PortalIndexKalenderFAQZoekenGebruikerslijstGebruikersgroepenRegistrerenInloggen 

Deel | 
 

 [Closed] Eerste gesprek || Hayden de Payens

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
AuteurBericht
Graham
-
-
avatar

PROFILENovice
Real Name : Sansan
Posts : 331
Points : 0
MAGICIAN
✦ CHARACTER ✦
Magic: Water
Klas: I already graduated about eight years ago.
Partner: Can I borrow a kiss? I promise I'll give it back.

BerichtOnderwerp: [Closed] Eerste gesprek || Hayden de Payens   za mei 20 2017, 15:19

Hij uitte een tevreden zucht op het moment dat het koele water zijn huid aanraakte. Met zijn sokken in zijn schoenen, notitieblok en thermoskan thee naast zich op de grond en zijn blote voeten in de poel voor hem, maakte Graham het zich gemakkelijk. Het was een prachtige dag vandaag, waarbij de zonnestralen exact de juiste temperatuur leken te verspreiden, ook al liep het nu al tegen het eind van de middag. Het was het tijdstip waarop de meeste lessen over waren en Hayden daarom geen school hoefde te missen voor hun eerste gesprek.
Hayden… Ja, hij kon haar zich nog maar al te goed herinneren van hun eerste ontmoeting op de ziekenzaal. Hij zou een bijzonder slechte psycholoog zijn geweest als hij toen al niet door had gehad dat er in ieder geval… van alles speelde bij het meisje. Het was daarom met een zekere opluchting dat er nu überhaupt een eerste, “officieel” gesprek gepland stond, waar hij zich eerder had moeten beperken tot de taken die hij als doktersassistent had. Hij hoopte dan ook dat hij met zijn recentelijke, nieuwe aanstelling meer voor haar zou kunnen betekenen. Of ze daadwerkelijk zou komen opdagen, was natuurlijk een tweede, maar dat liet hij aan haar over. Per brief had Graham haar in ieder geval uitgenodigd hem op dit tijdstip bij de waterval te ontmoeten en liet het verder open of ze hier wel of niet op zou ingaan. Zoals hij eerder al had aangegeven zou hij haar maar al te graag willen helpen, maar alleen als zij daar ook maar enigszins voor open zou staan. Daarom had hij zich al ruim op tijd naar de afgesproken plaats begeven en liet hij nu zijn ledematen rusten op het zachte gras. Zijn blik was gericht op het stromende water dat zijn voeten kietelde, maar zijn gehoor was alert op mogelijke voetstappen of andere signalen die erop zouden kunnen duiden dat Hayden gearriveerd was.
De blonde jongeman had bewust deze plek uitgekozen, omdat het hem zelf vaak veel rust bood hier zijn gedachten op een rijtje te zetten, zonder dat hij hoefde te vrezen dat anderen hem hierbij zouden storen. Zeker op dit tijdstip was de waterval en het omringende grasveld verlaten. Daarbij was het in vele opzichten een prettigere en meer uitnodigende omgeving dan de ziekenzaal of lokaal, waar ze net zo goed ieder moment gestoord konden en je daarbij makkelijk het gevoel kon krijgen alsof de muren op je afkwamen...

Aangezien de reden van aanmelding kort maar krachtig was geweest, weerstond Graham de verleiding de korte aantekening er opnieuw bij te pakken om het nog één keer vluchtig door te nemen voor ze wel of niet zou arriveren. “Ontspoord”, klonk het nog in zijn hoofd na. Hm.. Ondanks wat hij al van haar had gezien en gehoord, vroeg hij zich werkelijk af wat het precies zou betekenen… En natuurlijk wat de mogelijke oorzaken zouden kunnen zijn, maar zoals altijd ging hij zo min mogelijk “gekleurd” het gesprek in en zou hij zich daarin door haar laten leiden.
Nu nog afwachten of ze daadwerkelijk zou komen…

@Hayden

_________________

Alaric || Master Geralt || Graham || Emori || Eli || Rinn
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Hayden
Queen Bee <3
Queen Bee
avatar

PROFILEAscendant
Real Name : Shadow
Posts : 927
Points : 174
MAGICIAN
✦ CHARACTER ✦
Magic: Fire and Air
Klas: Miss Roxanne
Partner: I’m proud of my heart. It’s been played, stabbed, cheated, burned, and broken…but somehow still works.

BerichtOnderwerp: Re: [Closed] Eerste gesprek || Hayden de Payens   za mei 20 2017, 21:12


Ze wist dat ze Graham haar een brief had gestuurd met een tijdstip en een plaats maar die had ze netjes neer gelegd op haar bureau. Eigenlijk had ze geen zin maar wilde ze zich gewoon omkleden en ergens van dit heerlijke weer genieten na in de klas te hebben gezeten voor de godganse dag en een beetje teksten in het Raziaans in haar schriften te krabbelen.
Meteen sloot ze de deur achter haar en draaide het slot om en legde haar spullen netjes op de plek waar ze hoorde. De boeken netjes op de planken waar ze hoorde en haar tas aan een haakje op de muur. hay trok haar shirt over haar hoofd en wisselde haar bh voor een bovenstukje van een bikini. Het was warm zat en eigenlijk had ze totaal geen zin om nu te gaan praten. Ze wist niet eens waarom ze zich had opgegeven. Ze was ontspoord, dat wist ze dondersgoed maar er over praten zou ze waarschijnlijk toch niet doen. Ze trok de losse croptop weer aan en keek de kamer rond voor de de brief van Graham oppakte en zacht haar hoofd schudde met een glimlach toen ze dacht dat hij wilde afspreken bij de waterval. Ze pakte haar tas en stopte daar een badlaken in en draaide haar kamer deur van het slot om zich dan toch op het laatste moment te begeven naar de waterval.
Het geluid van haar slippers die terug tegen haar voeten sloegen. De zon op haar huid voelend liet een zachte glimlach op haar lippen verschijnen. Ze liet haar lippen terug zakken in hun normale houding toen ze graham zag zitten met zijn voeten in het water. 'Ik was niet gekomen als het niet hier was geweest eerlijk gezegd.' Zei ze haar aanwezigheid overduidelijk makende. Ze schopte haar slippers van haar voeten, liet haar tas van haar schouder vallen en trok haar shirt over haar hoofd en legde deze opgevouwen op haar tas. Ze liep naar het water en ging naast hem zitten en liet haar benen in het water zakken en liet haar te slanke lichaam er achteraan zakken om kopje onder te gaan. Toen ze bovenkwam legde ze haar armen over elkaar op de oever en keek Graham aan. 'dus hoe werkt dit verder?' Vroeg ze geïnteresseerd terwijl ze zichzelf ophees en opnieuw naast hem ging zitten genietend van de zon.

@Graham
Kleding

_________________
[Singingvoice] [Theme 1] [Droptopic] [Theme 2] [Voice][Theme 3]

IC Posts: 196 Last counted: 9-10-2017 23:59
stamps:
 
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken http://WebsiteByHayden.nl
Graham
-
-
avatar

PROFILENovice
Real Name : Sansan
Posts : 331
Points : 0
MAGICIAN
✦ CHARACTER ✦
Magic: Water
Klas: I already graduated about eight years ago.
Partner: Can I borrow a kiss? I promise I'll give it back.

BerichtOnderwerp: Re: [Closed] Eerste gesprek || Hayden de Payens   za mei 20 2017, 22:48

Zijn oren waren gespitst toen hij achter zich het geluid van klapperende slippers opmerkte. Niet lang daarna ving hij een bekende stem op. Over zijn schouder keek hij even achterom en knikte met een glimlachje. “Ook hallo Hayden.” sprak hij vriendelijk, verder niet ingaand op haar opmerking. Het leek hem totaal niet te deren wat haar reden precies was om te komen, enkel dat ze er was. Hierna richtte zijn blik zich weer op het water, waar ze enkele seconden later in beeld verscheen toen ze naast hem ging zitten en zich in het water liet vallen. Hij keek haar glimlachend en ietwat verrast na en wachtte tot ze weer boven kwam. “Best warm al voor de tijd van het jaar, vind je niet?” opperde hij en haalde bevestigend één van zijn blote voeten uit het water, waar geen kippenvel op te zien was.
Vanuit zijn ooghoeken keek hij haar aan bij haar vraag, maar hij reageerde niet direct. Geduldig wachtte hij opnieuw tot ze weer naast hem kwam zitten en haalde toen luchtig zijn schouders op. “Dat is helemaal aan jou.” begon hij, waarbij zijn vriendelijke ogen zich sloten en hij zijn gezicht ietwat naar de zon draaide. “Ik ga je in ieder geval niet opdringen wat ik denk dat het beste voor je is. Dat mag je zelf aangeven.” Nonchalant blies hij een eigenwijze pluk blond haar van zijn wang af wat hem vervelend kriebelde bij elke, lichte bries. “Je hoeft niet eens te praten als je dat niet wilt.” Uiteindelijk opende één oog zich en keek hij haar hiermee aan. “Het enige wat vaststaat is dat we ongeveer een uur per gesprek hebben en verder… Ga vooral je gang.” Ook zijn andere oog opende zich weer, zodat hij naar de thermoskan naast zich kon reiken, er twee doppen vanaf draaide om zo twee geïmproviseerde bekers te creëren en schonk er alvast één vol. “Thee?” vroeg hij ondertussen zonder op te kijken. Weer of geen weer, zomer of winter, dorkish Graham dronk het hele jaar door en bij iedere temperatuur zijn favoriete drank.

