PortalIndexCicile Daniel Tayronn HpD5UwnCicile Daniel Tayronn 2q24v8xZoekenRegistrerenInloggen 

Deel
 

 Cicile Daniel Tayronn

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
AuteurBericht
Cicile
.
.
Cicile

Cicile Daniel Tayronn UTL8oxA PROFILEReal Name : Linn
Posts : 12
Cicile Daniel Tayronn UTL8oxA MAGICIAN
✦ CHARACTER ✦
Magic: Light & Darkness « Unknown to others
Klas: 4
Partner: I love you is a feeling, not a sentence ♥

Cicile Daniel Tayronn Empty
BerichtOnderwerp: Cicile Daniel Tayronn   Cicile Daniel Tayronn Icon_minitimevr feb 15 2013, 13:29CICILE
You may write me down in history. With your bitter, twisted lies, you may trod me in the very dirt. But still, like dust, I'll rise.

Name: Cicile Daniel Tayronn
Call Name: Cicile
Gender: Male
Sexuality: Heterosexual
Age: 15 years
Planet Of Origin: Nova
Language: English

SCHOOL

Rang: Leerling
Shooljaar: 4
Mentorklas: Mentorklas master Kana
Schoolprofiel: Zwarte magie & Offensief
Favoriete Vak: None.
Magie: Licht & Duister. Alleen weet niemand dat hij het element duister bezit.
Lessen waaraan deelgenomen:
  • Empty


SPREUKENBOEK
Aangeleerde Spreuken:
  • None


VAARDIGHEDEN
  • Aura-lezen: Doordat hij op de planeet Nova heeft geleefd heeft hij zichzelf het lezen van een Aura geleerd. Soms kreeg hij hierbij hulp door een persoon die daar leefde, maar vaak trainde hij hier gewoon zelf in.


PERSONALITY
» Ambitieus: Winnen, de beste zijn, de macht in zijn klauwen hebben, dat is hoe Cicile in elkaar zit. Constant bestudeert hij zijn vijanden, om ze ooit stuk voor stuk om te brengen of ervoor te laten zorgen dat ze voor hem zullen buigen. Vaak gaat het niet om de macht, maar gewoon om het winnen.
» Koppig: Het is zo dat Cicile enorm koppig is en niet naar anderen wil luisteren. Soms kan zijn koppigheid er ook voor zorgen dat hij niet mee wil doen met lessen, te laat komt bij belangrijke dingen of zelfs tegen de regels in gaat.
» Kil & Bot: Kil en bot is hij zeker. Hij spreekt anderen toe hoe hij dat wil en als je het daar niet mee eens bent kun je beter gewoon weggaan en opgeven om hem te veranderen. Want dat zal nooit gebeuren.
» Kalm: Naast al deze eigenschappen is het toch enorm duidelijk dat Cicile erg kalm is en moeilijk kwaad te maken is. Tijdens een ruzie maak je hem niet snel kwaad, want hij weet dat als je kwaad bent je niet meer helder nadenkt en dat wil hij altijd voorkomen.
» Intelligent: Tevens heeft deze jongen een enorm stel hersenen en kun je zeggen dat als hij zich voor elke les 100% inzet toont hij zeker elke spreuk zou kunnen leren. Jammer genoeg heeft hij daar niet heel veel interesse in en zal hij meer zijn eigen tactieken proberen te leren.
» Mysterieus: Niet vaak spreekt hij over zijn eigen karakter, zijn eigen verleden. Dit maakt hem enorm mysterieus, waardoor anderen juist interesse in hem gaan krijgen. Natuurlijk zal hij nooit open over iets uit zijn verleden praten, enkel als het iets is waar hij echt trots op is.
» Casanova: Je zult het vast niet verwachten naast al die andere karaktereigenschappen die Cicile heeft, maar hij is een enorme casanova en enorm charmant tegenover meiden. Hij zorgt er vaak voor dat ze verliefd op hem worden, maar breekt achteraf snel hun harten. Toch zal hij in de tijd dat hij iets heeft met iemand trouw blijven, jammer genoeg duurt dat niet echt heel lang meestal.

