PortalIndexRaelyn Althea HpD5UwnRaelyn Althea 2q24v8xZoekenRegistrerenInloggen 

Deel
 

 Raelyn Althea

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
AuteurBericht
Rae
...
...
Rae

Raelyn Althea UTL8oxA PROFILEAscendant
Real Name : Wicked Witch of the West.
Posts : 26
Points : 0
Raelyn Althea UTL8oxA MAGICIAN
✦ CHARACTER ✦
Magic: Light x Fire
Klas: I hope not.
Partner: Say ''aaah''.

Raelyn Althea Empty
BerichtOnderwerp: Raelyn Althea   Raelyn Althea Icon_minitimevr sep 29 2017, 20:52


Raelyn Althea 28kCiHK
B A S I C S

Name: Raelyn Lenya Althea (=with healing power)
Nickname: Rae / Lenya door haar vader (Lenya betekend 'kleine engel' in het Duits)
Meaning: Raelyn - Grace Lenya - Little Angel Althea - With healing Power
Age: 35
D.O.B: March 24th
P.O.B: Noord-Nova
Zodiac: Ram
Sexual Orientation: Hetero

Planet: Nova
Laguages: Frans [Novaans], Duits [Dialect], Nederlands [Kovomakaans], Spaans [Raziaans]
Magic: Light and Fire
Use of Magic: Rae is opgeleid om te beschermen en te helen. Zo ook haar magie. Ze weet veel van beschermende en helende spreuken af, maar qua aanvallend is ze erg zwak. Daarom, als haar verdediging valt, is ze makkelijk te raken en uit te schakelen. Je zal haar eerder mensen zien beschermen dan terugvechten, waardoor ze wel eens haar eigen verdediging kan vergeten en hierdoor makkelijk uit te schakelen is.

Parents: Jackie Morrison-Althea x Daniel Althea
Brothers: Raider Althea †
Sisters: -
Other Family: Lisa Althea (Tante), Ferdinand Morrison (Oom - †) en Harold Morrison (Oom)


Raelyn Althea TwQpcmf
O U T S I D E

Heigth: 1.74m
Weight: 57 kg.
Build: Rae is dun, tot het punt dat het niet echt meer slank is maar dat je je meer gaat zorgen maken of ze wel genoeg eet. Ze is pezig door haar training in het leger en heeft een licht afgetraind lijf en ondanks haar dunheid, oogt ze gezond en heeft ze een gezond gezicht.
Hair color: Blond
Hair length: Tot ongeveer haar schouderbladen.
Hair style: Vaak in een losse staart of knot, snel opgestoken om meteen aan het werk te kunnen.
Eye color: Lichtblauw, als het erg licht is, lijken ze een zweem van zilver te hebben.

Clothing: Rae draagt lichte kleuren en vaak strakke spijkerbroeken die gepaard gaan met een paar laarsjes of sneakers. Verder draagt ze graag was losse bovenkleding zoals oversized truien, vesten en soms ook t-shirts. Jurken heeft ze alleen aan voor speciale gelegenheden, maar je kan haar ook af en toe in een rok zien lopen.
Piercings: Alleen haar oren.
Tattoos: None.
Sieraden: Kleine oorbellen en soms een ring, maar niets duidelijks.
Scars: Eentje op haar rechter bovenarm, op haar schouderblad en een op haar zij. Alle drie zijn ze goed zichtbaar als de huid ontbloot is.
Overig: None.


Raelyn Althea VPUhNTr
I N S I D E

Likes: Vroege ochtendzon, een wandeling door het park, een schone, opgeruimde ruimte, de kleur rood, een goed boek, de stranden van Razen, haar hond uitlaten, iemand een knuffel geven, thee, herfstbladeren.
Dislikes:  Spinnen en muizen, prikkelige struiken, ongemaaid gras, de kleur paars, glazen drinken in de buurt van papier of andere belangrijke eigendommen, mensen die geen rekening houden met hun omgeving, mensen die erg gevaarlijk doen, mensen oplappen die wisten dat wat ze gingen doen, fout ging en het vervolgens toch doen.
Fear: Niet kunnen presteren onder de grote druk en daardoor ernstige fouten maken en hierdoor iemand verliezen of niet langer meer haar werk kunnen uitvoeren.
Goals: Haar leven weer goed terug op de rails krijgen, goed oud worden met Toadstool en goed haar werk kunnen uitvoeren zodat mensen niet langer meer met gebreken zitten.

