PortalIndexKalenderFAQZoekenGebruikerslijstGebruikersgroepenRegistrerenInloggen 

Deel | 
 

 ♦ Verwerkweek ~ Dinsdag ♦

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
Ga naar pagina : 1, 2  Volgende
AuteurBericht
Master Savador
 
 
avatar

PROFILEAscendant
Real Name : Saf
Posts : 14625
Points : 0
MAGICIAN
✦ CHARACTER ✦
Magic: Dark // Fire
Klas: Teacher FireMagic
Partner: ♛ Seven Devils all around you

BerichtOnderwerp: ♦ Verwerkweek ~ Dinsdag ♦   di dec 04 2012, 22:43Bonk - bonk - bonk. Een gigantische, meterslange slang gleed door het smalle halletje op de derde etage van de herberg en beukte bij het passeren met zijn massieve lijf luid tegen iedere deur. Zijn meester paradeerde er met zelfingenomen passen naast om nog eens een extra beduidende roffel tegen de deuren van de kamers van de leerlingen te geven. 'Eruit!' schalde zijn stem snauwend door de hal. Nina, Rhine, Lune, en de drie jongens op één kamer kregen een nog extra luide bons tegen de deur. Omdat hij ze niet mocht, hoewel Patreus er nog wel mee door kon. Alleen Wren werd - zeldzaam als het was - bespaard, puur alleen om het feit dat ze samen op een kamer zat met zijn suikerhartje. 'Heb je goed geslapen, prinses?' vroeg Savador zoetjes door het sleutelgat van hun kamer, toen hij er even bij stil bleef staan. 'Nee, niet jij, Maráz!' Bij het idee alleen al dat hij ooit op zo'n toon tegen die blauwharige duivelin zou spreken droop zijn stem van de nijd en wrok. In geen honderd jaar.
Met een minachtend snuifje rechtte hij zijn rug, streek even met alle arrogantie door zijn zwarte lokken en schrijdde vervolgens als een of andere koning de trap af, naar de taverne. Daar stond het ontbijt al gereed; mandjes met warme broodjes, gekookte eieren, spek, beschuit, het nodige beleg. Wie het eerst komt, wie het eerst maalt. Verder was de taverne nog vrij leeg, op de waard achter de bar na. Het was dan ook nog vroeg in de ochtend, nog schemerig buiten. Maar ze zouden binnen nu en een halfuur beneden staan, aangekleed en wel - of hij kwam ze persoonlijk uit hun bed schudden. Misschien kroop hij er ook nog even bij, mocht het een meisje zijn. Is niet zo erg, toch? Niemand die het merkte.
Zelf was hij al vrij vroeg op, zoals gewoonlijk weer gehuld in pantalon en overhemd met gilet. Geen dag die geen gelegenheid bood voor classy kleding. Alhoewel hij voor vandaag toch iets gemakkelijkers aan had kunnen trekken. Iets van wandelkleding, gezien wat er voor vandaag op het programma stond. Een kennismakingsspel in de Kovomaka's Gardens en tegen de avond een avondwandeling met sterrengedoe. Hij moest ook maar iets uit zijn duim zuigen om te kunnen doen met een klas ongeregeld, die elkaar als een stel bavianen achterna stoven. En het mocht niet teveel geld kosten, want oei oei. Dan kon hij van het weekend geen wijn inslaan om bij te komen van de afgrijselijke week. Overdreven, gezien zijn veel te grote inkomen - maar toch.
Lichtjes boog Savador door zijn knieën, stroopte de mouw van zijn overhemd op en onthulde een tatoeage-achtige afbeelding op zijn smetteloze bleke huid. Binnen de lijnen van de afbeelding bevond zich een lege plek, alsof het daadwerkelijk een tatoeage was en deze niet volledig was afgewerkt. Een Shadraanse spreuk kwam zacht sissend over zijn smalle lippen, en de slang die zich om zijn pols wikkelde leek langzaam maar zeker in te zakken in zijn huid. Daar kreeg het dier een zwarte kleur, boog zijn lijf nog in een S-kronkel en verroerde zich vervolgens niet meer. Eén geworden met de afbeelding om zijn pols, zoals het als een soort container voor zijn slangen werkte. Hij besloot zijn dienaar maar gauw weg te stoppen voordat een leerling met een 'jamaar bwooee wij mogen geen huisdieren meenemen maar u wel tsss'-instelling voor zijn neus stond en bij de rest ging miepen. Had hij namelijk geen zin in. Kalmpjes kwam hij weer overeind en begaf zich met elegante passen voor het raam, bij de brandende haard, waar hij met over elkaar geslagen armen bleef staan wachten. Inclusief aflopend geduld, want hij was absoluut niet van plan die luiwammesen uit te laten slapen.

_________________

Laatst aangepast door Master Savador op wo dec 05 2012, 17:09; in totaal 3 keer bewerkt
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken http://staracademyrpg.deviantart.com/
Jake
-
-
avatar

PROFILERecruit
Real Name : Melle
Posts : 1412
Points : 0
MAGICIAN
✦ CHARACTER ✦
Magic: Dark
Klas:
Partner: Love is an emotion..and emotions can be turned off..

BerichtOnderwerp: Re: ♦ Verwerkweek ~ Dinsdag ♦   wo dec 05 2012, 07:45

Jake werd wakker. Hij keek even om zich heen. Waar was hij ook al weer...o ja, in Oak's Inn..Ugh..wat een nacht..Natuurlijk had hij nauwelijks een oog dicht kunnen doen. Met name door Snottebel naast hem. De hele nacht had deze zijn neus op moeten halen..zelfs in zijn slaap. Ach, Jake kon inmiddels wel wat hebben wat betreft een te kort aan slaap, dus zo'n ramp was dat nou ook weer niet. Hij keek even op zijn zakhorloge, dat hij naast zich had gelegd. In het vage licht van de straatlantaarn achter het raam, zag hij de tijd. 8 uur. Vroeg of laat zullen ze eruit moeten. Hij stond op, rekte zich even uit, en begon zich snel om te kleden, voordat zijn kamergenoten wakker werden. Toen, liep hij stilletje naar de badkamer om zich daar even op te frissen en een glas water te nemen. Dit om even de nare ochtendsmaak uit zijn mond weg te spoelen. Zijn tanden poetsen deed hij na het ontbijt wel. Toen liep hij weer naar de kamer toe, en ging op de rand van zijn bed zitten, pakte een boek, en begon te lezen. Hij kon altijd erg goed lezen in het donker. Waarschijnlijk zat dat gewoon in zijn bloed als Shadraan zijnde. Toen hoorde hij voetstappen achter de deur. Af en toe onderbroken door een luid gebonk. Vaagjes kon hij zijn mentor horen. Ah, daar zal je hem kunnen hebben. Toen werd er luid gebonkt op zijn deur. Hij hoorde zijn mentor roepen. Dit was het teken voor Jake om op te staan, naar de deur te lopen, en deze open te doen. Het was al aardig licht op de gangen. Hij keek, en zag hij hoe Master Savador net de trap afging. Jake volgde de overloop, en ging ook de trap af. Eenmaal beneden aangekomen, zag hij dat de tafel van tevoren al gedekt was. Toen zag hij zijn mentor bij het haardvuur staan. Je straalde al vrijwel meteen gezag uit vond Jake. Echt een respectabele man. Hij liep even naar zijn mentor toe. "Goedemorgen Master." hij maakte weer een diepe buiging. Daarna, liep hij naar de eettafel, ging aan 1 van de stoelen zitten, en keek wat er allemaal op tafel stond. Hij wachtte nog even, totdat de eerste leerlingen kwamen. Dat was anders zo onbeleefd vond hij zelf. Hij besloot wel alvast maar een plak brood te pakken en daar wat beleg op te doen. Zo was hij in ieder geval zeker dat hij in ieder geval iets had. Als zijn beeld van zijn klasgenoten juist was, konden weinig het schelen als je hetzelfde beleg wou als hen. Hij zag ze dan ook niet als de types die beleg dat iemand wou, van de andere kant van de tafel aan de andere zouden doorgeven. Hij keek even om zich heen. Heerlijk. Die rust. Het enige geluid wat te horen was, was het knisperende geluid van de open haard. Hij schonk zichzelf alvast wat melk in, en ging daarna achterover zitten. Wachtend op de eerste leerlingen die beneden zouden komen.

_________________
Back yet again
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Gast
Gast


PROFILE
MAGICIAN

BerichtOnderwerp: Re: ♦ Verwerkweek ~ Dinsdag ♦   wo dec 05 2012, 09:08

Lie had redelijk goed geslapen. Ondanks al het snotteren naast hem was hij vroeg in slaap gevallen. Nu staarde hij in het donker naar het plafond. Hij had Jake en Zack na het avondeten geen blik maar waardig gekeurd. Nu voelde hij hoe Jake zich bewoog bij het raam, Lie bleef zo stil liggen als hij kon. Lie gaapte even en keek met zijn donkere ogen naar de gestalte van Jake die naar de badkamer ging. Mooi, Lie stond op en zo snel als hij kon kleedde hij zich aan. Hij was klaar toen Jake weer binnen kwam. Hij zuchtte even en maakte netjes zijn bed op, hij was absoluut niet het type sloddervos, hij kon daar niet tegen. Hij staarde wat voor zich uit toen er luid gebonk klonk. Voor Jake was dat het teken om de deur uit te gaan, maar Lie bleef liggen. Hij wilde niet zo voorbeeldig overkomen zoals Jake. Hij zuchtte, en na enkele minuten verliet hij de kamer ook maar, de slapende Zack achterlatend. Jake en Savador waren de enige beneden, Jake had zijn mentor aardig begroet maar van Lie kreeg hij alleen maar een strak knikje. Hij keek naar de ontbijttafel, pakte een bord en maakte voor zichzelf een broodje met ham en schepte wat roerei op. Lie was een lichte ontbijter die niet veel voedsel nodig had. Hij liep naar de kannen en schonk zichzelf koffie in. Hij liep naar een tafeltje en griste ondertussen de krant van vandaag mee. hij ging comfortabel zitten, sloeg de krant open en begon aan zijn roerei. Hij lette op Savador, en toen deze niet op hem lette voegde hij vliegensvlug een scheut Whisky aan de koffie toe. Quasi-verveeld ging hij verder met zijn ochtendritueel.
Terug naar boven Ga naar beneden
Zack
-
-
avatar

PROFILENovice
Real Name : Cid
Posts : 2575
Points : 25
MAGICIAN
✦ CHARACTER ✦
Magic: Light/ air
Klas: c:
Partner: c:

BerichtOnderwerp: Re: ♦ Verwerkweek ~ Dinsdag ♦   wo dec 05 2012, 12:26

Het was een goede droom met Rhine in de hoofdrol. Hij was zo blij dat hij haar had, zo gelukkig dat hij was. Ze liepen door het veld, hand in hand, het was zalig. Ook was hij natuurlijk dolverliefd op Rhine. Zij was de ware, dat wist hij. Hij wilde bij haar blijven.De droom was goed te noemen, zeer goed zelfs, een gezonde droom. Een droom waarin ze elkaar trouw beloofden..

