PortalIndexKalenderFAQZoekenGebruikerslijstGebruikersgroepenRegistrerenInloggen 

Deel | 
 

 Basil Antoon Benson

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
AuteurBericht
Basil
-
-
avatar

PROFILERecruit
Real Name : Esmée
Posts : 80
Points : 0
MAGICIAN
✦ CHARACTER ✦
Magic: Earth x air
Klas: Master Shong
Partner: Head's up and thank fuck you're still alive.

BerichtOnderwerp: Basil Antoon Benson   zo jun 18 2017, 21:41B A S I C S

Name: Basil Antoon Benson
Nicknames: Bas
Meaning: Basil - royal/kingly, Antoon - worthy of admiration or praise, Benson - the blessed one
Gender: Man
Age: 17
D.O.B: 8 april
P.O.B: Noord-Erd
Zodiac: Ram
Sexual Orientation: Hetero

Planet: Erd
Languages: Frans, Engels, Nederlands
Magic: Earth x air
Use of Magic: zwarte magie & offensief

Parents: Vader - Hendrik Benson (47), Moeder - Maude Deherdt (45)
Brother(s): Wade Benson (22)
Sister(s): Adria Benson (15), Wen Benson (7)
Grandparents father's side: Kyle Benson (78 †) x Katya Mattel (75 †)
Grandparents mother's side Tom Deherdt (64 †) x Kat Arie (72)
Uncles: Daan Benson (52), John Jones (48)
Aunts: Aly Deherdt (48)
Niece(s): Ella Deherdt (16), Eva Deherdt (16), Ann Deherdt (12)
Nephew(s): Karsten Deherdt (18)

Family tree: - click -O U T S I D E

Height: 1m82
Weight: 84kg
Build: Basil is redelijk breed gebouwd en heeft een mooi lichaam waaraan je duidelijk kan zien dat hij sportief aangelegd is en ook wel degelijk geeft om zijn lichaam. Hij heefst sterke benen en armen die tonen dat hij gespierd is, maar niet overdreven gespierd. Gewoon gezond. Basil zal altijd mooi recht lopen. Hij is niet echt het type dat zijn schouders laat hangen, want dan zie je er minder weerbaar uit. Verder heeft hij een mooi gebouwd gezicht en een zeer mooi, recht gebit wat al meerdere complimenten uit zakken gevist heeft.
Hair color: Bruin
Hair length: Niet heel lang, niet heel kort
Hair style: Los, warrig, ongekamd, ongetemd
Eye color: Donkerbruin

Clothing: Skinnies, afgelopen schoenen, losse T-shirts en hier en daar gaat er niets boven wat elementen van de indie- of hippiescene. Broeken met scheuren bevallen Basil ook wel, en meer dan eens zal je hem dus in zo'n broek zien lopen met een T-shirt er in gestopt en dan een paar schoenen die al jaren in zijn kast steken. In de winter draagt hij jassen die passen bij zijn kleren. Bomberjacks bevallen hem ook wel, maar niet in de zomer. In de zomer probeert hij zo vaak mogelijk alleen een T-shirt aan te doen. Als het echt warm is kan je hem ook wel in een tanktop tegenkomen, maar daar is hij toch niet zo'n fan van.
Piercings: -
Tattoos: -
Sieraden: -
Scars: Enkelen, hier en daar
Overig: -I N S I D E

Likes: Met vrienden praten, sigaretten/roken, alcohol, slapen, uitslapen, vakantie, geschiedenis, een keer goed ruzie maken, sporten, lopen, zwemmen, ziekenhuizen, naalden, etc.
Dislikes: Mensen die hem ongelijk geven, stille mensen, bange mensen, verlegen mensen, speeches over hoe ongezond [blank] is, opstaan om naar lessen te gaan, lessen volgen die hem niet interesseren, lichte hekel aan air magicians, etc.
Goals: Hij zit niet in zijn aard om het toe te geven, maar hij wilt later gewoon een klein en gelukkig gezin
Fears: Xenofobie - angst voor het onbekende

Personality: spraakzaam - open - vlot - snel kwaad (en agressief) - impulsief - hart op de tong - zelfstandig - behulpzaam - betweter - koppig

