PortalIndexKalenderFAQZoekenGebruikerslijstGebruikersgroepenRegistrerenInloggen 

Deel | 
 

 Ziva Emily Thorne ♚

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
AuteurBericht
Ziva
-
-
avatar

PROFILEAscendant
Real Name : Linn
Posts : 1666
Points : 76
MAGICIAN
✦ CHARACTER ✦
Magic: Fire and Light
Klas: Master Shong
Partner: Stop asking me to trust you, while I'm still coughing up water from the last time you let me drown.

BerichtOnderwerp: Ziva Emily Thorne ♚   zo sep 17 2017, 13:05

ZIVA EMILY THORNE
Slightly battered, deeply bruised, and tired of the strained days.
Certainly she had all right to give up, or give in, to toss out whatever fight she had left within.
But she refused. She knew it a fools fate to quit after she’d made it this far.
And she instead, felt compelled to pick herself back up.
Brush the dust of her spirits, and with the slightest of smiles,
decided that this place, right here, this place is the perfect place to start this story from.
The story of who she could become.

Important note
Ziva's echte naam is Amanda Clarke, echter is het voor niemand mogelijk om dit te achterhalen. Documenten, verhalen, de geschiedenis van Amanda Clarke worden níet gelinkt aan Ziva Thorne. Ziva heeft haar naam jaren geleden geruild met haar beste vriendin in Allenwood en dankzij enkele belangrijke connecties hebben ze 100% geruild van identeit.

Full name: Ziva Emily Thorne
Name meaning & origin:
Ziva // Brilliance, Brightness in Hebrew
Emily // Rival in English
Thorne // Variation of the english word 'thorn'
Nicknames: Zief, Thorne
Titles: None
Gender: Female ♀
Sexual orientation: Heterosexual

Age: 18 years
Birthdate: 19th of November
Birthplace: Mooresville, Indiana // South Razen
Season of birth: Fall, close to winter

w e s t e r n // z o d i a c // s i g n:
 

c h i n e se // z o d i a c // s i g n:
 

Nationality: Razian and Novan
Home planet: Razen and Nova
Home languages:
Spanish // Razian
German // Novan
Other spoken languages:
English // Shadra
Accent: Unknown, sounds like a Razian accent with slight influence of another world's accent (Shadran).

a c t u a l // i n f o r m a t i o n:
 

SCHOOL PROFILE
Schoolyear: 5
Profile: Zwarte Magie & Offensief
Mentor: Mr. Shong
Previous mentors: Mr. Savador

✧ Ziva is een jaar blijven zitten, vanwege het vele spijbelen van de vuurmagie lessen en daarmee het falen van haar examens.

RESIDENCIES
[MOORESVILLE, INDIANA // SOUTH RAZEN] Een bescheiden huis, bestemd voor een klein gezin. Perfect dus voor het gezin Thorne, dat bestond uit een moeder, een vader en de jonge Ziva Thorne. De tuin mocht dan wel niet reusachtig zijn, maar was groot genoeg voor dochter Ziva om in te spelen, zou ze daar oud genoeg voor zijn. Echt lang heeft Ziva hier echter niet gewoond; ze was wellicht twee of drie, toen ze immers in het Foster systeem terecht kwam.

[AEREDALE, STAWFORD // EAST RAZEN] Een vrij klein en armoedig huis, kleiner dan het huis waarin Ziva zou zijn opgegroeid als haar ouders niet gestoven waren. In dit huis leefden zeven mensen, een pleegmoeder, een pleegvader en zes pleegkinderen, waaronder Ziva. Het was een drukke boel en echt veel eigen plaats had je er niet. De man des huizes, Elijah Moore, was een alcoholist en daarbij ook nog een agressieve. Hij mishandelde de kinderen wanneer het hem uitkwam, zo ook Ziva. Het huis staat er op de dag van vandaag waarschijnlijk niet eens meer; nadat Ziva een schaar door het hart van Elijah heeft geboord, is ze er ook nooit meer geweest.

