PortalIndexThat's not how you do it ~ gereserveerd HpD5UwnThat's not how you do it ~ gereserveerd 2q24v8xZoekenRegistrerenInloggen 

Deel
 

 That's not how you do it ~ gereserveerd

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
AuteurBericht
Olivia
.
.
Olivia

That's not how you do it ~ gereserveerd UTL8oxA PROFILEAscendant
Real Name : Béatrice
Posts : 621
Points : 78
That's not how you do it ~ gereserveerd UTL8oxA MAGICIAN
✦ CHARACTER ✦
Magic: Vuur
Klas: Miss Roxanne
Partner: I'm not ready to love, 'cause I'm not fully healed

That's not how you do it ~ gereserveerd Empty
BerichtOnderwerp: That's not how you do it ~ gereserveerd   That's not how you do it ~ gereserveerd Icon_minitimezo feb 03 2019, 00:27

Yes protect yourselfBut that's not how you solve it

"Goed, dat is het wel voor vandaag!" een verluchte zucht vult het lokaal bij deze woorden. Zelf voor Olivia werd het op dit vroeg uur te veel om allemaal op te nemen. De laatste tien minuten gingen even traag als de vorige vijftig minuten, maar de docent ging maar door. Over de geschiedenis van de verschillende planeten en zijn revoluties en ja allemaal heel interessant. Olivia houdt wel van geschiedenis en al helemaal omdat ze eigenlijk geen kennis heeft over dit alles, maar soms wordt het ook te veel. Het was leuk dat de docent van haar vak houdt, maar te veel is te veel. Zonder er nog woorden aan vuil te maken krabbelt ze nog de laatste zin in haar klein leren boekje en ruimt ze alles op. "Pff, strever," hoort ze achter haar, duidelijk naar haar gericht. Zo een manier dat ze willen doen alsof het tussen de tanden door is, maar luid genoeg zodat iedereen het kan horen. Het overdreven gelach die erachter komt maakt het nog eens duidelijk. Olivia heeft geleerd om er zich niet meer druk om te maken. Waar ze vandaan komt was het de dagelijkse kost om alles om zich heen te laten gaan. Haar rode lokken, die jaren terug nog lang waren, zijn altijd het mikpunt van pestgedrag geweest. Ze kreeg toen van alle soorten namen. Van Vuurtoren tot ...wel... hoer, want blijkbaar was dat ooit de haarkleur dat de meisjes van plezier hadden. Het kon haar allemaal niet meer schelen. De vuurtoren kan ze nu nog om lachen als je bedenkt dat die vuurkrachten er waarschijnlijk altijd zijn geweest, maar altijd zijn verborgen door haar onwetendheid. Ze gunt die gasten geen enkele blik en stapt uit het lokaal, alsof er niks aan de hand is. Het was zo rond de middag en dus tijd om te gaan eten. Lang zit ze er niet, want ze wilt nog snel naar haar kamer gaan om nog snel iets te grijpen en wat uit te rusten. De drukte in de eetzaal wordt haar te veel en al helemaal als haar hoofd zwaar wordt.