Basil is een aardige jongen die heel spraakzaam is en altijd een antwoord klaar heeft doordat hij zijn hart op de tong draagt. Hij is open en deelt veel over zijn leven omdat hij niet echt vindt dat hij zich moet schamen voor de dingen die in zijn leven gebeuren of aan de gang zijn. Hij is vlot en ook wel behulpzaam als hij je graag mag, maar een heleboel van zijn slechte karaktereigenschappen zorgen ervoor dat hij toch best wel moeilijk is in de omgang. Om te beginnen voelt hij zich heel snel beledigd en op de tenen getrapt, wat ervoor kan zorgen dat hij kwaad wordt. Zijn woede uit hij in pure agressie, er is niet zo iets als iets deftig uitpraten, hij verkiest zijn handen gebruiken boven woorden. Ook is Basil een enorme betweter en zal hij echt niet zomaar iets van je aannemen omdat hij enorm gehecht is aan zijn eigen mening. Als je hem betrapt op een fout en die uitwijst, zal hij te koppig zijn om toe te geven dat je gelijk hebt en zal - doordat hij snel kwaad wordt - je misschien agressief benaderen. Zijn hart op de tong zorgt er ook voor dat hij vaak dingen zegt die hij beter niet gezegd zou hebben, wat tot gevolg heeft dat hij vaker dan eens in conflicten terecht komt die hij had kunnen vermijden door gewoon sympathieker te zijn. Velen vinden hem dan ook niet zo'n leuke jongen omdat het wel algemeen bekend staat wat voor persoon dat hij is. Het feit dat hij niet vies is van alcohol maakt het voor sommigen alleen nog maar erger, omdat Basil nog agressiever wordt als hij niet meer compleet sober is.

History
Basil werd geboren een week nadat het één april geweest was. De bevalling verliep over het algemeen wel goed, ook al had zijn moeder enorm veel pijn geleden. Zijn vader en zijn vijf jaar oudere broer Wade hadden de hele nacht in de gang van het ziekenhuis gewacht tot Maude bevallen was van haar tweede kind, want ze had haar man en zoon verboden haar te zien tot ze haar nieuwe zoon in haar armen had. Toen hij geboren was, mochten ze haar wel zien, en mocht Wade helpen denken voor een naam. Al gauw werd besloten dat het nieuwe kind Basil zou heten, en dat zijn tweede naam Antoon zou zijn.

Basil heeft altijd veel geluk gehad met zijn familie, omdat ze een relatief hechte familie zijn met familieleden die vaak genoeg samenkomen en elkaar effectief graag hebben. Twee jaar nadat Basil geboren was, werd zijn zusje Adria geboren. Door het kleine verschil aan leeftijd werden hij en zijn zusje al gauw goed bevriend, en waren ze onafscheidelijk, alsof ze een tweeling geweest waren. Geen van hen beiden had zo een sterke band met Wade, omdat die al zeven was toen zijn zusje geboren werd. De vriendschap tussen Adria en hem bleef duren, zelfs toen ze ouder werden, en toen ze allebei oud genoeg waren om naar school te moeten, had dit een positieve invloed op hen allebei. Ze waren eerder geneigd om zonder huilen naar school te gaan omdat ze beseften dat ze elkaar hadden, ook al zaten ze door het leeftijdsverschil niet in dezelfde klas.

Basils school verliep echter niet zo vlot als de school van Wade of Adria. Die bleken allebei enorm slim te zijn en ze haalden altijd zo'n goede punten dat Basil uiteindelijk stopte met nog moeite te doen, omdat hij wist dat hij toch nooit dezelfde punten zou kunnen halen. Hierdoor raakten zijn ouders ontmoedigd en had Basil het gevoel dat hij minder geaccepteerd werd op de familiefeesten omdat zijn neef en nichtjes allemaal ook slim waren. Zijn ouders beweerden dan wel dat het niet uitmaakte, maar dat zou ook nog wel veranderen. De jaren verstreken en Basil gaf steeds meer op, en tegen dat hij negen was, had hij officieel opgegeven met hopen op een goede toekomst. Hij begon steeds vervelender te doen ener kwam steeds meer afstand tussen hem, zijn ouders, Wade en Adria. Hij wist ook dat zijn moeder zwanger was, en dat er nog een kind in de aantocht was, wat hem nog kwader maakte, omdat hij ergens gedacht had dat hij het laatste kind geweest zou zijn. Hij had altijd gedacht dat hij de ideale zoon geweest was en dat Adria een ongelukje geweest was - ook al had hij haar graag. Toen zijn moeder dus beviel van Wen, protesteerde hij. Hij wou niet meer eten en drinken en hij vertikte het om aandacht te geven aan Wen. Zijn ouders waren ten einde raad en hebben Basil toen een tijdlang naar zijn grootouders van zijn moeder's kant gestuurd.

