PortalIndexKalenderFAQZoekenGebruikerslijstGebruikersgroepenRegistrerenInloggen 

Deel | 
 

 Cats in a bag [x]

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
AuteurBericht
Alpha
Czar of Sin
Czar of Sin
avatar

PROFILEGuardian
Real Name : Cat
Posts : 372
Points : 0
MAGICIAN
✦ CHARACTER ✦
Magic: Dark - Fire
Klas: Classy af
Partner: No mourners, no funerals.

BerichtOnderwerp: Cats in a bag [x]   do jun 08 2017, 20:20

Zonder echt om te kijken verdween de demon uit de bar. De deur sloot zachtjes achter hem en het geklingel van de bel die klonk bij het sluiten van de deur drong niet echt tot hem door. Ook het gelach en het geschreeuw uit de kroeg dat van hard naar gedempt ging, deerde hem niets. Het was dat hij zijn masker droeg, anders was hij er wel anders van afgekomen dan alleen een bloedneus, waarvan het bloed nu over zijn lippen sijpelde. Zijn tong gleed erover heen en proefde de ijzeren smaak. Het was niets bijzonders, het was wel een lange tijd geleden geweest dat hij een bloedneus had gekregen, zeker in zo'n situatie, maar vaak genoeg was het wel voorgekomen. Ondertussen was het bloed al bijna opgedroogd.
Hoe had hij kunnen weten dat ze op die leeftijd al getrouwd was? Ze had misschien een ring om gehad en die ring had er misschien ook vrij prijzig uit gezien, met de steen in het midden die soms leek te schitteren in het licht, maar hij telde er zelf ook vijf aan zijn eigen vingers. Geen van allen waren een trouwring, godzijdank, al hechtte hij er wel veel waarde aan. Twee waren een cadeau van Astrea geweest, de derde was voor Eden en de andere twee waren om kleine brandmerken te verbergen. Maar, hoe kon hij hebben geweten dat het een trouwring was en niet, zoals bij hem, pure decoratie. En hoe had hij kunnen weten dat haar man een boom van een vent was. Haast letterlijk. Alpha had nog nooit zulke brede schouders gezien. Daar konden zijn charmes niet tegen op. Bovendien, viel hij niet zo op brede schouders. Of mensen die een snor hadden, ongeacht welk geslacht.
Met een vermoeide zucht streek hij zijn jas glad en dwaalden zijn ogen door de straat. Het was verlaten, afgezien van de laatste mensen die zich naar de kroegen begaven. Geen van allen bood aandacht aan hem. De kroeg waar hij bij stond was niet erg populair. Gezeten aan het einde van de straat, die ook nog eens behoorlijk vuil was, trok het niet erg veel volk. De straat was rustig en stil, een fijne motregen daalde neer van de donker bewolkte lucht, waar geen streep maanlicht doorheen wist te dringen. Het was van die regen die op het eerste gezicht onschuldig leek, maar je na een korte tijd al compleet doorweekt had. Onbetrouwbare regen. Nu stond Alpha al een tijdje buiten, na te denken over hoe het misschien toch wel duidelijk was geweest waarom de vrouw zijn avances had afgeslagen en dat hij misschien toch niet dat laatste biertje in een keer achterover had moeten gooien, en de klamheid die de regen veroorzaakte trok in zijn kleding. Met zijn ogen op stand chagrijn, begon de demon met zich te verplaatsen, terug naar het kasteel wat in de verte al flauw licht afgaf tegen de donkere lucht. Zelfs vanaf hier, kon het niet van het oog ontrokken worden. Toch besteedde Alpha er geen aandacht aan en stapte hij stevig door, zodat hij niet doorweekt aan zou komen in Dorchadas.

