PortalIndexKalenderFAQZoekenGebruikerslijstGebruikersgroepenRegistrerenInloggen 

Deel | 
 

 Azazel Lee

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
AuteurBericht
Azazel
-
-
avatar

PROFILERecruit
Real Name : Roosje~
Posts : 10
MAGICIAN
✦ CHARACTER ✦
Magic: Aarde
Klas:
Partner:

BerichtOnderwerp: Azazel Lee   zo apr 15 2018, 20:43

Volledige naam: Azazel Jimin Lee
Bijnamen: Aza, Az
Leeftijd: 15
Verjaardag: 28 Juni
Sterrenbeeld: Kreeft

Seksuele geaardheid: Homoseksueel

Karakter: Verlegen, Stil, Gesloten, Sarcastisch, Aardig, Goed hart, Muzikaal, Artistiek, Intelligent, Fotografisch geheugen, Schuilt zijn emoties achter een glimlach
Gewoontes: Bijt zijn lippen wanneer hij nerveus is, Verzameld knuffels, Draagt altijd ringen
Likes/Hobbies: Ringen, Sierraden, Thee, Tekenen, Vogels, Vliegen, Blauw en groen, Dieren, Lezen
Dislikes: Coffee, Als mensen hem klein noemen, Grote hoogtes, Spinnen, Alleen zijn

Gewicht: 55 kg
Lengte: 175 cm
Haarkleur: Hij kleurt zijn haren graag, maar van nature is het zwart
Oogkleur: fel groene ogen

Littekens: op zijn heup
Piercings: in zijn oren
Tatoeages: -

Relaties:
Vader: Lee Jimin, Hij is nu dood. Azazel had niet zo'n goede band met zijn vader, maar hij hield toch wel van hem.
Stiefvader: Marc Blanc, Azazel heeft verschrikkelijke herinnering aan hem, maar praat er niet of nauwelijks over. Azazel haat hem best wel heel erg.
Moeder: Amelie Argent, Azazel hield van haar, maar nadat ze getrouwd was met Marc werd ze minder aardig. Azazel heeft geen goede band meer met zijn moeder.  
Halfzusje: Camila Blanc, Azazel haat haar minder erg dan zijn stiefvader haat. Camila geeft altijd Azazel de schuld en ze heeft er vaak voor gezorgd dat hij straf kreeg terwijl hij niks had gedaan.  

Geschiedenis:
Azazel was geboren in een klein dorpje op Erd, hij en zijn tweeling waren te vroeg geboren. Azazel's tweelingbroer overleefde het niet en Azazel net. Azazel was een jaar toen hij voor het eerst verhuisde. Zijn ouders wilde de verschrikkelijke herinneringen vergeten door te verhuizen naar een andere stad. Zijn vader raakte werkloos en had na een maand een nieuwe baan, maar dat betekende wel dat hij veel minder thuis was. Na een jaar kreeg zijn vader een promotie en was zijn vader nog minder vaak thuis. Azazel kreeg daardoor een minder goede band met zijn vader. Azazel was vier wanneer hij weer verhuisde, maar dit keer naar een andere planeet, Gren. Weer raakte zijn vader werkloos en zijn moeder werd er een beetje gek van. Hij was weinig thuis, maar het leverde helemaal niks op. Bijna elke avond ruziede ze als ze Azazel in bed hadden gelegd. Na een maandje of drie kreeg zijn vader een baantje, wat niet heel veel geld opleverde, maar genoeg om van te leven. Azazel speelde vaak met andere kinderen en toen hij vijf  was, was een keer gevallen. Hij haalde zijn heup open en moest met spoed naar het ziekenhuis. Vanaf die dag mocht hij niet meer buitenspellen met de andere kinderen van zijn moeder.
Toen Azazel zes werd dacht hij net dat zijn vader en moeder gelukkiger waren met elkaar, maar toen overleed zijn vader plotseling door hartaanval. Zijn moeder probeerde daarna zelfmoord te plegen, maar werd gered door een man, genaamd Marc Blanc. Hij hield zijn moeder aan werk en een jaar later kregen de twee en relatie. Azazel en zijn moeder trokken vlak voor hun trouwerij bij Marc in. Marc was in het begin heel aardig, maar een jaar later verkrachte hij Azazel. Azazel was toen acht jaar oud en herinnert zich het heel goed. Azazel was negen wanneer hij een halfzusje kreeg die door zijn moeder en vader als een engeltje gezien werd.
Azazel's leven werd steeds slechter, hij werd niet alleen nog een keer verkracht door zijn vader, op één of andere manier probeerde zijn zusje hem zijn leven een hel te maken.
Azazel was dan ook verschrikkelijk blij dat hij op zijn elfde al naar school kon gaan. Weg van zij stiefvader en weg van zijn halfzusje.

_________________
~.~Theme~.~
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
 

Azazel Lee

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Starshine Academy ::  ::  :: Earth Magicians-