PortalIndexKalenderFAQZoekenGebruikerslijstGebruikersgroepenRegistrerenInloggen 

Deel | 
 

 Fool's parade

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
Ga naar pagina : 1, 2  Volgende
AuteurBericht
Kailee
-
-
avatar

PROFILENovice
Real Name : Ez
Posts : 1449
Points : 38
MAGICIAN
✦ CHARACTER ✦
Magic: Air
Klas: Master Geralt - 6th
Partner: Broken memories consume me

BerichtOnderwerp: Fool's parade   zo jun 14 2015, 17:16

Ontevreden wreef hij door zijn ogen en keek opzij. Hij wou Alyssa niet wakker doen worden dus probeerde hij stil uit zijn bed op te staan om zich aan te gaan kleden. Hij trok moe zijn broek aan en probeerde niet luidop te vloeken toen hij die amper aankreeg. Toen die eindelijk aanwas kreeg hij de knoop niet toe en puffend huppelde hij naar het kleine badkamertje toe. De knoop bleef nu eindelijk dichtzitten dus kon Kai nu wat anders doen. Hij zocht in de kast naar zijn tandeborstel en zijn tandpasta maar toen hij zich terug wou trekken uit de kast botste hij met zijn hoofd tegen het deurtje. Hij beet op zijn tong en kneep zijn ogen dicht om het niet uit te roepen. Hij ging met zijn hand naar zijn hoofd maar merkte geen bloed op dus hij had geen reden om flauw te doen. De kerel knipperde een paar keer stevig met zijn ogen en schudde zijn hoofd voor hij zijn tanden poetsten. Het was duidelijk dat hij weer een van zijn klunzige dagen had. Hij spuwde de tandpasta uit, spoelde met water en ging terug naar zijn kamer. Hij liet snel een briefje achter voor Alyssa dat hij weg was en ging nog gauw naar zijn kast om er een T-shirt uit te trekken. Zijn slaapshirt was niet zo geschikt. Met zijn nieuwe rugzak op liep hij de deur uit. Hij had echt een nieuwe rugzak gekocht want zijn oude was gescheurd. Dat had hem even zwaar gelegen want de rugzak had hij van zijn vader gekregen. En nu lag die bij het afval.

Hij duwde de deuren van de gymzaal open en keek meteen naar de drankautomaat. Er stond er weer één, dus er wat een nieuwe of ze was gerepareerd, want de vorige was vernield door Poppy. Hij liep naar de kleedkamers en kleedde zich daar gauw om naar zijn sportkleding. Hij had een hekel aan de kleedkamers. Zeker als er geen hokjes vrij waren, wat het geval was. Kai had zich dus snel omgekleed en propte de rest van zijn spullen in de hoek van de kleedkamer. Daarna ging hij naar de gymzaal en keek rond. Hij zag de rekstok en liep zo de persoon die ernaar toe liep voorbij. Hij greep de stok vast in palmgreep en draaide er omheen. Het was verre van een perfecte borstomtrek maar hij kon het nog steeds en dat vond hij het belangrijkst. De kerel keek de persoon die hij omgelolen had aan maar dacht er niet aan om zich te verontschuldigen. Zijn conditie leek echt op niets meer, hij had in geen jaren nog wat gedaan van sport, buiten weglopen van mensen die kwaad waren. Hij lachte even bij zichzelf en liep naar het midden van de gymzaal toe. Nu eens zien of er wat leuks te beleven viel. De negatieve kant van Kai zei natuurlijk meteen nee. In een sportzaal viel toch niets te beleven. En voor naar anderen mensen te kijken kwam hij ook al niet want als het mogelijk was vroeg hij hen allemaal om weg te gaan. De jongeman liep naar achterin de zaal, achter de netten in, om in het rek waarin de basket-, volley- en voetballen lagen te gaan zoeken naar een basketbal. Een sport waar hij redelijk slecht in was. Het enige dat hij een beetje kon was badminton maar hij had geen zin om een persoon te zoeken om tegen te spelen.

OOC: Ryan~

_________________
VoiceKailee Rietz - Theme 1/2/3

you are not special, you are not a beautiful or unique snowflake, you’re the same decaying
organic matter as everything else. Black rabbit処女
R O A N O K E
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Ryan
King on the Rocks
King on the Rocks
avatar

PROFILENovice
Real Name : Anne-swaaaannn
Posts : 914
Points : 35
MAGICIAN
✦ CHARACTER ✦
Magic: Earth and fire
Klas: Miss Eres
Partner: Even a banana is a better boyfriend than you ever were.

BerichtOnderwerp: Re: Fool's parade   zo jun 14 2015, 17:39

Lawaai van voorwerpen die tegen de vlakte gingen, gebons op de muren waar net een vuist tegen geslagen werd. Ryan Burned had weer eens van zijn momentjes en met een luide kreet van pijn plofte hij op de grond, met een luide bons als resultaat. Zijn bloedende handen tegen de grond gedrukt waardoor zijn bloed plekken maakten in het tapijt dat er lag. Zijn amberkleurige ogen straalden woede en pijn uit. Hij wilde van zijn vader korte metten maken, zijn gezicht nog zien toen hij langzaam en pijnlijk het leven losliet, maar blijkbaar was hij te laat. Met zijn vuist sloeg hij tegen de grond, de wonden op zijn knokels werden nog gehavender. Het was vroeg in de ochtend en Ryan werd er pijnlijk aan herinnerd dat hij een weeskind was nu, met geen ouders. Natuurlijk was hij het graf van zijn vader gaan bezoeken op Razen, het bleef zijn vader: Raymond Burned. Hij had maar een simpel graf gekregen, een steen met wat inkrassingen bovenop de plek waar hij onder de grond lag. Ryan verloor zichzelf toen hij voor het graf stond en hij zakte in, huilend als een kwetsbare kleine jongen. Hij haatte die kant van zichzelf, maar veel kon hij er niet aan veranderen. Het was ook dom, dom om te huilen voor iemand die je moeder had vergiftigd, de man die hij amper zijn vader kon noemen sinds hij ze beiden had achtergelaten, omdat hij niets meer met hen te maken wilde hebben.

Met een ruwe beweging veegde hij het bloed van zijn knokels af en stampte hij zijn kamer uit, de rommel die hij had achtergelaten zou hij later wel opruimen als hij zin had. Hij was nog vroeg weggegaan uit zijn kamer, dus er was nog geen leven op de gangen, hij had afkoeling nodig, dus sport zou er wel bij kunnen helpen. Onderweg naar de gymzaal besloot hij er ook te zingen, over zijn vader, hoe hij zijn geliefde moeder van hem had ontnemen.

‘It's getting harder and harder to breathe
Choking on the same air as the walking disease
You are the thing that's killing me
From the inside out, let me be

I don't want to hate you,
But you killed off everything in my heart’


Met een agressieve beweging duwde hij de deuren open, zijn amberkleurige ogen meteen de jongen opmerkend met de sidecut en het donker gekleurde haar. Meteen stopte hij ook met zingen, maar hij had liggen roepen, dus Kailee had het ongetwijfeld wel gehoord. Ook het lawaai dat hij had gemaakt was vast niet ontgaan. Ryan duwde de deur dicht en bleef met een koele houding tegen de deur leunen, met zijn zwarte tanktop, zwarte jeans en basketschoenen. “Yo Kailee, zo vroeg op dude?” probeerde hij zo kalm mogelijk te spreken, maar de heesheid in zijn stem verraadde dat hij vol met emoties zat, emoties die hij eigenlijk niet mocht inhouden.

// Le song and his voice: https://www.youtube.com/watch?v=_XD2jKlCiK0

_________________
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Kailee
-
-
avatar

PROFILENovice
Real Name : Ez
Posts : 1449
Points : 38
MAGICIAN
✦ CHARACTER ✦
Magic: Air
Klas: Master Geralt - 6th
Partner: Broken memories consume me

BerichtOnderwerp: Re: Fool's parade   zo jun 14 2015, 18:20

Hij haalde een basketbal van het rek af en liep terug naar de zaal toe. Met zijn ogen zocht hij de muren af naar een basketbalring, want zonder ring was het best idioot om een basketbal vast te houden. Lang hoefde hij echter niet te zoeken. Hij gooide een paar keer naar de ring en miste drie van de vier keer. Met een handgebaar schudde hij zijn hoofd en liet de bal vallen. Nee, dat was echt niet zijn sport. Hij ging de bal halen en gooide nog een keer naar de ring, maar miste opnieuw. Ergens achter hem klonk gelach en meteen draaide hij zich doodserieus om, om die persoon die lachte kwaad aan te kijken voor hij besloot dat hij het nog één keer wou proberen. Kai haalde de bal, gooide en miste. "Okay dan", bromde hij nors. Wat een rot sport, wie vond het zelfs uit? Met een idiote bal in een ring gooien. Wauw. Nog een allerlaatste keer mikte hij op de ring en hoorde hoe de balkeihard tegen het houten bord knalde. Dat was dus ook mis. Hij had nog geen tien minuten gesport en hij deed al alsof hij een uur aan een stuk intensief basket aan het spelen was. De oranje bal viel op de grond en botste enkele keren voor hij stil bleef liggen. De jongen met het blauwe haar draaide zich weg van de ring en liep verder weg van de zaal. Wat een idiote keuze die hij gemaakt had. Waarom was hij naar de gymzaal gekomen, het was niet dat hij sporten zo leuk vond. Verre van, eigenlijk. Hij bleef stilstaan omdat hij wat hoorde. Nog voordat de deuren hard open gingen was Kai er al naar aan het kijken. Hij had echt wel iemand horen zingen. Ryan stond in de deuropening. “Yo Kailee, zo vroeg op dude?” vroeg die. Iets aan Ryan deed hem beseffen dat die niet zichzelf was. Kailee kantelde zijn hoofd en haalde zijn schouders op. "Blijkbaar", antwoorde hij, en probeerde een beetje te glimlachen al had hij daar niet echt een reden toe. "Maar jij ook, dus het zou je niet zo moeten verbazen." Ryan klonk wat hees. Hij dacht dat het kwam doordat hij had gezongen, want dat was toch was hij hoorde voor de deuren open gingen. Misschien dat de manier van zingen hem hees gemaakt had. Toch klonk zelfs dat niet helemaal juist. Dan klonk je niet zo hees. Of niet hees op die manier. Het klonk eerder alsof hij met iets zat. Hij krabde aan zijn pols en bleef stil. "Alles oké?" vroeg hij toen, omdat dat toch eigenlijk was wat hij wou weten. Hij dacht het antwoord al te weten maar het leek niet alsof je met Ryan ooit juist zat. Kailee keek opnieuw naar de drankautomaat toen hij richting Ryan liep. Hij bleef op zo'n anderhalve meter staan en fronste zijn wenkbrauwen. "Want, ja, zo lijkt het niet echt." Hij krabde aan zijn nek en ontspanden zijn wenkbrauwen weer.

_________________
VoiceKailee Rietz - Theme 1/2/3

you are not special, you are not a beautiful or unique snowflake, you’re the same decaying
organic matter as everything else. Black rabbit処女
R O A N O K E
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Ryan
King on the Rocks
King on the Rocks
avatar

PROFILENovice
Real Name : Anne-swaaaannn
Posts : 914
Points : 35
MAGICIAN
✦ CHARACTER ✦
Magic: Earth and fire
Klas: Miss Eres
Partner: Even a banana is a better boyfriend than you ever were.

BerichtOnderwerp: Re: Fool's parade   zo jun 14 2015, 18:57

Ryan had de deuren van de gymzaal veel te aggressief geopend, waardoor hij gewoonweg te veel geluid maakte en zijn aankomst veel te duidelijk maakte door het gekraak van de grote deuren. Meteen had hij de aanwezigheid van Kailee opgemerkt, die zich vanachter in de zaal bevond. Ryan stond in de deuropening. “Yo Kailee, zo vroeg op dude?” probeerde hij zo kalm mogelijk te spreken, zodat het misschien niet opviel dat hij met wat stuff zat. Proberend zo nonchalant mogelijk, leunde hij tegen de deur die hij ondertussen had dicht gedaan, maar zijn hese stem had vast verraden hoe hij zich werkelijk voelde. Kailee kantelde zijn hoofd en haalde zijn schouders op. "Blijkbaar", de droge opmerking van Kailee deed hem toch enigszins glimlachen, al was het haast onmerkbaar, want de irritatie op zijn gelaat bleef aanwezig. Maar dat had niets met Kailee te maken.

