PortalIndexKalenderFAQZoekenGebruikerslijstGebruikersgroepenRegistrerenInloggen 

Deel | 
 

 Dazing off~

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
AuteurBericht
Lilya
-
-
avatar

PROFILERecruit
Real Name : Chanel
Posts : 60
Points : 0
MAGICIAN
✦ CHARACTER ✦
Magic: Light and Earth
Klas: ~
Partner: As I said everything is lovable~ 

BerichtOnderwerp: Dazing off~   wo jun 21 2017, 21:18

In haar dierenvorm met een boek over Licht magie in haar mond wandelde ze door de gang heen. Als Poolvos was ze een heel stuk kleiner en aangezien het weer een andere jaargetijde was, was ze op dit moment bruin, bijna al haar witte haren had ze verloren. Deze waren alleen nog maar terug te vinden als ze een mens was en haar natuurlijke haren weer tevoorschijn waren gekomen. Haar gele ogen staarde de gang door, ver kon ze wel kijken, maar het was erg rustig. Er was geen 'hond' te vinden, alleen zijzelf, als je haar al een 'hond' kon noemen. Niet veel later kwam ze op plaats van bestemming aan en veranderde ze terug in haar mensenvorm. Het boek had ze ondertussen weer in haar handen, dat was een stuk makkelijker namelijk. Als mens met een boek in je mond rondlopen was een beetje vreemd. Al was Lilya het type die daar zelfs nog niet om kon geven als ze het wel deed.

Ze had plaats genomen op een van de vele stoelen in het grote lokaal. Aan weerszijde waren kasten vol met boeken te vinden. Ze zat wel prettig in de stoel, misschien een beetje te ver onderuit gezakt, maar haar gele ogen waren gefocust op het boek wat ze open had geslagen voor haar neus. Ze knipperde een paar keer en haar ogen gleden over de vele regels die in het boekje stonden. Echter had ze voor vandaag misschien al te veel in haar hoofd gestampt wat literatuur betreft en kon ze haar ogen niet veel langer open houden. Ook de stoel waarin ze zat was te comfortabel op het moment en zorgde er samen voor dat ze in een diepe slaap belandde. Het boek gleed uit haar handen en lag vervolgens nog steeds wijd open op haar schoot. Ze had geluk dat het zo goed als avond was en ze geen lessen meer kon missen. Zou ze echter wel weer op tijd wakker worden?

@Teren~  

(Moet wel weer even inkomen hoor c: )

_________________
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
ii
-
-


PROFILENovice
Real Name : .
Posts : 530
Points : 57
MAGICIAN
✦ CHARACTER ✦
Magic:
Klas:
Partner:

BerichtOnderwerp: Re: Dazing off~   za jun 24 2017, 20:19

FOREVER
HERES TO EVERYTHING COMING TO NOTHING

Het is even na middernacht, in de wandelgangen is het nagenoeg stil, het enige geluid afkomstig van de jongen zijn eigen voetstappen. De blonde man laat het  navigeren door het doolhof aan wandelgangen over aan zijn geheugen, daar het prille licht van de kaarsen onvoldoende is om op zijn zicht te vertrouwen. De jongeman strekt zijn hals van links naar rechts, zijn linkerhand pijnlijk over zijn slaap rollend. Op deze majestueuze nacht had de blonde besloten om wat van zijn nagelaten schoolwerk na te kijken, een opdracht van zijn mentor waar hij, dankzij uitstelgedrag, nog niet aan toegekomen was. Het doel was om een opzet te bedenken voor de komende les, die over het lezen van aura's zou gaan. Aura's waren de jongen zijn specialiteit dus het schrijven van de opzet was niet moeilijk geweest, misschien is het juist zijn bekendheid met het aspect wat de lange duur van de activiteit bepaald heeft. Het gelaat van de jongen betrekt een beetje; hij hoopte maar dat zijn mentor het niet te uitgebreid zou vinden. Het zijn tenslotte maar studenten. Over lessen en studenten gesproken... Wat waren ze... vermoeiend vandaag. De brunette die aan hem had gevraagd of hij single was, was misschien wel het toppunt van de dag. 'Misschien was het beter als ze zich zou focussen op haar studie' had hij tegen haar gezegd, was dat te serieus geweest? Hmmm...

