PortalIndexKalenderFAQZoekenGebruikerslijstGebruikersgroepenRegistrerenInloggen 

Deel | 
 

 Hayden Jordan de Payens

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
AuteurBericht
Hayden
Queen Bee <3
Queen Bee
avatar

PROFILEAscendant
Real Name : Shadow
Posts : 927
Points : 174
MAGICIAN
✦ CHARACTER ✦
Magic: Fire and Air
Klas: Miss Roxanne
Partner: I’m proud of my heart. It’s been played, stabbed, cheated, burned, and broken…but somehow still works.

BerichtOnderwerp: Hayden Jordan de Payens   do dec 28 2017, 22:05


Hayden Jordan de Payens

Sometimes you have to be your own hero.

General
Volledige naam - Hayden Jordan de Payens
Hayden - fire or fiery, variatie van Aidan, Iers/Keltisch.
Jordan - The river of judgment, Bijbels.
de Payens - of Payns, villager, country-dweller, Engels.
Bijnamen - Heidi, Hay, Haydi, HayHay, Bitch
Geboortedatum - 20 april, 18 jaar
Sterrenbeeld - Ram
Geboorteplaats - Rosemary Village, Razen
Seksualiteit - Biseksueel
Dierlijke vorm - Witgrijze en rode vos
Huisdieren - Geen
Faceclaim - Erza Scarlet, Erza Knightwalker, Fairy tail

Family
Moeder - Sofie de Payens - Alberona
Vader - Jordan de Payens
Tweelingzusje - Sarah Sofie de Payens
Soort van Zusje - Faye Hinomaru
Oom - Ben de Payens
Tante - Anna de Payens - Sunflower
Tante - Cornelia Clive - Alberona
Oom - Gildarts Clive
Nichtje - Mereth Rosanna Clive
Nichtje - Cana Alberona

Looks
Lengte - 1,60m
Gewicht - 43kg
Haar kleur - Rood
Oogkleur - Amberbruin
Piercings - Oorgaatjes
Tatoeages - Linker bovenarm

Character
» Arrogant || Standvastig || Manipulatief || Angstig || Sluw || Zorgzaam «
» Intelligent || Creatief || Losbandig || Hardleers || Tegendraads || Beschermend «
»  Wantrouwend || Wispelturig || Zelfstandig || Trouw || Roekeloos || Net «
Op het eerste aanzicht kan ze absoluut arrogant overkomen en ze vind zichzelf ook eigenlijk wel heel wat. Als ze wat in haar hoofd heeft gehaald zal ze zorgen dat ze haar zin krijgt zonder dat het haar uitmaakt hoe het gebeurt. Hoe vaak ze ook valt ze blijft opstaan. Ze weet hoe ze haar zin kan krijgen zonder dat het haar te veel moeite kost. Ze heeft weinig moeite mensen om haar kleine vingertjes te winden. Maar over het algemeen is ze eigenlijk diep van binnen een angstig meisje die de wereld niet kent en zich gewoon hard opstelt zodat niemand dit uitvind. Ze heeft ook ’s nachts nachtmerries over het verleden. Niet dat ze dit zou toegeven. Maar mocht iemand haar niet haar zin geven zal ze zorgen dat deze persoon hier spijt van zou krijgen. Maar als ze om iemand geeft is ze enorm zorgzaam en is ze de persoon die alles voor je wil doen.
Hayden is op zich een slimme meid is, enkel gebruikt ze haar hersenen niet en houd ze zichzelf dom. Ze gelooft niet in zichzelf. Ze is verder erg creatief, -niet dat het om aan te zien is- maar ze houd van tekenen, kleuren, schilderen en dergelijke. Vooral het abstracte lukt goed. Ze is verder een meisje die erg met zichzelf in de knoop zit, ze drinkt haar zorgen weg of gebruikt de nodige drugs. Het gezegde je lichaam is een tempel is niet voor haar weg gelegd. Ook moet ze zich vaker aan de zelfde steen stoten voor ze er iets van leert. Ze wil persé dat dingen op de manier gaan waarop zij het wil. Ook zal ze niet luisteren naar advies ze wil het persé op haar manier. De mensen om wie ze geeft gaat ze voor door het vuur en ze zal er alles aan doen deze voor pijn te beschermen.
Vertrouwen is iets wat bij haar heel moeilijk te winnen is. Ze blijft lang wantrouwend, haar vertrouwen is ook alleen te winnen met acties en de juiste woorden. Het ene moment kan ze het ene willen en het moment erna kan het maar zo zijn dat ze compleet van gedachte is veranderd en iets totaal anders wil. Ook kan ze prima voor zichzelf zorgen, ze heeft niemand nodig die haar daarbij helpt. Maar als ze eenmaal iemand heeft gevonden die ze vertrouwd dan zou ze die persoon nooit verraden en bij deze persoon blijven. Als Hayden iets wil dat wil ze dat en hoe ze het krijgt doet er voor haar niet toe. Ze is intens roekeloos en eigenlijk boeit dat haar ook vrij weinig. Het is bijna obsessief hoe schoon ze is, alles heeft zijn eigen plek en dat moet daar ook staan. Ze heeft geen intense angst voor vieze dingen, ze vermijd ze gewoon liever.

