Re: [GYM] Drunken Boxing (alleen voor de ingeschreven personen)   ma jan 12 2015, 15:48

Heidi hees zich overeind en stapte haar bed uit. Heerlijk wat langer geslapen dan de bedoeling was geweest, waarom moeite doen voor iets wat niet nodig is de lessen konden haar werkelijk weinig boeien. Maar hun had ze wel zin in gym gewoon om je agressie even lekker te kunnen uiten op iemand. Wie of wat haar slachtoffer zou worden boeide haar eigenlijk niet echt. Zolang het maar niet die lapzwans van een loser was die zichzelf Drake noemde. Als hij toch eens in een diep gat kon zakken was de wereld een klein stukje beter.
Ze liep verder de doucheruimte in, waarom moeilijk doen met handdoeken of wat dan ook, ze was gezegend met een prachtig lichaam dus ze nam geen moeite in de doucheruimte zich te bedenken. Ze liep met een kort handdoekje om zich heen de halve vuuretage door naar d'r kamer om zich in haar gymkleding te verkleden. Ze knoopte het verplichtte en veel te wijde gymshirt zo dat hij strak om haar bovenlichaam zat. Heidi greep haar gymbroek die eveneens strak om haar lichaam zat, alles was wel bedekt maar het was gewoon strak.
Ze zette vaart naar het gymlokaal en zag dat ze de eerste was die het lokaal betrad. Ze keek de man aan. 'Zo dus je geeft gym' zei ze glimlachend en liep naar hem toe haar hand op zn schouder leggend en haar lippen naar zn oor brengend. 'I weet wel een andere soort gym die we kunnen doen.' Ze grijnste breed en draaide zich om om zich bij de rest van de klas te voegen.

_________________
[Singingvoice] [Theme 1] [Droptopic] [Theme 2] [Voice][Theme 3]

IC Posts: 196 Last counted: 9-10-2017 23:59
stamps:
 
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken http://WebsiteByHayden.nl
Kriss
-
-
avatar

PROFILENovice
Real Name : Maardbei
Posts : 924
Points : 30
MAGICIAN
✦ CHARACTER ✦
Magic: Vuurmagie/Luchtmagie
Klas: -
Partner: Your body's poetry, speak to me, Won't you let me be your rhythm tonight? Move your body, move your body, I wanna be your muse, do your music, And let me be your rhythm tonight, Move your body

BerichtOnderwerp: Re: [GYM] Drunken Boxing (alleen voor de ingeschreven personen)   ma jan 12 2015, 19:43

Drunken boxing..
Drunken boxing?!
“The hell Ivan.. Are you for real?!” Mompelde Kriss hoofdschuddend terwijl ze haar naam in het lijstje zette onder de titel ‘Drunken boxing’ waar ze toch wel heel erg nieuwsgierig naar was. Ze wist niet precies hoe ze het voor zich moest zien maar het woord Drunken moest toch genoeg zeggen right? Een les waar je dronken in mocht wezen? Een leuke variatie waar Kriss zich graag in wild mengen, in plaats van die suffe lessen waar je braaf moest zitten en luisteren en verveelt moet wachten tot de bel eindelijk zou gaan. Kriss was dan ook uitermate blij dat ze de suffe lessen van die dag eindelijk af kon sluiten. Opgewekt liep ze heupwiegend door de gangen. In haar zijtas had ze behalve haar boeken van de dag ook haar netjes opgevouwen gymkleding gepropt en daartussen had ze nog stiekem een fles whisky in verstopt. Master Ivan zou dat vast niet erg vinden bedacht ze grinnikend. Met een snelle dribbel tripte ze van de trappen af naar de gymzaal en kleedkamers. Ze dook de eerste beste kleedkamer in die muffig naar zweet vermengt met tenenkaas en deodorant lucht stond. Het was er natuurlijk ook vreselijk koud want waarom zou je de kachel hier beneden laten draaien als er zelden gebruik werd gemaakt van die stinkhokken. Kriss had jammer genoeg geen tijd gehad om gauw naar haar etage te gaan en zich om te kleden. Vlug schoot ze uit haar topje en skinny jeans en trok het afzichtelijke verplichte sport tenue aan. Een simpel wit T-shirt en een strak, elastich zwarte short. Ze knopte haar beetje korte rode haar op in een mega klein staartje achter in haar nek. Een of twee plukken probeerde telkens te ontsnappend die ze dan met een klak van haar tong en een geïrriteerde zucht achter haar oor streek – 5 keer achter elkaar! Voor ze het opgaf en de twee plukken maar langs haar gezicht liet hangen. Ze was niet de eerste toen ze de gymzaal binnen liep en zag net hoe een meisje met lang rood iets in het oor van de leraar fluisterde. Haar ene wenkbrauw schoof afkeurend omhoog en ze kwam met haar armen over elkaar bij de twee staan, nadat ze haar tas aan de kant bij de muur had gezet. “Smoezelen met de leraar? Is toch niet nodig liefje. Kom deel het nieuws. Het moet vast heel leuk zijn te zien aan die brede grijns van je,” sprak ze met een heldere brutale stem terwijl haar mondhoeken omhoog gleden. Ze wende zich kort tot de leraar “Kriss is present Master,” en ze schonk hem een lieflijke glimlach. Nu wachten op de rest en het drinken kon beginnen!
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Drake
-
-
avatar

