PortalIndexKalenderFAQZoekenGebruikerslijstGebruikersgroepenRegistrerenInloggen 

Deel | 
 

 Aido Kuran Cross

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
AuteurBericht
Master Aido
-
-
avatar

PROFILEAscendant
Real Name : Béatrice
Posts : 113
Points : 95
MAGICIAN
✦ CHARACTER ✦
Magic: Dark
Klas:
Partner: † Shizuka Cross †

BerichtOnderwerp: Aido Kuran Cross   ma jul 10 2017, 13:53

Aido Kuran CrossKuran is zijn echt familie naam, maar wordt liever aangesproken als Cross, de familienaam van zijn vrouw.

Zijn muziek:
 


Roepnaam: Aido

Leeftijd: 36 jaar

Afkomst: Shadra

Magie: Zwarte magie

Lengte: 1m80

Gewicht: 60 kilo

Bouw: Ziet er breekbaar slank uit, zijn lengte zorgt ervoor dat hij slanker lijkt dan hij is. Toch heeft hij veel kracht en conditie.

Haarkleur: Bruin

Haarstijl: komt tot aan zijn nek en zal soms voor zijn ogen vallen

Kleur ogen: Bruin, kan soms rood schijnen naargelang de belichting en zijn humeur

Likes: Muziek! Enthousiast publiek, lezen, performen, zoete thee met honing. Jazz en muziektheater

Dislikes:
Opschepperij - het is niet omdat je goed bent, dat je een dikke nek moet krijgen
brutale mensen, herrie schoppers – als er iets is waar Aido niet kan uitstaan, dan zijn het mensen die naar een concert komen, maar herrie maken en het verpesten voor de andere mensen.
Leugens, diefstal.

Angst: Alcohol en bindingsangst

Geaardheid: Hetero

Partner: † Shizuka Cross †

Extra:

Hij is afgekickt van een alcoholverslaving. Dit zal hij eerlijk vertellen als mensen ernaar vragen.

Rond zijn rechter ringvinger kan je nog altijd een gouden ring vinden. Hiermee heeft hij de gewoonte om met zijn rechterduim aan te prutsen zodat die aan zijn ringvinger ronddraait.

Aido wordt liever bij zijn voornaam genoemd, zelf door zijn leerlingen. Het zorgt ervoor dat de drempel tussen hen minder groot is en dat er een veel beter contact is. Het is ook een typische kenmerk voor mensen die op een kunstschool hebben gestudeerd. Daar staan docenten als studenten op dezelfde hoogte. Dat wilt niet zeggen dat er geen respect wordt getoond.

Bij de lessen zal je hem zien met een witte vest met zwarte strepen. Dit is ook zijn trouwkostuum, om zijn overleden vrouw te eren. Voor andere gelegenheden zal hij altijd in het zwart of wit gekleed zijn.
Aido zal ook met een kleine band naar de planeet komen. Één van hen zal ook een feestzaal openen in Oak’s Field. Hier zullen ze meestal optreden. De avonden waar ze niet optreden, mogen andere mensen zich inschrijven voor de open podium evenementen.

Naast het docenten leven: Zijn bandleden:

Ze zijn met 4 muzikanten, maar hun magie zorgt ervoor dat mensen het idee krijgen dat er een heel orkest staat. Senji is diegene die het meeste van zijn magie gebruikt. De andere houden zich wel bezig met hun eigen specialiteiten, maar Senri geeft hen de krachten die ze nodig hebben.  
OOC: dit zijn geen officiële personages

Karakter:
Aido oogt heel kalm en introvert, maar geef hem muziek en je zal niks meer van deze persoon zien. Hij leeft constant met muziek, of het nu van hem of van buiten hem komt, dus die persoon zie je maar zelden.

Hij is een geboren muzikant, maar is ook een streling voor het vrouwelijk (soms ook mannelijk) oog. Hij geniet van de aandacht, zorgt ervoor dat hij beter wordt in wat hij doet, maar zal enkel zijn verleiding gebruiken als hij zingt. Treedt hij niet op, dan zal hij elke toenadering beleefd afslaan. Sinds de dood van zijn vrouw heeft hij nog geen vrouw aangeraakt. Soms twijfelt hij of het ooit zal gebeuren, maar wie weet zal hij zijn tweede zielsverwante vinden.

Hoe gedrevener een student is, hoe liever. Graag ziet hij gesloten persoonlijkheden naar hem toekomen, want daar zitten meestal de grootste talenten. Als het niet vlot gaat, zal hij je ook niet anders bekijken. Iedereen begint met stapjes, sommigen groter dan anderen. Wees wel eerlijk als je geen tijd of zin had om te oefenen. Hij begrijpt ook wel dat muziek door andere docenten geen prioriteit krijgen. Als je geen tijd hebt om te oefenen en je liever niet naar de volgende afgesproken les komt, dan zo snel mogelijk iets laten weten zodat jullie samen een andere datum kunnen uitkiezen. Interesseert de les je toch niet, dan graag volledig afzeggen.