"Maar jij ook, dus het zou je niet zo moeten verbazen." Dit schoot een beetje in het verkeerde keelgat bij hem en hij snoof geïrriteerd terwijl zijn glimlach verdween als sneeuw voor de zon. Zijn amberkleurige ogen nog steeds gericht op de jongen die nu anderhalve meter voor hem stond, de neiging om hem gewoon tegen een muur te duwen en te pesten was groot, het zou hem enigszins weer in zijn element brengen en zijn naambekendheid weer werkelijkheid maken. Maar om de een of andere manier bleef hij gewoon tegen de deur leunen, nonchalant. "Alles oké?" vroeg de jongeman met de sidecut en het donkere haar en zijn frons werd nog dieper terwijl hij lichtelijk begon te trillen. "Fuck... you," waren zijn gemompelde woorden terwijl hij zijn ogen dichtkneep en de volgende woorden lieten hem compleet breken: "Want, ja, zo lijkt het niet echt."

Met een agressief gebaar duwde hij Kailee ruw tegen de muur terwijl hij meerdere malen sloeg op zijn borstkas, elke keer verzwakte de kracht van zijn stoten en zijn hoofd viel op Kai's schouder neer terwijl hij begon te schokschouderen en de tranen uit zijn ogen kwamen gelopen. " F- fuck you..." waren zijn hese woorden terwijl hij zo bleef staan, huilend.

//Wat zegt hij toch veel zinnigs

_________________
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Kailee
-
-
avatar

PROFILENovice
Real Name : Ez
Posts : 1449
Points : 38
MAGICIAN
✦ CHARACTER ✦
Magic: Air
Klas: Master Geralt - 6th
Partner: Broken memories consume me

BerichtOnderwerp: Re: Fool's parade   zo jun 14 2015, 19:29

Ryan had even geglimlacht toen Kailee 'blijkbaar' als antwoord gaf, maar die glimlach verdween alweer bij het volgende dat Kailee zei. Hij was bij de kerel gaan staan en vroeg of hij oké was. De drankautomaat trok nog steeds zijn aandacht en hij wist niet echt waarom. Misschien omdat Poppy hem bijna vermoord had met het glas van die automaat.

"Fuck... you." Kailee negeerde het gemompel een beetje en dacht dat hij misschien gewoon een beetje in een slecht humeur was. Wel, hij negeerde het niet echt maar wat Ryan zei drong gewoon niet echt door. Hij had het gesnuif van Ryan in het begin al niet opgemerkt en had ook niet bijzonder veel aandacht geschonken aan het feit dat diens glimlach verdwenen was. Het was hem gewoon niet echt opgevallen doordat hij er zelf niet helemaal met zijn gedachten bijwas. Zijn gedachten zaten ver weg, een beetje overal en nergens. Zonder goede reden, maar hij had gewoon een vreemd humeur en dat zorgde ervoor dat hij niet helder kon denken. "Want, ja, zo lijkt het niet echt." Dat leek helemaal niet goed aan te komen want het volgende dat hij wist was dat Ryan hem hard tegen een muur duwde en enkele keren op zijn borstkas sloeg. Bij de eerste slag blies Kai zijn wangen op om niet te roepen. Het maakte niet uit hoe hard Ryan sloeg, hij had nog een blauwe plek op zijn borstkas en het deed pijn dat Ryan er op sloeg. De kracht waarmee hij sloeg nam af per keer dat hij sloeg en toen viel zijn hoofd op de schouder van de blauwharige kerel. De jongen die net nog kwaad leek was gaan schokschouderen. "F- fuck you..." zei hij opnieuw en Kailee wist even niet goed wat te doen. Het laatste dat hij verwacht had, was dat Ryan op zijn schouder zou huilen. Dat Ryan kwaad zou worden op hem, dat kon hij zich nog inbeelden, maar een huilende Ryan was iets waar Kai ongemakkelijk van werd. Kailee zuchtte en sloeg zijn armen om Ryan heen. Voorzichtig wreef hij over diens rug en probeerde voor zover dat ging naar Ryan te kijken. Natuurlijk ging dat voor geen meter vermits hij zijn hoofd op Kai's schouder had dus gaf hij het al snel op. Als het nu niet in deze situatie geweest was dan had hij misschien nog 'oké' geantwoord, maar hij dacht niet dat dit het juiste moment was om zo iets te zeggen. "Ryan," zei hij zacht, "Het is oké, je hoeft niet te huilen." Hij had geen flauw idee wat er aan de hand was maar hij vond het nodig om dat tegen de kerel te zeggen. Hij bleef over zijn rug wrijven want hij dacht dat dat wel zou helpen om hem te kalmeren. Kailee bleef weer even stil. "Je hoeft niet te huilen", zei hij nog eens. "Ik ben hier." Niet dat dat zo kalmerend is, dacht hij maar besloot dat niet luidop te zeggen. Hij wachtte of Ryan nog wat zei zeggen of doen voor hij nog wat bedacht om te zeggen. Hij wist niet wat te zeggen.

_________________
VoiceKailee Rietz - Theme 1/2/3

you are not special, you are not a beautiful or unique snowflake, you’re the same decaying
organic matter as everything else. Black rabbit処女
R O A N O K E
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Ryan
King on the Rocks
King on the Rocks
avatar

PROFILENovice
Real Name : Anne-swaaaannn
Posts : 914
Points : 35
MAGICIAN
✦ CHARACTER ✦
Magic: Earth and fire
Klas: Miss Eres
Partner: Even a banana is a better boyfriend than you ever were.

BerichtOnderwerp: Re: Fool's parade   zo jun 14 2015, 21:13

Het viel voor Ryan zelfs niet eens op dat Kailee's constant naar de drankautom aat ging. Misschien was het omdat het hem niet interesseerde wat het verhaal erachter was, of hij was gewoon te druk bezig met zijn eigen gevoelens die compleet in de knoop lagen. Dit allemaal door de dood van zijn beide ouders en het feit dat het langzaamaan begon door te dringen dat hij een weeskind was nu feitelijk. Zijn glimlach was ondertussen verdwenen als sneeuw voor de zon en het drong tot hem door dat hij op het afgrondje stond van instorten.
Natuurlijk wilde hij niet dat dat gebeurde, nee nee, dat mocht gewoon niet. Kailee mocht zijn emoties niet zien, hij zou lachen, hem uitlachen. Omdat hij niet was zoals mensen hem meemaakten, hem zagen als een arrogante eikel, een grote flirt. Toen de jongeman vroeg of alles oké was, werd Ryans frons dieper, aantonend dat alles allesbehalve oké was, de jongen met de amberkleurige ogen begon te trillen en de woorden fuck you kwamen maar haperend en trillend over zijn lippen, terwijl hij zijn ogen dichtkneep, in de hoop de tranen te kunnen verbijten. Maar dat was dus alles behalve het geval, want Kailee leek precies te weten wat hij moest zeggen en wanneer: "Want, ja, zo lijkt het niet echt."

Met een agressief gebaar duwde hij Kailee ruw tegen de muur terwijl hij meerdere malen sloeg op zijn borstkas, elke keer verzwakte de kracht van zijn stoten en zijn hoofd viel op Kai's schouder neer terwijl hij begon te schokschouderen en de tranen uit zijn ogen kwamen gelopen. " F- fuck you..." waren zijn hese woorden terwijl hij zo bleef staan, huilend. Hij verwachtte dat Kailee zou lachen, hem van zich af zou duwen en met de vinger zou wijzen en nog harder in schateren zou uitbarsten. Maar het gelach kwam nooit, Ryans ogen sperden zich wijd open bij het horen van zijn naam en het voelen van Kailee's armen om hem heen. "Ryan," zei hij zacht, "Het is oké, je hoeft niet te huilen."
Even bleef het stil, Ryan bleef gewoon zijn emoties uitten, want het had geen zin zijn façade aan te houden, te tonen dat hij geen gevoelige kant had, want die had hij wel. "Je hoeft niet te huilen", zei hij nog eens. "Ik ben hier."

Kailee snapte het niet, natuurlijk snapte hij het niet, niemand wist het verhaal van Ryan Burned. "Ik ben mijn ouders kwijt, niets is oké!" zei hij met een hese gesmoorde stem, die toch iets opgehefter was dan anders. Nog steeds met agressieve bewegingen, maar toch al iets rustigers, sloeg hij ook zijn armen om Kailee heen na een lichte aarzeling van zijn kant. "Ze... ze zijn dood Kai... Ik ben gewoon verdomme moederziel alleen..."
Het huilen werd erger en erger en de grip om Kailee's bovenlichaam werd sterker, alsof hij bang was om losgelaten te worden. Zijn gezicht was in de jongeman met de sidecut's shirt/trui begraven, deze natmakend met zijn zoute tranen van verdriet. Ryan was een gevoelige jongen, bang voor de judging van mensen.

_________________
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Kailee
-
-
avatar

PROFILENovice
Real Name : Ez
Posts : 1449
Points : 38
MAGICIAN
✦ CHARACTER ✦
Magic: Air
Klas: Master Geralt - 6th
Partner: Broken memories consume me

BerichtOnderwerp: Re: Fool's parade   zo jun 14 2015, 21:46

Hij wist even niet goed hoe hij moest reageren op Ryan die nu huilend op zijn schouder lag. Hij had nog nooit zo wat meegemaakt met hem maar besloot om zijn armen om Ryan heen te leggen om hem te troosten. Hij zei zijn naam een keer zacht en zei dat het oké was, dat hij niet hoefde te huilen. Er kwam geen reactie op dus bleef Kailee gewoon over de kerel zijn rug wrijven waarbij hij nogmaals zei dat hij niet hoefde te huilen.

"Ik ben mijn ouders kwijt, niets is oké!" zei Ryan toen het een tijdlang stil geweest was. Hij sloeg zijn armen nu ook om Kai heen die zacht knikte. Zo zat het dus, en dat was waarom hij vreemd deed. Hij had verdriet. Of hij was kwaad. En misschien zelfs beide, aan zijn krachtige handelingen en tranen te zien. "Ze... ze zijn dood Kai... Ik ben gewoon verdomme moederziel alleen..." Hij begin feller te huilen en Kai voelde hoe Ryans grip versterkte. Kai leunde met zijn wang op Ryans hoofd voor zover dat ging, want hij had zijn gezicht in Kai's trui begraven. "Het spijt me voor je. En het maakt me niets al je geen medelijden wilt. Dan nog zal ik het erg vinden voor je", mompelde hij stil. Hij wist hoe erg het was om geliefden te verliezen. En ook dat het erg was om mensen die je niet mocht maar toch een band mee had te verliezen. "Je bent nooit moederziel alleen. Er zijn altijd mensen daar voor je als je iemand nodig hebt." Hij snapte heus wel wat Ryan bedoelde met moederziel alleen zijn. Hij verstevigde zijn knuffel en wreef nog een keer over Ryans rug. "Ik begrijp hoe je je voelt", zei hij en staarde kort voor zijn uit voor hij zuchtend zijn ogen sloot. "Ik snap je helemaal." Plots zei iets in hem dat hij Ryan echt moest helpen, zelfs al zou hij niet willen luisteren. "Het lijkt misschien stom maar huilen helpt echt om je daarna beter te voelen. Het komt goed, je bent niet alleen. Wat je ook denkt of vindt, ik zal altijd klaarstaan om je te helpen. Ik zal altijd naar je luisteren. Ryan, je hoeft je niet alleen te voelen." Hij slikte. Hij was nog slechter met hulp aanbieden dan hij had gedacht. Hij wist wat hij Ryan duidelijk wou maken maar hij vond er niet de juiste woorden voor. "Het spijt me heel erg." Hij knipperde, zoals hij eerder al gedaan had in de badkamer, om zijn eigen tranen weg te krijgen.

