PortalIndexRocky Start HpD5UwnRocky Start 2q24v8xZoekenRegistrerenInloggen 

Deel
 

 Rocky Start

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
AuteurBericht
Fremont
.
.
Fremont

Rocky Start UTL8oxA PROFILERecruit
Real Name : Monty
Posts : 6
Rocky Start UTL8oxA MAGICIAN
✦ CHARACTER ✦
Magic: Water and Air
Klas:
Partner:

Rocky Start Empty
BerichtOnderwerp: Rocky Start   Rocky Start Icon_minitimedi feb 12 2019, 22:59

'Come on... please... I'll give you a cookie if ya listen. Or wait.. you're not alive.. Fuel then? Het zachte gemompel kwam onder een stelling vandaan waar bovenop een grote motor stond. Twee lange benen staken onder het gevaarte uit, de voeten zachtjes meebewegend met de muziek die luid stond te knallen. Gevolgd door een stem die luidkeels meezong en het overduidelijk niet kon schelen of het vals was of niet. Uiteindelijk schoof de lange slungel zichzelf onder de motor vandaan. Zijn kleding, gezicht en zelfs de halflange, blonde lokken zaten onder het smeer. 'That should do it.. I hope,' Hij was omgelopen om de motor vast te pakken en aan te zetten. Het ding begon zacht te grommen. At least that sounded like a good healthy roar. Hij gaf een klein beetje gas... waarna de motor bijna onder hem weg vloog. 'Nooooot so fast ya beauty...,' Hij trok het voertuig weer terug naar zich toe en haalde een hendel over. De wielen trokken zich in en draaide een kwartslag terwijl de illegaal gestolen shuttle jet de motor ongeveer een meter boven de stelling liet zweven. Een brede grijns stond op zijn gezicht. Wie beweerde dat je een roestbak als deze niet kon ombouwen tot zweefmotor. Of eerlijk gezegd, repareren.. aangezien het ding zijn eerste vlucht van Erd naar de school niet overleefd had. Hij had zijn onderdelen misschien niet van de schroot moeten halen.
Maar dat maakte nu allemaal niet meer uit! Hij deed het! En was het prachtig. Fremont zou bijna een traantje wegpinken. Hij duwde de hendel terug zodat de motor weer op zijn plek op de grond terecht kwam en hij het ding van de stelling af kon rijden om daarna plaats te nemen in het zadel. Hij gooide zijn schouderspieren even los. Had hij een helm nodig? Naaaahh.. niet voor een testrit als deze. Opnieuw haalde hij de hendel over en had even moeite met het bewaren van zijn evenwicht toen de motor los kwam van de grond. Hij zette zijn voeten op de pedalen.. en gaf gas..
Hij stoof weg en maakte in de eerste minuut bijna een fatale klap tegen een stilstaande shuttle die hij net aan wist te ontwijken. Luid joelend vloog hij tussen kratten en kisten door. Die shuttle jet was misschien toch teveel van het goede geweest. Pas zodra hij bijna tegen een andere leerling dreigde op te knallen draaide hij het stuur hard in een scherpe hoek waardoor hij met motor en al te ver opzij helde en over de grond doorschoof. Zacht nagrommend bleef het voertuig liggen en kwam Fremont voorzichtig overeind. 'Note to self... Don't use too much jet fuel.. kreunde hij zachtjes.

@Rinn
Terug naar boven Ga naar beneden
Rinn
.
.
Rinn

Rocky Start UTL8oxA PROFILERecruit
Real Name : Sansan
Posts : 110
Points : 0
Rocky Start UTL8oxA MAGICIAN
✦ CHARACTER ✦
Magic: Woud × Water
Klas: Miss Roxanne
Partner: Hahahahahaha.. No.