Dat was, tot hij een paar straten verder was en een hoek om wilde slaan om het pad naar de academie in te lopen. Met een abrupte beweging stond Alpha stil. Zijn oren concentreerden zich op het geluid wat hij zojuist dacht te hebben gehoord. Ja, daar was het opnieuw. Zijn hoofd draaide hij de andere kant op, zijn zwarte ogen staarden naar de donkere steeg. Er klonk geen gerommel of geritsel, maar het geluid en zijn ogen die vrij snel wendde aan de duisternis vertelden wel degelijk dat daar iets was. Iets wat bewoog, strompelde, struikelde en weer viel. Iets kleins, erg kleins. Voorzichtig bewoog de demon zich in de richting van de steeg. Daar klonk het opnieuw. Gemauw. Niet veel later zag Alpha ook waar het vandaan kwam. Op de grond, dicht tegen de muur aan, kropen twee kleine kittens. Duidelijk misschien nog net twee weken oud. Maar waar was de moeder? Zijn ogen dwaalden van de kleine beestjes naar verder de steeg in. Daar was ze. Uitgeteld, uitgemergeld, dood. Met naast haar nog een klein bolletje, net zo levenloos als de moeder. Ergens stak het in zijn dode hart. Zijn ogen dwaalden van de moederkat naar de twee kittens, beiden met een donkere vacht, terug naar de moeder en weer naar de kittens. De beestjes schreeuwden duidelijk om eten, om melk, om iets. De moederkat was waarschijnlijk al een tijdje dood en de nog levende kittens leken er niet zo goed aan toe te zijn. Zonder nog echt na te denken over zijn acties, wat misschien nog iets te vaak gebeurde, boog de demon zich naar voren en raapte de beestjes een voor een voorzichtig op. Met de kittens in zijn armen keek hij nog even om zich heen, voordat hij met haastige stappen zijn weg terug vond en weer naar het kasteel liep.

Hij had zich kunnen transporteren, maar wie weet hoe de kittens daar op hadden gereageerd. Dus nu liep hij doorweekt de laatste treden van de trap naar Dorchadas op. Pas toen de deur in zijn zichtveld kwam, besefte hij zich, dat hij geen idee had hoe Alandria hier op zou reageren. Ondertussen waren de kittens nog steeds aan het doorpiepen, terwijl ze Alpha's tuniek af zochten naar iets wat eten zou kunnen geven. Alpha had ook geen enkel idee wat hij moest zeggen. Dus, toen hij uiteindelijk de deur open deed en doorweekt in de opening bleef staan, duurde het even voordat de altijd goedgebekte demon zijn woorden vond. 'Het weer was slecht, dus ik dacht, ik kom eerder terug.' Geen enkel woord over de kittens, die duidelijk hoorbaar waren. De demon stapte de kamer in, duwde de deur dicht met zijn voet en bleef staan waar hij stond. 'En we hebben twee logees.' Meer woorden wist hij niet echt er aan toe te voegen. Afwachtend staarde zijn donkere ogen richting Alandria, hij wist uberhaupt niet hoe zij met dieren om ging, laat staan of ze dit wel toe zou laten. Maar om de twee kleine beestjes in het steegje achter te laten voor dood, kon zelfs de ondode demon niet over zijn hart verkrijgen.

[Alandria]

_________________
|Theme|Character|Voice|
Stamps:
 
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Alandria
-
-
avatar

PROFILEElite
Real Name : ~
Posts : 373
Points : 0
MAGICIAN
✦ CHARACTER ✦
Magic: Dark and a little bit of Earth
Klas: -
Partner: Clowns to the left of me, jokers to the right. Here I am, stuck in the middle with you.

