PortalIndexKalenderFAQZoekenGebruikerslijstGebruikersgroepenRegistrerenInloggen 

Deel | 
 

 First meeting ║ Yagami & Hisashi

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
AuteurBericht
Kit
-
-
avatar

PROFILERecruit
Real Name : Betsie
Posts : 692
Points : 5
MAGICIAN
✦ CHARACTER ✦
Magic: Water x Dark
Klas:
Partner: ღ Close your eyes and Listen to my Whisper ღ Open your eyes and Savour the Silence ღ

BerichtOnderwerp: First meeting ║ Yagami & Hisashi   do aug 21 2014, 23:47

Hij schopte de lakens van zich af en keek in lichte paniek naar de klok. Hij was laat. Hij was heel laat. Geweldig.. Was er ooit een moment dat hij op tijd was? Blijkbaar niet.. Louis keek hem even vragend aan, maar schudde toen lachend zijn hoofd. ‘Iemand is iets vergeten.’ Kit wierp hem een kwade blik toe. ‘Mond dicht.’ Het was al erg genoeg dat hij laat was, hij hoefde het gezeur van zijn kamergenoot niet ook nog aan te horen. Hij keek naar de kleding die hij de dag ervoor al klaar had gelegd, voor het geval dat dit zou gebeuren.
Toen hij zich omgekleed had, zijn haren gewassen had en zijn best gedaan had die zo goed mogelijk te kammen in zijn haast, was er ruim een half uur verstreken. Met een moeilijke blik keek hij naar Nica. Midden in zijn getwijfel of hij haar mee moest nemen of niet, klonk Louis’ stem. ‘Moet ik op haar passen?’ Zijn ogen werden groot en hij keek Louis stomverbaasd aan. Was hij ziek? Louis stelde het nooit zelf voor.. De grijns rond Louis’ lippen kwam hem te bekend voor en hij sloeg zijn armen over elkaar. ‘Heel leuk.’ Zei hij een beetje kwaad. Hij geloofde zijn kamergenoot voor geen meter, zeker niet met die grijns op zijn gezicht. ‘Ik meen het.’ Kit kneep zijn ogen tot spleetjes en schudde toen zijn hoofd. ‘Ze gaat gewoon mee. Het is niet zo dat die twee haar niet kennen.’ Louis wist waar Kit heen ging en hij wist hoe bang Kit ervoor was. Vandaag was de dag dat zijn broer Yagami zou ontmoeten. Hij was doodsbang voor de reactie van zijn broer en tegelijkertijd ontzettend nieuwsgierig. Hij was nerveus geweest en wist vrijwel zeker dat hij meer meters afgelegd had de afgelopen dagen in deze kamer dan het afgelopen jaar.
Hij keek even naar Nica. ‘Waag het niet dit te verpesten. Ik doe je iets aan.’ Louis grinnikte zachtjes en keek naar het geitje. ‘Arm ding.’ Kit negeerde die twee woordjes en tikte Nica op haar kopje om haar mee te krijgen. Het zwarte geitje liep gehoorzaam mee, zonder enig idee waar ze heen gingen. Louis glimlachte even en wenste hem nog succes voordat hij de kamer uit liep.