APPEARANCE
» Build: Het is natuurlijk heel logisch dat Cicile sterk en gespierd gebouwd is. Hij heeft genoeg spierkracht om makkelijk een vuist-op-vuist gevecht te beginnen en dit ook te kunnen winnen. Zware dingen optillen lukt hem vaak makkelijk.
» Height: 1.75m
» Weight: Normal for his build.
» Hair: Donkergrijs
» Skin: Blank
» Eyes: Rechteroog; Rood » Linkeroog; Groen
» Scars: Klauw-achtig litteken op zijn wang, vaak zit er iets overheen zodat het verborgen blijft.
» Clothes: Grijze blouse met daaronder een wit t-shirt en donker gekleurde jeans.
» Accessoires: Aan het linkeroor heeft hij een oorbel van een kruis, grijs gekleurd stof over zijn rechterarm om littekens van een aanval te verbergen.

RELATIONS
Mother: Unknown
Father: Unknown
Sisters: None.
Brothers: Keith August Tayronn
Crush: None.
Mate: None.
Daughters: None
Sons: None

HISTORY
Cicile Daniel Tayronn is, voor zover hij het zich herinnert, altijd ouderloos geweest. Hij werd samen met zijn broer Keith achtergelaten op de planeet Nova, waar ze er met zijn tweeën alleen voor stonden. Cicile is nooit echt iemand geweest die er last van had dat hij geen ouders had. Natuurlijk werd hij nooit gevoed, was het nooit zeker of hij een goede plek om te slapen kreeg of op zijn minst een dak boven zijn hoofd zou hebben 's avonds. Hij leefde voornamelijk buiten, zonder na te denken over wie zijn ouders nou waren of om ook maar even op zijn eigen broer te letten. Hij leefde voornamelijk eigenlijk een eigen leven, maar zijn broer bleef vaak wel in het beeld. Jaren lang heeft hij getraind in zijn kracht; Licht. Wat hij altijd raar gevonden heeft is dat de meesten een tweede kracht hadden, maar hij niet. Hij keek er niet zo zeer naar om, probeerde zich veel sterker te maken in de enige kracht die hij had.

Op een dag, terwijl hij alleen een wandeling maakte, werd hij aangevallen door een grote, bijna reusachtige, wolf. Het beest viel hem zo uit het niets aan en hij schrok zijn natuurlijk kapot. De elf jarige jongeman herstelde van de schrik en vocht terug. Natuurlijk was hij onervaren, maar door de vastberadenheid die deze jongeman had wist hij een moment lang te overleven van de grote tanden van het beest. Het beest haalde uit naar zijn gezicht en raakte vervolgens zijn wang, waar hij nu nog steeds een litteken van over heeft gehouden. Tevens heeft het beest hem via zijn rechterarm meegesleurd, waardoor zijn arm vol littekens zit. Gelukkig verbergt hij dit nu, want het ziet er verschrikkelijk uit. Uiteindelijk schreeuwde de jongen het uit van pijn toen het beest zijn tanden in zijn keel zette. Maar de pijn vervaagde en hij voelde hoe het gewicht van het beest verdween en hij verbaasd opkeek. Hij voelde aan zijn nek, maar het leek gewoon zo te zijn dat het beest hem nooit geraakt zou hebben daar. Toen hij naar de wolf keek zag hij dat een donkere magie de wolf omringt had en het dier probeerde te ontkomen aan de pijnen die het hem gaf. Verbijsterd dat het zijn eigen kracht was keek hij toen hoe de wolf uiteindelijk hierdoor stierf.

Uiteindelijk, na het gevecht met de wolf, werd de jongen twaalf en kon hij eindelijk naar Starshine Academy. Hij besloot om zijn tweede magiesoort verborgen te houden, voor als het ooit nodig was en als hij ooit echt totaal in gevaar was, net zoals dat ene moment van die wolf. Hij zou het vast ooit nodig hebben. Samen met zijn broer ging hij dus naar de school, waar hij nu al zo'n drie jaar op zit.

_________________
Cicile Daniel Tayronn 2q04q5y
You may write me down in history
With your bitter, twisted lies,
You may trod me in the very dirt
But still, like dust, I'll rise.
Terug naar boven Ga naar beneden
 

Cicile Daniel Tayronn

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Starshine Academy ::  ::  :: Light Magicians-