[ALLENWOOD // MAXIMUM SECURITY JUVENILE] Na haar 'misdaad' werd Ziva gestuurd naar een jeugdgevangenis, waar de bewaking streng was. Het was er geen pretje, in ieder geval niet zoals een Novaanse gevangenis waar men allerlei luxe dingen had. Het eerste half jaar spendeerde ze alleen in haar kamer, maar na die tijd kreeg ze een kamergenoot met de naam Amanda Clarke. Na veel onendigheden, gevechten en noem maar op, werden de twee uiteindelijk goede vrienden. Na twee jaar werd ze echter vrijgezet, aangezien haar straf verkort was, vanwege het feit dat de man wiens hart ze had doorboort met een schaar, zelf ook schuldig was aan meerdere criminele dingen, waaronder de mishandeling van zijn pleegkinderen. Ziva kreeg de kans om naar een school te gaan, Starshine Academy en die kans nam ze dan ook gewoon aan, want in Razen had ze op dat moment niks meer te zoeken.

[STARSHINE ACADEMY] Tot op de dag van vandaag woont ze op Starshine Academy. Echt vaak is ze niet weggegaan van de planeet, voornamelijk omdat ze voor haar achttiende niet weg mocht, zonder toestemming en begeleiding - vanwege haar achtergrond, natuurlijk.

a c t u a l // r e s i d e n c i e s:
 

BELIEFS & RELIGION
Ziva is niet echt het religieuze type. Ze volgt geen echte god die de oppermacht heeft over het leven en wat nog meer en heeft ook geen goden waarnaar ze bidt. Ze gelooft maar in één god en dat is de dood. Hoe je leven verder in elkaar steekt, ligt er helemaal aan wat je ermee doet. Ze gelooft er niet in dat er een god bestaat die boven in de lucht op een wolk zit en alle touwtjes in handen heeft en beslist wat er gebeurd op de aarde onder hem of haar.

[CHILDHOOD] Het is natuurlijk niet zo dat Ziva niet is opgegroeid zonder een geloof. Haar vader was een religieus man die wel eens vaker naar de kapel ging om te bidden naar zijn goden. Natuurlijk heeft haar echte vader, David Clarke, dit op zijn dochter over willen brengen, maar aangezien Ziva hem verloor op zeer jonge leeftijd, is niets van dit geloofd in haar hoofd overgebleven. Door de vele gebeurtenissen in haar leven, wil ze er overigens niet in geloven dat daarboven een god zit die op haar neerkijkt.
P E R S O N A L I T Y

What comes around, goes around

Traits: Calm, focused, independent, loyal to the ones she loves, observant, patient, deceptive, emotional when no-one is around, reserved, sarcastic, a tad sadistic, destructive, hostile, moody, ruined, secretive, strong-willed, suspicious

Eén van Ziva's meest gewaardeerde kwaliteiten is haar kalmte. Echt woest wordt ze niet snel en zelfs tijdens een ruzie heeft de brunette een bepaalde kalmte over zich heen hangen, waar menig persoon nog kwader van kan worden; want hoe kan iemand zo koel reageren in een situatie zoals deze? Er is een grote kans zelfs, dat Ziva met haar kalmte het bloed onder je nagels vandaan probeert te halen, zonder zelf uit haar slof te schieten. Deze kalmte geeft haar veelal een soort gevoel dat ze controle heeft over de situatie en dat brengt ons bij nog een kenmerk van haar; ze heeft graag de controle over een situatie. Ze wil graag altijd een stap voor zijn op de ander, precies weten wat ze moet zeggen na een reactie van de ander et cetera. Het mag dan vaak niet zo lijken, maar wanneer ze de controle niet heeft, voelt ze zich in het nauw gedreven en is er zelfs enorme chaos in haar hoofd.

Over het algemeen is Ziva heel erg zelfstandig, of althans, dat wil ze graag van zichzelf geloven. Ze is veel te trots om iemand om hulp te vragen en je kan van haar verwachten dat ze tot het bittere einde doorgaat, totdat ze het ding bereikt heeft wat ze wilde bereiken of het ding waarmee ze zat weg is. En dit allemaal zonder de hulp te vragen van een ander, natuurlijk. Verder is Ziva heel erg geconcentreerd op haar doelen in het leven en heeft ze heel veel geduld om deze te bereiken. Naast haar trots, is Ziva ook gewoon heel erg koppig, wat haar zeker niet zal helpen in veel situaties.  

