PortalIndexKalenderFAQZoekenGebruikerslijstGebruikersgroepenRegistrerenInloggen 

Deel | 
 

 Cleaning after yourself is a hard task to do

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
AuteurBericht
Paisley
-
-
avatar

PROFILENovice
Real Name : Je moer
Posts : 36
Points : 0
MAGICIAN
✦ CHARACTER ✦
Magic: Water x Woud
Klas: Verzorging van Fabeldieren
Partner: Queen is all I need in this life

BerichtOnderwerp: Cleaning after yourself is a hard task to do   za mei 27 2017, 20:13


Met een glimlach op haar roze lippen en haar zwarte draakje Queen op haar schouder liep ze met grote stappen naar de stal om te controleren of alles op de juiste manier was gedaan die morgen. De late middagzon gaf haar bleke lokken een lichtgevend uiterlijk. Ze liet haar blauwe ogen over het terrein vallen wat netjes was aangeveegd zoals het hoorde. Tenminste je kon zien dat het de afgelopen ochtend was gedaan. Ze opende de deur van de stal waar de geur van dieren haar neus binnendrong. Ze tilde Queen op haar hand en zette haar buiten op het gras voor ze haar lange krullen in een knot knoopte. Ze liep met een brede glimlach de stal binnen gekleed in een driekwart broek een felgeel shirtje en een paar zwarte sneakers.
natuurlijk kwam ze niet alleen om te checken of de leerlingen die meehielpen als stalhulp het op de juiste manier deden. Nee stiekem verveelde ze zich op het moment en had wel zin om met de beestjes bezig te zijn. Het was bij lange na nog geen tijd om een gezellige avond in Oaksfield te beginnen.
Ze had ook nog niet uitgebreid kennis gemaakt met haar mentor, ze begreep uiteraard wel waarom, familie verliezen was een van de moeilijkere dingen in het leven. Ze stak haar hand in het verblijf van Errol die brommerig reageerde voor ze snel een koekje in haar andere hand ophield en die aan de draak gaf. Met een glimlach liep ze verder om het hok met de schoonmaakspullen te controleren, het beruchte laten we hier een rotzooi achter laten. ze liet haar ogen over de bezem vol bodembedekking glijden en zuchtte zacht voor ze die buiten het hok zette. ze haalde de deksel van de prullenbak en schepte het gootsteentje leeg met haar slanke vinger en dumpte het restant in de prullenbak die ook nog vol zat.
Alles zag er netjes uit bij de verblijven maar de schoonmaakspullen waren dramatisch. Natuurlijk valt alles te overdrijven, ze haalde de vuilniszak uit de bak en knoopte deze dicht en zette deze buiten voor ze de vuilniszak verschoonde en de deksel terug zette en de bezem opnieuw pakte en het daar wat aanveegde. Pas toen het daar aan kant was wilde ze zich richtte op de zeven jonge eenhoorn veulens, de jonge dieren vraten alsof ze maanden geen eten hadden gehad. ze draaide een ton open om nog wat voer te halen voor de dieren waar tot overmaat van ramp de bak leeg was. Er stond toch op bijvullen. Ze zuchtte diep de voerzakken waren zo zwaar en zij had zo geen zin het nu te tillen. 'Hokus pokus pilatus pas, ik wilde dat het voer nu hier was.' zei ze met gesloten ogen en spiekte door haar wimpers of het verschenen was.

@Miss Roxanne

_________________
[Theme 1] [Droptopic] [Voice]

IC post count: 8 - last count: 5-10-2017 08:16Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Miss Roxanne
-
-
avatar

PROFILEAscendant
Real Name : Avocado Plofkip <3
Posts : 1055
Points : 86
MAGICIAN
✦ CHARACTER ✦
Magic: Light & Wood
Klas: Verzorging van Fabeldieren
Partner:

BerichtOnderwerp: Re: Cleaning after yourself is a hard task to do   do aug 24 2017, 22:54