BerichtOnderwerp: Re: Cats in a bag [x]   zo jun 25 2017, 00:54


Ali_Sheet_1_try


Volledige stilte was over de school neergedaald. Het enige geluid dat tot Alandria haar oren doordrong was het gekletter van de regen op het stenen balkon voor zich. Tientallen druppeltjes hemelwater voegden zich samen om in stroompjes water langs de ramen van Dorchadas te lopen. De silhouetten van de stenen Gargoyles die het balkon sierden vervaagden terwijl de zon zich verborg achter de horizon. De warme wind droeg de geur van bloemen mee die op de lentedagen waren verschenen. De gordijnen die de deuropening omlijsten golfden daarbij even heen en weer terwijl de haard achter de Shadraanse knapperde. Een glas rode wijn in haar handen werd geleegd tussen haar volle lippen door voor ze zich weer op blote voeten in de woonruimte begaf om het glas bij te vullen met het rode vloeistof. Vervolgens vleide ze zich op een zwart leren bank neer met haar benen naast zich. Alpha was eerder die avond vertrokken terwijl ze over een hoop papierwerk zat gebogen, welke nu in een keurig stapeltje op de hoek van het bureau lag. Haar vrije hand ging even over haar licht-roodgekleurde wang, veroorzaakt door de glazen wijn die ze al had genuttigd terwijl haar adviseur zich naar waar-dan-ook had begeven. Hij deed zijn ding maar, de gluiperd die het was. En als je het over de duivel had merkte ze een beweging in haar ooghoek op. Terwijl ze haar lange zwarte nachtjapon even fatsoeneerde draaide ze haar blik naar de doorweekte Demon die in de deuropening stond. Haar dunne wenkbrauwen kropen naar elkaar toe toen hij uit was gesproken, onderstreept door gepiep..- gemiauw.
Behoedzaam stond Ali op van haar comfortabele positie om vervolgens nader te komen met het glas nog in haar handen. ''Och, kijk nou..'' kwam haar stem zacht naar buiten, het glas op haar bureau plaatsend zodra ze een koppie boven Alpha zijn arm uit zag steken. Meteen streekt ze voorzichtig met een vinger tussen de oortjes door, beide kittens even bekijkend. De mondjes gingen open om te zoeken naar drinken, wat ze duidelijk snel nodig hadden. ''Kittens..'' sprak ze half verward, waarbij haar bedwelmde geest zich langzaam realiseerde wat haar Adviseur mee had genomen. Voorzichtig pakte ze één aan zijn- of haar nekvel waarbij het beestje zich meteen gedeisd hield.
Vervolgens hield ze het tegen haar warme lichaam aan. ''Hoe kom je er aan? Nee. Wacht, uitleg komt later maar..'' sprak ze er haastig achteraan, meteen naar haar slaapkamer lopend om nog geen tien seconden later te verschijnen met een fleece deken die ze uit een kast had gevist. Het beestje legde ze voorzichtig op het zachte stof dat ze over de bank waar ze zo even nog had gezeten had gedrapeerd ''Leg de ander er maar bij..'' zei ze, over haar slapen masserend terwijl ze nadacht. Terwijl ze dat deed viel haar op dat vlekken opgedroogd bloed onder de neusholtes van het masker van de Demon zaten. Haar plan om hem te overhoren liet ze terzijde door een kitten die zich weer liet horen, over het stof kruipend met zijn oogjes gesloten. Ze ging ernaast zitten ''Omdat ik aanneem dat de moeder vermist of dood is moeten ze iets ter vervanging van haar melk. Misschien hebben ze iets bij de stallen van de school, de dierenarts of dierenwinkel. Een soort poeder dat met water vermengd moet worden. De rest staat wel op het etiket. Breek zo nodig in, anders halen ze het niet..'' want het leek haar sterk dat iemand wakker was op dit tijdstip, op het nachtbrakers-duo na. Ze kon later altijd nog langs gaan met uitleg. Verder had ze ook totaal geen verstand van katten. Nu ze aan had gegeven mee te werken ze te redden realiseerde ze zich ook langzaam dat het problemen met zich mee kon brengen en dat het tijdrovend was. Maar de gedachten om de twee de nek om te draaien vaarde al snel weer. De kleine vechtertjes verdienden een kans, waarnaast Alpha zijn woede ook groot zou zijn vermoedde ze. En of de vrouw die om haar ijzige karakter bekend stond het überhaupt ook echt zou kunnen was een derde.
_________________
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Alpha
Czar of Sin
Czar of Sin
avatar

PROFILEGuardian
Real Name : Cat
Posts : 372
Points : 0
MAGICIAN
✦ CHARACTER ✦
Magic: Dark - Fire
Klas: Classy af
Partner: No mourners, no funerals.

BerichtOnderwerp: Re: Cats in a bag [x]   di jul 11 2017, 10:09

Op het gebied van dierenliefde kende Alpha Alandria totaal niet. Misschien was ze wel allergisch. Maakte hem dat wat uit? Nee. Absoluut niet. Hij was een adviseur, een demon, hij regelde zijn eigen plannen wel. Daar hoefde zij niet voor te zorgen. Als ze de kittens niet wilde, kon hij altijd nog wel een plekje vinden waar ze wel terecht konden. Zijn kamer bijvoorbeeld, daar kwam zij toch nooit en dus had ze ook niets te klagen. De demon had de kleine beestjes nu eenmaal in zijn armen en zou het nu al lastig vinden als ze weer terug de straat op gingen. Dat ging zelfs zijn dode hart te ver. Of misschien kwam het ook omdat het nog steeds zeek van de regen en hij geen zin had om nog verder doorweekt te raken dan dat hij al was. De regen had de vermoeidheid nog verder zijn botten in getrokken en Alpha zou het zeer op de prijs stellen dat hij even niet meer de deur uit hoefde.
De demon sloeg de legendarische magician gade. Zijn ogen gleden vervolgens naar de kitten nog in zijn armen en hij deed wat er van hem werd gevraagd toen ze de fleece deken over de bank legde. Met slome passen liep hij er naar toe, om vervolgens met alle voorzichtigheid, de kitten naast zijn of haar broertje of zusje te leggen. In dit licht was het beter te zien dat een van de kittens een grijze vacht had, terwijl de ander compleet zwart was. Beiden waren doorweekt en hun haren stonden alle kanten op. Ze konden ook niet ophouden met mauwen. Zijn ogen gleden naar Alandria die vervolgens zei wat de kittens nodig hadden. Met moeite onderdrukte Alpha een zucht, knikte en verdween. Misschien was dit toch niet zo'n geweldig idee geweest.