Haar verleden heeft haar helaas niet veel goeds gedaan qua karakterontwikkeling. Ziva is heel erg in zichzelf getrokken, sarcastisch, soms zelfs onuitstaanbaar. Ze heeft aan veel dingen een hekel en heeft zelfs een diepgaande haat tegenover Shadranen - die ze soms wel en soms niet toont. Het is over het algemeen heel gemakkelijk op haar 'ik-mag-je-niet' lijst te komen en véél te moeilijk om op haar 'ik-vertrouw-je' lijst terecht te komen - waardoor de brunette weinig tot geen vrienden heeft, of in ieder geval geen échte vrienden die ze durft te vertrouwen of werkelijk mag.

De brunette heeft vaak een slecht humeur, waardoor ze niet fijn is in de omgang. Bovendien kan ze best gezien worden als gevaarlijk, wellicht zelfs zelf-vernietigend in sommige opzichten.

Ziva heeft extreme trust issues; het is voor haar héél lastig om een andere te vertrouwen, in welk aspect dan ook. Je hoeft dan ook niet te verwachten dat Ziva je zomaar vertrouwt, want dat doet ze dus niet. Ze vertrouwt enkel en alleen volledig in zichzelf, en daar blijft het waarschijnlijk bij. Zelfs als iemand haar zou willen helpen, zou ze alsnog achterdochtig zijn naar de achterliggende gedachten van diegene. Ze is wellicht zo achterdochtig en slech van vertrouwen geworden door de vele keren dat men haar vertrouwen heeft gebroken in haar leven.

Niet veel aan Ziva is 'echt'. Haar naam is niet haar naam, haar geschiedenis is niet haar geschiedenis en zo is ook vaak de manier waarop ze reageert niet de manier waarop ze wil reageren. Ze heeft vele maskers en toont niet vaak haar echte zelf. Emoties verbergt ze vaak tot meestal, waardoor ze deze opkropt en deze op een gegeven moment wanneer ze alleen is in extreme versie geuit worden. Het is mogelijk dat Ziva lijdt aan antisocial personality disorder.

Ambitions: Clear her fathers name
Fears: Small rooms, darkness, failure, losing control over a situation
Likes: Chocolate, summers, soft winters, storms (especially thunder storms), swimming, books, training, fire
Dislikes: Liars, shadrans, ice-cold water, asking for help, hypocrites, crowded rooms, smoking and people who smoke, annoying people, small spaces, people in general, being all alone with her own thoughts, showing strong emotions, crying in public

i n - d e p t h:
 

P L A Y L I S T

A P P E A R A N C E

Stop asking me to trust you, while I'm still coughing up water from the last time you let me drown.

Hair colour: Darkbrown
Hair length: Below shoulderblade
Hair style: Slightly wavy
Eye colour: Clear blue
Skin colour: Fair

Height: 1.72m
Weight: Normal for her height
Body: Slank met vrouwelijke rondingen, redelijk atletisch ook.

Bloodtype: AB -
Preferred hand: Right hand

Tattoos:
Double infinity tattoo on her left wrist //
Deze tattoo heeft Ziva gehaald toen ze 18 jaar oud werd. Het is getattoeëerd op de plek waar vroeger toen ze in Allenwood zat een band omheen zat die haar magie blokkeerde.

Scars: Only emotional scars

H E A L T H
Overall health: Very healthy, rarely sick

Allergies:
- Very allergic to strawberries
M A G I C

Over time, we commit acts with intentions, either good or bad, that require forgiveness.

[FIRE MAGIC] // Very strong, currently completely inactive
Al van jongs af aan bezit Ziva over de mogelijkheid om vuur te manipuleren. Het moge dan ook duidelijk zijn dat ze al van kleins af aan hiermee oefende en zo met de jaren haar niveau verbeterde. Toen ze echter in Allenwood terechtkwam en haar magie geblokkeerd werd, heeft ze twee jaar lang niets meer met haar magie kunnen doen; waardoor het natuurlijk logisch is dat ze Starshine Academy startte met een achterstand qua magie tegenover de rest. Door veel te trainen heeft ze haar magie weer omhoog weten te krikken op het niveau van haar leeftijd, wellicht zelfs daarboven. Helaas is haar magie nu ondertussen al een tijdje inactief. Ziva zelf weet niet hoe het komt, maar dankzij haar trots is ze nog niet naar iemand toegestapt om te vragen voor hulp.