Hij haastte zich door de gangen en was al twee of drie keer tegen andere aangebotst. De excuses bleven maar over zijn lippen glijden. Hij moes op tijd komen. Toen hij zijn kamer uit was gelopen, had hij nog precies vijf minuten gehad om de afstand naar de grote zaal te overbruggen voordat zijn broer en Yagami er zouden moeten zijn. Hij wilde niet te laat komen, was niet van plan het gelach van zijn broer aan te horen. Hij had geen zin om te moeten toekijken hoe zijn broer hem plaagde terwijl hij er niks tegen kon doen.
Nogmaals botste hij tegen iemand anders op. ‘Sorry.’ Kwam er gesmoord uit zijn mond. Hij hoorde het meisje nog even na zeuren, maar negeerde het volkomen. Hij had zijn excuses aangeboden en daar moest ze het nu maar mee doen. Hij had geen tijd om uitgebreid zijn excuses aan te bieden, een sorry koste meer dan genoeg tijd. Bovendien koste het botsen hem snelheid.
De hoeven van Nica klonken achter hem en hij wist dat het dier geen idee had waarom hij zoveel haast had. Iets in hem hoopte dat Hisashi Yana meegenomen had, puur omdat hij er spijt van had dat hij niet ingegaan was op het voorstel van Louis. Nica ging hoe dan ook lastig wezen.. Waarschijnlijk had Hisashi hetzelfde vermoeden bij Yana en alle hoop verdween als sneeuw voor de zon.
Toen hij bij de grote zaal aankwam, keek hij twijfelend om zich heen. ‘Alsjeblieft.. Alsjeblieft..’ Zijn goudbruine ogen gleden over de langskomende leerlingen heen, maar hij vond Hisashi of Yagami niet. Een opgeluchte zucht verliet zijn mond, al was er een twijfelend gevoel dat hem bang maakte dat een van de twee, of zelfs beide, hier ergens in de buurt stond en hem elk moment kon wijzen op zijn te laat komen.. Was hij dat wel? Hij fronste en wenste dat hij voor een keertje naar zijn broer zou luisteren en een horloge zou kopen.

_________________
 photo Kit OS van leon_zpsrzytsjiu.png

Tári~Silmaril~Kit~Nishan

Roses:
 
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Yagami
Schrödinger's Cat
Schrödinger's Cat
avatar

PROFILERecruit
Real Name : Trâm
Posts : 320
Points : 20
MAGICIAN
✦ CHARACTER ✦
Magic: Lucht
Klas: Master Savador
Partner: En wat als dit liefde is?

BerichtOnderwerp: Re: First meeting ║ Yagami & Hisashi   ma nov 10 2014, 17:12


    Zucht. Haar spiegelbeelds gezicht verrommelde in elkaar, terwijl zij zelf probeerde om niet in een intern monoloog verwikkeld te raken. Ten eerste zouden alle aanwezigen hun plas onmiddellijk inhouden en het vertrek linea recta uitbenen. Ten tweede zou het haar veel te lang bezig houden. Tegen het eind van het gesprek zou en die afzichtelijke vlek op haar shirt opgedroogd zijn en was zij ook nog eens te laat. En als zij iets haatte, dan wel was het wel zich haasten. Je kreeg er onuitwisbare zweetplekken van in je kleding en iedereen keek je aan, omdat je dan niet op het standaard slentertempo liep. Na en paar gevechten met de vochtige tissue wilde zij het net opgeven, tot ze een vlaag van intelligentie naar haar hoofd geworpen kreeg. Natuurlijk. Waarom had ze er niet eerder aan gedacht? In haar enthousiasme had ze haar cardigan al van haar schouders afgeworpen en bijna, bijna had ze haar shirt over haar hoofd heen getrokken.  Nog net op tijd redde zij haar gezicht en schoot zij de wc in om de rest van de magie plaats te laten vinden.Oké, terug bij de gevreesde spiegel. Die vertelde haar inmiddels dat de vlek niet meer in zicht was, dat haar kapsel warrig maar geföhnd in model zat en ze echt moest stoppen met het handengefrunnik. Niets nieuws dus. Mooi.Deur open schoppen en nu tussen warme lichamen door heen wringen. Mensen die zij vaagjes kende, vooral nu vermijden. Ze had er totaal geen zin en tijd voor. En voor de rest... ontspan? Nah, toch maar niet.Voor zij er echt klaar voor was, was een van haar doelwitten al in zicht. Neeneee. Opeens was zij zich zeer bewust van de natte plek op de achterkant van haar shirt. Het plakte ook zo geweldig tegen haar huid aan. Ze zuchtte.“Kit?” En ze trok lichtjes aan de achterkant van zijn shirt. Sjeez, als zij zichzelf niet eens kon verstaan...

Tijd vliegt, zelfs als ik voor het grootste gedeelte geen lol heb. En tegenwoordig zijn late reacties toch hipster. Pretty much justifies everything, I guess?

