PortalIndexKalenderFAQZoekenGebruikerslijstGebruikersgroepenRegistrerenInloggen 

Deel | 
 

 Rhysand LaFae

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
AuteurBericht
Rhys
-
-
avatar

PROFILENovice
Real Name :
Posts : 31
Points : 0
MAGICIAN
✦ CHARACTER ✦
Magic: Dark & Air
Klas: -
Partner: I run away when things are good and never really understood the way you laid your eyes on me, in ways that no one ever could.

BerichtOnderwerp: Rhysand LaFae   wo jul 05 2017, 20:23


ALGEMEEN

Full Name: Rhysand Alphonse LaFae
First Name: Rhysand
Name Meaning: Rhysand - IJver Alphonse - Nobel
Nicknames: Rhys, Rhyssie
Gender: Man
Age: 23
D.O.B: 29 Januari
P.O.B: Shadra
Zodiac: Waterman
Sexuality: Bisexueel
Animal form: Raaf - Edelhert


MAGIC

Sort: Dark en Air
Preference: Air
Use: Het best getraind in Duistere magie, geeft Rhys liever de voorkeur voor lucht. Het voelt voor hem lichter aan en makkelijker bestuurbaar. In beide magieën is Rhys bekwaam en hij weet zich goed en lang staande te houden in een gevecht. Zijn verdediging is wat zwakker als zijn offensieve spreuken, maar het weerhoud hem er niet van alles te laten zien wat hij in zijn mars heeft.
Strength: Air, Rhys kan zijn eigen vleugels oproepen en weet genoeg offensieve spreuken om zich lang in een gevecht staande te houden. Hij houd er ook van om met de magie te spelen, aangezien lucht overal is en dus overal gemanipuleerd kan worden.
Weakness: Dark, wat hij voornamelijk als defensieve magie gebruikt. Er zitten een aantal gaten in zijn verdediging die makkelijk te omzeilen zijn als ze eenmaal opvallen.


FAMILY

Father: Jorah LaFae [57]
Mother: Caroline LaFae-Du Roque [44 - ✝]
Sisters: -
Brothers: Charley LaFae [30]

Uncles: Serge LaFae [60]
Aunts: Tyna LaFae-Smith [62]

APPEARANCE

Height: 1.77M
Weight: 60kg.
BMI: 19.2
Hair color: Blauwzwart
Hair style: Kort en glad aan de zijkanten van zijn hoofd, maar van voor is het wat warrig en golvend en zijn er een aantal plukjes haar die hier en daar uitsteken.
Eye color: Violet tot paars
Build: Brede schouders en een sterk lichaam. Het is duidelijk dat Rhys van tijd tot tijd de sporthal bezoekt.
Tattoo's/Piercings: Een grote op zijn schouderbladen, rug en biceps, er zit geen speciale reden achter. Rhys vond het mooi en het gaf hem het gevoel dat het zijn lichaam was en dat hij er mee kon beslissen wat hij er mee wilde.
Littekens: Op zijn borst en rug een aantal van spar-gevechten in de tijd dat hij thuis trainde bij zijn vader.


CHARACTER

Likes: Astronomie, planeten, wolken, de kleur van de ochtend en avond zon, de werking van magie, sneeuw, storm, wind, geometrie, wiskunde, planten en kruiden, de bossen op Gren
Dislikes: Pastelkleuren, munt, duiven, te laat uit bed komen/verslapen, regen, zand, herfst
Dream:Zijn opleiding tot lucht magie leraar afronden, beginnen aan een astronomie opleiding en iets groots ontdekken.
Fear: Zijn motivatie en passie voor astronomie en de wereld om zich heen compleet verliezen en niet langer meer echt een doel in zijn leven hebben.
Verslavingen/mentale problemen: Geen.

Karakter:

Zilveren tong - leugenaar - passievol - zorgzaam - tikkeltje naïef -behulpzaam - gemotiveerd - verliest zichzelf soms in zijn gedachten - dromer - manipulatief

Rhys is iemand die heel goed weet wat hij moet zeggen om te krijgen wat hij wil. Hij is zeer begaan met woorden en weet hoe hij zich moet gedragen om tot de top te komen. Hij is een begane leugenaar. Daar staat tegenover dat Rhys makkelijk kan verbergen wat hij echt denkt en voelt, dit lijkt hem van een afstandje een koude, emotieloze klootzak te maken, maar het tegendeel is waar. Rhys geeft veel om zijn omgeving, zoveel dat hij zo voor ze door het vuur zou gaan. Hij heeft een hart van goud en geeft iedereen een kans, zo niet twee kansen, voordat hij oordeelt. Hij is behulpzaam, zorgzaam en gemotiveerd maar wil graag dat anderen niet te dicht bij hem in de buurt komen. Hij houd mensen graag op afstand omdat hij bang is voor hun (voor)oordelen en bang is gebruikt te worden.