Rocky Start Empty
BerichtOnderwerp: Re: Rocky Start   Rocky Start Icon_minitimewo feb 27 2019, 13:44


Rocky Start Qf63zrs
Ahhhh… Het leven was goed: Haar shuttle was mooi op tijd geweest, ze had heeeerlijk liggen knorren in de cabine en een uur voor landing was het personeel zo vriendelijk geweest de passagiers vanwege de winterse sferen een grote kop warme chocolademelk mét slagroom aan te bieden. Beter had haar weekendje weg en bezoek aan haar oom niet kunnen eindigen. Vol goede moed stapte de brunette daarom tenslotte het brommende voertuig uit. Hm… Eens zien. Eerst maar even haar tas dumpen in haar kamer, Felix ophalen bij haar vriendin en dan… eten! Man, ze had het eten in de Grote Zaal wel gemist. Al deed hij zijn best, Myron was nou niet echt een sterrenkok. Zijzelf ook niet, overigens. Wat ze wel gemeen hadden was hun grote voorliefde voor eten en onstilbare honger. Hoe ze zou dun had kunnen blijven, was haar een raadsel.
Bij de gedachte aan een groot bord voedsel alleen al, begon haar maag verlangend te grommen. Een kleine grijns speelde om haar lippen waarna ze haar pas versnelde, de andere passagiers en piloten nog gedag zeggend met uitbundig gezwaai. Waar zij links gingen, was zij rechtsaf gegaan om eerder bij de school te komen.

Een keuze die haar nog geen vijf minuten later duur kwam te staan… Eerst had ze het nauwelijks opgemerkt. Het geluid van motoren was nou niet echt bewonderenswaardig genoeg op een lanceringsplatform om veel aandacht aan te schenken. Wat dit echter wél was, was het gevaarte wat schijnbaar uit het niets recht op haar af gedenderd kwam. W.. Wat?! Wat was dat?! “Aaaaaaah!” Met een luide, weinig vrouwelijke oerkreet had de leerlinge zich uit uiterste nood achter een paar kratten geworpen. Net op tijd, of een botsing met het ding was haar fataal geworden. Hard kwam ze rollend achter de stapel houten kisten tot stilstand, haar knie daarbij lelijk openhalend aan de harde vloer. Haar kostbare beker chocolademelk was daarbij pardoes een meter of twee bij haar vandaan terecht gekomen, als een zoete explosie. NEEEEEE!
Verbouwereerd had ze de eerste paar minuten geen woord kunnen uitbrengen, tot zacht gekerm vanachter de kisten klonk. Auch…

@Fremont

_________________
Theme I × Voice × Theme II × About Rinn
Rocky Start Uxvyl010
“Fill your paper with the breathings of your heart.”
Terug naar boven Ga naar beneden
Fremont
.
.
Fremont

Rocky Start UTL8oxA PROFILERecruit
Real Name : Monty
Posts : 6
Rocky Start UTL8oxA MAGICIAN
✦ CHARACTER ✦
Magic: Water and Air
Klas:
Partner:

Rocky Start Empty
BerichtOnderwerp: Re: Rocky Start   Rocky Start Icon_minitimedo feb 28 2019, 10:09

Hij had nog even pijnlijk over zijn achterhoofd gewreven. De motor was ondertussen gestopt met brommen. Hij had zichzelf weer overeind willen hijsen toen hij niet ver bij hem vandaan nog meer pijnlijk gekreun hoorde. En.. hij was het niet dit keer. Wat was..? Opeens flitste de beelden weer voor zijn netvlies langs. Die korte seconden die zich net nog hadden afgespeeld. Het moment dat hij bijna een mede leerling had geraakt. Oh nee.. Haastig krabbelde Fremont overeind en gleed bijna uit in de gemorste chocolade melk toen hij zich naar de kratten toe bewoog. Een slagveld van een overheerlijke drank. Te vroeg heen gegaan. Hij zou er later wel om rouwen. Geen enkele mok chocolade melk verdiende dit.
Achter de kratten zag hij de medestudente, een meisje met lange, bruine lokken en groene ogen die deden denken aan een eerste, frisse lentedag. Hij beet even schuldig op zijn lip. De lelijke plek op haar knie loog er niet om. Idioot! 'I am so so sorry...,' Hij was voorzichtig dichterbij gekomen en was bij haar neergeknield. 'I'm such a bloody idiot. I wasn't paying attention. Are ya okay?' Haar knie bloedt, natuurlijk is ze niet oke. 'Wait..,' Hij doorzocht haastig zijn zakken en wist een doek te vinden die niet onder de motorolie zat. Met een gecontroleerde beweging van zijn hand onttrok hij schoon water uit de kraan verderop waar de shuttle werkers meestal hun handen waste en maakte de doek vochtig om deze zacht en voorzichtig tegen haar knie te drukken. 'My.. name is Fremont.. by the way, if you want to know what name to put on your restraining order,' grijnsde hij voorzichtig, hopend dat ze niet al te kwaad was.