Wishes
* Gelukkig zijn - Als er iets is wat ze wenst is het om een gelukkig en zorgeloos leven te leiden en er van te genieten.
* Moeder worden - Het is iets wat ze niet graag toegeeft maar naast gelukkig worden wil Hayden het liefste gewoon een gezin.

Fears
*  Het verleden - Haar verleden maakt haar voorzichtig in wie ze kan vertrouwen en of het haar achterna zal komen.
* Het heden - Ze is te druk met het beheersen van haar gehele omgeving, op zo een manier dat ze vergeet van het leven te genieten. En de angst boezemt in dat ze dit ook nooit zal doen.
* De toekomst - Ze is bang dat haar toekomst leeg en liefdeloos zal zijn. Hierom drukt ze iedereen weg om zichzelf te beschermen.
* Vlinders en motten -  In haar ogen zijn dit wezens van Satan en ze gaat echt door het lint als deze bij haar in de buurt komen.
* Kleine ruimtes - Ze haat het om in kleine ruimte te zijn en zeker voor langere tijd.
* Aangeraakt worden - Ze heeft een kleine paniekaanval als iemand haar pols, arm of schouder pakt al het het met een zachte hand. Zeker als ze het niet ziet aankomen.
* Bindingsangst - Verliefd zijn is iets wat ze snel wordt maar werkelijk deze gevoelens uiten en romantische relaties is iets waar ze enorm veel moeite mee heeft en het eigenlijk ook uit de weggaat.

Talents
* Zingen - Ze heeft een zachte en melodieuze stem die ze goed weet te gebruiken. Toch vind ze zichzelf niet goed genoeg om het aan andere te laten horen.
* Fysieke pijngrens - Haar pijngrens is enorm hoog en het is iets wat haar helpt om zich grootst te houden.
* Liegen - Ze is geweldig in liegen, het is misschien wel haar grootste talent. ze is er zo goed in dat ze soms nog wel eens haar eigen leugens wil geloven. Het is iets wat de muur om haar heen wat ze gebruikt om zichzelf te beschermen wil  helpen ophouden.
* Koken - Ze houd er van om in de keuken te experimenteren met gerechtjes en receptjes die ze heeft gevonden.
* Schoonmaken - Vuil is haar grootste vijand en ze vind het ook op een of andere manier leuk om schoon te maken.
* Flirten - Ze is gek op flirten en doet het ook graag, zeker als ze denkt dat ze er iets mee kan bereiken.
* niet op haar mond gevallen - Ze heeft overal een antwoord op, of mensen haar antwoord nu leuk vinden of niet. Het is niet snel dat zij met haar bek vol tanden staat.
* het gebruik van wapens - Sinds ze klein is heeft ze zichzelf moeten verdedigen en haar zusje moeten beschermen en dat ging nu eenmaal beter als je een scherp voorwerp hebt. Ze weet hoe ze de slag en steek wapens moet gebruiken.

Inabilities
* Tekenen -  Haar tekeningen lijken een beetje alsof een driejarige op een servetje heeft lopen krabbelen. Je wil haar absoluut niet in jou team tijdens pictionary.
* Meeleven - Anderen troosten is niet haar forte, al zou ze willen helpen echt lukt het haar niet omdat ze haar eigen emoties al niet echt begrijpt.
* Empathie -  Zoals genoemd heeft ze moeite met het begrijpen van haar eigen emoties wat het moeilijk maakt om je te kunnen inleven in anderen.
* Vertrouwen - Vertrouwen is een gigantisch ding voor haar en ze is niet instaat zo maar iemand te vertrouwen. Ze kan haar eigen boontjes doppen. De zin vertrouw me werkt ook averechts.
* Pijn - Ze heeft enorm veel moeite met haar mentale pijn te laten doorschijnen. Ze kropt het op in de hoop dat ze er niets mee hoeft te doen. Wat dus inhoud dat ze van tijd op tijd uit elkaar valt om zichzelf weer op te rapen.
* Kalm - Kalmte is niet iets wat ze kan bewaren. Ze is snel boos of geïrriteerd te krijgen over de kleinste dingen verliest ze haar geduld en kalmte.

History
Komt ooit.

Don't judge my story on the chapter you walked in on.
made by char @  shine

_________________
[Singingvoice] [Theme 1] [Droptopic] [Theme 2] [Voice][Theme 3]

IC Posts: 196 Last counted: 9-10-2017 23:59
stamps:
 
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken http://WebsiteByHayden.nl
 

Hayden Jordan de Payens

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

 Soortgelijke onderwerpen

-
» Jordan Benitez
» Jordan's Pokédex
» Sweet Dreams are made of Memes [+Jordan Benitez]

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Starshine Academy ::  ::  :: Fire Magicians-