PortalIndexKalenderFAQZoekenGebruikerslijstGebruikersgroepenRegistrerenInloggen 

Deel | 
 

 [Med-Check] - Jareth

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
AuteurBericht
Rae
-
-
avatar

PROFILEAscendant
Real Name : Wicked Witch of the West.
Posts : 22
Points : 0
MAGICIAN
✦ CHARACTER ✦
Magic: Light x Fire
Klas: I hope not.
Partner: Say ''aaah''.

BerichtOnderwerp: [Med-Check] - Jareth   vr sep 29 2017, 22:12

De laatste voor haar pauze. Met een lichte zucht viel de jonge vrouw terug in haar comfortabele stoel. Tot nu toe was er nog niets gebeurd. Niets ernstigs in ieder geval. Het was even wennen, een volledige werkdag waar ze er meteen vol tegenaan ging. Deze dag zou slopend zijn maar aan de andere kant was het meteen een goede ervaring. Het was fijn om weer helemaal vol aan de bak te gaan. Hoewel ze haar werk op Razen een verademing vond na haar tijd in het leger, miste ze toch de spanning. Natuurlijk had ze ook makkelijk in een ziekenhuis op Razen kunnen solliciteren, maar het voelde daar anders. Als het niet de hitte was die haar daar liet zweten, dan was het wel de superhoge werkdruk. En daar was Rae nog niet helemaal klaar voor. Dit was een goede opstap voor mogelijk ander werk. Een fijn, nieuw begin. Ze zou hier geen bekende gezichten tegenkomen die haar wellicht zouden doen terug denken aan haar tijd op Nova, en niemand kende haar hier. Niet dat ze een voortvluchtige crimineel was, maar toch. Dit voelde.. vrij.

In de tussentijd dat ze de dossiers had bijgewerkt had ze nog gauw een appel opgegeten om haar maag wat te stillen. Ze was vergeten dat hard werken een maag snel leegmaakte. De volgende keer moest ze dus wat meer eten dan alleen een broodje ei. Haar waterfles had ze ondertussen ook nog een keer bijgevuld want ze dronk veel. Heel veel.
Rae maakte even haar haren los om ze opnieuw in een staart te doen, wat uiteindelijk een kleine knot werd. Ze strekte zich uit, bekeek haar klembord met de lijst namen en trok haar wenkbrauw op. Nog een Legendarische magiër? Haar geluk kon niet op vandaag. Positief bedoeld dan. Opnieuw zette de jonge vrouw haar glimlach op en liep naar voren. 'Jareth Merewode? Welkom, loopt u maar mee.' Zei ze vriendelijk terwijl ze richting haar kamertje wees om het gesprek te vervolgen.

@Jareth
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Jareth
-
-
avatar

PROFILEElite
Posts : 303
Points : 0
MAGICIAN
✦ CHARACTER ✦
Magic: When a crack on the floor bursted out, a little sapling sprout. That's when the magic of nature found it's way into my veins.
Klas: n.v.t
Partner: It hurts, but it's okay. I'm used to it

BerichtOnderwerp: Re: [Med-Check] - Jareth   za sep 30 2017, 22:20

Hij had volledig in gedachte in de wachtkamer gezeten. De meeste andere aanwezigen gingen een beetje langs hem heen, al had hij op een gegeven moment de blik gevoeld van een kleine man met opvallende puntoren. De docent watermagie wist hij, al was de naam hem op dat moment ontschoten. Jareth had even naar de man geglimlacht, voordat hij weer in zijn eigen gedachten verzonken raakte.
Hij was twee weken daarvoor nog op Gren geweest, bij de arts die hem inmiddels al een tijdje behandelde. Het was hem geadviseerd om ook contact op te nemen met de arts die op school verbleef, nu er weer een was. De vervolgafspraken waren steeds frequenter geworden en sinds hij vaker op de school was, was het handig als daar ook iemand zo nu en dan een controle uitvoerde. Voorlopig was dat toch alles wat ze uit konden voeren. Ondertussen had hij zelf de veranderingen in zijn lichaam opgemerkt. De kleur van zijn ogen die in een paar weken tijd van blauwgroen naar een akelig agressief felgroen waren verkleurt. Zoals het vruchtvlees van een limoen. Ondertussen wisselde zijn lichaam tussen extreme uitputting en abnormale energie uitspattingen. Hij had het afgedaan als stress van het werk wat zich inmiddels opstapelde en het feit dat hij bijna constant onderweg was geweest tot een week geleden. Hij had het advies van de arts ter harte genomen, maar er verder eigenlijk weinig mee gedaan. Tot vandaag. Toen ook Emori hem aangeraden had om toch iets met dat advies te gaan doen had hij toe gegeven.