Hij had de stallen gehad en had geen idee waar de dierenarts in dit dorp zat, omdat die er waarschijnlijk ook niet was en hij er ook nooit op had gelet, dus de dierenwinkel was zijn last resort. Hij was de winkel wel eens eerder tegen gekomen tijdens zijn nachtelijke dwalingen, dus hij wist waar hij ongeveer moest zijn. Het was dan ook geluk geweest dat hij niet in een of ander verblijf was geteleporteerd, gezien hij nooit in de winkel zelf was geweest. Het duurde even voordat Alpha daadwerkelijk wist waar hij was, dat hij zeker was dat het een dierenwinkel was en niet een of andere kinky shop ergens verder in de straat gezien de halsbanden waar hij tegenaan keek, voordat hij zichzelf in beweging zette en alles maar af ging zoeken. Hij had eigenlijk totaal geen idee waar hij naar op zoek was en het liefst wilde hij ook dat deze zoektocht zo snel mogelijk voorbij was. Konden die kittens er niet zelf naar op zoek of zelf zoiets regelen?
Zijn ogen vielen uiteindelijk op een doos, of wat het ook was, waar een aantal kittens op stonden. De doos was wit. Melk was wit. En er stonden wat katten op. Bingo. Hoopte hij maar. Dus pakte hij er meteen twee van, zeker wetend dat hij voorlopig niet midden in de nacht uit zijn bed wakker geschud zou worden met de vraag of hij meer kon halen, en verdween weer.

Alpha zette de dozen met een opgeluchte zucht op het bureau van Alandria neer. Blij dat die zoektocht ook weer voorbij was en trots op zichzelf dat hij iets had gevonden waar hij totaal geen verstand van ad, laat staan dat hij wist wat het nu eigenlijk was, naast dat het eten voor de kittens was blijkbaar. Een aantal druppels van de regen gleden van zijn masker af en hoewel er naast vermoeidheid nu ook kou overheerste, draaide hij zich naar de bank om de kittens te zien. 'Zijn ze oke?' Was zijn enige, korte vraag terwijl hij tegen de achterkant van de bank aanleunde om de beestjes te zien op de deken.

@Alandria

_________________
|Theme|Character|Voice|
Stamps:
 
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Alandria
-
-
avatar

PROFILEElite
Real Name : ~
Posts : 373
Points : 0
MAGICIAN
✦ CHARACTER ✦
Magic: Dark and a little bit of Earth
Klas: -
Partner: Clowns to the left of me, jokers to the right. Here I am, stuck in the middle with you.