_________________
song I & II  》in《 construction

I a m p e r s u a d e d I a m n o t h i n g i n t h i s u n i v e r s e; y e t I f e e l t h a t m i n e i s t h e o n l y r e a l e x i s te n c e.
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Kit
-
-
avatar

PROFILERecruit
Real Name : Betsie
Posts : 692
Points : 5
MAGICIAN
✦ CHARACTER ✦
Magic: Water x Dark
Klas:
Partner: ღ Close your eyes and Listen to my Whisper ღ Open your eyes and Savour the Silence ღ

BerichtOnderwerp: Re: First meeting ║ Yagami & Hisashi   zo nov 23 2014, 13:21

Alsof het niet meer dan genoeg was dat hij doodzenuwachtig was, moest hij ook nog te laat zijn. Het gegrinnik en geplaag van zijn kamergenoot hielp hem niet. Louis was er dol op om het te plagen op dit soort momenten.
Toen hij na al zijn haast eindelijk aangekomen was op de afgesproken plek, had hij bijna iedereen waar hij langs gekomen was aangelopen, meer gezeur en gevloek over zich heen gehad dan de afgelopen maanden en hij had zichzelf voor de kop geslagen dat hij niet ingegaan was op het voorstel van Louis. Zelfs als hij het niet gemeend had, Kit had enkel de kamer uit te hoeven lopen zonder Nica en Louis had geen kant meer op gekund. Hij begon te begrijpen waarom zijn kamergenoot geen huisdier nam. Hij had zijn handen vaak genoeg vol met het babysitten op een geit van een ander.
Een kleine glimlach sierde zijn lippen bij die gedachte, maar hij dwong zichzelf om die glimlach van zijn gezicht te vegen en kort om zich heen te kijken om te kijken of hij al een van de twee zag. Tegelijkertijd maakte hij een kleine notitie in zijn hoofd die de woorden van Hisashi vast pinde. Horloge kopen. Hij wist nu al dat dat nooit zou gaan gebeuren, maar goed.. Hij kon het alsnog proberen.
“Kit?” Klonk er achter hem na een korte zucht en gevolgd door een zacht getrek aan zijn shirt. Hij draaide zich om. Zijn ogen werden kort even groot, een beetje bang dat ze hier al had gestaan toen hij aan was komen lopen en hij had gewoon gemist had. Toen hij besefte dat ze hem anders op zijn te laat komen had gewezen, namen zijn ogen weer hun gewone stand aan en verscheen er een glimlach op zijn lippen. De twinkeling in zijn ogen was het enige wat nog duidelijk maakte dat zijn hart ergens in zijn keel klopte.
‘Hey.’ Zei hij kalmer dan hij zelf had verwacht. Hij had geen idee hoe dit zou gaan verlopen, maar hij hoopte dat het op zijn minst een beetje soepel zou gaan. Al was er een klein stemmetje in zijn hoofd dat hem vierkant uitlachte voor die hoop. Hij was van plan haar voor te stellen aan zijn broer.. Hoe kon dat ooit goed gaan? Hisashi kennende zou hij iets idioots doen.. Goed bedoelt of juist helemaal niet.

_________________
 photo Kit OS van leon_zpsrzytsjiu.png

Tári~Silmaril~Kit~Nishan

Roses:
 
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Hisashi
-
-
avatar

PROFILERecruit
Real Name : M'non
Posts : 371
MAGICIAN
✦ CHARACTER ✦
Magic: Dark & Water
Klas:
Partner:

