PortalIndexKalenderFAQZoekenGebruikerslijstGebruikersgroepenRegistrerenInloggen 

Deel | 
 

 Alec Sane

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
AuteurBericht
Alec
-
-
avatar

PROFILEReal Name : Liesel
Posts : 2
MAGICIAN
✦ CHARACTER ✦
Magic: Vuur
Klas:
Partner:

BerichtOnderwerp: Alec Sane   zo jan 27 2013, 23:17

Naam: Alec Sane
Roepnaam: Zal door Ellia als een pokémon worden benoemd, vuurtoren/rooie/rosse (de gebruikelijke verwijzingen naar een roodharig persoon dus)
Geslacht: man
Leeftijd: 18 jaar
Geboortedatum: 25 maart
Sterrenbeeld: Ram
Geaardheid: Hetro
Relatie's: Hij heeft al een paar relatie’s achter de rug maar geen enkele was serieuus of langduurig.

Dierlijke vorm: Tijger? (heb geen idee of Alec deze kracht mag hebben, maar als het mag.. dan is hij een tijger..als dat mag...)
Lengte: 1,87 m
Ogen: Amberkleurige ogen
Haar: Hij heeft dezelfde haarkleur als dat van zijn moeder maar zij heeft het permanent zwart gekleurd en bij haar is het ook niet zo stijl dat heeft hij dan weer van zijn vader. Zijn haar staat overeind in piekskes door de gel die hij er elke ochtend in smeert. Uitgezonderd van 2 lokjes die stijl langs zijn gezicht vallen. Soms houd hij zijn haar wel eens gelloos op een luie zondag bijvoorbeeld. Dan heeft hij eerder iets weg van een nonchalante gitaarist/schrijver dan een punk gastje van de straat.
Tattoo's: Hij heeft een kleine zwart/witte piratenboot op zijn pols staan. Die heeft hij laten zetten toen hij 14 was. Best wel vroeg voor zijn leeftijd maar hij zat vollop in de pubertijd en wilde graag zijn vader provoceren. Zijn moeder had er geen problemen mee en was zelfs mee gegaan om haar toestemming te geven. En dan heeft hij nog een kleine tattoo staan op zijn rechter enkel van een schedel met een zwaard er recht doorheen geboord. Volledig zwart wit. Best wel fancy. En het was een ideetje van zijn moeder. Dus het is eigenlijk zelfs een aandenken aan haar. Je kan hieruit wel al afleiden dat hij een goede band had met haar.

Karakter: Alec is geboren en getogen in Erd, de liefde voor dieren kreeg hij mee van zijn vader net zoals de zorgzaamheid die hij meedraagt voor zijn dierbaren. Maar de meeste karaktereigenschappen heeft hij toch van zijn moeder’s kant geërfd. Zoals zijn opvliegerig gedrag en zijn spontaniteit en creativiteit. Zelfs zijn perverse kant heeft hij van haar kant geërfd. Alec kan soms ook te trots/koppig zijn om dingen te vragen als hij hulp nodig heeft. Dat kantje heeft hij van zijn grootvader die van Shandra afkomstig is. Je zou kunnen zeggen dat Alec goed gemengt is. Hij is even speels als zijn neven van Erds en even traditioneel ingesteld als zijn nichten in Razen. Hij heeft ook zijn rebelse kant die hij dan uit in zijn haar & kledingstijl. Alec is ook iemand die een redelijk ijdel is. Hij let op zijn uiterlijk en let ook op dat van meisjes rondom. Dat ze zich goed verzorgen is redelijk belangrijk naar zijn smaak. Als hij een slonzig meisje tegenkomt zal hij er niet snel aandacht aan schenken. Hij kan soms ook redelijk moederlijk overkomen tegenover zijn vrienden. Hij wilt voor ze zorgen en dat zou je eigenlijk niet van hem verwachten bij de eerste indruk die je van hem krijgt. Over zijn eerste indruk gesproken, sommigen zullen hem waarschijnlijk niet zo rap willen aanspreken omdat hij je aan kijkt alsof hij elk moment je keel zal open snijden. Anderen zien hem dan gewoon als een herrieschopper. Terwijl hij eigenlijk best wel een brave knaap is met het hart op de juiste plaats. Eenmaal je hem beter leert kennen zul je wel merken dat hij vriendelijk, spontaan, koppig, enz.. is maar hij zal je nooit zijn duistere kant laten ontmoeten. Je zal nooit zijn echte verleden te weten komen. (Tenzij je een manier vind om het uit hem te krijgen of er gwn viavia te weten komt) Hij zal een hoop leugens uit zijn mouw schudden, zogezegde waargebeurde herinneringen, die jij dan als zijn verleden zou kunnen aannemen. Alec eindigt hierdoor met een eenzaam gevoel. Alsof hij het alleen moet opnemen tegen de wereld en nooit echt een "echte vriend" kan maken. Maar hij weet dat hij het zichzelf aandoet dus hij klaagt er niet over.