BerichtOnderwerp: Re: Cats in a bag [x]   di sep 05 2017, 23:06


Ali_Sheet_1_try


Toen Alpha de deur uit was bleven Alandria haar ogen, waarboven zich een lichte frons bevond, gericht op de kittens. De grijze bleef stil liggen, zacht piepend, alsof deze het bijna op wilde geven. De zwarte bleef rond wiebelen op de korte pootjes die zich iets duidelijker liet horen. Beide hadden hun ietwat korsterige oogjes dicht en de vacht was vuil en nog nattig. Het was duidelijk dat de moeder geen energie noch kracht had gehad om de twee te wassen. Met voorzichtige bewegingen streek ze dan ook met een punt van de deken over de grijze kitten, die zich gelijk iets meer liet horen. Ook de andere wilde niet stoppen, die zich in de richting van de ander bewoog. Ze nam deze op schoot in een poging de kitten op zijn of haar plaats te houden terwijl ze ook deze schoner en droger begon te wrijven. De warmte van de haard hielp bij het laatste, die de ruimte verwarmde. Als ze maar stil bleven wanneer ze eten hadden gehad. Ze voelde haar oogleden zwaar worden na al bijna een nacht door te hebben gehaald en het nu ook al aardig laat was. Ze had de na haar avondmaal alle brieven doorgelezen en zag de letters nog steeds voor haar ogen dansen. Toen ze stopte met wrijven kwam de kitten op schoot weer in beweging, die ze weer voorzichtig bij de ander legde. Vervolgens stond ze op om de openstaande balkondeuren dicht te doen waardoor de warmte niet kon ontsnappen. De wind begon iets koeler te worden nu de zon al even verdwenen was en het maanlicht het dorp in een sprookjesachtige sfeer toonde vanaf de toren. Zo bleef ze even in gedachten verzonken staan tot een beweging in haar ooghoek haar aandacht trok. Alpha was terug.
''Ja'' antwoordde ze, zich richting het bureau bewegend om een doos te pakken en te openen. Hier zat een flesje en een papieren zak in met een bijsluiter. Deze las ze even door en zag een schema. Ze had geen weegschaal voor de kittens maar ze waren duidelijk ondervoed en misschien twee of drie weken oud, al hadden ze hun oogjes niet open door de viezigheid. ''Als je bij ze blijft maak ik het klaar. In tegenstelling tot die grijze is de zwarte redelijk actief. Misschien is er ergens een doos, dan valt hij in ieder geval niet van de bank.'' sprak ze en keek hen kant weer op. ''En zo te lezen moeten ze in het begin om de twee uur gevoed worden..'' zuchtte ze vervolgens, waarop ze met een iets bitter toon vervolgde ''Succes daarmee..'' en bewoog zich naar de keuken met de zakjes poeder en flesjes om deze met de goede hoeveelheid te vullen. Vervolgens voegde ze warm water toe. Terwijl ze daar aan het aanrecht stond bedacht ze zich hoe zij zelf als baby wees was geworden, opgevangen bij mensen die niet haar vlees en bloed waren. Ze mocht hen, ze hadden goed voor haar gezorgd in een mooi huis aan de rand van een rustig dorp. Het stel had zelf geen kinderen kunnen krijgen en hadden haar opgevoed als hun eigen. Maar de gedachten verwierp ze weer. Dit was.. Anders. Ze schudde de flesjes iets terwijl ze terug liep en om deze vervolgens naar Alpha uit te houden. ''Kijk morgen maar of je een opvangadres kunt vinden.'' haar ogen bleven even op de kittens hangen ''Tot die tijd mogen ze hier blijven.'' vervolgde ze om de ogen van de Demon vervolgens weer te ontmoeten.


Finally. Sorry dat het zo lang duurde~


_________________
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Alpha
Czar of Sin
Czar of Sin
avatar

PROFILEGuardian
Real Name : Cat
Posts : 372
Points : 0
MAGICIAN
✦ CHARACTER ✦
Magic: Dark - Fire
Klas: Classy af
Partner: No mourners, no funerals.