Op haar dienblad draagt ze een bord met wat aardappelen, vlees en worteltjes en erwtjes en nog een potje chocomousse ernaast. Op haar kamer heeft ze wel nog een flesje water staan. Met een opgeheven hoofd, al verdwijnt ze nog altijd in de menigte door haar kleine gestalte. Toch helpt het haar om snel tussen de mensen door te springen, tot ze ineens in een flits een hand voor haar gezicht ziet verschijnen en haar dienblad op met veel gekletter op de grond valt. Iedereen in de gang blijft stok stijf staan. Je kan een naald op de stenen vloer horen vallen. Nog een paar erwtjes rollen weg van het middelpunt van de chaos... Ook Olivia slaagt er even niet in om een beweging te maken, ze kan zelf niet registeren wat er net is gebeurd. Als ze opkijkt is het allemaal duidelijk. Drie gasten staan voor haar, twee daar van uit de klas die ze net heeft gevolgd en een derde die duidelijk de leider is van de drie, maar dan ook de oudste. Het donker kostuum, met stropdas en al maakt ook duidelijk wat dit heeft te betekenen. Een laatste jaar van een rijke familie die duidelijk plezier heeft aan andere mensen neerhalen, of in dit geval: een dienblad. Rustig aan komt het volk dichterbij en gaat ze in een halve cirkel, met de muur van de gang aan de andere kant van de cirkel, rond de drie gasten en de nu wel heel kleine roodharige staan. Er wordt geen woord gezegd, maar onbewust doet Olivia een stap naar achter en volgt de grootste van hen haar. Op die manier slaagt ze er niet in om van een afstand van hem weg te blijven en wordt dit ook nutteloos, sinds ze ineens de koude stenen muur voelt aankomen. Haar nu ijsblauwe ogen kijken nu op naar de donkere ogen die boven haar op haar neerkijken. "Waar denk jij naartoe te gaan? Zo zeker ben je precies niet meer van jezelf," spreekt hij. Een koude rilling kruipt over haar ruggenwervel, of dat kan natuurlijk ook de koude muur achter haar zijn. Een muur die ze onder haar handpalmen ook wel voelt gloeien.
Dit is niet goed... Als in helemaal niet goed! Ze moet hier weg en snel ook, voor er ongelukken gebeuren. In een fractie van een seconde, zonder echt na te denken heft ze haar hand op en geeft ze hem een smak met de platte hand op zijn kaak. Opnieuw vult de stilte de gang, niemand die iets durft te zeggen. De kracht van haar slag had ervoor gezorgd dat de jongen zijn gezicht helemaal naar de kant is gericht en dus zijn nu rood wordende wang zichtbaar is voor Olivia. De slag heeft niet alleen de jongen bezeerd, maar ook haar hand gloeit en ze denkt dat ze haar pols lelijk verstuikt heeft. "You little Bitch!" schreeuwt de jongen en heft hij zelf zijn hand op om haar net dezelfde slag te geven. Ze krimpt helemaal ineen en probeert haar gezicht met haar armen te beschermen.

_________________
That's not how you do it ~ gereserveerd Sig%20Olivia
Siegmund:
 

That's not how you do it ~ gereserveerd B2qd3y10That's not how you do it ~ gereserveerd Hz1dfl10That's not how you do it ~ gereserveerd Gmlzdv10
Stamps:
 

[Olivia][Master Aido][Willam]
Terug naar boven Ga naar beneden
https://www.instagram.com/beatrice.guill/
Bellamy
.
.
Bellamy

That's not how you do it ~ gereserveerd UTL8oxA PROFILERecruit
Real Name : Sansan
Posts : 18
That's not how you do it ~ gereserveerd UTL8oxA MAGICIAN
✦ CHARACTER ✦
Magic: Earth & Fire
Klas:
Partner: Nah.

That's not how you do it ~ gereserveerd Empty
BerichtOnderwerp: Re: That's not how you do it ~ gereserveerd   That's not how you do it ~ gereserveerd Icon_minitimedo feb 21 2019, 08:38

Met een vage glimlach op zijn gezicht gepleisterd had hij de brief zitten lezen. Verloren in de boodschap, had hij nauwelijks in de gaten hoe de Grote Zaal inmiddels vol stroomde met leerlingen die er hun lunch haalde.
“Het gaat goed me ons hoor. Niks te melden,” las het kraaienpoten-handschrift van zijn jongere broer. Hij moest zijn donkerbruine ogen flink fijnknijpen om alles te kunnen ontcijferen. “Vorige week was er weer Papa en Mama-dag. Mevrouw Rogers had ervoor gezorgd dat het hele tehuis was versierd. Super mooi! Suze was alleen een beetje teleurgesteld achteraf, ook al had ik al gewaarschuwd. “Suze, ze willen ons niet”, zei ik nog. “Ze willen alleen maar baby’s, hooguit peuters.” Maar dat vind ik lastig hoor, Bell. Ze is nu zeven, maar ik denk dat ze nog steeds hoopt dat ouders haar net zo schattig vinden als de jonge kinderen en toch uitkiezen.” Een zucht ontsnapte zijn lippen, terwijl de glimlach iets afzwakte. Hij was hier al bang voor… “Maar gelukkig is het maar tijdelijk en kom jij ons halen, zodra je daar klaar bent! We zullen op je wachten. Tot dan eet ik jouw toetjes iedere avond op HA! Oké, ik moet gaan, want de rest wil gaan trefballen buiten. Doei! -Tommy”
Even was het stil gebleven… Iedere letter, ieder woord… Hij kon de opgewekte stem van zijn broertje bijna in zijn gedachten horen galmen. “I’m sorry. Soon. Just hold on…” mompelde hij nog voor hij de brief had opgeborgen in zijn broekzak en nu pas opkeek.