Personality: Optimistisch | Ietwat streng | Direct | Duidelijk | Zorgelijk | Naïef | Zeker | Vriendelijk | Open | Dromerig | Doemdenkend (in het kader van; 'als ze diegene nu niet helpt kan dat verschrikkelijke gevolgen hebben') | Meelevend | Ad rem | Laat zich soms wat meeslepen in haar enthousiasme | Onafhankelijk | Raakt zelden in paniek


Raelyn Althea QQ4WkwN
H I S T O R Y

History: - w.i.p
Rae is enigs kind in een familie dat al een hele lange tijd in de medische sector zat op Nova. Haar vader was Raziaans en haar moeder Novaans, maar Rae kon met beiden magieën prima overweg. Het was dan ook geen wonder dat haar ouders haar al op jonge leeftijd klaarstoomden voor het vak. Als er een knuffelbeer  kapot was en geopereerd werd, dan moest Rae erbij zijn en werd haar verteld wat er nu eigenlijk aan de hand was.
Haar basisschooltijd verliep gladjes en het was duidelijk dat het meisje slim was. Ze sloeg groep zeven over en belandde uiteindelijk op haar tiende op de middelbare school. Hier ging alles er een stuk anders aan toe en was het voor Rae moeilijker om contact te zoeken. De kinderen waren allemaal al wat ouder en maakte soms grapjes over haar bouw. Rae's ouders hadden het namelijk vaak erg druk met werk, waardoor ze wel eens vergaten avondeten te koken of Rae brood mee te geven naar school, hierdoor was het meisje vrij dun en ook niet sterk, waardoor ze werd uitgelachen door haar klasgenoten.
Vastbesloten om hen het tegendeel te bewijzen, nam Rae het heft in eigen handen. Op een leeftijd van veertien jaar, was ze al erg volwassen. Ze wist aardig goed hoe ze moest koken en voor zichzelf moest zorgen, maar nog steeds bleef ze er dunnig en zwak uit zien. Ondertussen waren allebei haar ouders gepromoveerd en waren ze meer op het ziekenhuis dan thuis. Hierdoor verbleef Rae veel op haar ouders werkplek en kreeg veel mee. Ze leerde er van maar besefte ook dat als ze ooit aan dit vak begon, ze niemand wilde laten zitten, laat staan sterven.
Ze bleef bewijzen dat ze alles kon wat anderen ook konden, ongeacht haar gewicht en zwakte, door eerst een opleiding tot legerarts te doen. Hierdoor kreeg ze niet alleen een ijzeren wil, ze wist hoe het was om te presteren onder zware druk en het maakte haar stress bestendig. Na haar vierjarige opleiding, ze was ondertussen tweeëntwintig, diende ze acht jaar in het leger. De eerste jaren waren niet heel bijzonder, er was immers vrede op de planeten, tot haar negenentwintigste.  De plek waar ze was gestationeerd, was ten prooi gevallen van een aanslag en veel mensen waren gewond. Een aantal die Rae niet kon redden. Degene die ze had gered, leken minder zwaar op haar te wegen dan degenen die waren overleden. De jonge vrouw had het anders voorgesteld en voelde zich schuldig dat ze niet iedereen had kunnen redden.
Een paar maanden later diende ze ontslag in en bleef ze voor twee jaar buiten het vak. In die twee jaar verzorgde ze ouderen in het kleine dorpje op Razen waar ze woonde. De mensen daar zorgden ervoor dat de schuld die op haar schouders lag iets werd verlicht. Als een van de ouderen namelijk overleed, dan wist Rae zeker dat ze er niets aan had kunnen doen, het was immers ouderdom. Ze leerde hierdoor te accepteren dat niet alles en iedereen te redden viel.
Omdat ze zich toch een beetje alleen voelde, nam ze een hond, die ze in een vlaag van humor naar een paddenstoel vernoemde, door de donkere vlekken op zijn rug. De twee groeiden dicht bij elkaar en het was ook Toad die er voor zorgde dat ze weer aan het werk wilde gaan. Toen ze net de drieëndertig was gepasseerd, begon Rae weer met werk. Ze begon echter lichtjes, door te assisteren in een dokterspraktijk niet ver van haar dorp vandaan. Het voelde heerlijk om weer iets te kunnen doen waar ze van wist dat ze er goed in was, maar toch voelde het ook vervelend, omdat ze niet alle touwtjes in handen had.
Daarom solliciteerde ze anderhalf jaar later naar de baan op Starshine Academy, in de hoop zich daar net zo op haar plek te voelen als op Razen en zich weer volledig op haar werk te kunnen storten.

Terug naar boven Ga naar beneden
 

Raelyn Althea

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Starshine Academy ::  ::  :: Light Magicians-