Hij keek op bij het horen van zijn naam. Hij was zo diep in gedachten geweest dat hij niet in de gaten had gehad hoe de wachterkamer steeds leger was geworden. De vrouw in de deuropening oogde jong. Het was lastig om haar exacte leeftijd in te schatten. Haar blonde lokken had ze opgestoken in een kleine knot en vanonder de plukken keken lichte ogen hem aan. Hij knikte even waarna hij zelf opstond en achter haar aan liep, het kantoor binnen. Hij sloot de deur achter zich voordat hij verder liep. 'Goededag. Jareth Merewode,' stelde hij zichzelf voor met een uitgestoken hand. Ze wist zijn naam overduidelijk al. Ze had het net nog gezegd. Maar het voelde.. netter om zichzelf ook nog even voor te stellen voordat hij ging zitten. Hij zag er lichtelijk nerveus uit.

_________________
Doch die Nacht ist so kalt, endlich öffnet sie ihm.
Und sie küsst ihres Liebsten kalten stirn.
Diese Nacht ist so kalt, doch sie öffnet die Tür.
Und er küsst sie...sieben mal dafür.

Miss Eres || Jareth || Autumn
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Rae
-
-
avatar

PROFILEAscendant
Real Name : Wicked Witch of the West.
Posts : 22
Points : 0
MAGICIAN
✦ CHARACTER ✦
Magic: Light x Fire
Klas: I hope not.
Partner: Say ''aaah''.

BerichtOnderwerp: Re: [Med-Check] - Jareth   za sep 30 2017, 22:47

De groene lokken waren een duidelijke aandachtstrekker, voordat zijn ogen het deden. Ze maakten haar een beetje ongemakkelijk, de kleur van het groen was fel, misschien zelfs pijnlijk om naar te kijken, dus haar eerste reactie was om meteen de wachtkamer rond te kijken. Genoeg mensen om langs te gaan, maar minder voordat ze was begonnen. Een onzichtbare en geluidloze lucht ontsnapte haar longen terwijl haar laarsjes lichtelijk galmden door de gewelven toen ze terug liep naar het kantoor. Hoewel ze van te voren had kunnen zien aankomen dat dit een lange dag ging worden, had ze niet verwacht dat ze nu al naar de klok zou kijken. Haar maag maakte ook toonbaar dat hij liever even gevoederd wilde worden dan bezig zijn met medische dossiërs. Ze was vergeten hoe snel werk een maag eigenlijk leeg maakte.
De heer van het woud sloot de deur al achter zich voordat zij het had kunnen doen, alsof hij maar al te graag snel ter zake wilde komen. Daar had Rae geen problemen mee. Ze schudde vriendelijk maar ferm zijn hand. 'Raelyn Althea, maar zeg gerust Rae. Het is een eer.' Stelde ze zich vervolgens ook maar officieel voor. Natuurlijk had haar naam op het lijstje gestaan van de aanmeldingen en had ze net zijn naam opgenoemd, het voelde toch steeds als een formaliteit. En het voelde ook als een eer.
Het was niet elke dag dat een legendarische magician in haar kantoor zou staan. Daar ging ze vanuit tenminste. De magiërs waren immers onsterfelijk. 'Gaat u zitten.' Verwees ze hem vervolgens naar de stoel die voor haar bureau stond. 'Uw medisch dossier is op dit moment erg.. leeg.' Stak ze maar meteen van wal. 'U heeft in het verleden nergens last van gehad?' Ze zou haar weg wel naar het heden werken, maar eerst moest ze duidelijk hebben en zeker weten dat alles klopte.