Om zichzelf af te leiden en zijn knorrende maag tevreden te stellen, was hij daarop naar het buffet vertrokken om een groot bord voor zichzelf op te scheppen en naar binnen te werken. Kort had hij Fremont een zwakke glimlach toegeworpen, die daardoor al snel wist hoe laat het was en met zijn gebruikelijke enthousiasme een stoel naar achteren had getrokken om hem op te beuren met zijn aanstekelijke humor en flauwe grapjes. Het was dan ook in een iets beter humeur dat hij een half uur later de zaal had verlaten om richting zijn volgende les te gaan. Als… hij die kon vinden. De school was nog steeds een beetje een doolhof voor hem.
Oké. Eh… links! Waarschijnlijk. Met zijn gebruikelijke nonchalance, wandelde hij verder, tot hij net als ieder ander in de gang abrupt tot stilstand werd gebracht bij de klap. Wat was dat? Automatisch draaide zijn hoofd in de richting van het geluid, waardoor enkele van de donkere krullen speels heen en weer dansten. Tussen twee plukken door sloeg hij verderop een groepje medeleerlingen gade. Drie gasten en één meisje. Huh? Direct begon een bekend gevoel hem te besluipen… Eén die hem alert maakte en -al voor hij er erg in had- traag in hun richting deed lopen. Well, it seemed you had assholes everywhere. You didn’t need to be in a home to attract them.

De glimlach die eerder nog op zijn gezicht had gestaan, was nu helemaal verdwenen. Wat dachten ze wel niet? Een meisje treiteren met z’n drieën? Wauw… Hadden ze iets te compenseren voor de lucht in hun broek ofzo? Misschien- Een seconde schoten zijn wenkbrauwen omhoog toen niet de jongens, maar het meisje als eerste verrassend hard en raak uithaalde met haar hand. Ooooooh! “Nice.” Voor enkele seconden speelde een geamuseerde grijns om zijn lippen. En hij was niet de enige. Dat moest pijn doen. Voor zijn wang en zijn gekrenkte ego. Wat hem tegelijkertijd liet realiseren… dat dit niet goed aflopen. Die hyena’s hadden nu des te meer reden haar te grazen te nemen. Direct versnelde zijn pas, de jongens van achteren naderend die te druk bezig leken met hun prooi om hem op te merken. De geslagen jongen schreeuwde een halfslachtige belediging.
Nog een laatste keer versnelde hij, om net hard de hand te grijpen van de eikel die haar terug had willen pakken. Ondanks dat hij niet één of andere spierbundel was als sommige leraren hier, bevatte de Erdse jongen verrassend veel kracht, maar vooral een zekere... techniek. In een kwestie van seconden wist hij de gegrepen hand van de ander zo te draaien dat hij zijn arm klemzette op zijn eigen rug. “Leave her alone.” De arm werd nog iets verder gedraaid tot hij niet veel verder meer zou kunnen. Hij voelde de spanning in het lichaam voor zich. “Do you guys think you’re being tough? Picking on a girl, three to one. Think again… My pet hamster had more balls than you.” Zijn Erdse accent (wat in onze wereld het beste vergeleken kan worden met Australisch) was onmiskenbaar. Nu hij de jongen in zijn greep had, kon hij hem van het meisje wegtrekken en met zijn laars nog een flink zetje na geven tegen zijn achterste, zodat hij onverhoopt zijn evenwicht verloor en een stukje verder in de gang een buikschuiver maakte. Net goed.

@Olivia

_________________
That's not how you do it ~ gereserveerd EvX10i6
Terug naar boven Ga naar beneden
Olivia
.
.
Olivia

That's not how you do it ~ gereserveerd UTL8oxA PROFILEAscendant
Real Name : Béatrice
Posts : 621
Points : 78
That's not how you do it ~ gereserveerd UTL8oxA MAGICIAN
✦ CHARACTER ✦
Magic: Vuur
Klas: Miss Roxanne
Partner: I'm not ready to love, 'cause I'm not fully healed

That's not how you do it ~ gereserveerd Empty
BerichtOnderwerp: Re: That's not how you do it ~ gereserveerd   That's not how you do it ~ gereserveerd Icon_minitimedo feb 21 2019, 17:34