PROFILEAscendant
Real Name : Moonmoon het kartelmes
Posts : 1622
Points : 123
MAGICIAN
✦ CHARACTER ✦
Magic: Fire Magican
Klas: Miss Eres
Partner: This is the shadow place Mufasa once told you about. Stay away from it.

BerichtOnderwerp: Re: [GYM] Drunken Boxing (alleen voor de ingeschreven personen)   ma jan 12 2015, 20:24


Hij waste zijn zwarte haren terwijl het heette water over zijn lichaam spoelde. Met gesloten ogen en zijn mond wat open om van het water te drinken, de shampoo had een witte schuim tussen zijn pikzwarte haren gebracht, waardoor er een sterk contrast te zien was. Met de spons waste hij de  zijn huid, hij voelde zich weer heerlijk fris. Het water waar hij onder stond was zo heet dat het bijna kookte, maar voor Drake was dat normaal, hij hield van hitte. Hij haalde zijn handen over zijn gezicht en wreef in zijn lichtbruine ogen. Een dag van saaie lessen en gezeur, gedoe en dat wat hier normaal was. Wat hem wel was opgevallen was iets anders. Terwijl de jongen op een van zijn relax plekjes had gezeten, waarbij hij via een mooi raam kon uitkijken op het lancerings-platform, had hij nieuwe figuren gezien. Hij had met een sluwe glimlach in de gaten gehad dat er nieuwe leraren, adviseurs en vele andere mensen waren aangekomen. Tot zijn verbazing had hij zelfs wat echt magsiche wezens zien aankomen. Met een nieuwsgierige blik had hij uit het raam zitten kijken. Een wolf, of soort hond had hij zien lopen met rode vacht, een bizar figuur dat bedekt was geweest met mos. Het deed Drake nog het meest aan een Ent of misschien faun denken, maar hij wist het niet zeker. Ook een vreemd persoon bedekt met vacht en tot zijn verbazing een dierachtige kop, Drake had ze ooit alleen op plaatjes gezien, een anthropomorphic, vreemde snuiter dus. Drake was erg nieuwsgierig naar de nieuwe bewoners die opvielen tussen al het gespuis en ja, ze leren kennen zou hij zeker. Drake draaide de douche uit terwijl zijn gedachten rustig in elkaar overvloeide over de dingen van die dag. Hij had straks gym. Een vak waarvan hij niet bijster enthousiast was, hij ging wel vaak hardlopen en trainen in het bos, maar echt het vak sprak hem niet aan. Alleen toen hij de titel van deze les had gelezen, was zijn interesse gewekt en had hij voor de lol zijn naam neer gezet. Zich afdrogen met een handdoek deed hij omdat de stof fijn voelde tegen zijn lichaam, verder liet hij de overige vochtige plekken met zijn magie verdampen. Hij trok zijn onderbroek aan, waarna hij verder door zijn kamer liep. Met een hand door zijn haar dat wat in de war zat van het vocht pakt hij de jogging broek en de tanktop (wit sporthemd) die hij aandeed. Hij deed voor zichzelf een licht warming up om zo alvast wat voorbereid te zijn. Daarna pakte hij een fles goeie wiskey uit zijn boekenkast, die hij mee nam. Drunken boxing, daar moest je wel eerst dronken voor worden natuurlijk, daarbij stonden er wel meer flessen in zijn boekenkast. Hij liep op zijn gemakje naar de gymzaal.

Bij de gymzaal aangekomen liep hij de deur door terwijl hij opnieuw het haar uit zijn gezicht omhoog wreef. Hij zag Kriss staan en liep met een vriendelijke glimlach naar haar toe. Hij zag echter dat achter Kriss niemand minder stond dan zij, waarom moest ze ook echt weer óveral bij zijn? Dit was zijn leven, voordat zij gekomen was, was, aargh, was gewoon alles beter. Drake slikte en sprak geen woord tegen Hayden, keek haar alleen even kil aan, negeerde haar alsof ze lucht was. ''Ik ben present Master Ivan.'' zei Drake droogjes, waarna hij zich naar Kriss wende. ''Hello, sweetheart. Beetje zin in de les? Dronken ergens op in boxen, jij had mij hier sowieso verwacht.'' grinnikte de jongen en haalde een pluk van haar rode haar voor d'r ogen weg.