BerichtOnderwerp: Re: First meeting ║ Yagami & Hisashi   zo nov 23 2014, 21:12

Hij had het zelf niet voor mogelijk gehouden, maar waarschijnlijk had Yana geleerd klok te kijken. Dat, of ze wilde naar buiten. En wel nu meteen. Zacht grommend deed Hisashi een poging de lakens weer te bemachtigen en over zijn lichaam te trekken, maar de buidelwolf gaf hem de kans niet. Met een laatste ruk trok ze het dekbed uit zijn handen en sleepte het met haar mee naar de andere kant van de kamer, ver buiten zijn bereik. De jongen keerde zich slaperig en lichtelijk chagrijnig om, een frons op zijn gezicht toen zijn ogen op de nieuwe vloerbedekking vielen. Hij zich alleen maar voorstellen hoeveel stof het had verzameld op weg naar de andere kant van de kamer en hij stond er niet op te trappelen het schoon te moeten maken. Dat was nou niet bepaald zijn favoriete hobby.  
Met een vermoeide zucht kwam hij overeind en keek kort richting de klok aan de muur. Ondanks de duisternis in de kamer kon hij nog net zien welke tijd de wijzers aangaven. Hij vloekte binnensmonds. Het was nog te vroeg om al richting de grote zaal te gaan voor de afspraak die hij met Kit had. Iets met een ontmoeting met de een of andere Yagami, dacht hij nog half suf van slaap. Het liefst zou hij nog een paar uur zijn ogen willen sluiten en zijn hoofd in de kussens begraven voor hij op weg zou gaan, maar de kans was klein dat Yana het toe zou laten. Hisashi keerde zich richting de buidelwolf die hem met twee onschuldige oogjes aankeek. "Kreng," bromde hij en hees zichzelf uit bed.
Yana keek hem met haar hoofd iets naar links gekanteld aan, terwijl de jonge man de dekens van de vloer raapte en deze een paar keer uitklopte. Hij sloeg er verder geen acht op hoe vies het was geworden en dumpte het zonder pardon weer op bed waar het hoorde. De buidelwolf draafde achter haar baasje aan, terwijl deze zijn hele ochtendritueel afging op autopiloot. Hij was het zo gewend dat hij niet meer na hoefde te denken om, onder andere, zijn tanden te poetsen en zich om te kleden. Die ruimte kon hij mooi gebruiken om zijn gedachtes van de vorige dag op een rijtje te zetten.
Tegen de tijd dat Hisashi klaar was begon Yana ongeduldig te worden. Hij grijnsde, wetende dat ze stond te trappelen om naar buiten te gaan. Hij had zichzelf al verplicht haar mee naar buiten te nemen zodat ze al haar energie kwijt kon. Anders hadden ze straks een stuiterbal rond de zaal rennen die geheid Nica aan zou steken. Voor je het weet had je dan twee dieren door de ruimte rennen en die alle andere studenten omver beukte. Hisashi zag het zo gebeuren en grinnikte bij de gedachte, maar het zou beter zijn dit keer uit de problemen te blijven, dus hoe meer energie Yana nu kwijt raakte, hoe beter.
De jongen besloot het dier uit te laten razen op het grasveld, aangezien daar genoeg ruimte was om de poten te strekken. Op de heenweg waren de gangen aardig verlaten, maar tegen de tijd dat het tweetal richting de grote zaal moesten waren de gangen aardig gevuld met leerlingen van verschillende schooljaren. Met de handen in de zakken en een uitgeputte buidelwolf naast zich, maakte Hisashi zijn weg richting de ontmoetingsplek. De jongen moest moeite doen een grijns ervan te weerhouden op zijn gelaat te verschijnen. Hij had niet verwacht Kit al meteen aan te treffen en na een blik op de aanwezigen in de zaal, werden zijn vermoedens bevestigd; zijn tweeling broer was nergens te bekennen. Die zal ook eens vroeg zijn voor de verandering.
Hisashi baande zich een weg naar een van de tafels waar hij besloot te wachten, maar verrassend genoeg bleek dat niet erg lang te zijn. Als Yana niet met gespitste oren had opgekeken, dan had hij waarschijnlijk niet doorgehad dat zijn broer was gearriveerd. En niet alleen Kit, maar ook een meisje wie hij vermoedde Yagami te zijn, aan de reactie van zijn broer te zien.
Hisashi stond op en stapte op zijn tweeling af, gevolgd door Yana en met een stomme grijns op zijn gezicht geplaatst. "Yo, Kitty!" riep hij hem zwaaiend toe. "Al een horloge gekocht?"