BerichtOnderwerp: Re: Cats in a bag [x]   di sep 05 2017, 23:23

De kou trok zijn kleding in maar hij negeerde het gevoel dat hem bekroop, terwijl hij Alandria gade sloeg die aan de gang ging met de dozen die hij had mee gebracht. De kittens op de doos keken voor zijn doen iets te blij, alsof ze het beste nieuws van hun leven hadden gehoord. En dat kon niet. Want ze waren nog maar zo jong. Bovendien waren het kittens. Die kregen geen verhalen te horen dat ze ziektevrij waren of dat hun verblijfsvergunning werd verlengd. Dat was niets voor kittens. Zover Alpha wist dan. En Alpha wist er vrij weinig van. Zijn rond dwalingen met Alandria over de andere planeten hadden hem nooit kunnen voorbereiden op dit moment. Tuurlijk, hij had genoeg katten gezien en geaaid. Maar die waren al ouder en zelfstandig, dit waren.. ontplofte haarballen. Maar dan op een schattige manier. De demon knikte toen Ali verder ging met het voorbereiden met, waar hij nog steeds vanuit ging dat het dat was, het eten voor de kittens en wandelde richting de bank. De grijze lag ondertussen half opgerold, de zwarte probeerde zo goed en zo mauwend als het kon, zich voort te bewegen. Heel voorzichtig, bang dat hij het beestje ieder moment kon breken als een porseleine vaas, pakte hij hem op en hield hem in zijn handen, die hij als een soort kommetje hield. De oogjes zaten dicht door allerlei troep en Alpha wist niet beter dan dat weg te halen. Zijn duim ging heel voorzichtig langs de oogjes en wisten een deel weg te halen, waardoor de kitten zijn ogen een klein beetje kon openen. Vervolgens legde Alpha het beestje weer terug op de bank en ging hij zelf met zijn rug naar het vuur zitten, blij dat iets van warmte zijn kleding droog maakte. De woorden dat ze om de twee uur gevoed moesten worden galmden na. Alpha haalde zijn schouders op. 'Dus?' Bromde hij, alsof het de normaalste zaak van de wereld was en hij iedere avond dieren in nood naar Dorchadas bracht.
De demon nam beiden flessen aan en zijn ogen gleden even naar de magician. Zijn staart bewoog even op en neer, alsof hij het niet eens was met haar woorden. 'Finders keepers.' Was zijn korte weerwoord, voordat hij de zwarte kitten oppakte en zo goed en zo kwaad als het ging het beestje probeerde te laten drinken. Maar Alpha zou Alpha niet zijn als hij geen idee had hoe hij hiermee overweg moest. Het beestje dronk in ieder geval gulzig dus dat was.. iets. 'Waarom kunnen ze niet hier blijven?' Het leek een simpele vraag voor hem. Katten zouden toch geen obstakel vormen in het beschermen van een planeet of advies daarvoor geven? Of zag de demon nu een heel groot ding over het hoofd.

_________________
|Theme|Character|Voice|
Stamps:
 
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Alandria
-
-
avatar

PROFILEElite
Real Name : ~
Posts : 373
Points : 0
MAGICIAN
✦ CHARACTER ✦
Magic: Dark and a little bit of Earth
Klas: -
Partner: Clowns to the left of me, jokers to the right. Here I am, stuck in the middle with you.

BerichtOnderwerp: Re: Cats in a bag [x]   do sep 21 2017, 19:07


Ali_Sheet_1_try


Bij de opmerking van haar adviseur inhaleerde de Shadraanse even diep, haar blik op het zilveren masker, haar ogen priemend in de zijne die door de gaten daarvan zichtbaar waren. ''Zo werkt het niet Alpha..'' uitte ze kribbig. Maar het was zeer onwaarschijnlijk dat iemand de kittens op wilde eisen, of kon eisen. Misschien was de moeder wel een zwerfkat of was de eigenaar overleden. Terwijl Alpha de zwarte kitten begon te voeren bleef de grijze als een bolletje ellende liggen. Daarop nam Alandria met gemengde gevoelens plaats op de bank om het beestje ter handen te nemen en het vuil ook uit deze zijn of haar oogjes te wrijven. Ondanks dat ze het liefst de rest van haar wijn op wilde drinken om haar bed vervolgens in te kruipen pakte ze, na een kleine aarzeling, de resterende fles weer terug van Alpha. ''Ik zal er over nadenken..'' het kwam er wat afwezig uit, zijn vraag wat ontwijkend, terwijl er toch zowaar een kleine glimlach verscheen toen ze het beestje de fles gaf. ''Goed dan..'' zei ze toch ineens, vrij kort daarop. Dat was snel. En dat was niks voor haar ''Maar..'' vervolgde ze, haar vrije hand ophoudend met de kitten op schoot terwijl beide kittens gulzig dronken. Ah, daar kwam de aap uit de mauw. Ze stak een vinger op. ''Katten verliezen veel haar. Daar wil ik zo min mogelijk van terug zien.'' terwijl ze verder sprak ging ze iets verzitten zonder de kitten te verstoren en liet haar hand weer zakken maar bleef de Demon aankijken alsof ze een moeder was die haar kind iets uitlegde. ''De kattenbakken hou je ook bij. Als ik hier bezoek krijg wil ik niet dat het stinkt. Of eigenlijk sowieso in het algemeen. Bovendien, er kan een kans zijn dat we wel een paar dagen weg moeten. Er komt veel verantwoordelijkheid bij kijken. Maar misschien is dat wel wat goed voor je is..'' eindigde ze uiteindelijk. Goed, ze had toegestemd. Het was haar niet ontgaan dat de Demon zich soms verveelde op deze school en naast lezen niet echt veel hobby's leek te hebben. Ze was ook nooit erg toegeeflijk geweest. Haar uitdrukking werd iets milder en ze streek de kitten die ze op haar schoot hield over het ruggetje. Het buikje was al zichtbaar dikker en om ze niet gelijk te overvoeren haalde ze haar flesje bij het katje weg. Nu bleef deze stil en tilde ze de grijze kitten op om ongegeneerd het geslacht te controleren ''Ik zie niks, dus volgens mij is het een meisje.'' concludeerde ze en legde deze, of eigenlijk haar dus, terug op de deken. De oogjes waren weer gesloten. Ze moesten wel doodop zijn. ''Heb je een naam in gedachten?'' vervolgde ze, de fles met nog een beetje inhoud op tafel zettend terwijl ze op stond om een doos te zoeken zodat ze daar in konden blijven zonder van de bank te kunnen vallen.
_________________
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Alpha
Czar of Sin
Czar of Sin
avatar

