PortalIndexAlylore Celeste Swartz HpD5UwnAlylore Celeste Swartz 2q24v8xZoekenRegistrerenInloggen 

Deel
 

 Alylore Celeste Swartz

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
AuteurBericht
Miss Alylore

avatar

Alylore Celeste Swartz UTL8oxA PROFILEAscendant
Real Name : Sjaak
Posts : 126
Alylore Celeste Swartz UTL8oxA MAGICIAN
✦ CHARACTER ✦
Magic: Light
Klas: Light Magic
Partner: I'm so lucky

Alylore Celeste Swartz Empty
BerichtOnderwerp: Alylore Celeste Swartz   Alylore Celeste Swartz Icon_minitimema jan 12 2015, 12:50


ALYLORE CELESTE SWARTZ
Art Class || Female || Novan

General
Full Name:Alylore Celeste  Swartz [Aalie-lore Sel-est-e Zwartz]
Nickname: Lore, Aly, Lyl
Name: Miss Alylore
Age: 24 years
Parents: Naya & Farque
Siblings: Only child
Homeland: Nova
Magic: Light
Tattoos/Piercings: no
Jewelry: A ring around her pinky finger
Faceclaim; Satou Lilly [Katawa Shoujo]
Love: Wait what noooh, maybe.. SHUT UP

Relationships:
None yet

Apperance:
Alylore is van een gewone lengte de precieze lengte is nooit echt opgemeten maar het zal tussen de 1,73 en 1,78 meter liggen. Haar blonde lokken vallen golvend tot haar middel en haar bovenste lokken opgebonden in een zwarte strik. Aly straalt uit dat ze onzeker is en dat is ze ook.

Personality:
»Insecure || Caring || Coward || Afraid of Intimicy || Disorganized || Artistic || Musical«

Insecure
Alylore is erg onzeker en dat zal ze ook altijd uitstralen met haar houding, haar laten en haar doen. Ook kan ze niet tegen kritiek, het beste is haar te vertellen hoe iets wat anders kan door het een op een te doen en dan te hopen dat ze niet breekt. Ook zal ze niet tegen vervelende leerlingen durven ingaan.

Caring
Ze geeft erg om mensen en kunst. Ze wilde iets doen om andere te helpen maar ook iets met kunst. Om dit te realiseren is de dus leraar geworden. Ze hoopt mensen te kunnen helpen en zal voor mensen door het vuur gaan mits ze haar niets kwaads hebben gedaan. Het maakt niet uit wat je tegen haar zegt ze luistert naar je, ze zal je proberen advies te geven en alleen hopen dat je er iets mee doet. Ze zal je misschien in haar hoofd vervelend vinden maar dat zal ze nooit uiten leerlingen en soms haar collega’s moeten hun hart kunnen luchten.

Coward
Ze is enorm watterig ze is nogal snel bang en schrikt snel, als je boe roept zal zij al schrikken. Het liefste ligt ze de hele dag onder een deken zodat ze niet iedereen onder ogen hoeft te komen.

Afraid of Intimicy
Alylore voelt zich absoluut niet op haar gemak om iemand een knuffel of een hand te geven. Ze is erg op zich zelf en houd er niet van aangeraakt te worden. Ze laat mensen niet snel dichtbij komen emotioneel en fysiek. Ook om deze reden is ze al heel haar leven single.

Disorganized
Buiten geen orde in een les kunnen houden zal ze zich niet focussen op het opruimen van het lesmateriaal. Maar mocht iemand er mee lopen kloten zal deze regelrecht de les uit mogen. Haar leerlingen straf geven zal ze niet doen want daar is ze te watterig voor.

Artistic
Aly is gek op het tekenen van stilleven, mensen, landschappen en eigenlijk alles om haar heen. Soms wanneer ze zin heeft maakt ze een tekening. Haar lokaal zal ook volhangen met zelfgemaakte schilderijen van haar en die van haar leerlingen.

Musical
Ze houd van muziek en in haar vrije tijd kan ze buiten het schilderen en tekenen aardig wat tijd besteden achter een piano die ze met veel plezier bespeeld. Ze is bezig met het leren van het bespelen van een cello.

History:
Alylore is geboren bij twee Novaanse ouders Naya en Farque. Ze is altijd enigst kind geweest en ze kreeg van haar ouders wat haar hartje begeerde. Ze hadden altijd genoeg geld, een warm huis. Gewoon een normaal leven, op Nova ging ze naar de basisschool en de middelbare school. Op school is ze gepest want ze moest eens wat gaan eten. Haar klasgenoten schenen haar te dun te vinden en hadden besloten dat ze een enge creep was die niet at. Echter sportte ze gewoon veel en vrat kasten leeg.
Het Blonde meisje had zich er vrij weinig van aan getrokken want rotte appels heb je altijd er tussen zitten. En ze was begonnen aan de opleiding Kunstgeschiedenis omdat kunst haar altijd had getrokken en geïnteresseerd. Daarna heeft ze een opleiding leraar gedaan.
Gezien Alylore nooit heeft hoeven werken omdat ze van haar ouders alles kreeg is dit haar eerste baan.

_________________
Dropping
Alylore Celeste Swartz ImHAHhn


PB's naar Heidi
Terug naar boven Ga naar beneden
 

Alylore Celeste Swartz

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Starshine Academy ::  ::  :: Light Magicians-