PortalIndexKalenderFAQZoekenGebruikerslijstGebruikersgroepenRegistrerenInloggen 

Deel | 
 

 Flashes of memories

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
AuteurBericht
Master Aido
-
-
avatar

PROFILEAscendant
Real Name : Béatrice
Posts : 113
Points : 95
MAGICIAN
✦ CHARACTER ✦
Magic: Dark
Klas:
Partner: † Shizuka Cross †

BerichtOnderwerp: Flashes of memories   do dec 07 2017, 00:34

Aido als student


Dit dateert wanneer Aido een lerarenopleiding volgt na zijn tijd in het afkickcentrum.


Why TODAY!? Een jaar heeft 365 en juist vandaag moet die ene docent hem spreken! Give me a break. Dit is de dag waar hij gewoon in zijn bed moet liggen en daar moet blijven tot het weer voorbij is. Als hij dat niet doet dan dreigt hij naar de verkeerde plek te gaan en mag hij helemaal opnieuw beginnen. Hij had Kain, zijn nieuw kamergenoot, wijsgemaakt dat hij barstende hoofdpijn had en dus vandaag niet zal meedoen met de lessen. Tegen de middag kwam Kain weer in hun kamer om Aido te informeren dat een docent hem wou spreken. Je hoeft er geen genie in te zijn om te weten welke docent hem wilt spreken: Jack. What does he want? Kain kon er niet op antwoorden. 
Zijn haren nog meer in de war dan we van hem gewoon zijn, hij heeft dan ook geen tijd genomen om het goed te leggen. Zijn zwart hemd even wanordelijk als zijn donkere haren en de knopjes die zelf niet in de juiste gaatjes steken. Overal kan je kreuken vinden in het ongestreken hemd. Nieuwsgierig kijken mensen de grote man aan als hij de gangen door loopt. Lopen kan je het niet noemen. Slenterend, onwillig, stapt hij naar het lokaal dat Kain had gezegd waar Jack hem zou opwachten. De deur staat open, geeft een wat muffe geur door de lentense regen. Great image about how I feel. Hij ziet de man druk lezen en schrappen. Waarschijnlijk is hij theoretische testen aan het verbeteren. Zo te zien heeft dit student toch geen succes. Zonder te kloppen begint Aido te praten, "You wanted to see me?" vult zijn zware stem de kamer. Irritatie is duidelijk hoorbaar, hees komen zijn woorden uit zijn mond. Wat wil je dan ook. Sinds Kain de kamer heeft verlaten heeft Aido er alles aan gedaan om zo veel mogelijk tranen te bedwingen. Soms met meer succes dan andere minuten. Hij was net goed aan het slapen toen Kain hem moest wekken. De man, die ietwat verschrikt opkijkt, zet zijn leesbril op de tafel voor hem. "Yes indeed. I hope you're feeling better," Aido blijft in de deuropening staan, maar als de docent hem voorstelt om te zitten, weet hij dat dit langer gaat duren dan gehoopt. Een grommend geluid moet duidelijk maken dat het alles behalve beter gaat met hem. In tegendeel zelf, it just got worse. Jack is één van de docenten waar Aido les van krijgt, maar van al in het begin laat die hem niet met rust. Naast de gewone theorielessen geeft deze man ook praktijklessen. Normaal gezien is Aido daar wel voor te vinden, maar hij ziet niet in waarom hij deze les moet volgen. Jack geeft magielessen om muziek te gebruiken als basis voor hun magie. Het zou de studenten veel meer mogelijkheid geven om werk te vinden, maar Aido is niet geïnteresseerd. Voor hem is puur muziek genoeg, al die extra's heeft hij nergens voor nodig. 
"Tell me what to do so you would come to my lessons, the practical one of course." Aido is één van zijn beste studenten. Snuivend gaat Aido in de stoel hangen, zijn ene been over de andere geslagen. "You can't," antwoord hij kort, staart naar de grond voor hem en zijn armen voor zijn borst gekruist. Wie niet beter weet zou denken dat er een rebellerende tiener op de stoel en nu een preek krijgt waar hij toch niet naar luistert. Jack weet beter. Het is Aido's eerste jaar en is de enige die niet naar zijn praktijklessen komt, naar geen enkele praktijkles. Er zijn meerdere onderdelen in deze muziekschool. Je leert er de basis van muziek, je kan jezelf dan specialiseren om zelf les te geven, maar je leert er ook hoe je je magie kan oproepen aan de hand van muziek of trillingen. Dat laatste is hetgeen waar Aido niet aan mee doet en het houdt Jack dag en nacht bezig om zijn beste student niet vaker te kunnen zien. Ook voelt hij de afstandelijkheid die wel verwaterd op die paar weken, als heeft het nog een hele weg te gaan. Vandaag is die afstandelijkheid zelf erger geworden dan op de eerste dag. "Mate, what's going on?" Nu kijkt Aido op. Vraagt hij nu serieus wat er aan de hand is? Voor wat ziet hij zichzelf? Psychiater? That's it. Zonder een woord te zeggen staat Aido weer recht en gaat hij naar de deur. "Your pretty face will not last forever," hoort hij ineens. Veel korter en minder medelevend dan de eerste twee zinnen. Geschokt blijft Aido staan. Een zacht neurie achter hem en de deur gaat voor zijn ogen onzichtbaar dicht. "I see how girls are looking at you, you're popular," wat insinueert hij nu?! "Do I look like