@Olivia schreef:
Yes protect yourselfBut that's not how you solve it

De reactie rond hen had haar even een kracht stoot gegeven, trots omdat ze eindelijk eens voor zichzelf opkomt al verdwijnt deze sneller dan die was gekomen door de blik van haar aanvaller. Als ogen konden doden, dan was ze nu een hoopje as. Het is dan ook voor die reden dat ze weer helemaal ineen kruipt en zichzelf wilt beschermen, tot zover dit nog mogelijk is. Het lijkt een eeuwigheid te duren, hoort een stem ver op de achtergrond en een pijnlijke kreun. Als ze eindelijk durft op te kijken, kan ze net nog zien hoe de leider op de grond valt. In haar verwarring kijkt ze dan voor zich en ziet ze iemand nieuw. In een reactie en nog nazinderend van de angst die nu door haar lichaam raast wilt ze een stap achteruit zetten en slaagt ze zichzelf tegen de muur. Een paar seconden later, als iedereen één per één begint weg te stappen realiseert ze zich wat er was gebeurd. Nu pas dringen de woorden die toen zijn uitgesproken tot haar door. Is er nu net iemand voor haar opgekomen? Er ontstaat en diepe frons op haar voorhoofd, maar verdwijnt weer als ze omlaag kijkt en de ravage ziet.
Ze gaat door haar knieën begint zonder een woord te zeggen alles bij elkaar te rapen. Het bord waar alles op zat is in twee gebroken, maar dankzij het dienblad was het eten grotendeels blijven liggen. Alleen een paar erwtjes en kleine worteltjes lagen over de vloer verspreid. "Ignore them, they will stop if you don't pay them any attention. Seriously the one who invited that should get a course in assholes," haar stem klinkt beknepen en haar ogen beginnen zich te vullen met opkomende tranen en ze moet hard haar best doen om niet in snikken uit te barsten. Ze was dit allemaal zo beu!
"Waar is mijn...?" begint ze snel rond zich te kijken. Haar stem is enkel een piepgeluid van de emoties die haar te veel worden. Ze ziet hoe iemand het potje met chocomousse, die nog heel is, wilt grijpen. "Laat dat liggen!" in de beweging om naar het potje te grijpen schiet er een kleine vuurbol uit haar hand. De jongen die het wou oppakken schrikt weg, net zijn hand wegtrekken van het vuur die een zwarte roetplek op de houten vloer achter laat. Hij kijkt verschrikt op, maar heft dan zijn handen op als teken van overgave en geeft het potje dan een duw zodat die in haar bereik ligt om te grijpen. De beweging die ze net heeft gemaakt herinnert haar aan de klap die ze net heeft gedeeld en de steek die ze nu in haar pols krijgt. Ze grijpt met haar ander hand naar de pijnlijke pols en voelt hoe haar handen gloeiend warm zijn. Een fijn snik geluid ontsnapt haar, maar ze sluit haar ogen en mond om deze te kunnen onderdrukken. Ze neemt het potje en houdt die vast alsof het het laatste is dat ze nog heeft. Wat technisch gezien ook wel is want de voeding dat op het gebroken bord liggen gaat ze niet meer kunnen eten en al helemaal niet wat er op de grond ligt.
Het is dan dat ze zich omdraait en eindelijk de persoon voor haar aankijkt. De waas in haar ogen verdwijnt beetje bij beetje en ze slaagt erin de zwelling in haar keel weg te slikken. "Euh, dank je," is het enige dat ze kan zeggen, bijna onverstaanbaar omdat ze haar eigen stem toch nog niet kan vertrouwen.

_________________
That's not how you do it ~ gereserveerd Sig%20Olivia
Siegmund:
 

That's not how you do it ~ gereserveerd B2qd3y10That's not how you do it ~ gereserveerd Hz1dfl10That's not how you do it ~ gereserveerd Gmlzdv10
Stamps:
 

[Olivia][Master Aido][Willam]
Terug naar boven Ga naar beneden
https://www.instagram.com/beatrice.guill/
Bellamy
.
.
Bellamy

That's not how you do it ~ gereserveerd UTL8oxA PROFILERecruit
Real Name : Sansan
Posts : 18
That's not how you do it ~ gereserveerd UTL8oxA MAGICIAN
✦ CHARACTER ✦
Magic: Earth & Fire
Klas:
Partner: Nah.