_________________
VoiceKailee Rietz - Theme 1/2/3

you are not special, you are not a beautiful or unique snowflake, you’re the same decaying
organic matter as everything else. Black rabbit処女
R O A N O K E
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Ryan
King on the Rocks
King on the Rocks
avatar

PROFILENovice
Real Name : Anne-swaaaannn
Posts : 914
Points : 35
MAGICIAN
✦ CHARACTER ✦
Magic: Earth and fire
Klas: Miss Eres
Partner: Even a banana is a better boyfriend than you ever were.

BerichtOnderwerp: Re: Fool's parade   ma jun 15 2015, 02:52

Het reageren ging wat slomer dan normaal, dit allemaal omdat hij gewoon zijn emoties de vrije loop liet gaan en dus voorlopig helemaal met zichzelf bezig was. De tranen bleven maar komen, terwijl hij werd omhelst door niemand minder dan Kailee. Het verbaasde hem dat hij niet werd uitgelachen door deze gozer. Maar in plaats daarvan werd hij getroost, werden er hem zelfs sussende woorden toegefluisterd, net zoals zijn moeder had gedaan toen hij zichzelf pijn had gedaan.
Het was hard om te beseffen dat je geen van je beide ouders ooit nog zou zien, je alleen maar hun graf kon gaan bezoeken en ondanks dat hij zijn vader haatte vanwege het gif dat hij zijn moeder had toegediend... het was nog steeds zijn vader. Ryan kon het allemaal eventjes niet meer aan.

Normaal had hij nu Kailee bont en blauw geslagen uit frustratie en woede, maar nu stond hij gewoon hier, de trui van de jongeman nat te huilen. "Ik ben mijn ouders kwijt, niets is oké!" zei hij met een hese gesmoorde stem, die toch iets opgehefter was dan anders. Nog steeds met agressieve bewegingen, maar toch al iets rustigers, sloeg hij ook zijn armen om Kailee heen na een lichte aarzeling van zijn kant. "Ze... ze zijn dood Kai... Ik ben gewoon verdomme moederziel alleen..." Dit was niet geheel waar, maar zo voelde hij zich wel, alleen, eenzaam. De grip om Kailee's bovenlicham versterktte terwijl het huilen erger werd, het moest er allemaal uit en dat wist hij. "Het spijt me voor je. En het maakt me niets al je geen medelijden wilt. Dan nog zal ik het erg vinden voor je." Hij snapte de kerel niet, Ryan had hem binnengedraaid, hem vernederd, waarom deed hij nog alle moeite voor deze idioot van een Ryan Burned? De jongen verstevigde zijn greep en wreef over Ryan's rug, die nog steeds rilde, alsof hij het koud had. "Ik begrijp hoe je je voelt." Nog steeds bleef Ryan stil, proberend het huilen te stoppen, maar kennelijk was dat onmogelijk. "Ik snap je helemaal." Het leek net alsof Kailee het echt begreep, het was ongelooflijk en toch deed het Ryan luisteren, deed hij voor een keer niet koppig."Het lijkt misschien stom maar huilen helpt echt om je daarna beter te voelen. Het komt goed, je bent niet alleen. Wat je ook denkt of vindt, ik zal altijd klaarstaan om je te helpen. Ik zal altijd naar je luisteren. Ryan, je hoeft je niet alleen te voelen."
Je hoeft je niet alleen te voelen, die woorden raakten hem, tot het diepste puntje in zijn ziel, het maakte hem warm.

"Het spijt me heel erg."
Die woorden deden hem opkijken en afstand nemen, zijn waterachtige amberkleurige ogen waren groot en ongelovig opgesteld. "H- het spijt je...? W- wat bedoel je?" zijn onvaste stem zorgde ervoor dat hij begon te stotteren. Meerdere malen achter elkaar knipperde hij met zijn ogen en hij richtte zijn blik weg van de jongeman. "Ik heb je zo.. slecht behandeld. Hoe kan je dan nog in vredesnaam je... nog zo openstellen voor zo'n klootzak als ik?"
Stiekem wilde hij niets liever dat Kailee zijn hulp aanbood, maar het klonk allemaal zo onecht, net een droom.

_________________
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Kailee
-
-
avatar

PROFILENovice
Real Name : Ez
Posts : 1449
Points : 38
MAGICIAN
✦ CHARACTER ✦
Magic: Air
Klas: Master Geralt - 6th
Partner: Broken memories consume me

BerichtOnderwerp: Re: Fool's parade   ma jun 15 2015, 11:37

Kai had geen idee hoe lang ze hier al stonden, maar het maakte hem ook niet uit, hij vond het niet leuk dat Ryan moest huilen. Hij zag er altijd zo stoer en sterk uit en nu moest hij huilen omdat hij zich alleen voelde. De kerel blokte de rest van de wereld uit en wou de jongen die nog steeds op zijn schouder lag helpen. Hij zei dat hij het begreep, want dat was ook zo. Hij begreep helemaal hoe de jongen zich voelde. Hij wou dat Ryan wist dat huilen kon helpen, want hij hoopte dat de kerel er zich later niet voor zou schamen dat hij zijn emoties voor een keer toonden. Zelfs had Kailee nu ook moeite met tranen achterhouden maar hij deed zijn best en knipperde ze weg. Hij moest er nu ondertussen toch overheen zijn. Hij had laatst nog zitten huilen bij Alyssa, toen had zij hem moeten troosten, en nu kon Kai niet eens bedenken hoe hij Ryan kon troosten en helpen.

Hij zei dat het hem speet en dat deed Ryan opkijken. Gewoon hem met behuilde ogen zien staan zorgde er al voor dat Kai een steek van medelijden in zijn hart voelde. "H- het spijt je...? W- wat bedoel je?" Hij sloeg zijn ogen neer omdat hij bang was dat hij ook ging huilen als hij Ryan langer aan bleef kijken. "Ik heb je zo.. slecht behandeld. Hoe kan je dan nog in vredesnaam je... nog zo openstellen voor zo'n klootzak als ik?" Ja, waarom wou hij helpen? Kai keek weer op naar de kerel en wreef even over slapen. Hij beet op zijn lip om na te denken wat hij zou zeggen. "Omdat ik je niet ongelukkig wil zien", antwoorde hij toen stil op diens laatste vraag. "En ik zei dat het me spijt want... Uh, ik weet hoe het voelt om moederziel alleen te zijn. Je bent niet de enige." Kailee bleef weer stil maar bedacht dat hij nog wat te zeggen had. "Twee van de drie personen van mijn gezin zijn overleden en mijn moeder is me liever kwijt dan rijk dus ik kan me wel vinden in het alleen zijn", voegde hij eraan toe. Het was niet honderd procent waar, zijn tante had geen hekel aan hem maar hij vertrouwde haar niet genoeg om tegen te vertellen hoe hij zich voelde. Alyssa was geen familie, en met haar kon en wou hij ook niet over alles praten. "Je bent niet noodzakelijk een klootzak." Hij zuchtte kort. "Ik weet niet wat je bent. Maar wat dan ook, het beïnvloedt mijn keuze niet om je te willen helpen." Hij keek Ryan aan en glimlachte zwak, al was het meer om te laten zien dat hij het meende want hij was niet echt in de stemming om te glimlachen. "En zo slecht heb je me nu ook niet behandeld... Ik heb erger meegemaakt", zei hij, proberend om niet alle herinneringen aan zijn vorige school op te halen. "Zoals ik zei, ik wil je gewoon niet ongelukkig zien." Hij keek terug weg van de jongeman voor hem.

_________________
VoiceKailee Rietz - Theme 1/2/3

you are not special, you are not a beautiful or unique snowflake, you’re the same decaying
organic matter as everything else. Black rabbit処女
R O A N O K E
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Ryan
King on the Rocks
King on the Rocks
avatar

PROFILENovice
Real Name : Anne-swaaaannn
Posts : 914
Points : 35
MAGICIAN
✦ CHARACTER ✦
Magic: Earth and fire
Klas: Miss Eres
Partner: Even a banana is a better boyfriend than you ever were.

BerichtOnderwerp: Re: Fool's parade   ma jun 15 2015, 16:35

Ryan had geen besef van de tijd op deze exacte moment, maar wat hij wel wist dat hij nog verder bleef huilen, de tranen bleven eruit komen alsof zijn hele lichaam hem wilde uitdrogen door middel van al zijn vocht via zijn traankanalen te sturen. Ryan had zijn hoofd in de sweater van Kailee geborgen, het helemaal natmakend met zijn zoute tranen van gemis en verdriet. Hij maakte nog steeds agressieve bewegingen, hem uitleggende hoe hij zich voelde, maar het verdriet was te groot. Normaal was hij nu in een woedebui uitgebarsten, omdat hij werd aangeraakt, iets wat hij liever niet wilde van mensen die hij niet vertrouwde en nu stond hij hier, in de armen van een jongen met donker haar en een sidecut, de kerel die hij een paar weken terug nog had binnengedraaid als straf omdat hij hem nat had gemaakt, best lame als hij er nu zo aan terugdacht.

Ryan legde uit, op zijn tempo dat ze dood waren, zijn ouders, maar de details kwam hij nog wel eens op terug, want de handelingen van Kailee gaven hem een gevoel van vertrouwen en hij durfde voor één keer zijn echte zelf zijn. Hij omhelsde de jongen steviger, tot hij de woorden het spijt mij hoorde.
Meteen liet hij hem los, zijn vochtige amberkleurige ogen, hem aangapend, zich afvragend waarom hij dat net zei. "H- het spijt je...? W- wat bedoel je?" zijn onvaste stem zorgde ervoor dat hij begon te stotteren. Meerdere malen achter elkaar knipperde hij met zijn ogen en hij richtte zijn blik weg van de jongeman. "Ik heb je zo.. slecht behandeld. Hoe kan je dan nog in vredesnaam je... nog zo openstellen voor zo'n klootzak als ik?" hij snapte niet waarom Kailee zo vriendelijk deed, het deed hem nadenken, maar zijn nadenken werd onderbroken door wat Kailee zei: "Omdat ik je niet ongelukkig wil zien", antwoorde hij toen stil op diens laatste vraag. "En ik zei dat het me spijt want... Uh, ik weet hoe het voelt om moederziel alleen te zijn. Je bent niet de enige."

Ryan bleef verbaasd naar hem kijken, ging hij nu gewoon zijn verhaal doen? Aan de grootste klootzak van de school die het vertrouwen echt niet waard was? Ryan voelde zich vereerd, om zo in vertrouwen genomen te worden en bleef luisteren, niet van plan om het door te vertellen. "Je bent niet noodzakelijk een klootzak." Hij zuchtte kort en Ryan bleef hem aangapen, nog niet helemaal in staat volledig te kunnen functioneren, de woorden waren hem serieus aan het raken en hij had zelfs geen zin meer om gemeen te zijn tegen de jongen door dit alles. "Ik weet niet wat je bent. Maar wat dan ook, het beïnvloedt mijn keuze niet om je te willen helpen."
"En zo slecht heb je me nu ook niet behandeld... Ik heb erger meegemaakt,” Ryan beet op zijn lip door deze woorden, well shit, nu voelde hij zich echt slecht. "Zoals ik zei, ik wil je gewoon niet ongelukkig zien." Ryan kreeg een rode blos op zijn wangen en zijn oren en hij beet harder op zijn lip terwijl zijn amberkleurige ogen weer naar Kailee gingen . “Het spijt me... Kailee, ik had geen idee dat je het zo hard had... Ik gedroeg me slecht puur omdat ik zelf niet gekwetst wil worden. Ah shit ik voel me slecht nu... verdomme,” mompelde hij zachtjes terwijl hij een beetje ongemakkelijk ronddraaide op zijn voet en zijn gezicht was ondertussen vuurrood geworden. “Mijn vader, had mijn moeder vergiftigd en mijn neef Drake, heeft hem vermoord. Ik heb mijn vader nooit kunnen zeggen hoe ik me voelde toen hij wegging omdat ik hem niets interesseerde en hij me zwak vond. Ik wilde hem laten boeten voor wat hij deed, maar ook nog met hem spreken... nu kan ik dat niet meer,” zei hij terwijl hij neer ging zitten tegen de muur, vlak tegen Kailee’s been. “Weet je, ik had je nooit zo mogen behandelen, je verdiende dat niet. Kan je het me vergeven?” Zijn amberkleurige verraadde dat hij zich er echt wel slecht om voelde en dat hij hoopte op vergiffenis.

