PortalIndexKalenderFAQZoekenGebruikerslijstGebruikersgroepenRegistrerenInloggen 

Deel | 
 

 beautifull creatures

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
AuteurBericht
Lilith
-
-
avatar

PROFILEElite
Real Name : Noelani
Posts : 323
Points : 0
MAGICIAN
✦ CHARACTER ✦
Magic: Fire/Light
Klas: that was a long time ago
Partner:

BerichtOnderwerp: beautifull creatures   zo sep 17 2017, 14:05

Voor de zoveelste keer was het Lilith niet meer gelukt om naar starshine te gaan. Ze had het weer zo druk op de school hier in Razen dat ze volledig geen tijd had. Het was zo druk met nieuwe inschrijvingen, de draken zelf en de leerlingen. Iedereen ging van de veronderstelling dat de draken en studenten van de eerste keer goed met elkaar overeen kwamen. Dit was alles behalve waar. Soms vergat men dat draken zeer wijze wezens waren die zichzelf zeer hoog prezen. De afschuw naar kleine dingen als mensen zat nog altijd diep in hen geworteld. Zoiets geraakt er nooit uit. het vergt veel geduld en tijd om de relatie tussen de juiste draak en zijn rijder sterk te maken. Met een zware zucht liet de jonge vrouw zich neervallen in haar bureaustoel. Traagjes draaide ze enkele rondjes vooraleer ze zachtjes glimlachte. Paar dagen geleden had ze Graham een uitnodiging gestuurd om naar de school te komen. Ze had de man beloofd om eens een rondleiding te geven achter zijn fascinatie voor draken gezien te hebben. Iets dat ze normaal niet zou doen met hoe het er nu aan toe was. Het feit dat ze hem wel toeliet was duidelijk een act van vertrouwen.

Achter een goed vol uur verder gewerkt te hebben verliet ze haar werkruimte. Met haar handen achter haar rug gevouwen liep ze naar de ingang van de school. Lilith had haar eigen draak Vritra erop uit gestuurd om graham op te pikken en hem naar hier te vliegen. De draak zag het niet zozeer zitten, puur om het feit dat Lilith de enige mens is dat de draak graag had. Hier heeft ze ook jaren voor moeten vechten. Al snel zag ze de gigantische draak, die sinds laatste ontmoeting met Graham al weer een stuk gegroeid was naar haar toe vliegen. Tot op de dag vandaag vond ze het wezen nog even prachtig om naar te kijken als in het begin. Vanaf dat graham veilig op de grond stond was de electric draak weer weg. "Graham... long time no see" Haar houding was nog even stijf als hun laatste ontmoeting al was haar uitstraling iets meer relaxed. "Glad you could come. Hope Vritra didn't make a dangerous flight?" dat zag ze haar eigen draak zo nog doen.

(for Graham)


Le dragon again: https://imgur.com/8iqnCDO
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Graham
-
-
avatar

PROFILENovice
Real Name : Sansan
Posts : 331
Points : 0
MAGICIAN
✦ CHARACTER ✦
Magic: Water
Klas: I already graduated about eight years ago.
Partner: Can I borrow a kiss? I promise I'll give it back.