OOC: I swear it's becoming a running gag xD
En hier is mijn langverwachte post o3o

_________________
Spoiler:
 
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Yagami
Schrödinger's Cat
Schrödinger's Cat
avatar

PROFILERecruit
Real Name : Trâm
Posts : 320
Points : 20
MAGICIAN
✦ CHARACTER ✦
Magic: Lucht
Klas: Master Savador
Partner: En wat als dit liefde is?

BerichtOnderwerp: Re: First meeting ║ Yagami & Hisashi   vr jan 02 2015, 22:16

    Ze benijdde Kit om zijn vermogen om zo rustig te blijven. En ze verfoeide zichzelf. Was zij maar leeg. Blank, onbevooroordeeld, misschien zelfs een niemand. Dan had zij ook geen voorbedachte mindset kunnen hebben. Nu was haar hele lichaam erop voorbereid om zich te verstijven. Of terwijl niets te doen. Hetgeen wat zij ook altijd deed op drukke feestjes waar zij nog niet eens een vijfde van iedereen kende.De vraag was alleen of zij zich er tegen verzetten kon. Gewoontes waren voor haar moeilijk te doorbreken. Was dat niet voor iedereen zo? Aan de andere kant duurde het wel drie hele weken om een nieuwe gewoonte aan te leren. Dat betekende dat het wat werk koste, dat niet alles met de eerste poging kon komen. Maar dat gezegde kon ook een fabeltje zijn. Drie weken. Lang genoeg om plausibel te klinken, kort genoeg om e– “Yo, Kitty!” Haar blik zocht verschrikt de bron van het geluid op. Hij ging de hele zaal af, zelfs de achterste tafeltjes om uiteindelijk op de jongen te landen. Logisch ook dat hij binnen gehoorbereik stond. Anders had zij hem nooit kunnen horen met haar verpeste trommelvliezen.Toen een lach uit haar mond gerold. Met de nodige vertraging had zij die ook niet zien aankomen. Maar nu zij erover nadacht... Kitty. Dat klonk nogal... meisjesachtig. En de horloge opmerking was eigenlijk ook op de juiste plek geland.Vlug moffelde ze hem weg achter haar hand. Idem dito voor haar gêne. Ditmaal gebruikte zij Nica echter.Het geitje aaien was de perfecte bezigheid om haar gemoedstand te verbergen. Het was overigens ook de manier om het huisdiertje van Hisashi te bestuderen. Haar hoofd begon geleidelijk aan vol te lopen met allerlei mogelijke rasnamen. Aan de ene kant kon het diertje wel een katachtige zijn, aan de andere kant had zij het zelden goed als het op dit soort dingen aankwam. Ze zat nog net achter het dal van ratten en muizen door elkaar halen.

_________________
song I & II  》in《 construction

I a m p e r s u a d e d I a m n o t h i n g i n t h i s u n i v e r s e; y e t I f e e l t h a t m i n e i s t h e o n l y r e a l e x i s te n c e.
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Kit
-
-
avatar

PROFILERecruit
Real Name : Betsie
Posts : 692
Points : 5
MAGICIAN
✦ CHARACTER ✦
Magic: Water x Dark
Klas:
Partner: ღ Close your eyes and Listen to my Whisper ღ Open your eyes and Savour the Silence ღ

