PortalIndexKalenderFAQZoekenGebruikerslijstGebruikersgroepenRegistrerenInloggen 

Deel | 
 

 [GYM] Drunken Boxing (alleen voor de ingeschreven personen)

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
AuteurBericht
Master Ivan

avatar

PROFILEAscendant
Real Name : Miss DiNozzo
Posts : 163
MAGICIAN
✦ CHARACTER ✦
Magic: Light
Klas: Never had class since I was 23
Partner: A couple of supple and simple delights, can bring out the smile to every straight man~

BerichtOnderwerp: [GYM] Drunken Boxing (alleen voor de ingeschreven personen)   za dec 06 2014, 12:39

Ivan had van heel de nacht niet geslapen en dat was aan hem te merken tijdens de lessen, de brompot had absoluut nergens zin in en tijdens elke les had hij oftewel een Mountain Dew vast of een mok koffie. Vandaag hadden de leerlingen wel doorgehad dat hun gymleerkracht niet veel vrolijker was dan zij zelf. Zij hadden school en Ivan moest lesgeven terwijl hij doodmoe was. Hij had nochtans zijn medicatie genomen om te kunnen slapen maar het had maar minimaal gewerkt en dit bracht hem in deze emotionele staat. Natuurlijk was hij doodsbang voor het feit dat het misschien niet meer werkte en dus weer helemaal naar Nova moest voor een sterker spul, wat haast nergens te krijgen was en dit werkte hij jammer genoeg uit op de leerlingen. Een zucht verliet zijn mond toen de bel ging en hij voorlopig geen leerlingen meer moest lesgeven tot de avond. Eenmaal iedereen weg was vertrok hij richting de lerarenkamer en dronk hij daar zeker zeven mokken koffie. Dit zorgde ervoor dat er weer een lichte glimlach op zijn gezicht kwam. Ivan ging na zijn kopjes koffie naar zijn kamer, hij moest voor deze les normaal compleet dronken zijn, maar hij ging zien hoe het nuchter ging. Als het helemaal in het honderd liep, moest hij wel drank hebben. In zijn tas stak hij meerdere flessen wijn die hij van Nova had meegebracht nadat hij had gezorgd dat zijn kamerdeur dicht was.

Het was vrij laat in de avond, voor de leerlingen was de voorlaatste les op zijn einde aan het komen en Ivan was ondertussen alles aan het klaarzetten, harde matten en zijn tas lag veilig in het opberghokje dat voorlopig op slot zat tot zolang hij de drank niet nodig had. Ivan had nadat hij de matten had gelegd, wel oefening nodig, sinds het best lang geleden was dat hij dit nog eens had gebruikt. Zijn magie liet hem toe een lichtgevende persoon te maken die hij dan een soort van patroon gaf van aanvallen die hij moest uitvoeren en die Ivan ook kon aanraken om zo de technieken helemaal goed te kunnen uitvoeren. Met zijn polsen richting zijn tegenstander gericht begon hij te vechten. De eerste minuten ontweek en blokkeerde hij werkelijk alles van wat zijn tegenstander deed, van vuistslagen richting zijn maag en gezicht. Eenmaal deze slagen waren gestopt, kon hij zichzelf goed in positie zetten, zo onstabiel mogelijk.

Weer begon het licht aan te vallen, maar deze keer leek Ivan compleet niet na te denken over wat hij deed, elke keer dat hij ontweek leek hij bijna zijn evenwicht compleet te verliezen. Uiteindelijk besloot hij aan te vallen, een reeks aan aanvallen, zijn polsen sloegen het licht op meerdere punten van zijn lichaam, van de keel tot de borstkas, waardoor het licht op de grond viel en Ivan hierop reageerde met een bodyslam, zijn elleboog op de maag van het licht gericht, zijn tegenstander lostte op en Ivan stond weer recht, best tevreden van het feit dat hij het nog kon en hij besefte niet echt dat er al leerlingen binnen stonden.

