PortalIndexNaomi Suzume HpD5UwnNaomi Suzume 2q24v8xZoekenRegistrerenInloggen 

Deel
 

 Naomi Suzume

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
AuteurBericht
Naomi Suzume
.
.
Naomi Suzume

Naomi Suzume UTL8oxA PROFILEReal Name : Dinkleberg.
Posts : 68
Naomi Suzume UTL8oxA MAGICIAN
✦ CHARACTER ✦
Magic:
Klas:
Partner: When my heart stops beating and my lungs stop breathing in air; I hope somebody cares.

Naomi Suzume Empty
BerichtOnderwerp: Naomi Suzume   Naomi Suzume Icon_minitimezo sep 15 2013, 23:15

Naomi Suzume
general
Full name: Naomi Suzume
Alias: Nami, Nao, Nana, Nini
Gender: Female
Sexuality: Hetero
Age: 12 Years
Animal form: Firefly
Origin: Nova
Magic kind: Light
First Language: English

Magic usage:
Het enige wat Naomi kan met haar magie tot nu toe is het voelen en zien van aura's. Dit gaat meer automatisch en eigenlijk ziet ze het dus altijd. Ook kan ze door middel van iemands aura zien hoe sterk deze persoon is puur gebaseerd op zijn of haar magie, dit is echter een ruime schatting en gaat enkel en alleen uit van het niveau op dat moment. Het kan veranderen, maar ze is niet instaat om te bepalen hoeveel potentie iemand mogelijk zou kunnen hebben.
APPEARANCE
First impression: Schattig, net een popje.

Height: 0.98 m
Weight: 15.7 kg
Build: Tenger

Hair: Naomi heeft erg lang blond haar. Haar haren zijn zo licht dat ze in de volle zon soms wit lijken en licht schijnen te geven. Kenmerkend aan haar kapsel zijn de twee plukjes boven op haar hoofd die recht omhoog gaan en in een vloeiende boog weer naar haar hoofd toewijzen. Sommigen kunnen er een hartje in herkennen.
Eyes: Naomi haar ogen zijn erg groot en hebben een aparte kleur: lichtpaars.

Clothing: De kledingstijl van Naomi varieert van typisch meisjes-meisje kleding tot de stijl lolita. Wel draagt ze vrijwel altijd jurkjes of rokjes en zie je haar bijna nooit in een broek. Ze is dol op dingen met rushes en houdt ook van dingen die met de lucht kunnen spelen, rokjes en wijde shirts dus, omdat ze zich dan wat vrijer voelt.
personality
Over-affectionate: Er zijn veel uitkomsten als het aankomt op karaktertrekjes wanneer een kind niet normaal opgroeit. Sommigen worden agressief, maar anderen worden abnormaal aanhalig. Naomi is een goed voorbeeld van het tweede soort. Ze houdt van iedereen en behandelt iedereen dan ook als haar beste vriend of vriendin, ze houdt er namelijk ook erg veel van om anderen te knuffelen. Echter is er één kleine uitzondering: ze schijnt een afkeer te hebben tegenover mensen die erg sterk zijn, enkel kijkend naar hun magie.

Actor: Naomi weet dat ze schattig is. En door deze kennis heeft ze soms de neiging gekregen om mensen te manipuleren: want wie kan er nou nee zeggen tegen een lief, onschuldig, klein meisje? Zo heeft ze ook een bepaalde manier van praten: ze spreekt de namen van mensen meestal uit als een kleuter, wat inhoudt dat delen missen en enkel de makkelijkste lettergrepen overblijven. Dit enkel en alleen zodat ze gemakkelijk haar zin kan krijgen.

Magpie: Naomi schijnt een grote liefde te hebben voor glimmende dingen, zelfs natte stenen die glimmen in de zon vindt ze al het einde. En meestal als ze dan tot de ontdekking komt dat ze uiteindelijk toch maar normale, saaie stenen zijn kan het voorkomen dat ze óf spontaan begint te huilen óf het voorwerp boos weggooit - het ligt eraan. Dit heeft als nare gevolg wel dat het meisje grijpgrage handjes heeft en gewoon pakt wat ze mooi vindt, dit hoeft perse niet altijd glimmend te zijn: schattige dingen voldoen ook meestal.