BerichtOnderwerp: Re: beautifull creatures   zo sep 17 2017, 17:16

“Nee.”
“Ja.”
“Nee.”
“Jawel.”
“Elijah…”
“Ugh, waarom ben je altijd zo saai?” klonk het geïrriteerd terwijl de jongen met de ravenzwarte lokken hem doordringend aanstaarde.
“We gaan niet experimenteren om te kijken wat er gebeurt als je een week lang je medicijnen niet slikt. Ik heb mam net verteld dat het… aardig met je gaat.” Terwijl hij het laatste papierwerk afmaakte, wierp Graham een vluchtige blik opzij naar de klok. Shit… Zijn shuttle vertrok over twintig minuten en hij moest zijn tas nog pakken.
“Het is toch niet alsof je hier bent om te checken of ik het wel of niet doe…” klonk het plotseling geniepig, waarbij zijn ogen fel naar zijn jongere broer schoten die met een dikke grijns op zijn gezicht tegen de muur van het kleine kantoor leunde, voormalig Yvaine’s kantoor, voor nu Graham’s werkplek, vaak zelfs slaapplek door de overweldigende drukte. Toch had hij een gaatje gevonden om er even tussenuit te glippen en wat vrije dagen op te nemen, zodat hij, op haar verzoek, Lilith kon bezoeken op Razen. Al was het nog niet zeker of hij misschien op het laatste moment toch terug zou moeten keren naar de school als er een noodgeval was. Een medisch noodgeval of… Zijn blik was blijven hangen op het grijnzende gezicht voor hem. “Ik kan je de komende dagen ook terug naar huis sturen, als je dat liever hebt.” bromde hij enkel met een uitdrukking die hem vertelde dat een grens bijna was bereikt. Zoals gewoonlijk trok Eli er vrij weinig van aan en haalde verveeld zijn schouders op, maar… hij leek in ieder geval het tegenstribbelen voor nu te laten. Dat was al enige vooruitgang…
“Wat ga je überhaupt op Razen doen? Dat verzorgingshuis waar je gewerkt hebt is vorig jaar toch gesloten?” wenste hij te weten. Shit. Had hij dat verteld? Daar ging zijn smoes. Een seconde speelde hij met de gedachte om vlug een ander excuus te bedenken, maar aangezien hij hier niet bepaald een ster in was en er eigenlijk toch geen reden zou moeten zijn waarom hij dit voor hem zou moeten verzwijgen, probeerde hij uiteindelijk zo luchtig mogelijk het papierwerk aan de kant te schuiven en stond recht. “Ik ga op bezoek bij… iemand.”
“Iemand..?” Natuurlijk… Zo gemakkelijk kwam hij er niet vanaf. Niet bij Eli.
“Een.. kennis.” Ennn daar was de grijns weer.. Eli’s mond opende zich al om nog meer door te vragen, maar Graham was hem voor. “Don’t even start.” Nu nog iets gehaaster, greep hij een boek van het bureau, de enige die hij nodig had, voor hij naar de deur wandelde. “Ik zie je in een dag of.. een paar.” Nog één keer draaide hij zich snel om en keek zijn broer streng aan. “En geen experimenten.” Hierna was hij het kantoor uitgesneld om eventuele, aanvullende vragen van Eli te ontwijken en zich uiteindelijk naar de shuttle te haasten. Hij wilde niet te laat komen.

Een paar uur later stapte hij als herboren de shuttle uit, was het niet voor de enigszins vermoeide indruk die zijn jonge gezicht maakte. Het waren lange dagen geweest sinds Yvaine’s vertrek, dus de reis naar Razen en zijn bezoek aan de drakenrijdersschool van Lilith waren maar al te welkom. Daarbij had hij haar al enige tijd niet meer gezien. Ook zij was ongetwijfeld te druk met al haar verantwoordelijkheden. Hun diner op het dak van de school leek nu haast alleen nog een vage herinnering… Toch kon hij een kleine grijns niet van zijn gezicht houden iedere keer als hij eraan terugdacht.
Eenmaal op het lanceringsplatform op Razen verwachtte hij ieder moment haar indringende, groene ogen te treffen, maar toen dit uitbleef, twijfelde hij een moment of hij zich misschien toch door alle drukte in de dag of tijd vergist had. Hij had echter de vraag nog maar in gedachten gepreveld, toen een andere verschijning aan de horizon zichtbaar werd. Met een frons door de felle zon, keek hij op en leek als enige verbaasd om een reusachtige draak zijn kant op te zien komen. Dat was iets wat hij in ieder geval niet elke dag zag… Maar wacht… Was dat niet..? “Vritra.” klonk het triomfantelijk terwijl Graham zich gelijk bedacht hoe hij in godsnaam een draak gepast kon begroeten. Zou het raar staan als hij probeerde zijn poot te schudden..? Vast wel. Misschien… moest hij buigen? Op zijn knieën gaan? Het fabeldier was zeker majestueus genoeg en dwong het nodige respect af bij eenieder die zijn blik erop liet vallen. En daar stond Graham, te wuiven alsof hij de ijscoman halt wilde laten houden, wachtend tot de draak soepel landde om er vervolgens heel halfslachtig een “Hey.” uit te gooien. Werkelijk? Hij had niets beters kunnen bedenken..? Toch leek de draak er nauwelijks op of om van te kijken of in enig opzicht zo onder de indruk van zijn komst als de jongeman dat andersom wel was. “Waar is Lil-“ Maar verder kwam hij niet toen hem abrupt het zwijgen werd opgelegd door een zwiep van de staart wat hem leek te vragen op de geschubde rug te klimmen. “I-Ik?” kwam er ietwat onvast uit, terwijl hij vragend om zich heen leek te kijken. Tja… Wie anders, Graham?
Tenslotte knikte hij braafjes, hees zijn rugzak op en klom zo goed en zo kwaad als het ging op het dier. “Ik eh…” Was dit wel veilig? Mocht hij eigenlijk wel een draak vliegen? Hij had niet één of ander… drakenvliegbrevet nodig? Bestonden die überhaupt wel..? “Ik weet niet of dit- WHOAAA!” In een reflex had hij welke houvast hij maar vond stevig vastgegrepen toen Vritra al opsteeg. “Well… I guess this means there’s no turning back now.” Hm… Betekende dit dat hij nu.. “gedraaknapt” was..?