(Wren, Danny, Allen, Aubree)

_________________


Laatst aangepast door Master Ivan op zo dec 07 2014, 00:08; in totaal 1 keer bewerkt
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Wren
-
-
avatar

PROFILERecruit
Real Name : Jussels
Posts : 4109
Points : 5
MAGICIAN
✦ CHARACTER ✦
Magic: PuffoonxRazen - AirxFire
Klas: Master Savador - 6th
Partner: ~We Fell in Love, but the Love kept Running Out; We Follow Roads but the Roads All Endღ

BerichtOnderwerp: Re: [GYM] Drunken Boxing (alleen voor de ingeschreven personen)   za dec 06 2014, 14:17

Wat was de beste manier om een les drunken boxing te verpesten? Wren had er een tijdje over nagedacht, maar toen had ze het. Eureka! Hét idee, de beste manier om deze les tegen te werken. Hoe je het beste op een drunken boxing les kon verschijnen, was natuurlijk nuchter! Het meisje had met een diepe frons zitten denken, maar toen ze dat bedacht verscheen er een grote lach op haar gezicht. Ja! Natuurlijk! Hoe had ze dat niet kunnen bedenken? Nuchten kon ze vast nog steeds wel een paar vreemde moves uitvoeren, zodat ze haar tegenstander onderuit kon krijgen door de element of surprise. Echt wel. Dit ging ze doen! Allen en Aubree deden in ieder geval ook mee, had ze gezien, dus dat kon goed gaan! Zelfs als dat Danny kind dan een jackass was, had ze tenminste nog 2 keer backup.

Wren slenterde - op tijd, applaus! - naar de gymzaal en begon zich om te kleden toen ze in de kleedkamers was. Deze keer wel de goede. Ladiela, even je sportkleren aan en dan doen alsof je er klaar voor was! Ze had zelfs goed uitgeslapen, gewoon om ervoor te zorgen dat het hele 'nuchter zijn' er goed uit zou komen. Niet dronken, geen kater, niet slaapdronken. Als je iets doet, moet je het ook goed doen.
Toen ze de gymzaal binnenliep, zag ze dat master Ivan al heel druk bezig was met iets in elkaar te slaan. Zozo, slecht geslapen? Verkeerde been uit bed gestapt? Wren fronste. Ze wilde zich gewoon netjes present melden! Dat kon toch niet als hij als een fanatiekeling iets niet bestaands in elkaar stond te trimmen? KOM OP! Deed ze een keer haar best fris en fruitig, op tijd, helemaal geweldig in de les te zijn, was er geen aandacht voor! Hoezo was haar gedrag haar eigen schuld, voor goed gedrag werd ze gewoon niet voldoende beloond. Operant conditioneren, in your face.

Hij merkte totaal niets van haar aankomst. 'Master? Wren Máraz is present,' zei Wren, met een zeikerig stemmetje. Het hielp niet; de man keek nog geen seconde op. 'Present.' Wren herhaalde het woord, in de hoop zijn aandacht te trekken. Nog geen reactie. Ze zwaaide, sprong een beetje op en neer, bleef praten. 'Present, present, present,' zei ze. NIETS. Helemaal niets. En net toen ze het opgegeven had en een beetje gekrenkt voor zich uitkeek, toén keek de man eindelijk op. Beetje pochen met zijn spierballen ofzo? Ze snapte niet wat het probleem van gymleraren was. Kijk ik ben cool, jullie zijn toch ook cool, doe mee! Niet dat ze Ivan goed genoeg kende om dat over hem te zeggen, maar ze kende een hoop leraren die wel in dat plaatje pasten. Opscheppers. Ah, hij stond nu eindelijk weer overeind. 'Wren Máraz is present, master,' zei ze, nu weer met een vrij normale stem. Een erg oprechte glimlach kon er echter niet meer vanaf. Pfff. Dan had hij maar tien minuten eerder op moeten kijken.

_________________

"Fairytale gone bad"
<3 Credits to Noor
~Ilyasviel~Wren~Master Sebastian~Jason~Fealwen~William~
punten-uitleg.com
Spoiler:
 
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken http://img3.lln.crunchyroll.com/i/spire1/f097317a228ab43692ba1c3
Aubree
-
-
avatar

PROFILERecruit
Real Name : Agent 007
Posts : 725
Points : 15
MAGICIAN
✦ CHARACTER ✦
Magic: Water
Klas: N/A
Partner: So you like, don't have a last name? That's genius -- Douche.