Teren loopt in stilte door naar zijn kleine torenkamertje, waar hij volledig uitgeput op het bed neervalt. Vanaf het bed gooit hij een aantal kledingstukken uit en tuimelt daarna in een diepe doch onrustige slaap. Teren droomt die nacht voor de verandering niet, wat een welkome verandering is in het patroon van de afgelopen dagen. Afgezien van de toevallige mug die rond zoemt en het wisselen van zij, is het stil in de torenkamer en vliegen de donkere uurtjes voorbij.

Warme ochtendstralen stromen al lang en breed door de kiertjes van de gordijnen de torenkamer binnen; diens interieur in een oranje morgengloed hullend. De standaardalarm klok die nu hoort te klinken blijft uit, iets waar de jonge slapende Teren zich nu nog geen zorgen over maakt, maar iets wat later zeker weten voor wat rep en roer zou gaan zorgen. Secondes, minuten en uren passeren voordat Teren eindelijk ontwaakt uit zijn perfecte roes. Gapend komt Teren overeind uit bed, vermoeid door zijn ogen wrijvend om op zijn ooiedooie gemakje de alarmklok te checken. Van de cijfers die hij daarop aantreft springen zijn ogen wijd open. 09:11 gaf de klok aan, die Teren vanaf nu omgedoopt had tot onbetrouwbaar ellendig ding. Voordat Teren's lichaam helemaal bij zinnen is, probeert hij om uit zijn bed overeind te komen waardoor zijn voet in de lakens blijft vast hangen, en Teren even later over de vloer gespreid ligt. "Godver-" vloekt Teren hard op, om vervolgens jammerend overeind te krabbelen en zijn ontbrekende kledingstukken van de grond te rapen. Met de kledingstukken in zijn hand holt hij naar de badkamer waar hij zich zowel aankleed als zijn gezicht wast; een nat chaotisch geheel.

Teren was onder de impressie dat hij best wel snel was geweest met zijn ochtendritueel, maar wanneer hij weer in de gedeelde slaap en woonkamer verschijnt wordt hij geconfronteerd met vier rode cijfers die hem het tegendeel bewijzen: 10:02. Een golf van frustratie gaat door een nu-al vermoeide Teren heen. Even staat hij stil; zijn opties overwegend. Enkele seconden later komt hij weer in beweging; een van zijn handen die gefrustreerd door zijn halflange blonde haar schiet. "Ach, wat zou het godverdomme ook-" de rest van de woorden gaan verloren in de atmosfeer; en dat is maar beter ook. Hij zou later die dag zijn straf wel onder ogen zien bij mevrouw Oriël. Hoe kwaad zou ze zijn op een schaal van 1 tot 10? Teren wandelt zijn torenkamertje uit en loopt doelloos door de oostelijke gangen. Wanneer hij bij een van de verlaten lokalen een blik naar binnen werpt houdt hij abrupt halt. Zijn honing-groene ogen zijn gevallen op een jongedame die met een boek nog op haar schoot, in diepe slaap verkeert. Teren kantelt zijn hoofd uit nieuwsgierigheid, voor hij zachtjes naar binnen sluipt. Hoe groot was de kans dat deze blondine al één of zelfs twee lessen gemist had? Teren geniet van haar kalme waterige aura die groot genoeg is om de volledige kamer te vullen. Niets is echter voor eeuwig; noch zijn dingen bedoeld om een eeuwigheid te duren. Teren vist het boek van haar schoot af en tikt zonder pardon kort, maar zacht, met het boek op haar achterhoofd. "Wakker worden zonnestraal, de slaap uurtjes zijn al een tijdje voorbij." zegt hij zachtjes, met in zijn stem een hint van amusement. Ergens had hij medelijden met de jongedame, en ergens vond hij het juist prachtig dat hij niet de enige bleek te zijn die zich in deze situatie bevond op deze jonge ochtend.

Nieuwsgierig bekijkt Teren de kaft van het boek in zijn handen; 'lichtmagie voor gevorderden'. Het leek nog maar enkele maanden geleden dat hij dit boek zelf in handen had gehad, bedenkt Teren zich nostalgisch vooraleer hij het voor haar op de tafel neerlegt. "Geen zorgen, ik ben hier niet om je te straffen." zegt Teren simpel, een glimlach op zijn gezicht. Teren neemt laks plaats naast haar en knikt naar het boek op de tafel. "Extra aan het leren?" vraagt hij haar nieuwsgierig; zijn gezicht nieuwsgierig naar het hare toe gedraaid. De jongedame zou hoe dan ook te laat zijn voor het tweede les uur, die extra minuten met hém zouden haar niet nog verder in de problemen helpen. En wat is een betere manier om tijd te passeren, en je strafwerk te vermijden, dan door te kletsen over ditjes en datjes?