Terwijl hij zich zo stevig vasthield dat zijn knokkels wit zagen, keek de jonge arts voorzichtig op en moest hij even een paar keer diep ademhalen toen hij doorkreeg hoe hoog ze precies vlogen. “Oké.” mompelde hij binnensmonds. “Dit… valt best mee.” prentte hij zichzelf in. Zijn amberkleurige ogen waren vastgepind op de horizon waar Vritra doelgericht op afvloog. Het uitzicht vanaf hier was werkelijk… adembenemend. De wind die aan zijn kleren trok en met zijn blonde lokken speelde liet hem enigszins glimlachen. “Dit is… best oké. Ik bedoel… los van het feit dat ik elk moment naar mijn dood kan vallen wanneer deze draak er maar zin in heeft, maar verder…” Hij knikte tevreden. “Ja, ik kan hier misschien wel aan wen- GEBOUW! GROOT GEBOUW RECHT VOORUIT!” Gelukkig had hij zich goed vastgehouden toen de draak uit het niets een scherpe draai maakte en op een schub na een torenhoog gebouw miste. Echter was het met zoveel controle en rust gegaan waardoor hij bijna het vermoeden kreeg dat het bewust was geweest… Hm… “Heel grappig.” mompelde hij daarom. “Maar kunnen we misschien gewoon-“ SALTO! Hij voelde spontaan zijn lunch, ontbijt en diner van de vorige avond omhoog komen. Geen goeie combi overigens. “Vritra…” KURKENTREKKER!
En dat was de laatste keer dat Graham zwakjes geprotesteerd had. De rest van de weg had hij zich braaf mee laten voeren en concentreerde zich met name op het bloed wat naar zijn hoofd stroomde bij eerdere looping, dubbele kurkentrekker en onverwachte duikvlucht en zijn maag die zich binnenin omdraaide en binnenste buiten keerde.
Tegen de tijd dat ze eindelijk bij de school arriveerden, zag Graham ongeveer zo bleek als de eerste Cassiaanse sneeuw en stapte al net zo bibberig van de draak af. “Lilith.” klonk het wat onvast, waarbij hij zichzelf inmiddels in staat achtte de grond onder zijn voeten dankbaar te kussen. Maar hij hield zich in. In plaats daarvan had hij een kalme stap in Lilith’s richting gedaan om een vluchtige kus op haar wang te drukken bij wijze van begroeten. Met zijn haar in een coupe die hij normaal gesproken alleen na een rusteloze slaap zou hebben en zijn shirt half afzakkend van zijn linkerschouder, keek hij de ander aan en kon toch een kleine glimlach niet onderdrukken. “Too long. And thanks for having me. How have you been?” Vanuit zijn ooghoeken had hij de draak even doordringend aangestaard toen Lilith ernaar vroeg. “Well, can’t say it was… boring.” Ohohoh, this wasn’t over, ..dragon.

