PortalIndex× Master Flavio × HpD5Uwn× Master Flavio × 2q24v8xZoekenRegistrerenInloggen 

Deel
 

 × Master Flavio ×

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
AuteurBericht
Master Flavio

Master Flavio

× Master Flavio × UTL8oxA PROFILEAscendant
Real Name : Zoë
Posts : 2255
Points : 0
× Master Flavio × UTL8oxA MAGICIAN
✦ CHARACTER ✦
Magic: Light magic.
Klas: Too old for that.
Partner: Someone destroyed me and it can't be healed.

× Master Flavio × Empty
BerichtOnderwerp: × Master Flavio ×   × Master Flavio × Icon_minitimezo mei 11 2014, 21:45

× Master Flavio × 35btp9c
Gewenste rang: Leraar Licht Magie.
Naam: Flavio Cortez Feo Cadell Fenthol.
Roepnaam: Flavio, Flavje, Flafski etc.
Leeftijd: 24 jaar.
Afkomst: Nova.
Magie: Licht.
Lengte: 1.88
Gewicht: 72 kg.
Bouw: Een mooi strak buikje en goede verhoudingen wat betreft zijn lichaamsbouw.
Haarkleur: Blond.
Haarstijl: Stijl halflang haar.
Kleur ogen: Bruin/goud.
Likes: Alleen zijn || gezelschap || mensen die met zijn haren spelen.
Dislikes: Honden || haren knippen || noten || gevoelens.
Angst: Flavio heeft een ontzettende angst voor scharen, omdat hij dan meteen denkt dat je zijn haren af wilt knippen. Maar ook heeft hij een angst voor mannen die op zijn oude coach lijken.
Geaardheid: Biseksueel.
Partner: Geen of naja.. Onduidelijk.
Afbeelding:
 
Extra: Hij is ontzettend allergisch voor allerlei soorten noten, bijvoorbeeld; walnoten, pinda's en cashewnoten. Als hij die binnen krijgt zwelt zijn nek op en kan hij nog amper ademen.

Karakter: Vrolijk | Optimistisch | Wantrouwend | Gierig | Dromerig | Leeg.
Flavio is een vrolijke jongeman, die in overal en bijna iedereen wel iets positiefs ziet. Het is een goede eigenschap, maar soms kan dat ook slechte dingen veroorzaken. Net zoals zijn vrolijkheid, als mensen niet goed gezind zijn is zijn vrolijkheid moeilijk te begrijpen. Ondanks zijn optimisme is hij nogal wantrouwend, hij vertrouwd niemand snel en als je eenmaal zijn vertrouwen hebt maar die uiteindelijk schendt .. dan vertrouwd hij je echt nooit meer. Tenslotte is hij behoorlijk gierig, hij is totaal niet van het delen. Zijn vrienden wilt hij niet delen, zijn eten wilt hij niet delen, zijn geliefde wilt hij niet delen en zo wilt hij eigenlijk helemaal niets delen. Dromerig, dat is hij ook. Telkens weer weg kunnen dromen is echt een eigenschap die ontzettend handig is op sommige momenten en dan al helemaal voor hem. Stel hij heeft ruzie of hoort/ziet een ruzie, droomt hij gewoon weg en tadam. Hij merkt helemaal niets meer van die ruzie. Zijn laatste eigenschap heeft hij op latere leeftijd ontwikkelt, leegte. De leegte in zijn ogen, geen echt glimlach meer te zien op zijn gezicht.