BerichtOnderwerp: Re: [GYM] Drunken Boxing (alleen voor de ingeschreven personen)   za dec 06 2014, 17:52

Haar lappenpoppenlichaam lag, zweefde, dreef met haar gezicht gekeerd naar de bodem van het bad in het water. Onmenselijk wijd open kaken en onmenselijk scherpe tanden schreeuwden in stilte naar de diepte, water in haar mond, water op haar tong, water in haar keel, water in haar maag. Water langs haar hals, water langs haar kieuwen, zuurstof in haar bloed. Ze had doodstil kunnen liggen als water niet altijd bewoog, als ze niet meewiegde op het ritme van de golven rond haar lichaam.
Helderpaarse ogen staarden strak naar de betegelde bodem van het bad, telden de blauwe tegels en toen de witte tegels, vermenigvuldigde de rijen met de lagen om uit te rekenen hoeveel tegels je nodig zou hebben als de tegels anderhalf keer zo groot waren. Haar mond vulde zich zo nu en dan met een bubbel lucht, die zijn gevangenis door haar open lippen ontsnapte en dan naar boven schoot. Langzaam zakte ze naar beneden.
Haar knieën raakten de grond met een onhoorbare ‘thud’ en haar lichaam reageerde, als had het een schok gekregen zo snel. Haar schouders waren de eersten die het wateroppervlak braken, de scherpe stekels op haar rug volgden. Voeten vonden vaste grond, tot ze voorovergebogen op de bodem van het bad stond. Een fractie van een seconde bleef haar lichaam in die stand, tot haar hoofd naar boven schoot en haar haaientanden, haar sirenenbek terugzonken in haar huid en tandvlees.

Ze had niet meer gewild dan zich wassen voor gym, het zweet van de dag eraf te wrijven voordat ze het op iemand anders’ huid deponeerde, maar in een diep bad met water wat niet te warm en niet te koud was waren gedachten als die vlug vergeten – haar hoofd keerde zich verschrikt naar de klok aan de wand van het bad. De Cassiaanse had welgeteld vijftien minuten om zichzelf af te drogen en presentabel te maken, zich naar de gymzaal te haasten en zich daar opnieuw om te kleden. Vijftien minuten was amper genoeg tijd om haar kieuwen terug te laten zinken, na de hoeveelheid tijd die ze onder water doorgebracht had. Een keuze had het meisje echter niet: ze zou maar een sjaal moeten dragen om de spleten in haar keel te verbergen.
Haar benen (wiebelig en glibberig, vliezen tussen haar tenen en schubben op haar enkels) droegen haar naar de koude douches, waar haar vingers (inmiddels vliesloos, dank de goden) shampoo in haar korte haar werkten en slijmerig water van haar huid wreven. Rillend stond ze daar, geen tijd om de douche te laten opwarmen, geen vet om zich warm te houden, tot ze met de enkele handdoek die ze had haar huid afdroogde en zich warmwreef.
Geen tijd, geen tijd, geen tijd om te genieten van dat schone gevoel. Deodorant, een staart, waar was haar ondergoed, haar gymtas lag daar maar waar had ze haar trui gelaten? Elke keer dat ze adem naar binnen zoog, dit keer gasvormig in plaats van vloeibaar, ondernam ze een actie en tegen de tijd dat ze de badruimtes verliet hijgde ze.
Tien minuten had ze.
Tien minuten en ze haastte zich de trappen af, keerde een gang om, botste bijna tegen iemand op, mompelde verontschuldigend maar had geen tijd voor praatjes. Zeven minuten en ze waaide de kleedkamers als een westelijke passaatwind binnen, tas half over haar schouder en haar trui van een schouder gezakt.
Vijf minuten, ze trok de ene trui uit en trok een ander shirt aan, ze stroopte haar spijkerbroek van haar nog steeds zacht-van-het-vocht benen en hees zich in haar voetbalbroekje. Drie minuten en ze wist haar haren in een acceptabele staart te temmen: ze had het gehaald, maar net.

Haar overwerkte hersenen, weggerukt uit hun stille fascinatie met de bodem van het bad, constateerden zowat onmiddellijk dat ze net zo goed niet op tijd had hoeven komen – Ivan was nog bezig en de enige die er al was, was haar teamgenote Wren.
Naar haar half-holde-half-liep de witharige toe, pas halthoudend toen ze naast haar stond. Niet te dicht – daar werd geen van beiden meisjes vrolijk van, Bree in elk geval niet. ‘Aubree Kingston.’ meldde ze, ‘Present.’