That's not how you do it ~ gereserveerd Empty
BerichtOnderwerp: Re: That's not how you do it ~ gereserveerd   That's not how you do it ~ gereserveerd Icon_minitimedo feb 21 2019, 18:20

Het was bijna komisch te noemen in hoeverre mensen soms op dieren leken. Net als bij een roedel, was het aanpakken van de leider vaak al genoeg om de rest af te laten druipen. Zo ook toen de twee overgebleven idioten aarzelend eieren voor hun geld kozen zodra de aanstichter een flinke smakker had gemaakt en momenteel de grond kuste. Het zekere voor het onzekere nemend bleef hij de twee nog even doordringend aanstaren, zijn bruine ogen haast nog donkerder dan normaal… “I’m all yours if ya want me.” Maar er kwam niets. In plaats daarvan draaide het tweetal zich langzaam om, liepen naar de derde toe en hielpen hem overeind eer ze gedrieën weg gingen, nagekeken door diezelfde donkere ogen…
Pas toen ze uit het zicht waren verdwenen, leek hij weer iets te ontspannen. Automatisch zocht zijn blik als eerste naar het roodharige meisje, om haar even verderop gehurkt op de grond te vinden. “Oh, here, let me help you…” Zonder enige aarzeling knielde hij bij haar neer, de restanten van het eten verzamelend op het dienblad. “I’m afraid we have to pay our last respects to your meal though,” mompelde hij droogjes in een poging haar misschien toch nog enigszins aan het lachen te krijgen. Ondertussen peilde hij vanuit zijn ooghoeken hoe het haar verging. Ze leek geschrokken. Natuurlijk was ze dat. En daarbij… Oh no. Oh boy… Zijn hoofd schoot lichtelijk op bij het bemerken van de tranen, al leek zij zijn aanwezigheid momenteel nauwelijks te merken. “You okay…?” Maar nog voor ze hem kon antwoordde verschoof haar aandacht naar een leerling verderop die haar toetje op het oog had. Uit reflex boog Bellamy zelf achterwaarts om niet geraakt te worden door de vuurbol die ze lanceerde. Damn. Great power though. Een laatste vonk schoot zijn kant op, welke hij met een vlugge beweging met zijn wijsvinger een andere richting op stuurde.

Zijn aandacht keerde terug naar het meisje bij het vastgrijpen van haar pols. Oei… Dat.. zag er niet goed uit. Tegelijk met haar was hij weer opgestaan, het dienblad behulpzaam van haar overnemend. “Geen bedankje nodig,” bromde hij op haar eerste reactie richting hem. “Het was niet echt een straf om die gast de gangtegels te laten proeven na wat ze bij jou probeerden.” Een moment bleef hij stil, haar nog een laatste keer aandachtig in zich opnemend. “Come with me. I’ll take you to the hospital ward to have a look at that wrist and get you some new food after, alright? And as much chocolate pudding as you can eat.” Voor het eerst leek zijn blik weer te verzachten en verscheen een vriendelijke glimlach op zijn gebruinde gezicht. Kleine sproetjes tekenden subtiel zijn wangen en het puntje van zijn neus. “I’m Bellamy by the way. What’s your name?” Geduldig wachtte hij ondertussen tot ze met hem zou meelopen, een verdwaalde krul voor zijn ogen wegblazend.

_________________
That's not how you do it ~ gereserveerd EvX10i6
Terug naar boven Ga naar beneden
Olivia
.
.
Olivia

That's not how you do it ~ gereserveerd UTL8oxA PROFILEAscendant
Real Name : Béatrice
Posts : 621
Points : 78
That's not how you do it ~ gereserveerd UTL8oxA MAGICIAN
✦ CHARACTER ✦
Magic: Vuur
Klas: Miss Roxanne
Partner: I'm not ready to love, 'cause I'm not fully healed

That's not how you do it ~ gereserveerd Empty
BerichtOnderwerp: Re: That's not how you do it ~ gereserveerd   That's not how you do it ~ gereserveerd Icon_minitimedo feb 21 2019, 19:41

Yes protect yourselfBut that's not how you solve it

Ze had de chocolade mousse nog steeds dicht tegen zich aan en heeft met haar ander hand het dienblad vast. Te laat realiseert ze op geen enkele manier het dienblad kan vasthouden met één hand zonder er last van te hebben. Haar neergeslagen ogen vinden de reden van de lichtvoetige dienblad. Hij had het vast. Ze kijkt op bij zijn opmerking en een trillende glimlach verschijnt op haar lippen. "Thanks anyway, no one ever did that for me," moet ze dan aangeslagen toegeven. Een besef dat ze nooit iemand heeft gehad dat aan kant heeft gestaan.
Ze kijkt naar haar handen, waar een lichte trilling is. Er verschijnt nog een onzekere glimlach op haar gezicht bij zijn opmerking over chocolade pudding. Valt het zo hard op. "I'm okay. No need to waste your time. I just need some fresh air." Hij zal zeker wat beters te doen hebben. Hij zal toch zijn interesse in haar verliezen en de redding als ego boost zien, net als ze allemaal doen. Haar besef dat ze net iemand heeft doen branden en dat haar handen nog steeds gloeien leiden haar naar buiten. Het liefst zou ze nu in het water springen en er nooit meer uit komen. Ze moet hier weg, voor dat er ongelukken gebeuren.
Ze stapt weg, vergeten dat Bellamy zoals hij zich net voorstelde laat staan met het dienblad, begint bijna te rennen tot ze door de grote deur is en de frisse lucht tegen haar gezicht voelt. Uitgeput leunt ze tegen een muur en zakt ze door haar knieën. Ze bedekt haar handen en begint luid te snikken. "Mierda, ik had het allemaal in de hand."