Sweetheart: Naomi mag dan wel acteren om zo haar zin eerder te krijgen, haar hartelijkheid blijft echt. Het meisje is erg aardig en gemakkelijk in de omgang, ze maakt dus snel vrienden. Het komt vrijwel nooit voor dat ze gemeen doet naar iemand of vooroordelen maakt: want ze houdt immers van iedereen. Dit resulteert ook tot een bepaalde zorgzaamheid eveneens als extra enthousiasme wanneer ze iets samen met iemand kan doen die ze aardig vindt.

Epicurean: Je kunt Naomi beschouwen als een levensgenieter. Het is niet zo dat ze een voorkeur heeft aan luxe, het is meer in de zin van: ze geniet van het hier en nu en apprecieert dingen meer dan je denkt. Zo zal je ook zien dat het meisje altijd erg langzaam eet, puur en alleen omdat ze zo lang mogelijk ervan wilt genieten. Eveneens als de buitenlucht: het liefst is ze de hele dag buiten zodat ze deze ten volle kan ervaren, zelfs in de winter.

Childish: Ondanks dat Naomi zich van de meeste van haar handelingen bewust is, kan ze wel erg kinderachtig zijn. Zo is ze erg snel beledigd en heeft ze ook de gewoonte om haar wangen op te blazen wanneer ze dit is. Kan ze erg koppig doen over bepaalde kwesties en vergeet niet het trappelen met haar beentjes wanneer ze erg boos of gefrustreerd is over iets.
others
Facts:
~ Naomi heeft vrijwel altijd een groene lolly in haar mond en heeft er ook vrij veel bij zich omdat dit haar medicijn is.
~ Naomi houdt van alle dieren.
~ Naomi memoriseert vrijwel alle lesboeken in haar hoofd, zodat ze deze niet mee hoeft te slepen tijdens een schooldag.
~ Naomi kan niet zwemmen.
~ Naomi heeft altijd een klein plastic vingerpopje bij zich in de vorm van een roze kikkertje dat ze Gekota noemt.

Symptoms:
Er zijn bepaalde symptomen waaraan je kunt afleidden dat Naomi een tekort aan haar medicijn binnen heeft gekregen.
~ Wazige glans voor haar ogen.
~ Abnormale hoge tempratuur.
~ Moeizame ademhaling.
~ Verlies van bewustzijn.
~ Kan uiteindelijk leidden tot de dood als de cellen niet snel genoeg onderdrukt worden.

History:
Naomi heeft vanaf het begin van haar leven al ervoor moeten vechten. Ze werd veel te vroeg geboren en enkel omdat haar ouders genoeg geld hadden konden ze voor de benodigdheden zorgen die nodig waren om ervoor te zorgen dat het meisje in leven bleef. Een team van specialist helers was altijd wel bij het meisje te bekennen, zelfs wanneer ze eindelijk zelfstandig kon ademhalen. Erg verbazend was het niet dat haar ouders nog steeds bezorgd waren: het meisje was abnormaal klein voor haar leeftijd en ze vertrouwden de situatie gewoon niet.
Buiten de constante aanwezigheid van altijd wel minimaal één persoon, had het meisje ook geringe vrijheid. Ze mocht de villa niet uit en was eigenlijk een soort van gevangen. Alle mogelijke gevaarlijke situaties moesten voorkomen worden en de enige manier hoe dat kon, volgens haar ouders, was door het kind nooit de villa uit te laten. Ze had een eigen privé ruimte met alles wat haar hartje begeerde, behalve vrijheid.