@Hayden

_________________

Alaric || Master Geralt || Graham || Emori || Eli || Rinn
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Hayden
Queen Bee <3
Queen Bee
avatar

PROFILEAscendant
Real Name : Shadow
Posts : 927
Points : 174
MAGICIAN
✦ CHARACTER ✦
Magic: Fire and Air
Klas: Miss Roxanne
Partner: I’m proud of my heart. It’s been played, stabbed, cheated, burned, and broken…but somehow still works.

BerichtOnderwerp: Re: [Closed] Eerste gesprek || Hayden de Payens   za mei 20 2017, 23:35


Ze pakte haar lange doorweekte lokken en verzamelde ze in een hand en wrong ze uit boven het water 'Heerlijk deze warmte, voelt veel meer zoals thuis' zei ze zacht terwijl ze even om zich heen keek en haar benen over elkaar sloeg. Nog steeds het de shorts dragend die intussen ook zeiknat was geworden. Ze gooide haar lokken over haar schouder op haar rug. Met een grijns keek ze hem aan bij zijn woorden ze beet zacht op haar lip met nog dezelfde grijns op haar lippen. 'Weet sowieso iets beters dan praten' ze wiebelde kort met haar wenkbrauwen voor ze zich achterover liet vallen. Tuurlijk ze wilde best praten maar hoe begon je zo iets te vertellen, casual ging niet even min als met krokodillen tranen over haar wangen laten lopen. Dat hield niet samen met haar instelling om altijd ijzersterk over te willen komen. Het was er ingesleten en het was een driedubbele muur die ze zelf niets eens kreeg doorbroken. Er waren ook maar een handvol met mensen die haar op een kwetsbaar moment kende.
Ze haalde haar schouders op. 'Ja ik wil wel thee, hoe denk jij over dood?' Begon ze casual zonder haar uitdrukking te veranderen. Misschien dan maar gewoon beginnen over het minst moeilijke om over te praten in plaats van te binnen bij kind Hayden. Ze zette haar handen op haar taille. 'Weetje wat hier ook goed bij past, vodka!' Zei ze met een grijns terwijl ze half over het gras hing om haar tas te pakken. Ze bedacht zich werkelijk op het moment niet wat voor een domme actie dat was. Ze tilde haar tas op haar schoot en graaide er met haar beide armen in terwijl haar benen in het water bungelde.

@Graham
Kleding

_________________
[Singingvoice] [Theme 1] [Droptopic] [Theme 2] [Voice][Theme 3]

IC Posts: 196 Last counted: 9-10-2017 23:59
stamps:
 
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken http://WebsiteByHayden.nl
Graham
-
-
avatar

PROFILENovice
Real Name : Sansan
Posts : 331
Points : 0
MAGICIAN
✦ CHARACTER ✦
Magic: Water
Klas: I already graduated about eight years ago.
Partner: Can I borrow a kiss? I promise I'll give it back.

BerichtOnderwerp: Re: [Closed] Eerste gesprek || Hayden de Payens   zo mei 21 2017, 00:44

Hij lachte zacht en oprecht bij haar reactie op zijn eerdere woorden, maar reageerde er verder niet op. Geïnteresseerd sloeg hij gade hoe ze zich achterover in het gras liet vallen, haar schouders optrok en weer tegen hem sprak. Zwijgend schonk hij daarop een beker vol en zette deze naast haar neer, terwijl hij nadacht over de vraag die ze hem tevens gesteld had. “Heel eerlijk… Ik zou een cliché opmerking kunnen maken als: ‘Dood hoort erbij. Het overkomt ons allemaal vroeg of laat.’ Dat denk ik ook zeker, maar… daarbij is het nogal een pain in the ass als je het mij vraagt, omdat het ook ongewild geliefden voor altijd uit je leven kan rukken.” antwoordde hij naar eerlijkheid en nam een grote slok thee. Vervolgens zette hij zijn beker zorgvuldig verderop op de grond neer en liet zich net als zij op zijn rug in het gras zakken, zijn handen onder zijn hoofd steunend en zijn blik gericht op de strakblauwe lucht. Zijn amberkleurige ogen volgden de enkele, voorbij drijvende wolken nauwkeurig. “Jij?” vroeg hij even ongegeneerd en direct terug en draaide zijn hoofd vervolgens ietwat opzij toen ze uit het niets over vodka begon. Zelf bleef hij kalm liggen waar hij lag en observeerde het geheel met een enkele, opgetrokken wenkbrauw. “Dat moet je zelf weten, maar ik weet niet of het fijn voor je is als je bij dit soort gesprekken alcohol drinkt. Mensen neigen daardoor soms meer te delen dan ze eigenlijk willen…” waarschuwde hij haar enkel, het verder aan haar overlatend of ze alsnog wel of geen alcohol zou drinken. Langzaam draaide zijn hoofd weer terug richting de lucht. “Sowieso blijft in principe alles wat je met mij bespreekt tussen ons, maar het zou zonde zijn als je later spijt krijgt van wat je hebt verteld.” Voor een moment sloot hij zijn ogen weer en haalde een diepe teug frisse lucht naar binnen. De geur van het heldere water kroop daarbij zijn neus binnen en zorgde voor extra rust in zijn hoofd.

@Hayden

_________________

Alaric || Master Geralt || Graham || Emori || Eli || Rinn
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Hayden
Queen Bee <3
Queen Bee
avatar

PROFILEAscendant
Real Name : Shadow
Posts : 927
Points : 174
MAGICIAN
✦ CHARACTER ✦
Magic: Fire and Air
Klas: Miss Roxanne
Partner: I’m proud of my heart. It’s been played, stabbed, cheated, burned, and broken…but somehow still works.

BerichtOnderwerp: Re: [Closed] Eerste gesprek || Hayden de Payens   di mei 30 2017, 10:53

Het koele water ontarmde haar benen, een welkome verkoeling al hield ze van de hitte. Ze hield van meren en dit soort omgevingen. Zonder het te weten har Graham een perfecte plek uit gekozen, ergens waar ze zich sneller op haar gemak voelde. Misschien een raar idee een Raziaanse die gek op water is, zeker omdat het juist zo botst met haar magie.
Ze zuchtte zacht en keek om naar Graham bij zijn woorden over dood en zijn laatste zin liet haar knikken, ze was al op een vroege leeftijd veel dierbare mensen verloren. Gilbert terwijl hij op uitzending was, waar wist ze niet eens meer en Laxus die niet meer terug kwam van zijn job maar zijn vrienden wel. Hij was gewoon verdwenen en er werd gespeculeerd dat een dier zijn lichaam had verorbert, haar moeder die ze nooit had gekend en dan nog haar zoon of dochter die maar 20 weken bij haar wilde zijn en daarna snel overleed in haar buik. Ze had Drake ook meerdere keren verloren mar hij kwam altijd terug, gelukkig. 'Dood is een onvoorstelbaar iets en het blijft maar dierbare stelen van mensen. Ik haat het en ik wil mijn dierbare terug Ik zou ze zo ruilen ik hen terug in ruil voor mijn vader. Dat is toch een walgelijke galbak.' Zei ze met een poging geen emotie op haar gelaat te laten. Maar voor een getraind oog was er duidelijk te zien dat de woorden pijn deden.
Ze keek verbaast op toen ze commentaar kreeg op de vodka, maar niet het is pas vier uur of niet tijdens gesprekken maar eerder een waarschuwing dan een verbod wat ze eigenlijk had verwacht. Ze wilde enkel uitproberen en kijken hoever ze bij hem kon gaan maar zo ver leek niets hem echt te boeien, helaas. Met een licht zuur gezicht stopte ze het terug in haar tas. 'Zelfs met drank op ben ik niet zo open, naja kwa praten.' Zei ze terwijl ze het bekertje thee vast pakte. Ze richtte haar ogen op haar voeten in het water die heen en weer bungelde. 'Maar ik weet dat ik compleet koekoek ben hoor, niet dat ik dat nog een keer zal toegeven trouwens.' Zei ze terwijl ze even opkeek en een slok nam van de hete thee. 'Maar ik weet werkelijk niet hoe ik kan beginnen' Zei ze terwijl ze haar schouders even ophaalde.

@Graham

_________________
[Singingvoice] [Theme 1] [Droptopic] [Theme 2] [Voice][Theme 3]

IC Posts: 196 Last counted: 9-10-2017 23:59
stamps:
 
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken http://WebsiteByHayden.nl
Graham
-
-
avatar

PROFILENovice
Real Name : Sansan
Posts : 331
Points : 0
MAGICIAN
✦ CHARACTER ✦
Magic: Water
Klas: I already graduated about eight years ago.
Partner: Can I borrow a kiss? I promise I'll give it back.