Het was vroeg in de ochtend, zijn kamergenoten mochten hem niet en dat wist hij van de avond daarvoor al. Gewoon omdat hij een tikkeltje ziek was geweest. maar nu na zijn helingsproces en zijn nachtje slapen was alles in orde. Hij had de hele nacht liggen snotteren, maar dat was normaal, heel normaal zelfs. Natuurlijk lieten ze Zack liggen, ze wilden hem natuurlijk niet wekken, om hem liggen te hebben, maar vandaag zou hij officieel gezond weer zijn na een nacht snotteren. Na een luid gebonk werd hij slaperig wakker. Natuurlijk was de rest al foetsjie, fantastische kamergenoten had hij toch. Hij stond snel recht, denkte zijn bed, waste zich, kleedde zich aan en maakte dat hij beneden was aan de ontbijttafel. Zijn haar zag er niet uit, maar het was even stekelig als altijd. Zijn blik ging even naar Jake en Lie, maar hij glimlachtte en snotterde helemaal niet meer. "Goedemorgend Master, Jake en Lie" zei hij met een brede glimlach. Hij had honger als een wolf, dus nam hij een bord en begon hij op te scheppen voor zichzelf. Twee boterhammen met daartussen spek en ei, en fruitsap. In de ochtend at hij altijd goed, dan moest hij in de middag niet zoveel inslaan. Dan kreeg hij geen honger in de middag en kon zijn team niet klagen over het feit dat hij passief was. Na het opscheppen liep hij naar een lege tafel en ging hij daar zitten. Hij keek naar Master Savador en dan naar Jake en Lie, die gaan zitten waren. Hij had wel gezien dat Lie iets vreemd in de koffie had gedaan, maar wat wist hij niet. Misschien een smaakversterker ofzo. Langzaam dronk hij van zijn fruitsap.

_________________
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Enyana
-
-
avatar

PROFILERecruit
Real Name : Noa
Posts : 1003
MAGICIAN
✦ CHARACTER ✦
Magic: Woudmagie
Klas: Master Savador
Partner: When all the lights are out, I still see two silver ones that haven't

BerichtOnderwerp: Re: ♦ Verwerkweek ~ Dinsdag ♦   wo dec 05 2012, 13:29

In luid gebonk stoorde haar dromen. Ze kwam met een ruk overeind. 'Eruit!' schalde een stem die onmiskenbaar van Savador was. Enya wreef kreunend in haar ogen. Rare dromen vannacht... Aan de andere kant van de kamer kon ze Elveria's hoofd boven de dekens uit zien steken. Ze sprong op en was in vijf minuten aangekleed. Ze bond haar slordige haar in een staart en zonder haar kamergenoot goedemorgen te wensen sprintte ze de deur uit. Ontbijt, een nieuwe dag en weer verlost van het monster van desrespect.
Ze slenterde de trap af en zag Lie al zitten. Vlug gaf ze hem een kus en ging zitten. Ze schonk thee in en pakte een broodje om die vervolgens te laten verdwijnen onder de kaas. Zack en Jake zaten er ook al. Enya had zo haar verdenkingen tussen Savador en dat meisje...hoe heette ze ook al weer? Oja, Moyra.
'Heb je het overleefd?' vroeg ze aan Lie met een klein grijnsje. Jake was waarschijnlijk nogal vervelend voor hem en Zack was iets te positief. Ze nam een hap, verslikte zich bijna maar kon op tijd kauwen. Hele rare droom was het geweest, ze had een witte jurk aangehad en stond voor een huis wat ze niet kende. Op haar schouders hadden twee raven gezeten.
Ze schudde het beeld van zich af en mompelde tegen zichzelf dat er iets mis zat in dat puddinkje in haar hoofd. Ze nam een slok thee die net niet te heet was. Ze moest eigenlijk een beetje oppassen met wat ze tegen Lie zei. Hij zou het waarschijnlijk niet leuk vinden als hij hoorde dat ze was opgevangen door een wildvreemde.

_________________
Enyana~Jackie~Ravenna~Gamzee~Nhoa-Benny

||Character||Voice||Theme||
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Gast
Gast


PROFILE
MAGICIAN

BerichtOnderwerp: Re: ♦ Verwerkweek ~ Dinsdag ♦   wo dec 05 2012, 13:44

Zack volgde al snel Lie's voetsporen naar beneden, hij zag er een stuk beter uit dan gisteren. Hij had tenslotte ook een heelspreuk gebruikt. Lie knikte hem toe toen Zack hen begroette. Hij zuchtte en richtte zich op het politieke gedeelte van de krant. Saai, saai en saai, deze mensen die het hier regeerden wisten ook niet wat ze moesten doen. Hij zuchtte en nipte aan zijn koffie. Hij keek op toen hij gestommel hoorde, een roodharig meisje denderde de trap af. Een glimlach verscheen op Lie 's gezicht. Zijn lieve Enya. Hij voelde haar lippen en beantwoorde de kus. Ze maakte een broodje met erg veel kaas en Lie trok een wenkbrauw op. 'Heb je het overleefd?' Vroeg ze en ze nam een hap. Ze verslikte zich bijna en Lie schoot in de lach. 'Je moet je niet verslikken, dat staat je niet.' Zei hij en hij goot een teug koffie in zijn keel. Vervolgens keek hij haar aan. Zijn humeur was helemaal opgeklaard nu zij er was, maar diep van binnen was hij nog steeds chagrijnig. 'Maar ik heb het overleefd zoals je ziet, het was vrij rustig, alleen Zack snotterde wat.' Zijn ogen gingen langs Enya heen naar Zack wiens haar alle kanten op piekte. 'Hoe was het met jou? Ik hoop dat je geen nachtmerries meer hebt gehad?' Hij legde zijn hand op de hare en keek haar vragend aan.
Terug naar boven Ga naar beneden
Adrian
-
-
avatar

PROFILENovice
Real Name : Anne.
Posts : 3041
Points : 28
MAGICIAN
✦ CHARACTER ✦
Magic: Duister en Vuur
Klas: Mr. Savasnor ( ಠ෴ಠ )
Partner: Neen.

BerichtOnderwerp: Re: ♦ Verwerkweek ~ Dinsdag ♦   wo dec 05 2012, 21:15

Een luid gebonk hoorbaar en de stem van Savador. Sasuke stond op en porde Dominic. “Opstaan.” Zei hij kortaf voor hij in de badkamer verdween. Hij waste zich, poetste zijn tanden, kleedde zich aan en deed zijn haar goed in gel. Nu zag hij er tenminste wat toonbaar uit. Hij ging weer de badkamer uit en keek naar Dominic die nog steeds lag te pitten. Tsk. Hij maakte het bed op en legde zijn koffer erop. Vervolgens liep hij gewoon naar buiten. Als Dominic niet opstond, had die maar lekker veel pech. Het kon hem geen barst schelen. Op een vrij rustig tempo liep hij naar beneden. Een liedje zingend, gewoon voor de leute, niemand zou weten waarom hij zong. Maar hij zou het werkelijk nooit zeggen wat zijn motief was waarom hij zong. Met zijn handen in zijn zakken liep hij de taverne binnen. “Goedemorgend Master en de rest.” Zei hij op een emotieloze toon terwijl hij rustig een bord nam en er wat spek en ei oplegde, samen met één snee brood. Ook nam hij wat koffie. Dat zou hem alleszins al een beetje wakkerder maken. Hij ging dichtbij Zack zitten, niet te ver, niet te dicht. Hij zette zijn bord neer en dronk van zijn koffie. Hij hield zijn hand voor zijn mond toen hij een poging waagde om een geeuw te onderdrukken. Natuurlijk was hij nog moe. Zijn nu zwarte ogen werden weer rood en hij staarde voor zich uit terwijl hij rustig zijn eten begon op te eten. Hij wist nu al dat dit een saaie dag zou worden, zijn blik ging even naar Enyana en Lie, bah… Liefde. Dan ging zijn blik naar Jake en naar Zack, hij was toch zo alleen. Arme jongen… Niet. Hij richtte zijn blik weer naar zijn bord en at rustig verder. Met zijn vrije hand ging hij door zijn haar en hij sloot zijn ogen even kort om ze dan weer te openen. Zijn bord was nu leeg. En eigenlijk had hij totaal geen honger meer.

_________________
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Rhine
Gestorven
Gestorven
avatar

PROFILEReal Name : Rani
Posts : 4923
MAGICIAN
✦ CHARACTER ✦
Magic: Duister en een beetje licht
Klas: Master savador
Partner: I'm falling all over myself, dying to be someone else, I wish you would be there to walk me home cause I can't fight the world alone.

BerichtOnderwerp: Re: ♦ Verwerkweek ~ Dinsdag ♦   wo dec 05 2012, 21:53

Gebonk, heel erg hard vervelend gebonk. Rhine was gelukkig niet aan het slapen anders had ze de producent van het gebonk eens flink door elkaar geschud. Toen ze een stem op de gang hoorde wist ze ook meteen van wie het gebonk afkomstig was. Savador…natuurlijk hij en zijn walgelijke huisdier, dat voelde ze gewoon want haar haren gingen recht overeind staan. Jup dat walgelijke reptiel was er ook bij, met dat beest had ze nog een gigantisch ei te pellen, met zijn verdomd scherpe hoektanden in haar heup bijten. Pfu…Het was dus ontbijt hmm? Gezellig. Rhine klom uit haar onbeslapen bed. Geslapen had ze vannacht namelijk niet, niet hier althans ze was door het raam op het dak geklommen, had daar naar de sterren zitten kijken en was soms wat ingedommeld, maar verder dan dat was haar slaapevolutie niet geraakt. Zeker niet met dat verdomde stinkdier dat blijkbaar een slaapwandelaar was. Ze had de hele kamer zitten rond trippelen, jagh wat een vervelende eigenschap. Rhine trok een zwart t-shirt aan over haar donker blauwe jeans en trok haar zwarte doodskop sneakers aan. Met een borstel ging ze door haar blonde lokken en met een tandenborstel beloonde ze zichzelf met een mint frisse mond. Mooi zo. Op de trage pas van een roofdier ging ze naar haar bed toe en ging ze er in kleermakerszit opzitten. Haar blik emotieloos en relaxt op de deur gericht. Geen enkele vezel in haar lijf dacht eraan om naar beneden te gaan. Ten eerste had ze geen honger, noch zin om te eten. Ten tweede zag ze al helemaal op tegen het gezelschap dat haar te wachten stond – even zack en Jake vergetend – En natuurlijk haar derde en misschien zelfs zwaarst wegende argument ; Savador had alleen met dat eten gezeten, had er van alles in kunnen stoppen, verdoving, vergif of nog ergere crap. Nee dat ging ze echt niet eten. En om aan tafel naar de smoelen te staan staren van mensen die ze niet kon uitstaan terwijl zij aten zag ze ook niet zitten. Dus Rhines simpele oplossing gewoon op bed blijven zitten en eng voor zich uitstaren, de deur in de gaten houdend voor het geval dat iemand zich het in zijn hoofd haalde om binnen te komen. Rhine had een zakje vol knikkers op haar schoot, zware glazen knikkers, prima wapen om naar indringers te gooien dus, ja dat was haar grandioze plan. Oké misschien niet haar allerbeste plan maar wat verwachte je van een meisje dat met hoop en a 1 uurtje geslapen had? En dat dan nog als een kluizenaar onder de blote hemel in een gehurkte houding. Bovendien was het nog vroeg in de ochtend dat betekende simpelweg dat het plan-smedende- deel van haar brein nog niet erg actief was. Een klein grijnsje sierde haar gelaat ze vond de gedachte van mensen bekogelen met knikkers wel amusant.

