PortalIndexKalenderFAQZoekenGebruikerslijstGebruikersgroepenRegistrerenInloggen 

Deel | 
 

 Lost in the endless maze (Timothy)

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
AuteurBericht
Avalynn
-
-
avatar

PROFILERecruit
Real Name : Uhm...Never mind?
Posts : 14
MAGICIAN
✦ CHARACTER ✦
Magic: Licht & Water
Klas: Master Julius
Partner:

BerichtOnderwerp: Lost in the endless maze (Timothy)   vr okt 30 2015, 21:38


Avalynn


Words: 420


Het was een prachtige herfstochtend, toen Avalynn opstond en zich klaarmaakte voor de lange, zware schooldag. Haar tas was zwaar soor de vele boeken, die ze nodig had voor de lessen en een of twee extra boeken voor in haar vrije tijd. Voorzichtig baande ze een weg door de eindeloze gangenstelsels. Toch waren de klassen wel redelijk te vinden. Ze was nog nergens te laat gekomen, waardoor ze niet al te haastig als kip zonder kop rondliep. Daar had ze geluk mee, sinds ze ineens de plek niet meer herkende. Haar blauwe ogen gleden langs de nog dichtzittende deuren. Ze hield haar ogen rustig voor zich gericht en keek nauwelijks voor dingen op of om. Ze was veel gewend geraakt in het weeshuis waar ze het grootste gedeelte van haar leven gezeten had. Haar blauwe haren vielen nu voor haar ogen, waardoor ze haar hand er een keertje doorheen haalde.

Ze liep nog een paar gangen door, waarna ze met een diepe zucht haar tas neerzette en op zoek ging naar haar verfrommelde plattegrond die in haar rugzak zat. Ze haalde bijna alles eruit maar kon het niet vinden, waardoor ze het idee had dat ze iets belangrijks was vergeten. Waarschijnlijk lag hij nog in de slaapzaal waardoor ze nu helemaal zonder richtingsgevoel zat. Waar moest ze heen! Haar blauwe ogen gleden over de steeds drukker wordende gangen waarna ze snel naar een bekend gestalte toe liep. Haar adoptiebroer, zodra haar adoptie geregeld was. Al die formulieren en papierwerk kostte namelijk vreselijk veel tijd. Voorzichtig tikte ze met en onrustige blik haar oudere broer aan. Hopende dat hij geen haast had. 'Timmy? Weet jij waar eh.. Het lichtmagielokaal is?' Vroeg ze zachtjes haar lesrooster raadplegend. Het was een vreselijke dag voor haar. 's Ochtends had ze een nare manier van wakker worden ondervonden, toen een paar van de oudere meisjes de helft van haar spullen verstopt hadden, dus was ze al niet in haar beste stemming. Misschien kon Timothy haar wat opvrolijken of geruststellen. Ze sloeg haar armen om haar buik heen en slikte even. Hopende dat hij wel had nagedacht over zijn lessen en de weg erna toe. Ze kon toch niet haar eerste lichtmagieles te laat komen. Dat zou haar vast niet een goede indruk laten maken richting de leraren. Die vonden het belangrijk dat iemand stipt op tijd kwam. Haar rugzak had ze op de grond bij haar voeten geplaatst en ze wachtte geduldig zijn antwoord af.


_________________
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Timothy
-
-
avatar

PROFILERecruit
Real Name : Anneswann
Posts : 632
Points : 10
MAGICIAN
✦ CHARACTER ✦
Magic: Fire//Air
Klas: Miss Roxanne
Partner: 'There's a floppy disk on the floor'