PROFILEGuardian
Real Name : Cat
Posts : 372
Points : 0
MAGICIAN
✦ CHARACTER ✦
Magic: Dark - Fire
Klas: Classy af
Partner: No mourners, no funerals.

BerichtOnderwerp: Re: Cats in a bag [x]   za okt 28 2017, 21:37

Kalmpjes en ongegeneerd staarde de demon terug, nog steeds hield hij de kitten zo voorzichtig mogelijk vast, alsof hij dacht dat het elk moment kon breken. Wat in zijn hoofd nog niet eens zo raar klonk. Wie wist wat de beestjes wel niet op straat hadden doorgemaakt. Hij kon wel een good guy zijn, maar dan alleen wanneer hij het wilde. En niet langer dan vijf minuten. Zo werkte het niet? Puh, vanaf nu wel, had hij besloten. De kittens konden moeilijk weer aan hun lot over gelaten worden, dat was barbaars. Dus wat Alandria ook zou zeggen, Alpha zou wel een manier vinden om haar over te halen. Al bleek dat niet eens te hoeven. Nog sneller dan dat hij had verwacht, want hij kreeg toch wel altijd zijn zin, was de legendarische magician over de dam te krijgen. Onder het zilveren masker grijnsde Alpha. Hij haalde de fles weg bij de kitten, die zachtjes piepte. De grijns veranderde in een zachte glimlach.
Zijn ijsblauwe ogen vonden de haren toen ze opnieuw sprak en ze rolden in hun oogkassen toen de stortvloed van taken over hem heen kwam. Yeah, yeah.' Zei hij wat afwezig terwijl zijn aandacht weer op de kitten was gevestigd. Vervolgens trok hij een wenkbrauw op. 'In alle 750 jaar en langer, dat ik heb geleefd, kan ik best verantwoordelijk zijn.' Bromde hij terwijl hij met zijn klauw over het kopje van het zwarte beestje streek. 'Just give me like, five tries.' Vervolgde hij op een iets zachtere toon. Stiekem kon hij niet wachten om de katten groter te zien worden. De zwarte die hij vasthield, had felgroene ogen. De ander had hij niet goed kunnen zien, maar al snel kwam Alandria met een veel belangrijkere vraag. Namen. Alpha keek even naar haar, terug naar de kittens en weer naar haar, alsof ze hem net had gevraagd wat de zin van het leven was. Het praten ging sneller dan het denken en voor hij het wist, lag het al op tafel. 'Purrcifer.' Was het eerste wat hij zei terwijl hij de zwarte kitten aaide. Zijn ogen vielen vervolgens op de grijze die alweer lag te slapen. 'Supurrbia.' Wellicht hadden sommigen verwacht dat hij met een of andere helse naam aan zou komen, of misschien gewoon iets verschrikkelijk clichés als 'Poekie' of 'Mr. Flufflebottoms', maar Alpha was teveel aan het nadenken geweest en had daardoor niet echt in de gaten gehad wat hij nu werkelijk had gezegd. Daarom keek hij enkele seconden later Alandria weer aan met een vage blik. 'Sorry, what did I say again?' Mompelde hij.

@Alandria

_________________
|Theme|Character|Voice|
Stamps:
 
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Alandria
-
-
avatar

PROFILEElite
Real Name : ~
Posts : 373
Points : 0
MAGICIAN
✦ CHARACTER ✦
Magic: Dark and a little bit of Earth
Klas: -
Partner: Clowns to the left of me, jokers to the right. Here I am, stuck in the middle with you.

