PortalIndexKalenderFAQZoekenGebruikerslijstGebruikersgroepenRegistrerenInloggen 

Deel | 
 

  ♫ LES: Trillende aanval ~ Sarovyr

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
AuteurBericht
Master Aido
-
-
avatar

PROFILEAscendant
Real Name : Béatrice
Posts : 107
Points : 95
MAGICIAN
✦ CHARACTER ✦
Magic: Dark
Klas:
Partner: † Shizuka Cross †

BerichtOnderwerp: ♫ LES: Trillende aanval ~ Sarovyr   wo dec 20 2017, 21:49


De muziekdocent opent de deur van zijn kamer en loopt met een mok verse rode vruchten thee door de gangen, zijn weg leidend naar het muzieklokaal. Na de vijftal studenten, wat meer is dan hij had verwacht, die zich voor zijn tweede les hadden ingeschreven had er zich nog één persoon ingeschreven. Een duistere magiër dan nog wel. Is ook de eerste die hij tegenkomt. Met grote passen loopt hij door de gangen, de weinige studenten die nog door de gangen lopen kijken op naar de man in zijn wit. Een witte broek, samen met een witte vest die afgewerkt is met zwarte lijnen en een donker blauw hemd. Een opvallende vertoning, maar het is wel hetgeen dat hij met elke les aandoet. 
Zoals elke keer dat hij een les begint, begint hij iets later dan de andere lessen. Hij is gewoon geen ochtend en zowel hij als de student hebben er niks aan om iemand met een slecht ochtendhumeur les te geven. Hij heeft er zelf veel te vaak mee te maken gehad en het is ook altijd leuk om de ochtend op een rustige manier te beginnen. 

Hij haalt de sleutel van het lokaal uit zijn broekzak en laat de deur open staan. Binnen legt hij zijn papieren op de vleugelpiano. Zo kan hij na de les nog verder werken zonder die trappen weer op te lopen. Studenten die hem kennen zullen onderhand wel weten dat hij hier ook altijd terug te vinden is en verwachten er zich dan ook aan dat als ze tussen hun lessen door even een vraag willen komen stellen. De thee in zijn handen is ondertussen al afgekoeld tot het drinkbaar temperatuur. Het duurt dan ook niet lang tot die leeg is en hij al nieuw water in de waterkoker heeft gedaan en die in gang zet. Met een beetje geluk zal het klaar zijn wanneer de student binnen komt. De buitentemperaturen zijn ook zwaar gedaald, met sneeuw tot gevolg. De meeste sneeuwvlakken zijn wel al uitgedund door de studenten die er hele dagen in rond lopen en er van genieten om elkaar met sneeuwballen te bekogelen. Hij mag dan wel van een koude planeet afkomstig zijn, toch zie je hem niet in de sneeuw ravotten. Als alles goed gaat, dan zou zijn nieuwste student bijna moeten binnenwandelen
@Sarovyr

_________________

STAMPS:
 
[Olivia] [Master Aido]
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Sarovyr
-
-
avatar

PROFILERecruit
Real Name : ~
Posts : 381
Points : 8
MAGICIAN
✦ CHARACTER ✦
Magic: Dark/Fire
Klas:
Partner: Shot trough the heart, and I am to blame. Darling, I give love a bad name.

BerichtOnderwerp: Re: ♫ LES: Trillende aanval ~ Sarovyr   zo dec 24 2017, 01:10


Sarovyr
Met een klamme deken en een moeizame ademhaling opende Sarovyr die ochtend vroeg zijn ogen. Een muskus achtige geur dreef zijn neus in en op hetzelfde moment zag hij hoe Zev het zich makkelijk had gemaakt op zijn bed. Bovenop zijn borstkas, met een achterpoot uit bed bungelend, diep in dromenland. Gelukkig lag hij niet met zijn volle- pak hem beet- 90kilo bovenop hem. En dat was bijna geen grammetje vet, puur spiermassa en een dikke wintervacht. Jup, Zev was, net zoals hij nu net was, volwassen aan het worden. Maar was nu nog een puber. En dat merkte de Shadraan ook aan zijn gedrag. Toen hij hem aanduwde en Zev wel wakker werd maar geen centimeter bewoog was hier blijk van. ''Zev, d'r af!'' snauwde hij met een frons terwijl hij zich iets onder de wolf vandaan wist te trekken. Een pluk haar viel half voor zijn gezicht toen hij de leren halsband pakte en er aan trok toen hij nog niet luisterde. Zacht grommend uit protest bleef Zev even liggen, maar werd al snel flauw van het gesjor aan zijn nek. Toen hij op stond en van bed sprong zette hij zich af waarbij hij met een poot op een wel.. Heel gevoelig plekje terecht kwam. Even bleef Sarovyr's adem in zijn keel steken terwijl kleine traantjes in zijn ogen sprongen.
Alsof er niets gebeurd was ging Zev voor de deur zitten met zijn neus er naar toe, wachtend tot hij naar buiten zou worden gelaten om zelfstandig er op uit te gaan.
Die ochtend zou hij les krijgen van een vrij nieuwe muziek docent. Van wat hij wist was deze ook van Shadra afkomstig- een zekere bonus punt. Én het was één van Sarovyr zijn favoriete vakken. Het was dan ook dat hij hier voorheen nooit een onvoldoende op had gehaald. Mede dank aan zijn ouders die hem daar half toe hadden gedwongen. Meer zijn moeder dan zijn vader. Die liet zich bijna niet zien, en als hij er dan wel was had hij zich grotendeels van de tijd in zijn kantoor opgesloten. Daar deed hij dan zaken, vertelde hij altijd kortaf. Administratieve bezigheden. Hmhm..
Voor hij zich het lokaal in bewoog gleden zijn ogen even door de lokaal voor deze op de mede- Shadraan bleven rustten. ''Ik ben er meneer. Volgens mij heb ik u nog niet eerder gespr..-'' begon hij, onderbroken wordend door een nieuwsgierig gebrom. Zev was hem achterna gelopen en keek de hoek om. ''Terug.'' commandeerde Sar terwijl hij zijn rolstoel een kwart draaide om de hendel van de deur te pakken en deze dicht te trekken. ''Excuses.'' bromde hij vervolgens, zich weer tot de leraar wendend._________________
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
 

♫ LES: Trillende aanval ~ Sarovyr

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

 Soortgelijke onderwerpen

-
» Dassen!!!

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Starshine Academy ::  :: Classrooms :: Het Muzieklokaal-