PortalIndexKalenderFAQZoekenGebruikerslijstGebruikersgroepenRegistrerenInloggen 

Deel | 
 

 Jiu

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
AuteurBericht
Jiu
-
-
avatar

PROFILERecruit
Real Name : Maaike
Posts : 61
MAGICIAN
✦ CHARACTER ✦
Magic: Fire & Dark
Klas: -
Partner: How can you love someone that doesn't exist?

BerichtOnderwerp: Jiu   za feb 08 2014, 19:01


GENERAL
Name: Jiu
Age: 18 years
Origin: Razen [75%] x Shadra [25%], raised at Shadra
Magic: Fire, slight talent for DarkAPPEARANCE
Hair colour: Black with bluish glow
Eye colour: Right eye; brown and left eye; red
Length: 175cm
Weight: 51kg
Stature: Slightly underweight
Additional: Thin looking body, yet invisible muscular. Several scars on torso.CHARACTER
Manipulatief, eenkennig, snel geïrriteerd, impersonatief en duister.
De bovenstaande woorden zijn eigenlijk de woorden die Jiu’s karakter bijna in zijn geheel wel beschrijven, al wordt er dan alleen gekeken naar de kant die wél echt aan hem is. Hij daadwerkelijk bijna alles als dat in zijn voordeel zou kunnen zijn, gretig inspelend op kansen zoekt hij naar manieren om zijn eigen zaakjes voor elkaar te krijgen. En als hij daarvoor in moet spelen – door het influisteren van – zal Jiu daar ook zeker niet voor terug deinzen, nee, hij zal eerder de boel manipulatief bespelen waarbij hij geen rekening houd met de gevoelens van een ander, alles, alles zolang zijn doel maar bereikt word. Echter daarnaast is hij redelijk eenkennig, liever op zichzelf dan zich in de omgeving van anderen bewegen, maar de donkerharige Raziaan weet zelf ook dondersgoed dat hij op die manier niets bereikt.
Zoals veel Raziaanen is hij ‘licht ontvlambaar’ en is er maar een klein beetje irritatie nodig om hem uit zijn vel doen schieten, hem triggeren tot een heftige reactie. Deze kun je van Jiu ook zeker krijgen, hij zal ook niet veel moeite doen zijn (te) heftige reactie onder controle te houden, tenzij het in zijn eigen voordeel uit zal werken.
Het meeste van de tijd zal je hem niet leren kennen zoals hij eigenlijk is, want Jiu doet zich anders voor dan dat hij daadwerkelijk is, wat hem dus impersonatief maakt. In tegenstelling dan tot hij zich voelt loopt hij veel rond met een vriendelijke glimlach rond zijn lippen terwijl hij veinst dat hij graag sociale contacten zoekt, dat hij geniet van vriendschappen en gezellig rondhangen met leeftijdsgenoten. Zo zal hij ook laten zien dat hij enthousiast zijn best doet voor school, door hard werk te leveren en inzet toont tijdens de lessen, terwijl dat heimelijk zijn intentie helemaal niet is. Door dit alles zo op te sommen kun je dus zeggen dat Jiu behoorlijk duister is, stiekem geheimzinnig over alles terwijl hij zich voor doet komen als een gezellige en waardevolle medestudent die niets liever wilt dan met mooie prestaties zijn diploma behalen.


HISTORY
Every, every, every day, the history that I make.
Zo ongeveer 18 jaar geleden werd hij geboren, als tweede zoon van een puur Raziaanse en een half Raziaan en half Shadraan. Een tweede kind was ongewenst geweest voor zijn ouders, die al nauwelijks rond konden komen met het voeden van drie monden, laat staan vier. Hierbij was de belasting voor een extra kind ook niet te betalen, wat er uiteindelijk in geresulteerd heeft dat hij niet bij de overheid werd geregistreerd. Dat hield simpel in dat Jiu voor de wet niet bestond, niet bestaat en nooit zal bestaan, domweg omdat hij bij zijn geboorte niet geregistreerd is, omdat zijn ouders kosten wouden besparen. De eerste jaren waren zwaar, hij was een mager, ondervoed jongetje met een magisch talent dat hem meer in de weg stond dan profijt bracht. Zijn beide ouders hadden er namelijk totaal geen aanleg voor, wat er uiteindelijk in resulteerde dat hij naar een vaag verwant familielid op Shadra werd gestuurd. Alles onder het mom van ‘een zorg minder’.

De relatie die ontstond tussen Jiu en zijn nieuwe ‘ouder’, of eigenlijk voogd, is er eentje die lastig te beschrijven is. Als je hen beide niet zou kennen zou je kunnen zeggen dat ze vader en zoon zijn, wat qua het leeftijdsverschil nog best mogelijk zou zijn ook, al was er snel ook genoeg op de relatie aan te merken. Jiu was afhankelijk van dit persoon, hij sprak de taal die op zijn nieuwe planeet gesproken werd niet, al heeft hij die uiteindelijk wel geleerd dat hij zowel zijn eerst taal Raziaans als tweede taal Shadraans vloeiend heeft leren spreken. Hij groeide op, afhankelijk en aanhankelijk van dit ene persoon, op die manier lerend dat zijn wereld om zijn voogd draaide en wat er tegenwoordig voor zorgt dat hij elk bevel zonder enig aarzelen uit zal voeren.

Tot hij naar Starshine Academy werd gestuurd was Jiu nog nooit naar school geweest. Alles wat hij van zijn magie weet is hetgeen dat hij van zijn voogd heeft geleerd, maar ook zijn vechtkunsten zijn van de man afkomstig. Toch kan je niet zeggen dat hij eerlijk is in het gevecht, hij negeert de geschreven en ongeschreven regels, alleen oog op het resultaat en niet gevend om de prijs die hij in de tussentijd moet betalen. De omschakeling nu hij lessen moet volgen, zich aan regels moet houden, zorgt voor een behoorlijke klap, net zoals de plotse verandering in houding die hij zich voor moet houden.OOC: Repost, dit keer met heel setje ^^
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
 

Jiu

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Starshine Academy ::  ::  :: Fire Magicians-