BerichtOnderwerp: Re: [Closed] Eerste gesprek || Hayden de Payens   za jun 10 2017, 00:06

Hij opende zijn ogen pas weer toen ze begon te spreken en draaide vanuit zijn liggende positie zijn hoofd iets naar opzij om Hayden te kunnen zien terwijl ze sprak. Ah, dus… zij had ook dierbaren verloren? Het leek voor de hand liggend door haar vraag, maar het was net een bevestiging wat hem enige duidelijkheid gaf over haar verhaal. Bij de opmerking van haar vader leek enige verwondering in zijn blik door te schemeren, maar hij ging er niet direct op in. In plaats daarvan richtte zijn ogen zich hierna weer op de lucht. De pijn in haar woorden was hem echter wel degelijk opgevallen.
Zijn glimlach leek stiekem iets te verbreden toen ze de vodka na zijn waarschuwing weer wegborg, maar wederom plaatste hij er geen opmerking over. Wel richtte hij zijn hoofd iets op bij de gesproken woorden die gepaard gingen met het vastpakken van de beker thee. “Je hoeft ook niet altijd open te zijn. Niet iedereen hoeft altijd alles maar van je te weten. Zelf deel ik ook niet altijd zomaar mijn hele levensverhaal met mensen, alleen als ik dat zelf wil of het van toegevoegde waarde is.” sprak hij om aan te geven dat hij zeker niet van haar verwachtte dat ze al haar zorgen zomaar aan hem openbaarde, ondanks zijn functie. Waarom sommige psychologen maar leken te verwachten dat hun patiënten direct hun diepste geheimen met hen deelden, kon hij daarom niet begrijpen. Het was niet alsof zijzelf dat ook zomaar zouden doen als hen dat gevraagd werd. Sommige dingen wilde je nou eenmaal liever voor jezelf houden en dat was prima. Enkel hetgeen waar je zelf niet uitkwam en wat je er gewoon… uit wilde gooien om daarmee een last van je schouders af te halen, zou onderwerp van gesprek moeten zijn. Het was mede de reden waarom Graham de regie aan zijn patiënten teruggaf, in plaats van zelf te bepalen waar ze over zouden praten of wat er zou gebeuren tijdens een sessie. Tot dusver had Hayden in ieder geval zeker zijn interesse gewekt…
Hij kwam iets overeind en steunde op zijn ene ellenboog zodra ze over zichzelf sprak, waardoor hij op zijn zij kwam te liggen en haar beter kon bekijken. “Compleet koekoek..?” herhaalde hij haar woorden, zonder dat er enig oordeel in lag. “Dat zijn jouw gedachten, niet de mijne.” voegde hij eraan toe, om aan te geven dat hij haar niet zo zag. Bij haar laatste opmerking glimlachte hij haar even toe, maar bleef verder bewust stil om dit niet voor haar in te vullen en haar daarmee voorzichtig uit te dagen zelf met iets te komen. Zijn vriendelijke ogen zochten daarbij de hare. De wind die iets in kracht was toegenomen speelde ondertussen met zijn blonde lokken, liet ze dansen, waardoor voorzichtige, amberkleurige tinten, afkomstig van zijn glinsterende irissen, af en toe zichtbaar werden tussen zijn haren door.

@Hayden

_________________

Alaric || Master Geralt || Graham || Emori || Eli || Rinn
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Hayden
Queen Bee <3
Queen Bee
avatar

PROFILEAscendant
Real Name : Shadow
Posts : 927
Points : 174
MAGICIAN
✦ CHARACTER ✦
Magic: Fire and Air
Klas: Miss Roxanne
Partner: I’m proud of my heart. It’s been played, stabbed, cheated, burned, and broken…but somehow still works.

BerichtOnderwerp: Re: [Closed] Eerste gesprek || Hayden de Payens   di jun 27 2017, 21:04


Ze zuchtte zacht terwijl ze de beker tussen haar vingers had geklemd en haar amberen ogen gericht op het water. Haar bleke beentjes bungelend in het water. Ze luisterde naar de woorden terwijl haar blik bleef haken op het water. Toch waren de woorden die hij sprak redelijk voor zichzelf sprekend, je moest niets. Iets moeten werkte sowieso bij haar al erg averechts. Dwang was iets waar ze zich intens tegen verzette. Maar het gaf iets geruststellends.
Na zijn woorden over dat het haar gedachtes waren en de vragende manier van de herhaling van haar woorden over haar eigen mentale gesteldheid. Ze schudde haar hoofd zacht op de zelf persevererende woorden die in haar opkwamen. Met dwingende hand stopte ze ze terug naar waar ze vandaan kwamen. Op deze manier doorgaan was de manier hoe ze überhaupt ooit gelukkig zou worden. Hoe kon je gelukkig worden als je elke dag weer je eigen verleden meesleepte, ophaalde in plaats van het mee droeg als een wijze les of gewoon achter je liet. 'Ik ben ook koekoek, bedoel ik zeg het wel als een grapje maar ik meen het eigenlijk wel een beetje. En zo open ben ik ook niet, eigenlijk helemaal niet. Ik praat niet graag over dingen. Ik weet dat ik het zou moeten maar het is en blijf zo lastig' legde ze kort uit terwijl ze achterover leunde op haar ellebogen. 'Dat is waarom ik niet weet hoe ik moet beginnen, met mijn zusje communiceer ik redelijk op lichaamstaal. Als ik mij niet goed voel is ze er al voor me zonder een woord te zeggen of te horen. Dus het kunnen wel mijn gedachtes zijn maar het werkelijk uiten van die gedachtes is het gehele punt. Net als laatste keer in de ziekenzaal, al is dat wel een apart geval ik loop mijn problemen uit de weg.' Zei ze zacht terwijl ze kort haar ogen op hem liet vallen. Mocht dit gesprek toch niets worden was er geen bewijs van haar woorden en zou ze alles ontkennen. Sarah was er gewoon als ze zich naar voelde, Sarah was er na elke nachtmerrie, Sarah was er altijd, Sarah is hier nu niet. Zij zou gewoon het gesprek bijna voor haar gaan voeren als ze haar paar minuten jongere tweelingzusje een beetje zou kennen.  

@Graham

_________________
[Singingvoice] [Theme 1] [Droptopic] [Theme 2] [Voice][Theme 3]

IC Posts: 196 Last counted: 9-10-2017 23:59
stamps:
 
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken http://WebsiteByHayden.nl
Graham
-
-
avatar

PROFILENovice
Real Name : Sansan
Posts : 331
Points : 0
MAGICIAN
✦ CHARACTER ✦
Magic: Water
Klas: I already graduated about eight years ago.
Partner: Can I borrow a kiss? I promise I'll give it back.

BerichtOnderwerp: Re: [Closed] Eerste gesprek || Hayden de Payens   wo jul 12 2017, 14:23

Met een lichte glimlach blies hij een pluk blond haar voor zijn ogen weg, zodat hij haar beter kon zien en het niet langer zijn neus zou kriebelen. Zijn ogen waren onlosmakelijk op haar lelieblanke gezicht gericht toen ze verder vertelde, reagerend op zijn opmerking. Enige vertedering schemerde door op zijn gelaat toen ze sprak over haar zusje, omdat hij het herkende van zijn eigen zusje. Soms leek het haast of Maddie hem beter kende dan hij zichzelf kende en wat hij ook deed… hij kon voor niets weglopen in haar buurt, want ze had het altijd in de gaten. Het was confronterend en… fijn tegelijkertijd, want het betekende dat hij niet over alles hoefde te praten, want zij wist toch wel wat er was. “Het is fijn om iemand te hebben die je zo goed kent dat je niet hoeft te praten.” begon hij uiteindelijk zacht te spreken, waarbij zijn glimlach ongemerkt was verbreed. Het was geen professionele lach, maar een oprechte lach bij de herinnering aan Maddison. “En natuurlijk zou het makkelijker zijn als je zomaar met iedereen zou kunnen praten over wat je dwars zit, maar… heel eerlijk… denk ik dat de meeste mensen dat niet zomaar kunnen. Dus ik vind het helemaal niet gek dat je “niet zo open bent”. Maar ik zou je er wel graag bij willen helpen om te kijken hoe ver we samen kunnen komen, ook al vind je dat moeilijk.” uitte hij daarbij met een schouderophaal en nog altijd die nonchalante lach op zijn vriendelijke snoet. Zonder er echt bewust bij stil te staan begon Graham ondertussen wat grassprieten uit zijn eigenwijze, blonde lokken te plukken die erin waren gevlochten toen hij op zijn rug in het gras had gelegen.
“Waarom denk je dat je “koekoek” bent?” vroeg hij even later, er geen doekjes om windend.

@Hayden

_________________

Alaric || Master Geralt || Graham || Emori || Eli || Rinn
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Hayden
Queen Bee <3
Queen Bee
avatar

PROFILEAscendant
Real Name : Shadow
Posts : 927
Points : 174
MAGICIAN
✦ CHARACTER ✦
Magic: Fire and Air
Klas: Miss Roxanne
Partner: I’m proud of my heart. It’s been played, stabbed, cheated, burned, and broken…but somehow still works.