_________________
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Kailee
-
-
avatar

PROFILENovice
Real Name : Ez
Posts : 1449
Points : 38
MAGICIAN
✦ CHARACTER ✦
Magic: Air
Klas: Master Geralt - 6th
Partner: Broken memories consume me

BerichtOnderwerp: Re: Fool's parade   ma jun 15 2015, 18:34

Hij had geantwoord op Ryans vragen en had zichzelf daardoor een beetje in een moeilijke situatie gebracht omdat hij het niet heel erg leuk vond om het te zeggen maar hij vond dat de kerel het wel mocht weten. Anders zou hij misschien denken dat Kai maar wat zei en hem eigenlijk niet begreep terwijl dat juist wel was. Ryan had zijn vragen gesteld gehad nadat hij zijn hoofd van Kai's schouder gehaald had en nu stond hij verbaasd naar Kailee te kijken. Hij had gezucht nadat hij gezegd had dat hij geen klootzak was. "Ik weet niet wat je bent. Maar wat dan ook, het beïnvloedt mijn keuze niet om je te willen helpen", zei hij en vervolgde met zeggen dat hij erger meegemakt had, dat Ryan hem nog niet zo slecht behandeld had. De blauwharige jongen had zijn blik weer afgewend maar keek naar de grotere persoon toen die terug sprak. “Het spijt me... Kailee, ik had geen idee dat je het zo hard had... Ik gedroeg me slecht puur omdat ik zelf niet gekwetst wil worden. Ah shit ik voel me slecht nu... verdomme.” Kai wou erop reageren maar de jongeman ging al verder met spreken. “Mijn vader, had mijn moeder vergiftigd en mijn neef Drake, heeft hem vermoord. Ik heb mijn vader nooit kunnen zeggen hoe ik me voelde toen hij wegging omdat ik hem niets interesseerde en hij me zwak vond. Ik wilde hem laten boeten voor wat hij deed, maar ook nog met hem spreken... nu kan ik dat niet meer,” zei die en ging tegen de muur op zitten. Kai slikte en leunde met zijn rug tegen de muur. Had Drake Ryans vader vermoord? Nu wist hij helemaal niet meer wat hij van de jongen moest denken. Drake had hem geholpen toen Kai in de moeilijkheden zat met een kerel bij de Jolly Jester -al mocht hij Dice nu wel- maar niet lang erna hoorde hij van Alyssa dat Drake een spelletje gespeeld had met haar, waar zij dus met een gebroken hart vanaf kwam. Zijn symathie voor Drake was al lang niet meer wat het geweest was. “Weet je, ik had je nooit zo mogen behandelen, je verdiende dat niet. Kan je het me vergeven?” Nu was het zijn beurt om verbaasd te zijn. Hij keek naar Ryan en ging ook zitten. Hij had nooit verwacht dat hij ooit om vergiffenis gevraagd zou worden door hem. "Hmm", zei hij twijfelend. Hij wou Ryan vergeven, maar hij wou niet dat de kerel hem nog een keer zo zou behandelen want hij had ook wel gevoelens en wou niet gekwetst worden. "Natuurlijk kan ik het je vergeven", verzuchtte hij en trok zijn knieën tegen zijn borstkas. Hij sloeg zijn armen eromheen en besefte dat hij de laatste tijd te vaak zo was gaan zitten als hij onzeker was. "Maar dan mag je het niet opnieuw doen." Hij keek vanuit zijn ooghoek naar Ryan om te zien of er reactie van kwam. "Het spijt me van je moeder, Ryan." Hij liet zijn achterhoofd tegen de muur leunen en slikte. "Mijn vader is overleden doordat hij te zwak was om zijn ziekten te overleven en mijn broertje is een heel verhaal op zich", zei hij. Als Ryan hem wou vertellen wat er gebeurd was dan vond hij het eerlijk om zelf ook te vertellen wat er gebeurd was. Maar toch had hij niet echt zin om te vertellen wat er met Ricky gebeurd was. "Mijn moeder geeft me de schuld van mijn broers dood, en gelijk heeft ze, maar het is haast alsof ik voor haar ook dood ben." Hij legde zijn kin op zijn knieën. "En ik hoop dat je het niet erg vindt dat ik altijd zo awkward doe." Opnieuw glimlachte hij zwak en hij wreef met de zijkant van zijn hand/pols door zijn gesloten ogen.

_________________
VoiceKailee Rietz - Theme 1/2/3

you are not special, you are not a beautiful or unique snowflake, you’re the same decaying
organic matter as everything else. Black rabbit処女
R O A N O K E
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Ryan
King on the Rocks
King on the Rocks
avatar

PROFILENovice
Real Name : Anne-swaaaannn
Posts : 914
Points : 35
MAGICIAN
✦ CHARACTER ✦
Magic: Earth and fire
Klas: Miss Eres
Partner: Even a banana is a better boyfriend than you ever were.

BerichtOnderwerp: Re: Fool's parade   ma jun 15 2015, 19:31

Het was vreemd hoe Kailee hem zo leek te vertrouwen. Het gaf hem een vreemd gevoel van een beginnende vriendschap tussen hen beiden en eigenlijk klonk dat nog niet zo slecht in de oren. Vriendschap, ongeveer hetzelfde als hij met Marco had, maar Marco had het drukker dan normaal en het was ook niet gezond om maar één goede makker te hebben, dat kwam zo zielig over feitelijk en alleen zijn was geen optie voor hem. Je zag wel hoe hij er langzaamaan onderdoor ging. Hij had geen moeder meer om naar toe te gaan voor een peptalk, geen vader om mee te lachen of om raad aan te vragen. Kailee, de jongen die hij slecht had behandeld, stond hem gewoon te troosten, het raakte hem en hij voelde zich ook slecht door het feit dat hij deze goede jongen als crap had behandelt. Hij had ondertussen afstand genomen, omdat hij per sé ongelovig naar de jongen voor zich wilde kijken. Want het werd wel duidelijk dat Kailee zijn verhaal aan hem ging doen, het verbaasde hem dat Kailee de moeite deed, dat hij hem niet gewoon had uitgelachen.

Kailee legde uit dat hij al slechter behandeld was en meteen voelde Ryan zich nog rotter, normaal had hij dit met gemakkelijk verborgen achter een gemene lach en een rottige opmerking, maar nu kon je de schuldbewustheid in zijn ogen zien, dat hij wit dat hij fout zat en hij het niet wilde verbergen. Ryan vroeg om vergeven te worden, Kailee leek te twijfelen en Ryan ging zitten tegen de muur, naast Kailee zelf. De hmm zei genoeg, hij twijfelde en Ryans vuurrode gezicht was op de vloer gericht terwijl hijzelf lichtjes op zijn lip beet. "Natuurlijk kan ik het je vergeven", verzuchtte Kailee en Ryan zag hoe Kailee zijn knieën optrok tegen zijn borstkas. Ryan zelf zat in kleermakerszit naast hem, stil te wezen. "Maar dan mag je het niet opnieuw doen,” het enigste wat Ryan deed was vol schuldgevoelens knikken, zijn amberkleurige ogen zich richttend op de donkerharige jongen naast hem.

"Het spijt me van je moeder, Ryan." Zei Kailee en Ryan zat nu ondertussen ook in dezelfde pose als de jongeman naast hem. "Mijn vader is overleden doordat hij te zwak was om zijn ziekten te overleven en mijn broertje is een heel verhaal op zich", zei hij. Ryan ging er niet verder op in, het was een heel delicaat onderwerp leek hem, als hij erbij zei dat het een heel verhaal was op zich. "Mijn moeder geeft me de schuld van mijn broers dood, en gelijk heeft ze, maar het is haast alsof ik voor haar ook dood ben." Hij legde zijn kin op zijn knieën. "En ik hoop dat je het niet erg vindt dat ik altijd zo awkward doe."
Ryan glimlachte zacht naar Kailee terwijl hij weer rustiger ademhaalde: “Dude, je bent een eigen persoon, je mag van mij gerust zo awkward zijn als je wilt. It suits ya.”
Hij sloot zijn ogen voor een moment terwijl hij weer naar voor keek. “Weet je, je bent een chille kerel, ik vertrouw je,” waren zijn zachte woorden terwijl hij zijn bril opzette, het was zo een van die grotere modellen die erg geeky kon overkomen. “Niet veel mensen weten dat ik kleurenblind ben en slecht zie, dus je bent een van de weinigen, nou niet gaan lachen okay?” zei hij een beetje onzeker. Onzekere Ryan was een ongelooflijke ontdekking, want onzeker en Ryan paste gewoon eigenlijk niet in één zin.

// https://s-media-cache-ak0.pinimg.com/736x/b2/39/21/b239211dc43377f107d174cbab2f1d21.jpg glasses

_________________
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Kailee
-
-
avatar

PROFILENovice
Real Name : Ez
Posts : 1449
Points : 38
MAGICIAN
✦ CHARACTER ✦
Magic: Air
Klas: Master Geralt - 6th
Partner: Broken memories consume me

BerichtOnderwerp: Re: Fool's parade   ma jun 15 2015, 20:07

Ryan zei dat hij zich slecht voelde om hoe hij gedaan had, en dat zorgde er ook voor dat Kai zich wat schuldig voelde want hij wou juist niet dat Ryan zich rot voelde. Toen hij vroeg of Kai hem kon vergeven en die hmm antwoorde zag hij dat Ryan nu voor de verandering een keer rood werd. Meestal was hij dat zelf. Maar hij zei dat hij hem kon vergeven. Natuurlijk, hij zag zichzelf niet als iemand die niet gauw vergaf. Iedereen verdiende een tweede kans. Of misschien zelfs een derde en vierde. "Maar dan mag je het niet opnieuw doen.” De jongeman knikte als antwoord en opgelucht keek Kai voor zich uit.

"Het spijt me van je moeder, Ryan." Kailee keek een beetje opzij naar Ryan maar zweeg verder. "Mijn vader is overleden doordat hij te zwak was om zijn ziekten te overleven en mijn broertje is een heel verhaal op zich", zei hij. Hij was best blij dat de kerel naast hem er niet verder op door ging of over vroeg want dan had Kai vast wat verzonnen omdat hij echt niet wou vertellen wat er gebeurd was. Toch niet nu. Wie weet was Ryan maar een toneeltje aan het opvoeren. Nee, hij moest niet alles negatief bekijken. Hij moest gewoon vertrouwen dat Ryan echt vriendelijk tegen hem deed. Dat was het moeilijke van iemand vertrouwen. "Mijn moeder geeft me de schuld van mijn broers dood, en gelijk heeft ze, maar het is haast alsof ik voor haar ook dood ben." Hij legde zijn kin op zijn knieën. "En ik hoop dat je het niet erg vindt dat ik altijd zo awkward doe." Dat lag hem misschien nog het moeilijkst, dat hij altijd zo stom reageerde als Ryan wat zei of deed. Hij had door zijn ogen gewreven maar toen hij naar Ryan keek zag hij dat die glimlachte voor hij antwoord gaf. “Dude, je bent een eigen persoon, je mag van mij gerust zo awkward zijn als je wilt. It suits ya.” Er verscheen een glimlach op Kailee's gezicht. Hij keek weer voor zich uit en voelde zich opgelucht dat Ryan zich beter leek te voelen. Hij was in ieder geval gekalmeerd. Zo leek het toch. “Weet je, je bent een chille kerel, ik vertrouw je.” Nu keek hij wel terug opzij en glimlachte opnieuw even. Ryan zette een bril op. “Niet veel mensen weten dat ik kleurenblind ben en slecht zie, dus je bent een van de weinigen, nou niet gaan lachen okay?” Kai wreef door zijn haar en schudde zijn hoofd. "Ik heb geen reden om daarmee te lachen", antwoorde hij. "Plus het staat je wel." Voor de derde keer glimlachte hij voor hij terug wat serieuzer keek. Lang kon hij dat echter niet volhouden. Al gauw had hij terug een glimlach op zijn gezicht staan, al was hij niet zeker waarom. Het gaf gewoon zo'n leuk gevoel dat Ryan zei dat hij hem vertrouwde. Het was niet iets wat je iedere dag hoorde, maar het was zeker leuk als iemand je vertrouwde. "Dan zal ik nu al weer awkward wezen", zei hij en haalde zijn armen om zijn knieën uit om die om Ryan te slaan. "Dankjewel", glimlachte Kailee. Hij was zelf niet zeker waarom hij hem nu bedankte, maar hij vond dat hij dat mocht. Hij was de jongen dankbaar want hij was toch liever niet altijd ongemakkelijk als hij in Ryans buurt was. Hij bleef zo even zitten met zijn armen rond Ryan voor hij ze terugtrok. "Het spijt me", zei hij en sloeg een hand voor zijn mond om zijn grijns te verbergen.