Geboorteplaats: Erd
Moedertaal: Hij spreekt Grenaans(van zijn vader’s kant)
talen: Hij spreekt ook vloeiend Raziaans/Spaans(dankzij zijn moeder) en kan een paar woorden shadraans(dankzij zijn moeder die dat van haar vader mee heeft gekregen)
Familie: Zijn moeder komt van Razen waardoor er wat ruzie was ontstaan in de beiden familie’s van Alec’s ouders in het begin van hun relatie. Alec’s moeder’s familie is nogal traditioneel en ze was zelfs al lang uitgehuwelijkt aan de zoon van haar vader’s beste vriend. Oorspronkelijk had ze daar geen problemen mee, ze kwam goed overeen met die jongen maar ze beschouwde hem uiteindelijk meer als een broer dan een verloofde. Zijn moeder deed in haar laatste schooljaar mee met een uitwisselingsproject en kwam zo terecht in Erd waar ze Alec’s vader ontmoette. Ze verbleef er een jaar om te studeren, werd in die tijd verliefd en kreeg zelfs een huwelijksaanzoek. Maar ze weigerde omwille van haar vastgelegde verloving thuis in Razen een keerde kort na het aanzoek terug naar Razen. Maar na een paar maanden keerde ze alweer terug naar Erd, liet ze iedereen achter en starte ze een nieuw leven op Erd samen met Alec’s vader. Zijn vader’s familie is groot, hij heeft een pak nonkels en tante’s en een hoop neven en nichten maar hij kent slecht’s de helft omdat de meesten in het hoge Noorden of in het verre Oosten wonen. Ook langs zijn moeders kant heeft hij een grote familie maar die heeft hij nog maar 3keren ontmoet in zijn volledige leven. (Aangezien ze op een andere planeet wonen en dat redelijk ver reizen is en ook met een prijskaartje meekomt.) De familie langs zijn moeder’s kant is best wel van rijke afkomst maar ze lopen er niet bepaald mee te pronken. In de periode dat zijn ouders het wat moeilijker hadden (dat was rond de tijd dat Alec net naar school moest) heeft haar familie een som geld opgestuurd om hen uit de nood te helpen. … oja, hij heeft een zusje gehad maar ze stierf bij de geboorte samen met zijn moeder. Hij was toen nog maar een paar maanden 14.

Verleden: Alec is altijd al het buitenbeentje geweest omwille van zijn kracht. Hij was in een gevecht meestal in het voordeel en heeft af en toe ook eens wat dingen "per ongelijk" in brand gestoken waardoor hij niet echt geliefd was in zijn dorp. Hij stak daar bovenop nog eens een hoop kattenkwaad uit samen met zijn neven die op één na allemaal jonger waren dan hem. Samen met zijn 3 neven plaagde hij zijn nichtjes en de andere kinderen uit het dorp. Zijn kindertijd was ietsje ongewoner dan dat van een ander omdat hij een beetje een buitenstaander was maar hij heeft nog altijd wel mooie momenten gehad. Op zijn 14e was zijn moeder in verwachting, hij was redelijk jaloers en maakte in die tijd veel ruzie met zijn vader. Zijn moeder liet hem een tatoo zetten in ruil dat hij daarna wat minder ruzie zou maken met zijn vader en minder dingen in brand zou steken in de buurt. (hij had wel andere motieven om die tatoo te laten zetten maar dat heeft hij zijn moeder natuurlijk niet verteld) Een paar weken daarna beviel zijn moeder van zijn jongere zusje Tieme. Helaas stierf zijn moeder omwille van te veel bloedverlies en zijn zusje stierf een week later omdat ze 2 maand te vroeg was geboren en gewoon te zwak was en ziek was geworden. Zijn moeder had voor de fun een nieuw idee gegeven voor een volgende tatoo en die heeft Alec laten zetten een paar maanden nadat ze was gestorven. Deze keer was het zijn vader die naast zijn zijde stond. Zijn vader is uiteindelijk in een zware depressie gevallen en heeft zelfs een tweede persoonlijkheid ontwikkeld. Zijn 2e persoonlijkheid was gewelddadiger en Alec heeft het geweten. Op zijn 15 verjaardag is z'n vader verdwenen en liet hij een hoop schulden achter die Alec heeft moeten betalen door zware arbeid te verrichten in wat ongure zaakjes. Vooral over deze periode in zijn leven zegt hij niet veel. Hij heeft toen dingen gedaan waarvan hij nu zwaar spijt van heeft. Maar nu kan hij wel heel vlot met een vlindermes overweg Smile Helaas is hij ook beginnen roken... Maar hij plant niet om te stoppen tenzij hij een vriendin krijgt die hem weet te overtuigen.

Magie: Vuur Magie. Alec is redelijk creatief in het sturen van zijn vlammen. Hij vormt ze om tot herkenbare dieren die hij ontdekte in de wildernissen van Erd. Hij kon die beesten soms uren achtervolgen en bestuderen. En zijn facinatie voor deze dieren kun je nu weergegeven zien in zijn magie. Hij heeft ook een trucje gevonden om ze wat levensechter te maken met behulp van zijn bloed maar dat heeft hij nog niet volledig onder de knie en is nog steeds in testingfase. Want deze vuurdieren branden zijn bloed veel te rap op en doven daardoor ook zelf veel te rap uit. In een gevecht zijn ze vrijwel nutteloos hierdoor. Of ze ontploffen gewoon.


Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
 

Alec Sane

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Starshine Academy ::  ::  :: Fire Magicians-