BerichtOnderwerp: Re: First meeting ║ Yagami & Hisashi   vr jan 02 2015, 23:49

Waarom deed hij dit ook al weer? Waarom was hij zo stom om haar voor te willen stellen aan zijn broer? Dat was gewoon vragen om moeilijkheden..
De begroeting die hij kreeg van Yagami maakte hem heel even bang dat hij te laat was en dat ze hier al had gestaan. Dat zou de tweede keer zijn.. Toen hij zich eindelijk gerust had gesteld, kwam er een simpele “hey” uit zijn mond. Meer niet. Hij deed zijn best om zijn zenuwen niet te laten blijken en dat leek nog te lukken ook. Ze maakte tenminste geen opmerking, wat hem al gerust stelde. Al was er heel weinig dat hem nu echt rustig maakte.
"Yo, Kitty!" Hij sloot zijn ogen en liet zijn hoofd iets hangen. Verdomme.. Was dat nou werkelijk nodig geweest? Zijn eerste zin en hij deed het al.. "Al een horloge gekocht?" Hij keek op naar Hisashi, die net zijn arm liet zakken. Naast zich hoorde hij Yagami zachtjes lachen. Zijn ogen gleden naar zijn ooghoeken en hij stootte haar zachtjes aan. ‘Dat heb je nooit gehoord.’ Mompelde hij zachtjes in haar oor. Har poging niet op te vallen door haar hand voor haar mond te houden en Nica te aaien, werden zinloos toen het zwarte geitje Yana opmerkte en er meteen heen rende. Even bleven zijn ogen op de twee dieren hangen en verscheen er een brede glimlach op zijn gezicht.
‘Hisashi.’ Zei hij kort, voor hij zijn broer aankeek, een beetje verwijtend. Hij stapte op zijn tweelingbroer af en siste tussen zijn tanden. ‘Waag het niet dit te verpesten, broertje. Ik doe je iets aan.’ Zijn stem was luid genoeg om verstaanbaar te zijn voor zijn broer, maar te zacht om door Yagami gehoord te zijn. Hij prikte Hisashi in zijn buik, maar keek hem even kort serieus aan. Hij meende het. Hij wilde niet dat zijn broer het verpestte door.. Zichzelf te zijn..
Hij draaide zich om naar Yagami en glimlachte warm. Hij krapte kort op zijn hoofd. ‘Dit is dus Hisashi.’ Zijn ogen gleden naar zijn broer. ‘En Yagami.’ Zijn ogen twinkelde even kort, een twinkeling die zijn broer uit duizenden zou moeten herkennen. Een twinkeling die duidelijk maakte hoe belangrijk dit voor hem was. Het maakte hem niet uit hoe zij erover dachten, zolang zijn broer maar door zou hebben wat het voor hem betekende.

_________________
 photo Kit OS van leon_zpsrzytsjiu.png

Tári~Silmaril~Kit~Nishan

Roses:
 
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Hisashi
-
-
avatar

PROFILERecruit
Real Name : M'non
Posts : 371
MAGICIAN
✦ CHARACTER ✦
Magic: Dark & Water
Klas:
Partner:

BerichtOnderwerp: Re: First meeting ║ Yagami & Hisashi   di feb 24 2015, 15:20

Zoals gewoonlijk, kon hij het gewoon niet laten zijn broertje te plagen. Vooral niet als hij al zenuwachtig leek te zijn, dus het duurde niet lang voor de beruchte bijnaam ‘Kitty’ viel. Normaal gesproken zou hier een of andere bedreiging op terug krijgen, maar dit keer leek zijn broer het te houden bij een ietwat hangend hoofd. Hij grinnikte en vroeg nog naar het horloge wat zijn broer met een bijna volle 100% zekerheid nog altijd niet had. Het zou een hele verassing zijn als dit wel het geval bleek, maar die dag zou nog moeten komen.
Een zacht gelach kwam van de jonge dame naast zijn tweelingbroer en terwijl die bezig was met schadebeperking, volgde Hisashi het geitje dat op zijn buidelwolf afstoof. Yana leek echter niet de energie over te hebben om, zoals gewoonlijk, achter Nica aan te rennen of in dit geval van het geitje te vluchten. In plaats daarvan liet ze zich op de grond vallen, rolde ze op op haar rug en duwde haar poten in het gezicht van Nica in een hopeloze poging het dier op afstand te houden. Hisashi was allang blij dat ze niet door de hele zaal heen rende, want dat was precies wat hij vandaag wilde voorkomen, voor deze ene keer tenminste.
De bekende stem van Kit die zijn naam uitsprak trok al snel weer zijn aandacht en hij liet zijn ogen op zijn tweeling vallen. ”Waag het niet dit te verpesten, broertje. Ik doe je iets aan,” siste hij zachtjes. Hisashi hief zijn handen in de lucht ter overgave. ”Ik zal poeslief zijn,” beloofde hij op hetzelfde volume, maar realiseerde zijn blunder pas enkele seconden en een prik in zijn buik later. Een vlugge verontschuldiging rolde over zijn lippen, terwijl hij zijn buik defensief omarmde. Zijn broer wist dat hij daar slecht tegen kon.
Kit draaide zich om richting Yagami en stelde hem voor aan haar, terwijl hij op zijn hoofd krapte. En wat bedoel je daar nu weer mee, dacht Hisashi ietwat argwanend, maar besloot niets te zeggen. Toen keerde zijn broer zich naar hem en bevestigde zijn eerdere vermoedens, met alle bijbehorende pretlichtjes in zijn ogen. De jonge dame was inderdaad Yagami. Hisashi glimlachte vriendelijk en wierp een klein knikje haar richting op. ”Aangenaam kennis te maken,” zei hij beleefd zoals ieder normaal persoon zou zeggen bij een ontmoeting.