_________________


// voice / theme song  //
dierlijkevorm/huisdier:
 

Awards:
 
punten-uitleg.com 
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken http://www.bloodwar.rpgboard.net
Master Savador
 
 
avatar

PROFILEAscendant
Real Name : Saf
Posts : 14625
Points : 0
MAGICIAN
✦ CHARACTER ✦
Magic: Dark // Fire
Klas: Teacher FireMagic
Partner: ♛ Seven Devils all around you

BerichtOnderwerp: Re: ♦ Verwerkweek ~ Dinsdag ♦   do dec 06 2012, 00:03Bij Medusa, normaal gesproken had hij vrij veel geduld - maar wanneer het op wachten op zijn leerlingen aankwam was het toch wel weer een heel ander verhaal. Tijd verspillen voor onopgevoedde en aanstormende crimineeltjes. Niet allemaal, natuurlijk. Kasane, Patreus, Luccas - er waren uitzonderingen. Zeldzaam, maar ze waren er.
Bah. Hij had Saethion nog best een kwartiertje langer uit zijn 'kooi' kunnen laten, had hij ook wat gezelschap gehad. Aan de waard had hij op het moment niet veel. De oude man - zijn slangachtige blik schoot nog eens snel in de richting van de bar uit - zat daar maar slaperig voor zich uit te staren, de helft van de tijd meer indommelend dan alert. Als er nu belagers of iets van dat soort de taverne binnen zouden stormen; niet zijn probleem. Zolang ze hem en zijn spullen maar met rust lieten, de rest maakte hem niet echt uit.
Ah - de eerste luiwammes. Dat werd tijd. Zijn bleke gezicht bleef strak en streng, maar leek op een vreemde manier toch iets op te klaren bij het besef dat het Patreus was. Het deed hem deugd te zien dat de jongen compleet afwijkte van de rest. Op een positieve manier, weliswaar. Konden die twee koeien van een Wren en Nina nog een voorbeeld aan nemen.
'Goedemorgen Master.' Voldaan keek hij toe hoe Jake een respectvolle buiging voor hem maakte, zijn hoofd daarbij opgeheven. 'Patreus,' groette hij de jongen met hetzelfde vergelijkbare respect terug. Zijn ene hand was tegen zijn heup geplaatst, de ander hield elegantjes een knoopje van zijn gilet vast. Like a sir.
Er was even een klein zenuwtrekje zichtbaar bij zijn ooglid toen hij Jake tot zijn grootste ongenoegen vervolgens al aan het ontbijt zag beginnen - alhoewel.. niet helemaal. Geleidelijk aan keerde de kalmte weer terug bij het besef dat de jongen enkel wat eten op zijn bord pakte, maar er nog niet aan begon. Mooi.
Verachtelijke Lie was de volgende die als een havenloze zombie de trap kwam afgestommeld. Het joch kreeg niet eens een begroeting waardig van zijn kant. In plaats daarvan keek hij totaal de andere kant uit, zijn neus voor hem ophalend, en deed net alsof hij er niet was. Die snotkous van gisteren die hem toen onder had staan proesten - althans, in zijn ogen wel - volgde, en hij kon niets anders doen dan afkeurend kijken naar het ongefatsoeneerde haar van de jongen. Het sierde als een ontplofte poedel zijn kruin. Charmant.
Niet veel later zetelde Enyana ook aan de ontbijttafel, gevolgd door Sasuke. Eventjes zien. Patreus, Lie-joch, snotkous, - maar kennelijk vandaag niet meer, hij leek immers een stuk te zijn opgeknapt - Luccas, emokid. Spetterend gezelschap om de dag mee te beginnen. Altijd nog beter dan Maráz en Maiy - wat was hij blij dat die nog op één oor lagen. Al zou hij ze vroeg of laat persoonlijk uit hun bed moeten komen sleuren. Onbetwist ging zijn aandacht uit naar de ontbijttafel. Handen van leerlingen die over de tafel naar beleg en broodjes gingen, zacht gekling van messen en glazen. Eieren, broodjes, koffie, boterhammen, thee. Het zenuwtrekje keerde spontaan terug. Wat, bij Medusa, haalden ze zich in hun hoofd?!
'Heb ik gezegd dat men aan het ontbijt kon beginnen?' vroeg hij in het algemeen op een gemaakte zoete toon, nadat hij een stap naar voren had gezet en zijn handen op de tafel plaatste. Zijn mondhoeken waren liefjes omgekruld tot een koddig glimlachje, zijn quasi-begripvolle ogen gingen even langs de leerlingen.
'Nee, dat heb ik NIET!' Hij vulde zijn eigen zin aan die plots uitmondde in een giftig gesnauw, en vuurde tegelijkertijd zijn tirade af op een willekeurig iemand in een kwade vingerknip - waarop de twee bammetjes van Zack spontaan in de fik vlogen. Arme jongen. Zo'n lucky lad was hij dus niet. 'Bij Medusa, is het for God's sake nou zo moeilijk om ook maar een béétje fatsoen te tonen?!' Waarschuwend ging zijn blik nog eens langs de personen aan de ontbijttafel. Seriously - wanneer was het gehoord geworden om zonder enige aankondiging of zonder complete klas aan het gezamenlijke ontbijt te beginnen? Op Noord-Shadra was het gewoonte. Je begon pas aan het eten als het gezin compleet was, en je ging pas van tafel als iedereen klaar was. En geen seconde eerder.
Zonder iets te zeggen snaaide hij de krant uit Lie's handen en liep ermee naar zijn eigen plekje, aan het uiteinde van de lange ontbijttafel. Daar zeeg hij neer op de stoel, schonk zichzelf wat thee in - vurig hopend dat het Shadraanse was, de rest was slootwater, niet te drinken - en sloeg de krant voor, ergens in het midden. Eerst hij lezen, wel zo belangrijk - daarna scheurden ze het voor zijn part aan flarden of gebruikten ze het als toiletpapier; dat maakte hem allemaal niet uit. Maar of iemand hier in deze ruimte, anders dan hijzelf, de behoefte had om zich aan een vorm van educatie te wijden als dit niet hoefde en of ze het dan ook nog echt zouden lezen betwijfelde hij. Zijn blik schoot boven de krant uit even gauw langs de gezichten van zijn leerlingen. 'Wel..,' verbrak hij de stilte nors. Opnieuw krulden zijn mondhoeken zich om tot het eerdere zoetsappige glimlachje om zijn smalle lippen, en maakte hij een wijds gebaar over de tafel. 'Tast toe.' Nú mochten ze zich pas aan het ontbijt wijden en zich volvreten - en dat riedeltje zou hij ze de komende dagen instampen, broodnodig als dat leek te zijn.

_________________Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken http://staracademyrpg.deviantart.com/
Zack
-
-
avatar

PROFILENovice
Real Name : Cid
Posts : 2575
Points : 25
MAGICIAN
✦ CHARACTER ✦
Magic: Light/ air
Klas: c:
Partner: c:

BerichtOnderwerp: Re: ♦ Verwerkweek ~ Dinsdag ♦   do dec 06 2012, 19:09

Zack had goed geslapen, maar zijn haar zag er werkelijk niet uit. Een fluffy poedel was er niets bij vergeleken met zijn haardos, maar zometeen zou hij het goedleggen na het ontbijt. Hij was niet echt zeker of hij direct mocht aanvallen of niet, dus hij zou gewoon wachten. Na Lie, was hij diegene die de trap afkwam. Savador keek hem afkeurend aan, begrijpelijk, hij wist goed genoeg dat zijn haar er niet uitzag, maar dat zou zo opgeknapt worden in de wc’s, hij had zijn bus gel bij. Bij de ontbijttafel schoof hij aan en even keek hij rond. Hij nam alles wat hij wilde hebben, misschien had zijn ontbijt een beetje warmer en krokanter gemogen. Dus hij deed spek en ei tussen de boterhammetjes die hij had genomen, ook nam hij een glas fruitsap. Oké, hij had alles genomen en hij ging zitten. Nog niet beginnend met zijn ontbijt, maar hij dronk wel al een miniem beetje van zijn fruitsap, omdat hij dorst had, daarmee kon hij toch helemaal niets verkeerd mee doen? Vast niet dus alles was in orde, tot Sasuke de trapa afkwam. Zack’s ogen volgden elke beweging van de jongen en even werden zijn ogen heldergeel. Toen Sasuke zo dicht kwam zitten, schoof Zack zo onopvallend mogelijk een eindje van de creep vandaan die meteen begon te eten zonder enige respect. Nu begon Zack toch ook te twijfelen, mochten ze beginnen of niet? Hij bleef gehoorzaam wachten, hij had alleen een slokje fruitsap genomen. Hopelijk was dat geen desastreuze ramp. 'Heb ik gezegd dat men aan het ontbijt kon beginnen?' vroeg Savador op een poeslieve toon die vast fake was. Zo was deze persoon niet, hij was een verbitterd man in Zack’s ogen. Iemand die niet kon lachen, buiten om een ander zijn leed. 'Nee, dat heb ik NIET!' Savador was kwaad en besloot het op zijn boterhammen uit te werken. Even dook Zack weg om dan vol blijdschap naar zijn boterhammen te kijken. Dit was precies wat hij wilde! Je kon hem vreemd noemen, maar hij vond aangebrande boterhammen lekker. Zeker als hij honger had zoals nu. Hij liet de boterhammen vuur vatten zodat er een mooi zwart korstje opkwam. Maar aan het ei en spek mocht niets aankomen, dus hij hield het vuur met alle macht in bedwang, waardoor hij nog meer honger kreeg. Bij Medusa, is het for God's sake nou zo moeilijk om ook maar een béétje fatsoen te tonen?!' Blijkbaar voor sommigen wel, Zack had niets misdaan, maar hij had er wel lekkere zwartgeblakerde boterhammen voor gekregen. Hij zag hoe het schoolhoofd Lie’s krant pikte en die begon te lezen. Zack doofde het vuur en glimlachte, verlekkerd keek hij naar de boterhammen. Dit zou hem smaken. 'Wel..,' verbrak Savador de stilte nors. 'Tast toe.' Zack grijnsde naar Savador en begon op een rustige manier het zwarte van het brood te schrapen. “Bedankt Master voor het flamberen van mijn brood” zei hij met een oprechte dankbare glimlach. Toen het meeste zwarte van zijn brood af was begon hij met smaak het brood op te eten. Het had een aangebrande smaak, maar hij vond het lekker. Nadat hij alles had opgegeten dronk hij zijn fruitsap op en glimlachte hij. Ja het was zeker lekker geweest, hij was echt een lucky lad.

