PortalIndexIsolé Feole HpD5UwnIsolé Feole 2q24v8xZoekenRegistrerenInloggen 

Deel
 

 Isolé Feole

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
AuteurBericht
Isolé Feole
.
.
Isolé Feole

Isolé Feole UTL8oxA PROFILERecruit
Real Name : Simone
Posts : 13
Isolé Feole UTL8oxA MAGICIAN
✦ CHARACTER ✦
Magic: Licht en Woud
Klas: who what?
Partner: iewl boys

Isolé Feole Empty
BerichtOnderwerp: Isolé Feole   Isolé Feole Icon_minitimezo sep 14 2014, 23:01

Naam: Isolé
Achternaam: Feole
Geslacht: Female
Leeftijd: 12 years.
Klas:
Ras: Halfbloed Nova/Gren
Dierenvorm: Vos
Home: Nova/Gren
Moedertaal: Novaans en Grenaans
Magie: Licht en woud
Ouders: Dealine Novare (Moeder) Mericus Feole (Vader) Seline Feole (Stiefmoeder)
Broers/zussen: /
Huisdier: Novelle (Vos)


♦OUTSIDE♦
Eerste indruk: Zie inside
Haar: Rood/Bruin
Ogen: Bruin
Lengte: 1.50
Lichaamsbouw: Mager
Voice: Zacht, schattig wat hoger
Kleren: Meestal een rok met een topje
Littekens: -
Overige:


♦INSIDE♦

Bij de derde les hoor je opeens een zacht gegiechel achter in de klas. Je kijkt verbaast om. Het meisje achterin heb je nog nooit eerder gezien. Je hebt haar stem nog nooit gehoord laat staan dat je haar kent. Je vraagt je af hoe je haar niet hebt kunnen opmerken. Je kent ondertussen allen gezichten van de klas en bijna allen namen die er bij horen, maar toch ken je haar gezicht niet. Toch wordt haar naam opgenoemd bij de presentie lijst. Je realiseert je dat je de naam de anderen keren ook hebt gehoord maar nooit de interesse hebt getoond naar de persoon die er achter hoort. Ze lijkt jonger dan 12 wat ze wel moet zijn aangezien ze bij je in de klas zit. Maar hoewel je haar nog nooit eerder hebt opgemerkt lijkt ze een speels en vrolijk meisje. Haar etui met getekende vosjes en de veertjes sleutelhanger die er aan vast zit benadrukken dat enkel nog meer.
Je besluit haar beter te leren kennen. Je leert zoals je al een eerder hebt vastgesteld een vrolijk en speels meisje. Het verdriet wat ze met zich meedraagt leer je daar nooit kennen. Hoewel je het opvalt dat ze altijd in de schaduw staat en ze niet het meisje is dat graag in de spotlights staat. Echter de ene enkele keer dat ze erin staat verdwijnt het vrolijke en speelse meisje en begin je te begrijpen waarom je haar over het hoofd hebt gezien. In de spotlights is ze een verlegen en onzeker meisje. Haar ogen schieten heen en weer en ze weet hoogstwaarschijnlijk meer van de omgeving en wat er gebeurt dan jij ooit zal kunnen.

Likes: Alles wat schattig en jong is, Alles wat met vossen te maken heeft, Veertjes en Dromenvangers
Dislikes: Mensen die boos zijn en ruzie maken, standing in the spotlights
Wish: Al het verdriet wat mensen mee maken te kunnen wegnemen
Fears: Boze mensen en om het middelpunt van de aandacht te zijn
Past:
Wanneer Isolé 2 is scheiden haar ouders en keren ze beiden terug naar hun eigen thuisplaneet. Voor haar moeder Nova en voor haar vader Gren. Haar ouders weten niet echt wat ze met haar aan moeten. Ze willen haar allebei niet kwijt wat resulteert tot dat ze als een soort pingpong bal tussen haar ouders in leeft. Ze is dan weer een week bij haar moeder en dan weer paar dagen bij haar vader, dan weer een weekend bij haar moeder en dan weer een week bij haar vader enz. Ze lijkt meer tijd in de shuttels die haar van de ene planeet brengt naar de anderen door te brengen dan bij haar ouders. Een thuis kan ze dan ook niet bij een van haar ouders vinden. Wat tot gevolg heeft dat ze niet tot weinig van de magie soorten leert die behoren tot de twee planeten. Ze beheerst de twee elementen dan ook nauwelijks. Ze weet dat ze beiden heeft maar daar lijkt het ook bij te blijven. Ze weet niet eens welke het dominants is van de twee.
Novelle is haar kleine vosje dat ze heeft gekregen van haar stiefmoeder (ook het enige wat ze ooit goed heeft gedaan) Novelle is haar grootste vriend en maatje. Novelle reist altijd met haar mee en door hun sterke band heeft Isolé leren communiceren met dieren. Ze beheerste het aardig goed tenminste zo ver dat kan voor iemand die er nooit in getraind is.
Isolé grootste wens is om te beginnen aan starshine academy. Ze is dan eindelijk af van haar ouders en het is de enige plek waar ze over haar beiden elementen kan leren en kan leren welke het dominants is.
Faceclaim: Rini van de tekenaar rosuuri van DA
Terug naar boven Ga naar beneden
 

Isolé Feole

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Starshine Academy ::  ::  :: Light Magicians-