OOC: Zo laat.. X_X
En kon er niet meer uit krijgen, sorrwy~
Shitty end btw

_________________
Spoiler:
 
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Yagami
Schrödinger's Cat
Schrödinger's Cat
avatar

PROFILERecruit
Real Name : Trâm
Posts : 320
Points : 20
MAGICIAN
✦ CHARACTER ✦
Magic: Lucht
Klas: Master Savador
Partner: En wat als dit liefde is?

BerichtOnderwerp: Re: First meeting ║ Yagami & Hisashi   do okt 01 2015, 22:43

    Heel even was zij overdonderd het hele gebeuren van sociale interacties. Het was een ding om mensen die je dag in en uit ziet, met onbekende situaties en mensen te zien klungelen, maar Kit heeft zij nooit met een andere persoon zien praten praten. Natuurlijk wist zij wel hij het deed enzovoort. Het was echter anders om het mee te maken. Het maakte hem meer iets meer een persoon die zij zelf gezien had en iets minder de persoon waar hij zelf over verteld had. En dat maakte haar op een of andere manier minder nerveus.
    Voelde zij zich net iets meer op haar gemak, ging hij over op de fluistermodus met zijn broer. Hij wist haar daarmee zelfs op haar tenen te krijgen. Aan de ene kant was het inderdaad niet netjes van haar om mensen af te luisteren, aan de andere kant was het ook niet gepast om in gezelschap te smoesen. Helaas kon zij door het kabaal van de hoeveelheid mensen in het vertrek niets ervan verstaan. Ze wilde het net opgeven toen de broers een korte demonstratie van hoe zij stoeiden deden. Dat wrikte met gemak een giechel bij haar los.
    Vvoor haar gevoel iets te snel sloeg de sfeer weer om. "Aangenaam kennis te maken," zei Hisashi met een verbazingwekkend kalm gezicht. Het was dat zij het tafereel van daarnet onmogelijk kon vergeten. Anders had zij vast op een andere wijze geantwoord dan: "Hi. Vind jij ook niet dat Kitty zich te veel zorgen maakt?" Voorzichtig keek zij op naar de betreffende persoon inschattend hoe ver zij over de lijn kon stappen. Met de snelheid van het licht fluisterde zij onder haar volgende adem: "Ik bedoel het ergste wat er kan ik gebeuren is dat ik plotseling besluit: hé, ik vind Hisashi toch leuker. Eigenlijk vind ik wachten op jongetjes die hun neus moeten poederen toch niet zo fantastisch." Ditmaal nam zij het risico niet eens en vluchtte zij kriskras door de zaal heen. Haar looptempo leek verdacht veel op een leerling die alweer te laat dreigde te komen en niet rennen mocht wegens de schoolregels. Dat kwam omdat er genoeg mensen rondliepen met dienbladen gevuld met vloeistoffen. Een combinatie van dat en een rennend meisje leek haar niet zo verstandig. Niet dat Kit plagen dat wel was.


Author's note: I beat you all at this game of being late. Not that's something to be proud of welp :v And I don't know what's going on with her personality.