(ik kon het niet laten, sorry Savador)

_________________
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Moyra
-
-
avatar

PROFILERecruit
Real Name : Emma
Posts : 1406
MAGICIAN
✦ CHARACTER ✦
Magic: Fire-&-Air
Klas: Master Savador's Class
Partner: Maybe make believe is not as lonely as alone

BerichtOnderwerp: Re: ♦ Verwerkweek ~ Dinsdag ♦   do dec 06 2012, 21:49

Haar roze haren lagen in een krans om haar hoofd heen, haar ogen waren gesloten. Heel haar lichaam ontspannen, in diepe slaap. Volkomen kwetsbaar, één hand hing langs de bedrand omlaag, was uit de greep van haar deken ontsnapt. Ze hoorde gerommel in de gangen, mompelde zachtjes wat. Draaide zich om en begroef haar gezichtje diep in het donzige kussen. Dan hoorde ze een stem die haar al gelijk een stuk wakkerder maakte. 'Heb je goed geslapen, prinses?' Meteen kwam ze overeind uit haar weggedoken houding en richtte haar slaperige ogen op de deur. ''J-ja meneer.'' zei ze met heldere stem, al was te horen dat ze nog een beetje daas was. 'Nee, niet jij, Maráz!' Waarom had hij zo'n hekel aan haar? Moyra snapte dat echt niet. Maar dat zou wel te lastig zijn om te begrijpen. Iets moeilijks, ingewikkelds. iets waarover ze haar hoofd beter niet kon breken. Ze zou het toch niet snappen, het meisje dat eigenlijk iedereen mocht. Natuurlijk had ze moeite met aannemen dat er ook mensen echt een bloedhekel aan elkaar hadden. Ze telde tot drie en zwaaide met een groots gebaar de deken van zich af. Stond dan met haar blote voeten op de koude vloer. Gauw kleedde ze zich aan, een warme maillot en een lichtblauwe jurk. Ze pakte twee romige blauwe linten en rende vlug naar de badkamer. Ze trok een borstel tevoorschijn en fatsoeneerde haar kapsel zorgvuldig. Draaide de krullen netjes vast en strikte de twee lintjes. Net als gisteren had ze weer een kleurrijke outfit, maar wel lieve en meisjesachtige kleuren. Geen neon of ander fel gedoe, al vond ze dat soms ook best leuk. ''Goedemorgen, Wren. Heb je goed geslapen~?'' vroeg ze vrolijk. ''Ik ga alvast, ok? Niet te laat komen!'' voegde ze er nog lief glimlachend aan toe voor ze naar beneden huppelde. Ze kwam wat later aan dan de rest. Was net van plan te gaan zitten, maar stond verstijfd stil. Savador leek... zo boos. Geschrokken en een beetje bang trok ze zich terug achter de deurpost. Vanuit daar spiedde ze om het hoekje en luisterde aandachtig mee, maar durfde zich niet te vertonen. Hij bleef kalm, maar ze zag dat hij haast uibarstte van ingehouden woede. Straks zou hij tegen haar gaan schreeuwen of nog meer vuur maken. Hij ging dan kalmer zitten en ze ademde diep in. Ok. Ze kon het niet langer uitstellen. Met kleine, verlegen pasjes kwam ze naar binnen, haar schoenen maakten een tikkend geluid op de houten vloer. ''Goedemorgen, Master.'' zei ze zachtjes. Er was nog wat van de angst in haar ogen te zien. Hij was gewoon best angstaanjagend wanneer hij iemand niet mocht. Maar hij zou toch niet boos worden, ze deed toch niets fout? Uit voorzorg maakte ze een soort half buiginkje, wat minder soepel dan normaal. Gewoon omdat ze moe was en pas net wakker en daarbij ook best geschrokken. Ja, dit meisje was makkelijk bang te krijgen. ''Is er nog wat interessants gebeurd, meneer?'' vroeg ze dan, kijkend naar de krant in zijn handen. Dan pakte ze een bordje en ging verlegen naast een meisje met mooi oranje haar. Zij zat bij een jongen met zwart haar, die de vorige dag te laat aangekomen was. ''Hoi.'' zei ze zachtjes tegen het meisje en ze keek dan met een warme glimlach op. Om vervolgens een broodje zorgvuldig en met geconcentreerde blik met rode jam te besmeren.

_________________

Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Dominic

avatar

PROFILERecruit
Real Name : Emma
Posts : 4478
Points : 15
MAGICIAN
✦ CHARACTER ✦
Magic: Dark-x-Light
Klas: Master Savador
Partner: ||If you want me you're gonna have to catch me||

BerichtOnderwerp: Re: ♦ Verwerkweek ~ Dinsdag ♦   vr dec 07 2012, 12:35

Gebons op de deur, meteen openden twee felblauwe ogen zich. Hij was wakker. Natuurlijk was hij wakker. Dominic had nauwelijks geslapen. Had op een gegeven moment zijn ogen gesloten om weg te zakken in een soort hypnotische staat van rust, maar nog altijd alert. Normaal gesproken zou hij zijn ogen niet eens echt sluiten, maar voor Sasuke moest het lijken alsof hij sliep. Hij hoorde de jongen aankomen, voetstappen over de vloer. Verwonderd sloot hij zijn ogen vlug weer. Hij werd gepord, fijn dit zeg. Als hij wel zou slapen was hij nu kwaad geworden. Idioot. “Opstaan.” Hij opende zijn ogen, priemde ze fel in die van Sasuke. ''Don' do that again.'' siste hij zachtjes. Toen Sasuke naar de badkamer was verdwenen stond ook Dominic op. Hij pakte een doosje wat onderin zijn tas goed verborgen was. Slikte met gepijnigd gezicht twee pillen door. Dan trok hij een wit overhemd aan en een donkere broek, gecombineerd met een bijpassend, netjes donkergrijs vest. Hij wachtte tot Sasuke inderdaad naar beneden verdwenen was voordat ook hij op hoog tempo de badkamer bezocht. Hij controleerde het pakje met tabletten dat hij in zijn zak had gestopt. Het mocht niet opvallen of zichtbaar zijn. Perfect. Deze had hij nodig om overdag in te nemen. Dan sloop hij de gang op en keek om zich heen. Hij kwam een paar minuten na Sasuke de ruimte in. Onopvallend keek hij rond en ging dan in een hoek van de kamer staan. Hij had zo'n idee dat hij beter nog even kon wachten met zich bij de groep voegen. Waarschijnlijk was hij niemand echt opgevallen, de jongen wist hoe hij gebruik moest maken van schaduwen om minder in het oog te springen. Ongeïnteresseerde blik, maar hij nam alles goed in zich op. Savador's woede-aanval zag hij met amusatie aan. Zodra die dan de krant zat te lezen kwam Dominic uit zijn hoekje en ging in plaats daarvan ook aan tafel zitten. ''Goedemorgen, Master Salvador.'' sprak hij vriendelijk en beleefd. Oeps, versprak hij zich nou per ongeluk? Jammer. Héél jammer. Hij had gehoord dat ze nu mochten eten en pakte kalmpjes wat voedsel. Hij bekeek de leerlingen, een aantal misten. Dat meisje met de blonde haren, dat volgens Dominic de ex van Sasuke was was er niet, maar haar snotterige vriendje wel. Gezellig. Hij focuste zich op het eten en dronk een kop thee leeg, wachtend tot ze zouden overgaan tot actie.

_________________

SSA Awards:
 

punten-uitleg.com punten-uitleg.com
Onwijs bedankt voor alle roosjes, jullie zijn fantastisch <3 *cyberhug*
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Lightning
-
-
avatar

PROFILERecruit
Real Name : Noelani
Posts : 4389
Points : 10
MAGICIAN
✦ CHARACTER ✦
Magic: Fire|Darkness
Klas: Master Savador
Partner: I know everything happens for a reason, but sometimes i wish i knew what that reason was...

BerichtOnderwerp: Re: ♦ Verwerkweek ~ Dinsdag ♦   vr dec 07 2012, 17:23

Lightning geeuwde even vermoeid. Haar ogen stonden dan ook nog wat wazig waardoor haar blauwe ogen dof waren. In haar haren zaten er nog wat takjes, die ze onderweg maar een voor een uit haar haar haalde. Uit Light haar zakken haalde ze een open klapbare borstel uit en begon haar haren wat deftig te kammen waardoor de takjes en blaadjes die ze niet eruit had gehaald er nu wel uit haalden.
Het kon wel zijn dat er nog wel enkele in zaten, maar die zouden niet meteen zichtbaar zijn voor anderen. Goed haar verse kleren had ze nu ook goed aan, gewoon een simpele blauwe jeans en een topje. Iets dat ze wel vaker draagt. Haar ogen waren ondertussen weer kristal blauw geworden.
De vermoeidheid was van haar af gegleden. Terwijl ze door de straten stapte, op zoek naar die ene kroeg waar ze was gaan 'kamperen' met de rest van haar klas. Midden in de nacht wanneer de meesten al in slaap waren gevallen was Lightning uit het raam naar buiten gesnapt en zo snel mogenlijk naar het bos gerend nog voor de hoofdpijn was gekomen. Het was wel op het nippertje geweest.
Maar de laatste paar dagen kreeg Light een voorgevoel wanneer de transformatie ongeveer zou komen dus kon ze zich dan altijd juist op tijd kon voorbereiden. Verderop zag ze de kroeg al waar ze had naar gezocht.
Ja s' nachts had ze niet echt op de weg gelet om zo haar weg met gemak terug te vinden want daar had ze helemaal geen tijd voor gehad. En omdat het lastig was om terug via het raam naar binnen te gaan besloot Lightning maar om via de voordeur van de kroeg naar binnen te komen.
het was niet iets dat zo erg was. Rustig deed ze de deur open, en stapte de kroeg binnen waar de warmte haar meteen leek te omarmen. Een huivering ging door haar heen bij de onverwachte temperatuur verandering, van koud naar warm. "Goedemorgen meneer" Sprak ze gemeend vriendelijk, glimlachte even naar hem."Moet u niks hebben om te eten Master" Vroeg ze toen maar, wachtte even geduldig af en nam wat om te eten nadat haar maag had laten horen dat ook zij honger had.
Op de een of andere manier was ze in het uitstekende bui, dus nam ze nog iets om te eten en bood het aan de headmaster."Alstublieft meneer Savador" Het was zijn keuze om het te aanvaarden of niet. Ondertussen had ze even een grote glimlach op gezet. Daarna keek ze de kamer rond en zag Dominic apart zitten. Geamuseerd trok Lightning een wenkbrauw op."Dominic, heb je geen vrienden meer?" Vroeg ze licht plagerig en grijnsde even kort uitdagend naar hem. Ging de headmaster het aangeboden eten nemen of niet? DAt wou lightning nog weten voordat ze krampen in haar armen zou krijgen.

_________________
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Lune
-
-
avatar

PROFILERecruit
Real Name : Creepines
Posts : 1379
Points : 0
MAGICIAN
✦ CHARACTER ✦
Magic: Wind
Klas: Master Savador
Partner:

BerichtOnderwerp: Re: ♦ Verwerkweek ~ Dinsdag ♦   za dec 08 2012, 20:16

Lune vloog meteen recht, het leek wel alsof ze een hele tijd wakker was geweest en dan opeens besloot recht te zitten, maar dat was het niet. Het was gewoon haar manier van wakker worden, schrikkend. Ze keek de kamer rond. Waarom stond alles nu opeens op een andere plaats? Misschien had dat aandachtstrekkertje wat spullen zitten verplaatsen, ach ja, zij had goed geslapen. Daarna zag ze Rhine met een enge blik naar de muur staren. Lune zuchtte geïrriteerd en draaide zichtbaar met haar ogen. Daarna ging ze haar bed uit en nam wat kleren. Een gewone spijkerbroek met een donker blauwe trui en sneakers. Ze slofte naar de badkamer en kleedde zichzelf daar om, poetste haar tanden en kamde haar haar. Slaperig keek ze naar de spiegel. Wat miste ze haar bed toch. Ze liet wat ijskoud water uit de kraan lopen en waste haar gezicht. Daarna depte ze haar gezicht droog met een handdoek. Nu zag ze er niet meer uit als een slaapwandelende zombie. Voor ze vertrok, deed ze nog snel een beetje mascara op en een subtiel lijntje met oogpotlood. Ze zwaaide de deur open en voelde opeens een knikker tegen haar. Met een geïrriteerde blik keek ze naar Rhine. "Doe dat nog één keer en ik laat je die knikkers eten." Wat een irritant rotjong. Waarom zat ze daar trouwens als een freak naar de deur te staren? Ach ja, niet haar probleem. Zonder verder nog aandacht aan Rhine te geven, ging ze richting de eetzaal. Toen ze de trap afdaalde, zag ze al een hoop leerlingen eten. Oeps, ze was blijkbaar een beetje te laat. Ach ja, alsof dat haar wat kon schelen. Ze wandelde richting het eten en passerden langs Savador die op een stoel de krant zat te lezen. Ze gaf hem een boksje tegen zijn schouder, wat niet al te zacht aankwam. "En hoe gaat het met mijn meest favoriete leerkracht?" Ze grijnsde breed en ging daarna naar het buffet om een tas koffie te nemen. Lune at nooit 's morgens, eigenlijk at ze over het algemeen vrij weinig. Zorgvuldig schonk ze een tas koffie voor zichzelf in en ging aan een tafel zitten om de tas koffie leeg te drinken.

