PortalIndexKalenderFAQZoekenGebruikerslijstGebruikersgroepenRegistrerenInloggen 

Deel | 
 

 ♫ LES: Trillende aanval ~ Syrax

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
AuteurBericht
Master Aido
-
-
avatar

PROFILEAscendant
Real Name : Béatrice
Posts : 111
Points : 95
MAGICIAN
✦ CHARACTER ✦
Magic: Dark
Klas:
Partner: † Shizuka Cross †

BerichtOnderwerp: ♫ LES: Trillende aanval ~ Syrax   do okt 26 2017, 13:06


Na een paar meiden is het de tijd aan de eerste jongen van de lijst. Eens zien wat dat geeft. Al is het voor elke nieuwe ontmoeting een nieuwe uitdaging. De vraag is altijd hoe snel het zou gaan en hoe vlot van karakter ze zijn. Al is Aido op zich geen moeilijke persoon, toch is het niet meer dan normaal dat hij hard werkende mensen verlangt. We zullen wel zien zeker. 
Op het bankje van de piano tokkelt hij wat op de toetsen, tot er ineens een frons op zijn voorhoofd komt. De korte melodie laat hem direct recht springen en naar zijn schriftje grijpen. De mouwen van zijn zwarte hemd rolt hij tot aan zijn elleboog naar boven. Hij speelt de melodie nog eens en tekent dan de noten in het boekje. Tot zijn frustratie blijft het wel bij die melodie, er is geen andere noot die voor een goede opvolging kan zorgen. Het zorgt er dan ook voor dat hij even geen aandacht meer heeft voor de open lokaaldeur.
 

_________________

STAMPS:
 
[Olivia] [Master Aido]
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Syrax
-
-
avatar

PROFILENovice
Real Name : Rilana
Posts : 759
Points : 47
MAGICIAN
✦ CHARACTER ✦
Magic: Vuur - Wind
Klas: 3de
Partner: I do, but that was not what you meant?

BerichtOnderwerp: Re: ♫ LES: Trillende aanval ~ Syrax   do okt 26 2017, 23:46

Voor en nadelen heb je wel van het nemen van missies. Hoewel Syrax niet helemaal alleen en onvoorbereid was gegaan veranderde het toch ook wat aan zijn schuwe karakter. Sy was meer zelf vertrouwen gaan krijgen en het gevecht dat hij had gehad tijdens de tweede missie had hem echt uit zijn schulp doen kruipen. Al was hij nog wel alert op wat er om hem heen gebeurde al was dat voor bijna drie kwart minder dan toen hij naar Star shine toe was gekomen. Dregoe was ook blij net als Star om te zien hoe Syrax met sprongen vooruit was gegaan. De jonge Razaanze stond zijn zwarte draak nog even te borstelen voor hij afscheid van het dier nam en Star op de kop van Dregoe zag gaan liggen. 'Ik na de lessen weer langs dan kunnen we nog even vliegen.' stelde hij die vragende ogen gerust. Ja vliegen gaf je een vrij gevoel en daar hielden ze alle drie van. Syrax pakte zijn tas en liep rustig de stallen uit en zwaaide nog even naar de vrijwillige stalhulpen voor Sy de deur uit ging. Het begon al kouder te worden en hoewel Syrax er geen last van hoefde te hebben gooide hij voor deze keer eens niet zijn innerlijke vlam omhoog, maar trok zijn jas nog wat dichter zodat de wind er minder goed bij zou kunnen. De paar stappen die hij naar het kasteel moest doen waren niet zo veel, maar minder kou was wel fijner geweest natuurlijk, maar tja ze zaten nu eenmaal in de herfst en gingen naar de winter. Een seizoen die hem helemaal niet echt beviel veelste koud! Maar eenmaal binnen was het gelukkig een stuk warmer. Syrax liep rustig verder tot hij op de juiste verdieping was. De melodie die hij hoorde werd sterker na maten Sy dichterbij het lokaal kwam. Euh... zat hij hier wel goed? Eerst klopte Syrax voorzichtig aan de deur die open stond, maar er kwam geen reactie. Dus klopte hij nu drie keer en hopelijk luid genoeg om boven de gespeelde melodie uit te komen...

