PortalIndexKalenderFAQZoekenGebruikerslijstGebruikersgroepenRegistrerenInloggen 

Deel | 
 

 Hiver Laurent Gillet

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
AuteurBericht
Master Laurent
-
-
avatar

PROFILEPosts : 380
MAGICIAN
✦ CHARACTER ✦
Magic: Earth.
Klas: Mentor
Partner: The reason everyone looks for love, is because it's the closest thing we have to magic.

BerichtOnderwerp: Hiver Laurent Gillet   zo jan 01 2012, 03:13| | G E N E R A L | |

Naam: Hiver Laurent Gillet [Hiver: Winter Laurent: Gekroond met Laurierblad Gillet: Plaats in Amerika ]
Leeftijd: 26
Geslacht: Mannelijk
Geboorteplaats: Erd.
Magie: Aardmagie
Familie: Zijn moeder: Eléonore Aurélien Gillet-Moreau
Zijn vader: Alderic César Gillet
Zijn zussen: Elysion Florance Gillet & Violett Geneviève Gillet
Huisdier: --

| | T H E O U T S I D E | |
Onopvallend is hij zeker niet. Met zijn witte haarkleur dat hij vaak in een paardenstaart draagt. Naast een aparte haarkleur is er nog iets bijzonders aan Laurent. Zoals de meeste mensen twee identieke ogen hebben met een dezelfde kleur zo heeft hij een linker oog dat een rode kleur heeft en een recht oog dat een helder blauwe kleur heeft. Zijn haar is warrig en zit vaak wild. Witte lokken omlijsten zijn scherp gevormde gezicht tot op zijn kaken. Zo nu en dan springen en plukken omhoog, naar links of naar plekken waar het niet hoort te zitten. Zijn sneeuwwitte haar valt tot het midden van zijn rug en zoals eerder genoemd draagt hij het voornamelijk vast in een staart. Hoewel er ook momenten zijn dat hij het los draagt.
Laurent is een slanke, goed gebouwde jonge man die ook goed bespierd is. Niet overdreven opgepompt maar gewoon precies goed. Met zijn 1.85 is hij nou niet bepaald een kleine jongen waardoor hij samen met zijn brede schouders wat dreigend over kan komen. Maar dat is totaal niet zo.

| | T H E I N S I D E | |
Laurent kan wat stug en afstandelijk over komen. Op het eerste gezicht. Want eigenlijk is hij een charmeur met groot hart. Vriendelijk tegen alles en iedereen. Is wel iemand die van orde en striktheid houdt maar die ook graag een dolletje maakt. Doordat hij in het verleden wel eens verraden is geeft hij zich niet zomaar bij iemand bloot maar onmogelijk is het niet. Hij is een echte fransman, houdt van lekker eten en goede wijn. Heeft een charmant frans accent en is zeer romantisch aangelegd. Een avondje aan het water omringd door kaarsjes is daar nog niets bij. Nee, dan pakt hij graag goed uit. Hij is netjes en beleefd maar houdt ook wel van avontuur. Hij geniet van de kleine dingen in het leven. Dus uitbundigheid is er voor hem niet echt bij. Het is de uitdaging om iemands aandacht op je te vestigen juist met iets kleins.

| | T H E P A S T | |
Geen enkel leven is rooskleurig. Dat kan hij ook niet ontkennen. Toch heeft hij nooit een vervelend leven gehad. Hij groeide op als oudste zoon van een welvarend gezin. Hij was de zoon van Eléonore en Alderic Gillet. Twee mensen die niet getrouwd zijn doordat ze van elkaar hielden maar omdat het beide familie's goed uit kwam. Toch hadden beiden geen hekel aan elkaar. Hadden zelfs een zekere genegenheid voor elkaar. Maar er bleef toch altijd iets tussen hen beiden in zitten. Toen Laurent drie jaar oud was beviel zijn moeder van een tweeling. Twee meisjes, Violett en Elysion genaamd. Beiden keken altijd erg op naar hun grote broer en gedrieën brachten ze dan ook veel tijd door in het grote huis van de familie Gillet.
Naarmate hij ouder werd, werd die band steeds fragieler tot het uiteindelijk verbrak. Hij vertrok om te studeren en zijn beiden zusjes trouwden met een of andere rijke snuiter. Hij daarin tegen moest ook maar eens op zoek naar een geschikte vrouw volgens zijn ouders. Maar Laurent. Die dacht daar geheel anders over. Hij wilde zijn vrijheid. Hoefde dat gezeur niet. Wilde zich niet meteen vastketenen aan een of ander bekakt geval. Na een studie geheel gevestigd op de Aardemagie wilde hij meer van de wereld zien. Heeft dan ook reizen gemaakt naar de andere planeten en meer over de verschillende culturen en mensen geleerd. Heeft ups en downs gehad. Mensen leren kennen waarvan hij dacht dat hij van ze hield maar die hem uiteindelijk toch weer pijn deden. Vandaar dat hij zich niet meteen hecht aan mensen. Ze eerst goed wilt leren kennen voordat hij ook maar enig oordeel kan vellen. In die tijd was hij ook een echte rokkenjager. Had geregeld een jongen of meisje in zijn bed liggen omdat hij de nacht niet alleen door wilde brengen. Het is niet zo dat hij er verslaafd aan was. Maar hij wilde gewoon niet alleen zijn.
Uiteindelijk las hij de vacature voor leraar aan een school. Star Academy wel te verstaan. En omdat hij Aardemagie had gestudeerd en ze uitgerekend een leraar Aardemagie zochten voelde hij zich meteen aangesproken. Raapte zijn boeltje bij elkaar op Gren waar hij op dat moment verbleef om zich naar SSA te haasten. Om zijn nieuwe leven als leraar in te slaan.

| | F A C T S | |
~Laurent is Bisexueel
~Heeft geen contact meer met familie
~Houdt van muziek
~Kan van kleine dingen al genieten


_________________
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
 

Hiver Laurent Gillet

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Starshine Academy ::  ::  :: Earth Magicians-