_________________
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Master Ivan

avatar

PROFILEAscendant
Real Name : Miss DiNozzo
Posts : 163
MAGICIAN
✦ CHARACTER ✦
Magic: Light
Klas: Never had class since I was 23
Partner: A couple of supple and simple delights, can bring out the smile to every straight man~

BerichtOnderwerp: Re: [GYM] Drunken Boxing (alleen voor de ingeschreven personen)   do jan 15 2015, 06:20

De eerste leerlinge arriveerde in zijn les, Heidi, onwillekeurig verscheen er een glimlach op zijn gezicht toen ze naar hem wandelde, maar door haar woorden, trok hij een wenkbrauw omhoog. 'Zo dus je geeft gym' zei ze glimlachend en liep naar hem toe haar hand op zn schouder leggend en haar lippen naar zn oor brengend. 'I weet wel een andere soort gym die we kunnen doen.' Wow, wat? Met een verwarde blik op zijn gelaat en met zijn armen gekruisd voor zijn borstkas keek hij haar na, maar dit naar één specifiek lichaamsdeel van haar, zolang hij het onopvallend kon doen was het prima in zijn ogen. Vervolgens ging zijn blik naar de volgende die binnenkwam en zich aanwezig meldde. “Goedeavond Kriss,” zei hij tegen haar met een van zijn breedste glimlachjes die hij haar kon schenken. En niet lang daarna arriveerde de volgende leerling, een jongen deze keer, ah, what a shame. Hij meldde zich present en hij gokte erop dat dat Drake was.
Eigenlijk miste Ivan nog één leerling, maar de bel ging dus hij moest beginnen.

“Drunken boxing is misschien een vreemde term voor jullie, maar het is niet de bedoeling dat deze technieken onder invloed worden toegepast, waarom wordt het dan zo genoemd? Omdat je het lichaam van een dronkenman imiteert en hiermee de tegenstander enorm kunt verwarren, dit omdat je onvoorspelbaar bent , dus nee we gaan niet drinken hier in de les. Waarom leer ik jullie deze techniek? Simpel: het is leuk.” Zei hij, de passie voor gevechtsport zorgde ervoor dat er een glimlach op zijn gezicht verscheen. “De eerste techniek dat je moet meesteren is om je handen zo te houden, alsof je een fles drinken vast hebt, polsen naar de tegenstander gericht terwijl je de extreme dronkenmans wandel imiteert. Dit is de eerste stap richting Zui quan, oftewel... Drunken boxing.” zei hij terwijl hij de stappen begon te imiteren. Ivan’s rug boog terwijl hij rond begon te bewegen als een dronkaard, dreigend elk moment te vallen, zijn handen waren zo gevormd dat hij net twee flessen drank vast had en zijn polsen waren richting de leerlingen gericht, zodat ze goed konden zien hoe hij daar stond. Hij leek net een complete dronkaard, van straat geplukt om eventjes lekker hier les te geven over vechten in een dronken staat. Zijn blik ging over iedere leerling die hier was, hopend dat het duidelijk genoeg was voor hen.

_________________
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Hayden
Queen Bee <3
Queen Bee
avatar

PROFILEAscendant
Real Name : Shadow
Posts : 927
Points : 174
MAGICIAN
✦ CHARACTER ✦
Magic: Fire and Air
Klas: Miss Roxanne
Partner: I’m proud of my heart. It’s been played, stabbed, cheated, burned, and broken…but somehow still works.

BerichtOnderwerp: Re: [GYM] Drunken Boxing (alleen voor de ingeschreven personen)   zo jan 18 2015, 13:44


“Smoezelen met de leraar? Is toch niet nodig liefje. Kom deel het nieuws. Het moet vast heel leuk zijn te zien aan die brede grijns van je,” Ze wendde haar hoofd af van het rood harige meisje. Ze moest haar muil gewoon eens houden. Ze keek met een grijnsje naar Ivan zijn niet begrijpende blik. Ze zou het hem wel eens duidelijk maken wat ze bedoelde, met die gedachte knipoogde ze even terwijl ze diep zuchtte toen Drake binnen kwam, waarom moest hij overal zijn waar zij was. “Kriss is present Master,” Dus zij was dat mormel van Drake, zijn nieuwe vriendinnetje. Gelukkig was ze totaal geen jaloers type. Ze keek Geirriteerd hoe Drake haar belachelijk korte lokken voor haar ogen weghaalde. ''Hello, sweetheart. Beetje zin in de les? Dronken ergens op in boxen, jij had mij hier sowieso verwacht.'' ''Heeft er iemand een emmer?'' vroeg ze zachtjes terwijl ze deed alsof ze moest kotsen en vervolgens naar de andere kant van de zaal op schoof om een beetje uit de buurt van Drake te kunnen blijven.