_________________
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken http://logizz.deviantart.com/
Jake
-
-
avatar

PROFILERecruit
Real Name : Melle
Posts : 1412
Points : 0
MAGICIAN
✦ CHARACTER ✦
Magic: Dark
Klas:
Partner: Love is an emotion..and emotions can be turned off..

BerichtOnderwerp: Re: ♦ Verwerkweek ~ Dinsdag ♦   zo dec 09 2012, 04:04

Al snel zag hij dat Lie beneden kwam. Hij knikte enkel naar hem. Hij zag hij hij een krant pakte, en aan 1 van de tafeltjes ging zitten en lezen. Alvast beginnend aan zijn ontbijt. Echter, wachtte Jake op het teken van zijn mentor. Later, kwam ook nog snottebel aka Zack binnen. Ook naar hem knikte hij alleen maar. Hij hoorde wel aan zijn stem dat hij niet meer verkouden was. Ergens was dat een opluchting. Even later kwam er een meisje met oranje krulhaar binnen, die vrijwel direct naar de tafel van Lie ging. Hij zag dat ze even hun handen op elkaar legde. O great, hij was op zijn kamer dus de enige wiens vriendinnetje niet mee was.. Over vriendinnetjes gesproken..Hij zal het met zijn Mizuki gaan? Hij miste haar al sinds het moment dat hij in de koets gestapt was...Ach, het zal vast goed met haar gaan..Hij zag even later een andere jongen van de trap afkomen. Hij gaf deze ook een knikje toen deze de rest goedemorgen wenste. Ondertussen zag hij dat iedereen die tot nog toe aan tafel zat, aan zijn eten begonnen was. Hmpf. Ongemanierde dwazen..Het was namelijk meer dan logisch om pas te beginnen met eten als de gastheer, in dit geval Master Savador, het teken gaf dat er gegeten moest worden. Dat was de eerste les die hij leerde bij beleefd tafelen. Een kleine glimlach verscheen dan ook op zijn mond toen hij zag dat Master Savador, duidelijk uit zijn hum, naar de tafel liep, en zijn preek hield. Hierbij vlogen de twee broodjes van Zack in de fik. Ergens deed het hem deugd dat Master Savador deze ongemanierde dwazen op hun gedraag aansprak. Al wist hij dat zijn klasgenoten zich er weinig van zullen aantrekken. Nadat Master Savador had gezegd dat ze mochten eten, begon Jake nu ook met eten. Hij begon aan eerst aan zijn croissant en ondertussen schonk hij zichzelf wat melk in. Deze croissant was van behoorlijke kwaliteit, dat moest Jake toegeven. Voor herberg-criossants natuurlijk. Toen zag hij dat dat ene meisje, de zichzelf eerder had voorgesteld aan hem al Moyra, ook binnenkwam. Hij moest zichzelf nog altijd aan haar voorstellen vond Jake. Maar goed. Het was onbeleefd om nu op te staan, dus besloot hij maar te wachten tot na het eten. Ondertussen kwam er nog een jongen binnen, die zich eerder had voorgesteld als Dominic. Jake had ondertussen zijn melk op, en schonk een kop thee voor zichzelf in. Hij zag dat Dominic zijn voorbeeld volgde. Later, zag hij ook dat Erza binnenkwam. Haar begroete hij met een vriendelijke knik. Erza mocht hij tenminste wel. Sowieso kon Jake beter opschieten met meisjes dan met jongens. Waarom wist hij zelf eigenlijk ook niet. Waarschijnlijk omdat hij zichzelf verplicht voelde om mensen van het andere geslacht met respect te behandelen. Toen zag hij dat Erza eten pakte. Echter, was dit niet voor haarzelf, maar voor Master Savador. Ze vroeg of hij geen honger had. Jake keek even naar de vertoning. Daarna klapte hij lichtjes maar eerbiedig in zijn handen. Kijk, zij wist tenminste wat manieren waren. Ook zei ze nog snel iets tegen die Dominic. Blijkbaar kende de twee elkander. Niet veel later, kwam ook dat andere meisje, wat was haar naam ook alweer..o ja, Lune Okami..Haar mocht hij nou weer juist niet. Of misschien kwam dat door die onrespectvolle waarop ze haar eigen mentor begroette. Hmpf. Tot zover waren de enige personen die hij echt mocht in deze kamer, Erza en Master Savador. Misschien ook wel die Moyra, maar daar moest hij eerst nog een beetje kennis mee maken, wou hij een mening over haar vormen. Ondertussen was Jake klaar met eten, en legde hij zijn bestek op zijn bord. Hij legde deze, dat beide punten van zijn vork en mes, op 4 uur lagen. Zoals het hoorde.

_________________
Back yet again
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Master Savador
 
 
avatar

PROFILEAscendant
Real Name : Saf
Posts : 14625
Points : 0
MAGICIAN
✦ CHARACTER ✦
Magic: Dark // Fire
Klas: Teacher FireMagic
Partner: ♛ Seven Devils all around you

BerichtOnderwerp: Re: ♦ Verwerkweek ~ Dinsdag ♦   ma dec 10 2012, 00:45Op z'n minst leek iemand hier vrolijk te kunnen blijven onder zijn tirade. Hij staarde een klein moment boven zijn krant uit boosjes in de richting van de Zack-jongen met de poedelcoupe toen deze hem warempel bedankte. En sterker nog; hij leek boven alles ook nog eens blij te zijn met zijn aangebrandde voedsel. Met een frons die zich geleidelijk aan tussen zijn wenkbrauwen vormde en nors binnensmonds gemompel dat sterk leek op 'volgende keer is het je haar', richtte hij zich weer op zijn krant. Leuk voor hem. Als hij brood met kankerverwekkende zwarte randen wilde eten, prima. Het was niet eens de bedoeling geweest, verdorie. Hij moest huilen en grienen en als een klein ontevreden kind met zijn eten smijten en misschien, heel vurig hopend misschien in tranen de trap opstommelen om zich vervolgens opstandig op zijn kamer terug te trekken en 'NEE GA WEG' gillen als hij heel onschuldig aan zou kloppen. Dát was humor. Maar ja, dan niet.
Hij kreeg al snel genoeg zijn bron voor amusatie voorgeschoteld toen allerliefste Moyra de taverne kwam binnengetrippeld. Schattiger, knuffelbaarder en zoetiger dan ooit. 'My dear,' hij glimlachte breed zijn hagelwitte tandarts-tanden bloot terwijl hij van zijn stoel overeind kwam en haar hartelijk verwelkomde met een gespreid gebaar van zijn armen. Met alle hoffelijkheid en gentleman-etiquetten van dien schoof hij een stoel voor haar naar achter en schoof deze vervolgens - veel te dicht over haar heengebogen, zijn gezicht helde haast over haar kleine ranke schoudertje - weer zorgvuldig aan. 'Niet veel interessanter dan jouw sprankelende aanwezigheid,' hij zei het bijna op een vreemde giechelende manier terwijl hij een zacht tikje tegen het puntje van haar neus gaf. 'Alsjeblieft, maak het jezelf gemakkelijk,' sprak hij warm in haar oor, zijn wang onnodig tegen de hare gedrukt terwijl zijn blik glimlachend over het opgestelde eten op de ontbijttafel ging - alsof hij ook nog van plan was haar te voeren. Het was wel duidelijk wie zijn lievelingetje hier was in de groep, en het kon hem daarbij nauwelijks iets schelen wat de rest hiervan dacht. Hij was eenzaam en geilde springtouw- en huppelpasmeisjes. That's that. Als het aan hem lag had hij haar door de hele taverne rondgezwierd, net zoals hij zich gisteren op het platform in had moeten houden om dat toch maar achterwege te laten.
Zijn blik ging van warm naar nors toen hij Dominic opmerkte. Hij rechtte zijn rug, zijn handen lagen nog op de rugleuning van Moyra's stoel, maar zijn lichaam was half naar de jongen toegekeerd. De kille blik in zijn ogen werd benadrukt door de waarschuwende fonkeling.
'Ah, Fedelbiet,' kwam er vervolgens echter veel kalmer uit dan hij op het eerste gezicht leek. De jongen kreeg daarna geen blik meer waardig gegund, terwijl de leraar onverschillig een stofje van zijn op en top nette kledij plukte, zich met een ruk omdraaide en weer neerzeeg op zijn eigen plek, achter zijn krant. Vanachter de krant wierp hij zo nu en dan dodelijke blikken in Dominic's richting uit. Hoe durfde dat schlemiel?! Hém zonder blikken of blozen beledigen. Hij had het heus wel gehoord.
Totaal uit zijn humeur - niet dat hij al in een goede bui was, but still - roerde hij met zijn hand als een of andere wasmachine in wilde centrifuge-stand in zijn kopje dat de thee over de randen spatte. Zijn blik was nog op het krant-artikel van een onbekende tandartspraktijk Grientjes en Gaatjes gericht, maar zijn dunne op elkaar geperste lippen verriedden dat hij van binnen kookte van woede.
Het geluid van het bekende belletje boven de deur van de taverne deed hem opkijken, en nog geen vijf seconden later kwam Scarlet binnengelopen. Hij trok een wenkbrauw op terwijl zijn blik haar even kort van top tot teen bekeek - maar zijn mondhoeken trokken zich kleintjes op tot een zuinig glimlachje toen ze zo vriendelijk was hem wat van het eten aan te bieden. Hij schonk haar een dankbaar knikje, pakte het bord aan, maar liet haar hand, die opvallend koud aanvoelde, tijdens de overhandiging niet los. 'Heb je gewoon een slechte doorbloeding of heb je geen voorkeur voor de bedden hier?' De toon in zijn stem was nog vrij beheerst, maar toen hij haar vervolgens bijna dreigend aanstaarde, klonken de woorden die volgden bars. 'Waar ben je geweest?!' Een paar minuten lang bleef hij het meisje ijzig aanstaren, zijn vingers klauwden zich in een steeds sterkere grip om haar hand. En toen, op het moment dat hij bijna zijn hoogtepunt van intimidatie had bereikt, draaide hij zijn hoofd weg en liet haar langzaam los. 'Well, never mind.. ga zitten.' Met een klein zuchtje plaatste hij een hand over zijn voorhoofd, wuifde slapjes met zijn andere hand alsof hij daarmee haar aanwezigheid weg wilde wuiven. Hij had last van scheuten hoofdpijn sinds hij gisteravond nog aan een glaasje wijn had zitten lurken op zijn kamer. Gewoon, een piepklein glaasje - moest kunnen. Misschien was het naderhand toch een piepklein glaasje geweest dat zich op een heel vreemde wijze steeds opnieuw vulde wanneer hij er de fles onder zijn bed boven had gehouden. Heel, heel vreemd. En dat eiste nu zijn tol. Hij had barstende koppijn en daarbij niet veel zin in een grote discussie. Dus ga weg. Ga zitten en eet.
Thee was het beste medicijn tegen alles. Shadraanse thee, althans. Hij nipte heel keurigjes en beheerst aan de rand van zijn kopje terwijl hij glazig naar de nieuwsberichten in de krant staarde, moest iets te lezen hebben tijdens het ontbijt. Vanuit het niets kreeg hij een stoot tegen zijn schouder, gutste de halve inhoud over de rand van het kopje en verslikte hij zich even half. Wel verdomme! De eerst zo perfect witte tanden van de afbeelding van een gebit onder het artikel van Grientjes en Gaatjes zagen nu poepiebruin.
'Blijf met je gore tengels van me af!' snauwde hij niet bepaald blijtjes richting Lune. Of hij verbrijzelde haar kootjes één voor één met alle plezier. Wat was dat nu weer iets om te doen, je leraar .. 'boksen' - of hoe ze dat ook mochten noemen? Onacceptabel, brutaal en buitengewoon ongemanierd! Dat deed ze maar lekker bij haar enge vriendjes, maar niet bij hém. Aan hem zitten was niet verboden - dan wel iets lager, graag - maar dit.. hem stompen, good gracious me omg.
Zacht in zichzelf vloekend en mompelend deed hij een poging de plas thee met een servet van de tafel en de krant te deppen - wat al niet behoorlijk veel hielp. Moest hij ook weer een hele fles desinfecterende zeep in de poederbak van zijn wasmachine gieten om die puberbacillen uit dit overhemd te wassen. Voor alle zekerheid trok hij straks wel iets anders aan, kon hij gelijk ook even de lakse slaapkoppen die nog niet beneden zaten uit hun bed slingeren.