BerichtOnderwerp: Re: [Closed] Eerste gesprek || Hayden de Payens   do jul 13 2017, 07:43


Ze glimlachte bij de gedachtes aan haar zusje, ze miste haar zo erg. Ze kon zich zo alleen voelen als zij niet om haar heen was. Maar thuis herinnerde alles haar aan haar ongeboren kindje, aan Laxus. Alles om haar heen deed pijn dus waarom zou je dan nog blijven. Ze wilde helemaal niet terug aar Starshine, maar het was op het moment de enigste plek waar ze niet elke vijf seconden een herinnering kreeg van een fijne gebeurtenis in het verleden van personen die er niet meer waren. Ze zou het nooit toegeven maar het liet haar wel beseffen hoe breekbaar ze werkelijk was. Met een zachte zucht knikte ze toen hij was uitgesproken. 'Weet wel dat ik niets toegeef over wat ik vertel. Ik zal nooit toegeven dat ik zei dat ik koekoek ben of dat ik slecht ben in over dingen praten. Dat heb ik een keer gezegd en voor de rest ga ik het ontkennen.' zei ze met een zachte blik op haar gelaat.
'Waarom ik denk koekoek ben? Ik weet dat ik koekoek ben. ik weet dat ik zou moeten praten over dingen die zijn gebeurt in mijn leven, over hoe ik mij voel en wat mij dwars zit. Maar ik krop alles op, daarom ben ik koekoek. Ik besef heus wel dat het niet gezond is.' Zei ze zacht terwijl ze haar nagels bestudeerde op het vuil wat er onder zat. Ze sloot kort haar ogen en pakte haar natte rode lokken met beide handen om ze over haar linker schouder te leggen. Ze speelde er kammend met haar vingers doorheen, ze keek daarna op naar hem met een gedwongen glimlach. Ze draaide haar linker pols naar binnen en keek zuchtend naar het intussen mooi geheelde litteken van het omgekeerde christelijke kruis. 'Deze heb ik van Zean gehad toen hij met een stuk glas van een bierflesje in mijn arm carfde terwijl hij mij had gedrogeerd. En Zean is de broer van Drake en dat is mij beste vriend, ex what ever. Weet niet meer of ik het Drake heb verteld, denk het niet omdat hij net zij broer terug had. Maar verder weet niemand dat bijvoorbeeld.' vertelde ze alsof het de normaalste zaak van de wereld was. Tuurlijk het had pijn gedaan die dag. Maar de jongen had zijn excuses meerdere keren aangeboden. En het was natuurlijk niet zijn schuld dat hij verslaafd was geweest aan het serum. Maar het haalde nog niet weg dat ze die dag onder haar en zijn bloed had gezeten, zijn bloederige hand afdrukken over haar kleding. Ze keek kort bedenkelijk naar het water voor ze een grote slok van haar thee nam.

@Graham

_________________
[Singingvoice] [Theme 1] [Droptopic] [Theme 2] [Voice][Theme 3]

IC Posts: 196 Last counted: 9-10-2017 23:59
stamps:
 
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken http://WebsiteByHayden.nl
Graham
-
-
avatar

PROFILENovice
Real Name : Sansan
Posts : 331
Points : 0
MAGICIAN
✦ CHARACTER ✦
Magic: Water
Klas: I already graduated about eight years ago.
Partner: Can I borrow a kiss? I promise I'll give it back.

BerichtOnderwerp: Re: [Closed] Eerste gesprek || Hayden de Payens   za aug 12 2017, 16:30

Hij knikte met een glimlach bij haar woorden. “Prima. Ik was toch niet van plan om het tegen iemand te vertellen wat je vandaag met mij deelt, maar ik zal het onthouden.” prevelde hij terug met een kleine knipoog. Het had vrij luchtig geklonken, ondanks de gespreksonderwerpen die ze aansneden. Maar zelf leek Hayden ook nog vrij… kalm onder alles, al was het enigszins aan haar gelaat af te lezen dat er in feite vele emoties achter leken te zitten die ze liever nog zoveel mogelijk voor zichzelf hield. Hij kon het haar moeilijk kwalijk nemen. Was het daarbij immers niet iets wat hijzelf altijd deed…? Uit bescherming?
Bij haar uitleg waarom ze zelf dacht dat ze “koekoek” was, knikte hij opnieuw, maar dit keer… langzamer… bedachtzamer. “In dat geval… zijn we samen koekoek. Mensen kunnen net zolang aan mij lopen trekken als ze willen, maar als ik het ergens niet over wil hebben, dan laat ik niks los, ook al… zou dat niet “gezond” zijn.” Een zachte glimlach speelde om zijn lippen. “Er zijn meerdere redenen waarom ik vooraf aan een gesprek aangeef dat jij zelf mag bepalen wat je wel en niet vertelt… Het gaat er hier niet om wat “gezond” zou zijn, maar… om wat jij wíl.” Een korte stilte viel, waarin hij haar vriendelijk en ietwat… bedenkelijk aankeek. “Dus haal die glimlach maar van je gezicht als je liever eigenlijk helemaal niet wil glimlachen nu.” sprak hij er zachter achteraan.
Zijn ogen gingen daarop naar haar pols die naar hem opgehouden werd. Eén wenkbrauw gleed iets omhoog bij het zien van het litteken en het bijbehorende verhaal. “Iemand heeft dat erin gesneden? Waarom heeft hij dat gedaan?” vroeg hij geïnteresseerd, maar niet veroordelend.
Graham was even stilgevallen bij de verklaring dat ze dit verder aan niemand had verteld. Langzaam kwam hij nog iets verder overeind, zodat hij rechtop kon gaan zitten en probeerde haar ogen te ontmoeten met de zijne. “Dan waardeer ik het des te meer dat je het nu wel aan mij hebt verteld.” klonk het nog gedempt met enige… verbazing. Zonder er verder nog een woord aan te wijden, gleed zijn blik ook opzij naar het water wat ondertussen kalm voortkabbelde met geen zorg in de wereld.

_________________

Alaric || Master Geralt || Graham || Emori || Eli || Rinn
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Hayden
Queen Bee <3
Queen Bee
avatar

PROFILEAscendant
Real Name : Shadow
Posts : 927
Points : 174
MAGICIAN
✦ CHARACTER ✦
Magic: Fire and Air
Klas: Miss Roxanne
Partner: I’m proud of my heart. It’s been played, stabbed, cheated, burned, and broken…but somehow still works.

BerichtOnderwerp: Re: [Closed] Eerste gesprek || Hayden de Payens   di aug 15 2017, 20:28


Met een zachte blik die in haar ogen stond. Waar het vandaan kwam, de dwang om zo sterk te lijken of zoals zij het meer zag te zijn. Ze wist het niet, ze kon als een teer poppetje worden gezien on geacht haar mentale gestel. Haar te lichte lichaam op haar kleine en ranke bouw maakte van de verte al niet een erg imposante indruk. Maar haar woorden en acties maakte wel al een hoop goed in dat opzicht. Een zwakke glimlach verscheen op haar lippen bij zijn woorden. 'Mooi anders had dit ook de laatste keer geweest.' Zei ze zachtjes voor ze haar blik afwendde naar het water.
Ze luisterde naar zijn woorden en de laatste lieten haar blik terugkeren naar de zijne voor een kort moment. Ze schudde bijna onzichtbaar haar hoofd en liet haar zicht weer vallen op het water wat zachte bewegingen maakte en het felle zonlicht weerspiegelde in elke mogelijke manier. Toch zakte de zichzelf opgedrongen glimlach van haar gelaat. De emoties achter haar masker, het was voor Hayden onduidelijk hoe ze zich moest voelen, de gedwongen glimlach was haar reddingsboei op de moeilijke momenten. De momenten dat ze niet wist wie ze zelf was, wat een behoorlijk gedeelte van haar dagen was. Ze herhaalde de woorden die Graham had gesproken in haar hoofd terwijl haar ogen een paar keer van hun plek naar hem schoten om precies terug te keren op de plek waar ze net waren. 'Je problemen opkroppen zonder er over te spreken is niet gezond. Eigenlijk zou je als je met iets zit er met iemand over moeten praten of je nu de psycholoog bent of niet. Straks draai jij door en heb ik niemand om tegen te praten.' Zei ze zacht en plagend.
Ze keek naar beneden bij zijn vraag naar haar linker pols, ze zuchtte zacht terwijl ze naar het satanische kruis keek. Waarom hij het had gedaan was inderdaad een goede vraag. 'Zean was een erg getraumatiseerd jongetje. Hij had bepaalde waanbeelden in zijn hoofd gehaald dat hij zonder een bepaald middel dat hij het serum noemde niet kon functioneren. Terwijl dat serum er juist voor zorgde dat je alle commando's opvolgt en niets anders dan de waarheid spreekt op alle vragen die er gesteld worden.' Zei ze met zachte licht trillende stem. De herinneringen aan die middag kwamen meer en meer terug, of meer goed voor de geest. 'En ik had toen der tijd ruzie met Drake omdat hij naar Starshine moest terwijl wij midden in onze relatie zaten. En wij bleven elkaar maar schrijven, alleen kwamen de brieven nooit aan bij mij of bij hem. Dus we waren beide echt super boos dat de ander niet terug schreef. Maar dat bleek Savador gedaan te hebben. Maar buiten dat ging ik met Zean uit, drankje doen gewoon om Drake te pesten.' Zei ze grinnikend, Hij had het absoluut niet leuk gevonden maar grappig om hem te irriteren was het absoluut. 'Maar in ieder geval ik kreeg ruzie met Zean, geen idee meer waarom geloof dat ik iets vroeg wat hem niet aanstond en toen werd hij pissed, schreeuwen enzo. En in zijn boosheid had hij dat flesje serum in zijn hand vast gegrepen en ik pakte dat af. Dat was natuurlijk zijn steun en toeverlaat, maar ik wilde weten wat het was. Dus hij zei dat het sterke drank was want drank is duur. Naja ik ben altijd wel in voor geld besparing. Dus ik had een grote slok genomen. Dus ik heb eigenlijk mijzelf gedrogeerd.' Zei ze zachtjes terwijl ze haar ogen op haar handen liet vallen en volgde hoe ze met haar vingernagels over de huid van haar hand gleed, ze deed het vaker als iets haar nerveus maakte. Sarah wist een paar stukjes van wat er gebeurt was maar ze had nooit het hele verhaal zo in een keer op deze gedetailleerde manier verteld. 'En het voelde ook super raar, het is als gevangen zitten in je eigen lichaam, ik kon niets, bewegen niet, spreken niet. Ik kon mijn ogen bewegen maar daar hield het bij op.' Sprak ze zacht zonder zijn blik op te zoeken. Haar ogen dwaalde over het water terwijl haar benen zacht wiebelde onderwater. Ja moest ze doorgaan met vertellen of haar mond houden. Ze was toch al een heel eind gekomen dus wat moest hij nog meer weten buiten het werkelijke antwoord op zijn vraag. Maar dat antwoord wist ze eigenlijk niet, wat moest je antwoorden op waarom deed hij dat? Nou hij is een psychopaat het komt immers aardig dichtbij? Hij had dan wel zijn excuses willen aanbieden op het beste tijdstip dat er was. 's Nachts na een van haar nachtmerries.
Ze haalde diep adem en blies het daarna zuchtend uit. Ze liet zich achterover vallen en zette haar zonnebril op haar ogen en sloot ze, ze liet haar armen uitrekkend boven haar hoofd vallen. Iets waardoor je haar ribben duidelijk kon tellen. 'Maar het was echt heel raar. Ik had geen controle meer over mijn eigen lichaam en dat is iets waar ik niet zo goed tegen kan. Dat maakt enorm veel emoties los waarvan ik niet weet hoe ik er mee om moet gaan. Maar in ieder geval dat spul dwingt je op een of andere manier dus om te doen wat iemand je opdraagt. Hij droeg me op te vertellen wat er dus in mijn jeugd is gebeurt, waarom maar een van mijn ogen tranen produceert, wat er tussen mij en Drake was gebeurt en wel meer dingen. Maar ik kon niets anders dan zijn bevelen volgen en dat geeft je zo een zwak en hulpeloos gevoel. Maar na dat alles zei hij dus dat ik mijn arm moest geven dus ja ik kon niets anders dan dat maar doen. En toen pakte hij een stuk glas van straat en heeft hij dat in mijn pols gekerfd. Maar hij had ook in zijn eigen hand gesneden. Dus dat ik terug op school kwam zat mijn kleding en lichaam helemaal onder zijn hand afdrukken en mijn eigen bloed. Want dat is natuurlijk ook nog is iets hij heeft me gewoon daar achter gelaten terwijl ik geen controle over mijzelf had.' Ze haalde kort onder haar zonnebril haar wenkbrauwen op terwijl ze een korte zucht liet glijden over haar lippen. Toch kwam ze overeind om in haar tas haar pakje sigaretten te pakken en er een tussen haar lippen te steken. Voorzichtig stond ze op om haar sigaret aan te steken. Hij leek haar niet zo een type dat rookte of die graag het mikpunt voor haar weg waaiende rook was. 'Maar ja, dat is dus het verhaal achter dat litteken.' Zei ze om het af te kappen. Verder liet haar houding weinig weten van haar verhaal. Haar houding was alsof ze net een verhaal had verteld over een gezellige avond uit.
Ze keek kort naar beneden toen hij de woorden sprak over waardering. Ze blies de rook omhoog en van hem weg. 'Ah ja dit is niet zo heftig vergeleken met mijn leven op zichzelf.' Zei ze bijna spottend over zichzelf.