Ze richtte haar ogen weer op de man wiens lokken totaal geen kleur hadden. ''Nou, je weet mijn naam'' Zei ze met een grijnsje meegaand op de twee andere leerlingen die moesten vermeldden dat ze er waren. “Drunken boxing is misschien een vreemde term voor jullie, maar het is niet de bedoeling dat deze technieken onder invloed worden toegepast, waarom wordt het dan zo genoemd? Omdat je het lichaam van een dronkenman imiteert en hiermee de tegenstander enorm kunt verwarren, dit omdat je onvoorspelbaar bent , dus nee we gaan niet drinken hier in de les. Waarom leer ik jullie deze techniek? Simpel: het is leuk.De eerste techniek dat je moet meesteren is om je handen zo te houden, alsof je een fles drinken vast hebt, polsen naar de tegenstander gericht terwijl je de extreme dronkenmans wandel imiteert. Dit is de eerste stap richting Zui quan, oftewel... Drunken boxing.” Ze volgde met haar ogen zijn bewegingen geïntrigeerd. Stiekem vroeg ze zich af of hij hier voor zich moed had ingedronken om zo te kunnen bewegen. Ze glimlachte, dit zou ze zo onder de knie hebben, dit was niet moeilijk voor haar om te begrijpen. Ze kreeg een grijns rond haar lippen, hoe zou deze les verlopen.

OOC; deamn crappyness.

_________________
[Singingvoice] [Theme 1] [Droptopic] [Theme 2] [Voice][Theme 3]

IC Posts: 196 Last counted: 9-10-2017 23:59
stamps:
 
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken http://WebsiteByHayden.nl
Shintaro Midorima
-
-
avatar

PROFILERecruit
Real Name : Bunny
Posts : 22
MAGICIAN
✦ CHARACTER ✦
Magic: Woud & een vleugje Water
Klas: Master Norwood
Partner: You'll save me if I need to be saved

BerichtOnderwerp: Re: [GYM] Drunken Boxing (alleen voor de ingeschreven personen)   zo jan 18 2015, 15:08

Gehaast liep de eerstejaars door de gangen. Wauw, meteen te laat voor zijn eerste les gym. Goed bezig. En ja hoor, hij zag dat iedereen er al was. Shintaro liep naar Master Ivan toe, een ietwat subtiele glimlach om zijn lippen. Vanbuiten leek hij het helemaal niet erg te vinden dat hij te laat was, al was hij vanbinnen doodsbang dat ze hem zouden straffen zoals zijn vader deed. "Sorry dat ik te laat ben", zei hij, waarna hij vluchtig zijn hand door zijn hand haalde en naar de andere aanwezigen keek. Er waren vanalle types. daarna keek hij weer naar de leerkracht, en pas nu merkte hij op in wat voor een vreemde positie hij stond. Alsof hij teveel gedronken had. Euhm, oké, was dat de bedoeling? Mochten leerkrachten überhaupt drinken tijdens schooluren?

~Kooort

_________________
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Drake
-
-
avatar

PROFILEAscendant
Real Name : Moonmoon het kartelmes
Posts : 1622
Points : 123
MAGICIAN
✦ CHARACTER ✦
Magic: Fire Magican
Klas: Miss Eres
Partner: This is the shadow place Mufasa once told you about. Stay away from it.

BerichtOnderwerp: Re: [GYM] Drunken Boxing (alleen voor de ingeschreven personen)   zo jan 25 2015, 16:53


Drake keek naar de mensen om zich heen en vroeg zich af waarom Hayden hier ook was. Waarom moesten ze echt elke les samen hebben, het was gewoon niet leuk meer dit, kon hij tegenwoordig niks meer doen zonder haar? Hij vond het echter wel erg leuk dat Kriss hier ook was, het meisje die die hij eigenlijk wel het liefst zag. Ze was zacht en lieflijk maar kon ook een erg scherpe tong hebben waarvan je je kon verbazen. Het was leuk om te zien hoe ze een opmerking kon maken die beledigend was, maar dat je het pas achteraf merkte. In de tussentijd was zij al weg gelopen. Toen Drake Kriss begroette was het duidelijk te merken dat Heidi Kriss niet mocht of leuk vond, Wat Drake ook niet verbaasde. Hayden gooide er een chlicé opmerking tegenaan en Drake draaide met zijn ogen. Hij schonk er echter niet zoveel aandacht aan. Toen hij de stem van Ivan hoorde, en natuurlijk had hij opnieuw het gedrag opgemerkt van Hayden tegenover de leraar, maar dat was ook iets wat hem niet verbaasde. Dus de jongen keek naar Ivan alsof hij het niet had gemerkt. Hij sloeg zijn armen over elkaar en keek naar de man met het halflange witte haar. “Drunken boxing is misschien een vreemde term voor jullie, maar het is niet de bedoeling dat deze technieken onder invloed worden toegepast, waarom wordt het dan zo genoemd? Omdat je het lichaam van een dronkenman imiteert en hiermee de tegenstander enorm kunt verwarren, dit omdat je onvoorspelbaar bent, dus nee we gaan niet drinken hier in de les. Waarom leer ik jullie deze techniek? Simpel: het is leuk.” Drake keek naar de fles drank die hij had meegenomen en op zijn gezicht stond een uitdrukking van een soort teleurstelling. ''Nou, das een domper. Dacht dat deze les nog leuk zou worden. Maar ach, vechten is leuk dus dat helpt.'' Drake liep een vechtersmat op en keek om zich heen. Hij zag nu ook dat er nog iemand was binnen gekomen, Drake kon hem niet. Hij was laat, verontschuldigde zich daarvoor en kwam er bij staan. Drake haalde zijn schouders op en begon met de houding die Ivan had aangenomen. in die houding sloeg hij met getrainde bewegingen een aantal keer tegen de boxzak, waarna hij wat schoppen probeerde die ook strak en geoefend waren. Toen hij daar mee klaar was voelde hij zich opgewarmd en keek naar de leeraar. ''Zeg, Ivan. Gaan we ook samensparen, en zo ja, maak jij dan de teams of hebben wij het voor het zeggen?''