_________________
VoiceKailee Rietz - Theme 1/2/3

you are not special, you are not a beautiful or unique snowflake, you’re the same decaying
organic matter as everything else. Black rabbit処女
R O A N O K E
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Ryan
King on the Rocks
King on the Rocks
avatar

PROFILENovice
Real Name : Anne-swaaaannn
Posts : 914
Points : 35
MAGICIAN
✦ CHARACTER ✦
Magic: Earth and fire
Klas: Miss Eres
Partner: Even a banana is a better boyfriend than you ever were.

BerichtOnderwerp: Re: Fool's parade   di jun 16 2015, 12:23

Ryan voelde zich slecht door hoe hij Kailee had behandeld, het was ongehoord geweest van hem, zeker nu de kerel hem had liggen troosten, ongelooflijk maar waar. Dit kon nog wel eens goed aflopen, maar dan moest Ryan zich nu openstellen voor nieuwe mensen, het werd tijd, want anders waren er wel wat verschrikkelijkere dingen met hem gebeurd buiten zijn gehavende knokels en zijn huilende gedaante. De knuffel van Kai daarnet had echt mirakels gedaan, Ryan voelde zich al beter en meer op zijn gemak, ook zijn humeur ging er op vooruit. Kailee legde zijn issues uit en Ryan luisterde aandachtig, hij vertrouwde de jongeman, dus dan kon hij op zijn minst gewoon hetzelfde doen en zijn vertrouwen in hem, Ryan Burned, niet schaden.

"En ik hoop dat je het niet erg vindt dat ik altijd zo awkward doe."
Ryan glimlachte zacht naar Kailee terwijl hij weer rustiger ademhaalde: “Dude, je bent een eigen persoon, je mag van mij gerust zo awkward zijn als je wilt. It suits ya.” Dat meende hij, dat paste gewoon bij Kailee zelve, het hele awkward gedoe, de random nosebleeds. Ryan sloot zijn ogen kort voor een moment, even terugdenkend aan hoe de jongen zo snel een bloedneus had gekregen toen hij hem aanraakte, misschien iets te sensueel. Dat was vast waarom de kerel zo extreem had gereageerd. “Weet je, je bent een chille kerel, ik vertrouw je,” waren zijn zachte woorden terwijl hij zijn bril opzette, het was zo een van die grotere modellen die erg geeky kon overkomen. “Niet veel mensen weten dat ik kleurenblind ben en slecht zie, dus je bent een van de weinigen, nou niet gaan lachen okay?” zei hij een beetje onzeker, het achtste wereldwonder. De jongen met het grootste ego van heel de school, sprak onzeker omdat hij een bril op zijn neus zette en zichzelf er voor doodschaamde. "Dan zal ik nu al weer awkward wezen", zei hij en haalde zijn armen om zijn knieën uit om die om Ryan te slaan. "Dankjewel", glimlachte Kailee.
Even verstijfde Ryan, die compleet out of the blue geknuffeld werd en je voelde hem letterlijk ook zo stijf worden als een plank. Zo bleef Kailee ook hem even doorknuffelen tot hij uiteindelijk toch besloten had om hem los te laten en zijn hand voor zijn mond te slaan na een verontschuldiging te prevelen. Ryan grinnikte kort om dan zijn armen om hem heen te slaan en misschien zichzelf iets te comfortabel tegen Kai liet aanleunen. "No problemo, doe het alleen niet zo onverwacht dude, ik was aan het nadenken, ik ben een vent, ik kan niet multitasken," waren zijn woorden terwijl hij Kai nog steeds in een knuffel had vastgenomen. "Maar, je bent echt kierewiet, alleen gekken gaan met mij om," zei hij met een grijns toen hij Kai weer losliet, maar nog steeds tegen hem aanleunde, zachtjes begon hij te zingen.

// le song: https://www.youtube.com/watch?v=IIvSXocE6YY

_________________
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Kailee
-
-
avatar

PROFILENovice
Real Name : Ez
Posts : 1449
Points : 38
MAGICIAN
✦ CHARACTER ✦
Magic: Air
Klas: Master Geralt - 6th
Partner: Broken memories consume me

BerichtOnderwerp: Re: Fool's parade   di jun 16 2015, 13:52

“Niet veel mensen weten dat ik kleurenblind ben en slecht zie, dus je bent een van de weinigen, nou niet gaan lachen okay?” Hij vond het wel grappig dat Ryan plots in één dag zo sterk veranderd leek. De Ryan die hij het eerst ontmoet leek was nu nog enkel aanwezig in Kai's herinneringen, maar hij vond het leuker als die kerel gewoon deed zoals hij nu deed. Gewoon ... Vriendelijk.

Nadat Ryan zijn bril had opgezet had Kai gezegd dat hij opnieuw awkward ging doen. Hij had zijn armen in plaats van rond zijn knieën nu rond Ryan geslagen en bedanlte die met een glimlach, al was hij helemaal niet zeker waarom hij hem bedankte. Hij merkte haast niet op dat Ryan verstijfde toen hij hem omhelsde. Hij bleef zo even zitten voor hij zijn armen terugtrok en een hand voor zijn mond sloeg waarbij hij een verontschuldiging mompelde. Hij had zijn hand meer voor zijn mond geslagen om een grijns te verbergen dan voor een andere reden. Hij hoorde naast hem dat de kerel grinnikte om vervolgens zijn armen om Kai heen te slaan en tegen hem op te leunen. "No problemo, doe het alleen niet zo onverwacht dude, ik was aan het nadenken, ik ben een vent, ik kan niet multitasken." Hij lachte zacht. "Maar, je bent echt kierewiet, alleen gekken gaan met mij om," zei de jongen toen hij Kailee losliet. Die haalde lichtjes zijn schouders op, lichtjes omdat Ryan nog tegen hem aanleunde. "Misschien ben ik dan inderdaad wel gek", zei hij. Niet dat het hem erg veel uitmaakte, hij was al vaak genoeg gek genoemd en hij vond het amusant hoe mensen dachten dat het hem raakte als ze hem gek noemden. Het was net zo erg als hem Blue of Smurf noemen, na een tijd wordt het wel vervelend maar het is niet iets waarvoor je wekenlang gaat zitten mokken. Hij schudde zijn hoofd zacht om de gedachten weg te krijgen en luisterde naar Ryan, die was beginnen zingen. Kai had hem horen zingen toen hij aankwam bij de gymzaal maar nu kon hij hem ook werkelijk verstaan.

"Ik wist niet dat je kon zingen", zei de jongen en wreef met de rug van zijn hand over zijn bovenlip en neus waarbij hij glimlachte. Wel, niet dat hij veel wist over hem. Het meeste dat hij van Ryan wist was waarschijnlijk wat die hem nog niet eens een halfuur geleden over zijn familie verteld had. Kailee liet zijn knieën terug wat onderuit zakken want zijn onderrug begon pijn te doen van zijn knieën bij zijn borstkas te houden. "Je zou er wat mee moeten doen." Hij zuchtte licht onder zijn adem door en blies een verloren lok haar uit zijn gezicht. "Mensen inspireren en muziek maken enzo." Dat had hij altijd wel willen doen, sinds hij redelijk goed bevriend was met de muziekleerkracht van zijn vorige school. Die zou hem wat doen als hij wist dat Kai te lui was om zijn gitaar uit te halen. Het instrument lag nog steeds boven op zijn kast in de gitaarkoffer. Hij wist niet eens of hij zich de code nog herinnerde. Oh, jawel. Hij knipperde met zijn ogen en keek naar Ryan. "Ik zie je al op een podium staan", lachte Kai. Hij lachte niet omdat hij het slecht bedoelde, maar omdat het hem best wel grappig zou lijken om Ryan op een podium te zien staan.

_________________
VoiceKailee Rietz - Theme 1/2/3

you are not special, you are not a beautiful or unique snowflake, you’re the same decaying
organic matter as everything else. Black rabbit処女
R O A N O K E
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Ryan
King on the Rocks
King on the Rocks
avatar

PROFILENovice
Real Name : Anne-swaaaannn
Posts : 914
Points : 35
MAGICIAN
✦ CHARACTER ✦
Magic: Earth and fire
Klas: Miss Eres
Partner: Even a banana is a better boyfriend than you ever were.

BerichtOnderwerp: Re: Fool's parade   di jun 16 2015, 16:08

Ryan deed nu gewoon vriendelijk tegen Kailee, omdat hij net supervriendelijk tegen hem was en dus had Ryan zo iets van dat hij het verdiende. Kailee had hem getroost en niet hem uitgelachen, zoals anderen dat al wel hadden gedaan. Hij gedroeg zich alleen maar als een zak tegen mensen die hij niet vertrouwde en Kailee had zijn vertrouwen echt wel verdiend, dus hij gedroeg zich echt losser nu. Nadat Ryan zijn bril had opgezet had Kai gezegd dat hij opnieuw awkward ging doen. Hij had zijn armen in plaats van rond zijn knieën nu rond ryan geslagen, die compleet uit de lucht viel door deze actie en even verstijfde als een plank. De jongen trok zich terug en prevelde een sorry die Ryan weer lichtelijk deed ontspannen. Met zijn amberkleurige ogen keek hij naar de jongeman naast hem.

Ryan grinnikte kort om dan zijn armen om hem heen te slaan en misschien zichzelf iets te comfortabel tegen Kai liet aanleunen. "No problemo, doe het alleen niet zo onverwacht dude, ik was aan het nadenken, ik ben een vent, ik kan niet multitasken," waren zijn woorden terwijl hij Kai nog steeds in een knuffel had vastgenomen. "Maar, je bent echt kierewiet, alleen gekken gaan met mij om," waren zijn woorden met een grijns om zijn lippen gesproken, nog steeds tegen Kailee leunende, maar hij had hem ondertussen wel losgelaten. Eigenlijk was hij zelfs zo op zijn gemak dat hij gewoon out of the blue begon te zingen. De song was net uitgezongen en Kailee gaf hem meteen een compliment dat hem zachtjes op zijn lip deed bijten: "Ik wist niet dat je kon zingen.”

"Je zou er wat mee moeten doen." Kailee leek te zuchten en Ryan zag hoe hij een lok uit zijn gezicht blies en het eigenlijk nog altijd wat verkeerd lag.. "Mensen inspireren en muziek maken enzo."
Ryan luisterde maar half toen hij met zijn vinger de lok van Kai’s haren uit zijn gezicht haalde en het mooi op zijn plek legde. Met een lichte frons op zijn gezicht bekeek hij Kailee’s gezicht of hij nog iets kon zien en daarna verdween zijn frons om plaats te maken voor een glimlach. . "Ik zie je al op een podium staan", lachte Kai en Ryan schudde zijn hoofd.

“Ik weet niet dude, zo geweldig ben ik niet hoor,” zei hij met een korte lach en hij stond recht om die verloren basketbal vast te nemen, naar de ring te dribbelen en dan te springen om dan perfect te dunken. Even bleef hij aan de ring hangen, zijn armspieren duidelijk opgespannen en zichtbaar terwijl hij met zijn hoofd boven de ring probeerde te blijven, maar dat gaf hij al snel op en hij landde met zijn voeten op de grond. Hij trok zijn shirt goed, wat omhoog was gekropen tijdens de hele actie en hij zette zich weer naast Kailee neer, de bal laten draaiend op zijn vinger. “Wat zijn jou hobbies? Ik heb zo ’t vreemde gevoel dat ik je wil en moet leren kennen,” zei hij, terwijl zijn amberkleurige ogen op de draaiende bal gefixeerd waren, die nog steeds mooi op zijn vinger bleef balancerend draaien.