@Graham

_________________
[Singingvoice] [Theme 1] [Droptopic] [Theme 2] [Voice][Theme 3]

IC Posts: 196 Last counted: 9-10-2017 23:59
stamps:
 
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken http://WebsiteByHayden.nl
Graham
-
-
avatar

PROFILENovice
Real Name : Sansan
Posts : 331
Points : 0
MAGICIAN
✦ CHARACTER ✦
Magic: Water
Klas: I already graduated about eight years ago.
Partner: Can I borrow a kiss? I promise I'll give it back.

BerichtOnderwerp: Re: [Closed] Eerste gesprek || Hayden de Payens   di sep 12 2017, 15:53

Hij lachte even zacht en aangenaam bij de opmerking die hij teruggekaatst kreeg over het opkroppen van zijn eigen problemen. “Oh ja?” Zijn grote hand reikte stiekem naar het water aan zijn voeten om een kleine hoeveelheid ervan plagend haar richting op te spatten. “Ik zal het onthouden. Maar je hebt een punt. Misschien kunnen we wel van elkaar leren..” voegde Graham er toch met een serieuzere ondertoon aan toe. Hierna bleef hij zwijgen om haar de kans te geven over het litteken te vertellen. Geïnteresseerd maar ook zichtbaar… geraakt luisterde hij naar het verhaal en knikte tussendoor af en toe ten teken dat hij luisterde en het probeerde te begrijpen voor zover hij kon. Er was meer gebeurd dan hij vermoed had, voor zover hij zich er van tevoren een beeld van had gevormd.
Hij liet de stilte overheersen toen ze op een gegeven moment even bleef zwijgen en diep leek na te denken, in afwachting of er nog meer zou komen. Zijn ogen volgden haar toen ze zich uiteindelijk achterover in het gras liet vallen, maar nog bleven zijn lippen op elkaar geklemd. Zijn wenkbrauwen waren onbewust omhoog gegleden naarmate ze verder sprak en de afloop van het verhaal vertelde tot het moment waarop het litteken in haar pols was gekerfd. Ongelofelijk…
Zijn blik wendde zich pas af zodra ze weer overeind kwam en een sigaret opstak. Nog steeds was hij blijven zwijgen voor hij uiteindelijk langzaam opstond, net als zij, en een kalme stap haar richting op zette. “En dat zegt genoeg…” sprak hij zacht als aanvulling op haar laatste opmerking. Zijn warme ogen gleden voor een moment naar de waterval en bleven daar hangen terwijl zijn handen zich nonchalant in zijn broekzakken hadden gestoken. “Ik zou je kunnen zeggen dat je dit allemaal niet verdiend hebt, maar… dat maakt het niet ongedaan. Maar.. wat je ook allemaal overkomen is, dit en andere dingen, het ís vreselijk, Hayden.” klonk het ernstig, al was zijn toon teder. Vanuit zijn ooghoeken keek haar kort aan. “Dat je het zo ver weg hebt gestopt dat je er met droge ogen over kan vertellen, laat wel zien hoe verschrikkelijk veel het met je gedaan moet hebben toentertijd en… nu nog steeds.” Het bleef even stil voor hij geleidelijk aan zijn gezicht weer geheel haar kant op draaide. Een berustende glimlach was ondertussen op zijn gezicht geslopen. “En dat je er nog steeds tegen vecht, zegt eigenlijk hoe je sterk je werkelijk bent..” Hij zweeg even voor hij verder sprak, zodat ze de woorden rustig op zich in kon laten werken. “Dank je dat je het mij wilde vertellen.” voegde hij er toen gedempt aan toe, waarbij hij voorzichtig zijn ene hand naar haar hand met het litteken had uitgestoken. “Mag ik..?” vroeg hij vredig glimlachend om te zien of hij het litteken van dichterbij mocht bekijken. Graham wachtte tot ze zou weigeren of het zou toestaan voor hij toch nog een laatste vraag opperde: “Wat wil je in het leven? Wat zijn je dromen? Wensen? Verlangens..?” gooide hij het gesprek tenslotte plotseling even over een geheel andere boeg, al suggereerde zijn eigen nonchalance alsof het natuurlijk ging.

@Hayden

_________________

Alaric || Master Geralt || Graham || Emori || Eli || Rinn
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Hayden
Queen Bee <3
Queen Bee
avatar

PROFILEAscendant
Real Name : Shadow
Posts : 927
Points : 174
MAGICIAN
✦ CHARACTER ✦
Magic: Fire and Air
Klas: Miss Roxanne
Partner: I’m proud of my heart. It’s been played, stabbed, cheated, burned, and broken…but somehow still works.

BerichtOnderwerp: Re: [Closed] Eerste gesprek || Hayden de Payens   za sep 16 2017, 02:14

]

Ze keek op en hief haar knieën bij de spetters water die haar kant op werden geslagen. Ze beet op haar lip en grinnikte. 'Enkel eigenbelang hoor, verder doet je mentale gezondheid mij vrij weinig. Al mag je best je hartje luchten bij mij hoor' Zei ze net zo hard plagend terug.
Ze voelde de stilte en wilde deze het liefste zo snel mogelijk laten verdwijnen, ze weigerde haar ogen op hem te richten. Om de blik die mogelijk een hint van medelijden te vermijden. Ze was bewust dat hij bij haar was komen staan maar haar blik was gericht op de waterval. Elke keer als ze keek leek hij hypnotiserender te worden om te blijven bewonderen, elke keer vond ze wel een nieuw aspect aan de waterval. Ze zuchtte zachtjes bij de woorden die hij sprak. Ze hield het wel droog ja, daar zat een hele hoop moeite in verwerkt om het droog te houden. Er zat meer achter dat verhaal dan ze had verteld. Dingen waar een hete douch niet bij hielp. Maar het was verleden tijd dus dwong ze het van zichzelf af. Toen hij de woorden sprak over haar kracht keek ze op naar hem. Hij zag haar niet als zwak nu, dat is een enorm voordeel. Bij het bedankje knikte ze, 'Bedankt voor het luisteren.' Zei ze zacht terwijl ze eigenlijk niet goed wist wat ze moest voelen. Moest ze zich opgelucht voelen of naar door de oprakeling van de gebeurtenis. Misschien beide, ze keek kort verward om zich heen voor ze uit haar gedachte gang werd gehaald door zijn volgende vraag. Ze keek naar zijn hand die hij uitgereikt had naar de hare, ze zuchtte zachtjes en liet haar ogen op haar pols vallen en richtte deze binnen een seconde op hem. Ze deed het nog een keer op de zelfde manier voor ze haar hand naar hem uitstak en nog een stap dichterbij zette. Ze hield haar blik op hem gericht met haar gelaat in de plooi getrokken, een blik waar geen emotie achter te vinden was. Ze keek verbaast op bij zijn vraag en dacht na. Eigenlijk was het een makkelijk antwoord, ze wilde gewoon gelukkig zijn. Maar wat haar gelukkig zou maken was een lastiger antwoord. 'Gelukkig zijn. Ik weet dat het een lage drempel is om iets te willen in het leven. Maar dat kan me niet veel schelen.' Zei ze zachtjes zonder haar haar ambere ogen van zijn gelaat af te halen. 'En jij?' Vroeg ze eveneens zacht. Waarna ze de sigaret opnieuw tussen haar lippen legde.