-Ugh, no insp >.<

_________________
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Kriss
-
-
avatar

PROFILENovice
Real Name : Maardbei
Posts : 924
Points : 30
MAGICIAN
✦ CHARACTER ✦
Magic: Vuurmagie/Luchtmagie
Klas: -
Partner: Your body's poetry, speak to me, Won't you let me be your rhythm tonight? Move your body, move your body, I wanna be your muse, do your music, And let me be your rhythm tonight, Move your body

BerichtOnderwerp: Re: [GYM] Drunken Boxing (alleen voor de ingeschreven personen)   ma jan 26 2015, 02:51

“Hello there, handsome.” De roodbruine ogen van Kriss gelden even van top tot teen over Drake met een tevreden grijns. Ze waren alleen vrienden en dat wisten ze allebei, maar damn! Drake zag er goed uit. Hij streek een korte rode lok uit haar gezicht, die meteen weer koppig terug voor haar ogen viel. Haar grijns kreeg iets verleidelijks toen ze zijn tanktop vast greep bij zijn borst en hem dichter naar zich toe trok alsof ze wilde zeggen jij bent van mij. “Wel nu jij er bent. Waarom denk je dat ik me heb opgeven,” grinnikte ze “Beste les ooit verzonnen right!”
Met een vlugge beweging pikte ze de fles whisky uit zijn hand en bekeek het label. Haar ogen gleden even geërgerd op naar Madame Smoezel. Ze mocht haar nu al niet. ”Je kunt het vast wel doorslikken schat. Ik weet zeker dat je daar meer ervaring mee hebt.” Haar blik gleed even van haar naar Ivan om haar opmerking kracht bij te zetten en knepen zich vals samen terwijl ze de roodharige een lieflijk glimlachje schonk.

Master Ivan begon zijn uitleg maar Kriss werd afgeleid toen er nog net iemand binnen kwam. Oh crap! Dit was een eerste jaar! Dat betekende dus sowieso geen drank. Twee tellen later werd het ook duidelijk in de uitleg van de leraar. “Drunken boxing is misschien een vreemde term voor jullie, maar het is niet de bedoeling dat deze technieken onder invloed worden toegepast, waarom wordt het dan zo genoemd? Omdat je het lichaam van een dronkenman imiteert en hiermee de tegenstander enorm kunt verwarren, dit omdat je onvoorspelbaar bent, dus nee we gaan niet drinken hier in de les. Waarom leer ik jullie deze techniek? Simpel: het is leuk.” In een ontevreden gebaar gooide ze haar ene arm in de lucht en liet die met een slappe klap weer op haar bovenbeen landen. ”Oh come on! Meen je dit nou?! Noem het geen drunken boxing als we niet eens dronken mogen zijn!” riep ze misnoegd uit. Ze draaide zich om naar Drake ”Dammit! Ik had ook een fles whisky mee,”zei ze op een half fluister toon tegen haar vriend. Wat teleurgesteld slaakte ze een ontevreden zucht en liet haar hoofd in haar nek hangen, waarbij ze de fles drank van Drake tegen zijn borst aan duwde om het terug te geven. “Ja, nou ik heb liever drank dan vechten in de avond..” mopperde ze zacht en sloeg haar armen over elkaar toen ze zich weer omdraaide om de rest van de uitleg te volgen, gevolgd door Master Ivans demonstratie. Een mooi gevormde roodbruine wenkbrauw kroop verwonderd omhoog toen ze zag hoe de leraar erbij stond. Zo doe ik niet als ik dronken ben! Dacht ze beledigd. Ze boog zich iets naar Drake toe, wat onopvallend moest zijn omdat de leraar nog steeds zijn demonstratie deed, en fluisterde ”Na deze les gaan we ons eigen vorm van drunken boxing uitvoeren,” en ze keek hem even met een brede grijns aan. Die whisky van hem gingen ze sowieso vanavond aanbreken.