_________________
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Kailee
-
-
avatar

PROFILENovice
Real Name : Ez
Posts : 1449
Points : 38
MAGICIAN
✦ CHARACTER ✦
Magic: Air
Klas: Master Geralt - 6th
Partner: Broken memories consume me

BerichtOnderwerp: Re: Fool's parade   di jun 16 2015, 19:24

Kai had zijn armen om Ryan geslagen gehad maar had niet gemerkt dat deze verstijfde. Hij had zo even gezeten maar had toen losgelaten en had sorry gezegd.  "No problemo, doe het alleen niet zo onverwacht dude, ik was aan het nadenken, ik ben een vent, ik kan niet multitasken," zei Ryan die hem nu in een omhelzing had. Daarna liet hij hem wel los, maar bleef toch leunen.
Ryan was beginnen met zingen en de blauwharige jongen luisterde naar zijn gezang.

Toen het nummer uitgezongen was zei Kai dat hij niet wist dat Ryan kon zingen. "Je zou er wat mee moeten doen." Hij zuchtte en blies een lok uit zijn gezicht die moeilijk deed. "Mensen inspireren en muziek maken enzo." Hij keek omhoog naar Ryans hand toen hij met zijn vinger de lok naar zijn plaats duwde. Hij leek Kai's gezicht te inspecteren met een frons maar hij wisselde die in voor een glimlach. "Ik zie je al op een podium staan", lachte Kailee maar Ryan schudde zijn hoofd. “Ik weet niet dude, zo geweldig ben ik niet hoor,” zei hij met een lach. Hij stond op en nam de basketbal op. Kailee keek toe hoe hij naar de ring dribbelde en dan dunkte. Hij trok een wenkbrauw op toen Ryan aan de ring kon blijven hangen. Hij kon zich al inbeelden hoe hij zelf direct weer naar onder zou getrokken worden door de zwaartekracht. De jongen liet de ring terug los en trok zijn shirt goed, maar Kai had zijn spieren kunnen zien en voelde dat zijn wangen warmer werden wat erop wees dat hij bloosde. Hij keek voor zich uit tot Ryan weer naast Kai kwam zitten met de basketbal die op zijn vinger draaide. “Wat zijn jou hobbies? Ik heb zo ’t vreemde gevoel dat ik je wil en moet leren kennen.” Kailee glimlachte bij zijn laaste woorden en en moest even echt nadenken wat zijn hobbies waren. Hij wist dat iedereen slapen tegenwoordig ook al een hobby zag, maar zelfs dat deed hij niet graag. Simpelweg doordat het zo moeizaam ging. "Ik speel gitaar, maar ik heb het al een hele tijd niet meer gedaan", zei Kai en dacht verder na. Hij besloot dat hij de koffer van zijn kast zou halen zodra hij terug op zijn kamer kwam. Hij wreef over het opgeschoren gedeelte van zijn haar. "En ik doe wel graag badminton", lachte hij erachterna. Wat een meidensport, maar okay. het was de enige die hij wat graag deed, al zag hij andere mensen af en toe wel eens graag sporten. Niet dat hij naar een wedstrijd zou gaan, of toch niet vrijwillig. Tenzij dat er een vriend of vriendin meedeed, dan zou hij wel gaan kijken. "Voor de rest heb ik niet echt veel hobbies. Ik schrijf graag, wat vreemd is want ik lees niet graag, maar ik schrijf dan ook geen verhalen. Gewoon brieven naar mijn tante en mijn moeder." Hij tuitte zijn lippen en dacht na maar schudde toen zijn hoofd. "Dat zal het al ongeveer zo'n beetje zijn." Hij had een bijzonder saai leven als hij erover nadacht. Toch glimlachte hij nog steeds. "En de jouwe?" vroeg hij nu op zijn beurt. Ryan leek wel alsof hij van sporten hield, maar misschien had hij van nature een sterk lichaam. "Want als jij mij moet leren kennen, dan ik jou ook." Hij lachte zijn tanden bloot en sloeg weer een hand voor zijn mond waarachter hij zijn lach in een glimlach deed veranderen. Het was blijkbaar een nieuwe tic dat hij dat deed, zijn (glim)lach/grinnik verschuilen achter zijn hand. En eigelijk stoorde het hem niet eens echt. beter dan continue blozen, toch?

_________________
VoiceKailee Rietz - Theme 1/2/3

you are not special, you are not a beautiful or unique snowflake, you’re the same decaying
organic matter as everything else. Black rabbit処女
R O A N O K E
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Ryan
King on the Rocks
King on the Rocks
avatar

PROFILENovice
Real Name : Anne-swaaaannn
Posts : 914
Points : 35
MAGICIAN
✦ CHARACTER ✦
Magic: Earth and fire
Klas: Miss Eres
Partner: Even a banana is a better boyfriend than you ever were.

BerichtOnderwerp: Re: Fool's parade   di jun 16 2015, 20:40

De knuffel was uit een verraste hoek gekomen, terwijl dat Ryan aan het nadenken was, dus het was normaal dat hij verstijfde, zich kapotschrok. Ze zaten zo maar voor een paar minuten, tot Kailee losliet en een verontschuldiging over zijn lippen liet komen. Waarvoor, was voor Ryan een vraag, vast omdat hij zo verstijfde bij die plotselinge aanraking. Ryan besloot gewoon maar te zeggen dat hij schrok omdat het zo onverwacht was en hij niet kon multitasken, daar zei hij niet veel verkeerds mee. Uiteindelijk begon hij gewoon out of the blue te zingen, omdat hij daar zin in had. "Je zou er wat mee moeten doen." Kailee leek te zuchten en Ryan zag hoe hij een lok uit zijn gezicht blies en het eigenlijk nog altijd wat verkeerd lag.. "Mensen inspireren en muziek maken enzo."
Ryan luisterde maar half toen hij met zijn vinger de lok van Kai’s haren uit zijn gezicht haalde en het mooi op zijn plek legde. Met een lichte frons op zijn gezicht bekeek hij Kailee’s gezicht of hij nog iets kon zien en daarna verdween zijn frons om plaats te maken voor een glimlach. . "Ik zie je al op een podium staan", lachte Kai en Ryan schudde zijn hoofd.

“Ik weet niet dude, zo geweldig ben ik niet hoor,” sprak hij terwijl er uit zijn mond een korte lach kwam. Ryan zag een eenzame basketbal liggen en hij stond recht om er naar toe te lopen, naar de ring te dribbelen en die met een sprong erin te dunken, om zo even aan de ring te blijven hangen. Zijn spieren in zijn armen duidelijk opgespannen en sinds hij een tanktop aanhad die feitelijk een beetje te strak was, kroop die omhoog, waardoor je duidelijk een deel gezonde spieren kon zien. Uiteindelijk gaf hij het op om aan de ring te blijven handen en hij trok zijn shirt goed, met zijn lichaam naar Kailee gericht. Uiteindelijk ging hij weer naast Kai zitten, de bal laten draaiende op zijn vinger en hij bleef er gefocust naar kijken terwijl hij vroeg wat Kai’s hobbies waren. "Ik speel gitaar, maar ik heb het al een hele tijd niet meer gedaan,” sprak Kai en Ryan gooide de bal naar wat verderop. Zijn amberkleurige ogen richtte hij naar Kailee terwijl hij aandachtig verder luisterde. "En ik doe wel graag badminton", lachte hij erachterna. “Badminton’s wel cool, ik kan het wel voor geen meter dus ik oefen er ook niet op,” meldde hij voor geen enkele rede. "Voor de rest heb ik niet echt veel hobbies. Ik schrijf graag, wat vreemd is want ik lees niet graag, maar ik schrijf dan ook geen verhalen. Gewoon brieven naar mijn tante en mijn moeder." Hij tuitte zijn lippen en Ryan keek er onbewust naar om dan weer naar Kailee’s ogen te kijken, zich onbewust van waar zijn ogen net naar hadden gekeken.

"Dat zal het al ongeveer zo'n beetje zijn."
“Het is nice dat je familiale contacten hoog in het vaandel neemt dude, hou dat zo makker,” sprak Ryan instemmend en hij frunnikte met de onderkant van zijn zwarte tanktop. Zijn blik gericht naar de zwarte stof om dan weer op te kijken toen Kai wat vroeg: "En de jouwe?"
"Want als jij mij moet leren kennen, dan ik jou ook." Hij lachte zijn tanden bloot en sloeg weer een hand voor zijn mond waarachter hij zijn lach in een glimlach deed veranderen, Ryan trok zijn wenkbrauw op bij die actie en dan schudde hij zacht zijn hoofd en hij fronste toen hij nadacht, wat vond hij leuk om te doen...
“Ehm... goh... Ik hou wel van basket, voetbal, lezen, zingen, dansen, grappen uithalen, m’n haar kleuren, magie in general en met vrienden rondhangen... ik denk dat dat het zowat is..” zei hij peinzend en nog steeds fronsend. “En als je wilt weten of ik kan dansen, ja dat kan ik en ik wil het je met plezier tonen als je wilt?” Zijn amberkleurige ogen keken Kailee aan, afwachtend.

_________________
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Kailee
-
-
avatar

PROFILENovice
Real Name : Ez
Posts : 1449
Points : 38
MAGICIAN
✦ CHARACTER ✦
Magic: Air
Klas: Master Geralt - 6th
Partner: Broken memories consume me

BerichtOnderwerp: Re: Fool's parade   di jun 16 2015, 21:16

"Ik speel gitaar, maar ik heb het al een hele tijd niet meer gedaan”, zei hij en keek naar de wegstuiterende bal. "En ik doe wel graag badminton." Hij lachte er wat mee omdat hij het nu niet bepaald de mannelijkste sport vond. “Badminton’s wel cool, ik kan het wel voor geen meter dus ik oefen er ook niet op”, zei Ryan en Kai glimlachte even erom voor hij verder sprak. "Voor de rest heb ik niet echt veel hobbies. Ik schrijf graag, wat vreemd is want ik lees niet graag, maar ik schrijf dan ook geen verhalen. Gewoon brieven naar mijn tante en mijn moeder." Hij had zijn lippen getuit en nagedacht maar was verder niet op nog iets gekomen. "Dat zal het al ongeveer zo'n beetje zijn", besloot hij toen.

“Het is nice dat je familiale contacten hoog in het vaandel neemt dude, hou dat zo makker.” Kailee knikte kort en probeerde niet te veel aandacht te besteden aan het gefrunnik van de kerel naast hem omdat hij niet dacht dat dat erg leuk zou zijn voor Ryan. Hij kaatste nu de vraag terug naar Ryan, wat zijn hobbies waren. "Want als jij mij moet leren kennen, dan ik jou ook." Hij lachte maar hield zijn hand voor zijn mond om daar die lach naar een glimlach te doen transformeren. Hij zag dat Ryan zijn wenkbrauwen optrok maar als Kai bij ieder ding dat hij deed moest nadenken dan zou hij al snel ongelukkig raken, dus besloot hij om er geen aandacht aan te schenken en gewoon te doen zoals hij wou. Hij haalde zijn hand weer voor zijn mond uit en wachtte op Ryans antwoord. “Ehm... goh... Ik hou wel van basket, voetbal, lezen, zingen, dansen, grappen uithalen, m’n haar kleuren, magie in general en met vrienden rondhangen... ik denk dat dat het zowat is..” Zijn mondhoeken krulden lichtjes omhoog bij 'haar verven' omdat hij dat zelf vergeten was op te noemen. Maar dat had hij zelfs vast wel kunnen raden, niemand die dacht dat blauw zijn natuurlijke haarkleur was, of het moest al iemand zijn die niet bijzonder slim was. Of natuurlijk een klein kind. Die dachten wel vaker dat mensen echt blauw haar konden hebben. “En als je wilt weten of ik kan dansen, ja dat kan ik en ik wil het je met plezier tonen als je wilt?” Kailee keek terug naar Ryan en knikte. Als hij het wou laten zien, waarom zou hij dan nee zeggen. "Laat maar zien", zei hij vriendelijk. "Zolang het geen ballroom is want ik doe niet mee." Hij grijnsde en zette zich rechter tegen de muur op. Hij moest een paar nachten goed kunnen slapen want de rugpijn begon te verergeren. De jongeman wreef nog eens over zijn gezicht en geeuwde even voor hij terug naar Ryan keek. "Heb je muziek bij je?" vroeg hij, maar zijn gedachten bleven al niet echt lang bij Ryan want hij dacht dat hij wou dat hij koffie gehad had die ochtend. Hij zag er net niet als een halve zombie uit, maar dan met wat kleur in zijn gezicht. Kai knipperde met zijn ogen en bewoog zijn hoofd even naar links en rechts om zijn nek los te maken.