_________________
AUBREE / MISS GRACE / THOMASSO
old enough to know better, so cry baby cry.
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Allen
-
-
avatar

PROFILERecruit
Real Name : Emma
Posts : 815
Points : 20
MAGICIAN
✦ CHARACTER ✦
Magic: Lightmagic
Klas:
Partner: Let's dance 'till the world ends~

BerichtOnderwerp: Re: [GYM] Drunken Boxing (alleen voor de ingeschreven personen)   zo dec 07 2014, 19:52

Een lesje gym, want de eerste was zó'n denderend succes geweest dat hij het gewoon niet had kunnen laten. Die Ivan was een enorm gekke vent, een albino hulk met een brein kleiner dan zijn armspier, dat was wat Allen geconcludeerd had. Niet goed snik, maar daarom wel des te geschikter voor wat onzin en gedoe. Niets serieus, dat was de gymleraar nog niet waard, maar een lesje kloten zonder repressailles, daar zei hij geen nee tegen.
Dus daar ging 'ie dan, een les boxen, niet zomaar boxen, maar dronken boxen. Welk genie had dat nou weer bedacht? Allen had eergisteren nog met Wren gepraat en samen hadden ze één ding geconcludeerd. Hell no dat ze voor de obvious valkuil gingen en dronken aankwamen. Dat klonk misschien leuk, maar dan werkte je de docent alleen maar in de handen. Dat wilde die juist! Dronken worden was je huiswerk. Allen had van het shirt van een meisje een blauwe knoop afgesloopt en die had hij met grove draden aan zijn eigen gymshirt gezet. Zo kwam hij de les binnen in een volkomen normale gymoutfit, met een felblauwe knoop op zijn borst.

Hij sloop richting zijn doelwit, die als een gek liep te krijsen om aandacht. Met een bearhug, gevolgd door geprik in Wren's zij kondigde hij zijn aanwezigheid aan, blij. ''Klaar voor vandaag, troublemaker?'' Hij controleerde plagerig haar pupillen, haar adem, concludeerde dat ze woord had gehouden. ''Braaf, helemaal nuchter.'' Toen zag hij de deur van de gymzaal weer openzwaaien en wat daar naar buiten kwam was een soort gemuteerde Aubree. Hij herkende het van de keer in het zwembad, maar Wren kende dat verhaal natuurlijk niet. ''Ahhfuckety, het is een monster, verstop me,'' fluisterde hij, zich achter Wren's mini lichaampje positionerend. Dit was verstoppen van het niveau als ik hen niet zie zien zij mij ook niet! Pas toen Aubree zich aanwezig meldde schoot hij tevoorschijn. ''Lol, hey Aubree, had je haast?'' Nergens voor nodig, want Ivan was helemaal in zijn eigen wereldje, prettig hoor. ''Meneer, voor we beginnen wilde ik even melden dat ik principiële bezwaren tegen het gebruik van de term 'dronken'  boxen heb. Alcohol zorgt voor onnodige agressie, wat we niet moeten accepteren, en ik denk dat de naam voor zo'n vechtstijl alleen maar bijdraagt aan het stigma dat overmatig drankgebruik acceptabel is.'' Hij tikte op de knoop, keek Ivan serieus aan en wachtte af of er een grappige reactie kwam. Had hij die fancy woorden op gezocht in een woordenboek? Wie weet.. Lag dat woordenboek, dat hij wellicht gebruikt had, momenteel in zijn gymtas tussen de stinksokken? Misschien wel, misschien niet.