@Jareth
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Jareth
-
-
avatar

PROFILEElite
Posts : 303
Points : 0
MAGICIAN
✦ CHARACTER ✦
Magic: When a crack on the floor bursted out, a little sapling sprout. That's when the magic of nature found it's way into my veins.
Klas: n.v.t
Partner: It hurts, but it's okay. I'm used to it

BerichtOnderwerp: Re: [Med-Check] - Jareth   wo okt 04 2017, 10:03

Hij had eigenlijk amper de tijd genomen om de spreekkamer waar ze waren in zich op te nemen. Waarschijnlijk omdat hij in gedachten alweer buiten stond. Niet vanwege haar, de dokter, maar omdat hij hier liever niet geweest was. Al zou dat voor de meeste patiënten gelden. Daardoor liet hij zijn blik nu vluchtig door de ruimte gaan. Op de school was hij nog nooit op de ziekenzaal geweest. Centraal in de ruimte stond het bureau. Het was het eerste waar je blik naartoe trok voordat je de kasten tegen de muren opmerkte. De stoelen voor het bureau zagen er redelijk comfortabel uit. Verder zag hij ook al snel het enige andere meubelstuk wat hij verwacht had in de ruimte te zien: een behandeltafel. Hij richtte zich na die korte blik weer op de blonde vrouw wier hand hij met een glimlach op zijn gezicht had geschud nadat hij de deur weer had losgelaten. 'Aangenaam Rae,' vervolgde hij op een iets minder formele toon. Misschien dat het iets van de spanning zou weg nemen, voor hem. Hij verwachtte niet dat zij nerveus zou zijn. Hij was immers een patiënt. Een van vele. In dat opzicht niet heel veel anders dan de andere wachtende in de zaal die hij zojuist achter zich had gelaten.
Hij knikte kalm op haar woorden voordat hij zich voorzichtig in de stoel liet zakken en zij direct ter zaken kwam met een erg... brede vraag. Het duurde even voor het eerste antwoord kwam. 'Dat is een erg... ruim genomen begrip,' begon Jareth met een kleine glimlach en haalde nadenkend een hand door zijn haar. 'Je leeft niet voorbij de vierhonderd zonder ooit iets te beschadigen,' ging hij iets voorzichtiger verder. Het had geen zin om zijn ware leeftijd verborgen voor haar te houden. Hij ging er tenminste vanuit dat ze het concept van een Beschermer begreep en dat abnormaal hoge leeftijden veelvoorkomend waren onder de meeste van zijn collega's.
'Wat betreft last... misschien oude wonden die het me soms wat moeilijker maken dagelijkse taken uit te voeren. Tijdens de Duistere oorlog kwam bijna niemand er ongeschaad vanaf. Ik heb een tijdje in het hospitaal gelegen met een schouderwond. Daarna heb ik lang last gehad van slapeloosheid. Verder… kleine dingen. Ik zou niet zeggen dat ik daar nog last van ondervind,' probeerde hij zo goed mogelijk te verwoorden.

_________________
Doch die Nacht ist so kalt, endlich öffnet sie ihm.
Und sie küsst ihres Liebsten kalten stirn.
Diese Nacht ist so kalt, doch sie öffnet die Tür.
Und er küsst sie...sieben mal dafür.

Miss Eres || Jareth || Autumn
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Gesponsorde inhoudPROFILE
MAGICIAN

BerichtOnderwerp: Re: [Med-Check] - Jareth   

Terug naar boven Ga naar beneden
 

[Med-Check] - Jareth

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Starshine Academy ::  :: Hospital Ward-