@Rinn
Terug naar boven Ga naar beneden
Rinn
.
.
Rinn

Rocky Start UTL8oxA PROFILERecruit
Real Name : Sansan
Posts : 110
Points : 0
Rocky Start UTL8oxA MAGICIAN
✦ CHARACTER ✦
Magic: Woud × Water
Klas: Miss Roxanne
Partner: Hahahahahaha.. No.

Rocky Start Empty
BerichtOnderwerp: Re: Rocky Start   Rocky Start Icon_minitimedo feb 28 2019, 22:23


Rocky Start Qf63zrs
Traag was ze overeind gekomen en met haar rug tegen een krat blijven zitten. Haar ene been trok ze ver op, maar de ander? “Oof!” Er ging een schokje door haar heen door de steek van pijn. Oké. Niet zo kleinzerig doen nu. Je bent een sterkte meid! Ofzo! Net toen ze de schade van wat dichterbij wilde bekijken, werd haar aandacht plotseling getrokken door een stem. Verrast schoten de smaragdgroene ogen op om in hemelsblauwe te blijven hangen. Het was het enige aan zijn uiterlijk wat nog enigszins te onderscheiden viel onder al die olie. Het gaf die puppyblik eigenlijk des te meer iets… aandoenlijks.
Aha! Dus hij was de schuldige! Al bij zijn eerste verontschuldiging kon ze het hem nauwelijks meer kwalijk nemen. Hij, de jongen en haar leeftijdsgenoot vermoedelijk, oogde eerder als een jong dier wat per ongeluk de vaas had omgestoten en nu met de staart tussen de benen in een hoekje was gekropen. Agossie. “I… I’m fine.” Een grinnik ontsnapte haar terwijl ze hem kort in zich opnam. “Really. It’s just a scratch. Trust me, I’ve had waaaay worse. Mostly thanks to my own clumsiness.” Maar daar leek hij geen genoegen mee te nemen. Verwonderd keek ze toe hoe een doek erbij werd gepakt en nat gemaakt. “Oh, it’s okay. You don’t have to-“ Daar was hij alweer. Opnieuw veerde ze even overeind toen haar wond zachtjes nat werd gedept. Au au au…! Maar ze hield dapper haar kaken op elkaar. Enkel haar handen die iets verkrampten toonden dat het pijn deed. Gelukkig werd ze al snel afgeleid toen hij zichzelf voorstelde. “Hey there, Fremont.” Zacht beet ze op haar lip om de pijn te verbijten en leunde wat zwaarder tegen de krat. “I’m Rinn. You know… if you wanted my attention, you only had to ask,” kaatste ze met een gelijkend gevoel voor humor terug. "I only regret spilling the hot chocolate though." Nu al kon ze haar Cassiaanse accent nauwelijks onderdrukken. Het zijne werkte aanstekelijk, zoals altijd gebeurde als ze een planeetgenoot trof. Om nog even te onderstrepen dat ze niet kwaad was, tikte ze met haar schoen geruststellend tegen zijn been. There there.

@Fremont

_________________
Theme I × Voice × Theme II × About Rinn
Rocky Start Uxvyl010
“Fill your paper with the breathings of your heart.”
Terug naar boven Ga naar beneden
Fremont
.
.
Fremont

Rocky Start UTL8oxA PROFILERecruit
Real Name : Monty
Posts : 6
Rocky Start UTL8oxA MAGICIAN
✦ CHARACTER ✦
Magic: Water and Air
Klas:
Partner:

Rocky Start Empty
BerichtOnderwerp: Re: Rocky Start   Rocky Start Icon_minitimeza maa 02 2019, 14:20