_________________

Alaric || Master Geralt || Graham || Emori || Eli || Rinn
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Lilith
-
-
avatar

PROFILEElite
Real Name : Noelani
Posts : 323
Points : 0
MAGICIAN
✦ CHARACTER ✦
Magic: Fire/Light
Klas: that was a long time ago
Partner:

BerichtOnderwerp: Re: beautifull creatures   di sep 19 2017, 11:02

Verschillende dingen zaten in haar hoofd rond te spoken. Er waren nog zoveel dingen te doen. Moest het niet voor Graham zijn zou ze het nooit aan de kant te zetten. Hij was de uitzondering, de enige uitzondering. Op sommige momenten bleef ze wel even stilstaan op het feit dat ze veranderd was. Van een fractie van een seconde kan een ongeluk een persoon voor de rest van zijn leven veranderen. Zachtjes schudde ze even met haar hoofd om zich weer te kunnen focussen op de omgeving. Met de handen achter de rug ging ze richting de ingang van het school gebouw. Vritra zou ieder moment tevoorschijn kunnen komen met Graham. Ze hoopte echt dat de draak niks gedaan zou hebben. Een hoop dat toch niet waar ging zijn. Lilith kende haar draak perfect. Weet dan ook dat de draak het met grote tegenzin, ja op haar verzoek had gezegd. Ze nam het hem niet kwalijk. Draken zijn niet gemaakt om naast hun rijder, in contact te komen met andere mensen. Laat staan vervoeren.

In de verte zag ze het prachtige wezen op haar afkomen, met een nog redelijk hoog tempo. Droogjes trok ze een wenkbrauw op bij zijn ruwe landing. De draak kan veel zachter en kalmer landen. iets waar hij geen zin in had blijkbaar. Het wezen was wel zo slim om er snel weer vandoor te gaan, om zo de wrath van Lilith wat te kunnen uitstellen. Zachtjes glimlachte ze wanneer hij haar wang kuste. Een iets wat instabiele kus. “Too long. And thanks for having me. How have you been?” Kort bestudeerde ze zijn licht bibberende houding. "I'm ok, busy as always. What about you? Hope i didn't drag you away from important matters?" sprak ze licht plagend. een dokter had altijd wel momenten dat er iets belangrijks tussen kwam. Hierbij hoopte ze dat dit niet zo het geval ging zijn, en hij gewoon kon genieten van zijn verblijf hier op Razen. “Well, can’t say it was… boring.” Lichtjes klakte ze met haar tong. " I figured he would do that, Sorry Vritra really don't like humans in general" kort wreef ze voor een paar seconden geirriteerd door haar rode haren. "I did told him to behave... Clearly he didn't listen. I will have a word with him."

Achter zichzelf weer wat bedaard te hebben richtte ze zich weer volledig op graham. "Let's go inside so you can calm down a bit" zachtjes lachtte ze om Graham. Zonder pardon nam ze zijn hand vast en begeleide hem mee richting haar kantoor. "After that i will show you around." Met een glimlach opende ze de deur van haar kantoor om hem binnen te laten; "Sit and make yourself at home" Zelf ging ze naar een aanrecht waar de koffiemachine staat. Daar maakte ze twee kopjes gereed, om die dan voor Graham te zetten en voor haar zelf. "So Graham, how have you been" Ze was waarlijks nieuwsgierig naar wat hij allemaal heeft gedaan sinds hun laatste... aangename ontmoeting.


Hoe haar kantoor er ongeveer uitziet ;p https://imgur.com/FZWbqJ3
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Graham
-
-
avatar

PROFILENovice
Real Name : Sansan
Posts : 331
Points : 0
MAGICIAN
✦ CHARACTER ✦
Magic: Water
Klas: I already graduated about eight years ago.
Partner: Can I borrow a kiss? I promise I'll give it back.