_________________Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken http://staracademyrpg.deviantart.com/
Gast
Gast


PROFILE
MAGICIAN

BerichtOnderwerp: Re: ♦ Verwerkweek ~ Dinsdag ♦   di dec 11 2012, 19:57

Lie bladerde rustig door de krant terwijl hij af en toe naar Enya keek. Totdat Savador kwaad werd, Zack's broodje in de hens stak en zijn krant uit zijn handen rukte. Lie's wenkbrauwen schoten even omhoog. Wie had iets gezegd over beginnen niet beginnen? Daar moest die man eens duidelijk over gaan doen. Savador nestelde zich in het donker in een hoekje en zei dat ze mochten toetasten. Lie grijnsde en nam rustig een hap van zijn roerei, gevolgd door een slok whisky-koffie. Hij keek Enya aan en glimlachte. Ondertussen druppelde iedereen binnen en ging aan het ontbijt. Hij gaapte even, ondanks dat vroeg opstaan in zijn routine zat was hij toch moe. Misschien kwam het van al het piekeren.Hij zuchtte even en stond even op. Hij liep naar het buffet en maakte dit keer een broodje met roerei en vulde zijn koffie nog wat bij. Hierna had hij zeker genoeg gegeten. Hij schonk nog snel een kleine scheut Whisky bij en nipte even aan de koffie. Hij keek even rond. Iedereen zat aan zijn ontbijt, zelfs de schijnheilige Jake, die netjes had gewacht totdat het eet-signaal was gegeven. Zack leek blij te zijn met zijn aangebrande brood. Rare snuiter. Lie snoof even en richtte zich op zijn broodje. Hij voelde hoe zijn maag protesteerde maar toch at hij door, wie weet wat hem wel niet te wachten stond vandaag.
Terug naar boven Ga naar beneden
Rhine
Gestorven
Gestorven
avatar

PROFILEReal Name : Rani
Posts : 4923
MAGICIAN
✦ CHARACTER ✦
Magic: Duister en een beetje licht
Klas: Master savador
Partner: I'm falling all over myself, dying to be someone else, I wish you would be there to walk me home cause I can't fight the world alone.

BerichtOnderwerp: Re: ♦ Verwerkweek ~ Dinsdag ♦   di dec 11 2012, 20:31

Wel, wel, wel het vervelende kleine stinkdiertje werd eindelijk wakker. Rhine was al lang blij dat het kind niet rook als een stinkdier, alhoewel het scheelde niet veel. Wonder boven wonder lag ze zelfs in bed. En ja dat was werkelijk een wonder als je na ging waar dat kind allemaal gestoken had deze nacht. En maar ronken als een grasmachine, tsss stomzinnig kind. Het zwart witte geval verdween in de badkamer en kwam een paar tellen later aangekleed en wel terug.Ze kende zelfs het begrip make-up zelfs, ja daar was Rhine nu echt wel van verschoten, ze had het nooit verwacht van dat primitieve mens. Rhine gooide een knikker haar richting uit, waarschuwingsschotje. Kon toch geen kwaad? Met een geïrriteerde blik keek ze naar Rhine. "Doe dat nog één keer en ik laat je die knikkers eten." Rhine keek het stinkdier verveeld aan. “Is dat zo?” Zei ze op een luchtig toontje terwijl er een klein geamuseerd grijnsje om haar lippen speelde. Mensen pesten was toch zo’n leuke bezigheid. Maar ondanks de blijdschap die ze haalde uit het plagen van dat grietje was ze toch opgelucht dat het vervelend geval de deur uit was. Rhine genoot van de stilte maar vond na een tijdje toch dat het lang begon te duren. Was het dan zo’n sterk gif dat die oude knar van een Savador in het eten had gedraaid? Was goed mogelijk natuurlijk die man was ten slotte tot alles in staat. Ja waarschijnlijk had hij nu beneden al iedereen om het leven gebracht en probeerde hij nu de lijken weg te werken en mogelijke getuigen het zwijgen op te leggen. Rhine keek met een zijdelingse blik naar de knikkers. Misschien was ze toch beter naar haar kamer gegaan om wat meer knikkers op te halen, ze betwijfelde het ten zeerste of ze hem op de knieën kreeg met zo’n klein voorraadje. Ja die man was al zo oud die had weerstand tegen iedere mogelijke kwaal opgebouwd, zonde, ooh zo’n grote zonde. Rhine bleef naar de deur staren, de geluiden registreren die om haar heen zoefden. De minuten streken voorbij en langzaam voelde Rhine hoe haar zintuigen verzwakte door het lange niets doen. Ze vocht er tegen maar langzaam, als een dief in de nacht besloop de vermoeidheid haar maakte haar oogleden zwaar. Rhine zakte ineen belandde op haar zij en viel langzaam in een lichte slaap op de zachte onbeslapen matras.

_________________


// voice / theme song  //
dierlijkevorm/huisdier:
 

Awards:
 
punten-uitleg.com 
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken http://www.bloodwar.rpgboard.net
Dominic

avatar

PROFILERecruit
Real Name : Emma
Posts : 4478
Points : 15
MAGICIAN
✦ CHARACTER ✦
Magic: Dark-x-Light
Klas: Master Savador
Partner: ||If you want me you're gonna have to catch me||

BerichtOnderwerp: Re: ♦ Verwerkweek ~ Dinsdag ♦   za dec 15 2012, 14:50

Dominic zuchtte vermoeid voor hij zich ook bij de groep voegde. Savador wierp hem een kille blik toe, die hij met sprankelende ogen vol amusatie beantwoorde. I'm not afraid. leek het uit te stralen. De namen die de hoofdmeester bedacht werden steeds triester, wat jammer nou. De haat die hij voelde kwam niet tot uitdrukking in het beleefde knikje die hij Savador dan toewierp. Ook het kind waar hij zo... charmant en bezitterig overheen was gebogen zond Dominic een glimlach toe. Arm kind. Dat wist ook niet waarin ze beland was zo te zien. Grappig, de man had zo te zien een zwak voor roze. Hij zat nonchalant aan de hoek van de tafel, keek even de kamer rond. Hey, daar was Erza. Hij grijnsde plagerig. "Dominic, heb je geen vrienden meer?" Hij trok vragend een wenkbrauw op en grijnsde geamuseerd. Als ze dacht hem hier tegenover iedereen te kunnen verleiden tot scherpe uitspraken had ze het mooi mis. Hij maakte een klein gebaar om aan te geven dat hij de rest aan de tafel bedoelde. ''Ik ken de meesten die hier bij ons zijn nog niet zo goed, maar ik weet zéker dat we het uiterst goed met elkaar zullen kunnen vinden.'' sprak hij zacht, met fluwelen stem. Geen spatje sarcasme of spot, o nee hoor. Alleen Erza zag het in zijn blik. De waarschuwing, als ze hiermee begon zou hij zich niet inhouden. Ze had nu een bordje met eten aan de leraar overhandigd, wat aardig en...slijmerig. Ze kreeg niet eens alle vriendelijkheid die Dominic had verwacht. Dat was vreemd, ze was toch een meisje? En zo te zien hield meneer daar wel van. Hij luisterde onopvallend mee, een ongeïnteresseerde blik, maar scherpe oren. 'Well, never mind.. ga zitten.' Hij kwam iets overeind en pakte Erza's slanke hand. Trok haar naar zich toe en liet haar plaats nemen naast hem. En nee, ze had geen keus. Hij wilde dat ze hier zat, naast hem. Klaar. ''En wat ik me dan afvraag, Erza, sinds wanneer ben jij een teacher's pet geworden? Bijzonder... Ik vond slijmen niet echt iets voor jou. I was wrong, apparently.'' sprak hij nog zachter dan eerst. Zo zacht dat dit gesprek privé zou blijven, tenzij iemand zich écht heel erg geroepen zou voelen om hen af te luisteren. ''Goed geslapen?'' ging hij dan weer op normale toon verder, vriendelijk en o zo benieuwd naar haar welzijn. Hij was niet van plan om haar ongestraft te laten speculeren dat hij geen vrienden zou hebben. En hoe lang zou het nog duren tot ze eindelijk weggingen? Hij vond het wel weer tijd voor actie. De toast en thee verveelde hem. Hij had zijn eten op en nipte nu enkel van de lauwwarme drank, wachtend op een signaal.

_________________

SSA Awards:
 

punten-uitleg.com punten-uitleg.com
Onwijs bedankt voor alle roosjes, jullie zijn fantastisch <3 *cyberhug*
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Lightning
-
-
avatar

PROFILERecruit
Real Name : Noelani
Posts : 4389
Points : 10
MAGICIAN
✦ CHARACTER ✦
Magic: Fire|Darkness
Klas: Master Savador
Partner: I know everything happens for a reason, but sometimes i wish i knew what that reason was...