Kriss had wel een globaal idee wat nu de bedoeling was en stapte ook de matten op, maar ze begon met het rekken en strekken van haar spieren. Ze zat niet bepaald te wachten op een verrekte spier. Helemaal niet als ze dit weekend een wedstrijd had. Ze zette haar voeten uit elkaar en boog haar bovenlichaam langs haar rechterbeen waarbij ze haar armen naar haar tenen en de mat toe strekte. Dit deed ze bij het andere been ook, waarbij ze het compleet negeerde dat haar mooi gevormde derrière de lucht in stak. Voor ieder oog te zien. Na haar armen en zij spieren nog goed te strekken probeerde ze eens uit wat de leraar voor had gedaan. Ze ging niet doen alsof ze dronken was gewoon om het simpele feit dat ze weigerde te geloven dat ze er net zo bij liep, als Master Ivan voor had gedaan, wanneer ze echt heel dronken was. Dus probeerde ze haar houding en bewegingen maar te baseren op die van de leraar. Het lukte haar aardig. Ze wist het dronken er niet zo goed in te krijgen, maar de uithalen die ze deed waren duidelijk getraind en goed uitgevoerd. Niet de eerste keer dat zij in vechtsport trainde. Ze stopte toen ze de vraag van Drake hoorde en kwam bij hem staan. Ze kwam vlug naast Drake staan ”I don’t care what you say. Ik spar met Drake samen.” Grijnste ze een brutale maar zeer aanstekelijke glimlach op naar de leraar terwijl ze de blote arm van Drake in haar eigen arm haakte.
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Master Ivan

avatar

PROFILEAscendant
Real Name : Miss DiNozzo
Posts : 163
MAGICIAN
✦ CHARACTER ✦
Magic: Light
Klas: Never had class since I was 23
Partner: A couple of supple and simple delights, can bring out the smile to every straight man~

BerichtOnderwerp: Re: [GYM] Drunken Boxing (alleen voor de ingeschreven personen)   ma jan 26 2015, 20:02

Blijkbaar konden een paar leerlingen niet met elkaar om blijkt, Kriss en Heidi leken een paar spanningen onderling te hebben maar dat kon Ivan niet schelen. Ze moesten het maar na de les oplossen. Toen hij de flessen drank naar boven zag komen bij zowel Drake als Kriss, kon hij het niet laten even goed te lachen, een grijns verscheen op zijn gezicht toen hij zei: “Drunken boxing is misschien een vreemde term voor jullie, maar het is niet de bedoeling dat deze technieken onder invloed worden toegepast, waarom wordt het dan zo genoemd? Omdat je het lichaam van een dronkenman imiteert en hiermee de tegenstander enorm kunt verwarren, dit omdat je onvoorspelbaar bent , dus nee we gaan niet drinken hier in de les. Waarom leer ik jullie deze techniek? Simpel: het is leuk.De eerste techniek dat je moet meesteren is om je handen zo te houden, alsof je een fles drinken vast hebt, polsen naar de tegenstander gericht terwijl je de extreme dronkenmans wandel imiteert. Dit is de eerste stap richting Zui quan, oftewel... Drunken boxing.” Eenmaal hij de bewegingen begon te imiteren van een dronken man, zag hij de blik van Kriss en moest hij moeite doen om niet uit balans te raken omdat ze kennelijk had gedacht dat ze werkelijk dronken moesten zijn voor dit. Haar commentaar was geweldig in zijn ogen en hij zei met een glimlach: “Zet de flessen whisky eventjes in de hoek van de zaal, dan kan je ze na de les weer meenemen,” zei hij terwijl hij wees naar de hoek van de zaal eenmaal hij weer gewoon stond.

"Sorry dat ik te laat ben" zei een jongen vluchtig die er vrij ongeïnteresseerd uitzag.
“Uit je bed gevallen?” zei hij tegen de jongen die net binnenkwam en nog net zijn positie had kunnen waarnemen, “Jij moet Shintaro zijn, ondanks dat je te laat bent, welkom bij de les, en nee ik ben niet dronken, geen zorgen.”
''Zeg, Ivan. Gaan we ook samensparen, en zo ja, maak jij dan de teams of hebben wij het voor het zeggen?'' vroeg Drake en hij schudde zijn hoofd. “Nu is het de bedoeling gewoon de technieken onder de knie te krijgen, hierna kun je eventueel sparren na de lessen, dan hou ik de zaal wel eventjes nog open als je wilt,” zei hij net na Kriss zei dat ze met Drake wilde sparren. “Oké, dus ik ga jullie nu de technieken demonstreren van de acht dronken goden, ik doe ze langzaam genoeg, zodat je mee kunt doen,” zei hij voor hij weer in positie ging staan en begon met de eerste dronken god, de technieken langzaam uitvoerend zodat iedereen goed kon volgen en zo ging hij elke dronken god af, rustig zodat iedereen kon meevolgen.