[LIGHT MAGIC] // Weak, undeveloped
Ziva heeft nooit de licht magie krachten van haar moeder mogen erven; deze magie zit dus niet in haar genen en is totaal zelf aangeleerd. Helaas heeft ze nooit veel interesse gehad in licht magie, waardoor het best onderontwikkeld is voor haar leeftijd. Ze kent de basis dingen en beschikt over lichte healing-krachten, maar daar blijft het ook bij.

[ANIMAL FORM] // The Tiger
De tijger staat symbool voor Ziva's doorzettingsvermogen, haar pittige karakter, maar ook deels voor het feit dat ze een deel van haarzelf verborgen houdt voor het blote oog van een ander - aangezien een tijger een talent heeft voor verborgen blijven in de schaduwen van de jungle.

"A large, carnivorous, tawny-colored and black-striped feline, Panthera tigris. Often referred to a fierce person that is formidable or impossible to control."


[ANIMAL FORM] // The Phoenix
De phoenix staat symbool voor het feit dat Ziva altijd op zal staan na een tegenslag en nieuwe hoop zal hebben dat dingen beter zullen worden ooit.

"A mythical bird of great beauty fabled to burn itself on a funeral pyre, and to rise from its ashes in the freshness of youth and live through another cycle of years: often an emblem of immortality or of reborn idealism or hope."


R E L A T I O N S

What is more deadly, a gun or a thought? A gun gives you the opportunity,
but a thought pulls the trigger.

[MRS. THORNE] // Mother ✝️
Ziva's moeder is gestorven toen Ziva zelf nog maar een jonge baby was, dat was tijdens een auto-ongeluk, dat helaas ook het leven van haar vader heeft gekost. Ziva heeft haar echte ouders dus nooit leren kennen.

[MR. THORNE] // Father ✝️
Net zoals Ziva's moeder is haar vader ook gestorven door dat noodlottige auto-ongeluk, waar enkel de jonge Ziva levend uit is gekomen. Ze heeft haar ouders dus nooit gekend en dus nooit een écht vader of moederfiguur gehad.

[ELIJAH MOORE] // Foster father ✝️
Deze man was een alcoholist en wanneer hij had gedronken was hij veelal agressief en al die agressie oefende hij uit op de pleegkinderen die zijn gezin had opgenomen. Dus ook op Ziva. Ze heeft geen goede relatie met deze man, nooit gehad. Erger nog; Ziva is de reden dat de man gestorven is. Ze heeft een schaar recht door zijn hart gestoken.

[SHARON STILES] // Warden of Allenwood
Deze vrouw was Warden van Allenwood toen zowel Ziva als Amanda naar Allenwood gestuurd werden. Zij is vooral een enorme steun voor Amanda geweest, mede omdat het jonge kind haar hart al enkele malen bij de vrouw had gelucht. Zij was degene die ervoor zorgde dat Amanda over haar haat tegenover Ziva heenstapte en vrienden met haar werd en zij was ook degene die de twee hielp met het ruilen van identiteit. In Ziva's ogen is ze dus een van de weinige personen in haar leven die ze wel heeft kunnen vertrouwen.

The following information is unknown to anyone, but Ziva

[KARA WALLACE-CLARKE] // Mother
Echt lang heeft Amanda haar moeder niet gekend. Haar moeder had immers genoeg problemen, mentale problemen, zoals hevige depressies. Op een dag heeft Kara zelfs de auto, waarin ook Amanda zat, in een meer gereden. Gelukkig voor zowel Amanda als Kara, was daar iemand die hen beiden uit het voertuig heeft kunnen redden, voordat het ten onder ging en de twee verdronken. Om Amanda's veiligheid voorop te stellen, heeft David toen besloten om alle banden met zijn vrouw te verbreken en haar te sturen naar een ziekenhuis waar mensen met mentale ziektes behandeld werden; the Angel of Mercy Hospital in Razen. Amanda is echter verteld dat haar moeder gestorven is op een jonge leeftijd, en aangezien Amanda toentertijd ook nog jong was, kan ze zich haar moeder amper herinneren.