@Lilya  Ik hoop dat je er wat mee kunt c:
&&geen zorgen, dat went vanzelf wel weer ^^
 
made by prism of btn ~
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Lilya
-
-
avatar

PROFILERecruit
Real Name : Chanel
Posts : 60
Points : 0
MAGICIAN
✦ CHARACTER ✦
Magic: Light and Earth
Klas: ~
Partner: As I said everything is lovable~ 

BerichtOnderwerp: Re: Dazing off~   ma jun 26 2017, 16:40

Het was zo'n mooie, zonnige dag buiten! De vogeltjes fluitten, het water in het beekje maakte een zeer prettig geluid en het gras voelde heel erg zacht! Wat een droomwereld, ze kon hier wel voor eeuwig blijven! Oke, dat ging dus niet gebeuren, want dit alles was een droom en dingen duurde inderdaad niet voor eeuwig, niks. Een gewicht was van haar schoot verplaatst, haar boek om precies te zijn en niet veel later kwam ze in een schok bij bewustzijn, omdat ze een tikje op haar hoofd had gevoeld. Nog niet wetende dat dit van haar boek kwam en dat dit door een ander persoon werd uitgevoerd. Haar gele ogen waren dan ook open gegaan, wel langzaam. Ze knipperde en ze wreef even met haar hand door haar platinablonde haren. Haar blik schoof naar de persoon die een zin uitspraak, ze werd eerst zonnestraal genoemd en iets over dat de slaap uurtjes voorbij waren... Wacht.... Wat?! Haar ogen werden wat groter bij het horen van zijn woorden. Ze kon het dan ook niet laten om eerst richting de ramen te kijken, het was al super licht... hoelang had ze hier gelegen? Ze ging wat rechter op zitten en keek even naar de stoel waar ze in zat. Ach, ze voelde nu pas de pijn van in een stoel in slaap vallen. Ze kneep even haar ogen dicht en keek gelijk weer naar de jongen die nu ondertussen naast haar plaats was komen nemen. Hij begon weer dat hij haar geen straf kwam geven en voor een of andere reden ontsnapte er een opgelucht zuchtje uit haar mond. Ze bleef de jongen echter ook aan kijken met haar gele kijkers, nee ze had geen problemen met oogcontact. Hij vroeg haar vervolgens of ze extra aan het leren was. Er verscheen een glimlach op haar gelaat.

Ze begon lichtelijk te grinniken en haalde haar handen wat door haar haren heen om het een beetje fatsoenlijk te maken en pakte haar boek op van de tafel voor haar "Ja..." begon ze "Dat kun je wel zeggen, ik was goed bezig" ging ze verder "Het is alleen wat uit de hand gelopen denk ik" grinnikte ze even. Ja, ze had de hele nacht hier gelegen en ze had zich dus ook duidelijk verslapen. Daardoor was ze nu dus te laat voor de les, maar de jongen naast haar leek het allemaal niet erg te vinden, was hij ook te laat? Ze klapte haar boek dicht en ging wat beter op de stoel zitten, meer zijn kant op en keek hem weer aan. "Ik was hier gisterenavond aan het leren..." begon ze "Daarna ben ik in slaap gevallen blijkbaar" oke hoe langer ze erover nadacht hoe grappiger het was. Lilya was namelijk niet het type die zich versliep, nooit eigenlijk, tot vandaag. "Ik verslaap mij meestal nooit" grinnikte ze "En jij?" vroeg ze vervolgens net zo nieuwsgierig als hij had gedaan "Ook verslapen en dus te laat voor de les?". Oh, ze had zich nog niet eens voorgesteld, ze had de jongen namelijk nog niet eerder gezien hier. Ze stak dan ook zonder pardon haar hand naar hem uit "De naam is Lilya" sprak ze met een zoete glimlach op haar gezicht. Zo naïef als ze was, vond ze alles en iedereen aardig tot het tegendeel was bewezen en zelfs dan kon ze nog oblivious zijn.

@Teren~

_________________
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Gesponsorde inhoudPROFILE
MAGICIAN

BerichtOnderwerp: Re: Dazing off~   

Terug naar boven Ga naar beneden
 

Dazing off~

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Starshine Academy ::  :: Floors :: Floor VI - Light Magicians Dormitory-