HISTORY
Rhys is geboren in een familie van Adel op Shadra.
Hij was de tweede zoon in het gezin, zijn broer was zeven jaar ouder als hem, en maakte geen aanspraak op de titel van zijn vader, wat hem verder weinig uitmaakte. Zijn vader was een koud en gereserveerd man, terwijl zijn moeder alles om haar heen zorg en liefde schonk. Rhys werd dan ook voornamelijk opgevoed door zijn moeder en heeft van haar de behulpzame en bezorgde trekjes gekregen. Door het leeftijdsverschil tussen de broers heeft Rhys nooit echt zijn broer leren kennen, die meer op zijn vader leek en net zo afstandelijk was als hem.
Rond zijn zesde ging Rhys niet naar school maar werd hij thuis geschoold. Zijn vader vond dat de familie te hoogstaand was om de zonen naar een normale school te sturen waar ''boerenkinderen'' ook heen gingen. Het werd al vrij snel duidelijk dat de jongen aanleg had voor zowel Dark als Air magic, maar omdat het gezin vrij conservatief was, werd er vooral geoefend met zijn duistere magie. Rhys vond dit te gek en was leergierig. Naast magie scholing, kreeg hij ook les in tactiek, etiquette en politiek. Aangezien de jongen te bang was om tegen zijn strenge vader in te gaan, deed hij braaf wat hem gezegd werd.
Rond zijn achtste werd hij ook uitgenodigd op de feestjes die zijn vader en moeder maandelijks gaven. Hij werd ondergedompeld in de wereld van hoge piefen, nette kledij en heerlijk eten. Vooral het laatste was hij in geïnteresseerd. Op deze feestjes leerde hij ook zijn vrienden kennen, met wie hij optrok wanneer hij niet moest leren voor zijn lessen of moest oefenen voor zijn magie. Een van die vrienden was Elain, een wat voorzichtig meisje dat er voor zorgde dat zijn Rhys' zachte en beschermde kant niet verloren ging.
Op zijn elfde overleed zijn moeder plotseling na een kort ziektebed.
Aangezien Rhys altijd veel om zijn moeder had gegeven was hij er kapot van. Veel tijd om te rouwen kreeg hij echter niet, want zijn vader vertelde hem dat hij niet zijn ware emoties kon laten zien, omdat het een teken was van zwakte en zijn vijanden, die hij niet of nauwelijks had, tegen hem kon gebruiken. Hij deed wat hem gevraagd werd,
vermande zichzelf, maar zodra hij buiten de buurt van zijn vader was, of elk ander belangrijk persoon of evenement, werd hij gewoon Rhys, de bezorgde, rouwende en aardige jongen. In die moeilijke tijd was Elain er voor hem en de twee groeiden dichter naar elkaar toe. Omdat hij overdag nauwelijks van zijn huis weg kon, ging hij er 's nachts op uit en ontmoette ze elkaar op een veld niet veel verderop, om daar een hele nacht de sterren te bekijken en pas tegen de tijd dat de zon opkwam, weer terug naar huis te gaan. Via die manier kreeg de jonge Rhys interesse in de sterren, hoe het werkte en hoe ze tot stand waren gekomen. Hij was nieuwsgierig naar wat er verder dan de landerijen en de velden van zijn vader lag en hoe zijn omgeving in elkaar stak. Elain deelde die passie met hem. Elain was ook van stand en toen Rhys zijn vader eenmaal doorhad wat er broeide, begon hij op de achtergrond al zijn plannen te smeden.
Toen Rhys vijftien jaar werd, kreeg hij van zijn vader een huwelijk cadeau. Een huwelijk tussen hem en Elain. Rhys protesteerde niet, hij kon het niet, want het was onbeleefd, en ergens wilde hij het ook niet. Het zou het beste cadeau van zijn vader zijn wat hij ooit had gekregen. Van Elain had hij een telescoop gekregen, waar hij haar eeuwig dankbaar voor zou zijn.
Rond zijn achttiende werd het tijd om een keuze te maken wat hij wilde gaan doen. Zijn broer Roan ging duidelijk in de voetsporen van zijn vader treden en zat al een paar jaar in het leger, maar voor Rhys was de weg nog vrij. Het was duidelijk voor hem dat hij niet zoals zijn vader wilde worden en Elain herinnerde hem daar steeds aan als hij haar zag.
Hij wilde leren, maar tegelijkertijd iets terug doen voor de ander.
Een lerarenopleiding was daar een goede oplossing voor. Maar ook wilde hij zijn interesse in astronomie niet verliezen. Daarom besloot hij om eerst zijn luchtmagie te verbeteren en zich daar verder in te verdiepen, in de hoop het element beter te leren kennen en nieuwe dingen te ontdekken, daarna stond een opleiding sterrenkunde op de planning, maar dat kon niet voordat hij zijn leraren opleiding air magic had afgerond. En die kwam met een stage, een stage die hij graag wilde doen op Starshine Academy. Want de naam was al zo toepasselijk.

Alles is nog w.i.p, wordt nog aangepast enzo.
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
 

Rhysand LaFae

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Starshine Academy ::  ::  :: Dark Magicians-