_________________

punten-uitleg.compunten-uitleg.compunten-uitleg.com
SSA award:
 
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Master Ivan

avatar

PROFILEAscendant
Real Name : Miss DiNozzo
Posts : 163
MAGICIAN
✦ CHARACTER ✦
Magic: Light
Klas: Never had class since I was 23
Partner: A couple of supple and simple delights, can bring out the smile to every straight man~

BerichtOnderwerp: Re: [GYM] Drunken Boxing (alleen voor de ingeschreven personen)   ma dec 22 2014, 20:16

Master Ivan zag hoe elke leerling die zich had opgegeven langzaamaan binnenkwam. De bel ging, wat voor hem betekende dat de les kon beginnen, dit ging niet gemakkelijk worden, wetende met wie hij hier te maken had in de les, twee van de meest beruchte studentjes maar het ging wel prima gaan, zolang alles maar veilig achter slot en grendel zat en de sleutel werkelijk een portie lichtmagie was van Ivan zelf. Hij knikte toen iedereen zich present meldde, uiteindelijk ook bij Wren (xD) en kon het niet laten te facepalmen bij Allen’s opmerking.
''Meneer, voor we beginnen wilde ik even melden dat ik principiële bezwaren tegen het gebruik van de term 'dronken' boxen heb. Alcohol zorgt voor onnodige agressie, wat we niet moeten accepteren, en ik denk dat de naam voor zo'n vechtstijl alleen maar bijdraagt aan het stigma dat overmatig drankgebruik acceptabel is,” was de opmerking die Allen gaf en Ivan moest al goed zijn best doen om niet compleet in ragemode te gaan. Een simpele zucht en wat uitleg verschafte hij de leerlingen. “Drunken boxing is misschien een vreemde term voor jullie, maar het is niet de bedoeling dat deze technieken onder invloed worden toegepast, waarom wordt het dan zo genoemd? Omdat je het lichaam van een dronkenman imiteert en hiermee de tegenstander enorm kunt verwarren, dit omdat je onvoorspelbaar bent. Waarom leer ik jullie deze techniek? Simpel: het is leuk.” Zei hij, de passie voor gevechtsport zorgde ervoor dat er een glimlach op zijn gezicht verscheen. “De eerste techniek dat je moet meesteren is om je handen zo te houden, alsof je een fles drinken vast hebt, polsen naar de tegenstander gericht terwijl je de extreme dronkenmans wandel imiteert. Dit is de eerste stap richting Zui quan, oftewel... Drunken boxing,” zei hij terwijl hij de stappen begon te imiteren. Ivan’s rug boog terwijl hij rond begon te bewegen als een dronkaard, dreigend elk moment te vallen, zijn handen waren zo gevormd dat hij net twee flessen drank vast had en zijn polsen waren richting de leerlingen gericht, zodat ze goed konden zien hoe hij daar stond. Hij leek net een complete dronkaard, van straat geplukt om eventjes lekker hier les te geven over vechten in een dronken staat.

_________________
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Wren
-
-
avatar

PROFILERecruit
Real Name : Jussels
Posts : 4109
Points : 5
MAGICIAN
✦ CHARACTER ✦
Magic: PuffoonxRazen - AirxFire
Klas: Master Savador - 6th
Partner: ~We Fell in Love, but the Love kept Running Out; We Follow Roads but the Roads All Endღ

BerichtOnderwerp: Re: [GYM] Drunken Boxing (alleen voor de ingeschreven personen)   di dec 23 2014, 12:15

Allen was er ook. Hij was niet alleen niet dronken, de jongen had ook besloten dat hij vandaag tegen alcohol was. Maar natuurlijk; ze kende hem niet anders. Ze salueerde naar hem toen hij haar begroette. 'Natuurlijk, helemaal klaar! Voorbereid en ready for combat,' vond het meisje. Die blauwe knoop.. Waar hij het idee vandaan had wist ze niet, maar het was wel geniaal. 'Pff, wat denk jij dan! Mooi dat jij je aan je woord gehouden hebt,' zei Wren toen Allen haar controleerde. Als ze iets serieus nam, dan was dit het; lessen verpesten. Als je het deed, moest je het ook goed doen, toch?
Aubree monster? Hmm. Wren dacht even na en besloot toen dat ze dat liever niet wilde zien. Anders kon ze haar Captain nooit meer normaal aankijken. 'Hey Aubree,' zei ze daarom maar, luchtig, waarna ze naar Allen keek die achter haar vandaan tevoorschijn sprong. Kon dat zelfs maar, je achter haar verstoppen? Tja, Allen was natuurlijk zó dik, het had niets te maken met haar lengte. Ben je gek? Pfff.