Hij had enkel zijn hoofd geschud bij haar woorden. Nee. Hij was zo stom geweest om haar bijna aan te rijden, hij zou het nu proberen goed te maken ook. Hij zou niet zomaar zijn schouders ophalen en weglopen. Hoe gestoord zijn acties soms ook mochten zijn, zo was hij niet opgevoed. Zijn blauwe ogen waren echter even opgeschoten toen de brunette wat opveerde. 'Sorry..,' Hij probeerde iets zachter het bloed van haar knie schoon te maken. Lekker bezig Monty.. Waarom sla je haar niet meteen een blauw oog als je haar probeert overeind te helpen of zo.
Hij glimlachte voorzichtig naar haar toen ze zichzelf voorstelde als Rinn. 'Nice to meet ya, Rinn,' glimlachte hij zacht. 'Next time I'll try to be a little more subtle,' grijnsde hij voorzichtig. Hij probeerde zich iets meer te ontspannen. Ze leek niet echt boos te zijn gelukkig. 'I understand and I mourn with you over the fallen chocolate. Maybe... I can make it up to you?' Het was een ietwat verlegen vraag aangezien hij het zou begrijpen als ze liever zo ver mogelijk bij hem uit de buurt bleef nu voordat hij haar weer per ongeluk iets aan zou doen. Ondertussen bond hij verrassend zacht en zorgzaam de doek om haar knie. 'Where are ya from if I may ask? Your accent sounds familiar..,' Hij had weer even naar haar opgekeken waarna hij overeind kwam en haar zijn hand bood om haar weer op haar voeten te helpen. 'Do you want me to take you to the hospital ward? I can give ya a piggy back ride... The least I can do after causing you so much trouble..,' Hij streek een paar losgeraakte plukken half lang blond haar weer naar achteren waarvan de meesten meteen weer eigenwijs terug naar voren vielen.

@Rinn
Terug naar boven Ga naar beneden
Rinn
.
.
Rinn

Rocky Start UTL8oxA PROFILERecruit
Real Name : Sansan
Posts : 110
Points : 0
Rocky Start UTL8oxA MAGICIAN
✦ CHARACTER ✦
Magic: Woud × Water
Klas: Miss Roxanne
Partner: Hahahahahaha.. No.

Rocky Start Empty
BerichtOnderwerp: Re: Rocky Start   Rocky Start Icon_minitimeza maa 09 2019, 17:31


Rocky Start Qf63zrs
Ze had een grinnik wederom niet kunnen onderdrukken toen de geslagen puppy haar met volledige schuldbewustheid aankeek. Ze zou hem eerder willen knuffelen, hem troostend dat het echt echt écht oké was. Arme jongen. Automatisch had ze haar hoofd geschud toen hij voorstelde het goed te maken, zeker vanwege de gevallen chocolademelk. “There’s one thing you need to know about me: I may be small, but I’m tougher than I look. No fallen chocolate can get me down!” grijnsde ze breed, waarbij ze echter nog niet te trots was zijn hulp te accepteren om overeind te komen. Haar andere hand schikte haar rokje vluchtig terwijl ze de gescheurde panty kort inspecteerde. Zonde. Maar ja. Ze had er nog drie. Bij zijn vraag had ze glimlachend weer opgekeken. “Same parts as you, I hear. Or well… sorta. My dad was Cassian. From the south. Like your family I presume. But I actually grew up on Gren most of my life,” babbelde ze open en enthousiast verder. En daar ging hij alweer: een poging proberend om het goed te maken. Terwijl ze het voorval al bijna weer vergeten zou zijn. Al bleef haar knie wel een beetje gemeen steken. “Well,” Een nadenkende frons verscheen even. “I don’t think I will bleed to death any time soon, so a visit to the hospital ward won’t be necessary, but I will never say no to a free piggy back ride. We just have to figure out a different location to go to then,” concludeerde ze tenslotte triomfantelijk, wat olie van het puntje van zijn neus vegend met haar mouw. “Woah! So there is a person underneath there after all. Who would’ve thought! Dammit. There goes my plan of telling everyone the launching platform is haunted by an oil monster.” Een aanstekelijke lach vulde de ruimte even. Gelukkig kon iemand haar slechte humor nog waarderen…

@Fremont

_________________
Theme I × Voice × Theme II × About Rinn
Rocky Start Uxvyl010
“Fill your paper with the breathings of your heart.”
Terug naar boven Ga naar beneden
Gesponsorde inhoudRocky Start UTL8oxA PROFILE
Rocky Start UTL8oxA MAGICIAN

Rocky Start Empty
BerichtOnderwerp: Re: Rocky Start   Rocky Start Icon_minitime

Terug naar boven Ga naar beneden
 

Rocky Start

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Starshine Academy ::  :: Launching Platform-