_________________
That's not how you do it ~ gereserveerd Sig%20Olivia
Siegmund:
 

That's not how you do it ~ gereserveerd B2qd3y10That's not how you do it ~ gereserveerd Hz1dfl10That's not how you do it ~ gereserveerd Gmlzdv10
Stamps:
 

[Olivia][Master Aido][Willam]
Terug naar boven Ga naar beneden
https://www.instagram.com/beatrice.guill/
Bellamy
.
.
Bellamy

That's not how you do it ~ gereserveerd UTL8oxA PROFILERecruit
Real Name : Sansan
Posts : 18
That's not how you do it ~ gereserveerd UTL8oxA MAGICIAN
✦ CHARACTER ✦
Magic: Earth & Fire
Klas:
Partner: Nah.

That's not how you do it ~ gereserveerd Empty
BerichtOnderwerp: Re: That's not how you do it ~ gereserveerd   That's not how you do it ~ gereserveerd Icon_minitimedo feb 21 2019, 19:57

“Sure.” Hij keek haar medelevend aan. “Sorry to hear no one helped you before… They should have. No one deserves to go through something like that.” Hij hielp haar het dienblad weg te gooien. “Just know… if they come back, I’ve got your back, okay? You just need to say so.” Zijn stem klonk zacht en vriendelijk. Er leek maar iets te hoeven gebeuren nu wat haar af zou schrikken, dus was hij extra voorzichtig. “I can even go with you to Miss Eres if you want. If this has been going on for a while, it really has to stop,” stelde hij nog voor voor hij zweeg. Zijn blik was op haar blijven hangen terwijl hij aandachtig luisterde wat ze te zeggen had. Haar reactie verraste hem echter zichtbaar. “What? No. You’re not wasting my time.” Maar ze leek hem opnieuw nauwelijks te horen. “Really, it’s no trouble…” Een nieuwe poging, maar paniek had haar al overmeesterd. Wacht… Wat ging ze- Ging ze nou weg? “Wait. I wanna help-“ Maar nog voor hij uitgesproken was, kwam ze in beweging. Vlug deed hij weer een pas in haar richting, maar ze was vastberaden. Nog een stap... en ze stormde al weg. “Hey..!” Shit. She didn’t tell him her name…
Verslagen keek hij haar na, te verbluft om eerste instantie te reageren. “I guess… that’s… a no?” Zijn lippen vormden een ietwat teleurgestelde pruillip terwijl zijn donkere ogen nog iets langer op de deur ware blijven hangen, voor hij zich tenslotte… aarzelend omdraaide… en dan maar verder liep in de richting van zijn lokaal… Had hij soms iets verkeerds gezegd?

@Olivia

_________________
That's not how you do it ~ gereserveerd EvX10i6
Terug naar boven Ga naar beneden
Olivia
.
.
Olivia

That's not how you do it ~ gereserveerd UTL8oxA PROFILEAscendant
Real Name : Béatrice
Posts : 621
Points : 78
That's not how you do it ~ gereserveerd UTL8oxA MAGICIAN
✦ CHARACTER ✦
Magic: Vuur
Klas: Miss Roxanne
Partner: I'm not ready to love, 'cause I'm not fully healed

That's not how you do it ~ gereserveerd Empty
BerichtOnderwerp: Re: That's not how you do it ~ gereserveerd   That's not how you do it ~ gereserveerd Icon_minitimedo feb 21 2019, 20:20