BerichtOnderwerp: Re: beautifull creatures   ma okt 09 2017, 16:24

Hij knikte -wat hij beter niet had kunnen doen, aangezien het bloed in zijn hoofd hem direct weer duizelig maakte- en glimlachte flauwtjes. “Glad you’re doing fine and I can only imagine how busy a Protector must be.” Hij voelde zijn wangen koud worden ten teken dat het bloed langzaamaan weer wegtrok en daarmee zijn gezicht helwit achterliet. “I’m alright. Busy as well. Yvaine left recently, so a new school physician has yet to be found, but untill then… I’m basically on my own.” Hij haalde luchtig zijn schouders op. “So I guess Starshine Academy will have to do without medical assistance for a few…” ‘Hours’? ‘Days’? Wat was eigenlijk precies het plan…? “…for a short while.” maakte hij er daarom maar van. Een zacht lachje ontsnapte bij de woorden over de draak. “It’s okay. I mean… he owes me lunch, but apart from that.. my vital organs appear to be working just fine, I’m still breathing and as soon as my heart rate returns to normal, I could even move properly again without passing out instantly.” kaatste hij plagend terug en knikte bevestigend op haar daaropvolgende voorstel naar binnen te gaan. Een vaste ondergrond en een plek om zijn wiebelige benen te kunnen laten rusten klonk inderdaad nog niet zo verkeerd. Zijn wenkbrauwen schoten in een reflex even verwonderd omhoog toen ze daarop plots zijn hand had vastgepakt en hem zo mee naar binnen leidde, al kon hij een voorzichtige grijns niet van zijn gezicht houden. Well well… “I would like that.” prevelde hij ondertussen met een weinig verhuld enthousiasme rond een mogelijke rondleiding door de school. Zodra hij ook maar één stap binnen had gezet, keek de blonde jongeman direct zijn ogen uit. Het was compleet anders dan hij van Starshine Academy en zijn eigen scholen gewend was, maar daardoor nodigde het des te meer uit om iedere hoek en gang ervan te verkennen. “Nice place you got here.” klonk het daarom duidelijk met ontzag en een hint van geamuseerdheid, aangezien zijn woorden suggereerden dat de gehele school Lilith’s thuis was. Wie weet was dat nog niet eens zo gek gedacht.
Dankbaar nam hij in haar kantoor plaats op één van de -oeh… zeer comfortabele- banken en zakte iets onderuit. Binnen een minuut leek zijn maag al minder uit zijn lichaam te willen springen en begon de chique omgeving minder en minder voor zijn ogen te draaien. Damn… “Very nice indeed…” mompelde hij onderwijl bijna onhoorbaar, meer naar zichzelf, bij het zien van de luxueuze meubelen esthetische vormen. Hm… Over mooie vormen gesproken… Geleidelijk aan gleed zijn blik uiteindelijk weer terug naar de roodharige- Wacht… Roodharige? “You dyed your hair.” klonk het plotseling met een ingehouden, verraste lach. Door alle commotie en nieuwe indrukken had hij het in eerste instantie compleet gemist. Aandachtig nam hij de rode lokken eens in zich op en wachtte tot ze bij hem was komen zitten. “It looks really beautiful on you.” concludeerde hij tenslotte met een oprechte glimlach en pakte de kop koffie dankbaar van de tafel. “How have I been?” herhaalde hij de reeds gestelde vraag en leek daar even over te moeten nadenken. “Working. That’s probably the best way to describe the last few weeks I’ve had since…” Zijn ogen ontmoetten de hare. “..our last… encounter. To be perfectly honest, I haven’t had a day off like this in ages.” Een flinke slok van de koffie werd genomen wat gelijkmatig een energiestoot door zijn lichaam liet gaan en enige kleur in zijn wangen liet terugkeren. “How about yourself? I didn’t see you as much as I would want to… And don’t say 'busy' or 'working'.” Een bescheiden grijns verscheen. “I need a little more detail than that.” Met zijn ogen onverstoord op haar gezicht gericht, nam de jonge arts nog een slok van de warme drank. Aah… Beter.

@Lilith

_________________

Alaric || Master Geralt || Graham || Emori || Eli || Rinn
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Lilith
-
-
avatar

PROFILEElite
Real Name : Noelani
Posts : 323
Points : 0
MAGICIAN
✦ CHARACTER ✦
Magic: Fire/Light
Klas: that was a long time ago
Partner:

BerichtOnderwerp: Re: beautifull creatures   zo feb 04 2018, 16:29

De draak bleef langer weg dan ze had verwacht. Hij deed wel enkele dingen dat hij niet hoorde te doen met de persoon die ze vervoerde. Iets dat haar niet beviel. Het liefst had ze haar gast veilig en onaangeraakt hier op de grond. Vritra was een draak die erger was tegen mensen dan de meeste van zijn soort. Vroeger was de draak minder erg. Maar dingen gebeuren nu eenmaal, erg genoeg om wie dan ook te veranderen. Vritra en Lilith hebben genoeg meegemaakt in hun leven dat niet meer te vergeten valt. Zuchtend bleef ze naar de lucht staren, diep in gedachten verzonken. Ze was dan ook opgelucht wanneer de draak had geland en Graham op de grond liet gaan. Nog voor Lilith iets kon zeggen was de draak dan ook wel weer verdwenen. Geweldig... Het wezen was slim genoeg om meteen er weer vandoor te gaan. De draak kent Lilith haar vurig karakter maar al te goed en wilt dat zolang mogelijk ontwijken. Met een tedere glimlach draaide ze met haar ogen om Graham zijn woorden. "She left?" Lilith had er niks van gehoord, al was dat te verwachten. De vrouwe van het vuur zat nu meer in deze school dan Starshine zelf. De verdediging van Graham was niet nodig. Haar armen sloeg ze over elkaar heen "It's not ok Graham. Vritra knows you have zero experience in riding on a dragon. Not knowing how to hold your body or how to move with the dragons movement! " De irritatie was duidelijk in haar stem te horen.

het lukte de dame om het van zich af te zetten. In plaats daarvan stelde ze voor een rondleiding bij het nemen van zijn hand in de hare. Het was instinctief geweest en niet bij nagedacht. Ze amuseerde zich bij het bekijken van zijn gezichtsuitdrukking. Zijn ogen groot bij het zien van haar kantoor. En dit was nog niks. Er waren zoveel ruimtes dat hun eigen schoonheid hadden. Vooral de vele grotten met draken en drakeneieren. Het dak waar je van moet springen en laten opvangen door je draak. Zelf vond Lilith het bij de draken altijd beter dan op starshine zelf. Ze giechelde kort. Het heeft even geduurd tegen dat hij haar haarkleur had opgemerkt. "Thanks " Haar ogen lichtjes groter en een zeldzame blos op haar wangen. Voorzichtig zette ze zich bij hem neer. Met een zachte glimlach nog altijd op haar gezicht luisterde ze naar Graham. " being a doctor is also very busy" Haar glimlach werd ietsje groter." So it seem it was a good idea of mine to let you come here and relax" Lilith volgde zijn voorbeeld en nam een slokje van haar koffie. Zelf leunde ze meer naar achteren. Haar houding volledig ontspannen. iets dat zelden in starshine te zien was.

"hey i'm seriously busy" sprak ze met een fake gekwetste stem. " A lot of papers... Not only that i also give some lessons to children who have problems with their dragons." Opnieuw nam ze een slok van de koffie. " You would be surprised how many dragons are annoying. Always giving their riders problems. " Lichtjes schudde ze met haar hoofd. " A few days ago one of the smaller dragons got a stupid idea. He tried a big move, something his rider couldn't handle so the girl fell off."/i] Lichtjes grinnikte ze aan de herinnering. "The dragon ofcours wasn't fast enough to catch her before she would fall on the ground. Luckily we always have a few teachers watching so one of them took her on time. " Kort schudde ze iets wat teleurgesteld met haar hoofd." The small dragon got punished from the elder dragons. Don't ask me what becaus even i don't know that."Tot op de dag van vandaag was ze er nog altijd nieuwsgierig naar.

"I don't know how long you asked to stay away? So i planned a few things. " Ze grijnsde ondeugend. Haar ogen twinkelden met geheimen. " Just remember the things you will see, Are things you will be needing for the  something i want you to do" Haar glimlach was zo onschuldig, duidelijk dat er iets groots voor hem stond te wachten. Haar tas zette zelf neer sinds het was leeg. Geduldig wachtte ze af tot die van Graham ook leeg was. " Let's go join a class, shall we " Deze keer nam ze zijn hand niet vast. Het is niet de bedoeling dat ze wanhopig overkomt. "So what do you expect of this tour" plagend keek ze hem zijdelings aan. De man aan het testen wat hij al zou weten en wat niet. Met haar handen achter haar rug.
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Gesponsorde inhoudPROFILE
MAGICIAN

BerichtOnderwerp: Re: beautifull creatures   

Terug naar boven Ga naar beneden
 

beautifull creatures

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

 Soortgelijke onderwerpen

-
» [Boek] Betoverd/Beautiful creatures

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Starshine Academy ::  :: Launching Platform :: Razen, Planet of Fire-