[DAVID CLARKE] // Father ✝️
David was een liefdevolle vader, iemand waar Amanda met heel haar hart van hield. Ze was dan ook zo goed als een vaderskindje, mede ook omdat haar moeder nooit lang in haar leven is geweest. Ze wist dat zolang ze haar vader had, ze alles kon doorstaan. Helaas mocht het niet zo wezen dat ze haar vader voor altijd bij zich kon hebben, want op een nog vrij jonge leeftijd, werd haar vader (onterecht) beschuldigd voor een terreuraanval op een gigantische shuttle. Ze verloor op die dag al het contact met haar vader en heeft hem nooit meer gezien. Helaas zal ze hem ook nooit meer terug zien, want de man is 'per ongeluk' neergestoken in een gevecht in de gevangenis.

[MICHELLE BANKS] // Psychiatrist
Ms. Banks werd omgekocht door de familie die haar vader als zondebok had gebruikt, zodat ze ervoor zou zorgen dat Amanda haar vader nooit meer zou zien. Aan Amanda vertelde ze dat haar vader een monster was en zolang Amanda dit niet wilde geloven, werd ze weer alleen opgesloten in het kamertje dat aan haar was gegeven. Het witte kamertje, met weinig spullen waar een kind van haar leeftijd zich mee bezig kon houden. Totdat Amanda eenmaal brak en geloofde dat haar vader nooit van haar had gehouden en een monster was die deze terreurdaad wel degelijk had verricht. Het moge dan ook duidelijk zijn dat Amanda/Ziva en deze vrouw geen goede band hebben.

[MERIDITH HAYWARD] // Foster mother
Meridith was een vrouw van Shadraanse afkomst, waardoor ze wellicht een ergere hekel had aan het pleegkind dat men haar had aangewezen, de dochter van David Clarke die veel Shadraanse families uit elkaar had gerukt vanwege zijn terreurdaad. Amanda kreeg zo onder andere te horen dat niemand ooit nog van haar zal houden, dat ze net zo erg als haar vader was. Boven dat alles, had de vrouw ook wrede straffen die ze gaf wanneer de kinderen niet luisterden, zoals het opsluiten in een superklein duister hok ergens in de kelder, waar de kinderen overigens ook sliepen.

[JACK PORTER] // Childhood bestfriend
Amanda heeft Jack leren kennen kort nadat ze met haar vader verhuisd was naar de Hamptons in Shadra. Het duurde niet heel lang of de twee werden beste vrienden. Ze waren bijna niet uit elkaar te houden, die twee. Helaas mocht hun vriendschap niet heel lang duren, want nadat Amanda's vader gearresteerd werd, werd Amanda weggestuurd naar pleeggezin, ver weg van Jack en haar oude huis. Ze heeft hem sindsdien niet meer gezien.

[NOLAN ROSS] // Trusted family friend
Amanda leerde Nolan pas kennen, toen ze zelf in Allenwood zat. Haar vader had hem gesteund met zijn bedrijf, financieel en emotioneel, waardoor hij nu een succesvolle man was. Dankzij enkele aandelen die haar vader in zijn bedrijf had, zou Amanda een hoop geld erven zodra ze uit Allenwood kwam. Nolan was degene die haar het verschrikkelijke nieuws vertelde over de dood van haar vader, maar dat was niet het enige; hij gaf haar een doos, waarin de dagboeken zaten die haar vader tijdens zijn gevangenschap bijhield, samen met een hoop foto's. Daaruit bleek dat haar vader een onschuldige man was, een zondebok.

[AMANDA CLARKE/ZIVA THORNE] // Bestfriend ✝️
Amanda en Ziva deelden samen een kamer op Allenwood. In het begin waren ze alles behalve vrienden; ze hadden hun onenigheden, hebben zelfs enkele malen gevochten et cetera. Uiteindelijk zijn de twee echter, dankzij wat hulp van Warden Stiles, beste vrienden geworden. Dit leidde uiteindelijk tot het verwisselen van hun identiteiten. Amanda zou nu door het leven gaan als Ziva en Ziva zou door het leven gaan als Amanda. Ze hebben elkaar niet meer gezien sinds Allenwood.

T O P I C S

It didn't kill me, but something inside me died that day.