BerichtOnderwerp: Re: ♦ Verwerkweek ~ Dinsdag ♦   za dec 15 2012, 15:20
Lightning keek de Headmaster kalm aan. Ze was in een goeie bui en dat zullen wel veel anderen ondergaan. Behalve Dominic natuurlijk, vraag haar niet waarom ze iedere keer hem uitdaagt want ze had zelf geen enkel idee. En dat was nu niet iets belangrijks dus wat maakte het uit. Niets nada noppes. Het was haar eigen keuze. En of iemand haar nu mocht of niet? Wel het kon haar helemaal niks schelen.
Zij had zo haar redenen voor de handelingen die ze deed. Eindelijk nam savador haar aangeboden bord aan met een zuinig glimlachje. Goed dat was al wat ze nodig had. Lightning wou zich juist terug trekken toen zijn hand die van haar vasthield en niet los liet. Rustig keek ze hem weer aan. 'Heb je gewoon een slechte doorbloeding of heb je geen voorkeur voor de bedden hier?' Lightning keek hem strak terug aan.
Ze glimlachte, maar haar ogen deden helemaal neit mee, verre van ze stonden koud en neutraal tegenlijk.''Ik ken de meesten die hier bij ons zijn nog niet zo goed, maar ik weet zéker dat we het uiterst goed met elkaar zullen kunnen vinden.'' sprak hij zacht, met fluwelen stem. Lightning haar grijns werd veel te breed wat liet blijken dat ze moeite had haar lach in te houden. O wat is hij toch leuk om te treiteren.
Hij liet zich niet doen. Maar het was zo overdreven vriendelijk dat het hem niet paste waardoor Lightning moeite had om zich in te houden. Ademde dan eens diep in waardoor ze zichzelf weer onder controle had. 'Well, never mind.. ga zitten.' Zei savador.Slimme keuze, blijkbaar kreeg de headmaster eindelijk door dat ze niet iets zou verklappen.
Toch kon ze het niet laten."mijn ochtendwandeling meneer, ik hoop dat dat niet tegen de regels is" Sprak ze weer normaal en keek hem nog even aan. Deels was het eigenlijk ook wel de waarheid, want ze had wel degenlijk weg 'gewandeld' en is terug gekomen dus een soort ochtendwandeling was het wel.
Nog voor ze zich kon wegdraaien om naar haar kamer te gaan voor nog enkele dingen te gaan halen voelde ze dat iemand haar hand vastnam en haar meetrok. Behendig draaide ze haar hoofd om, om zo diegene onder zijn voeten te geven.
De woorden kwamen er neit uit toen ze zag dat het Dominic was. ''En wat ik me dan afvraag, Erza, sinds wanneer ben jij een teacher's pet geworden? Bijzonder... Ik vond slijmen niet echt iets voor jou. I was wrong, apparently.'' sprak hij nog zachter dan eerst.
Langzaam draaide ze haar hoofd nu helemaal naar hem toe, keek hem recht in zijn ijsblauwe ogen en gaf een klein zacht teder klopje op zijn wang." Jij hebt je redenen om in het openbaar zo lief te doen, ik heb mijn redenen om vriendelijk te doen tegen Master Savador." Legde ze fluisterend met een glimlach uit."Het is niet Slijmen of een pet worden, lieverd... het is degene met veel zeggenschap bevriend te houden." Grinnikte ze. Amper zichtbaar boog ze dichter naar hem toe, nog maar 2 millimeters van hem verwijderd."Je bent toch niet jaloers..? My dear"
En opnieuw lokte ze hem. Deze keer niet om anderen te laten zien wie hij was of wat hij zou doen. Nee, gewoon omdat ze zich anders hier dood zou vervelen. Ze had nu eenmaal het plezier om hem uit zijn tent te lokken net als hij probeerd dingen uit haar te frutselen... ''Goed geslapen?'' Vroeg hij haar toen nog. Light nam geen moeite om zich terug te trekken nee, ze zat zo goed...ongeveer dan."valt wel mee, mijn eigen bed is natuurlijk veel beter. Maar moet er maar mee doen. En jij..Gabriel?" zijn naam liet ze langzaam over haar lippen rollen. Oja ze had wel gehoord dat hij Dominic heette en zo, maar toch sprak ze de naam uit die hij haar uit voorgesteld bij hun ontmoeting.
.

_________________
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Master Savador
 
 
avatar

PROFILEAscendant
Real Name : Saf
Posts : 14625
Points : 0
MAGICIAN
✦ CHARACTER ✦
Magic: Dark // Fire
Klas: Teacher FireMagic
Partner: ♛ Seven Devils all around you

BerichtOnderwerp: Re: ♦ Verwerkweek ~ Dinsdag ♦   di dec 18 2012, 01:47Ochtendwandeling, ammehoela. Die had de godganse nacht op straat rondgezworven en geblowed en waarschijnlijk ook nog eventjes in de vroege uurtjes bovenop de tafels van de Jolly Jester strontbezopen op afgrijselijke puberpopmuziek staan buikdansen - jammer dat hij er niet bij was geweest. Maar hij kwam er wel achter, o zeker wel. Hij zou gewoon de registratielijst van de nabijgelegen kroegen en herbergen natrekken, kon hij er gelijk ook achterkomen wie er nog meer van zijn mentorleerlingen het begin van het schooljaar kennelijk al met drie maanden strafwerk wilden vieren. Zijn hand zweefde over de tafel naar een nieuw doekje om de gemorste thee mee op te deppen terwijl hij Scarlet nog strak in het oog hield, die Fedelbiet blijkbaar aardig genoeg vond om naast te gaan zitten. Met een verbeten trek om zijn mond liet hij het krantje voor zijn neus naar beneden dubbelslaan om volledig zicht op hen te hebben toen Dominic wel heel sarcastisch commentaar te leveren had, het malle jong.
Terwijl zijn blik van de ontbijttafel naar de ouderwetse wandklok boven de bar ging, concludeerde hij met alle ongenoegen dat het nu wel heel erg begon uit te lopen daarboven. Bij Medusa, moest hij nu altijd paraat staan om hen een motiverende schop onder hun kont te komen geven? In een nogal ruw gebaar waarbij twee pagina's scheurden en de rest masaal verkreukelde, smeet hij ritselend de krant neer, kwam kordaat overeind om in vlotte boze pas door de taverne te benen. Halverwege draaide hij zich nog even om en richtte zich met bevende wijsvinger op de ontbijtende klas. 'Binnen nu en een halfuur horen we in de Kovomaka's Gardens te zijn voor het kennismakingsspel dat vandaag op de planning staat. Als ik terugkom is iedereen gereed voor vertrek!' Vervolgens stampte hij de trap naar de slaapvertrekken op. De kamer van Rhine's deur werd in een ruk opengegooid. 'Bij Med-!' Hij kukelde bij binnenkomst bijna op zijn snufferd. Het onschuldig ogend kleine glazen balletje op de houten vloer zou spontaan uit elkaar gespat zijn als blikken konden doden. Knikkers?! Onzinnig kinderspeelgoed, my god. Wie gaf zijn jong nu knikkers? Dat was vragen om scenario's met stikkende kinderen die achteloos genoeg waren om te denken dat het een kauwgombal was. Met een gracieus boogje liet hij het verdwijnen in een klein emmerachtig dingetje naast de deur. In de prullenbak ermee. Terwijl hij dat deed, richtte zijn aandacht zich op de bult in één van de bedden. Lag de troela nog gewoon te slapen!
'LaFee,' sprak hij griezelig kalm. 'Ik geef je drie seconden. Eén -' Hij schuifelde langzaam achteruit de kamer uit. 'Twee - ' Aan de drie kwam hij niet, want hij had het ijzerachtige matrasnet onder het bed al zodanig verhit voor hij de kamer had verlaten dat de rook aan weerzijden van het bed richting het plafond kringelde. Als ze daar al niet kuchend en hoestend wakker van werd, wachtend op de drie die niet kwam, dan merkte ze het vanzelf wel als haar bed in lichterlaaie stond. En hij zou van niets weten, trala.

Hij had zijn dure coat voor buitenshuis al aan terwijl hij weer beneden kwam en zich bij de rest voegde. 'Netjes in een rij, aansluiten en geen gehuppel!' droeg hij snauwend op bij de deur van de taverne. Uiteraard met de nadruk op 'netjes', want hij wilde de bewoners niet de indruk geven dat hij de controle moest behouden over een bende apen terwijl ze door Oak's Field trokken. Waarschijnlijk had het deze nacht geregend, want de ouderwets bekeide straten glommen en lagen vol plassen. Fijn. Nors sloeg Savador zijn das beter om terwijl hij naar buiten stapte en de klas in een vlot tempo voorging. Gelukkig bevonden de Kovomaka's Gardens zich op een redelijke loopafstand. Een gigantische tuin die zich uitstrekte over een afstand die gelijk stond aan vijf voetbalvelden, met bloemen en planten en vijvers en kleine houten bruggetjes over beekjes - overal waar het oog kon reiken. Natuurlijk konden de bekende plantsoenen die in de bijpassende kleur van een aantal bloemsoorten de zeven planeten afbeelden; vooral goed zichtbaar vanuit de observatietoren, waaruit je van bovenaf zicht had op de gehele Gardens. De Gardens zelf, die normaal gesproken een cultureel centrum vormde voor toeristen en dergelijke, lagen er zo tegen het aanbreken van de middag stil en sereen bij. Mooi zo. Hij kon geen pottenkijkers gebruiken zoals hij zich nu al voor de meerderheid uit de klas schaamde. Ondanks dat hij zelf een gruwelijke hekel had aan alles dat groeit en bloeit - het deed hem aan Norwood denken, dat zei al genoeg - leek hij toch zijn pas iets in te houden alsof hij de klas wel van het zicht wilde laten genieten. Zo heel vaak waren er immers geen uitjes vanuit school gepland naar de Gardens - en het was toch iets dat je minstens een keer in je leven gezien moest hebben. Tussen twee plantsoenen die rijkelijk een lust voor het oog waren met bloemen in alle kleuren van de regenboog (om in feite ook een regenboog te symboliseren) bevond zich midden in het park een groot en licht beheuveld grasveld met bankjes. Daar, naast een gietijzeren beeld van de beroemde Grenaan die de Kovomaka's Gardens tot stand had gebracht, kwam hij tot stilstand en richtte zich tot de leerlingen om de bedoeling van hun komst hier uit te gaan leggen.

[ Mijn volgende post zal opnieuw een uitleg zijn van het volgende spel c:
Als dat is afgesloten volgt de avondwandeling
]

_________________Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken http://staracademyrpg.deviantart.com/
Rhine
Gestorven
Gestorven
avatar

PROFILEReal Name : Rani
Posts : 4923
MAGICIAN
✦ CHARACTER ✦
Magic: Duister en een beetje licht
Klas: Master savador
Partner: I'm falling all over myself, dying to be someone else, I wish you would be there to walk me home cause I can't fight the world alone.