Ah, shit. Shit shit shit. Wren beet even op haar lip, kreeg een verdrietige blik in haar ogen. Het was dus niet de bedoeling echt dronken te worden, maar om als een dronken persoon te bewegen. Ofzo. Nou ja, ze kon zich wel voorstellen dat echt dronken worden erbij zou helpen. En het was leuk, ha ha. Ze vond die Ivan vandaag een beetje.. tja. Hij was zo vol van zichzelf. Oh en nu kregen ze uitleg, over hoe je dan wel precies dronken rond moest lopen. Met je polsen naar buiten, zo hield zij haar glas nooit vast. Vreemd, ze snapte er nu al niets meer van. Wrens aandacht was dan ook niet heel erg bij Ivan; ze wilde een plan B, een tweede optie om niet goed mee te doen. Onschuldig als ze was, natuurlijk. Hmm. Onschuldig. Dat was het!

Het meisje keek naar Allen, naar de blauwe knoop. Hij kon haar vast wel helpen. Ze probeerde oogcontact met hem te zoeken, heel kort maar, zodat hij wist dat ze het roer om ging gooien. Even iets heel anders proberen. Contact met teamgenoten was altijd belangrijk, toch? 'Allen,' begon ze, haar stem gedempt, maar niet helemaal op fluister niveau, 'is dat hoe alle dronken mensen zich gedragen?' Ze kreeg het zelfs voor elkaar bang te kijken, alsof ze helemaal niets van deze hele situatie snapte. 'Het maakt me bang! Hoe doe je dronken? Wij mogen nog niet drinken, hoe moeten wij nu weten hoe het is om als een dronken persoon rond te lopen?!' Ze schudde aan Allens arm, wees op Ivan. 'Wat probéért hij?' Ze ging half achter Allen staan; daar verstoppen werkte al een stuk beter. Ivan, ja hij was doodseng. Wren had nog nóóit alcohol aangeraakt, natuurlijk. Hoe moest ze dit nu doen? Wat een extreme eisen! Hopelijk zou Allen meespelen en anders deed ze het zelf wel, geen problemen mee. Plan B was in werking gezet.

_________________

"Fairytale gone bad"
<3 Credits to Noor
~Ilyasviel~Wren~Master Sebastian~Jason~Fealwen~William~
punten-uitleg.com
Spoiler:
 
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken http://img3.lln.crunchyroll.com/i/spire1/f097317a228ab43692ba1c3
Allen
-
-
avatar

PROFILERecruit
Real Name : Emma
Posts : 815
Points : 20
MAGICIAN
✦ CHARACTER ✦
Magic: Lightmagic
Klas:
Partner: Let's dance 'till the world ends~

BerichtOnderwerp: Re: [GYM] Drunken Boxing (alleen voor de ingeschreven personen)   di dec 23 2014, 16:11

Jaddajadda, wachten was stom. Hij frutte wat aan het blauwe knoopje, dat hij met lelijke halen aan zijn shirt gezet had. Ach, hij gaf toch vrij weinig om modieus vertoon. Ivankop facepalmde toen hij iets zei, wat onbeleefd. Het was ook niet zo heel aardig van de roodharige, maar hij moest en zou deze les verknallen of in ieder geval flink in de war schoppen. No way dat hij netjes mee deed. Liever verraste hij de rest door de onschuldige geheelonthouder te spelen, beledigd, principieel. Echt sterke drank mocht pas vanaf je 18 toch?

Het was o zo grappig, de blik die hun Hulk-docent in zijn ogen had toen Allen's zeikerige betoogje afgesloten werd. Dat had 'ie zo te zien niet verwacht! Er volgde een saaie geschiedenisles, die Allen doorbracht met afkeurende geluidjes en nee-geschud. Ongeheurrrrd, abnominabel, totaal afkeurenswaardig! Ze leerden dit omdat het leuk was? Há, daar trapte hij mooi niet in. Wren duidelijk ook niet, die piepte als een soort mislukte eekhoorn over hoe eng Ivan wel niet was. Beschermend positioneerde Allen zich tussen de zuiplap en  het arme bange meisje, zijn ene arm om haar heen slaande. ''Eh, nou, ik denk het ja, misschien moeten we maar gaan.. Savador heeft dit vast niet goedgekeurd. Dit kan toch niet zomaar, van minderjarigen vragen om een kannenkijker te imiteren, een drankorgel na te doen. Geniet, maar drink met mate!'' Cola en andere frisdrank natuurlijk. Aangezien Ivan nog niets gezegd had over dat ze zelf maar moesten beginnen bleef Allen gewoon staan. Zo voor gek lopen als een soort zot, nee, dat liet hij wel aan de overijverige Aubree over. Wellicht kon zij het als stuudje niet laten om haar beste dronken beentje voor te zetten, dat zou grappig zijn.