@Graham

_________________
[Singingvoice] [Theme 1] [Droptopic] [Theme 2] [Voice][Theme 3]

IC Posts: 196 Last counted: 9-10-2017 23:59
stamps:
 
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken http://WebsiteByHayden.nl
Graham
-
-
avatar

PROFILENovice
Real Name : Sansan
Posts : 331
Points : 0
MAGICIAN
✦ CHARACTER ✦
Magic: Water
Klas: I already graduated about eight years ago.
Partner: Can I borrow a kiss? I promise I'll give it back.

BerichtOnderwerp: Re: [Closed] Eerste gesprek || Hayden de Payens   za sep 16 2017, 23:58

Een vage glimlach speelde om zijn lippen bij het onverwachte bedankje, al leken zijn ogen haar te vertellen dat het niet nodig was. Hij leek er iets over te willen zeggen, er dieper op in te willen gaan, maar iets… hield hem tegen. In plaats daarvan had de jonge arts zwijgend toegekeken hoe ze leek te overwegen of ze hem het litteken van dichterbij wilde laten bekijken. Ongemerkt had hij een stapje teruggedaan alsof hij haar daarmee non-verbaal meer de ruimte wilde geven. Maar nog geen seconde later stapte zij juist dichterbij… Verrast had hij opgekeken en sloeg zijn amberkleurige ogen op naar haar om de hare te kunnen vinden.
Hij leek nog kort te aarzelen voor hij toch zachtjes de uitgestoken hand beetpakte. Het voelde… klein, warm en zacht in de zijne, waardoor hij het ruwe litteken bijna zou missen als hij er niet vanaf zou weten. Met haar handpalm naar boven gericht, kon hij het goed bekijken. Voorzichtig zette hij daarom nog een stap voorwaarts, maar leek iedere beweging ten zeerste te overwegen. Zijn lange lijf boog zich iets voorover vanwege het aanzienlijke lengteverschil, waardoor zijn vrolijke, blonde lokken wederom enigszins voor zijn gezicht hingen. Hij blies ze zoals voorheen vluchtig opzij, maar het mocht niet veel baten. Daarom maar vanonder zijn haar, bekeek hij de oude wond met de zorgvuldigheid van een dokter en toch… ook een iets andere blik erbij gevoegd. Ondertussen hoorde hij het antwoord aan wat hem toegestopt werd.
Net had ook zijn andere hand zich erbij gevoegd om voorzichtig met twee vingers teder langs de inkerving te strijken, maar deze kwamen abrupt stil te liggen toen tot hem doordrong wat Hayden precies gezegd had. Zijn hoofd richtte zich direct iets op. Een verraste glimlach sierde zijn jeugdige, zongebruinde gezicht, één die professionaliteit overschreed en eerder… iets eigens had, iets van de persoon achter de functie. Een korte stilte viel. “Ik denk dat het een mooie wens is.” antwoordde hij uiteindelijk zachtjes. Hij wachtte even bij de wedervraag en leek deze te overdenken terwijl zijn vingers nog een laatste maal bestuderend over het litteken gleden voor hij haar hand kalm weer losliet en zijn handen zoals eerder nonchalant in de zakken van zijn broek stopte. “Ik?” Hij schopte een verloren steen terug de waterpoel in. “Hetzelfde eigenlijk.” klonk het uiteindelijk bedachtzaam zonder dat de berustende lach van zijn gezicht week, maar als je goed keek was een deel van de enthousiaste schittering uit zijn warme ogen verdwenen. “En…” Moest hij dit wel zeggen..? “…een gezin hebben.” kwam er toch uit, aangezien zij immers ook eerlijk en open naar hem was geweest, zover hij wist.
Het was lang geleden dat hij die wens hardop had geopperd… Hij leek er zelfs enigszins verbaasd over, maar probeerde dit nog ietwat te verbergen door zijn hoofd kort iets weg te draaien.

@Hayden

_________________

Alaric || Master Geralt || Graham || Emori || Eli || Rinn
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Hayden
Queen Bee <3
Queen Bee
avatar

PROFILEAscendant
Real Name : Shadow
Posts : 927
Points : 174
MAGICIAN
✦ CHARACTER ✦
Magic: Fire and Air
Klas: Miss Roxanne
Partner: I’m proud of my heart. It’s been played, stabbed, cheated, burned, and broken…but somehow still works.

BerichtOnderwerp: Re: [Closed] Eerste gesprek || Hayden de Payens   zo sep 17 2017, 23:47


Met lichte tegenzin gaf ze toch haar verminkte pols aan hem, de warme hand om haar pols liet haar toch een klein moment naar haar pols en zijn hand. Ze keek weer omhoog om hem aan te kijken maar zijn blik en beide handen waren te gefocust met de oude wonde op haar pols. Het voelde raar iemand zo iets intiems te vertellen, nog steeds wist ze niet hoe ze zich er bij moest voelen. Hij had de vorige keer haar ook enkel maar willen helpen maar nee ze moest zo nodig als een of andere imbeciel de ziekenzaal uitrennen. Haar ogen omhoog gericht naar de zijne toen hij over het litteken ging met zijn vingers.
Het moment dat ze haar grootste wens had uitgesproken gleden zijn handen in zijn zakken. De afstand tussen hun in was een kleine stap verwijderd. Ze stapte wat weg om de sigarettentabak met het brandende deel uit de huls te draaien op het gras en schoof haar voet in de slipper en drukte het brandende deel uit en legde de lege gedoofde huls op haar tas.
Ze glimlachte bij zijn woorden en toch liet het haar denken aan de gevoelens die ze had gehad over haar eigen zoon of dochter die toch in haar buik had gezeten. Het gevoel was in het begin heel anders dan hoe ze zich er uit eindelijk over had gevoeld. Ze haatte het, ze vervloekte het voor het verpesten van haar leven voor het überhaupt al een hartslag had. Ze kreeg toch een glimlach op haar lippen bij de gedachte aan het kindje maar toch ook het gene wat hij uit het leven wilde. 'Het is een mooie droom' zei ze zacht terwijl ze haar ambere blik niet van hem af haalde. Al wendde hij zijn gehele gelaat van haar af, alsof het hem pijnigde in haar belevenis. Ze reek met haar hand naar zijn wang en probeerde zonder enkele dwang zijn gezicht terug te draaien naar haar. 'Hey, ik denk dat je een geweldige vader zou zijn.' begon ze zachtjes met een gemeende glimlach op haar lippen. 'En het is ook niet iets om je voor te schamen, denk ik?' Ging ze nog steeds zachtjes verder. Ze wees naar een oude treurwilg. 'Anders kunnen we dat de schaamboom noemen. Kunnen we er samen onder gaan zitten.' Zei ze met dezelfde glimlach en de zelfde zachte toon in de hoop dat haar stomme grap hem iets zou opvrolijken.

@Graham

_________________
[Singingvoice] [Theme 1] [Droptopic] [Theme 2] [Voice][Theme 3]

IC Posts: 196 Last counted: 9-10-2017 23:59
stamps:
 
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken http://WebsiteByHayden.nl
Graham
-
-
avatar

PROFILENovice
Real Name : Sansan
Posts : 331
Points : 0
MAGICIAN
✦ CHARACTER ✦
Magic: Water
Klas: I already graduated about eight years ago.
Partner: Can I borrow a kiss? I promise I'll give it back.

BerichtOnderwerp: Re: [Closed] Eerste gesprek || Hayden de Payens   ma sep 18 2017, 01:45