Met grote passen liep Roxanne over het grasveld naar haar vertrouwde werkplek. De stallen. Ze waren inmiddels als een tweede thuis voor haar, zo vaak kwam ze bij de dieren. Dat moest natuurlijk ook wel, want dit was immers haar baan. Met de ene helft van een banaan in haar mond en de andere helft nog in haar hand nam ze vlug even een tussendoortje, voor ze weer in een keer door ging met werken. Ze had zich de afgelopen weken nogal in haar werk verdiept en de ongezonde gewoonte te creëren om minder te eten. Ontbijt was vaak een snelle cracker of een enkel stuk fruit. Lunch zat er vaak helemaal niet meer in. En dinner was haar grootste nachtmerrie. Koken voor alleen haarzelf om het dan helemaal alleen aan de eettafel met moeite weg te werken. Nope.. voedsel was geen aangename ervaring meer. Met een slinger gooide ze de lege bananen schil de bosjes in terwijl ze de stallen in liep.

Normaal gesproken had ze haar stalhulpen om haar bij de ochtend en middag verzorging te helpen, maar vandaag had niemand gekund. Dus dan deed ze het maar zelf. Jammer genoeg had ze haast, want ze had om 5 uur nog een privé les van een leerling die zich meer in reptielen wilde verdiepen. Heel fijn hoor! Een stalhulpen team! Maar als ze niet kunnen wanneer je ze het meeste nodig hebt...
Ze bond haar lange zwarte lokken in een staart, glimlachte even naar de verschillende dieren die met hun kopjes over hun staldeur kwamen kijken en liep toen door naar het schoonmaak hok... die.. openstond?
Was er toch iemand gekomen om te helpen? Ze hoorde een stem en kon nog net de laatste woorden opmaken. Ze kwam het hok in lopen en herkende toen haar stagiaire, Paisley, aan haar prachtige zilver blonde lokken. Ze had nog niet met haar gewerkt en hooguit één gesprek met haar gehad toen ze even kort kennis maakte. Toen zat Roxanne alleen nog midden in het regelen van de begrafenis en daarna... Ze wist eigenlijk niet waarom ze daarna nog niet veel met haar stagiaire had gedaan. Ze was in ieder geval blij dat ze hier was. "Hey Pais! Ik had je helemaal niet verwacht. Kom je helpen bij de middag verzorging? Of kwam je gewoon even rondkijken?" De vrouw met het ravenzwarte haar glimlachte naar de jongedame voor haar. Vervolgens keek ze om naar de zakken voer en kreeg direct een wat serieuzere uitdrukking. "Zullen we het voer samen even pakken? Die zakken zijn altijd loeizwaar in je eentje." En ze greep stevig de ene kan van een zak eenhoornvoer vast.

@Paisley
excusez moi voor de late reactie! hoop dat je er iets mee kan ;3
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Paisley
-
-
avatar

PROFILENovice
Real Name : Je moer
Posts : 36
Points : 0
MAGICIAN
✦ CHARACTER ✦
Magic: Water x Woud
Klas: Verzorging van Fabeldieren
Partner: Queen is all I need in this life

BerichtOnderwerp: Re: Cleaning after yourself is a hard task to do   vr sep 15 2017, 19:44


Toch zuchtte teleurgesteld ze toen de zakken niet uit zichzelf ineens waren verschenen voor haar neus. Met een nog diepere zucht draaide ze zich om en keek verrast naar de docente en haar mentrix. 'Goedemiddag Miss,' Zei ze opgetogen haar mentrix te zien met een brede glimlach op haar lippen. Ze keek terug naar de ton. 'Nee de ochtendploeg heeft het netjes schoon gemaakt daar niet van maar het materiaal is een drama. Meeste is al opgeruimd maar er is ook niets bij gevuld.' Zei ze klagend terwijl ze meteen de andere helft van de zak pakte en achteruit naar de voerton liep. Vooruit nagedacht kreeg ze het stanleymesje uit haar kontzak en stak die onderin de zak zodat hij langzaam leeg liep.
Ze zuchtte zacht en pakte de voerschep voor de eenhoorns. 'Hoe gaat het nu met u onder omstandigheden.' probeerde ze luchtig mogelijk te vragen, Queen had intussen het gemorste voer opgemerkt en was er op neer gedaald om de restanten van de vloer 'op te ruimen.'

