PortalIndexKalenderFAQZoekenGebruikerslijstGebruikersgroepenRegistrerenInloggen 

Deel | 
 

 ♫ LES: Trillende aanval ~ Hayden

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
AuteurBericht
Master Aido
-
-
avatar

PROFILEAscendant
Real Name : Béatrice
Posts : 111
Points : 95
MAGICIAN
✦ CHARACTER ✦
Magic: Dark
Klas:
Partner: † Shizuka Cross †

BerichtOnderwerp: ♫ LES: Trillende aanval ~ Hayden   do okt 26 2017, 12:45


Het zal een drukke dag worden. Niet lang na zijn nieuwste les mededeling had hij op korte tijd  maar liefst vijf inschrijvingen. Het toont meteen de interesse van de meeste studenten, wat voor hem ook wel een goede les is om te weten waar hij de meeste inschrijvingen voor zal krijgen.
In het muzieklokaal geeft hij zijn stem een korte opwarming, even de vermoeide schorre klanken weg neuriën. Al zullen deze lessen niet te veel vragen van zijn stem. 
Met de mok in zijn hand en de studenteninschrijvingen in het ander zit hij op één van de twee stoelen die in het midden van het lokaal staan. Recht tegenover van elkaar, maar met toch twee meter tussen hen in. Er staat geen tafel die voor de nodige afstand moet zorgen, hij heeft toch altijd een afgunst gehad van dat meubelonderdeel. Het geeft toch alleen maar een obstakel bij het kennis maken. Voor de rest staan de andere stoelen op meerdere stapels tegen de muur, just for safety. 
De eerste naam op zijn lijst is een zekere Hayden. Nieuwsgierig kijkt hij naar de naam, zich afvragend of dit misschien de student is die hij een paar nachten geleden is tegengekomen. De ontmoeting ging wat stroef, maar daarom niet minder interessant. Ergens hoopt hij dat hij haar heeft kunnen overtuigen. Als hij in dat opzet is geslaagd, dan is dat al grote stap in de goede richting.
Hij beseft wel dat het stuk papier hem geen antwoorden zal bieden, dus staat hij recht en stapt hij naar de raamopening van het lokaal. Het zal niet meer lang duren voor zijn eerste les begint. De variatie aan de bruine en rode herfstkleuren steken af op zijn witte vest met zwarte strepen. De vleugelpiano staat ook wat meer in het midden van het lokaal, voor het geval dat die gebruikt zou worden.

_________________

STAMPS:
 
[Olivia] [Master Aido]
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Hayden
Queen Bee <3
Queen Bee
avatar

PROFILEAscendant
Real Name : Shadow
Posts : 927
Points : 174
MAGICIAN
✦ CHARACTER ✦
Magic: Fire and Air
Klas: Miss Roxanne
Partner: I’m proud of my heart. It’s been played, stabbed, cheated, burned, and broken…but somehow still works.

BerichtOnderwerp: Re: ♫ LES: Trillende aanval ~ Hayden   ma dec 25 2017, 21:23Ze liep het lokaal met een zelfverzekerde tred binnen. haar rode glimmende lokken in een hoge staart gebonden. Haar lichaam gewikkeld in en zacht pastel blauw jurkje met een uitgesneden rug. Elke stap weerklonken haar zwarte naaldhakken. Haar ambere kijkers vielen op de stoelen die recht tegenover elkaar stonden, ze streek met haar hand over de staart en liet haar lange nagels door de lokken glijden. Ze stapte verder binnen en keek om naar de deur. Ze maakte een klakkend geluid met haar in dieprode lipstick gehulde lippen. 'Goedemiddag.' Bracht ze onverschillig uit voor ze naar de stoel liep en de rok van haar jurk strak onder haar kont schoof en ging zitten en haar been over de andere sloeg. Ze stak haar hand uit terwijl ze haar blik gericht hield op zijn gelaat. 'Je mag mij Miss de Payens noemen.' Zei ze kortaf terwijl ze haar gelaat even tilte en haar blik over hem heen liet gaan. Mooi niet dat ze helemaal vriendelijk en gezellig ging doen, ze moest hem niet en dat zou waarschijnlijk niet veranderen. Ze kwam om hier offensieve spreuken te leren niet om gezellig een theekransje te houden.

@Master Aido

_________________
[Singingvoice] [Theme 1] [Droptopic] [Theme 2] [Voice][Theme 3]

IC Posts: 196 Last counted: 9-10-2017 23:59
stamps:
 
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken http://WebsiteByHayden.nl
 

♫ LES: Trillende aanval ~ Hayden

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

 Soortgelijke onderwerpen

-
» Dassen!!!

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Starshine Academy ::  :: Classrooms :: Het Muzieklokaal-