Post count: 160

Topics
This is where I'm supposed to be with Master Savador
Something to wonder about with Xavier
So much for strength with Xavier
A little rest with Zack
Match 6 || Ziva Thorne vs Yagami Ellenice with Yagami
Surprise with Wren, Kriss, Kael and Caresse
The things we lost in the fire with Avalanche
From nature we can learn with Drake
Hunter and Prey with Master Savador
I'll give myself a spctacular welcome with Giovanni
Nowhere to belong with Shay
I've become so numb with Kailee
The madman of the forest with Nocte
Mouthful of razors with Hyoka
The leaf bonfire with a lot of people
Coffee and cigarettes with Kailee
Suteki da ne with Zack
Overgrown with Cassandra
Like moths to a flame with Master Savador
It's getting dark darling, too dark to see with Kaira, Ronodan and Kalista
Train until you don't fail anymore with Miss Orwyn
2nd Kingdom Raid with Hunter and Night
Treasure Room with a Lucky Dragon
A narcissistic cannibal with Master Julius
Elle a donne des couleurs a mes reves blanches with Master Diusz
In my veins with Zack
Let the games begin with Tyr, Theneras and Kailee
Ready to go with a lot of people
Fate of the unknown with Zack
A late night with Lavi
On my father's wings with Kheldar
Seasons die one after another with Shia
What's done is done with Jules
Tumbling down with Dion
Losing tension with Keith
Ashes with Yvaine and Graham
Foodfight with a lot of people
New, new and euh with Vash
We could stay young together with Evelynn
En nu? with Olivia
The distance between us with Hayden
You don't know with Basil
Follow thy fair sun, unhappy shadow with Theneras
When the darkness comes with Aleric

Lessons
Gym lesson || Earn the trust of your chocobo
Wood lesson || The bamboostick and basic of fighting
VVF Lesson || Well done, look the lakepug licked you!
Survival Lesson || Survival Introduction
VVF Lesson || Introduction
Waarzeggerij Lesson || Magisch tarot
VVF Lesson || Let's say hi to the gemron
Art Lesson || Introductie & basisles
Gym Lesson || Strong heart
Gym Lesson || Bootcamp
Art Lesson || Magisch tekenen
Light Lesson || Introduction
Light Lesson || Speed of light
Light Lesson || Introductie
VVF Lesson || Pixies

Missions
E-Mission || Eliminate Foxie with Ezio and Frey
E-Mission || Grand fragments of runedh with Sarovyr
E-Mission || Clearing paths
D-Mission || Flight attendant
D-Mission || Crocodile tears

H I S T O R Y

There's an old saying about those who cannot remember the past being condemned to repeat it.
But those of us who cannot forget the past are condemned to relive it.
Important moments
1. Born as Amanda Clarke
2. Mother 'dies' // gets sent to a mental illness clinic named 'Angel of Mercy Hospital'
3. Moves to Shadra with her father David Clarke
4. Her father gets accused of a crime he didn't commit
5. Spent weeks in a isolated room, with a psychologist coming in from time to time, trying to make her believe her father is guilty
6. Finally breaks and starts thinking her father is indeed, as everyone says, a monster.
7. Goes from foster home to foster home since then, no-one really wants her
8. Accidently burns down her current residence, almost killing her foster parents and siblings.
9. Was sent to a maximum security juvenile correctional facility named 'Allenwood'
10. Meets Ziva Thorne
11. Father gets 'accidently' killed in a prison fight.
12. An old friend of her father gives her David's diaries, in which he states the truth. Starts to believe in her father again.
13. Switches names and history with Ziva Thorne
14. Gets out of Allenwood and is transferred to Starshine Academy.
15. Left for half a year when she became 18

History wip

david clarke's diaries:
 

_________________
Introduction《 》Thornes 《 》 Voice 《 》 Theme
What goes on behind these doors, I will have mine and you will have yours
We all have our secrets.
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
 

Ziva Emily Thorne ♚

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

 Soortgelijke onderwerpen

-
» Rust
» [GYM] Lesson: Earn the trust of your Chocobo [Ziva]
» Les: Magisch Tarot || Ziva, Ryan, Skyler, Dallas, Kailee

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Starshine Academy ::  ::  :: Fire Magicians-