PortalIndexKalenderFAQZoekenGebruikerslijstGebruikersgroepenRegistrerenInloggen 

Deel | 
 

 Kindred [W.I.P]

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
AuteurBericht
Kindred
Czar of Sin
Czar of Sin


PROFILEElite
Real Name : Mistake
Posts : 171
MAGICIAN
✦ CHARACTER ✦
Magic: Dark
Klas: x
Partner: Not one, without the other.

BerichtOnderwerp: Kindred [W.I.P]   do maa 17 2016, 15:40


.Algemeen.

.Naam. Kindred, ook wel Assrah en Asper
.Roepnaam. Kindred
.Leeftijd. Ongeveer 1000 jaar.
.Geslacht. Onduidelijk/niet 1 geslacht.
.Geaardheid. Aseksueel
.Afkomst. Shadra
.P.O.B. Dark woods of Shadra
.D.O.B. Unknown

.Magie. Dark
.Magiegebruik. Kindred is uitmuntend geschoold in de duistere magie en weet ook heel goed deze te gebruiken. Er is nauwelijks meer een geheim voor de twee. Echter gebruiken zij hun magie pas als de nood hoog is. In andere gevallen gaan zij opzoek naar een oplossing buiten de magie en proberen zij niet hun magie te stimuleren. Het kan soms zijn dat mocht magie in het spel zijn zij niet meer goed weten hoe ze er goed mee om mee kunnen gaan vanwege het mindere gebruik ervan. Desalniettemin zijn zij sterk en mocht het ooit zo zijn dat je in een gevecht met hen komt, dan is het geluk meestal aan de zijde van Kindred.

.Uterlijk.

.Grootte. Assrah is ongeveer 1 meter in lengte en is klein. Asper met zijn slangachtige lichaamsbouw heeft ongeveer drie meter lengte en een hoogte die te verwaarlozen is.
.Gewicht. Assrah weegt rond de 35 - 40 kilo en is vrij licht. Asper heeft een onduidelijk gewicht.
.Bouw. Asrah is klein en tenger. Ze heeft dikke bovenpoten en dunne onderpoten en staat vaak wat voorovergebogen. je kan het ook een beetje slungelig opvatten, al weet ze heel goed waar ze haar ledematen plaatst. Asper heeft meer een slangachtige bouw om zich zo goed en zo onzichtbaar mogelijk voort te bewegen.
.Uiterlijk. Assrah heeft een witte vacht, soortgelijk als dat van een schaap of een lammetje. Asper is donker met de haren van een wolf, af en toe is er een ravenveer tussen de vacht te vinden. beiden dragen maskers in de tegenover gestelde kleur van hun vacht en gemaakt van hout.
.Kleur ogen. Blauw tot paarsig en lila. Het ziet er uit als brandend blauw vuur met aspecten van paars die je aan sterrenstelsels in het universum doen denken.
.Littekens/piercings. Assrah heeft verschillende tekens en kronkels door haar vacht geweven, dit kan gezien worden als een litteken of een tattoo.
Afbeelding ter verduidelijking van het uiterlijk:
 

.Innerlijk.

