PortalIndexKalenderFAQZoekenGebruikerslijstGebruikersgroepenRegistrerenInloggen 

Deel | 
 

 Four :: Tobias Collins

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
AuteurBericht
Four
-
-
avatar

PROFILEPosts : 209
MAGICIAN
✦ CHARACTER ✦
Magic: Shadra :: Erd
Klas:
Partner: Is it possible to love someone, if you're scared to hurt the ones you love?

BerichtOnderwerp: Four :: Tobias Collins   do aug 30 2012, 13:37:: GENERAL ::
Name :: Tobias Collins
Nickname :: Four
Age :: Seventeen
Sexe :: Male
Date of Birth :: 20 August
Place of Birth :: Erd
Magic :: Erd x Shadra

:: OUTSIDE ::

Height :: 187 cm
Weight :: 73 kg
Eye Colour :: Almost black with a light blue shine.
Hair Colour :: Black

:: PERSONALITY ::

Four is niet echt het aardigste persoon op de wereld. Hij gedraagt zich bot en afstandelijk naar vrijwel iedereen toe en heeft snel een opmerking klaar. Daarbij ziet hij ook nog eens meteen het slechtste in iedereen. Waarom hij dat doet weet hij zelf ook niet precies. Hij denkt dat de mensen zo alleen maar kunnen meevallen. Maar door zijn houding gaat hij ook niet veel met andere mensen om, hij trekt zich liever terug en houd zich op de achtergrond. Hij is echter wel heel slim en omdat hij liever niet opvalt komt hij ook liever niet in de problemen. Ondanks dat hij stoer, bot en onbevreesd kan overkomen heeft hij vier grote angsten. Hij heeft last van hoogtevrees, al zijn hele leven lang, de oorzaak hiervan weet hij niet zeker. Hij heeft claustrofobie, wat komt door zijn jeugd. Hij is bang voor zijn vader, iets wat ook komt door zijn jeugd. En hij is bang om mensen waar hij van houd pijn te doen. Hij noemt zichzelf Four omdat hij niet meer aan vroeger wilt denken, en omdat hij die vier angsten heeft die bij hem het grootste zijn.

:: PAST ::
Tobias, want zo heette hij toen nog, groeide op in een normaal gezin. Zijn ouders gaven hem alles wat hij nodig had. Naar zijn idee was zijn leven vrij normaal en moest hij gelukkig zijn. Maar zijn vader was iets strenger, als je het zo kon zeggen, dan andere ouders. Om het minste kreeg de jongen al straf, in plaats van in de hoek staan werd hij opgesloten in de kast bijvoorbeeld. Het heeft ervoor gezorgd dat hij claustrofobie ontwikkeld heeft. Het begon met dit soort dingen, maar naarmate Tobias ouder werd werden de straffen erger. Toen hij veertien was werd het straffen eerder mishandelen. ‘Het is voor je eigen bestwil.’ Zei zijn vader dan vaak. Omdat Tobias zogenaamd moest leren niet onbeleefd te zijn of niet dit of dat te doen, want dat zou in de ‘grote boze wereld’ helemaal niet door de beugel gaan. Zijn vader overdreef, maar wat kon Tobias ertegen doen? Niet veel, niks eigenlijk. Hij kon zich alleen maar zo goed mogelijk proberen te gedragen, maar zelfs dat hielp niet veel. Toen hij zestien was had hij een besluit genomen, hij ging weg. Erg moeilijk was het voor hem niet. Zijn vader was zijn vader niet meer in zijn ogen. En zijn moeder, hij hield van haar, maar ze keek elke keer maar toe. Hij begreep best dat ze bang was, maar toch. hij moest hier gewoon weg, of ze begrip zou tonen of niet. In het midden van de nacht verdween hij. Hij nam een baan bij winkeltje, de eigenaar hiervan werd bijna als een vader voor hem, een goede vader dan wel. Hij had zichzelf omgedoopt tot Four en was gelukkig, voor zo ver hij dat kon zijn, waar hij nu was. Maar de man die als een vader was stuurde hem weg. Naar Starshine Academy. Het duurde even voor Four er begrip voor had, maar na een tijdje realiseerde hij dat hij alleen het beste voor Four wou.

:: EXTRA’S ::
:: Four heeft zo nu en dan de neiging om naar drank of sigaretten te grijpen als hij ze kan krijgen. Het is een hele slechte gewoonte van hem.
:: Zelfs al wilt Four aardig zijn, dan is het nog steeds moeilijk voor hem.
:: Four heeft een tattoo van vier Raven die van zijn schouder naar zijn hart vliegen. Dit symboliseert zijn vier angsten.
:: Four speelt piano, hij doet het niet meer vaak, maar vind het af en toe nog wel eens leuk.

Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken http://eleftheria.actieforum.com/
 

Four :: Tobias Collins

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Starshine Academy ::  ::  :: Earth Magicians-