PortalIndexKalenderFAQZoekenGebruikerslijstGebruikersgroepenRegistrerenInloggen 

Deel | 
 

 Ashley Hanson

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
AuteurBericht
Hayden.
-
-
avatar

PROFILERecruit
Real Name : Charlotte
Posts : 838
MAGICIAN
✦ CHARACTER ✦
Magic: Wood
Klas:
Partner: The greater your capacity to love, the greater your capacity to feel pain.

BerichtOnderwerp: Ashley Hanson   zo maa 17 2013, 18:54


G E N E R A L
Name >> Ashley Hanson
Sexe >> Female
Age >> 16
Magic >> Fire > Dark
Animal >> Rottweiler
Place of Birth >> Razen


A P P E A R A N C E

Lengte >> 1.68
Weight >> 47 Kg
Hair >> Long > Black
Eye Color >> Brown
Tattoo >> Three ravens flying from her collarbone’s to her heart.


R E L A T I O N S H I P S

Father >> Theo Hanson > Shadra > R.I.P.
Mother >> Natalie Hanson > Razen > R.I.P.
Brother >> Andrew Hanson > Razen > R.I.P
Damian James >> Ex boyfriend/ best friend


I N S I D E

Ashley is niet de meest aangename persoon die er bestaat, maar ze is ook weer niet altijd een enorme trut. Ze heeft zo haar goede kanten, maar ook dingen die haar soms onuitstaanbaar maken. Zo is ze eerlijk en zal ze bijna nooit liegen. Maar als ze iemand niet moet zal die persoon dat dan ook te weten komen. Haar commentaar kan soms kwetsend zijn zonder dat ze het zelf zo bedoeld of het door heeft. Als je met haar bevriend bent zal ze echter wel meer op haar woorden gaan letten en zal ze er voor je zijn als je haar nodig hebt. Ze is niet snel op haar tenen getrapt en durft veel, met haar sollen is dus ook niet zo’n goed idee. Ze zal namelijk wel bijna altijd een manier vinden om je terug te pakken, erger dan hetgeen wat je hebt misgedaan volgens haar. Toch is ze in sommige aspecten weer niet zo dapper. Ze is bijvoorbeeld bang om geen controle te hebben en als ze dit dus ook niet heeft zal ze al snel panikeren. Ook heeft ze zich door de tijd heen afgeschermd voor relaties die verder dan vriendschap gaan. Met jongens kan ze wel bevriend zijn, maar zodra ze merkt dat het verder zal gaan neemt ze afstand. Verder kan ze een echt ‘meisje meisje’ zijn. Ze zwijmelt weg bij romantische films (met natuurlijk ook knappe acteurs), is helemaal in haar element in een winkelcentrum en kan uren over van alles en niks praten met haar vrienden.

Likes >> Chocolate (Ze heeft er bijna een verslaving aan) > Shopping > Control > Music > Sarcasm > …
Dislikes >> Liars > Love Relationships > Following orders > …


H I S T O R Y
Ashley groeide op in een normaal gezin, haar vader had een goede baan en haar moeder deed vrijwilligerswerk in een bejaardentehuis als ze niet thuis was. Haar oudere broer was er altijd voor haar en ondanks dat hij zo nu en dan enorm irritant kon zijn hielden de twee van elkaar. Tot op de leeftijd van tien groeide ze op in een warm gezin, met ouders die het beste voor hadden voor hun kinderen en een broer waar ze het toch wel goed mee kon vinden. Maar een maand na haar tiende verjaardag stierven haar ouders en broer in een auto ongeluk. Ashley zelf was bij een vriendin toen het gebeurde. Het nieuws maakte haar kapot en vanaf toen ging alles heel snel. Ze bracht een paar dagen door bij een opvang gezin, maar kwam al vrij snel terecht bij haar adoptiegezin. Het waren aardige mensen met maar één zoon. In het begin was ze afstandelijk geweest, het was haar familie niet en dat zou het ook nooit worden, maar na een tijdje begon ze zich weer normaal te gedragen. Voor zover ze dat nog kon. Ze kwam erachter dat Damian, de zoon, heel aardig was en ze het goed met elkaar konden vinden. Er groeide een bijna onafscheidelijke vriendschap uit. Enkele jaren gingen voorbij en ze leek meer om hem te geven dan elke jongensvriend ooit. Als ze bij hem was voelde ze zich geweldig en als ze elkaar begroetten met een knuffel, of zijn hand even kort op haar schouder terecht kwam voelde ze de elektriciteit door haar heen ging. Ze was verward door deze gevoelens, bang dat het raar was. Hij was tenslotte een soort van haar broer, maar het feit dat hij geen biologische broer was zorgde ervoor dat ze zichzelf influisterde dat de gevoelens niet erg waren.
Ze was dertien toen hij haar hand has vastgepakt en een roos omhoog had gehouden. Schattig, zo was het te noemen, en dat was het ook. De eerste paar maanden van hun relatie waren geweldig, maar na ongeveer een half jaar was er een break up. Sindsdien was de relatie altijd fragiel geweest. Ze hadden het goed gemaakt, maar er kwam sneller ruzie. Het was een echte knipperlichtrelatie te noemen en het maakte haar kapot. Ze leek er bijna helemaal geen controle meer over te hebben en dat maakte haar bang. Het was nu niet zo dat ze de controlefreak was in hun relatie, maar ze leek geen invloed te hebben in de gebeurtenissen, in niks. Elke keer dat ze ruzie hadden gehad beloofde ze zichzelf dat het klaar was en elke keer als hij sorry kwam zeggen brak ze die belofte weer. Uiteindelijk was het genoeg, na een hevige ruzie ontweek ze hem maanden, maar het was lastig voor haar om bij hem weg te blijven. Ze hield namelijk van hem. Ze besloot dat ze weg moest en kwam zo op Starshine Academy terecht. Hem en alles wat met hem te maken heeft achter zich latend.

_________________

punten-uitleg.com punten-uitleg.com punten-uitleg.com
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
 

Ashley Hanson

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Starshine Academy ::  ::  :: Fire Magicians-