PortalIndexKalenderFAQZoekenGebruikerslijstGebruikersgroepenRegistrerenInloggen 

Deel | 
 

 A loud quietness

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
AuteurBericht
Jude
-
-
avatar

PROFILERecruit
Real Name : Max
Posts : 25
Points : 0
MAGICIAN
✦ CHARACTER ✦
Magic: Fire magic & Water magic
Klas: None right now
Partner: oh, you're losing sight, you're losing touch. All these little things seem to matter so much. That they confuse you. That I might lose you.

BerichtOnderwerp: A loud quietness   ma jul 02 2018, 18:11

Dikke regeldruppels rolde over het mossige afdakje naar beneden. De punten van m'n versleten gympen bespringeld met opspattende druppels. De droge grond zoog het lauwe water uit de lucht gulzig op. De hele dag had het naar vocht velangd, terwijl het langzaam verdroogde onder de verzengende hete zon. De zomers bui werd vergezeld door laag gerommel van donder in de verte. Mijn neus vulde zich met de vochtige avond lucht toen ik een diepe hap lucht nam. Ik schoot de sigaret stomp weg terwijl ik de doorweekte lucht door keek. Daar gingen m'n avond plannen...

Dan maar op onderzoek uit gaan in het kasteel. Misschien nu ook wel het beste moment. Er waren maar weinig leerlingen die met de zomervakantie in het kasteel bleven. Dus weinig leerlingen die me voor de voeten konden lopen. Mijn voeten brachten me haast automatisch naar de bibliotheek, waar ik tegen een rustgevende muur van stilte aan liep. Geen ziel te bekennen.Ik wist welke plank ik dit keer wilde onderzoeken. Mijn bruine ogen waren al op de mosgroene kaft van een dik stoffig boek gevallen. De letters op de rug waren een andere taal maar ik kon ze lezen. Ik schoof het boek van de plank en merkte op hoe een klein stuk perkament op de grond viel. Wat was dat? Mijn hand reikte naar de grond toen ik plots een stem achter me hoorde.

[closed]

_________________Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
 

A loud quietness

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Starshine Academy ::  :: The Great Hall :: The Library-