BerichtOnderwerp: Re: ♦ Verwerkweek ~ Dinsdag ♦   do dec 20 2012, 16:28

Rhine sliep maar half schoot al wakker bij het horen van een half afgemaakt vloekwoord. Hmmm kennelijk moest ze de knikkers neit eens tegen een slachtoffer gooien om een geod effect te verkrijgen, ze over de vloer strooien was al effectief genoeg. Handig om te weten dus. Haar ogen waren open keken naar de norse man die de knikkers weggooide, ach hoe jammer toch. Maar wacht! Dat is waar ook Rhine had nog een heel voorraadje, no big deal dus. Nadat hij zijn kleine "overwinning" had begaan richtte hij zijn onverdeelde aandacht op haar. Met ogen die half open waren en een blik die nogal verveeld was staarde ze de knorrige kerel aan. Hmmm hij zag er zelfs nog enger uit wanneer Rhine maar half wakker was. 'LaFee,' sprak hij griezelig kalm. 'Ik geef je drie seconden. Eén -' Hij schuifelde langzaam achteruit de kamer uit. 'Twee - ' Jeetje toch gingen we lekker aftellen. En wat zou er gebeuren als de 3 was gepasseerd hmmm? Daar wilde ze eigenlijk wel achter komen, en de intensie om recht te staan was er niet echt in haar rommelige geest. Rhine rook iets, iets verbrands. Haar ogen vlogen open, aanschouwde de rookpluimen die onder de matras vandaan kwamen. Vloekend sprong ze uit bed keek ze naar het rokende geval. Pfu zij mochten niets mollen maar meneer het schoolhoofd mocht wel naar hartelust dingen laten opfikken, over eelijkheid gesproken. Ach ja als door zijn toedoen het bed niet meer goed lag - niet dat rhine echt van plan was om er in te slapen - ging ze mooi zijn bed halen, daar kon hij zeker van zijn. Mocht die stijve hark lekker op de koude harde vloer slapen. Niet eens een laken of kussen zou ze hem afstaan.
Met een nors gezicht liep ze naar beneden, liep ze iedere leerling straal voorbij, rechtstreeks naar Zack. Savador had haar uit zitten dagen door haar bed in de fik te steken en nu zou hij het merken ook. Glimlachend boog ze zich naar zack plantte ze haar lippen op zijn mond. "Goeie morgen allerliefste zackje" Zei ze met een ondeugende grijns.
En daar ging hun stoet, min of meer in een rij. Rhine hield vrolijk Zacks hand vast, niet enkel omdat ze zijn gezelschap gewoon prettig vond nee ook gewoon om de draak emt Savador en zijn belachelijke regels te steken. Waarom ze naar een gigantische tuin gingen wist Rhine niet, het instructie papiertje met de hele week planning erop had ze nooit bekeken, had zelfs meteen dienst gedaan als opberg plaats voor een gebruikte kauwgom. Ach ja verassingen konden leuk zijn, niet waar? Het verbaasde haar ergens eigenlijk wel dat ze naar zo'n plek gingen, zoiets verwachtte je gewoon niet van een man die als hobby studenten martelden en onschuldige kinderen manipuleerde. Rhine gaf haar ogen de kost, het was hier inderdaad wel mooi, erg kleurrijk zelfs. Ja Rhine werd bijna vrolijk van deze plek. Ze stopte op een plaats niet ver weg van een beeld. Rhines blik werd behoedzaam en ongeduldig. Ze wilde weten wat hier stond te gebeuren, wat die man van plan was.

_________________


// voice / theme song  //
dierlijkevorm/huisdier:
 

Awards:
 
punten-uitleg.com 
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken http://www.bloodwar.rpgboard.net
Master Savador
 
 
avatar

PROFILEAscendant
Real Name : Saf
Posts : 14625
Points : 0
MAGICIAN
✦ CHARACTER ✦
Magic: Dark // Fire
Klas: Teacher FireMagic
Partner: ♛ Seven Devils all around you

BerichtOnderwerp: Re: ♦ Verwerkweek ~ Dinsdag ♦   vr dec 21 2012, 22:22


> U i t l e g
De klas wordt in twee groepjes opgedeeld;


Team Rood
Z a c k
J a k e
M o y r a
L i g h t n i n g
E n y a n aTeam Blauw
D o m i n i c
R h i n e
S a s u k e
L i e
L u n e

Eén van de vijf personen in ieder groepje zal ik een PB sturen om te kiezen als Team Captain.
De Team Captain zal bij die PB een plaatje krijgen van een vlag in de kleur van zijn/haar groepje.
Het is niet de bedoeling dat de tegenpartij (door middel van PB's en dergelijke) te weten komt wie de Team Captain van de andere partij is.
De hele bedoeling van het spel is om de vlag van de tegenpartij in handen te krijgen, door middel van chars uit het andere groepje af te tikken.
Dit moet in een RPG-post, dat is wat eerlijker dan bijvoorbeeld "Sasuke tikt Jake af" neer te zetten, aangezien Jake in dat geval niet eens de kans krijgt om mee te doen. Ik eis geen ellenlange posts. Het hoeft maar een klein postje te zijn om de acties van je karakter te beschrijven, als deze bijvoorbeeld met behulp van magie een teamlid wil verdedigen of wegrent als hij/zij voorkomen wil om zelf afgetikt te worden. Niemand weet wie de Team Captain is behalve de Team Captain zelf. Zelfs van je eigen groepje heb je geen idee, dus ben je wel genoodzaakt om ieder teamlid te verdedigen dan één persoon specifiek waarvan je weet dat deze Team Captain is. Dat maakt het ook wat leuker en moeilijker voor de tegenpartij.
Heb je een Team Captain afgetikt, dan moet deze het plaatje van de vlag posten, is de vlag van de tegenpartij nu in handen van jouw groepje en mag iedereen in je groepje de prijs in de kleur van je team in ontvangst nemen:_________________Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken http://staracademyrpg.deviantart.com/
Dominic

avatar

PROFILERecruit
Real Name : Emma
Posts : 4478
Points : 15
MAGICIAN
✦ CHARACTER ✦
Magic: Dark-x-Light
Klas: Master Savador
Partner: ||If you want me you're gonna have to catch me||

BerichtOnderwerp: Re: ♦ Verwerkweek ~ Dinsdag ♦   zo dec 23 2012, 19:31

Het was grappig om te zien dat ze hem door dacht te hebben. Ja, dit meisje dacht dat ze hem kon uitlokken of kon bespelen. Maar dat was een misvatting, naïef kind... Daar moest hij eigenlijk geen woorden aan vuil maken. ''Goed geslapen?'' Vroeg hij haar toen toch nog. Gewoon om te laten zien dat ze hem werkelijk niet in haar greep kon krijgen. "valt wel mee, mijn eigen bed is natuurlijk veel beter. Maar moet er maar mee doen. En jij..Gabriel?" Hij grinnikte. ''Prima, prima, my little angel, thanks for asking.'' zei hij zoetjes.
'Binnen nu en een halfuur horen we in de Kovomaka's Gardens te zijn voor het kennismakingsspel dat vandaag op de planning staat. Als ik terugkom is iedereen gereed voor vertrek!' Hij grijnsde breed en keek de man spottend aan. ''Ayeaye sir.'' sprak hij alsof ze in het leger zaten. Nu de twee meiden die Savador zo haatte er niet waren moest iemand er toch voor zorgen dat het geen leuke trip werd voor deze man? Dat kreeg de hoofdmeester ervan als hij niet eens het fatsoen op kon brengen om de namen van zijn studenten correct te onthouden. Hij pakte Erza galant bij de hand en nam haar mee naar buiten. ''Goh, gezellig dit he. Spelletjes, heerlijk.'' zei hij met een vrij overtuigende grijns van vreugde. Aangekomen bij de tuinen keek hij zoekend rond en luisterde benieuwd naar de uitleg van het spel. Een vlaggetje, woehoe. En die moesten ze verdedigen? Door anderen af te tikken? Werkelijk waar? Kinderkamp, dank U feestelijk voor dit geweldige tijdsverdrijf. Neehoor, Dominic kon werkelijk niets beters bedenken om met zijn kostbare tijd te doen. Sarcasm. Hij zuchtte verveeld en dacht even na. Zijn ogen gleden zoekend langs alles hier. Iedereen was verspreid. Hij keek zijn uiterst gewaardeerde teammaatjes aan en glimlachte flauwtjes. ''Wauw, ok. Go go go guys. Let's dó this, let's win this... Fun game.'' Prachtige speech al zei hij het zelf. Hij hoefde niet zo nodig te winnen, maar wel wilde hij iets anders... Iets leukers doen. Dus grijnsde hij en wierp een blik op Erza. In een soepele omtrekkende beweging kwam hij naar haar toe. Onopvallend, ongezien. Oftewel, vanachteren, met doodstille tred. Hij omhelsde haar, maar tikte haar echter nog niet. Wel was hij allert, elk moment klaar om het meisje af te tikken. ''Nog enige laatste woorden, liefje?'' vroeg hij plagerig ''Want jij, jij bent af.'' Zijn triomfantelijke, plagerige grijns wekte bijna de illusie dat hij dit spel echt belangrijk vond, maar het enige wat uitmaakte was het feit dat Erza door hem zou worden overwonnen. Grappig, hij was benieuwd hoe ze daarop zou reageren. Hij beet zachtjes in haar nek voor hij zijn hand soepel naar beneden bracht om Erza's schouder aan te gaan tikken. Dan was zij af en kon hij haar met plagerige opmerkingen bestoken.
[Derp. Stare]

_________________

SSA Awards:
 

punten-uitleg.com punten-uitleg.com
Onwijs bedankt voor alle roosjes, jullie zijn fantastisch <3 *cyberhug*
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Moyra
-
-
avatar

PROFILERecruit
Real Name : Emma
Posts : 1406
MAGICIAN
✦ CHARACTER ✦
Magic: Fire-&-Air
Klas: Master Savador's Class
Partner: Maybe make believe is not as lonely as alone

BerichtOnderwerp: Re: ♦ Verwerkweek ~ Dinsdag ♦   zo dec 23 2012, 21:04

Ze was vrolijk gaan zitten, volkomen op haar gemak. Nee, het was niet gek dat de leraar haar zo vriendelijk behandelde, dat was gewoon... normaal toch? ''Danku.'' zei ze verlegen. ''Eetsmakelijk.'' zei het meisje dan in het algemeen voor ze begon te eten. Na een klein beetje van dit en dat geproefd te hebben had ze wel genoeg gegeten en legde netjes haar bestek neer. Verwachtingsvol draaide ze opzij en keek Master Savador aan. Wachtend op het signaal: Go! Dan zouden ze namelijk naar de tuinen gaan, waarvan ze had gehoor dat dat het er prachtig uitzag. Bloemen en alles in bloei. Ze verheugde zich er stiekem op.En ja, ze mochten bijna gaan. Eerst stond Savador op, hij ging weg. Ze keek hem vragend aan, maar zei niets. Wachtte netjes met de rest. De mensen waarmee ze oogcontact maakte wierp ze een vriendelijke glimlach toe. En daar was hij weer. Ze konden gaan.

Moyra bleef vlak achter Savador en keek haar ogen uit. Wat was het mooi, wat was het levendig. Zo veel bloemen en planten bij elkaar, in alle kleuren van de regenboog. ''oh...'' fluisterde ze duidelijk onder de indruk. Even bleef ze dromerig naar een schattig roze bloempje staan kijken. Maar de klas liep verder en vlug huppelde ook het jonge meisje achter ze aan. Dan stond alles stil en Savador gaf een uitleg. Vlaggen. veroveren. Ok. Ingewikkeld. Maar ook heel erg leuk. Ze glimlachte en huppelde vlug een stukje weg van iemand die in het andere team zat. Ze keek vlug om zich heen. Spelletjes maakten haar enthousiast, maar ook heel gedreven om te winnen. Of het in ieder geval te proberen.
Ze rende opgewonden weg... Niet oplettend. Het meisje struikelde over een tak, slaakte een verschrikte gil. Gelukkig ving ze zichzelf goed op met haar handen, die enkel wat prikten. Vlug draaide ze zich om, keek versuft om zich heen. Help? Zou iemand van deze gelegenheid gebruik maken om haar al meteen af te tikken.
[Lastig om achter mezelf aan te posten, maar hopelijk komt er zo weer wat actie in..]

_________________

Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Gesponsorde inhoudPROFILE
MAGICIAN

BerichtOnderwerp: Re: ♦ Verwerkweek ~ Dinsdag ♦   

Terug naar boven Ga naar beneden
 

♦ Verwerkweek ~ Dinsdag ♦

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 2Ga naar pagina : 1, 2  Volgende

 Soortgelijke onderwerpen

-
» ♦ Verwerkweek ~ Dinsdag ♦

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Starshine Academy ::  :: Oak's Field :: Kovomaka's Gardens-