PortalIndexSeth Mason HpD5UwnSeth Mason 2q24v8xZoekenRegistrerenInloggen 

Deel
 

 Seth Mason

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
AuteurBericht
Seth

Seth

Seth Mason UTL8oxA PROFILEReal Name : Seth
Posts : 10
Seth Mason UTL8oxA MAGICIAN
✦ CHARACTER ✦
Magic: Fire x Dark
Klas:
Partner: -

Seth Mason Empty
BerichtOnderwerp: Seth Mason   Seth Mason Icon_minitimedo maa 07 2019, 10:16

Seth Mason 9owSF8L
Basis
Volledige naam: Seth Mason
Roepnaam: Seth
Leeftijd: 28 jaar
Afkomst: Razen
Magie: Vuur & Duister
Rang: Stagiair Survival
Familie: Seth heeft een enorme familie, maar heeft nauwelijks meer contact met hen. Zijn gezin bestond ooit uit zijn ouders, vier broers en zus, maar daar zijn alleen zijn zus en twee broers van over. Hij spreekt eigenlijk nooit over hen en laat bovendien zijn eigen achternaam zo min mogelijk vallen, waardoor het lastig is te bepalen wie zijn familieleden precies zijn.
Partner: Geen.
Geaardheid: Poor me a drink and we’ll see.
Dierlijke vorm: Zwarte panter
Theme:
Klik:
 

Uiterlijk
Lengte: 1,90 meter
Gewicht: 91 kg
Bouw: Breedgeschouderd, pezig en gespierd.
Haarkleur: Donkerbruin, tegen zwart aan.
Haarstijl: Halflang en warrig. Moeilijk in model te krijgen, of.. zo laat hij het tenminste eruit zien.
Oogkleur: Hemelsblauw.
Overig: Seth’s kledingstijl is voornamelijk basic. Niet te veel poespas en zeker niet te veel kleur. Zijn favoriete tint is zwart. Daarnaast heeft hij een tatoeage aan de binnenkant van zijn rechterenkel waarbij de Ouroboros is afgebeeld. Hm… Is er verder nog iets waardevols te vermelden? Ah. Oh ja: Hij heeft geen linkerarm. Deze is vervangen door een mechanische arm van Erdse technologie.
Faceclaim: Bucky Barnes/The Winter Soldier van Marvel
Afbeeldingen:
Klik:
 

Innerlijk
Karakter:
Het is lastig een eenduidige omschrijving te geven van Seth, dankzij zijn wispelturige karakter. Waar hij soms onpeilbaar en onvoorspelbaar overkomt, is hij tegelijkertijd in zekere mate toch toegankelijk dankzij zijn (gitzwarte) humor. Al heeft dit laatste meestal het effect dat je jezelf afvraagt in hoeverre zijn droge opmerking slechts een sarcastische grap was of misschien ook een kern van waarheid bevatte. Dit laat hem soms (onbedoeld) wat bot uit de hoek komen, al geeft deze jongeman niet de indruk zich bijster veel druk te maken wat andere mensen van hem denken.
Zijn directe, harde karakter wordt wat verzacht door zijn behulpzame aard. Hij koestert een oprechte passie anderen te willen helpen en bedoelt het allemaal nog lang niet zo slecht als het soms oogt of zijn grote mond presenteert. Dit gaat gepaard met veel geduld als het nodig is.
Zijn eigen levenservaring zorgt er bovendien voor dat Seth in veel omstandigheden de laatste persoon zal zijn die zijn oordeel over een ander of situatie al klaar heeft. Liever kijkt hij de kat uit de boom om iemand een eerlijke kans te geven zichzelf te laten zien. De keerzijde hierbij is wel dat teleurstelling en wantrouwen, wanneer diegene zijn vertrouwen heeft geschaad, des te langer blijven hangen. Wanneer je het goed bij hem verpest hebt, blijkt het zeer lastig hem weer terug te winnen. Maar wanneer hij om je geeft en andersom, bestaat er weinig wat hij zal laten om er voor je te zijn.
Likes: sport – techniek – motorcross – drank (voornamelijk sterke drank) – roken (al kan dit meer tot een verslaving gerekend worden) – lesgeven – zijn eigen grenzen opzoeken en verleggen – leuke nacht beleven (dag mag ook) - kamperen in de wildernis – vrijheid - reizen – muziek.
Dislikes: niets hebben om tegenaan te schoppen zo nu en dan – te veel structuur – arrogantie – behandeld worden naar zijn afkomst – politiek – schijnheiligheid – mensen die te veel doorvragen naar hem persoonlijk als hij daar niet op zit te wachten.
Angsten: afwijzing – alleen achterblijven – geen toekomst hebben.
Wensen: Dat vindt hij een lastige vraag, omdat hij niet echt gewend is zo te denken. Hij zou het in ieder geval fijn vinden geaccepteerd te worden voor wie hij zelf is.

Geschiedenis:
Warning! Mature language:
 

_________________
Seth Mason VFqTajD
Terug naar boven Ga naar beneden
 

Seth Mason

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Starshine Academy ::  ::  :: Fire Magicians-