Hij had zijn hoofd van haar weggedraaid. Toch voelde hij hoe zijn mondhoeken trokken in een opwaartse beweging bij haar eerste reactie. “Hmhm.” bromde hij enkel. Het was zeker een mooie droom geweest… ooit. Een droom die allang vervlogen was, maar desalniettemin nog steeds heimelijk aanwezig in het diepst van zijn gedachten…
Hij leek enigszins op te schrikken uit zijn eigen overpeinzingen bij het plotseling voelen van haar hand op zijn wang. Wat? Te overdonderd om te weigeren, liet hij toe dat ze zijn gezicht terug draaide naar haar. Zijn lippen sperden zich iets van elkaar om te protesteren, om aan te geven dat… dat niet de bedoeling was, dat hij dat niet- Maar de woorden bleven acuut in zijn keel steken toen ze verder sprak. Hij slikte merkbaar. “Dank je.” kwam er aarzelend uit bij het onverwachte compliment en het zien van de al even verrassende glimlach. Een verbaasd lachje ontsnapte hem voor hij er erg in had bij de opmerking over de boom. “Sinds wanneer zijn de rollen omgedraaid?” kaatste hij met een hint van een grijns terug.
Zijn blik gleed bedachtzaam naar de “schaamboom”, waarbij zijn witte tanden zich even ontblootten in een oprechte lach. Hm… Zou hij..? Waarom ook niet. Dit gesprek was sowieso al anders verlopen dan hij verwacht had… En.. het kon vast geen kwaad. “Ik heb een beter idee…” klonk het plots mysterieus van zijn kant. “Kom.” Als een enthousiast kind, wandelde de jonge arts daarop voor de ander uit, om de poel heen, dichter en dichter naar de waterval toe. Hier bleef hij wachten tot ze hem zou volgen, waarna hij met behulp van zijn watermagie de hevige straal net lang genoeg als een gordijn opzij schoof, zodat ze er via de spekgladde rotsen achter langs konden glippen. Om te voorkomen dat ze zou vallen, had hij Hayden nog net bij de hand- of nee wacht… Dat kon hij niet maken- onderarm… bij de onderarm beetgepakt en hielp haar zo over de stenen heen.
Met de laaghangende zon, kwam er net genoeg licht door het stromende water heen om hen van enig detail te voorzien. Zodra het watergordijn zich weer sloot en ze verder waren gelopen, openbaarde zich een kleine grot net achter de waterval aan hen. Het was niet groter dan de gemiddelde leerlingenkamer op de Academy, maar niet minder indrukwekkend. Overal waar het oog reikte, waren de muren, plafond en vloer bezaaid met sierlijke, raadselachtige tekens, met scherp gereedschap en de puurste magie erin gesleten. De staat waarin de runes verkeerde, verried dat ze toch zeker enkele eeuwen oud moesten zijn. Eén van de lang bewaarde geheimen van Starshine Academy die Graham had ontrafeld dankzij zijn grote voorliefde voor literatuur en lezen.
Met een tevreden glimlach liet hij Hayden weer los en draaide zich naar haar toe. “Dit… is niet zozeer mijn “schaamboom”, maar wel een plek om… na te denken. Erg knus met al dat mos en vocht, hm?” Hij lachte schaapachtig met duidelijke zelfspot en ging even nonchalant met een hand door zijn blonde lokken, wat op zichzelf een bepaalde, ongepoetste charme had. Het hoorde bij hem. “Maar.. misschien kan jij zo’n plek ook weleens gebruiken. Iets om naar toe te gaan als dingen te veel worden en je gewoon even.. weg wil zijn van alles.” ging hij op serieuzere toon verder, waarbij zijn hand zoekend naar één van de runes in de rotswand gleed om daar zacht op te blijven rusten. Een aantal seconden concentreerde hij zich op die ene plek, net zolang tot het begon op te lichten in de exacte kleur van zijn ogen. Als een rimpel op het water, verspreidde de gloed zich en begon in een kettingreactie de één, na de andere rune helder op te lichten, net zolang totdat de gehele grot verlicht was. Nog altijd met enig ontzag keek hij ernaar. De gloed deed zijn ogen nog meer glinsteren dan ze al deden door zijn kinderlijke enthousiasme. “In ieder geval… heeft het wel wat, denk je niet..?” besloot hij zachtjes en eerbiedig, bijna alsof hij een gedachte per ongeluk hardop had uitgesproken, waarna hij zijn blik langzaam weer terug liet gaan naar haar.

@Hayden

_________________

Alaric || Master Geralt || Graham || Emori || Eli || Rinn
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Hayden
Queen Bee <3
Queen Bee
avatar

PROFILEAscendant
Real Name : Shadow
Posts : 927
Points : 174
MAGICIAN
✦ CHARACTER ✦
Magic: Fire and Air
Klas: Miss Roxanne
Partner: I’m proud of my heart. It’s been played, stabbed, cheated, burned, and broken…but somehow still works.

BerichtOnderwerp: Re: [Closed] Eerste gesprek || Hayden de Payens   ma sep 18 2017, 07:38


Triomfantelijk keek ze hem aan met dezelfde glimlach op haar lippen. Dat ze een lach om zijn gezicht kreeg voelde toch beter dan dat ze hem zo gedeprimeerd had gekregen. Ze schoot zacht in de lach bij de opmerking. 'Sinds ik thuis de oudere overbeschermende zus ben.' Zei ze met een grinnik, Sarah was de gene die ze op elk moment van de dag probeerde te laten lachen al scheelde ze na genoeg niets in leeftijd. Ze heeft zich toch altijd verantwoordelijk voor haar zusje en later ook Faye gevoeld. Faye was niets qua familie maar voor haar voelde het als een kleiner zusje.
Ze keek hem aan en dezelfde glimlach sierde nog haar gelaat voor ze de brede op zijn lippen zag verschijnen. Ze keek op bij de woorden en schoof de enkele slipper weer van haar voeten af. Het moment dat hij wegliep liet haar toch wel opkijken. Ze keek hem voor een fractie van een seconde na voor ze haar shirt die van haar tas was gegleden op en trok die opnieuw aan. Ze keek opnieuw op naar Graham die nog steeds verder langs de oever liep. Ze trok het shirtje dat van voren meer weg had van een croptop en van achteren meer een hemd goed. Ze zette een klein beetje vaart achter haar voeten om zich bij hem te voegen bijna naast de waterval. 'wat gaan we doen?' Vroeg ze geïnteresseerd en met een blij gezicht keek ze naar het water dat als een gordijn voor hun open ging. Zonder twijfel stapte ze op de rotsen die door het water glibberig voelde door het alg dat zich op de stenen had genesteld. Ze zette haar hand tegen de muur en voelde en hand op haar onderarm waarbij ze meteen opkeek. Ze zette de laatste sprong over de stenen en haalde haar arm omhoog om zo zijn grip over haar hand weg te laten glijden. De plotse druk op haar arm zou haar normaliter bijna boos maken, ze voelde zich nu toch wel op haar gemak. Ze draaide zich om naar de plek waar het water net omheen stroomde. Wat nu dicht gevallen was, meteen maakte ze zichzelf duidelijk dat ze gewoon door het water kon, het was geen muur.
Zonder een woord te spreken volgde ze hem terwijl ze alles in zich op probeerde te nemen. 'Wauw, hoe kan je hier überhaupt nadenken met zo veel om te zien. Maar je wil dus niet mijn schaamboom maar wel een schaamgrot?' Vroeg ze zacht plagend terwijl ze met haar vinger langs de wand gleed en nieuwsgierig alles in zich op probeerde te nemen. 'Maar ik moet inderdaad toegeven dit is uitermate decoratief, ik wil mijn kamer hier ook mee inrichten allee iets meer vocht wat minder mos.' Zei ze terwijl ze opkeek naar hem. Toch moest ze toegeven dat zijn hele manier van doen toch wel iets had.
Ze keek meteen rond toen Graham de aan-knop van de 'lampjes' had gevonden. 'Wat is dit voor plek?' vroeg ze zachtjes terwijl ze nog nadacht over een rustige plek om na te denken over dingen. het klonk toch wel erg prettig. De ging sowieso wel naar het meer of naar hier als ze alleen wilde zijn of wilde nadenken. De kleur van de lichtgevende rune liet haar glimlachen, het paste nu gewoon nog beter bij hem.
Ze glimlachte bij de hele houding die hij nu had, het kinderlijke enthousiasme. de manier waarop hij de grot alleen al behandelde. 'Het heeft wel wat? Het is prachtig, hoe heb je dit gevonden?' vroeg ze nog steeds met de zachte toon in haar stem. Het weg willen zijn was wel iets dat ze vaker had

@Graham

_________________
[Singingvoice] [Theme 1] [Droptopic] [Theme 2] [Voice][Theme 3]

IC Posts: 196 Last counted: 9-10-2017 23:59
stamps:
 
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken http://WebsiteByHayden.nl
Graham
-
-
avatar

PROFILENovice
Real Name : Sansan
Posts : 331
Points : 0
MAGICIAN
✦ CHARACTER ✦
Magic: Water
Klas: I already graduated about eight years ago.
Partner: Can I borrow a kiss? I promise I'll give it back.

BerichtOnderwerp: Re: [Closed] Eerste gesprek || Hayden de Payens   zo okt 08 2017, 23:16

Hij grijnsde voorzichtig bij haar eerste reactie op de sprookjesachtige plek. Het verschilde niet veel van zijn eerste reactie enige tijd geleden. Te veel om te zien… Dat zeker. Glimlachend wendde hij zijn blik af van haar en bekeek de rotswanden rondom aandachtig. Bij haar vraag op wat voor een plek ze waren beland, leek het enthousiasme van de jongeman haast nog duidelijker zichtbaar. Ze had precies de juiste vraag gesteld voor een boekenwurm als hij. “Dit… is waar Starshine Academy ooit begonnen is.” begon hij zacht uit te leggen, alsof hij de heersende sereniteit van de plek niet wilde verstoren. Stralend liet hij zijn nieuwsgierige blik weer langs alle runes glijden. “Dit is de plek waar de oude Grootmeesters in het geheim hun kennis deelden met de eerste leerlingen van wat later de school zou vormen. Hier werden de eerste magielessen gegeven ten tijden dat magiërs nog vervolgd werden door de Shadraanse vorst. De runes zijn een overblijfsel van hun magie wat voor eeuwig aan de waterval verbonden is.” Geleidelijk aan ging zijn blik terug naar haar. “Legendes zeggen dat deze plek daarom tot op de dag van vandaag tijdelijk je magie versterkt en je geest… verheldert. Met andere woorden: geen gekke plek om je hoofd leeg te maken en na te denken, dacht ik zo. Bovendien…” Hij haalde zijn schouders op. “Niet veel mensen weten hier überhaupt van, dus de kans is klein dat je gestoord wordt. Nja…” Een zacht lachje ontsnapte zijn glimlachende lippen. “Behalve misschien door mij dan, maar je mag me altijd wegsturen.” Een aarzeling bekroop hem bij de volgende vraag hoe hij dit precies had gevonden. Ah ja… “Oh, ik eh…” Wat was dat? Plots leken zijn wangen net een tint warmer te kleuren… Een korte stilte volgde. “Ik… lees graag -misschien iets te graag… soms- en zo stuitte ik een keer op de legendes van Starshine Academy, waaronder.. deze.” Yep: boekenwurm. Waar zijn leeftijdsgenoten in het verleden veel liever in de pauzes buiten hadden gespeeld, zoals jongens van die leeftijd gewoonlijk deden, was Graham alweer met zijn neus verwikkeld in een dik boek of een mysterieus uitziende perkamentrol. Wat dat betreft was de blonde Shadraan geen spat veranderd. Menig persoon die hem langer dan vandaag kende was er inmiddels al aan gewend geraakt dat ze hem -buiten werktijden- vaker in een boek verzeild geraakt aantroffen dan zonder en ook zijn werkplaats was nooit literatuur-vrij. Om nog maar te zwijgen over zijn kamer in de school wat eerder wat weg had van een mini-bibliotheek of een uit de kluiten gewassen boekenkast, dan een knusse slaapkamer. Oeps. “Dus.. eh.. ja…” hakkelde hij met een misplaatst kuchje. “In ieder geval, moet ik je er ook op wijzen dat het uur van onze afspraak helaas bijna om is.” sprak hij kalmer verder waarbij zijn warme ogen weer zochten naar de hare.