.Likes. Dat er geluisterd wordt naar hen - Wouden en open plekken (niet perse duisternis) - een plek waar ze zich goed kunnen verstoppen - Filosofische vragen en de antwoorden daarop vinden - Raadsels - Jacht - Over het lot van een ander beslissen waar de ander bij is - Vrijheid - Een doel hebben
.Dislikes. Dat er op hen gejaagd wordt - Iets dat voor hen bestemd is dat wordt afgepakt - arrogantie - onwetende mensen/domme mensen - Mensen die hen niet erkennen - Stedelijke gebieden - Oorlog - Gevaar - Fabrieken - Waren en goederen die niet van natuurlijke bodem komen - Mensen die laf zijn of voor hun problemen wegrennen - Onduidelijkheid - Onduidelijk handschrift
.Angst. Niet langer meer op jacht kunnen naar de wezens die naar het rijk der doden moeten en zo hun doel op de planeet verliezen.
.Karakter. Assrah is kalm en een denker. Iedere stap die ze zet calculeert ze en probeert daarvan de gevolgen te zien. Ze is gereserveerd en stil. Ze overweegt elke optie die ze heeft en is vaak wat afwezig. Ze draait niet om de dingen heen en is direct. Alles moet zo snel mogelijk afgehandeld worden. Hierdoor is ze niet gehaast maar houd ze er niet van als mensen of wezens haar op houden. Als Assrah eenmaal bezig is kan niemand zich tussen haar en haar doel wringen. Ze heeft daarnaast een hoog doorzettingsvermogen en veel zwarte humor die bijna niemand begrijpt.
Asper is het tegenovergestelde van Assrah. Hij is wild en praktisch. Hij heeft nauwelijks geduld en wil alleen maar gaan gaan gaan. Net als Assrah is hij direct, maar dit komt vaak op een botte manier uit zijn bek. Hij overweegt zijn stappen en consequenties niet en lost het probleem pas op als ze er echt zijn. Asper is ook sluw en weet mensen vaak in de val te lokken met zoete en belovende verhalen, als Assrah hem niet tegenhoud. Asper spreekt wat hij denkt en het maakt hem niet uit wat men hiervan denkt of vind. De mening van een ander doet er volgens hem niet toe.
Samen zijn de twee een goed stel, maar kunnen ze ook niet overweg met elkaar. Ze kibbelen en ruziën. Maar begrijpen elkaar ook en zijn er voor elkaar. Ze zijn onafscheidelijk en ze zijn dan ook nooit los van elkaar te vinden. Waar Assrah gaat, gaat Asper en zo omgekeerd. Ze discussiëren vaak ook met elkaar over filosofische vragen en begrijpen elkaar heel goed. Zowel Assrah als Apser spreken in 1e persoon meervoud en zijn erg gesloten over zichzelf als het erop aankomt dat ze in een gesprek met iemand zitten.


.Geschiedenis.

[Beknopt/wordt nog aan gewerkt]
Asper en Assrah leefden al langer dan de mens op Shadra. Maar pas toen de mens zich echt begon te vertonen en een civilisatie begon op te bouwen, voelden zij zich echt tot leven komen en een bewustzijn ontwikkelen. Zij huisden in de bossen, in de schaduwen en in de struiken en bomen. Altijd met elkaar, nooit zonder, ze waren al bij elkaar sinds ze het zich konden herinneren. Asper en Assrah, samen Kindred genoemd, joegen op beesten die klaar waren voor de dood. Zowel door de ouderdom of doordat ze gewond waren. Assrah was degene die hen een rustig en vredig vaarwel gaf, Asper scheurde ze aan stukken en liet hen pijnlijk en langzaam sterven. De zonden die je had begaan lieten de keuze maken of je door Asper of Assrah werd verenigd met de dood. Kindred werd niet gevreesd in de bossen. Integendeel, zij werden aanbeden als Goden en uiteindelijk kroop het ook in hun hoofd dat zij dat waren.
Toen voor de mens eindelijk het tijdperk van jagers-verzamelaars aan, veranderde er wat voor Kindred. De mens begon nu ook te jagen in de wouden. Om te overleven en voor plezier. Dit was volgens Kindred tegen de regels en het kwam meerdere malen voor dat prooi van hen werd gestolen. Zij konden hier niets anders aan doen dan eerder bij het dier zijn dan de mens. Dit lukte niet altijd en wekte geïrriteerde gevoelens bij hen op. Toch bleven ze zo goed als het kon in de schaduwen leven en hun werk doen, hun rug toekerend naar de mensheid. Die de een naar de andere domme fout maakte en zich in oorlogen en crisisen stortte.
Hoewel Kindred hier fel op tegen was, moesten de twee mee gaan met de tijd. Hun territorium werd kleiner, het werd moeilijker om onontdekt te blijven en de mens nam steeds meer in zijn bezit. Het was dan ook niet toevallig dat in een zeer noodlottige tijd op Shadra, Kindred besloot naar voren te komen en met hun wijsheid de mens op het rechte pad probeerde te zetten. Zij gaven zich hierbij bloot maar werden ruw weggestoten omdat niemand hen geloofden. Kindred trok zich daarom terug in de schaduwen en keek hoe het imperium langzaam afbrokkelde. Pas toen de mens dit zelf besefte, kwamen ze op handen en knieën naar de twee terug, smekend om hulp. Zij vergaven de mens en hielpen hen zo weer het recht te zetten. Slechts met advies en aanwijzingen, zij namen het niet in eigen handen en regelden niets. Kindred vond dat men moest leren en als dat betekende dat zij keer op keer in dezelfde fout vielen, dan zij het zo.
Via deze weg kwam er contact met de LM van het Duister en via deze wegen en vele diepe gesprekken belandde Kindred dan ook op SSA als adviseur van de LM.


_________________
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
 

Kindred [W.I.P]

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Starshine Academy ::  ::  :: Dark Magicians-