''Meneeer? Wij snappen het geloof ik nog steeds niet helemaal,'' klaagde hij aarzelend. Met zijn ene hand greep hij een denkbeeldig glas vast, zonder al te veel motivatie of overtuiging. ''Hoe ehm- Moet dit echt? Is er geen sobere variant?'' Waarom had je je dan opgegeven voor deze les, sukkel, zou iemand zich nu vast afvragen. Mja, je kon niet verwachten dat hij al zijn lesbeschrijvingen doorlas hé, al had hij er hier in dit geval bewust voor gekozen, ssht.

[Allen de moraalridder, to the rescue!]

_________________

punten-uitleg.compunten-uitleg.compunten-uitleg.com
SSA award:
 
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Aubree
-
-
avatar

PROFILERecruit
Real Name : Agent 007
Posts : 725
Points : 15
MAGICIAN
✦ CHARACTER ✦
Magic: Water
Klas: N/A
Partner: So you like, don't have a last name? That's genius -- Douche.

BerichtOnderwerp: Re: [GYM] Drunken Boxing (alleen voor de ingeschreven personen)   do dec 25 2014, 14:11

Fan-fucking-tastisch.
Ze rolde met haar ogen. Haar compleet menselijke ogen achter menselijke oogleden zonder visachtige vliezen, want het enige monsterlijke aan haar waren de ietwat hoge jukbeenderen en de spleten in haar nek, haar kieuwen. Had ze geen moeite gehad met ademhalen (twee ademhalingscircuits tegelijkertijd runnen is geen goed idee) dan had ze… waarschijnlijk nog niks van Allen’s opmerking gezegd, want zo’n persoon was ze niet.
Na het zwembad was ze tot de conclusie gekomen dat iedereen daar wel gezien had waar ze in veranderde, wat haar “dierlijke” kant was. In die aanname had ze meegenomen dat als mensen wisten wat iets was, dat ze er dan niet zo slecht op reageerden. Maar kennelijk was ze voor Allen nog steeds een monster, te zien aan hoe de roodharige jongen zich achter kleine Wren verborg.
‘Yep.’ antwoordde ze op zijn vraag. Met de beweging die haar hals maakte openden de kieuwen zich iets en werd de bloedrode binnenkant van haar hals voor een seconde zichtbaar. Ze slikte en ze trilden weer, maar begonnen weg te zinken. Het had even geduurd.
‘Hey Wren.’ was haar volgende opmerking, op dezelfde levenloze, droge toon die ze meestal gebruikte als ze ergens niet wilde zijn.

Ze trok een van haar wenkbrauwen omhoog en deed de moeite om een soort van grijns te verbergen. Het resultaat was dat ze op haar lippen beet, maar niet grijnsde. Het was een slechte grap, maar wel een goed uitgevoerde slechte grap. Dure woorden, een sjieke blauwe knoop op zijn borst en  Wren die er in meeging: voor organisatie kregen ze minstens een acht.
Dat betekende echter niet dat Bree ervan genoot, alles wat ze wilde was in een hoekje kruipen en niet tevoorschijn komen tot de les daadwerkelijk begon. Want kom op, zo leuk was het niet. Ze snapte de grap, haha, geen drank voor minderjarigen, maar nou wilde ze leren. Ze was hier voor de zelfverdediging die ze misschien wel heel hard nodig had, misschien wel gewoon leuk vond en wilde niet dat de halve les verloren ging aan een uit de hand gelopen grap om de naam van de sport.

Het witharige meisje sloeg haar armen over elkaar en zuchtte onhoorbaar. Iets ervan zeggen was niet haar ding, maar ze mocht uit haar houding wel laten blijken dat ze het er niet mee eens was.

Durr. Deze laptop typt rot en dus frutposts. Yay.