BerichtOnderwerp: Re: Cats in a bag [x]   wo dec 06 2017, 23:03


Ali_Sheet_1_try


Maakte ze wel de goede keuze? Had ze net een glas te veel gedronken en was ze wat soepeler geworden en om er vervolgens de volgende ochtend spijt van krijgen? Wie wist. Daar kon je alleen de volgende ochtend achter komen. ''Ik vergat bijna hoe oud je nog maar was.'' sprak ze zacht. 'Want met het karakter van jou zou je bijna denken dat je nog in de puberteit zat' vervolgde ze in gedachten, maar sprak ze niet hardop. Ze kon ook niet telepathisch communiceren zoals hij kon. Ze had daar ook nog geen poging aan gewaagd. Het terrein was haar vreemd en ze was bang dat ze per ongeluk info zou geven die ze liever niet onthulde. Haar ogen gleden van die van Alpha naar die van het zwarte katertje, die zijn felgroene half gesloten had en al langzaam weg leek te doezelen bij Alpha zijn aanrakingen. De grijze, die gele ogen had zag Alandria voor deze sloten, had zich opgekruld. Net toen de Shadraanse op stond om een doos te gaan zoeken sprak Alpha. Met een omhooggetrokken wenkbrauw keek ze naar de Demon ''Wat?'' kwam er uit. Ze had de naam wel gehoord, maar.. ''Supurrbia.'' kwam er achter aan ''Serieus?'' vroeg ze lacherig, intussen een kort hikje niet binnen kunnen houdend terwijl ze van de zwarte naar de grijze wees ''Purrcifer en Supurrbia?'' opnieuw lachte ze ''Serieus?'' herhaalde ze. Hoofdschuddend liep ze naar haar kamer met een grijns om haar lippen. Maar ze gaf toe, de namen waren vrij.. Origineel. En ze had tenslotte zelf gevraagd of hij al een naam had bedacht en ze kon zelf ook even niks verzinnen met haar huidige, niet zo heldere geest. Ze trok een kast open waar ze dozen in op had gestapeld met dingen die ze zo 1 2 3 niet nodig had en sinds de verhuizing naar Dorchadas niet eens open waren geweest. Een klein stoflaagje werd weggeveegd toen ze de bovenste doos van de rest tilde om hier in kranten gewikkelde vazen, porselein en beeldjes van verschillende materialen uit te halen en op de andere dozen te leggen. Net voor de doos helemaal leeg was zag ze iets glinsteren in het maanlicht dat door haar raam naar binnen scheen. Een hangertje van witgoud lag op de kartonnen bodem waarbij ze even onbewogen op haar hurken bleef zitten. Alsof ze een van de kittens voorzichtig met een hand benaderde greep ze vervolgens de hanger waarbij de ketting slap naar beneden hing. Haar duim wreef even over het gladde oppervlakte voor ze haar nagel tussen de opening deed. Maar ze opende de hanger niet. Alsof ze ineens een schok kreeg legde ze het ding weg, tussen een paar in kranten gewikkelde vazen in. Haar lippen vormden een dunne lijn voor ze de lege doos optilde en gedeeltelijk vulde met een fleecedeken. Ook nam ze één extra mee voor Alpha als hij op de bank zou overnachten, samen met een kussen van haar verzameling die het hoofdeinde van haar bed sierden. Hiermee liep ze terug en schraapte haar keel even ''Goed.. Doe ze hier maar in, dan ga ik slapen en zie ik je morgen wel weer.'' sprak ze met een zachte stem, de doos naast de bank zettend waar de grijze kitten nog op lag te slapen. De deken voor Alpha legde ze naast het beestje met de kussen daar boven op. Met een snelle beweging sloeg ze de rest van de wijn dat nog in haar glas zat achterover om vervolgend met een vinger naar zijn gezicht te wijzen ''En ik weet niet wat je hebt uitgespookt, maar check je neus even na want volgens mij bloed deze weer..'' vervolgde ze, richting haar kamer lopend.
_________________
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Gesponsorde inhoudPROFILE
MAGICIAN

BerichtOnderwerp: Re: Cats in a bag [x]   

Terug naar boven Ga naar beneden
 

Cats in a bag [x]

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

 Soortgelijke onderwerpen

-
» Warrior Cats Game
» De Warrior Cats boeken (Spoiler alert)
» Een lijst met 15000 Warrior Cats namen.
» Warrior Cats verzamelingen
» Warrior Cats art van Spottedtail

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Starshine Academy ::  :: Headmaster's Office :: The Tower :: Dorchadas - The Room of Darkness-