Naomi groeide verder normaal op, maar het was wel duidelijk dat ze ergens haar vrijheid mistte. Zo kreeg ze ook thuis les en had ze geen contact met andere leeftijdsgenoten. De enige die ze om zich heen had waren de helers, of docenten en heel soms haar ouders. Dit zorgde er wel voor dat het meisje zich op een bepaalde manier ontwikkelde, zo begon ze te leren hoe ze vrijwel altijd haar zin kon krijgen. Toch kon ze niemand zover krijgen om haar mee naar buiten te nemen.
Tot op een dag.
Een van de helers scheen toe te geven aan haar wens en verliet met haar de villa, maar vlak daarna bleek waarom hij eraan had toegegeven. Voor ze het doorhad verloor het meisje bewustzijn en werd ze ontvoert. Het duurde niet lang of er werd losgeld geëist. Haar ouders wilden er echter niet aan toegeven en vertrouwden op de politie, deze zouden hun geliefde dochter vast wel op tijd vinden. Helaas was dit niet het geval: de kidnappers legden een vloek op het meisje wat haar vergiftigde, permanent. De vloek zorgde ervoor dat haar eigen cellen een bepaalde stof begonnen uit te scheidden die het meisje zelf vergiftigde. Door deze extra tijd druk gaven haar ouders uiteindelijk wel toe en werd het geld betaald in ruil voor hun dochter.
De vloek was echter nog steeds aanwezig en ze wisten niet hoe ze het moesten oplossen. Hopeloos keken ze toen hoe hun dochtertje steeds slechter adem kon halen terwijl een bepaalde groep van helers druk bezig was met het maken van een tijdelijke remedie. Zo kwamen ze met een serum dat de cellen tijdelijk onderdrukte, ervoor zorgde dat ze zichzelf niet meer vergiftigde. Hierna knapte het meisje alweer snel op.
Ondanks dat ze gered was, werkte het serum maar tijdelijk en moest ze het dus meerdere malen op een dag binnen krijgen – bijna iedere minuut van de dag. Omdat het onmogelijk is om iemand zoveel prikken te geven kwamen ze op een ander idee: lolly’s. Ze waren niet alleen kind vriendelijk, maar het serum kon zo snel opgenomen worden in het lichaam en ook op een constante manier.

Nadat het meisje de stempel van “stabiliteit” kreeg hebben haar ouders besloten dat het niet veilig was voor haar op Nova, ze waren bang dat hetzelfde incident zich weer zou herhalen. Daarom stuurden ze haar naar een kostschool, op een andere planeet, genaamd: Starshine Academy.

_________________
Naomi Suzume 2jfzrcz
Terug naar boven Ga naar beneden
August

August

Naomi Suzume UTL8oxA PROFILEAscendant
Real Name : Ruuzjeeh
Posts : 617
Naomi Suzume UTL8oxA MAGICIAN
✦ CHARACTER ✦
Magic: Earth & Water
Klas: I'm the Medic;
Partner: So often I thought to replace that one slot;

Naomi Suzume Empty
BerichtOnderwerp: Re: Naomi Suzume   Naomi Suzume Icon_minitimezo sep 15 2013, 23:39

Dinkle, you've committed a crime.
You are charged guilty for fabricating too fancy postsheets~

I swear to god, I love this sheet~! En Nomi is zoooo cute >3<
Jammer dat je je eerdere idee niet kon gebruiken, maar deze is ook leuk :'D
En en en Augie gaat haar nog wel eens in de ziekenzaal zien, he? o3o

_________________
Voice || Theme || Character
Naomi Suzume 6hFjMGh
They fill with fire, exhale desire
I know it's dire, my time today
Terug naar boven Ga naar beneden
Naomi Suzume
.
.
Naomi Suzume

Naomi Suzume UTL8oxA PROFILEReal Name : Dinkleberg.
Posts : 68
Naomi Suzume UTL8oxA MAGICIAN
✦ CHARACTER ✦
Magic:
Klas:
Partner: When my heart stops beating and my lungs stop breathing in air; I hope somebody cares.

Naomi Suzume Empty
BerichtOnderwerp: Re: Naomi Suzume   Naomi Suzume Icon_minitimezo sep 15 2013, 23:42

Deze sheet lag al dagen klaar, inclusief alle inhoud op de juiste geschiedenis na. Maar dank je wel ~

En ze komt ooit nog wel eens een keer glimmende scalpels stelen daar, want dat moet gewoon nog een keer gebeuren. Het is een te leuk idee om te laten liggen!

_________________
Naomi Suzume 2jfzrcz
Terug naar boven Ga naar beneden
Gesponsorde inhoudNaomi Suzume UTL8oxA PROFILE
Naomi Suzume UTL8oxA MAGICIAN

Naomi Suzume Empty
BerichtOnderwerp: Re: Naomi Suzume   Naomi Suzume Icon_minitime

Terug naar boven Ga naar beneden
 

Naomi Suzume

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Starshine Academy ::  ::  :: Light Magicians-