Aido heeft een groot open blik en zal niet alleen muzikaal steunen. Hij is maar al te graag een luisterend oor. Muziek kan gevoelens losmaken bij de meest afgesloten mensen, hou dan ook je gevoelens niet vast. Het zal ook eens gebeuren dat Aido zelf bij een goed nummer waterige ogen krijgt.

Sinds hij is afgekickt van zijn alcoholverslaving raakt hij geen druppel aan en zal hij heel sceptisch zijn tegenover mensen die maar al te graag dronken feesten. Zoals al gezegd: heb je een probleem, merk je op dat het toch moeilijk gaat om van alcohol of drugs af te blijven, kom dan naar Aido en hij zal je steunen. Niemand kan je beter steunen en begrijpen dan iemand die het allemaal heeft meegemaakt.

Hij zal nooit over zijn talent opscheppen, kan zelf lichtjes blozen als hij overspoeld wordt door complimenten. De kans om te zingen of om zich te bewijzen zal hij niet voorbij laten gaan. Het kan gebeuren dat hij met zijn medemuzikanten ergens in de straten een klein optreden zal geven. Because they can Wink

Geschiedenis:

0 – 10
Aido is opgegroeid in een welopgevoede familie. Een grote familie met vele nichten en neven, want ze hadden een goed budget met al hun advocaten, rechters en dokters. Iedereen wordt in deze familie geboren met het idee om later ook in die sector gaan. Jammer genoeg heeft Aido nooit het gevoel gekregen dat dat zijn toekomst is. Al van jonge leeftijd wordt hij aangetrokken door geluiden en muziek. Pas rond zijn tiende verjaardag ontdekt hij een muzikant op een markt op Shadra. Een man met een micro en zijn gitaar. Vanaf dat moment wist Aido waar zijn toekomst lag. Meteen werd hij wel meegetrokken door zijn ouders die een afkerende blik richtte naar de artiest.

12 – 22
Na een algemene hoge school opleiding, moet hij meteen een keuze maken voor universiteit. In de verzorging of in de rechten. Aido was al van sinds jonge leeftijd een grote persoon, dus de keus van zijn ouders gingen snel naar de advocaten toekomst. Wat dat ermee te maken heeft is voor Aido nog altijd een raadsel. Misschien omdat het veel impressionanter overkomt. Als elk brave zoon en student leert hij alle regels van de rechten, maar in het geheim is hij met totaal iets anders bezig. Muziek. Hij gaat speciaal zang- en muziekles volgen. Hier en daar treedt hij op in kleine zalen of op straat. Liefst zo ver mogelijk van waar hij zelf woont of waar hij familie weet zijn. Niet dat ze naar concerten komen. Voor hen zijn artiesten parasieten van de maatschappij. Ze verdienen niks, maar krijgen wel geld van de anderen. Met kunst kan je geen toekomst opbouwen. Toch wordt dit zijn eerste grote liefde, en in zijn laatste jaar van rechten faalt hij door zijn muziek werk. Op een avond heeft hij nog eens een concert met zijn piano, waar een kennis van zijn familie hem opmerkt. De verrader verklikt hem aan zijn ouders en die nacht stonden ze hem op te wachten. Hij krijgt op zijn donder van zijn ouders, die hoog oplopen tot zijn vader met het vlakke hand op zijn gezicht slaagt. Vanaf dan heeft hij ze nooit meer gezien. Hij heeft zijn spullen gepakt en is naar de eerste beste hostel gestapt.

23 jaar
Zijn populariteit wordt groter en hij treedt bijna elke avond op. Hierdoor kan hij zich in een muziekschool inschrijven. Eindelijk!

23 – 26
Aido kan eindelijk zijn grote droom opvolgen. In de muziekschool leert hij alles wat een muzikant moet kennen. Leert hoe hij beter zijn stem kan gebruiken en schaaft zijn notenleer bij. Hij studeert af met een grote onderscheiding voor zang en piano. Onderweg heeft hij met andere studenten een kleine band opgericht. Klein kan je het niet echt noemen, want elk instrument die je je kan gebruiken wordt in hun band gebruikt.
Op school was hij heel populair en het onderwerp van de vrouwelijke medestudenten. Toch heeft hij zich nooit aan iemand gehecht of valse hoop gegeven. Hij wacht nog steeds op de ideale partner. Gelukkig voor hem duurt dit niet meer zo lang.

27 jaar
Nog geen jaar na hun studies worden ze opgemerkt door een manager die hen meteen een contract aanreikt. Ze treden vaak op, in grotere zalen en voor hoger opgeleide mensen, soms zelf elite, waardoor ze ook meer verdienen aan hun muziek. Er is toch iets anders dat Aido’s volle aandacht krijgt. De bloedmooie nicht van zijn manager, Shuzika. De liefde was wederzijds en het duurt niet lang voor ze hun relatie bekend maken. Niet dat iemand verrast was, het was over duidelijk dat deze twee voor elkaar zijn gemaakt

