PortalIndexKalenderFAQZoekenGebruikerslijstGebruikersgroepenRegistrerenInloggen 

Deel | 
 

 Those lovely white unhinged projectiles

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
AuteurBericht
Nardo
-
-
avatar

PROFILERecruit
Real Name : Rainbow
Posts : 167
Points : 3
MAGICIAN
✦ CHARACTER ✦
Magic: Fire & Wood
Klas:
Partner: Lulu does what Lulu wants and she wants me all for free!

BerichtOnderwerp: Those lovely white unhinged projectiles   ma dec 11 2017, 21:32


De winter was al weken geleden van start gegaan, maar vandaag was het eindelijk te zien. Zo grauw en grijs als het was geweest deze hele winter, zo wit en kraakhelder was het deze zaterdag ochtend. Nardo merkte het al toen hij zijn ogen opende, zijn dekbed van zich afsloeg en een blik wierp op het raam. Jup! Het had gesneeuwd. Gekleed in enkel een zwarte sweatpants stapte hij uit zijn warme bedje. Hij rekte zich uitbundig uit en liep geeuwend naar het raam. Zoals bij elk raam op zijn etage, had ook deze een dik bruinrood gordijn voor het glas hangen. Met een kenmerkend embleem voor de vuurmagiërs precies in het midden geborduurd. Al werd dit embleem al snel dubbelgevouwen toen de donkerharige knul het gordijn met een ruk opentrok en werd verwelkomd met een verrukkelijk uitzicht op een winter wonder academy landschap. Het raam was beslagen in de hoeken van de warmte, afkomstig van de kleine houtkachel in het midden van de kamer. Niet dat daar nog veel warmte vanaf kwam. Die had de hele nacht lopen knapperen en smeulen.

Verfrist door dat glinsterende uitzicht had Nardo zich vlug aangekleed. De poeder sneeuw was nu nog onaangetast! En hij zou een van de eerste zijn die erin zou duiken als een jagende vos. Facefirst! Gekleed in een warme winterjas en zijn stevige sneeuwlaarzen, gevoerd met het dikste unilamabont, had hij zich naar de grote zaal begeven. Daar had hij vlug een warm ontbijtje weg gewerkt om het altijd brandende warme kacheltje in zijn buikje te voeden. Het eerste wat hou zou doen was Lulu halen. Dat beest was al net zo gek op sneeuw als haar bazinnetje. Ze stond al te poppelen toen Nardo de stal in kwam en haar boxdeur opende. Ze gunde hem nog niet eens een zacht spinnend kopje. Zoveel haast had het dier. Anula racede langs hem heen en verdween uit het zicht. Lachend rende de goedlachse jongen achter haar aan en kon nog net zien hoe ze een flinke duik nam in een gigantische heuvel sneeuw. Wat al snel een ondergesneeuwd bosje bleek te zijn. Nardo kon het niet laten om het dier vol uit te lachen toen ze met een bek vol twijgjes overeind kwam.

Na een wandeling over het grote veld kwamen de twee langzamerhand aan bij het stille meer, inmiddels beide bijna doorweekt van het ravotten in de sneeuw. Nardo bukte zich om een sneeuwbal te maken. Met een brede grijns zochten zijn ogen naar de grote lynx en slingerde hij hem met volle vaart naar Anula. De bal miste compleet een suisde met een rotvaart op een nietsvermoedend slachtoffer af. Nardo vloekte binnensmond terwijl hij toekeek hoe Anula met vreugde sprongen door de sneeuw stuiterde, haar blik naar de lucht. Alsof ze iets ontzettends interessant zag. Nardo volgde haar blik omhoog waarbij hij een hand boven zijn ogen hield. Nietsvermoedend van de sneeuwbal die nu zijn kant op kwam suizen. Blijkbaar had zijn sneeuwbal toch een doel geraakt. En zo te zien was dit doel niet van plan om Nardo daar ongestrafd mee weg te laten komen…

Open groepstopic
Free for all to join! Woot!
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Kallista
-
-
avatar

PROFILERecruit
Real Name : Ruka
Posts : 52
Points : 0
MAGICIAN
✦ CHARACTER ✦
Magic: Dark
Klas:
Partner: I'm the last one to care but I don't care

BerichtOnderwerp: Re: Those lovely white unhinged projectiles   za dec 23 2017, 21:32

“I’m a hunter of Yahar’gul. You think you can beat me?” Mijmerde ze zacht. Een kleine grijns verscheen op haar lippen. Ze had buiten gezeten, ze had een jas op een kapstok zien hangen en deze aangedaan; ze leende hem enkel.
Kallista zat tegen een boom aan, haar witte haren hingen met lichte krul over haar schouders. Het lintje waarmee ze normaal een staart maakte, had ze nu als een choker om haar hals geknoopt. Ze stond haast sierlijk op, terwijl ze richting de jongen liep. In haar hoofd was hij voor enkele seconde een van de beesten geweest, de sneeuwbal die hij gooide kon ze nog met haar onderarmen wegslaan. Waarna ze zelf een sneeuwbal maakte en met volle kracht zijn richting op gooide. De waas in haar ogen verdween, de beestige blik in haar gezicht verzachtte. De grijns maakte plaats voor een haast speelse glimlach en enkele vingers werden voor haar lippen geplaatst.
“Oops” Een speelse twinkeling in haar ogen. Terwijl ze haar schouders enkel ophaalde. Het was een domme fout geweest en maar zo erg was het niet, toch?
“Gaat het?” Ze liep enkele meters dichterbij, terwijl ze hem vragend aankeek. In gedachte vroeg ze zich af wat er was gebeurt; waarom had ze die vreemde gedachte gehad? Ze besloot er geen aandacht aan te besteden en even hadden haar ogen op afwezig gestaan. Maar haar lichte ogen keken nu weer vriendelijk naar hem.

_________________
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
 

Those lovely white unhinged projectiles

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

 Soortgelijke onderwerpen

-
» Yea, Im looking at you! (XX)
» Isn't she lovely
» Black & White {Sorrowkit}
» >>It's you I'm fighting for {KITTENS} Cloudpelt x Shockwave
» Kittens Shrewstar x Wolftail [GZ]

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Starshine Academy ::  :: Grass Field-