_________________
song I & II  》in《 construction

I a m p e r s u a d e d I a m n o t h i n g i n t h i s u n i v e r s e; y e t I f e e l t h a t m i n e i s t h e o n l y r e a l e x i s te n c e.
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Kit
-
-
avatar

PROFILERecruit
Real Name : Betsie
Posts : 692
Points : 5
MAGICIAN
✦ CHARACTER ✦
Magic: Water x Dark
Klas:
Partner: ღ Close your eyes and Listen to my Whisper ღ Open your eyes and Savour the Silence ღ

BerichtOnderwerp: Re: First meeting ║ Yagami & Hisashi   zo okt 18 2015, 18:32

Natuurlijk was hij blij dat zijn broer er was. Hij was echter iets minder blij met de manier waarop zijn broer hem begroette. Moest die bijnaam nou? Nu op dit moment? Op het moment waar hij zo nerveus voor was. Hij liet zijn broer op de meest subtiele manier mogelijk weten dat hij er niet blij mee was en hij liet Hisashi beloven het niet te verpesten. Ook al beloofde zijn tweelingbroer dit, Kit wist er toch wel aan te twijfelen. Het was Hisashi.. Die had een soort zesde zintuig, eentje die in zijn geval absoluut niet positief was. Een zesde zintuig dat alleen goed was om alles te verpesten op de momenten die perfect moesten gaan en die alles goed deed op de momenten waarop het juist handig was als zijn broer het eens goed zou verpesten.
"Aangenaam kennis te maken," Hisashi wist een verdomd kalm gezicht te houden. Natuurlijk was zijn broer niet nerveus. Hoe had hij het kunnen denken? Hij had niks te verliezen, hij genoot hier alleen maar van. Heel even haalde hij diep adem en hij schudde kort zijn hoofd. Het was ondertussen tijd om een beetje te ontspannen.
"Hi. Vind jij ook niet dat Kitty zich te veel zorgen maakt?" Kit knipperde even met zijn ogen en keek Yagami met opgetrokken wenkbrauwen aan. In zijn gezicht lag een stille vraag. Haar blik kruiste die van hem en hij schudde kort met zijn hoofd. Het was geen verbazing of afkeuring, eerder een beetje plagend. Zijn brein was ondertussen al druk bezig met een reactie, toen ze al verder ging.
"Ik bedoel het ergste wat er kan ik gebeuren is dat ik plotseling besluit: hé, ik vind Hisashi toch leuker. Eigenlijk vind ik wachten op jongetjes die hun neus moeten poederen toch niet zo fantastisch." Yagami leek dit keer niet het risico te willen nemen om hem aan te kijken en op een reactie te wachten. Ze liep op een snel looptempo tussen alle mensen met dienbladen door. Kits ogen gleden kort naar Hisashi en hij grijnsde breed. Zonder iets te zeggen klopte hij zijn broer op de schouder en liep hij heel rustig achter Yagami aan. Hij deed niet de moeite om haar in te halen. Op de een of andere manier had hij er alle vertrouwen in dat ze de ruimte niet zou verlaten en toch wel ergens zou stoppen. Toen ze binnen handbereik was, pakte hij haar pols en draaide hij haar zachtjes naar zich toe. ‘Je riskeert nu wel om je verassing mis te lopen.’ Hij grijnsde breed en fluisterde in haar oor: ‘Of je moet heel graag willen dat ik wraak neem en je straks vergiftig.’ Zijn ogen twinkelde plagend en hij liet haar polsen los, gebarend of ze terug wilde lopen of niet.
Hoe hij het ook wilde wenden of keren, haar plaagbui had hem wel losser gemaakt.


_________________
 photo Kit OS van leon_zpsrzytsjiu.png

Tári~Silmaril~Kit~Nishan

Roses:
 
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Gesponsorde inhoudPROFILE
MAGICIAN

BerichtOnderwerp: Re: First meeting ║ Yagami & Hisashi   

Terug naar boven Ga naar beneden
 

First meeting ║ Yagami & Hisashi

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

 Soortgelijke onderwerpen

-
» Meeting for the medicine cat gathering
» Fototopic meeting Veluwe 22/10/2011
» Meeting
» Meeting Dierenpark Amersfoort 14 april || Meeting Aquatopia 20 april
» 彡Meeting Park Berg en Bos 29/06/14 [Afgelopen]

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Starshine Academy ::  :: The Great Hall-