PortalIndexKalenderFAQZoekenGebruikerslijstGebruikersgroepenRegistrerenInloggen 

Deel | 
 

 Requille Shiëll

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
AuteurBericht
Requille
-
-
avatar

PROFILEPosts : 17
MAGICIAN
✦ CHARACTER ✦
Magic: Aarde/Licht
Klas: Master Savador
Partner:

BerichtOnderwerp: Requille Shiëll   vr jul 06 2012, 22:19

Volledige Naam: Requille Yoa Shiëll.
Leeftijd: 16.
Geboortedatum: 25 April.
Sterrenbeeld: Stier.
Lengte: 1.66 m.
Gewicht: 51 kg.
Oogkleur: Ijsblauw.
Haarkleur: Rood.
Planeet: Erd.
Magiesoorten: Aarde/Licht.
Omdat er op Erd nog steeds gevehten vuist gevechten bestaan en er dagelijks ernstige gewonden bestaan, wilde Requille ''licht'' haar tweede magiesoort maken, vanwege de medische effecten die magiesoort heeft. Ondanks Requille van Erd afkomt, kan ze zich wel vinden in de harmonieuze opstelling van Nova, dit is vooral omdat ze last heeft van de twee strijdende stammen waarvan zelfs afstammelingen ruzie om maken...Ze hoopt daarom dat als ze dat onder de knie heeft gekregen, dat ze dan op z'n minst deels een einde kan maken aan die strijd, tenminste, tot zover zij er last van heeft.


Personality: Requille is niet bepaald de persoon die graag praat, maar ook niet iemand die een gesprek zomaar afslaat, eigenlijk zit ze er precies middenin maar weet ze wel wanneer ze van iemand moet weglopen. Wat haar zo anders maakt, is haar aparte vorm van eerlijkheid. Hoe ze mensen hun neus altijd op de feiten weet te drukken, hoe hard die ook kunnen zijn, zonder er zelf een mening van te geven.
Een mening heeft ze zeker, maar geeft die niet snel prijs en volgt gewoon letterlijk haar instinct. Wat zij vindt wat ze moet doen, doet ze, wat ze niet wil, gebeurd gewoon niet. En of andere mensen daar blij mee zijn, ziet ze dan wel. Ze kan wel lachen, maar blijft daar meestal wel bescheiden in. Wanneer het niet goed klikt, is Requille slecht gezelschap. Proberen heeft dan geen zin meer, ze vergeeft niet snel en wanneer ze iemand niet moet slaat ze direct in één klap dicht.


Familie: Ze komt uit een hechte familie, waar ooms en tantes regelmatig met het hele gezin langskomen, en de volwassenen die avond op stap zijn en de kinderen dan in huis achterblijven. Requille heeft 2 broers en een zusje en verder zit ze op zulke avonden opgescheept met haar oudere neef en nicht en haar nichtje van 4 jaar oud. Opzich kan ze het met hen allemaal vinden, ondanks ze niet zo goed weet hoe ze met een nichtje van 4 moet omgaan.

Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
 

Requille Shiëll

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Starshine Academy ::  ::  :: Earth Magicians-