_________________
VoiceKailee Rietz - Theme 1/2/3

you are not special, you are not a beautiful or unique snowflake, you’re the same decaying
organic matter as everything else. Black rabbit処女
R O A N O K E
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Ryan
King on the Rocks
King on the Rocks
avatar

PROFILENovice
Real Name : Anne-swaaaannn
Posts : 914
Points : 35
MAGICIAN
✦ CHARACTER ✦
Magic: Earth and fire
Klas: Miss Eres
Partner: Even a banana is a better boyfriend than you ever were.

BerichtOnderwerp: Re: Fool's parade   wo jun 17 2015, 13:00

Ryan glunderde kort even toen Kailee zei dat hij gitaar speelde, gitaar was een leuk instrument, kon je lekkere harde muziek mee maken. Dan zei hij ook nog dat hij badminton speelde en eigenlijk vond Ryan dat wel een coole sport, alleen was het niet voor hem weggelegd, hij was te ruw met zijn handelingen waardoor zijn raket vast na drie matches verloren te hebben vast al kapot zou zijn. Kailee ging verder met het opsommen van zijn hobbies en dan bleef Ryan’s brein zowat half hangen bij schrijven naar de familie. Het suckte dat hij geen contact had met andere familie dus hij zei tegen kai dat hij het zeker moest onderhouden, dat contact en begon te frunniken aan zijn tanktop, ongemakkelijk bij het feit dat hij nu echt wilde dat zijn moeder nog leefde.

Kailee vroeg naar zijn hobbies en meteen kwam er een nadenkende frons op zijn gelaat, die kreeg hij elke keer als hij zich concentreerde of nadacht. Na een tijdje antwoordde hij op een zachte toon: “Ehm... goh... Ik hou wel van basket, voetbal, lezen, zingen, dansen, grappen uithalen, m’n haar kleuren, magie in general en met vrienden rondhangen... ik denk dat dat het zowat is..” Ryan had de glimlach van de jongen niet gezien en was nog steeds een beetje in gedachten verzonken terwijl hij de bal had weggegooid richting het rek waar alle ballen inzaten. “En als je wilt weten of ik kan dansen, ja dat kan ik en ik wil het je met plezier tonen als je wilt?” niet dat hij echt zeker was over hoe goed hij was maar swat, hij zou er sowieso eerlijke commentaar over krijgen van deze kerel, dat voelde hij. "Laat maar zien", zei hij vriendelijk. "Zolang het geen ballroom is want ik doe niet mee."
“Nah ’t is geen ballroom, ik heb geen idee hoe ik deze stijl moet noemen eigenlijk,” lachte hij zachtjes terwijl hij opstond en zijn broek omhoog moest trekken omdat die lichtelijk was afgezakt. “Yo, je ziet er moe uit, in mijn tas zit koffie als je dat lust,” zei hij terwijl hij zijn tas af deed en het naar Kailee toeschoof. Er zat nog hete koffie in, door zijn vuurmagie opgewarmd. "Heb je muziek bij je?" en Ryan knikte. “Yup, alleen is’t wel geen heavy shit die ik normaal luister, maar ’t is wel aangenaam om op te dansen.”

Uit zijn tas nam hij zijn cd met muziek op die normaal in zijn ouderwetse walkman moest en stak die in de CD speler die op een schab stond tegen de muur. Hij drukte op play en draaide zich naar Kai met een grijns en nadat hij knipoog gaf naar hem en eens kort moest lachen begon hij gewoon droog te dansen, met een serieuze blik en een frons op zijn gelaat van uiterste concentratie.

//le dancing & music: https://www.youtube.com/watch?v=5BIttYVUMxc

_________________
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Kailee
-
-
avatar

PROFILENovice
Real Name : Ez
Posts : 1449
Points : 38
MAGICIAN
✦ CHARACTER ✦
Magic: Air
Klas: Master Geralt - 6th
Partner: Broken memories consume me

BerichtOnderwerp: Re: Fool's parade   wo jun 17 2015, 16:02

"Laat maar zien", zei Kailee. "Zolang het geen ballroom is want ik doe niet mee." Een grijns sierde zijn gezicht nu ondertussen terwijl hij rechter tegen de muur ging zitten. “Nah ’t is geen ballroom, ik heb geen idee hoe ik deze stijl moet noemen eigenlijk”, lachte Ryan die rechtstond en zijn broek omhoog trok. Riemen waren zo'n handige dingen soms, maar dat ging natuurlijk niet goed in combinatie met een sportbroek. Alhoewel. “Yo, je ziet er moe uit, in mijn tas zit koffie als je dat lust.” De kerel deed zijn tas af en schoof h'm naar Kai toe. Die opende maar wat graag de tas en haalde er de thermos koffie uit. "Mmm", zei hij goedkeurend terwijl hij opstond om een plastiek bekertje te nemen. Hij goot er van de koffie in en stak de thermos terug in Ryans tas. Hij hield zijn handen rond het bekertje en voelde de warmte van de koffie door het plastiek heen. Voorzichtig nam hij een slok en vroeg aan Ryan of hij muziek bijhad. Die knikte. “Yup, alleen is’t wel geen heavy shit die ik normaal luister, maar ’t is wel aangenaam om op te dansen.” Nu knikte Kailee en haalde terwijl ook licht een schouder op. Niet alles moest altijd heavy zijn. Wat anders kon ook leuk zijn.

Ryan haalde een cd uit zijn tas. Kailee dronk nog een slok van de koffie en voelde het nabranden in zijn keel. Dat was eens een keer warme koffie. Meestal had hij halflauwe koffie staan omdat hij het vergat op te drinken of doordat iemand er te veel melk in kiepte. De blauwharige kerel keek hoe de ander de cd in de speler deed en zich naar hem toedraaide. De grijns op Ryans gezicht was niet te missen en de knipoog die hij gaf zorgde ervoor dat Kailee in de lach schoot, maar anders dan dat hij gewoon zou lachen om een grap. Hij stak zijn gezicht terug weg achter zijn handen om een slok van zijn koffie te nemen. Nope, hij zou die knipoog maar best negeren. Hij wou niet awkward meer zijn.

Ryan was begonnen met dansen en Kai was misschien toch een beetje verbaasd. Hij had wel gedacht dat Ryan kon dansen -anders zou hij het toch niet voordoen- maar hij was zelfs beter dan dat Kai gedacht had. Een glimlach verscheen op zijn gezicht bij het dansje, zeker omdt Ryan er zo een serieus gezicht bij trok. De blauwharige kerel was met zijn hoofd op het ritme van de muziek mee gaan knikken. Hij had geen idee welk nummer het was maar hij vond het geweldig in combinatie met het dansje. Het was zo'n liedje dat waarschijnlijk de rest van de dag in zijn hoofd ging blijven hangen, maar waar hij zich niet eens zo erg aan stoorde doordat het vrolijk was. Hij dronk het laatste beetje koffie uit en zette het lege bekertje naast zich heen voor hij zijn ogen weer op Ryan richtten.

Toen het nummer uit was sloeg Kai zijn handen in elkaar, nog steeds met die glimlach op zijn gezicht. "Dat was zelfs nog beter dan ik verwacht had", zei hij tegen Ryan toen hij zijn handen terug in zijn schoot gelegd had. "Maar het is maar dansen hoor, je keek alsof je een spin op de muur moest proberen te vinden van tien meter afstand." Hij grijnsde even en duwde zichzelf op. Hij bukte terug om het bekertje op te nemen en wierp het naar de vuilbak die op amper drie meter afstand stond. Natuurlijk miste hij weer. "Urgh", mopperde hij en liep naar de vuilbak om het bekertje er nu wel in te gooien. Hij draaide zich naar Ryan. "Maar dat was echt heel erg cool, man." Hij lachte naar hem. En hij meende het, hij vond het echt cool, dat dansen van Ryan. Kailee krabde aan zijn nek en likte een restje koffie van zijn lip af. "Dansen en zingen, je kan al een boysband in", grijnsde Kailee naar hem.

_________________
VoiceKailee Rietz - Theme 1/2/3

you are not special, you are not a beautiful or unique snowflake, you’re the same decaying
organic matter as everything else. Black rabbit処女
R O A N O K E
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Ryan
King on the Rocks
King on the Rocks
avatar

PROFILENovice
Real Name : Anne-swaaaannn
Posts : 914
Points : 35
MAGICIAN
✦ CHARACTER ✦
Magic: Earth and fire
Klas: Miss Eres
Partner: Even a banana is a better boyfriend than you ever were.

BerichtOnderwerp: Re: Fool's parade   wo jun 17 2015, 19:21

Ryan deed niet aan ballroom, hij deed aan solodans. Ondertussen was hij recht gaan staan en trok hij zijn broek omhoog omdat deze was afgezakt. Hij zei ook gewoon simpelweg dat het geen ballroom was, maar gewone solodans. Ook schoof hij zijn tas naar Kai toe toen hij zag hoe vermoeid de jongeman er werkelijk uitzag, maar echt verder vragen waarom deed hij niet. Hij mocht zelfs de hele thermos opzuipen, hij kon altijd nieuwe koffie maken. De kerel dronk niet uit de thermos maar had in plaats daarvan een plastieken bekertje gepakt om daaruit te drinken. Ook goed, Ryan zei dat hij inderdaad de muziek bij had en die stak hij ook mooi en proper in de cd speler die mooi op een schab stond. Hij drukte op play en draaide zich naar Kai met een grijns en nadat hij knipoog gaf naar hem en eens kort moest lachen begon hij gewoon droog te dansen, met een serieuze blik en een frons op zijn gelaat van uiterste concentratie.

Na vier minuten was hij dus werkelijk helemaal bezweet en ging hij zitten nadat hij de cd eruit had gepakt, mompelend: “Man het is hier warm opeens... phew.” Ryan was weer naast Kai gaan zitten die opeens een hoop complimenten naar zijn hoofd slingerde. "Dat was zelfs nog beter dan ik verwacht had", zei Kailee tegen hem, terwijl hij naar zijn tanktop keek die helemaal nat was van voor. "Maar het is maar dansen hoor, je keek alsof je een spin op de muur moest proberen te vinden van tien meter afstand."
“Ik wou ’t goed doen, dus dan moet ik me concentreren, plus ik heb nog nooit voor iemand gedanst eigenlijk,” zei hij terwijl hij zijn tanktop uit deed en die op zijn schoot legde om een beetje droger te laten worden. Je kon duidelijk wonden, schrammen en littekens op zijn lichaam zien en hij beet zachtjes op zijn lip terwijl hij de cd proper in zijn tas stak en zijn thermos koffie eruit nam.De stop draaide hij er af en hij dronk ervan. Toen Kailee zei dat hij in een boysband kon proestte hij bijna al zijn koffie uit, een beetje moeizaam slikte hij de hete substantie door. "Dude, ik kan screamen, ik ga niet in een boysband, ik heb liever een heavymetal band dan," zei hij met een lichte grijns terwijl hij naar zijn thermos staarde. “Iemand die je interesseert hier op SSA?” vroeg hij plots casually terwijl hij nog een slok nam van de thermos.