@Miss Roxanne

_________________
[Theme 1] [Droptopic] [Voice]

IC post count: 8 - last count: 5-10-2017 08:16Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Miss Roxanne
-
-
avatar

PROFILEAscendant
Real Name : Avocado Plofkip <3
Posts : 1055
Points : 86
MAGICIAN
✦ CHARACTER ✦
Magic: Light & Wood
Klas: Verzorging van Fabeldieren
Partner:

BerichtOnderwerp: Re: Cleaning after yourself is a hard task to do   za nov 11 2017, 22:38

Bij de klagende woorden van de jonge blondine keek Roxanne wat verrast om. "Hmmm.. zo heb ik zo toch niet opgevoed. Daar moeten we straks maar eens achteraan gaan dan. Als het goed is heeft de dader zich gewoon gemeld in de map. Goed dat je het gezien hebt," glimlachte de lerares goedkeurend naar haar stagiaire. "En ik ben blij dat je hier bent. Ik kan je hulp nu goed gebruiken.
Niemand van de stalhulpen kon vanmiddag en ik heb dadelijk nog een privé les te geven."
Roxanne trok een uitgebluste uitdrukking maar grijnste vervolgens weer lichtelijk. Paisley was slim geweest en had al een stanleymes klaar om de zak te openen. De zak liep langzaam leeg terwijl Roxanne erbij bleef wachten en trok de lege zak toen uit de vol gelopen ton. Ze vouwde het ding tot een zo'n klein mogelijke prop en liep naar de deur, om hem in de volle vuilniszak te douwen - daar zou hij nog wel in passen toch? Maar ze bleef even in haar beweging hangen bij de volgende vraag van Paisley. Voorover gebogen over de zak speurde haar blik de grond af. Alsof ze opzoek was naar de juiste woorden die de direct gevormde krop in haar keel konden doorbreken. "Uh.. ja.." Ze schraapte haar keel toen ze weer overeind kwam en zich terug naar de blondine omdraaide. Een zwakke glimlach op haar lippen. Ze vond het nog altijd moeilijk om op zulke vragen te antwoorden. "Eigenlijk wil ik niet  goed zeggen.. maar goed. Zo goed als ik..kan." Ze schonk Paisley toen haast een verontschuldigende blik, gepaard met diezelfde zwakke glimlach. Alsof ze haar excuses probeerde te geven voor dat vage antwoord. "Maar het gaat.. het gaat." knikte ze toen resoluut. "De dieren helpen," ze vond haar vriendelijke glimlach weer. "Ik hoop dat het ook goed gaat met jouw? Heb je al een beetje je draai kunnen vinden op de academy? Vrienden gemaakt onder je mede stagiaires?" ze grinnikte even en wende haar blik terug naar de grond. Waar ze plotseling iets interessants zag. "Oh my.. wat een prachtig dier," Haar blauwe ogen werden groter en de lerares bukte zich neer naast de kleine wyvern die lekker zat te knabbelen op het gesneuvelde voer. Ze stak voorzichtig haar slanke vingers uit naar het dier. "Is deze van jouw?" vroeg ze terwijl ze op keek naar Paisley. Haar blik viel daardoor op de wandklok achter het witblonde meisje. "Oh shit!" ze sprong meteen overeind. "Helemaal vergeten! Ik heb een gesprek met een mentor leerling. Vind je het goed als we ons gesprek later vervolgen? Kom anders maar een keer langs bij mij, dan kook ik iets lekkers voor je en kunnen we eens een goed gesprek voeren." Ze glimlachte even haastig naar haar stagiaire voor ze haar met een verontschuldigende blik moest achter laten. "Again! Sorry! You're the best!" en weg was Roxanne. Al ging ze wel weg met het volste vertrouwen dat Paisley verder alles wel af kon handelen in de stallen.


Dit bericht is ge-eddit
Roxanne left
Topic Closed@Paisley
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Gesponsorde inhoudPROFILE
MAGICIAN

BerichtOnderwerp: Re: Cleaning after yourself is a hard task to do   

Terug naar boven Ga naar beneden
 

Cleaning after yourself is a hard task to do

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Starshine Academy ::  :: Grass Field :: Stables-