_________________

Theme ~ VoiceSounds of Dregoe


You shine like a little Star.
Ware grote Dregoe:
 
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Master Aido
-
-
avatar

PROFILEAscendant
Real Name : Béatrice
Posts : 111
Points : 95
MAGICIAN
✦ CHARACTER ✦
Magic: Dark
Klas:
Partner: † Shizuka Cross †

BerichtOnderwerp: Re: ♫ LES: Trillende aanval ~ Syrax   ma dec 11 2017, 23:03

De fronsende docent had al zijn concentratie op de pianotoetsen. Zijn vingers gaan op en neer en hij wordt alsmaar meer gefrustreerd. Dat minimaal stukje is het enige dat goed klinkt, maar met alles wat hij daarna probeert geeft het niet die tevredenheid. Hierdoor duurt het even voor Aido realiseert dat er op de deur wordt geklopt, behalve dan bij de laatste duidelijkere klopgeluiden. Als door de bliksem ingeslagen verdwijnen de rimpels op zijn voorhoofd en wordt zijn blik weer helder. Dit vernieuwd blik richt hij naar de deuropening van het lokaal, waar hij nu een jonge ziet staan. 
"Ah, jij bent vast Syrax. Kom maar binnen," meteen staat hij recht en loopt hij naar een klein tafeltje. "Zoals je wel al zult weten ben ik dus Aido. Het Master gedeelte mag je weghouden," vervolg hij. Op de tafel staat een waterkoker klaar, met net heet gekookt water en een grote doos verschillende thee smaken. Hij schenkt zichzelf een mok in, draait zich dan om naar de student: "Ook thee?" 

Met de hete mok, een paar verse muntblaadjes, draait hij zich om en leunt hij tegen de tafel. "Bij je inschrijving vertelde je dat je zowel vuur als luchtmagie bezit. Kan je mij eens vertellen hoe goed je de luchtmagie beheerst?"


@Syrax

_________________

STAMPS:
 
[Olivia] [Master Aido]
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Syrax
-
-
avatar

PROFILENovice
Real Name : Rilana
Posts : 759
Points : 47
MAGICIAN
✦ CHARACTER ✦
Magic: Vuur - Wind
Klas: 3de
Partner: I do, but that was not what you meant?

BerichtOnderwerp: Re: ♫ LES: Trillende aanval ~ Syrax   ma dec 25 2017, 00:15

De master zat achter de piano te spelen, maar kennelijk was hij zo diep in gedachten bij de muziek dat de beste man hem eerst niet hoorde. Syrax had ook stilletjes weer weg kunnen lopen, maar dan had hij niet gedaan. Waarom? Niet voor de muziek, hij was daar niet zo'n groot fan van omdat hij zelf geen heldere zang stem had. Toch had Sy zich ingeschreven voor deze les. Er konden altijd handige lessen zijn die hij met zijn tweede magie soort kon gebruiken. Na de laatste kloppen leek de docent bij te komen en stopte met spelen. Syrax slikte even toen de master op stond en deels zijn kant op kwam. Hij was niet echt een held om nieuwe gezichten te ontmoeten, maar als hij deze les tot een goed einde wilde brengen dan moest Syrax op zijn tanden bijten. Een korte zucht en de jonge vuur magiër stapte verder naar binnen. 'Aangenaam Aido, euh graag.' kwam het een beetje verlegen over zijn lippen. Maar toch stopte hij tot een paar stappen afstand van de Master. Hij vond het zelf niet gepast om pal naast de man te gaan staan, of zomaar iets in te schenken zonder dat hij daar de toestemming ervoor had. De vraag over zijn lucht magie gebruik kwam niet onverwacht, maar het punt was dat als Syrax magie moest gebruiken zonder dat hij er echt nood bij had er meestal wel wat fout mee ging. Nou ja na de laatste missies was dat wel een heel stuk minder geworden, maar toch bleef hij er soms nog wel last van hebben. 'Ik kan mijn lucht magie bijna net zo goed gebruiken als mijn vuur magie.' moest Syrax eerlijk bekennen, want Syrax was niet het type om te gaan lopen opscheppen.

(Sorry voor de late reactie. Een familie lid kwam in het ziekenhuis te liggen en daarom schreef ik nu pas nu het gelukkig weer goed met haar gaat.)

_________________

Theme ~ VoiceSounds of Dregoe


You shine like a little Star.
Ware grote Dregoe:
 
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Gesponsorde inhoudPROFILE
MAGICIAN

BerichtOnderwerp: Re: ♫ LES: Trillende aanval ~ Syrax   

Terug naar boven Ga naar beneden
 

♫ LES: Trillende aanval ~ Syrax

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

 Soortgelijke onderwerpen

-
» Dassen!!!
» Bijles Tender Warmth || Syrax

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Starshine Academy ::  :: Classrooms :: Het Muzieklokaal-