BerichtOnderwerp: Re: Lost in the endless maze (Timothy)   za okt 31 2015, 14:03

That's just how I roll~


Al een paar dagen zat hij nu op de school en als hij eerlijk mocht zijn, beviel het hier hem wel. De meeste mensen waren aardig, er gebeurde hier dagelijks wel iets waar hij inspiratie uit kon halen voor zijn schrijfseltjes. Met zijn tas slordig over zijn schouder geslagen wandelde hij door de gangen van het massieve schoolgebouw. Eerlijk gezegd was hij al blij dat mensen zo aardig waren geweest om hem de weg te wijzen naar de gebouwen, anders was hij werkelijk verder van huis. Met een vrolijke grijns wandelde hij mee met de stroom van leerlingen die hem werkelijk meeduwde naar waar hij eigenlijk moest zijn. Het was nog maar vroeg in de ochtend dus eigenlijk wilde hij eerst bij de grote zaal stoppen voor een broodje, maar daar was hij allang voorbij met deze massa aan mensen die hem mee zeulde naar de lokalen, waardoor elke keer er minder en minder leerlingen over bleven. Zelf had hij eigenlijk geen lessen voor de ochtend maar het deed geen pijn om het kasteel te gaan verkennen. Nu eenmaal de meeste leerlingen in hun les zaten, nam Tim de tijd om rond te kijken. Hij stond vlak voor het vuurmagie lokaal en hij keek naar hoe de stenen muren, die net schoongemaakt leken te zijn, toch die ruwe vorm gaven aan het interieur hier van Starshine. Het was hier best wel een gezellige boel, hij hield wel van oldschool interieur, het was weer eens wat anders dan al die té moderne gebouwen. Een glimlach stond op Tim’s lippen toen hij een bekende stem zijn bijnaam hoorde spreken: 'Timmy? Weet jij waar eh.. Het lichtmagielokaal is?' Het was een zachte toon geweest, maar Tim wist meteen van wie die afkomstig was en een bredere grijns verscheen op zijn lippen toen hij zich omdraaide. “Yooo Ava!” sprak hij vrolijk terwijl hij naast haar ging staan voor de kaart te bekijken, want eerlijk gezegd wist hij het ook niet. “Hmn, lichtmagie is hier wel een eindje vandaan. Anders wandel ik even met je mee? Ik heb geen lessen deze ochtend,” opperde hij aan Avalynn, met twee lopen was gezelliger dan alleen, toch?
tag: Avalynn | words: 359 | notes: c:
robb stark


_________________
//Voice//Theme//

"Geeeeeeeeet Dunked On!!"


Laatst aangepast door Timothy op di nov 10 2015, 15:37; in totaal 1 keer bewerkt
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Avalynn
-
-
avatar

PROFILERecruit
Real Name : Uhm...Never mind?
Posts : 14
MAGICIAN
✦ CHARACTER ✦
Magic: Licht & Water
Klas: Master Julius
Partner:

BerichtOnderwerp: Re: Lost in the endless maze (Timothy)   zo nov 01 2015, 19:41Avalynn


Words: 302


Het was duidelijk dat ze haar broer niet gestoord had. De gebruikelijke grote glimlach stond op zijn lippen, en hij draaide zich naar haar toe. 'Yooo Ava!' Sprak de oudere tiener vrolijk uit, waarna hij naast haar ging staan om een beter zicht op de kaart te hebben. Het was duidelijk dat hij ook niet wist waar ze heen moest gaan. Het meisje keek met haar helderblauwe ogen naar haar broer, waarna ze voorzichtig glimlachte. Ze was dus niet dom, als haar broer het ook niet wist, dan was het gewoon onduidelijk. 'Hmm, lichtmagie is hier wel een eindje vandaan. Anders wandel ik even met je mee? Ik heb geen lessen deze ochtend,' opperde hij meteen, waarna ze glimlachend knikte. Het was geen probleem dan, toch? Ze vertrouwde erop dat haar broer niet loog, als hij dat zei. Ze had dan ook wel het idee, dat hij anders niet zo relaxed in de gangen zou staan rondkijken. Het bekijken van de stenen muren, was dan misschien ook interessant. Een plagerige blik verscheen in haar ogen. Waarna ze hem dankbaar toeknikte. Ze zou haar broer altijd later nog kunnen plagen, voor nu hield ze zich stil. Zoals gebruikelijk was. Het was duidelijk wennen, in een nieuwe school te zijn. Zeker een school zo groot als deze was. De planeet mocht dan niet de grootste zijn, de school was dat wel. Misschien, zouden ze ooit eens als gezin deze planeet moeten verkennen. Er was een dorpje in de buurt zover ze dat wist. 'Graag, zeg Timmy? Misschien is het leuk als we met z'n allen eens het dorpje hier in de buurt gaan verkennen?' Vroeg ze hardop af, natuurlijk zouden ze het ook met de andere familieleden moeten overleggen. Maar ze was er bijna zeker van, dat die het ook wel oké zouden vinden.

_________________
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Gesponsorde inhoudPROFILE
MAGICIAN

BerichtOnderwerp: Re: Lost in the endless maze (Timothy)   

Terug naar boven Ga naar beneden
 

Lost in the endless maze (Timothy)

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

 Soortgelijke onderwerpen

-
» [RPG] Lost Animals
» Lost myself (Pepper)
» The Maze Runner {RPG}
» I think i'm lost
» Lost in a fairytail.

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Starshine Academy ::  :: Classrooms-