_________________
AUBREE / MISS GRACE / THOMASSO
old enough to know better, so cry baby cry.
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Master Ivan

avatar

PROFILEAscendant
Real Name : Miss DiNozzo
Posts : 163
MAGICIAN
✦ CHARACTER ✦
Magic: Light
Klas: Never had class since I was 23
Partner: A couple of supple and simple delights, can bring out the smile to every straight man~

BerichtOnderwerp: Re: [GYM] Drunken Boxing (alleen voor de ingeschreven personen)   ma jan 05 2015, 13:11

Toen Ivan zijn uitleg over Drunken boxing had gedaan, kreeg hij de meest vreemdste reacties ooit. Gaf hij nou les aan aliens? De enigste die alles serieus nam, was Aubree. De commentaar van Allen maakte het allemaal beter, niet dus. Ivan’s humeur sloeg weer helemaal om en met opgetrokken wenkbrauw luisterde hij wat het mannetje te zeggen had, de positie die hij eerder had aangenomen, daar bleef hij instaan, het boeide hem niet veel meer wat de anderen deden. ''Eh, nou, ik denk het ja, misschien moeten we maar gaan.. Savador heeft dit vast niet goedgekeurd. Dit kan toch niet zomaar, van minderjarigen vragen om een kannenkijker te imiteren, een drankorgel na te doen. Geniet, maar drink met mate!''
“Het is niet de bedoeling dat je dronken bent, dit is een pure stijl die gebruikt wordt en lijkt alsof je dronken bent, al weet iedere gezonde mens dat dat niet zo is,” zei hij met een norse stem. ''Meneeer? Wij snappen het geloof ik nog steeds niet helemaal,'' Ivan zijn blik ging richting de klagende Allen die zonder al te veel overtuiging een imitatie deed om een fles vast te nemen. Hoe ehm- Moet dit echt? Is er geen sobere variant?''
“Oké Allen, zie het zo. Iemand wilt je aanvallen terwijl je je favoriete flesje fruitsap of frisdrank vasthebt, je was er van aan het drinken en vreemd genoeg, had je deze in de positie vast die je nu slapjes toont. Natuurlijk, de man die je bent, span je de greep rond de hals van je favoriete flesje drinken en verdedig je jezelf door je je te ontwijken op de vreemdste manieren, waar je soms je evenwicht bij verliest. Je wordt boos omdat deze persoon je stoort en je doet een tegenaanval, door middel van je polsen te gebruiken,” zei hij terwijl hij zich richtte tot de rest van de klas. “Je ziet het maar hoe je het zelf wilt, maar probeer op zijn minst deze technieken uit, ik kan niet van iedereen verwachten dat ze deze stijl leuk vinden, maar, je hebt je nu voor deze les opgegeven, leer er iets uit.”
“Nu, Aubree, Allen, Wren, volg mijn technieken en interpreteer ze hoe je er je gemakkelijk bij voelt. We gaan er aan beginnen,” zei hij “Deze technieken die ik nu toon zijn de Acht goden van deze stijl.” Hij meed het ‘dronken’ gedeelte nu tussen de acht en de goden, want blijkbaar kon iemand het woord Dronken niet horen, en die exacte persoon zat nu te schuilen achter Allen. Ivan begon uiteindelijk na wat seconden aan de bewegingen, of ze nu meededen of niet, hij wist dat er toch één iemand was die dit wilde doen.

(https://www.youtube.com/watch?v=j4Y62DGkyXw mocht je willen weten welke technieken hij aan het doen is :’D)
(Oh Allen, you ruin Ivan's mood xD)

_________________
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Gesponsorde inhoudPROFILE
MAGICIAN

BerichtOnderwerp: Re: [GYM] Drunken Boxing (alleen voor de ingeschreven personen)   

Terug naar boven Ga naar beneden
 

[GYM] Drunken Boxing (alleen voor de ingeschreven personen)

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

 Soortgelijke onderwerpen

-
» Indoor Soccer [ALLEEN VOOR DE LEERLINGEN DIE ZICH TIJDIG HEBBEN AANGEMELDT]
» Advertentie voor kits!
» Spelen met zusjes {het liefste alleen Ijsel, Sandstorm en hun kits}
» Tijd voor de oorlog-trainingen!
» Progamma Halloween Gala

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Starshine Academy ::  :: Gymnasium-