@Hayden

_________________

Alaric || Master Geralt || Graham || Emori || Eli || Rinn
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Hayden
Queen Bee <3
Queen Bee
avatar

PROFILEAscendant
Real Name : Shadow
Posts : 927
Points : 174
MAGICIAN
✦ CHARACTER ✦
Magic: Fire and Air
Klas: Miss Roxanne
Partner: I’m proud of my heart. It’s been played, stabbed, cheated, burned, and broken…but somehow still works.

BerichtOnderwerp: Re: [Closed] Eerste gesprek || Hayden de Payens   ma okt 09 2017, 01:35


Ze draaide zich om bij de uitleggende woorden die hij sprak over de grot waar ze in stonden. Toch was het speciaal om hier te mogen zijn, al leek het soms wel alsof ze de school haatte, zich verveelde in de lessen en niets uitvoerde. Met haar hoofd op de tafel liggen alsof ze sliep betekende niet dat ze niet luisterde naar wat er werd verteld. Eigenlijk geloofde ze er niet zo in dat een paar runes op de muur haar geest konden verlichten en dus konden helpen met har hoofd legen. Nee een leeg en zorgeloze gedachtegang duurde bij haar vaak enkele secondes. Altijd maalde er wel wat rond, sprong het op het ene probleem naar de andere. Maar de kleine kans op gestoord worden was op zich een fijn idee, een prettig idee. geen zorgen dan je werd gestoord door vervelende praat grage mensen die zich afvroegen wat ze hier deed in het donker of alleen.
Ze had haar ogen gericht op de runes en liet haar vingers over de lijnen glijden, tracerend terwijl hij zijn verhaal eindigde. 'Fascinerend, het heeft absoluut zijn charmes, je had me bij het gedeelte dat er bijna niemand vanaf wist.' Zei ze nog steeds met de zachte klanken in haar stem. Ze liet haar vingers nog steeds de lijnen natrekken op de muur terwijl ze afwezig de details hier en daar bestudeerde. Ze grinnikte zacht, 'lees je enkel informatie en geschiedenisboeken of ook stiekem romannetjes met een zaklamp onder je deken?' Vroeg ze plagend terwijl ze haar tracerende hand weer naast zich liet vallen.
Ze keek op naar hem bij de woorden, toch was dit niet wat ze had verwacht toen ze zich er voor inschreef. Witte muren, iemand die je ging ondervragen als een kruisverhoor. Dit was vrijer, ongedwongen en toch op een manier hoe ze zich prettig was gaan voelen. 'Wilde het net al vragen inderdaad, volgens mij was het uurtje inderdaad al richting op.' Zei ze opnieuw zachtjes en liep naar de rand van de grot en liet zich zakken in kleermakerszit. Ze liet haar ogen op hem vallen. 'Bedankt in ieder geval.' Zei ze wederom zacht met de hinten van een glimlach op haar lippen. Ze richtte haar blik weer op het water wat zo machtig als het was in grote getale van de waterval afviel met het nodige geluid. Het kalmerende effect wat het had door elke andere stroom die het had te bestuderen voor het weer verdwenen was in de volgende stroom.

@Graham

_________________
[Singingvoice] [Theme 1] [Droptopic] [Theme 2] [Voice][Theme 3]

IC Posts: 196 Last counted: 9-10-2017 23:59
stamps:
 
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken http://WebsiteByHayden.nl
Graham
-
-
avatar

PROFILENovice
Real Name : Sansan
Posts : 331
Points : 0
MAGICIAN
✦ CHARACTER ✦
Magic: Water
Klas: I already graduated about eight years ago.
Partner: Can I borrow a kiss? I promise I'll give it back.

BerichtOnderwerp: Re: [Closed] Eerste gesprek || Hayden de Payens   ma okt 09 2017, 11:16

Hij keek even naar haar terwijl ze sprak en de omgeving aandachtig in zich opnam. Een zachte lach ontsnapte hem bij de onverwachte vraag naar zijn voorliefde voor boeken. “Tja…” Speels wiebelde hij met zijn wenkbrauwen om in te haken op haar plagende opmerking. “Wie weet. Maar dat is mijn geheim.” Toen hij vervolgens had aangegeven dat het uur er bijna op zat, wachtte hij eerst op haar reactie voor hij verder zou spreken. Zijn ogen volgden haar nauwkeurig terwijl ze ging zitten. Bij het bedankje verscheen er opnieuw een glimlach rond zijn lippen en wandelde hij langzaam naar voren. Eenmaal bij haar aangekomen, hurkte hij even voor haar neer, een ruime afstand tussen hen. “Geen dank. Als je wil, kan je altijd even langskomen op de ziekenzaal of… nog een gesprek aanvragen. Dat laat ik helemaal aan jou over.” Hij viel even stil. “Denk er maar even rustig over na. Hoe dan ook: Als je me nodig hebt, ben ik er voor je.” besloot hij uiteindelijk waarbij zijn glimlach iets verbreedde en hij geleidelijk aan weer recht was gaan staan. In een kalme pas was hij daarna naar de ingang gelopen en blikte nog een laatste maal achterom: “Misschien tot snel…” Met deze woorden had hij haar op de serene plek achtergelaten en was hij zelf teruggelopen naar het grasveldje om zijn spullen te pakken en zich langzaamaan terug naar de school te begeven.
Graham out.
@Hayden

_________________

Alaric || Master Geralt || Graham || Emori || Eli || Rinn
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Hayden
Queen Bee <3
Queen Bee
avatar

PROFILEAscendant
Real Name : Shadow
Posts : 927
Points : 174
MAGICIAN
✦ CHARACTER ✦
Magic: Fire and Air
Klas: Miss Roxanne
Partner: I’m proud of my heart. It’s been played, stabbed, cheated, burned, and broken…but somehow still works.

BerichtOnderwerp: Re: [Closed] Eerste gesprek || Hayden de Payens   ma okt 09 2017, 20:14


Ze keek hem aan. 'Beetje teleurstellend dat ik daar geen antwoord op krijg!' Kwam er plagend uit. Net als dat ze het toch wel teleurstellend vond dat dit gesprek teneinde was gekomen. Hoe snel een uur kon gaan was soms niet te beseffen als je het vergeleek met hoe langzaam een uur ging in de tijden van verveling. En ze ging echt niet toegeven dat ze zich toch op haar gemak had gevoeld ook al was het wat stroef begonnen.
Ze keek op toen hij gehurkt zijn woorden sprak. Waar kon ze een strippenkaart regelen? Of wilde ze überhaupt nog wel verder praten? Zou ze zichzelf kunnen dwingen om te stoppen met alles maar opkroppen. Gewoon alles los te kunnen laten al was het misschien maar voor een moment. Het zou zo kunnen opluchten of juist alles erger kunnen maken. 'Ik zal er overna denken.' Zei ze terwijl ze knikte op zijn woorden. Ze bekeek hem van achteren toen hij wegliep, gewoon een reflex. Voor hij de grot verliet keek hij nog even om, Met een speelse grijns keek ze weg en knikte eigenlijk ook enkel op de woorden. Pas toen hij was verdwenen liet ze zich achteruit vallen, zich neerleggend op de met mos bedekte stenen. Ze richtte haar ogen op het plafond, proberend de logica in de lijnen te vinden. Het patroon te vinden.

End.
@Graham

_________________
[Singingvoice] [Theme 1] [Droptopic] [Theme 2] [Voice][Theme 3]

IC Posts: 196 Last counted: 9-10-2017 23:59
stamps:
 
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken http://WebsiteByHayden.nl
Gesponsorde inhoudPROFILE
MAGICIAN

BerichtOnderwerp: Re: [Closed] Eerste gesprek || Hayden de Payens   

Terug naar boven Ga naar beneden
 

[Closed] Eerste gesprek || Hayden de Payens

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

 Soortgelijke onderwerpen

-
» Dreamed of para-para-paradise, everytime he closed his eyes.
» Eerste keer les geven
» Eerste Mentorles
» Confessions.
» Scythepaw´s eerste training

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Starshine Academy ::  :: Waterfall-