Van zijn negende tot zijn twaalfde zal hij bij zijn grootouders wonen, wat ervoor zorgt dat hij Wen niet ziet opgroeien en dat zijn band met Adria helemaal verdwijnt. Wade probeerde in het begin nog brieven te sturen, maar Basil antwoordde ze nooit. Het feit dat hij naar zijn grootouders gestuurd was was voor hem een bewijs dat zijn ouders nooit echt van hem gehouden hadden, omdat hij vertikte in te zien dat hij gewoon een irritante zoon geweest was en dat hij dit alles echt enkel maar aan zichzelf te danken had. In het begin had hij besloten zijn grootouders demonstratief te negeren en te doen alsof ze niet bestonden omdat hij geërgerd was. Ook moest hij naar een nieuwe school op Puffoon, want daar woonden zijn grootouders, en dat vond hij nog erger. Hij was dan zelf misschien wel deels een air magician, maar hij begon echt een hekel te krijgen aan de rest, want bijna iedereen op die school was natuurlijk een air magician. Op deze school ging het nog erger dan op de andere, en hij wist dat ook goed te doen blijken bij zijn oma en opa thuis door zich nog slechter te gedragen dan daarvoor. Hij begon zijn woede en frustraties uit te werken door te gaan lopen of te gaan zwemmen, want zijn opa had gezegd dat sporten daar goed bij hielp. Omdat hij kwaad was op zijn opa had hij niet geluisterd naar hem, maar zodra hij wist dat zijn opa vergeten was wat hij tegen Basil gezegd had, was Basil toch begonnen met sporten. Alsof het een grap geweest was was Basils grootvader op één april (en dus een week voor zijn kleinzoons verjaardag) overleden aan de gevolgen van een ongeluk. Eerst geloofde de jongen niet dat het werkelijk zo was. Zijn grootmoeder Kat wou hem ook nooit vertellen hoe het precies geebeurd was, maar Basil vermoedde dat het met zaken te maken had, want zijn opa had een klein en misschien wel lichtelijk duister zaakje waar hij niets van af mocht weten. Het heeft lang geduurd, maar hij heeft leren accepteren dat hij de rare omstandigheden van zijn opa's dood nooit te weten zal komen. Omdat zijn oma wel heel triest was om de dood van haar echtgenoot, heeft ze Basil terug naar zijn ouders gestuurd, die niet al te blij waren om hem terug te ontvangen.

Hij heeft nog een jaar, tot zijn dertiende, bij zijn ouders doorgebracht, maar hij kon niet tegen de aanwezigheid van Adria en Wen. Wade woonde alleen en Basil hoorde nog zelden van hem. Zijn ouders konden zijn gedrag echt niet meer aan en hebben daarna besloten heb naar Starshine Academy te sturen. Nog geen jaar later is daarna zijn oma van zijn vaders kant overleden en niet veel later haar echtgenoot ook omdat hij - zoals de dokters het romantiseerden - gestorven is aan een gebroken hart. Basil vond dit jammer, maar zag het vooral als een excuus om zijn studies nog te laten verslechteren. Hij interesseerde zich wel in bepaalde vakken en talen, maar dat zorgde er niet voor dat hij beter zijn best ging doen, want hij moest zijn reputatie van school-hatende-jeugd nu wel hoog houden. Dus vanaf zijn dertiende zat hij op de Academy, en hij is nooit meer terug naar huis gegaan omdat hij bang was van de reacties van zijn familie en zijn gezin. En hij had het nog wel goed op de Academy, als hij heel eerlijk was.

Tijdens een vakantie kwam Basil nog eens thuis van de school en vertelde er verhalen over. Adria was erg onder de indruk en luisterde naar hoe haar broer opschepte over zijn kennis van magie. Ze konden hun vriendschap beetje bij beetje herstellen en dat deed haar plezier. Net voor Bas terug ging vertrekken, had hij een gesprek met zijn ouders. Hij vroeg of Adria niet ook naar de school mocht komen. Hij vond dat het de ideale plaats was voor haar. Ze was dolgelukkig toen ze zijn voorstel hoorde en overtuigde haar ouders om naar Starshine te gaan. Ze stemden in en schreven haar in zodat ze met Bas mee kon gaan naar de school. Bas vond het fijn om Adria mee te hebben omdat het voor hem ook een steek was naar Wen, die zonder haar zus op zou moeten groeien, maar dat had Adria allemaal niet door. Zij was gewoon klaar om haar magie-carrière uit te bouwen.

_________________
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
 

Basil Antoon Benson

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Starshine Academy ::  ::  :: Earth Magicians-