30 jaar
Na een relatie van drie jaar slaagt Aido er eindelijk in om haar de perfecte huwelijksaanzoek te geven. Onder een heldere sterrenhemel, in het licht van de volle maan en vuurvliegjes is hij op zijn knie gegaan. Een paar maanden later trouwen ze en geeft hij haar de mooiste tijd van haar leven. Een groot feest en de huwelijksnacht van haar dromen. Aido is nog steeds over zijn oren verliefd op zijn Shuzika en hij weet dat dit nooit zal veranderen. Maar het noodlot beslist er anders over. Op een middag loopt Shizuka over de straten en wordt ze slachtoffer van een gewelddadige overval. In de grote chaos, gebruikt één van de overvallers zijn magie om de mensen af te schrikken, maar raak Shuzika en sterft ze aan de spreuk. Duizende keren heeft Aido herhaalt dat het een leugen is, een zieke grap. Dit kan niet zijn. Niet zijn Shuzika… Bij het zien van haar levenloos lichaam stort hij helemaal in en zoekt hij troost, niet bij vrienden of schoonfamilie, maar in de alcohol. Hij wordt een zware alcoholverslaafde.

30 – 32 jaar
Twee jaar sleurt hij zich door het leven. Het ene café naar de anderen. Slapen op de straten en herrie zoeken bij mensen die hem storen. Vaak heeft hij nachten in gevangenissen door gebracht. Aido voelt niks, alleen de pijn als hij geen alcohol drinkt. Een pijn die hij niet aan kan.
Op een nuchtere ochtend vindt hij een gedumpte buffetpiano. Ook al is hij zwaar gehavend, toch klinken een paar goede snaar. Sommigen vals, maar met een goede stemmer is dit perfect op te lossen. Voor het eerst sinds maanden laat hij zijn vingers over de toetsen gaan, die het nog altijd niet zijn afgeleerd. Zo blijft hij verder doen, tot hij iets aan zijn vest voelt. Achter hem ziet hij een klein jongetje van ongeveer tien jaar. “Kunt u mij dat ook leren meneer,” vraagt de jongen onschuldig. Verbaast had hij zich omgedraaid. Zag die dan niet hoe slecht hij eraan toe was? Of kan het die jongen niks schelen? Aido zoekt een klein zitvlak, zet de jongen op zijn schoot en leert hem de eerste basis van de piano toetsen. Het is dan dat Aido een nieuw doel voor ogen krijgt. Muziek leraar.

32 – 34 jaar

Afkickcentrum
Hij beslist om van zijn alcohol verslaving af te kicken. Hij volgt muziektherapie in de instelling, krijgt zelf de kans om zelf muziek te leiden. Hij heeft weer een doel in het leven.

34 – 36 jaar
Na het afkicken volgt hij een docenten opleiding. Op 36 jarige schrijft hij zich in in de verschillende scholen en krijgt hij een positief antwoord van Starshine Academy.
Een kleine herinnering van zijn studentenleven: http://staracademy.forumtwilight.com/t9056-flashes-of-memories#241929

Dierlijke vorm:
 


Nog te reageren topics: 


http://staracademy.forumtwilight.com/t8874-les-echolocatie-1
http://staracademy.forumtwilight.com/t9041-les-trillende-aanval-syrax
http://staracademy.forumtwilight.com/t9040-les-trillende-aanval-mayla
http://staracademy.forumtwilight.com/t9042-les-trillende-aanval-nardo
http://staracademy.forumtwilight.com/t9051-ave-aido#241905
http://staracademy.forumtwilight.com/t9016-med-check-master-aido

_________________

STAMPS:
 
[Olivia] [Master Aido]
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Master Aido
-
-
avatar

PROFILEAscendant
Real Name : Béatrice
Posts : 113
Points : 95
MAGICIAN
✦ CHARACTER ✦
Magic: Dark
Klas:
Partner: † Shizuka Cross †

BerichtOnderwerp: Re: Aido Kuran Cross   di nov 06 2018, 08:59

Tegenwoordig


Al had hij hard gevochten om niet in zijn verslaving te hervallen, de nieuwe stress en gebeurtenissen hebben toch weer hun tol geëist. Zonder iets te laten weten, heeft hij weer een paar weken in een afkickcentrum geleefd, wijsgemaakt dat hij op tournee was op andere planeten.
Kain, zijn beste vriend en bandlid heeft altijd aan zijn zijde gestaan, elke dag kwam hij Aido in het centrum bezoeken. De duistere magiër beseft heel goed dat hij er zonder zijn steun niet bovenop zou geraken.
Nu begint hij opnieuw met een "nieuwe" overtuiging, met Kain afgesproken dat er toch beter een oogje in het zeil moet worden gehouden. Het kan dus gebeuren dat je Kain vaak in de school zult terugvinden, al zal hij zich meer in Aido's kamer vertoeven om aan nieuwe muziek te werken.

Naar de buitenwereld toe zal hij altijd de charmante, rustige man blijven. Toch zal hij diep vanbinnen altijd een gebroken hart met zich meedragen. De vraag is nu of hij ooit nog iemand in zijn hart zal verwelkomen...

_________________

STAMPS:
 
[Olivia] [Master Aido]
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
 

Aido Kuran Cross

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Starshine Academy ::  ::  :: Dark Magicians-