(Omdat dit alles beschrijven de post te lang maakt, zou ik aanraden gewoon dit filmpje eventjes te zien, zodat je weet wat die gek Ivan aan het doen is: https://www.youtube.com/watch?v=2CtAHLGlRbI )

_________________
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Hayden
Queen Bee <3
Queen Bee
avatar

PROFILEAscendant
Real Name : Shadow
Posts : 927
Points : 174
MAGICIAN
✦ CHARACTER ✦
Magic: Fire and Air
Klas: Miss Roxanne
Partner: I’m proud of my heart. It’s been played, stabbed, cheated, burned, and broken…but somehow still works.

BerichtOnderwerp: Re: [GYM] Drunken Boxing (alleen voor de ingeschreven personen)   ma jan 26 2015, 20:47


Dit was een makkie, ze kon dromend dronken doen. Positief iets aan veel en vaak drinken, eigenlijk elke kans die ze kon krijgen dronk ze. De mannelijke leraar zag er goed uit, lang, gespierd en gewoon een leuk koppie. Daar zou ze het wel op kunnen, haar lippen krulde omhoog terwijl ze hem aankeek. Ze keek naar het roodharige meisje die de naam Kriss droeg. Ze greep Drake vast, een lichte steek van jaloezie schoot door haar hart. Zou hij dit expres doen, op een of andere manier kwam ze hem overal tegen. Ze moest hem vergeten hij had haar laten zitten, hij was een eikel geweest. Haar ogen schoten geirriteerd naar het hoofd van de snol toen ze de stem van Kriss hoorde. Hoe durfde dat wicht überhaupt tegen haar te spreken. ”Je kunt het vast wel doorslikken schat. Ik weet zeker dat je daar meer ervaring mee hebt.” Ze lifte haar hoofd arrogant terwijl ze de blik van het meisje volgde naar de leraar. Haar lippen glimlachte overdreven nep. Waarna ze besloot dat kind maar eens te laten zien hoe het leven in elkaar zat, hoe je dit deed. 'Nou dearie, ga jij eens even lekker een ander lastig vallen ofzo,' de laatste woorden waren vrijwel onhoorbaar maar waren iets in de trant van snol.
Ze keek nog steeds geirriteerd toen ze met ze tweeën besproken dat ze met elkaar gingen sparren. Werd zij opgezadeld met een twaalfjarig jong, great bedankt, vaker doen dit. Ze draaide haar hoofd naar de leraar compleet het gezeik van Drake en zijn snolletje negerend.
Haar lippen vormde zich in een gemeen grijnsje terwijl ze een korte blik op het meisje wierp, waarna ze haar gehele gelaat veranderde naar een liefelijke blik. Ze had besloten zich compleet af te sluiten voor het kinderachtige gedrag van Drake en zn vriendin. Toneelspelen lukte haar altijd al aardig goed, ze volgde in het begin de bewegingen serieus en begon daarna heel klunzig hem na te doen waarna ze haar hand opstak en hem met een onschuldige glimlach aankeek. 'Uhm kunt u mij helpen, het lukt niet zo goed.' Vroeg ze alsof ze beschaamd was en liet haar hand langs haar lichaam zakken.

_________________
[Singingvoice] [Theme 1] [Droptopic] [Theme 2] [Voice][Theme 3]

IC Posts: 196 Last counted: 9-10-2017 23:59
stamps:
 
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken http://WebsiteByHayden.nl
Drake
-
-
avatar

PROFILEAscendant
Real Name : Moonmoon het kartelmes
Posts : 1622
Points : 123
MAGICIAN
✦ CHARACTER ✦
Magic: Fire Magican
Klas: Miss Eres
Partner: This is the shadow place Mufasa once told you about. Stay away from it.

BerichtOnderwerp: Re: [GYM] Drunken Boxing (alleen voor de ingeschreven personen)   za feb 14 2015, 13:53