_________________
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Kailee
-
-
avatar

PROFILENovice
Real Name : Ez
Posts : 1449
Points : 38
MAGICIAN
✦ CHARACTER ✦
Magic: Air
Klas: Master Geralt - 6th
Partner: Broken memories consume me

BerichtOnderwerp: Re: Fool's parade   wo jun 17 2015, 20:00

Ryan kwam terug zitten toen hij klaar was met dansen. Hij hoorde dat hij wat mompelde, maar Kai kon niet verstaan wat hij precies zei. Het was wel duidelijk dat het dansen niet zo gemakkelijk was als hij het eruit had zien doen want hij was helemaal bezweet. "Maar het is maar dansen hoor, je keek alsof je een spin op de muur moest proberen te vinden van tien meter afstand", zei Kai tegen hem. “Ik wou ’t goed doen, dus dan moet ik me concentreren, plus ik heb nog nooit voor iemand gedanst eigenlijk”, antwoorde Ryan die zijn tanktop uitdeed. Hij keek naar hem en de blauwharige kerel voelde hoe zijn kaken weer roder kleurden. Hij sloeg zijn ogen neer, ook al waren hem schrammen opgevallen. Maar hij wou niet naar Ryans bovenlichaam blijven kijken, dat was gewoon raar voor hen beiden. En dan zou hij vreselijk opvallend beginnen met blozen. Dus Ryan had nog nooit voor iemand gedanst. "Ik ga me haast speciaal voelen", zei Kai met een halve lach terwijl hij toekeek hoe Ryan zijn cd wegstak.

"Dansen en zingen, je kan al een boysband in", had hij met een grijns gezegd. Hij kon het zich niet inbeelden, maar het leek hem wel grappig. Maar aan boysbands was niet echt veel. Het waren altijd gewoon jongens die door iedereen veel te knap gevonden werden en die toevallig nog goed konden zingen en dansen. Het was vast niets voor Ryan. Zelf zou hij ook liever niet in een boysband zitten.Ryan leek het even moeilijk te hebben met zijn koffie waardoor Kai in de lach schoot. "Dude, ik kan screamen, ik ga niet in een boysband, ik heb liever een heavymetal band dan", zei Ryan met een grijns terwijl hij naar zijn thermos aan het kijken was. Kai maakte een instemmend geluid. “Iemand die je interesseert hier op SSA?” Kailee, die net een wimper uit zijn oog probeerde te vegen en daarmee stopte, keek naar de kerel en haalde licht een schouder op terwijl hij zijn kin was weg liet zakken in zijn shirt. Doordat hij nog steeds wat rood was van net ging hij niet veel erger blozen. Gelukkig maar. "Ja, eigenlijk wel", antwoorde hij twijfelend. Hij voelde hoe zijn hartslag versneld was en hij kon zijn hart horen kloppen in zijn oren. Jezus, kon hij nu echt niet voor één keer gewoon blijven doen. "Maar dat ligt heel erg ingewikkeld", voegde de kerel eraan toe met een halve soort lach, al was het meer om het weg te lachen. Nu wreef hij de wimper wel uit zijn oog en keek naar de kleine lastpost. Nu mocht hij een wens doen, toch? Zo deed hij het al jaren, zijn moeder had altijd gezegd dat je een wens mocht doen als je je wimper wegblies. Dus blies Kai de wimper van zijn vinger af en sloot zijn ogen even om een wens te doen. Toen hij zijn ogen terug opendeed keek hij naar Ryan. "Jij?" vroeg hij en probeerde het heel erg normaal te doen klinken. Hij wist niet zeker of hij het antwoord wel wou horen en ging dus meteen verder: "Mag ik nog wat koffie?" Hij wachtte niet echt op antwoord op de koffie vraag en nam gewoon de thermos over. Als Ryan antwoord zou geven op de vraag die hij teruggekaatst had, dan zou hij moeite moeten doen om die te verstaan doordat hij grote slok van de koffie nam. Hij voelde de hitte branden in zijn mond. Zijn ogen werden waterachtig en gauw sloot hij zijn ogen om zacht tegen zijn oogleden te duwen zodat de opgewelde tranen verdwenen. Waarom pijn direct tranen opriep had hij nooit begrepen, maar hij wist dat ze in dit geval handig waren. Nu zou hij geen excuus moeten zoeken voor als hij rood werd; hij zag nu sowieso al rood door de plotse hitte van de koffie. Hij slikte door en opende zijn ogen weer. Kai veegde met de rug van zijn hand over zijn ogen en lachte zwak. Hij gaf de thermos terug aan Ryan met een gegeneerde blik in zijn ogen en keek een beetje weg, de zaal in. Hij vroeg zich af waar de kerel heen gegaan was die hij zo ongeveer ongelopen had. Maar hij had er gen probleem mee dat hij weg was, één persoon minder die hem ongemakkelijk zag doen. Hij had voor de grap wel een keer gezegd dat hij een meester was met woorden maar niets was minder waar. Eén vraag en Kai was helemaal van zijn melk. "Een heavy metal band zei je, huh?" probeerde hij subtiel van onderwerp te veranderen maar zelfs met subtiel zijn was hij niet goed. Hij had zichzelf weer mooi voor schud gezet door gewoon proberen zichzelf te blijven. Als hij nu beter geweest zou zijn met toneel spelen, dan had hij nog normaal kunnen reageren zonder ervoor zijn tong te hoeven verbranden.

_________________
VoiceKailee Rietz - Theme 1/2/3

you are not special, you are not a beautiful or unique snowflake, you’re the same decaying
organic matter as everything else. Black rabbit処女
R O A N O K E
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Ryan
King on the Rocks
King on the Rocks
avatar

PROFILENovice
Real Name : Anne-swaaaannn
Posts : 914
Points : 35
MAGICIAN
✦ CHARACTER ✦
Magic: Earth and fire
Klas: Miss Eres
Partner: Even a banana is a better boyfriend than you ever were.

BerichtOnderwerp: Re: Fool's parade   wo jun 17 2015, 21:29

Ryan ging weer naast Kailee zitten, helemaal bezweet en hij vond het ook alles behalve aangenaam om met een natte tanktop rond te lopen. Plus dansen was vermoeiend, dus een beetje verkoeling kon geen kwaad, dus hij deed gewoon zijn shirt uit. Zijn bovenlichaam stond vol krassen en littekens, maar wat deerde het ook, het was niet dat Kailee zich er ongemakkelijk bij ging voelen ofzo. Ook voelde hij zich op zijn gemak, maar toch beet hij zachtjes op zijn lip terwijl hij de thermos uit zijn tas haalde en ervan dronk. Toen Ryan zei dat hij alleen nog maar voor Kai gedanst had zei de jongen: "Ik ga me haast speciaal voelen."
Ryan glimlachte zachtjes. Toen Kailee zei dat hij in een boysband kon proestte hij bijna al zijn koffie uit, een beetje moeizaam slikte hij de hete substantie door. "Dude, ik kan screamen, ik ga niet in een boysband, ik heb liever een heavymetal band dan," zei hij met een lichte grijns terwijl hij naar zijn thermos staarde. “Iemand die je interesseert hier op SSA?” vroeg hij plots casually terwijl hij nog een slok nam van de thermos.

Ryans blik werd nieuwsgierig en hij begon te fronsen toen Kai dit zei: "Ja, eigenlijk wel." Ryans amberkleurige ogen wendde zich af terwijl hij de thermos tussen hen in zette, een beetje afwezig kijkend naar zijn tanktop. "Maar dat ligt heel erg ingewikkeld",
"Oh." was het enige wat Ryan erop zei, een beetje pissed off, geen idee waarom, maar zo voelde hij zich opeens wel toen hij zei dat hij iemand interessant vond. "Jij?" vroeg Kailee en Ryan haalde zijn schouders op terwijl hij zei: "Dunno, denk't niet."
"Mag ik nog wat koffie?" vroeg Kai en Ryan knikte een beetje afwezig, hij vroeg zich af in wie hij interesse had en waarom, maar echt de ballen om het te vragen had hij niet. Zijn blik ging even naar Kai die tranen in zijn ogen en hij fronste even. "Te heet? Ik zal ze volgende keer wat minder warm opwarmen, cva?" zei hij terwijl hij over de rug van Kai wreef en hij glimlachte lichtelijk geforceerd. De jongen gaf hem zijn thermos terug en Ryan haalde zijn hand van Kai's rug af en hij stak de thermos weg. "Een heavy metal band zei je, huh?"
"Yea, ben een metalhead, ik kan screamen, maar waarom vraag je dat?" vroeg hij een beetje beduusd, niet echt wetende waar zijn hoofd stond.

_________________
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Kailee
-
-
avatar

PROFILENovice
Real Name : Ez
Posts : 1449
Points : 38
MAGICIAN
✦ CHARACTER ✦
Magic: Air
Klas: Master Geralt - 6th
Partner: Broken memories consume me

BerichtOnderwerp: Re: Fool's parade   wo jun 17 2015, 22:00

“Iemand die je interesseert hier op SSA?” had Ryan gevraagd waardoor Kai weer wat moeilijk was gaan doen. "Ja, eigenlijk wel", antwoorde hij en keek naar de kerel toen die de thermos neerzette. "Maar dat ligt heel erg ingewikkeld." Dat was ook zo, en hij hoopte echt dat Ryan er niet verder over ging vragen want hij was al beginnen met blozen gewoon door de vraag.

"Jij?" vroeg hij. "Dunno, denk't niet", antwoorde Kai die intussen al gevraagd had of hij koffie mocht. Hij hoorde hat antwoord van Ryan wel maar concentreerde zich erg op de koffie om het gevoel in zijn buik weg te krijgen. Meteen toen hij het antwoord gehoord had was de vrolijkheid wat gedaald. De pijn van de hitte van de koffie leidde hem af, en voor één keer was hij daar wel blij mee. "Te heet? Ik zal ze volgende keer wat minder warm opwarmen, cva?" Kailee voelde een huivering over zijn ruggengraat kruipen toen Ryan zijn hand op zijn rug legde, omdat hij dat niet verwacht had. Kai knikte en probeerde terug te glimlachen maar dat lukte helemaal niet goed. Hij gaf de thermos terug aan hem nadat hij gelachen had. Hij liet zijn blik afdwalen omdat hij zich nu wel redelijk stom voelde, maar besloot daar verandering in te brengen door een gesprek op te starten, voor zover hij dat kon. "Een heavy metal band zei je, huh?" vroeg hij, al was het meer om van onderwerp te veranderen. "Yea, ben een metalhead, ik kan screamen, maar waarom vraag je dat?" Kai haalde licht een schouder op en keek Ryan terug aan. "Omdat dat best wel cool is", zei hij met een lichte glimlach. "En omdat ik er niet bij stilgestaan had dat er meer mensen op SSA waren die naar metal luisteren", voegde hij eraan toe met een grijns. Niet dat hij zelf zo naar één genre gericht was, maar het was altijd leuk om anderen dezelfde muziek leuk te zien vinden. "Ik heb altijd willen kunnen screamen." Hij lachte en probeerde zich in te beelden hoe slecht dat zou klinken met zijn stem. Het zou vreselijk klinken. Hij was al zo vreselijk slecht met toonvastheid bij het zingen. Kailee ging in kleermakerszit zitten en draaide zich een halve cirkel opzij zodat hij Ryan beter aan kon kijken. "En wat ik daarstraks zei van mensen inspireren en muziek maken, dat was omdat dat me cool lijkt om te doen. Een metalband lijkt me één van de beste inspiratiebronnen." Er verscheen een glimlach op zijn gezicht, blij om eindelijk wat te kunnen zeggen dat hij maar tegen een paar mensen kon zeggen die het dan ook werkelijk begrepen. Zelfs de enige vriend die hij op zijn vorige school gehad had, had altijd gezucht als Kai er over bleef praten. Hij vond muziek oké enzo, maar om naar te luisteren. Wie het was en hoe ze de muziek maakten interesseerde die kerel niet.

_________________
VoiceKailee Rietz - Theme 1/2/3

you are not special, you are not a beautiful or unique snowflake, you’re the same decaying
organic matter as everything else. Black rabbit処女
R O A N O K E
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Gesponsorde inhoudPROFILE
MAGICIAN

BerichtOnderwerp: Re: Fool's parade   

Terug naar boven Ga naar beneden
 

Fool's parade

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 2Ga naar pagina : 1, 2  Volgende

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Starshine Academy ::  :: Gymnasium-