I care?" kaatst Aido terug, nog steeds zijn ogen gericht op de gesloten deur. Achter hem hoort hij het schrapen van een meubel die verplaatst wordt, in gedachten stelt hij zich voor dat het de stoel is waar de docent/psycholoog zit en nu verplaatst om in Aido's gezichtsveld te staan. Nog steeds houdt hij zijn blik strak op de deur. "No, you clearly don't" antwoord de docent, "I hear the other students speak. The females are crazy about you, but you just ignore them. Men don't understand why you don't use that attention," zwaar en snel ademt Aido in en uit. Zijn armen strak naast hem, handen vormen zich als vuisten. "Look at me," geen reactie, "Aido Kuran, look at me," Nu draait Aido zich ruw om. Hoe waag hij het hem bij die naam te noemen. "One day, music will not be enough, Aido," Is dit de dag om erover te beginnen? Kon hij geen dag wachten? 
Plots maakt de docent een geluid en wordt Aido door een sterke windkracht net niet tegen de muur achter hem geduwd. "What was that for?!!" Razernij in zijn ogen, tranen die zijn zich vertroebelen. "Do you really think that life is always perfect? Guess what, it's not. So you better..." verder komt hij niet want met een krachtige stem onderbreekt Aido hem. "YOU THINK MY LIFE IS PERFECT!! My parents hates me because of my music. My wife was killed and I have an alcohol addiction!!!" Zijn schouders gaan wild op en neer van de zware ademhaling. De razernij maakt plaats voor wanhoop en de tranen vloeien weer over zijn wangen. Hulpeloos leunt Aido tegen de muur achter hem en valt neer op de grond. Met zijn handen probeert hij zijn gezicht te verbergen. Overdonderd blijft de docent staan, aan de grond genageld. "Aido, I'm... I'm sorry, I had no idea," excuseert de docent zich. Hij zet een stap naar voor en gaat dan op zijn hurken zitten. Aarzelend strekt hij zijn arm uit om zijn hand op de schouder van de gebroken jongeman voor hem te leggen. "It's okay. What happened?" een vraag die ervoor zorgt dat Aido zelf mag kiezen op welk onderdeel van zijn niet perfect leven hij kan antwoorden. Het duurt nog even voor Aido eindelijk weer gekalmeerd is. "She was in a robbery and someone accidentally killed her with his magic..." Nu is het duidelijk. Waarom Aido magie verafschuwt. 
Het blijft stil, zijn schouders schokken snotterend, maar al minder erg. Waarom is dit aan hem gebeurd? Zijn leven was toen perfect. Hij had alles wat hij wenste en dan was hij alles kwijt. In één schok ... "I understand. Does someone else knows this?" Aido schudt snel zijn hoofd. Of toch bijna niemand. Als de directeur van de school zijn inschrijving goed heeft bekeken dan zou hij het wel hebben gezien, maar met de vele inschrijvingen dat deze school elk jaar krijgt betwijfelt hij het. "I know that I'm not the right person now, but..." hij weet ook wel dat Aido hem nu gaat haten voor wat hij net heeft gedaan, "I you want to talk, come to me, okay?" opnieuw zegt Aido geen woord, maar staat hij recht, steun zoeken bij de muur achter hem. Hij kijkt de docent recht in de ogen, maar stapt naar de deur, doet de deur open en verlaat het lokaal zonder nog iets te zeggen. 
Die dag blijft hij heel de dag in bed, geen eten, geen drinken. Kain maakt zich zorgen om hem. Brengt hem zelf wat brood met verschillende soorten beleg, maar hij neemt er geen beet van. Zijn rug is naar het midden van de kamer gericht, zijn ogen kennen elke scheur in de baksteen voor zijn neus. 
Aan einde van de dag, wanneer de zon lang onder is en Kain zijn voorbereiding heeft afgerond gaat het licht in hun kamer uit. 
Een week gaat Aido zelf niet naar de theorielessen, Jack stelt er zich geen vragen bij. Tot hij plots in een vrij uurtje terug in het lokaal staat. Aido gaat in op zijn voorstel om de praktijklessen te nemen, maar Jack wordt zo veel meer dan alleen een docent. Hij wordt een vertrouwenspersoon, iemand die hij kan vertrouwen en steun bij zoeken. Ze praten veel over hun verleden. Jack heeft een simpel leventje. Huisje, tuintje, vrouw, dochtertje van vijf jaar oud. Aido vertelt over zijn geheime optredens tijdens zijn tienerjaren, zijn overleving nadat hij geen thuis meer had en zijn ontmoeting met de vrouw van zijn leven. Jack luistert, geeft hem geen valse woorden zoals sommige psychologen proberen. Het enige wat Aido nu nodig heeft is iemand die buiten alles staat en naar hem wilt luisteren. 


Door deze ervaring geeft Aido zelf magie lessen, maar zal hij altijd naar de gewone muziek refereren. Hij hoopt ooit een Jack te kunnen zijn voor één of meerdere student. 

_________________

STAMPS:
 
[Olivia] [Master Aido]
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
 

Flashes of memories

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

 Soortgelijke onderwerpen

-
» ~VvF examen~ (Adrian) part 2

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Starshine Academy ::  :: -