De jongen keek naar zijn klasgenoten en vroeg zich af waarom hij nog in deze les bleef. Sporten kon hij ook in zijn eentje, daar had hij de leeraar niet voor nodig. Hij was afgekomen op de 'drunken' want Drake was als altijd rete nieuwsgierig. “Hello there, handsome.” Drake glimlachte naar Kriss die hem lief begroette. Drake haalde een lok uit haar gezicht waarna Kriss hem beet pakte met een hebberige blik. Drake grinnikte en knuffelde haar even. De kleren die ze aan had voor het sporten vond hij ook niet heel erg. Drake liet zijn ogen de kost toen hij haar los liet, een pervie grijns op zijn snoet zou Kriss genoeg zeggen. Dit was op een plagerige manier, waardoor ze het perfect van elkaar zouden pikken. “Wel nu jij er bent. Waarom denk je dat ik me heb opgeven,” grinnikte ze “Beste les ooit verzonnen right!” Drake lachte en had zijn arm nog op haar schouder leggen. ''Kijk, dat dacht ik dus ook.'' Drake liet zien dat hij een lach onderdrukte, door de woorden die ze naar Hayden uitsprak. ''Ach, ze heeft wel meer ervaring met vieze goedjes doorslikken.'' grinnikte de jongen die nu naar de Ivan keek die de les wilde beginnen. Hij legde snel uit wat de bedoeling was van de les en daarbij hoorde je van bijna alle leerlingen de teleurstelling. ”Na deze les gaan we ons eigen vorm van drunken boxing uitvoeren,”Drake knikte instemmend met een grote grijns. Zijn ogen glommen bij het idee om de nacht met Kriss door te brengen, haar vurige gedrag werd met Drank altijd erger tot het plezier van Drake. Hayden daar in tegen, was op t moment lucht voor hem, hij liet haar compleet links liggen na de opmerking gemaakt te hebben. Wat ze er ook op zou zeggen, hij deed toch alsof hij het niet had gehoord. Hijvond het stom, dat ze niet moesten drinken bij deze oefening maar de techniek die Ivan daarna liet zien vond Drake ook wel weer lachwekkend, dus deed hij evengoed mee. Hij warmde zich even op tegen de boxzak, waarna de jongen simpelweg vroeg of ze hierbij ook moesten samen sparren. Voordat hij het wist stond Kriss tegen hem aan, Drake keek met opgetrokken wenkbrauw naar beneden grinnikte hoofdschuddend. ''Sure Ruby.'' Drake legde zijn hand op haar hoofd, die afgleed naar haar schouder.  “Nu is het de bedoeling gewoon de technieken onder de knie te krijgen, hierna kun je eventueel sparren na de lessen, dan hou ik de zaal wel eventjes nog open als je wilt,” Drake knikte dat hij het begrepen had. Daarna liep hij een paar meter bij Kriss vandaan, oefende een aantal van de dingen die Ivan had laten zien, hij voelde zich een idioot met die vreemde bewegingen, maar door 'ervaring' was hij er best goed in om het echt dronken te laten lijken.

_________________
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Master Ivan

avatar

PROFILEAscendant
Real Name : Miss DiNozzo
Posts : 163
MAGICIAN
✦ CHARACTER ✦
Magic: Light
Klas: Never had class since I was 23
Partner: A couple of supple and simple delights, can bring out the smile to every straight man~

BerichtOnderwerp: Re: [GYM] Drunken Boxing (alleen voor de ingeschreven personen)   zo feb 22 2015, 12:45

Toen Ivan alles had uitgelegd, keek hij naar de leerlingen die nog vragen aan het stellen waren, onder andere of ze gingen sparren, maar dat was niet de bedoeling bij deze les, nu was het vooral de bedoeling om de technieken onder controle te krijgen en dat legde hij gewoon uit. Het was hier maar een halve drama hier, de spanning tussen Heidi en Kriss was haast te snijden en natuurlijk wilde hij dit niet in zijn les, maar hij liet het er maar zo bij. Het waren immers maar pubers, toen Heidi vroeg om hulp, wandelde hij naar haar toe en nam hij haar polsen vast, om ze te buigen. “Je valt aan met je polsen en je houding, even zien..” hij bekeek haar, voor zowel haar houding als voor eigen plezier. Haar lichaam was zeker niet mis, ah, het leven van een gymleraar was fantastisch! Hij bracht haar handen voor haar gezicht en zorgde ervoor dat ze deze aanhield. Hij duwde met zijn scheenbeen haar ene been naar voor en klopte op het andere been om aan te tonen dat ze al haar gewicht daar op moest zetten. “Zo, en nu dronken bewegen zoals Drake daar, je doet het prima, doe zo verder,” zei hij aanmoedigend tegen Drake en dan eenmaal iedereen het onder de knie had, ging de bel. “Ah, kennelijk is deze sessie voorbij. Nou, je mag je gaan omkleden en nog een prettige avond verder!” zei hij voor hij langzaamaan de matten begon op te ruimen.

Vaardigheid:
 

_________________
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Gesponsorde inhoudPROFILE
MAGICIAN

BerichtOnderwerp: Re: [GYM] Drunken Boxing (alleen voor de ingeschreven personen)   

Terug naar boven Ga naar beneden
 

[GYM] Drunken Boxing (alleen voor de ingeschreven personen)

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

 Soortgelijke onderwerpen

-
» Indoor Soccer [ALLEEN VOOR DE LEERLINGEN DIE ZICH TIJDIG HEBBEN AANGEMELDT]
» Advertentie voor kits!
» Spelen met zusjes {het liefste alleen Ijsel, Sandstorm en hun kits}
» Tijd voor de oorlog-trainingen!
» Progamma Halloween Gala

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Starshine Academy ::  :: Gymnasium-