Geschiedenis:
Klein jongentje.
Flavio had voordat hij op een sport ging een zorgeloze jeugd, met geweldige en zorgzame ouders. Vroeger als klein jongentje van een jaar of acht zat hij op een geweldige sport, met een geweldig team en een geweldige coach. Althans dat dacht hij, want zo geweldig was die coach bij lange na niet. Het was de vreselijkste coach die je kon hebben. Het begon nadat hij een paar maanden op de sport was gekomen de coach vertelde hem na het trainen dat hij speciaal was. Helemaal niet meteen denkend aan het verkeerde, nee helemaal niet. Kom op, hij was een jaar of acht. Helaas was het niet op de manier waarop Flavio dacht. De coach begon de jongen aan te raken op plekken waar niemand aangerand zou willen worden. 'Wa-Wat doet u..?' vroeg Flavio aan de coach waarna de coach sensueel in zijn oor fluisterde 'Flavio.. Jongen van me. Ik zei toch dat je speciaal was? Meteen toen ik je zag wist ik gewoon dat je voor mij gemaakt was. Het jongentje waar ik voor gewenst had en God.. God gaf je aan mij.' Vanaf dat moment werd het alleen maar erger en was het nu officieel. Flavio werd vanaf die dag seksueel misbruikt en aangerand, niet-wetend dat het niet klopte omdat de coach zei dat het kon en mocht.

Puber.
Naar mate hij ouder werd en op school verschillende dingen te horen kreeg werd hij steeds gekker van zijn coach. Zijn coach had hem echt gewoon gek gemaakt. Maar hoe moest hij nu toch van hem afkomen? Toen besloot Flavio te vluchten, helemaal alleen. Zijn ouders wouden tenslotte toch al dat hij weg ging om op een kostschool te zitten. Wat hij dus ook maar deed. Een nieuwe school, nieuwe mensen en hopelijk ook geen coach meer die hem telkens aanrandde plus seksueel misbruikte. Nog steeds walgde hij van zichzelf en dat hij het toe liet. Nog nooit had hij iets tegen zijn ouders erover gezegd en dat wilde hij het liefste ook zo houden. Het ging ze niets aan wat er in die jaren was gebeurd, het was iets waar hij nooit over zou beginnen tegenover zijn ouders. Hij was een gesloten puber jongen.

Jongvolwassene.
Nog steeds niet over hetgeen gegroeid wat hem vanaf zijn achtste is aangedaan, nog steeds zittend op school studerend voor docent. Helaas moet Flavio nog een aantal jaren, maar om ervaring op te doen in een échte school is hem een Stagiaire-functie aangeboden op SSA. Dat was een kans die hij niet wilde laten schieten, tenslotte was SSA door zijn school behoorlijk goed beoordeeld en het was natuurlijk een hele populaire school waar velen mede studenten een stage wilde volgen. Dit was tenslotte ook weer een ontvluchting voor zijn oude coach, want nog steeds is hij doods en doodsbang voor die gast. Om alles wat hij hem heeft aangedaan, het was gewoonweg een vreselijke man die coach van hem.

Na zijn stage.
Als stagiaire op een school maak je natuurlijk veel mee en Flavio moet volkomen eerlijk zijn als hij zegt dat hij veel van zijn ervaring op Starshine heeft geleerd. Hij weet nu hoe hij moet omgaan met bepaalde dingen, maar ook heeft Starshine hem andere dingen gegeven. Vrienden en zelfs liefde. Enkel verdween die al gauw van zijn kaart en de blondharige man was daardoor volledig van de kaart. Nadat zijn stage periode bij Starshine was afgelopen keerde hij terug naar Nova, de laatste puntjes op de i zetten voor zijn diploma. Gelukkig behaalde hij die en ging vervolgens op zoek naar een baan. Hij kon terecht bij een basisschool op Nova waar hij als invaldocent diende, beter iets dan niet toch? Maar ondanks alles was Flavio niet blij, hij had het gevoel dat Kana hem niet meer hoefde en daarom vertrokken was. Niemand had hij meer, de leegte overnam zijn gevoelens en elke dag opnieuw verdween de persoon die hij daadwerkelijk was. Uiteindelijk waren zijn ogen leeg en kon je niets meer uit zijn blik lezen, ook was zijn echte glimlach nergens meer te vinden. De leegte nam zijn lichaam over en dag in - dag uit deed hij hetzelfde ritueel. Hij had hier genoeg van en ging op zoek naar een nieuwe baan. Toen merkte hij dat de functie voor leraar Licht Magie heropend was en dit wellicht zijn kans is om opnieuw te beginnen.

_________________
× Master Flavio × 2dlkrpf
Terug naar boven Ga naar beneden
 

× Master Flavio ×

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Starshine Academy ::  ::  :: Light Magicians-