Yes protect yourselfBut that's not how you solve it

"Waarom? Waarom doen ze mij dit aan?" Nog na snikkend zit ze daar. Een paar ademhaling verder kan ze eindelijk tot rust komen. Haar verstand krijgt ze op een rijtje.... Wacht. Hij heeft zich voorgesteld en had verteld dat het geen probleem was en zou naar Miss Eres gaan. Zou hij dat doen als het hem echt niet zou uitmaken? En wat doet zij? Ze loopt weg, zoals ze altijd doet. Neen, ze mag niet lopen. Wacht. Staat recht, staat recht... Sta op! en als een pijl die uit zijn boog schiet staat ze recht en loopt ze door de gang. In welke gang was dat nou weer? Verdomme waar is hij? In paniek loopt ze door, en kijkt ze verwilderd rond. Op de één of andere wonderbaarlijke manier, slaagt haar brein er wel in om hem levendig voor te stellen. Daar!
"Bellamy!" luider dan de bedoeling en trekt ze hem langs achter aan zijn arm. Jah, en nu? Ze laat hem los en "I... I'm sorry I ran off. De laatste keer dat ik zo in het nauw gedreven is dat heel slecht afgelopen en dat wil ik geen tweede keer." Ratel ratel ratel. Haar ademhaling was weer onrustig, maar na een paar ademhalingen slaagt ze er toch in die weer op een goed ritme te krijgen. "Olivia, that's my name. Thank you again" Ze kijkt verslagen neer, beschaamd om hem onder ogen te komen. "Here," en ze drukt het potje chocolade mousse in zijn handen in de hoop dat dit genoeg was om hem te bedenken en haar te vergeven voor haar ondankbaar gedrag. "Would you still mind to go to the Hospital Ward? If you don't have to go to class otherwise I can go alone," en slaagt ze erin de moed op te rapen om hem toch aan te kijken. Haar heldere ogen omringd door een rode glans van de tranen en paniek.

_________________
That's not how you do it ~ gereserveerd Sig%20Olivia
Siegmund:
 

That's not how you do it ~ gereserveerd B2qd3y10That's not how you do it ~ gereserveerd Hz1dfl10That's not how you do it ~ gereserveerd Gmlzdv10
Stamps:
 

[Olivia][Master Aido][Willam]
Terug naar boven Ga naar beneden
https://www.instagram.com/beatrice.guill/
Bellamy
.
.
Bellamy

That's not how you do it ~ gereserveerd UTL8oxA PROFILERecruit
Real Name : Sansan
Posts : 18
That's not how you do it ~ gereserveerd UTL8oxA MAGICIAN
✦ CHARACTER ✦
Magic: Earth & Fire
Klas:
Partner: Nah.

That's not how you do it ~ gereserveerd Empty
BerichtOnderwerp: Re: That's not how you do it ~ gereserveerd   That's not how you do it ~ gereserveerd Icon_minitimevr maa 08 2019, 14:34

Met zijn handen nonchalant in de zakken van zijn broek gestoken was Bellamy verder geslenterd in de richting van de gang waar hij -vermoedelijk- les had. Nja, had hij tenminste een goed excuus als hij te laat zou komen. Zolang hij niet les van Master Tremaine had, zat hij wat dat betreft goed.
Net toen hij een volgende hoek om wilde gaan, werd hij plotseling staande gehouden door een wel hele harde uitroep van zijn naam. Hetgeen hij normaal gesproken alleen gewend was van Fremont. Hij kon het daardoor niet helpen verwonderd om te kijken, om daar het roodharige meisje van eerder om hem af te zien komen. Hé! Ze was terug gekomen? Als vanzelf krulden zijn lippen zich weer in een kalme glimlach. Gemoedelijk liet hij zich aan zijn arm trekken, waardoor hij naar haar toedraaide en nu iets naar beneden moest kijken door het lengteverschil. “Hey again yourself.” Zijn donkere ogen bleven geduldig in haar blauwe hangen toen ze vervolgens haastig begon te ratelen. Onbewust kropen zijn mondhoeken een stukje verder omhoog bij haar naam, uitmondend in een zachte, aanstekelijke lach bij het potje wat tenslotte in zijn hand werd gedrukt. “Hé,” Zijn vingers omsloten haar kin even om haar gezicht verder naar hem op te richten. “It’s okay. Just breathe…” Met een warme schittering in zijn irissen deed hij het even voor. “Yeah? Alright, first of all: Nice to meet you, Olivia. Although I wish it was under… different circumstances of course. Second…” Hij had haar weer losgelaten. “I was just worried about you. That’s all. No need to apologize. And last but not least…” Plagend had hij een beetje chocolademousse op zijn vinger genomen om dit speels op het puntje van haar neus te tikken. “I’m all yours. Let’s go.” Bevestigend lepelde hij een volgende hap van de mousse uit met zijn vinger voor hij weer in beweging kwam en afboog in de richting van de ziekenzaal. Maar voor ze weer in paniek weg zou stormen, was hij dit keer wel zo vlug beschermend een arm om haar schouders te leggen en haar mee te voeren, zacht genoeg om haar geen ongemakkelijk gevoel te bezorgen. “I gotta say though… that was one badass punch earlier,” kon hij het niet laten te grijnzen onder het lopen.

@Olivia

_________________
That's not how you do it ~ gereserveerd EvX10i6
Terug naar boven Ga naar beneden
Olivia
.
.
Olivia

That's not how you do it ~ gereserveerd UTL8oxA PROFILEAscendant
Real Name : Béatrice
Posts : 621
Points : 78
That's not how you do it ~ gereserveerd UTL8oxA MAGICIAN
✦ CHARACTER ✦
Magic: Vuur
Klas: Miss Roxanne
Partner: I'm not ready to love, 'cause I'm not fully healed

That's not how you do it ~ gereserveerd Empty
BerichtOnderwerp: Re: That's not how you do it ~ gereserveerd   That's not how you do it ~ gereserveerd Icon_minitimedo maa 14 2019, 10:16

Fearis a scary thing

Nog steeds blijft de paniek door haar lichaam razen en moet ze haar best doen om niet nog eens weg te lopen. Uiteindelijk schrikt ze wel als ze zijn vingers onder haar kin voelt, maar duwt het ook niet weg. Het voelde daarvoor te geruststellend aan. Ze kijkt hiermee op en doet even de ademhaling mee, eindelijk weer rustig worden. Door haar praten door, had ze hem de kans niet gegeven om er tussen te komen en nu pas merkt ze op dat ze buitenadem is. De wil om te lopen blijft wel, maar ze slaagt er in om die te onderdrukken.
Verbaasd kijkt ze op als hij de chocomousse met zijn vinger lepelt en op haar neus doet. Ondertussen blijft ze luisteren, maar kan even alleen maar knikken. Stil aan begint haar wanhoop weg te ebben. Eindelijk speelt hij het klaar om een glimlach op de kleine roodharige te toveren.
In al die tijd had ze amper bewogen, mensen lopen om hen heen ondertussen ze naar hun volgende les lopen. Om eerlijk te zijn moet ze ook ergens zijn, maar waar of wat het ook is kan ze zich niet herinneren. Op dit moment kan het haar ook weinig schelen en zou ze zich liever ergens verstoppen. Neen, dat gaan we niet doen.
Ze volgt zijn bewegingen en krimpt ineen als ze zijn schouder voelt, maar kan ze zich zo snel terug herpakken dat het voor het onoplettend oog niet zal opgemerkt worden. Ze laat zich naar het ziekenzaal leiden.
”You really think?” antwoordt ze dan onzeker op zijn compliment. ”I’ve never punched someone. I think I just made it worse...” haar gedachten worden weer somber. Ze had nog nooit de ogen gezien als die dat hij op dat moment had. ”Thanks again for coming in between, I don’t think it would have ended well for me.” Bedankt ze hem nog eens, voor zeker te zijn dat ze het wel echt meent.

Daar aangekomen worden ze meteen onthaalt door de vrouw en leid ze Olivia naar één van de bedden.
De dokteres onderzoekt de pols door ze in een paar richtingen te duwen, wat Olivia op reageert als het pijnlijk werd.
"Can you tell me what happened?" vraagt ze dan. Olivia denkt even na, niet wetend wat ze zou vertellen. "I fell. I'm very clumsy, so yeah. And while I was trying to break the fall I hurt myself." een onzekere glimlach op haar lippen, in de hoop dat het haar verhaal geloofwaardig zou maken. Neen, ze had er geen zin in om aan iemand uit te leggen dat ze het middelpunt voor pesterijen.

_________________
That's not how you do it ~ gereserveerd Sig%20Olivia
Siegmund:
 

That's not how you do it ~ gereserveerd B2qd3y10That's not how you do it ~ gereserveerd Hz1dfl10That's not how you do it ~ gereserveerd Gmlzdv10
Stamps:
 

[Olivia][Master Aido][Willam]
Terug naar boven Ga naar beneden
https://www.instagram.com/beatrice.guill/
Gesponsorde inhoudThat's not how you do it ~ gereserveerd UTL8oxA PROFILE
That's not how you do it ~ gereserveerd UTL8oxA MAGICIAN

That's not how you do it ~ gereserveerd Empty
BerichtOnderwerp: Re: That's not how you do it ~ gereserveerd   That's not how you do it ~ gereserveerd Icon_minitime

Terug naar boven Ga naar beneden
 

That's not how you do it ~ gereserveerd

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Starshine Academy ::  :: Floors-